Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 27x09 - My Brother's Keeper

2014. január 07. 15:00 - kardigan

Az előző részben Laura visszajött, volt merge, Tyson szerzett idolt és Aras kiesett, mert ezeknek a népeknek van esze. Vytas szolid seggnyalással kezd, jó lépés volt, béláim. Tina viszont meg van sértődve, Tyson és Monica szerinte elvesztett öt juryszavazatot. Egyáltalán nem értem a matekját, azt hitte, hogy Gerv velük szavazott, vagy hogy? Tyson rámutat, hogy Arasnak baromira az volt a terve, hogy kiszavazza őket, Laura meg arra, hogy vele Aras ugyanezt csinálta, ilyen a showbiznisz. Tyson azt sajnos csak a kamerába mondta, hogy ha mindenki Tinamódra játszana, akkor ő az esetek 100%-ban nyerne.

01.png

Tina másnap reggel mártírkodik egy sort, Katie leányom, hagyj engem itt meghalni, menj és mentsd magad! Régi klasszikus a reward challenge, méghozzá egy olyan, amit bár ne élesztettek volna fel soha - evős. Egyáltalán nem szeretem nézni, ahogy emberek hánynak és majdnemhánynak. Két körben kezdenek, ötből három jut tovább. Valami kukackákat esznek, negyvenet, ó nyami. Vytas, Tyson és Monica jár sikerrel, Katie elég cuki, amikor Jeff már rég lefújta, ő még mindig rágcsál - vajon finomak titokban vagy nem akar szemetelni?

Tyson szerint pont olyan, mint a gumicukorkukac, kivéve, hogy undorító. Ciera azonnal kiköpi, Tinának meg mintha kimenekülnének a szájából, a fiúk mennek tovább a második fordulóba. Aholis disznóbél van, majdnem egy kiló, de ez legalább nem mozog. Jeff egy kicsit túlságosan élvezi narrálni, hogy ki mennyire van közel a hányáshoz. Szerencsétlen Gervase az első évadban már egyszer nem bírta megenni a lárvákat, naná, hogy most is azt kapja a döntőben, ilyen szépeket. Nem sikerül neki másodszorra sem, Monica nyeri az immunityt. Én meg nem értem az editinget, nem volt a héten Redemption, és még csak 12 perc telt el a részből, itt valami gyanús.

02.png

Már megint splittelik a szavazatokat, ez valami borzasztó függőség. Hayden elmondja Vytasnak, hogy ő vagy Katie esik ki, ezzel gyakorlatilag azt is, hogy kétfele szavaznak, ami azért butaság, mert így sokkal több wiggle roomot ad neki. Amennyire imádtam az elején Vytast, most már eléggé bosszant, hogy mekkorára nőtt az arca, zsenánsnak érzi, hogy könyörögnie kell a bennmaradásért, hát nemár.

03.png

Monica meg megint aggódik, mert emberek csacsognak egymással, és megkérdezi Laurát, hogy ő esett volna-e ki, ha nem nyer. Az isten szerelmére, te nő, van három ember, aki esélyes, hogy kiesik, nem lehet, hogy esetleg ők próbálják megmenteni a saját seggüket? Egyáltalán senkit nem érdekelsz. Vytas megpróbálja Tysont meggyőzni, hogy Katie előbb menjen, mert akkor mégegy párt szétszednének, és különben is milyen már, hogy rögtön Aras után ő is megy. Kicsit mintha működne, Tyson rápörög, hogy mi van, ha a lányok összefognak, menjen inkább lány.

04.png

Ciera szerint ha bíznak egymásban, akkor tökmindegy a sorrend, ebben majdnem igaza van, csak valaki nyerhet közben immunityt. Vytas tribalen egy picit ijesztő, amikor szemlélteti, hogy mik voltak a fejében, amikor kiszavazták a tesóját, majd egy ponton lelábtörlőzi Monicát balkézről. Ő persze ezen megsértődik, hiszen Vytas kiszavazta a férjét, és ő ennek ellenére benntartotta - de természetesen nem szívjóságból, mint Vytas rámutat, hanem a saját játékának ez volt a jó lépés. Aztán még ő is felveti, hogy és mivan, ha a lányok összefognak, én ezt sehogyse értem, egyáltalán semmi jelét nem láttuk, hogy össze akarnának, miért ilyen nagy parája ez mindenkinek?

05.png

Ja igen, azért nem volt reward challenge, mert dupla kiszavazásos rész van, úgyhogy rögtön megnézhetjük, mi történt éjszaka - nevezetesen, hogy Katie-t akarták kiejteni, csak Monica átszavazott, mert Vytas csúnyákat mondott rá. Ez szerintem nem menő, emlékezzünk csak, Monica mit összesipákolt arról, hogy Rupertné kiszámíthatatlan, ezért kell kiszavaznia, khm khm, ő pont ugyanezt csinálta, sőt. Másrészről én a helyükben eleve Vytast akarnám kidobni, mert ő sokkal esélyesebb immunityt nyerni. Monica kezd minden határon túlmenően idegesítő lenni, éppen azt meséli mindenkinek, aki nem szalad el elég gyorsan, hogy a szavazatt Bradnek dedikálta. Mekkora geg.

06.png

Egyensúlyozós immunity van, egyszerűségében nagyszerű fajta, egy seprűnyélre kell érméket pakolászni. Jó, amúgy kard, mindegy, felvágósak. Cierának már az ötödiknél remeg a keze, de nagyon durván, végül csak másodikként esik ki, personal record? Tina a kiesése után megállás nélkül Katie-nek magyaráz, hogy lassan csinálja, tökéletes rejtély számomra, hogy miért nem ordít vele még a csaj, főleg, hogy kurvajól csinálja magától, és ez az a fajta cselendzs, amikor nem nyerő bármi másra koncentrálni, mint a cucc előtted. Anyukája folyamatos vakerálása ellenére megnyeri, Tina mehet idolt keresni.

07.png

Ez monduk mindenki másnak egyértelmű, úgyhogy nem jönnek le a nyakáról - és bár Tina azt állítja, hogy nem érdekli, ha tudják a többiek, amikor utolérik, akkor abbahagyja az ásást, ennek mi értelme van? Ha négy óra múlva használni akarod mindenképp, akkor mi a pékért tartanád titokban? Oké, hogy ha feltűnően keres, akkor tudni fogják, hogy még nem találta meg - de ácsorogni a fa mellett és nem csinálni semmit az mennyivel jobb? Ha ott lenne a zsebében, nem az erdőben kotlana egyedül.

08.png

Monica megint pánikol, Laura és Tyson rávágja, hogy splitteljenek, ez mondjuk nem volt okos, mert Tina és ki között? Monicának nem mondunk ilyet, mert túlpörög a paranoia. Tyson legalább utólag észreveszi magát, és megpróbálja azzal megnyugtatni, hogy nem hagyják Tinát egyedül egy percre sem, szóval nincs idolpara - azon mondjuk eléggé röhögök, hogy eléggé önbeteljesítő Monica hisztije, Gervase és Hayden is hajlamosnak látszik kiszavazni.

09.png

Tina már-már ügyesen blöfföl tribalen, az igazán hatékony persze az, amikor szól Monicának, hogy ő van alul a csípésrendben, és amilyen arccal válaszol, abból ordít, hogy találva érzi magát, én csodálatos kapcsolatokat építettem eddig és mindenkinek megvan a saját véleménye. Hayden egy ponton megunja a szarozást, igen, simán lehet, hogy az a jobb statégia, ha kettészavazunk és kiejtjük közülünk a leggyengébb láncszemet - Monica szerint ez egy Rendkívül Rossz Ötlet, mert ő egy Nagyon Megbízható Személy. (Igen, ezt pont ennyi nagybetűvel artikulálta. Sőt, igazából többel, minden főhangsúlyra jutott egy, IxtrÍmli)

10.png

Persze Tina megy végül, nem kaphatunk meg mindent az élettől, pedig tudom ám, hogy őket is idegesíti Monica. Tutira.

Címkék: survivor
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ErrorFlynn 2014.01.07. 15:55:47

Monica valóban agyzsibbasztó volt, viszont Vytast eddigre kezdtem konkrétan megutálni, és ez később csak egyre mélyült.
süti beállítások módosítása