Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Egyszer volt 02x18 - Selfless, Brave and True

2014. január 06. 13:00 - mysisterstheslayer

Az hosszú esőszürke élet után kapjuk az arcunkba a szivárványt: vietnámi papucs, sörösüveg, pancsivíz, thai lány az ágyban – jessz, ez a stúdió Phuket, ahol Motorkió épp durván a seggére ver a dollárkötegnek, amit legutóbb láttunk a kezében. Lévén, hogy előbb-utóbb a szigetvilágban is eljön a 8.15, Motorkió felébred, majd rémülten konstatálja, hogy mostantól egyetlen napon sem fog bal lábbal kelni, nagyobbik baj, hogy az a lába fából lesz. Milyen jó, hogy Motorkió khmerül is tud. És milyen kár, hogy a nőcikéje nem látja fának a lábát.

vlcsnap-2014-01-04-23h17m08s244.png

A Reggeliző Központban hóvirág dekorációs menü készül. Ez nálam meg Emmanál kicsapja a biztosítékot, Herecegh jól le lesz teremtve. Emma pont olyan jó szívvel és kedvességgel reagálja le az anyja fájdalmát, mint Füleske annak idején, múlt évadban az ő gyermeknevelési síralmait. Ezek a dolgok mindig visszaszállnak az emberre. Főleg gyermeteg körökben. Óh, mihelyst az ifjabbik generáció elhúz a vérbe, Fülimama felserken és becsomagol, hogy elvonulhasson az erdőbe gondolkodni. Ez a párbeszéd csak azért jtt létre, hogy eszünkbe juttassák, hogy a paszulytermelés még létezik, sőt hamarosan be is érik. Állítom én már teljesen elfeledkeztem az egész szálról, mióta Hookot se látom.

vlcsnap-2014-01-04-23h31m00s210.png

A Nagyihotelben Mackófiú már csomagol, lehet, hogy tényleg elviszik Henrit. Szia Henri, innentől már csak egy epizód lesz, sok-sok vérrel és tűzzel. Óh, hírt kapunk Hookról is, a menyasszony már nem találta a tárolóban a kampós legényt mikor lement a cuccaiért. A lottó ötöst kellene emlegessem néha. Persze Hook tök lényegtelen, a fontos az, hogy Naomi Campbell személyesen látogat el Storybrooke-ba. Ma valahogy nagyon össze van hangolva a vérnyomásunk Emmaval, jól leteremti Mackófejet is a giganto-barom ötletért, de sajnos nincs mit tenni. Mackófejnek hiányzik a szupermodel. Ez Emmat nem érinti nagyon jól, ezért cserébe utasítja a csávót, hogy mondja el az igazat a lánynak az egész meséről. Ezt pont annyira nem tartom király ötletnek. Csöng a teló, már itt is van a csaj, Mackófej pedig visszavágásul azt javasolja Emmanak, hogy maradjon ismerkedni a menyasszonnyal, elvégre hoz majd new yorki bagel-szállítmányt is.

vlcsnap-2014-01-04-23h32m13s150.png

Óh, Mary Margaret nyíllal lő célba, füldugaszából ordít a teen angst muzsika, mégis meghallja, ahogy megreccsen egy ág. A széttört nyílvesszője után kezd nyomozni, és megtalál egy lakókocsit, benne Motorkiót, Motorkióban pedig a nyílvesszőjét. Ennyire béna fa-embert ritkán látni.

vlcsnap-2014-01-04-23h47m04s111.png

Nosza, irány Hong Kong, Motorkió idáig jött el Phuketből az ügyeletre. Kár volt ennyit utazni, a doki semmit nem lát a lábán. Motorkió bizonyítani vágyik, beletol egy szikét a lábába. A doki egyből diagnosztizálja a megfelelő mentális problémát, Motorkió pedig ügetni kényszerül. Az egyik kanyarban a kórházban valami helyi arc javasol neki egy csodadoktort váratlanul, aki a nem mindennapi problémák kezelésével foglakozik, nem mindennapi árakon és a neve ... a „Sárkány". Na ehhez már Motorkió is olyan arcot vág, mint én.

vlcsnap-2014-01-04-23h53m29s75.png

Jelenlegi Motorkióról már nem tudhatjuk pontosan, milyen arcot vág, mert teljességgel fává változott, ugye. Ezt Füles se érti, hiszen az átok megtörésével mindennek helyre kellett volna állnia. Fafiú szégyelli, hogy fából van, mert ő pontosan tudja mely bűnökért történik vele, és nem akar senkivel se találkozni. És arra is utal, hogy Emma bejött volna neki. Jaj. És azt is Füli arcába mondja, hogy bizonyos bűnökért nem jár megváltás senkinek soha... Jaj. August, fejezd be ezt az önsajnálatot – mondja Füles kb önmagának.

Emma, Mackófej, Naomi, Henri. Nincs az a bagel méret vagy adag, ami elegendő lenne a szájbatöméshez ilyen kínos társaságban. De azért mindenki próbálkozgat. A klasszikus „hogyan találkoztatok először" kérdés a barátságos Henri szájából hangzik el. Ilyen gyerek nem annyira létezik, erről már megegyeztünk. De Naomi elmeséli, hogy egyik reggelen Mackófej belerohant és leöntötte magát kávéval, és aztán kölcsönadta a sálját, és aztán felhívta és aztán jajadejó lett minden azóta is. Mackófej nagyon tömi a bagelt, úgyhogy lehet, hogy az ő oldaláról úgy kezdődne a sztori, hogy „éppen elkötni készültem azt a menő járgányt, amikor jött a tulaj kávéval...". Na de már menniük is kell, Henri otthagyja a mesekönyvet az apjának. Bakker, nekem meg ki kellett mennem a konyhába enni valami kenyérfélét, most az éjszaka közepén. A bagel az ördög étele.

vlcsnap-2014-01-05-00h09m34s24.png

Az édes páros elkezdi a „beszélnünk kell" jelenetet, megfelelő „beszélnünk kell" arccal. Mackófej röviden elmondja, hogy ő Meseországból származik, és a mesekönyvet adja át bizonyítékul. Naomi nem veszi jól a sztorit, és a Szöszi és Mackófej közt gyanít valamit. Ahogy Mackófej ül a vita alatt, több mint meleg. Naomi nem csúnya lány, lehet, hogy ő egy sötét bőrű Disney hercegnő, csak sokkal jobban el van varázsolva, mint a többiek, ezért nem emlékszik semmire. Jól otthagyja a vőlegényt.

vlcsnap-2014-01-05-00h25m20s13.pngvlcsnap-2014-01-05-00h29m09s34.png

Motorkió a csudadoktor várójában. Egy paciens hölgyike elejti a telefonját, ő udvariasan visszaadja neki – azaz Naominek. Tyű! Nagyon remélem tényleg Disney hercegnő.

A Nagyizóban Hetibeteg roncsolja a pitét. Regina meghívja rá és bemutatkozik, mint polgármester és mint Henri mamája. Ha ezek közül Owen/Greg eddig egyiket sem tudta, akkor hogy került hozzá mégis a telefonszáma és miért őt hívta? Eh, mindegy. Reginanak ismerős a férfi, de nem tudja honnan. Fülessel váltják egymást, a kis nyilasmisi elújságolja a seriffnek és a vén maffiózónak, hogy megtalálta a Fafiút. Azonnal indulnak is Kék Istencsapásához segítséget kérni. Naomi hallgatózik.

Naomi jön ki dr. Sárkány irodájából, és beküldi a Falábút. Mivel a doktor nem mondja neki az arcába már az ajtóban hogy mi a baja, hanem megkérdezi, tesztként bemutatja a jó lábát. Dr. Sárkány nem ma kezdte, rögtön mondja, hogy a gond a másikkal van. Ritka duzzadt másnapos zsírfeje van Motorkiónak. Dr. Sárkány fiatalos sérójához tépett ősz szakáll-csimbók párosul, és persze a mindent tudás ereje. Elkéri a nyakláncot, mert az abból a zsinórból van, amivel Gepetto bábuvá építette Pinokkiót. Persze a mesés gyógyuláshoz elvárható egy mesebeli összeg is: 10000 dollárt kér az öreg sárkány. Látható, hogy nincsen annyi. Egyelőre.

vlcsnap-2014-01-05-14h15m41s40.png

Egy jóságos szent szobra alatt a Köcsög Kék Kuruc rázza a fejét. Nem, semmiképpen nem tud semmit tenni, Pinokkiónak bátornak és igaznak és önzetlennek kellett volna maradnia, ahogy megígérte kisfiúként. És ha lehetséges is megváltás számára, azt csak önmaga teheti meg. Hát, igaz, eléggé kis senkiházi volt eddig.
Á, már itt is van újra, az ázsiai sikátorban. A vidám Naomi szólítja le egy étkezde pultjától, és meghívja egy italra is. Jó, persze fehérek összetartanak itt, na de ez kicsit gyanús. Egyrészt mert Naomi fekete. Másrészt mert ő a nő. Meg, basszus, NAOMI! Meg az se semmi, hogy egy betontégla nagyságú pénzkötegből fizetget itt a pultnál, és még életben van. Lényeg, hogy valami rákos megbetegedés miatt járta be a világot, és a nagymamája fényképét kellett otthagyja cserébe. Lehet, hogy ő egy fekete Anastasia hercegnő titokban? Még mindig reménykedek. Hát, mondja, milyen szerencse hogy pont nála volt, mert az ember amúgy nem hordoz magánál személyes tárgyakat. Höhö, bezzeg többezer dollárt, azt simán, gondolja Motorkió. És ekkor intim telefonhívása támad a hölgynek, melyet félrevonul elintézni és a férfire hagyja a táskát felügyelni. A többit ugye le se kell írnom. Aljas egy pogány ez a Motorkió.

vlcsnap-2014-01-05-14h43m08s43.png

Kopp kopp, Fafiú ajtaján kopognak – a látogató Naomi... Húh, most jól megbűnteti amiért elcsorelte a pénzét, vagy mi lesz? Flashback: Motorkió átveszi a piros varázslöttyöt dr. Sárkánytól, Naomi nagymamája fotója felett. Ettől Motorkiónak nagyon lábgörcse lesz, a varázsló pedig felhívja a figyelmét, hogy ő csak a tünetet tudja szűntetni, a gyógyulást önmaga kell elérje. Az ilyen szöveget nem szeretik hallani a paciensek, csávónk is elfut, aztán az első saroknál kibontja a varázsitalt. Ekkor viszont Naomi jelenik meg, eléggé morcos és üldözni kezdi a zsúfolt sikátoron át. Szerencséje van, mert Motorkióba akkora lábnyilallás áll bele, hogy összecsuklik. Naomi elveszi a varázslöttyöt, és otthagyja a férfit, azzal, hogy megérdemli a sorsát.

vlcsnap-2014-01-05-14h55m45s0.png

A nagy találkozás a lakókocsiban. Naomi nem sokat köntörfalaz, azt kéri a férfitól, hogy tűnjön el Storybrooke-ból, cserébe megkapja a varázslöttyöt, ami elmulasztotta a rákot is. A lötty a new yorki lakásában van, elmehet érte. Ezektől a részletektől Fafiú agyalni kezd. Rájön, hogy Naomi Mackófej menyasszonya lehet, és egyből rákérdez, hogy ő is meseországbéli-e. Mivel Naomi nem Disney-hercegnő, Fafiú gyanút fog, konkrétan azt veti fel, hogy a nő és Mackófej a varázslat miatt jött ide Storybrooke-ba, hogy esetleg el akarják venni innen a mágiát. Én nem vagyok fából, nekem inkább az jutna eszembe, hogy biztos be akarna jutni meseországba, hogy tényleg Disney hercegnő lehessen. Öhm, lehet, hogy nekem hercegnő-komplexusom van. De kezd egészen ellenszenves lenni a nő. Fafiú megkapja a kulcsokat, mert Naomi biztos benne, hogy kizárólag önmaga megmentése érdekli, és nem az, hogy mit keres egy világutazó a kisvárosban.

Hetibeteg kulcstartójára visz a vágás, a hotelszobában Regina várja. A polgármester asszony rájött, hogy honnan olyan ismerős neki a férfi. Owen/Greg semmit nem tagad, az apját keresi. Regina bizton állítja, hogy erről semmit sem tud, mert elhagyta a várost. Hm, ezt én még el is hinném most, bár tudom, hogy lehetetlenség. Hetibeteg szerint senki nem tűnhet el csak úgy. Regina szerint meg Hetibeteg el fog utazni a hotelből másnap reggel. Hehehe, Regina, imádlak.

A bozótban MM, Emma és Gepetto menetelnek. A vén maffiózó most érzi ideálisnak a pillanatot, hogy elmondja Hófehérkének, hogy a varázslatos szekrényről hazudtak neki és a kisfia ment el a kisbabával. És bocsánatot kér. Füles leken egy fülest. Wow, ez már a fekete szív effektus? Persze ő is bocsánatot kér, de Gepetto továbbra is bűnösnek érzi magát, hiszen a fia védelme ürügyén olyan terhet rótt rá, ami nem kisgyereknek való. Ez is igaz. Bemennek a lakókocsiba, de Fafiú már lelépett, ezek szerint Naominak igaza volt.

vlcsnap-2014-01-05-15h21m49s1.png

Dr. Sárkány a jégeralsókat szemlélgeti a szárítón. Naomi érkezik. Bevallja, hogy nincs rákja és csak a varázslat miatt kereste fel. A piros lötty analizálásával arra jutott, hogy nem tartalmaz semmilyen földi anyagot, és nem hagyhatja, hogy ilyen kincsekre más is rátaláljon. Ekkor egy sokkolót vesz elő. Egy varázslóval szemben, muhaha! Dr. Sárkány elhatározza, hogy bemutatkozik, és elkezd piros füstöt eregetni az orrlikából. És még fel is emelkedik! És ekkor, Naomi az öreg mellkasához nyomja a sokkolót, a varázsló pedig dícstelenül meghal. Ez? Ez? Ez így hogy?!

vlcsnap-2014-01-05-15h28m41s47.png

Fafiú a városhatárt elhagyva az autóban megtalálja Naomi nagymamás fotóját. Egyből pánik üzemmódba kapcsol és visszafordul. Az őrsön keresi Emmat, de persze ott soha nincs senki mióta Piroska nem telefonos kisasszony. Fafiú tárcsázni kezd, de mikor odáig jut, hogy figyelmezteti Emmat, Naomi kihúzza a telefonzsinórt. Itt baj lesz, még jó, hogy a fa nem vezeti az áramot. Fafiú elmondja, hogy még visszament a varázsdokihoz kunyerálni, és megtalálta a hullát. A fényképpel együtt pedig összerakta, hogy ki lehetett a tettes. Naomi nem cécózik, addig sokkolózza a faembert, míg az összeesik. Pofám leszakad. Egy sokkolótól nincs menekvés. Be kell szereznem egyet. Vagy más sorozatra kell átkapcsolnom.

Jön a seriff és csapata. Fafiú mégis kitántorog az utcáig, ott összeesik, és utolsó erejével egy nőnemű veszélyre próbálja figyelmeztetni Emmat. Szeretném megnyugtatni az agyamat, hogy nem a sokkoló miatt múlt ki, hanem a fává változás folyamat tetőzött be. Henri ekkor a „bátor, önzetlen és igaz" szavakat ismételgeti, amely a bábu kisfiúvá változásának kulcsa volt egykor. Szerinte most eleget tett ennek a követelménynek, ezért jutalmat érdemel Kéktündértől.

vlcsnap-2014-01-05-16h01m53s241.png

Csodák csodája, a Kék Izé hajlandó elővenni a varázspálcát, és mindenki örömére a fadarab ismét emberré változik. Én annak örülök igazán, hogy kisgyerek lett. Nálam csak Naomi örülhet jobban, mert a fiúcska semmire nem emlékszik abból, amit mondani akart. Gyanítom az egész felnőttség emlékei eltűntek, különben neki lenne rosszabb, tuti. Mindenki boldog és egymást öleli. Ilyenkor úgy érzem, mintha minden selyemből lenne, csak én lennék láncfűrész. Naomi és Mackófej nagyon szeretik egymást. És mindketten szerencsések, hogy találkoztak. Ebból a mondatból garantálható, hogy megláthatjuk hogyan is ismerkedtek valójában.

Motorkió New York egyik forgalmas utcáján egyezteti a helyzetet, merő önzetlenségből megy besürgetni Emmat az átoktöréssel, mielőtt fává változik. Mackószájú legényünk nem akar Storybrooke-ba menni, mert akkor az apjával kéne találkozni. Emma meg bizti őt nem akarja látni. Jah, cseszd meg a fűnyíródat. Mindezt Naomi a kis tükréből figyeli, nagyon klasszikus. Aztán nekiszalad a kávéval, a többit meg már ismerjük.

vlcsnap-2014-01-05-16h16m29s55.png

Otthon Emma bocsánatot kér, és megígéri Henrinek, hogy soha többé nem fog hazudni semmiről, csak ne taszítsa el. Nagy a szeretet. MM elmeséli a Hereceghének, hogy előzőleg elment Reginához, hogy megvalósíttassa vele az öngyilkossági szándékát, és hogy meglátta a feketedő szívét. Herecegh totál kiakad, de biztosítja a kedvesét, hogy semmi nincs veszve, mert ismeri a csodálatos szívének igazságát.

Hetibetegnél megint csörög „A Nő" a mobilon. Sőt, ott áll az ajtóban! Sőt..NAOMI az!!! És míg Macifej a zuhany alatt énekel, ők kb. lezavarnak egy menetet. Ilyen az élet.

22 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hüpna · http://almosblog.blog.hu/ 2014.01.06. 17:54:34

Ez mekkora ordítóan béna, igénytelenül összegányolt rész volt...végig azt vártam, hogy kiderüljön, hogy ezt valaki álmodja.
Bazinagy sárkány varázsló és az orrlikból füstöt eregetésen meg a levitáláson kívül nyista szuperpowa' és kifekszik egy sima, mezei sokkolótól (WTF? no.1)
Aztán ott a Fapin..okkió ...én is kuncogtam magamban, hogy nah, ellenszenves, fekete női szereplő (ilyet se sűrűn látni) most megszívta a sokkolóját, a fa nem viszi az áramot, erre fel kiderül, hogy DE! (WTF? no.2)
Ha legalább magyarázták volna meg, hogy a sokkolót a csaj egyenesen Thortól lopta és minimum egy villám van belerejtve, de neeeeeeeeeeeeeem, vagy mondjuk, valami szentelt istencsapásával működő boszorkányüldöző cucc, de akkor is legalább egy kereszt legyen már belegravírozva! De neeeeeeeeeeeeemm.... Sima sokkoló és ezzel lazán padlóra lehet küldeni egy varázslényt?! (Rumpi! Ne menj a konnektor közelébe!!!)
Ez a sokkoló téma sokkolt banyek, megrázó rész volt a számomra bugyutaságában.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.06. 19:08:11

@Hüpna: Bakker. Megelőztél.

Legjobban a Sárkányon akadtam ki, jól felszívta az agyát, jöttek belőle a pinkpiros akármik, na mondom most jó nagy bünti és lakolás lesz, erre egy sokkolózással kicsinálják. De halálosan. Én meg megsértődtem. Halálosan.

Naomi már az elejétől fogva gyanús volt nekem, soha nem is kedveltem.

De szerintem az igazán mélypont a következő részben lesz, szörnyen szar volt az egész. Ezen is túltesz.

Hüpna · http://almosblog.blog.hu/ 2014.01.06. 19:14:08

@aggyistenbiri: Én mondjuk, miután kifeküdt a sárkány, számoltam valami olyasmire, hogy az orrvérzéses füst majd felemelkedik egy váratlan pillanatban, belecuppan a Naomi arcába és megszállja a testét...képzelheted, mekkorát csalódtam amikor ez (sem) történt meg!
annnnnnnnyi jobb forgatókönyvet ki lehetett volna hozni ebből a szituból, de így lett belőle egy bazinagy összecsapott "vezessük be gyorsan az új főgonoszt, aki mindig egy lépéssel a hős előtt jár" epizód

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.06. 19:19:25

@Hüpna: Az egyetlen ÉS értékelhető gesztust most kivételesen Füles tette, amikor bemancsolt Dzsepettónak. Csak egyből el is rontotta a bocsibocsibocsi-val.

A mostani rész után azon gondolkodom, hogy megnézem még az eheti részt, de azután szakítok ezzel a sorival.

Hüpna · http://almosblog.blog.hu/ 2014.01.06. 19:48:20

@aggyistenbiri: jah, az érthető volt, meg is lepődtem tőle, bár utána az a kényszeres "jajj jónak kell lennem, és igaz hoyg emiatt a szemétláda miatt nem lehettem együtt a lányommal de JÓNAK kell lennem jajjajajj"

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.06. 20:25:16

@Hüpna: ó igen. a másik dolog, amitől rosszul vagyok (nem csak ebben a sorozatban:
"AZ ÉN HIBÁM"
ha meghallom, megyek hányni.

nicu71 2014.01.07. 14:59:50

Hát..én még megbocsátom a tényleg kicsit béna fabábu-embert,de a sárkánydoki sokkolóval való kinyírása tényleg megaciki volt-ezt hogy lehet???
amugy most jöttem rá honnan is ismerős a kis "Naomi" hát a Walking Dead-ból!!!
Persze,persze az ottani karaktere alapján senki sem asszociálna holmi hercegnőre /pozitív jellem ott ,ám koszos,retkes,mint mindegyik szereplő egy zombie apokalipszis közepén/

nicu71 2014.01.07. 15:03:43

@aggyistenbiri: Szerintem volt már ennél jóval bénább epizód is..nekem az óriásos-babos kaland sokkal jobban betett :)
Az a baj,hogy elképesztően egyenetlen az alkotók teljesítménye,egy 10 pontos részt követ egy vacak 5-ös,vagy még rosszabb.persze a 10-es általában jóindulatúan osztogatott,a sorozat egészéhez viszonyitva.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.07. 18:02:07

@nicu71: Egyetértek.

Nem tudom eldönteni, hogy folytassam-e 3. évaddal, hátha megéri, vagy hagyjam az egészet a fenébe. Olyan kis bizonytalanka döntésképtelen árva vagyok.

Bárhogy is lesz, a HV-t azért továbbra is olvasni fogom, mert az mindig zsírsárkány :)

nicu71 2014.01.07. 19:52:40

Hát persze ,hogy folytatod!Szerintem egykét butuska epizód miatt kár ezen hezitálni. :)

Pácsó Ármándó 2014.01.07. 20:08:06

Annak a kerekfejű kislánynak mekkora füle van!

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.07. 20:18:45

@St. Pácsó Ármándó: Úúúú, olyan képeket szokott lőni róla mysisterstheslayer, hogy behalsz. Imádjuk is érte. Én legalábbis nagyon :D

Pácsó Ármándó 2014.01.07. 20:54:00

@aggyistenbiri: Van olyan, hogy át süt a nap rajta?
Amúgy előnytelen neki ez a rövid haj, egy nagy loboncban jobban el tudná rejteni őket.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.07. 20:59:07

@St. Pácsó Ármándó: Itt mostanában sosem süt a nap, szóval nincs. Sapkát szoktak ráadni, az sokat segít. Nagyhaja is van a másik világban, határozottan jobban néz ki. De attól még hülye marad.

Pácsó Ármándó 2014.01.07. 21:10:03

@aggyistenbiri: A másik világban manó vagy krampusz?

Hüpna · http://almosblog.blog.hu/ 2014.01.07. 21:12:00

@St. Pácsó Ármándó: erdei féltünde és a nagyláb kevéssé ismert rokona, a kisláb :D

Pácsó Ármándó 2014.01.07. 21:20:46

@Hüpna: :-)
De féltündeként hegyes legalább a füle? És mezitláb jár, mint Frodó?

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.07. 21:27:13

@Hüpna: Te már a lábát is kifigyelted?! Mondd hogy szőrös! :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.08. 19:40:52

@Hüpna: Na azt pont nem figyeltem meg, mert mindig Regina barátosném öltözékére koncentrálok, hogy kopizhassam :D
(Azt mondtam már, mennyire imádom? Igen? Nem baj.)

Hüpna · http://almosblog.blog.hu/ 2014.01.08. 20:57:21

@aggyistenbiri: Öltözetek azért akadnak jók az ellentáborban is, csak olyan nőt kéne belegyömöszölni :D Piroska fűzős reneszánszos szettje pl nagyon klafa :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.08. 21:16:52

@Hüpna: Valóban nagyon pofás, de azt nem kopizom, mert nehéz benne belehajtogatni magam az ülésbe. Próbáltam.
(á, nem igaz, csak elképzeltem)
süti beállítások módosítása