Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A dzsungel aranya 1x08 - Behind the Scenes

2013. március 10. 10:00 - Chat Géza

Azt ugye már tudjuk, hogy Scott és George igencsak nagy és veszteséges fába vágták a fejszéjüket ezzel a ghánai kiruccanással, de most az is kiderül, hogy is szaródtak el a dolgok egész pontosan. Nem utolsó sorban a stáb sanyarú ghánai munkanapjaiba is bepillantunk, hogy érezzük bármennyire is megvolt ez rendezve, ekkora szopásra senki sem számított.

1.jpg

Mivel a legesősebb időszakban sikerült az aranybányászás időpontját kitűzni, ezért a stábnak kellett vennie egy böszme ladikot, egy elsüllyeszthetetlen Titanicot, csak amolyan kisebb fajtát, hogy szárazon megússzák a helyszínre jutást,  így Scott és George egy elég instabil, versenykenunak nem nevezhető tutajban kényszerültek a folyót átszelni. Ennek meg is lesz az ára, hisz mind a ketten úgy belezúgnak a folyóba, mint a huzat. Jópofa dolog, tökig vizesen azt kérdezni a producertől, hogy amúgy hogyér szórnak egy mikroportot a piarcon, csak a válasz hangzik kicsit csípősen hogy 3000 dollár darabja, hogy rohadnátok széjjel, helyben háromszor ti szerencsétlen barmok.

Tovább
komment

Reklámőrültek 04x05 - The Chrysanthemum and the Sword

2013. március 09. 11:00 - wizdog

Az előző epizódban bemutatkozó Miss Blankenshippel nyitunk, aki egy plusz optikai előtéttel keresztrejtvényt fejt, mikor megszólal a telefon. Odabent Faye doktornő és egy fickó a Vicks cukorkáról tart elemzést Donnak. Megszólal a telefon, de süket. Most a a dívány melletti csörög. Don int a srácnak, hogy vegye fel de az is néma. Miss Blankenship betotyog, és közli, hogy a New York Times reklámipari cikkírója keresi. Don morogni kezd az öreg hölgyre, de arról lepattan az egész. A riporter arról érdeklődik, hogy miért van az, hogy a Jai Alai után már a Clerasil is átigazolt egy konkurrens reklámcéghez. Don úgy tesz, mint aki nem tud semmit, és a riporter szerint rá hivatkozó Ted Chaoughról kijelenti, hogy nem ismeri.

bscap0001_2.jpg

A tárgyalóban vezetőségi ülés és ebéd zajlik – Roger kijelenti, hogy szükség van a polgárjogi törvényre. (Az újságban a Selma ügyről írnak - ’65 márciusában vagyunk – innen indult a polgárjogi mozgalom. Megjön Don, Joan megnyitja az ülést. Pete bejelenti, egy kötetlen találkozó, több telefonbeszélgetés és egy ebéd után Pete elérte, hogy a SCDP leülhessen tárgyalni az amerikai piacon is jelen lévő Hondával, akik nem elégedettek a jelenlegi reklámcégükkel. A cég motorokat gyárt (amik Joan szerint cukik) és autókat is akarnak. A potenciális bevétel: 3 millió dollár. Ekkor Roger (mint akit kicseréltek) rövidre zárja a dolgot azzal, hogy nem akar japánokkal dolgozni a II. világháborúban elkövetett tetteik miatt.

Tovább
komment

Gossip girl - A pletykafészek 2x15 - Gone with the Will

2013. március 08. 15:00 - Agent "V"

Elég régen hallattam a hangom, de gyorsan felveszem a fonalat az Upper East Side életével kapcsolatban. Ott tartunk ugye, hogy Bart rejtélyes körülmények között elhalálozott, amin Chuck nagyon kibukott számomra érthetetlen módon, de mindenki mást gyakorlatilag hidegen hagy a dolog.Engem is. Izgalmasabb történet, hogy Lilynek és Rufusnak van egy közös gyereke a kis szösziken és ösztöndíjasokon kívül, szóval elmentek a gyereket megkeresni Bostonba. Serena és Dan megint összejöttek, aminek én azért örülök, mert aaront annyira utáltam, hogy az már valódi fájdalmat okozott. Az egyetlen bibi, hogy Dan megtudta a nagytesó sztoriját, de nem mondhatja el Serenának, aki meg nem érti, hogy mi ütött bele már megint.Kb innen folytatjuk.

1.png

Tovább
komment

Sherlock és Watson 1x07 - Kísért a múlt

2013. március 08. 13:00 - Láng Vince

A múlt heti rész végén Watson bombát robbantott, amikor Sherlocknak szegezte a kérdést: ki az az Irén, akit álmaidban szólongatsz. Holmes-tól akkor csak egy bamba pofára futotta, cliffhangernek. Az a gyanúm, hogy ebben a részben jobban körbejárjuk ezt az Irénke-kérdést, sőt talán megpillanthatjuk a csajt is. Körítésképpen azonban szükségünk lesz egy gyilkosra, a disznóbbik fajtából, akinek a kilétét nehezen ugyan, de kikövetkeztetjük az eheti epizód végére. Ha gyilkost nem is, egy rablónak látszó elkövetőt rögtön az első snittben kapunk. Különös ismertetőjele: tízéves korig szörnyen ijesztánek számító, fluoreszkáló marslakó-maszkot visel. A rabló büntetőjogi státusza a jelenet végén jelentősen megváltozik: a kirabolt ingatlan tulajdonosait ugyanis egy-egy jól irányzott pisztolylövéssel elintézi. A ronda pofája miatt máris a bögyömben van, élvezet lesz elkapni.

001 - Alienmask.jpg

Tovább
komment

Happy Endings - Fuss el véle! 1x02 - The quicksand girlfriend

2013. március 08. 11:00 - igenapu

Diszkriminációs vitába csöppenünk bele mindjárt kezdésként, a fekete és a meleg próbálja sajnáltatni magát, senki sem veszi be, hogy ez most tényleg komoly. Bradnek ráadásul fehér felesége van, ami még mindig megbámulást vált ki az emberekből, a többiek azzal vigasztalják, hogy a gyerekük legalább extra szuper szexi lesz. Max viszont melegként nem házasodhat, nem jut a mennybe, igaz, egyikre sem vágyik, de ez nem gátolja meg abban, hogy ezekkel érveljen. Közben azért kiderül ám, hogy igazából Dave cuccait pakolják, átköltözik Maxhez. Alex összegez, hát ennyi volt, Max beszól neki, hogy már az esküvőn annyi volt, róla sem a tapintat szobrát fogják megmintázni.

21.jpg

Tovább
Címkék: happy endings
komment

A rejtély (Fringe) 3x01 - Olivia

2013. március 08. 09:00 - Tipca

Na szóval! Bő két évvel ezelőtt ott hagytuk ugyebár abba, hogy Olivia gonosz alteregója leborotválta körszakállát, és jó kislány álca mögé bújva visszatért az igazi helyett annak dimenziójába, és majd keveri itt nekünk azt a bizonyost. Amiben közben a valódi Olivia meg nyakig benne van, mert Walterego elkapta és dutyiba zárta. Ő és a mi kedves Brandon barátunk egy valamivel jobban öltözött változata megpróbálják elhitetni Livvie-vel, hogy ő igazából barna hajú, de a szőke énje egyelőre még erősebb. Walterego újabb dózis emlékmódosító bájitalt ír fel neki, hiába említi meg neki Jólöltözött Brandon, hogy ebbe bele is halhat.

01_szabadsag.jpg

Ez nem hatja meg túlzottan az öreget, úgyhogy hamarosan morcos katona lép be Olivia cellájába, és hurcolja el egy laborba. Jólöltözött Brandon és egy másik doki sorra adják be neki a szereket, mikor is az egyik után Livvie zihálni kezd, és fulladozva kinyögi, hogy nem kap levegőt. A dokik gyorsan eloldozzák, de Olivia csak erre várt, kirántja karjából az injekcióstűt, és visszakézből nyakon szúrja vele Brandont. Kimenekül a laborból, a folyosókon ártalmatlanná teszi a korábbi morcos őrt, elszedi a fegyverét, és annak az előbb ellesett kódjával kiszökik az épületből. Szalad, menekül, még a világból is kifutna… ha annak nem lenne hirtelen vége. Egy szigeten van, a távolban New York panorámája, a magasból pedig a vörös Szabadság-szobor pislog le a felfordulásra. Olivia nem sokat hezitál rajta, hogy beugorjon-e a szuvenír üzletbe, leveti magát a szikláról a vízbe. Piros főcím.

Tovább
Címkék: rejtély fringe
komment

Barátok közt 6411-6412. rész

2013. március 07. 17:00 - nyuszi01

Az idegesítő Timike nagyon szépen az apja nyomdokaiba lépett: álsírással vetetett magának egy tabletet Hannával, vagyis ó bocsánat, nem magának, hanem a nyomi Samnek, akitől már nyálmintát is vett anno a hamburgeréről (fúj). Ezt persze Claudia megtudta, és egy jó kis fejmosást követően megszabadította a Berényi-ivadékot a még át sem vett kütyütől. Miklós meglátogatta Nagysanyi orosz származású nagymamáját, aki még magyarul se beszélt, hiába próbálta Miklós megértetni magát szép, artikulált magyar szavakkal. Mint utólag, Nagysanyi hívásából kiderült, a mami konkrétan ’63 óta él Magyarországon, vagyis mindent értett, még azt is, amikor Miklós beígérte neki, hogy felülteti egy Nimbusz 2000-esre a vén boszorkát. Szóval Nagysanyi nagyon felszívta magát a nagymami befenyítésén, és bosszúból úgy istenigazából odafosott a konyhakőre: felhívta Atikámat, és mindent kitálalt neki az András haláláról. Igen, még Miklóst is, a gaz felbujtót. Erre Atikám magához ragadta a hős szerepét, és tájékoztatta Nórát a bérgyilkosságról, az meg persze elhajtotta. Atikám ezen úgy bepipult, hogy egy egész szép kis stukkert fogott rá Miklós kopasz homlokára, aztán meggondolta magát, és átadta a fegyvert, céltáblát csinálva magából. Na innen folytatjuk.

bk431.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x20

2013. március 07. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.

Kiválasztunk ma, sorsdöntő napnak ígérkezik valaki számára, de nem a királynak, így megnyugodhatunk. A T69-es az előző kiválasztás helyszínén fogad minket, modelles beállás stimmol, a nyári ruha viszont nem is rossz, Lakatos Márk is tévedhet néha. A lófarok nem annyira előnyös, a múltkor már látott golyóstollak a fülben mégannyira sem. Ha nem helyezné kényszeresen a testsúlyát egyik (fém)lábáról a másikra, és váltana pózt, mint lusta háziasszony a konyhai kufirc-bablevesfőzés kombó alatt, tiszta emberi lenne a jelenet.

Tovább
Címkék: éden hotel
komment

Gátlástalanok (House of lies) 1x01 - A rizikós pénzügyek istenei

2013. március 07. 12:00 - igenapu

Fekete-fehér csendélettel nyitunk, fekete férfi és fehér nő fonódik egymásba, férfi felriad, az arcába nyomott fenékből s nemi jellegekből még nem tiszta, ki a partnere, de miután megnézi az arcot is, nem túl boldog, mert a nő sem tiszta, mondjuk úgy, hogy ki van ütve. Hősünk hiába rázza, pofozza, öntözi a csajt, semmi reakció. A férfi sokatmondóan ránk néz, nocsak. Felöltözteti a magatehetetlen csajt, beülteti egy karosszékbe, ölébe tesz egy laptopot, ebben a minutumban beviharzik egy iskolás lánynak öltözött kissrác. Közli, hogy a nagyapja omlettet süt, erről a kettőről meg kiderül, hogy a szülei. Kérdezi, mit keres ott az anyja, és miért alszik, a válasz az, hogy együtt dolgoztak és anyu elfáradt. Srác el, kintről helikopter zaja szűrődik be, ez az a pillanat, amikor a csaj megrázza magát, majd a kép kimerevedik, a férfi pedig levonja a tanulságot és megosztja velünk: soha ne kúrj a volt feleségeddel. Ez állat. A későbbiekben ez egyébként visszatérő motívum, amikor a főszereplő elmagyaráz, kommentál bizonyos dolgokat, amíg a többieknél megnyomják a pause gombot.

gátlástalanok1.jpg

Tovább
komment
süti beállítások módosítása