Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6735-6742. rész

2014. január 11. 13:00 - julie0812

Nóra eléggé maga alá került, nem fogadta túl jól, hogy Miklós nem dobta Zsófit miatta. Szétszórtságában még egy müzlit sem képes elkészíteni, de azért az idegesítő Timikére is ráférne egy-két (több) pofon, nem kicsit kényeztették el. Az udvaron Alíz próbál Enikőtől szaftos részleteket megtudni a tegnap esti smaciról New Barthával, kevés sikerrel. Enci Krisztiánnal is elég hűvösen viselkedik, én már tényleg nem értem ezt a fapicsát.

1.jpg

Laci Nóránál próbálkozik, segítsen neki leépíteni Tóbiást, de sajnos a szerződést nem lehet csak úgy felbontani. Bözsike is eléggé el van kenődve, hogy munkanélküli lett, még a korábbi büntetést sem fizette ki. Tóbiás pedig lelkesítő tréninget tart az egyetlen maradék alkalmazottjának, vagyis Lacinak a kisboltban, hajrá a szupermerkádó címért.

2.jpg

Nóra és New Bartha egymásnak sírják el szerelmi bánatukat edzés közben. Tényleg, ezek még nem is voltak együtt, mondjuk ha már lelki társak, legalább tegeződhetnének.

3.jpg

A jól sikerült lánybúcsú után Balázs ötletére Miklósnak legénybúcsút szerveznek. Zsófi úgy dönt, ebből az alkalomból Claudiánál alszik. De még jobb lenne az éjszakát Barthával tölteni, Zsófi átmegy hozzá és szó szerint könyörög neki, hogy döngesse már meg. A tervbe még a vén szipirtyót is beavatja akinek ez egyáltalán nem tetszik.

4.jpg

Tóbi szabályokat ismertet Lacinak, még ebédelni sem engedi. Elmegy a nagyfőnökért és kiadja az utasítást, hogy mire visszaérnek, minden tüchtig legyen. Hát nagyon tüchtig is lett, Laci a bolt előtt fogadja őket, lábát egy felfújható medencébe lógatva, napernyő alatt ücsörögve és sört iszogatva. Legjobb jelenet a részben.

5.jpg

Krisztián Lucát kéri meg, hogy vigyázzon Merlinre, amíg ő Irakban lesz. A Fekete család kupaktanácsa viszont nem örül ennek, mivel Bözsikének nincs munkája, nem fogadhatnak be még egy kutyát is. Jön Enci is New Barthához, az ikreket keresi, majd ismét nem jutnak semmire egymással, Enikő elhúz. Szerintem Krisztiánnak is jobb lenne, ha hagyná ezt a leányt a búsba, nagyon fárasztóak már ezek ketten.

6.jpg

Barthát kínzó emlékek gyötrik, azon a bizonyos videón elmélkedik, amelyik Zsófi és Miki kufircát örökítette meg. Alíz pont ekkor lép be a Rózsa irodájába, Zsolt rögtön el is kapja egy menetre. Közben Zsófi és Miki esküvői zenéket válogatnak, Zsófi kedvence éppen a Szeress most főcímdala. Az események hevében Alíz véletlenül felhívja Zsófit Bartha telefonjáról, így Zsófi fültanúja lehet az alkalmi légyottnak.

7.jpg

Peti egy kisebb regényt nyomtatott NonStopnak, ugyanis egész éjjel Hannával chatelt – persze Ádám nevében. Sajna Ádi fiú nem fog tudni felzárkózni a témához, kortárs művészekről meg versekről volt szó, ehhez ő kevés. A Rózsában Alíz próbálja rendbe szedni magát egy kicsit, amikor Enikő jól bekérdez: Mi történt, leszúrt a Zsolt? – aha, jól leszúrta. Enci fikázza kicsit a Bartha testvéreket, ezek mindent csak önmagukért tesznek.

8.jpg

Hanna meglátogatja Petit, próbálja lebuktatni az éjszakai chateléssel kapcsolatban, áradozik az Ádámról, hogy micsoda összhang van köztük. Nóra és New Bartha tovább lelkiznek, Nóra győzködi Krisztiánt, hogy jöjjön már össze Enikővel. De Krisztiánnak fájdalmas emlékei vannak, a katona társa is meg akart nősülni, aztán sosem tért haza.

10.jpg

Juliék készülődnek a családi fotózásra, természetesen a ház fényképészével, NonStop-pal. Úgy tűnik, Máté beteg, úgyhogy Ádám le is lép, randija lesz Hannával. Hanna a randi előtt Lindának panaszkodik, nem bírja már ő ezt a színészkedést. Aztán a parkban végre tisztázzák a dolgot és szakítanak. NonStop biztatja Hannát, hogy mondja el Petinek, mit érez iránta.

9.jpg

Zsófi teljesen kiborul Bartha miatt, Claudiánál próbál vigasztalódni, aztán később felhívja Zsoltot és lemondja a randevút, Barthát nem rázza meg túlságosan a dolog. Közben Laci meghozza a legénybúcsúra készített egyenpólókat. Miki elmondja neki, hogy Nóra még mindig szereti őt, de ő Zsófival akar új életet kezdeni.

11.jpg

Juli kénytelen Mátét a Nagysasszony villájába vinni, mert összeszedett valami vírust és nem akarja, hogy Petit is megfertőzze. Claudia rendkívül kedves, ugye már jobban van a gyerek, mert most tisztíttattam ki a szőnyegeket? Máté is megtudja, hogy Peti leukémiás, mert ugye pont akkor kell erről beszélgetni, amikor a gyerek is hallhatja.

12.jpg

New Bartha megkeresi a volt társa barátnőjét, aki egy cukrászdában dolgozik. Krisztián töketlenkedik egy sort a bolt előtt, elkapja a csajt mielőtt pofára esne egy tortával a kezében, de a lényeget nem mondja el neki.

Szegény Peti meg összeesik otthon, úgyhogy visszakerül a kórházba – kiszáradás miatt. A kórházban a doktornő elmondja Julinak, hogy donort kellene találni Petinek, kezdődhetnek a vérvizsgálatok, Claudiát már le is tesztelték.

13.jpg

Mikiék közben elkezdik a bulit, jelen van a legények színe java: Balázs, Novák Laci és Vilibá. Bartha is becsönget, gratulálni jött egy üveg borral, ezalatt rendkívül idegtépő és izgalmas zene szól. Miki behívja koccintani, de Bartha lelép. Amikor a buli a tetőfokára hágna, beállít Zsófi, aki eléggé feldúlt, úgyhogy a fiúk elhúznak az éppen akkor érkező táncoslánnyal együtt. Laci nem akarja hazaküldeni a lányt, nehogy lelkisérülést szenvedjen, úgyhogy behívják táncolni Vilibáékhoz. Zsófi ezalatt könnyes szemmel ecseteli Miklósnak, hogy ő mennyire boldog vele.

14.jpg

Enikő megjelenik New Bartháéknál, mert bedöglött a mosógépe és sürgős mosnivalója van. Krisztián megkínálja a cukrászdás csajtól kapott sütivel, de Encinek rögtön elmegy az étvágya, amikor meglátja a csaj telefonszámát a dobozon. Kiakad és hőbölög New Barthának, nem mintha bármi köze lenne hozzá, na most kéne neki két pofon.

15.jpg

NonStop Alíznak mondja el a szerelmi bánatát, Alíz majdnem meg is vigasztalja Ádámot, de kap egy sms-t Barthától, és hát ugye a főnök az első.

A kórházban közlik Juliékkal, hogy a családból senki sem alkalmas donornak. Nincs mese, Mátét is le kell tesztelni, de Peti hallani sem akar erről. Juli kiborul, mert nem sikerül elérnie sem a volt férjét, sem Vandát. Mondjuk azért várhatna két csengésnél tovább is, talán akkor felvennék a telefont. Máté ismét cukorfalat, ő mindenképp segíteni akar Petinek.

Hanna meglátogatja Petit a kórházban és boldogan mondja neki, hogy már tudja, hogy Peti írta a verset és hogy ő számára a tökéletes pasi, de Peti nem akar most ebbe belebonyolódni.

16.jpg

Végre elérkezik az esküvő napja. Nóra elég idegesnek tűnik, de elhatározta, hogy mindenképp elmegy és ő lesz a legszebb – persze csak a menyasszony után. Vilibá meg csak ront a helyzeten, amikor elmondja neki, hogy Lacitól tudja, hogy Nóra még mindig odavan Miklósért. Zsófi és a Nagysasszony is indulnak az esküvőre, csak előtte még Zsófi és Bartha váltanak pár szót, Zsolt sok szerencsét kíván Zsófinak. A vendégek (mind a tíz) ezalatt a szőlőbirtokon hangolódnak a nagy eseményre.

17.jpg

Mátét is letesztelik, Hanna ötletére egy kis ketchupos viccel oldják a feszültséget. A vérvétel után végre Juliék is indulhatnak az esküvőre. A birtokon Timike a mosdóba menet kicsit eltéved a borospince fele, becsukódik mögötte az ajtó, ahogy kell, tiszta horror. Timike egyre erőtlenebbül veri az ajtót, de sajnos nincs olyan szerencsénk, hogy megszabaduljunk tőle, pedig biztos Nórának is azonnal elmúlna a poszttraumás stressz szindrómája.

18.jpg

Alíz megint az ex-boxolóval cseveg, persze kb kérdés nélkül elmondja a vén alkesznak, hogy Barthával kavar. Itatja is az öreget rendesen, megisszák a pertut, sőt még Zsolt is csatlakozik hozzájuk. A fazon elvonul bagózni, Bartha és Alíz pedig az újabb légyottra készülődnek. Az irodában viszont meglepetés éri őket: Bálint, azaz a vén piás megmurdert a főnöki székben ülve.

19.jpg

Miklós és Nóra Timike keresésére indulnak, pont amikor a menyasszony is megérkezik. Kimentik Timikét a pincéből, úgyhogy kezdődhet a ceremónia. Juli telefonja csörög, a kórházból hívják, sajnos még mindig nincs alkalmas donor. De már meg is van a megoldás, Juli közli Attilával, hogy gyereket akar. Attila feje és válasza: Most??? nálam mindent visz. Ekkor Miklós bejelenti, hogy valamit el akar mondani a menyasszonynak, ott mindenki előtt, közben Nórára néz, Zsófi nagyot nyel, az izgalom pedig a tetőfokára hág.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása