Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A dzsungel aranya 1x07 - Armed Robbery

2013. március 03. 15:00 - Chat Géza

Sok izgalom vár ma ránk. Scott és George egy újabb hűbérúrhoz mennek, akinek aranyban gazdag földje van, de mintha ezt már hallottuk volna. David a bányatulaj kiteríti az árut, megmutatja, hogy egy hét alatt fél milkát kapartak ki, nulla erőfeszítéssel kábé, épphogy csak le kellett hajolni a formába öntött, kilós aranyrögökért. Ez amúgy az a faszi, aki a múltkor elkergette őket, merhogy a telek nem kiadó ám, csak eladó. Jó, hogy ezt a narrátor is a szájamba rágta. Na, már csak meg kell állapodni, aminek alapja a kenő, a pénz, a manyi, a lovetta, a suska amiből fiaink nincsenek eleresztve.

1.jpg

Másnap megnézik David földjét. Vagy bejön ez a biznisz, vagy mehetnek haza koldulni. Akkor gyüjjön a próbaásás, meg a már megszokott pofázás a pénzről. A lényeg, hogy legyen arany, vagy különben szoppendáré. Egy tonna kavicsot átmosnak, ha minimum egy gramm arany van, akkor lesz üzlet, ha nem, akkor nem. Na, bazmeg. Van arany dögivel. Scott felteszi a spúr kalapot, legalacsonyabb ár, semmi habiszti. 35000 dollár áll rendelkezésükre, a gáz csupán ott van, hogy Dave sacc per kábé 55000 dollárra gondolt. Scott csak 5-10 ezer dollárt adna ki hirtelen a kezéből, de azt se túl jó szívvel. Dave bepöccen, ha lesz pénz, akkor majd beszélgetnek, addig viszont nincs haverfelvétel.

Tovább
6 komment

Zöld íjász (Arrow) 1x06 - Az örökség

2013. március 02. 11:00 - Kham

Hoki maszkos férfiak, kezükben a Kalasnyikov gyár népszerű termékével, berúgnak egy masszív ajtót, sorozatot lőnek a plafonba, mindenki, aki kiskosztümbe vagy zakóba öltözött a földre veti magát. Bankrablás történik Starling Cityben. A rablók sporttáskába szórják a pénzt, a hasaló ügyfelek között egy rendőr lapul, éppen szolgálatba helyezné magát, de a pénztáros asszony pánikolni kezd. A hős rendőrt hátba lövik, így jár, aki bátorkodni próbál a bank pénze miatt. Villogóval érkező kollégái körbeveszik az épületet, beszólnak az ordibátorral: „Kezeket fel, jöjjenek ki!” Meglepetésre az ajtó, tényleg kinyílik. Lehet a bankban rossz nap lesz, de a sportboltban örülnek, az elkövetők minden túsznak vettek egy ajándék hokikapus maszkot, majd kikergették őket a kapun. A káoszban az elkövetők a széf padlóba fúrt alagúton távoztak. Vagy gyorsan tudnak ásni vagy már előre kifúrták, de akkor mi értelme volt a főkaput berúgni a drámaiságon kívül?

arrow6_1.png

Tovább
Címkék: arrow
2 komment

Barátok közt 6405-6406. rész

2013. március 01. 17:00 - nyuszi01

Az elmúlt pár részhez nem volt energiám, hogy lehogyvoltozzam, mert annyira semmi nem történt, hogy az már a BK eddigi izgalmas (nem!) cselekményén is túltett. Továbbra is a szart rágják, Atikám és Juli, jajistenem. Miklós ismét Nóránál aludt, de most csak a kanapén. Novák kitiltotta a két félrekúrót a kisboltból, azta, mekkora büntetés. Vilibá szegény meg kínlódik a kopasz folttal, és ennek elrejtése végett kalapokat próbált, amit bár ne tett volna, mert a pópától elkezdve a Stüszi vadászig mindennek kinézett, csak épp normális embernek nem. Aliz is beáll pincérkedni a kocsmába, nem tudtuk már, mi hiányzik. Balázs pedig kapott 10% részesedést a cégből Miklóstól, annak fejében, hogy kussol a Nagysanyi-projektről. Ennek köszönhetően Balázs arca ismét nőtt egy cseppet, nem nagyon, csak épp annyira, hogy lelógjon a képernyőről. A legutóbbi rész végén pedig Géza és Aliz ismét egymásba fonódhatott, jaj, de örülünk neki.

bk417.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
2 komment

Sherlock és Watson 1x06 - Zuhanás

2013. március 01. 11:00 - Láng Vince

Az elmúlt részben Sherlockék egy kórházi sorozatgyilkos után nyomoztak, aki haldoklókat segített át a túlvilágra törvénytelenül, Watsonról pedig kiderült, hogy bár még mindig jó orvos lenne, jobban bejön neki a drogfüggők — főképp Holmes — pesztrálása. Az eheti részben Watson arra ébred, hogy Sherlock már megint üvölteti a rendőrségi frekvenciákat. Olyan bűntényekre vadászik, ahol szükség lehet rá. Hideg zuhanyként éri a hír, hogy az apja bejelentkezett Watsonnál, és meghívta őket vacsorázni. Ismervén az apját, Holmes meg van győződve arról, hogy a vacsorából semmi sem lesz, de mielőtt az okokat megosztaná a partnerével, befut a régóta várt rádiójel: lezuhant egy repülőgép, Sherlock pedig kéretlenül is segíteni indul.

01 - Roncsok.jpg

Tovább
5 komment

Csont nélkül 1x03 - Hamupipőke

2013. március 01. 09:00 - Smiley93

Az eheti kuncsaft az Okostojás, aki miután meglehetősen sajátos módszerekkel felszedett egy csajt a bárban, Lissának egy hasonlóan szokatlan „Halott vagy!" sms érkezése után nyoma is veszett. Azaz hátrahagyott egy hipermagassarkú piros lábbelit is, hogy pontosak legyünk. A lovag természetesen már maga is kutatott majdnem-szerelme után, most mégis szakértőhöz fordul. Ügy – már csak az előrevetített Napba küldött urna okán is – vállalva.

Teljes képernyő rögzítése 2013.02.06. 214744.bmp.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x16

2013. február 28. 18:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.

Mivel kiszavazás vagy mi a hátam van, egész hetes összefoglalóval nyitunk, a műsor egyik rákfenéje mellesleg ez, mármint az epizódok elején és a reklámszünetek után betolt hogyvoltok hossza, megtöri a lendületet és a ritmust - most pl. két perc volt, mire eljutottunk a lenge miniruhába öltöztetett Pinokkináig, akinek az egyik csöcse innentől hivatalosan is nagyobb, mint a másik, és igen, tudom, hogy a zemberek jobb és baloldala nem egyforma, de ez akkor is feltűnő. A fülében lógó golyóstollakról inkább nem is mondok semmit.

Tovább
Címkék: éden hotel
334 komment

Castle 5x09 – Secret Santa

2013. február 28. 15:00 - Zenóbia

Ho-hó! Esik a hó, hajj de szép, öröm van és boldogság, meg családi séta, meg angyalka gyártás a hóban, a kislány illúziói hamar szertefoszlanak a Mikulásról, aki nem rénszarvasszánon érkezik, de viszont az égből pottyan holtan. Még jó, hogy nem üti őket agyon. Ajándék van nála? Hű, Castle-éknál akarok lakni karácsonykor, imádom a túlzásba vitt tömény giccset olyankor, ide nekem a díszlettel. Castle boával a nyakában akad ki, mert Martha-nak és Alexisnek is programja van a szentesti vacsi utánra, amivel megtörik az évezredes hagyományos ünneplést, én is ki lennék akadva, mint a szar. Aki nem bírja a karácsonyt, az utálni fog ebben a részben, szólok előre, mert igazi karácsony-buzi vagyok. Beckett szerint sem akkora tragédia ez, ő például ott lesz, ha csak nem kell dolgoznia, viszont kikötés, hogy az első évben nincs ajándékozás. Ráadásul a Mikulás is halott, kész tragédia.

5x09_castle1.jpg

Kris Kringle az Északi-sarkról röppent közénk, bár a landolás nem sikerült túl jól. A család nem hallott semmiféle repülőt a fejük felett, de hát valahonnan csak ki kellett esnie. A szánjából, mondja Castle. A Mikulás image tökéletes, a csizmájától eltekintve, amelyek egyedi készítésűek. A légi irányítás sem tud semmiféle repülőről, de van egy légifolyosó, amihez nem kell engedély 1300 láb alatt. Ezt pedig a Vaslady-től tudjuk meg, mert az anyósa hivatásos pilóta, és náluk vannak az ünnepek alatt, ami miatt a karácsony nem kimondottan a kedvenc ünnepe. Bírom ezt a nőt. Ryant megviseli a Mikulás halála, tőle mondjuk el is vártam. Espot meg az, hogy idén nem együtt szentestéznek egy karton sörrel, bár nem nagyon értem, hogy ebben mi a meglepő, Jenny-t addig hova szándékozott tenni? A Mikulást nem a zuhanás ölte meg, hanem a hátába fúródott golyó. A ruháján pedig egy kis darabka piros festék, ami a szánjáról való, ez nem is kérdés.

Tovább
Címkék: castle
7 komment

Bosszú 2x03 - Bizalom

2013. február 28. 13:00 - fuszulykavirág

Ott folytatjuk, ahol múlt héten abbahagytuk: Emilyt a Japánból szalajtott edzőtársa menti meg az ősz hajú gyilkos karmai közül. Emily mondjuk nem annyira hálás a mentőakcióért, mint azt várná az ember, de neki nem kell óvóbácsi. Közben a Grayson kúria erkélyéről Daniel, és az élők közé frissen visszatért Victoria nézelődik. Daniel nagyon bölcsen megállapítja, hogy Emily takarít, mert azt szokott, amikor nem tud aludni. Ja, végülis van egy eltakarításra váró hulla a nappalijában. Victoriát ugye az ősz hajú csalogatta le a gépről azon a bizonyos éjszakán, hogy tegyék együtt tönkre Conradot, Daniel viszont bizalmatlan az anyjával. Jogos, akár még zombi is lehet.

1.JPG

Emily és japán barátja (aki ugye még mindig nem japán, csak onnan jött) átnézik az immár megboldogult ősz hajút. Találnak nála papírokat, átlőtt telefont, a barát még egy szoba kulcsát is, de azt nem dobja be a közösbe, hanem lenyúlja. Emily csakis az anyja felkutatására koncentrál, a barát inkább a terroristákat venné üldözőbe, a vitát pedig Emily dönti el azzal, hogy fejbe húzza a régi jó ismerőst egy üveggel, amitől az kifekszik. Declan már múlt héten megtalálta magának a bajt az új barátjával, hát most rátesznek még egy lapáttal: valami helyi gazdag házába törnek be, és gyűjtik be az értékesebb vagyontárgyakat. Fiam, ebből csak baj lesz.

Tovább
Címkék: bosszú revenge
18 komment

Survivor 26x02 - Honey Badger

2013. február 28. 11:00 - kardigan

Mielőtt bármi történne, elnézést a hogyvoltok hektikusságáért, a gonosz Való Élet miatt nem is merek rendszerességet ígérni, de igyekszem, becsszó.

Na de ennyit rólam, én sokkal kevésbé vagyok érdekes, mint a 19 elmebetegünk a szigeten, múlt héten ugye kiesett Francesca, és ezzel történelmet írt, szegény. Tribalről hazaérve Dawn értelmesen akar beszélni Brandonnal, mind együtt nevetünk az ötleten. Amúgy is veszett ügy, de amikor ideges, akkor nopláne, hiába kér elnézést szegény nő, a rezidens kis elmebetegünk ordít, és arról magyaráz a kamerába, hogy Russell vérét érzi folyni az ereiben, fuj. (Nem teszem be azt a képet, amin ezt mondja, mert az éjszakai kameráktól még a pupillája is világít, nem jó látvány.) Dawn meg sír.

01.png

A fanoknál másnap reggel Shamarról szól a minden, aki nem mozdul. Iletve bocsánat, dehogynem, ülésből hátrafekszik, meg sokat pofázik - őszintén szólva meglep, hogy a confessional kedvéért arrébb ment a táborhelyről. Az érvelés is nagyon jó, tartogatja az energiáját, ezért inkább nem megy bele piti vitákba a vízről. Ki kérte, hogy vitatkozz, te fasz, mozdulj meg és gyűjts fát. Allie és Laura is ki akarja szavazni (egy-egy szőke mindkét alliance-ből). Sherri, a negyvenes szőke behúzza a szövetségbe Shamart, és egyáltalán nem csinálja rosszul, Shamar örömködik és megöleli. Kimondottan azt szeretné, hogy maradjon idegesítő és ne szavazzák ki, hogy legyen neki saját Phillipje, rettentően tetszik az ötlet stratégiaszempontból, nézőszempontból meg utálom, nem ragaszkodom feltétlen ahhoz, hogy kellemetlen kis seggfejeket kelljen nézni.

Tovább
Címkék: survivor
2 komment
süti beállítások módosítása