Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 27x08 - Skin of My Teeth

2014. január 06. 15:00 - kardigan

Az előző részben Rupertné ment Redemptionre, hála a magasságos atyaúristennek, Vytast körberajongják a nők, Arast meg készülnek lelökni a trónról az összes többiek. Vytas sokszor megköszöni a mentést, és Annyira Bízik itt mindenkiben, és velük akar final 5 lenni, Arassal együtt. Muhaha. Tina megpróbál udvarolni Monicának azzal, hogy mennyire lojálisnak tartja, és őt választaná Gervase helyett - sajnos a pozíció, amire választaná, az az ötödik hely. Monica moderáltan van meghatva, meg is értem.

01.png

Redemption párbaj jön, a győztes megy vissza a játékba. Jófajta kitartós, fel kell mászni egy oszlopra és kapaszkodni. John a szép hosszúra nőtt szakállával már egész zavarbaejtően szép, főleg mikor mosolyog. Ciera kicsit aggódik, hogy az anyja jön, végülis már egyszer kiszavazták, mennyire lehet jó, hát igen, van benne valami.

Rupertné gyakorlatilag azonnal elkezd lefelé csúszni, és az eggyel lejjebbi támaszkodóizén tud csak megkapaszkodni. John is zöttyen egyet, és lerúgja a cipőit. Laura a klasszikus szupernő, meg se mozdul az első félórában. Asszem ezen a játékon mindig a nők a sokkal ügyesebbek (leszámítva persze néhány Ozzyt), nem szeretem, mikor ennyire egyértelműen látszik, hogy kit akarnak visszarakni a játékba, még akkoris, ha értem, csak Laurának van hármuk közül rokona bent, nyilván ez az izgi.

02.png

Szegény John esik ki először, és nagyon frusztrált is, de ahogy én ezeket ismerem, jön még, főleg ha a szerelmet nézzük Jeff szemében, John pont az esete. Rupertnét nem sajnálom. És merge is van végre, ilyenkor olyan cuki, amikor szagolgatják az új kendőket, nézd, ez nem büdös! A clue megint elégetődik, Jeffen látszik, hogy irritálja a dolog. Aras természetesen nagyon hosszasan kifejti, hogy mennyire szuperjó helyzetben vannak, akkoris ennyire nyilvánvaló lenne, hogy miért vágják ezt be, ha nem az ötmilliomodik részt látnám?

03.png

Hayden egy kicsit aggódik, hogy a jó kis ötösük (ő, Caleb, Vytas, Gervase, Ciera) kiegészül-e Laurával, vagy Ciera fog átállni a párocskákhoz. Laura nagyon cukin hiper amiatt, hogy itt a gyerek, említett gyerek viszont inkább úgy viselkedik, mintha anyu betört volna a pizsipartira és most cikisen viselkedik. Aras kiszavazása ellen nyilván nem lesz kifogása, de azért Ciera ötvenszer elmondja neki, hogy nyughasson.

04.png

Tyson elmegy megkeresni az idolt, amiről ugye az okos Calebék mindent elmondtak, meg is találja mondjuk négy perc alatt. Azt egyáltalán nem értem, h miért várt vele ennyit, meg is szívhatta volna, ha a másik parton mördzsölnek, nem? A Bauskauskauskaskasus testvérek nagyon szeretik egymást, ők ketten, Tyson, Gervase, Monica, Tina, Katie, jaj de jó lesz minden. Vytas még megemlíti, hogy Tysontól nem kéne-e félni, mi van, ha hirtelen elkezd mindent megnyerni - á, nem fog, kiment a válla. Ja, oké. Sajnos utána azt is mondja, hogy ha a többieknek lenne esze, azonnal őket szavazzák ki, de szerencsére nem fogják, meg azt, hogy Arassal nagyon hülyének kéne lenniük, hogy ne jussanak el a végéig, édes jó istenem, értem, hübrisz, haladjunk.

05.png

Tyson beszélget egyet az enyhén idegbeteg Monicával, és láthatóan nehezére esik, hogy ne kussolja le, borzasztó ez a nő, mindent elismétel negyvenszer, kérdőjellel a végén. Az immunity egy elég antiklimaktikus memóriajáték, Jeff mutogat sorban szimbólumokat, és vissza kell mutatni. Még majdnem izgi is tudna lenni attól, hogy Vytas és Aras marad a végén, de nem az, egyrészt mert kettőjük közül akármelyiket ki lehetne ejteni, másrészt meg mert semmi feszültség nincs ebben a kurva játékban. Az meg, hogy Jeff megint megjegyzi, hogy mekkora verseny volt a két srác között és úristen ez mennyire modellálja az életet, na az meg vérciki.

06.png

Vytas nyeri végül, nem mintha bárkit érdekelne, Arasék úgy képzelik, hogy a lányok Cierára, a fiúk Laurára szavaznak - kicsit beteges már ez a vote-splittelés, főleg, hogy valójában senkin nem látom, hogy komolyan félne tőle, hogy van valahol idol. Ciera együtt rezeg velem, üveges tekintettel néz, amikor anyukája szeretné Tina és Aras között osztani a szavazatokat. De mér, Laura, mér.

07.png

Tribalen Jeff bedobja, hogy a három párocska együtt az többség, Tyson meg nagyon ügyesen válaszol - azon is lehetne pörögni, hogy a fiúk többen vannak, mint a lányok, de tök fölösleges, az a lényeg, hogy kiben bízunk. Nem mond ugyan igazat, de milyen ügyes. Gervase hosszasan utalgat arra, hogy mekkorát fog változni hirtelen a játék, remélem ezen a ponton a fiúk legalább elkezdtek gyanakodni.

08.png

Nem mintha számítana, Aras kiesik mint a pinty, Vytas meg nem látszik érteni, hogy mi a fasz történt. Hát mi, az, amit te mondtál, ha okosak, kiszavaznak titeket.

Címkék: survivor
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ErrorFlynn 2014.01.06. 17:23:44

ááá mér ilyenkor, mikor már lement az egész... pedig bírom az összefoglalóidat.

kardigan 2014.01.06. 17:25:22

@ErrorFlynn: igen, abszolút jogos, nagyon fogom próbálni a következő évadot már rendes folyamatosan írni, csak be szeretném foltozni a lukakat is.
de köszönöm :)
süti beállítások módosítása