Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Big Bang Theory 2x23 - The Monopolar Expedition (ÉVADZÁRÓ)

2014. január 03. 13:00 - Szakee

Leonard otthon dolgozik valamin, Sheldon pedig, hogy a saját napját feldobja, kicsit szórakozik vele. Így találkozhatunk Sheldon mára már kultikussá vált szavával: Bazinga! Miután kiszórakozta magát, Sheldon ránéz az e-mailjeire, látja, hogy az egyetem rektora behívta holnap reggel 8-ra. Pedig mindenki tudja, hogy Sheldon reggel 8-kor reggelizik. Sheldont annyira kizökkenti ez a váratlan dolog, hogy nem tud már másra koncentrálni.

vlckép00001.png

Olyannyira nem tud másra koncentrálni, hogy éjjel 2-kor kopogtat Leo ajtaján. Viszont kiderül, hogy nem Leonard az egyetlen, akit felzargatott, mert most ért vissza a rektortól. Az útja nem volt hiábavaló, mert megtudhatta, hogy elmehet kutatni az Északi-sarkra. De Sheldon elméleti fizikus, mégpedig azért, hogy ne kelljen kimozdulni a meleg irodából, ahol kényelmesen dolgozhat, így nagy dilemma elé állították.

vlckép00002.pngA srácok már azt tervezgetik, milyen is lesz az egész nyarat eltölteni Sheldon nélkül. De Sheldon eldobja a meglepetésbombát, ami elég szépet robban: a srácok is jönnek vele! Habár Sheldon hagyja őket egy kicsit gondolkodni, de a kérdés már előre el van döntve. Végül a srácok meggyőzik egymást, hogy lehet ennek értelme, főleg ha valamilyen kiugró kutatási eredményük lesz.

vlckép00003.pngAz előkészületek első lépéseként Sheldon megkéri Penny-t arra, hogy használhassák az étterem hűtőjét, így szoktatva magukat a hideg időben végzett munkához. Penny pedig most tudta meg, hogy Leonard is 3 hónapig távol lesz, ezért első gondolata, hogy átmegy Leo-hoz, megkérdezi, miért nem szólt neki. Csak később jön rá, hogy ők már nem is járnak, szóval nem kell erről beszámolnia.

vlckép00004.pngÚgy tűnik, Penny-nek sikerült lebeszélnie, hogy a srácok használhassák a hűtőt, mert már bent gyakorolnak. Leonardnak egy számológépes órán kellene számolni, Rajnak egy Legolas bábura szakállt rajzolni, míg Howardnak az Operationben kellene maradandót alkotnia. Mindegyikük kudarcot vall, még Sheldon lelkesítő beszéde sem hat rájuk. Sheldon viszont egy dologra nem gondolt, amit Leo megvilágított: nem kell kint összerakniuk a felszerelést és főleg nem ott kell számításokat végezni, kint elég, ha a méréseket elvégzik, aztán majd a többit bent kiértékelik.

vlckép00005.pngA felkészülés sikeres volt, de Rajnak még meg kell győznie a szüleit, hogy elmehessen az Északi-sarkra. Howard ebben is segít, felhívja az anyját, hogy Raj szülei hallhassák, hogy nincs ebben semmi rossz. Howard kicsit elbaltázza, mert az anyja nem is tud az útról, ezért őt kezdi szidni. Közben Penny nyit be a lakásba, Leonardnak hozott ajándékot, egy takarót. De nem egy sima takarót, olyat, aminek ujjai is vannak. Aztán búcsúzásként még kap egy hosszú (nagyon hosszú) ölelést.

vlckép00006.pngLeo felébreszti Sheldont, mert úgy érzi, nem tud elmenni az Északi-sarkra három hónapra. Sheldon úgy gondolja, hogy ő az oka a dolognak, Leo tisztázza, hogy szerinte Penny nem szeretné, hogy elmenjen. De ugye ha nem megy el, akkor nem fog neki hiányozni, szóval Sheldon szerint mindenképp jönnie kell.

vlckép00007.pngLeonard átmegy Penny-hez is, hogy megkérdezze, mire vélje az ajándékot meg mindent. Penny hárít, nem kell itt semmit sem beleképzelni a dologba. De miután elköszönnek, elmondja agában, hogy bárcsak ne menne Leo sehová.

vlckép00008.pngSheldonék berendezkedtek a kutatóállomáson, ami kísértetiesen hasonlít Sheldon és Leo nappalijára. Mostantól kezdve 3 hónapig együtt töltenek minden napot.

vlckép00009.pngHogy ennek milyen eredményei lesznek, a következő évadban meglátjuk!

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zitoka 2014.01.06. 22:48:59

Lájkollak! Köszi a hv-t!
süti beállítások módosítása