Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Porrá leszünk - 3x08 (SOROZATZÁRÓ)

2013. február 10. 13:00 - G_Norton

Habár se jegesmedve, se fekete füstfelleg nem szerepelt, de sajna még a nagy csókjelenet sem, viszont a rejtély sem oldódott meg, hogy mi a fene folyik itt. Alex álmodik egy utolsót, Sam Tyler kopogtat az iroda ajtaján, illetve Gene üldözi egy hülye brit műsorban, majd szimplán hátbalövi, Alex pedig nem tér még vissza a neki drukkoló Mollyhoz, mert az igazság szabaddá tesz, majd Alex felébred a rendőrőrsön. Adjunk a látszatra, és irány a meló, valami külvárosi telephelyen kinyírták a Hardyman-fivéreket egy harmadik, ismeretlen pofával együtt, fültől-fülig elvágva a torkukat, plusz még valami kvarcot szórtak a képükbe. A góré is ott vizsgálódik olyan morcos képpel, hogy még egy BKV-ellenőr sem vetemedne arra, hogy elkérné a jegyét. Az egyik halott kezén egy telefonszám szerepel, Kelet-Fenchurchi előhívóval, majd a pofa még meg is szólal, húazanyjaistenit, elvileg halottnak kéne lennie. Valamiféle Vicky P-ről, és ivásról beszél, az őrsön rögtön utánanéznek, hogy ki lehet az a Victoria P. A góré rögtön beszól mindenkinek egy ízeset, érzi, hogy az irányítás kezd kicsúszni a kezéből, de ennek vége, visszajön a diktatúra, Chris külön fogja be, tényleg elég szar éjszakája volt.

01.jpg

Farringfield Green, Boltontól nem messze, Londonból alig 4 óra autókázás odáig, tán ott van Sam eltemetve? Alex bizonytalankodik, mert Sam a góré segítségét kérte, az pedig szó nélkül segített is neki, akkor miért ölte volna meg? Annie-ről nem is beszélve, akiről semmi infó sincs, akkor biztosan ő is ott van eltemetve, rugózik Keats. Alex fel is teszi végre a teljesen érthető kérdést, hogy végülis kicsoda maga? Jimbo persze nem válaszol, ha Alex kiutat akar találni, akkor meg kell bíznia benne. Alex megrázza magát, és megint a melóra koncentrál, közben annyi kiderül Chris szemfülességének köszönhetően, hogy a harmadik pofa a telefonszámmal egy Walter Tavish nevű orgazda, antik bútorokra specializálva. Ezek alapján valamiféle ironikus üzenet lehet az arcokon talált kvarc, mire a góré elküldené az Ironikus Bűnügyi Osztályra. Alex bemegy utána az irodába, hogy mégis mitől ilyen undok, na vajon miért? Bolondot csinált belőle előző este, Alexből először egy halovány „szori” bukik ki, majd azzal folytatja, hogy túl sok volt neki az este – a góré visszavág, hogy bezzeg amikor idekerültél akkor simán megfektetett egy jólszituált kezdő yuppie, ami azért volt, mert akkor Alex nem vette komolyan ezt a világot.

Tovább
Címkék: ashes to ashes
komment

Házasodna a gazda - 1x07

2013. február 10. 12:00 - nёmere

Nosztalgia járatunk lassan befut, már mindjárt mindenki elkel. Most kezdjük első „nyertesünkkel”, az ifjú gazdával, aki 25 éves korára megkomolyodott, és családot akar (höhö). Szóval, Benyó és Melcsi go to Venice. A gazda érkezik a csodaparipával a házikóhoz, gyerekicsim induljunk, Velence ránk vár, ki fog száradni.  Ha kicsit tudományos oldalról is megközelítjük kettejük történetét, a segíccsélmá a táskát kivinni mondatban már tetten érhető kapcsolatuk komolyra fordulásának első jele, azaz Melinek az amúgy sem korlátlan aktív szókincséből kezdenek az olyan felesleges darabok kihalni, mint a légyszives, vagy a köszönöm.

HG_01.jpg

Tovább
komment

A dzsungel aranya 1x01 - Culture Shock

2013. február 09. 17:00 - Chat Géza

A Discovery Channel új realityje két amerikai fasziról szól, akik, valami általunk ismeretlen oknál fogva (de hálistennek) abban látják a kiutat az adósságcsapdából, hogy elmennek Afrikába aranyat ásni. Mert annyira egyszerű, biztos a Discovery Channel más dokureality-műsoraiban látták, mennyire. A sorozat 4. része ma este nyolctól látható, a hogyvoltot viszont ma kezdjük az első résszel, aztán jövő héten szépen utolérjük magunkat. 

George Wright kicsit eladósodott, ahogy komája Scott Lomu is. Kettejüknek egymillió dollár adósságot sikerült felhalmozni, mert ilyen ügyesek voltak az ingatlan bizniszben. Scott és George, mondhatni nem hobbiból jöttek aranyat ásni, mert ahhoz, hogy nullán legyenek 16 kg aranyat kellene kikapálni  a földből. Ezért jöttek Ghánába. George elbúcsúzik a családtól. Rossz, hogy elmész, szar lesz a gyerekeknek, mert már most hiányolják az apjukat, meg a pénzt. A cimborák egyszer már belebuktak az ingatlanos bizniszbe, akkor is Ghánába menekültek az asszonyok elől aranyat bányászni. Akkor több százezer dollárt fektettek bele a dologba és 300.000 dollárnyi aranyat sikerült előteremteni. Ezzel szereztek is maguknak egy palimadarat, aki a jelenlegi kiruccanást finanszírozza. Hát innen van a 15 ezer dolcsi uzsipénz.

1_1.jpg

Embereink megérkeznek a ghánai reptérre és már hajtják is a melót gőzerővel. Ghánában az a fasza, hogy egy nap annyi eső esik, mint Londonban egy évben. Szóval ők sem csodálkoznak nagyon, amikor tökig gázolnak a platós kocsival a sárban. Megérkeznek saját bányász földjükre – nem ismerem a zsargont – , amit már befoglaltak a kínaiak, úgyhogy mehet is az arcoskodás. Victor, a helyi főnök érti, hogy nagy a gebasz, csak éppen pont leszarja. Mert ugye sokkal jobb kétszer eladni a földet, mint nem, egyszer a kínaiaknak, egyszer meg jól szituált amerikai barátainknak, ugye.

Tovább
komment

Az Onedin család 1x13 - Shadow of Doubt (Kétségek közt)

2013. február 09. 13:00 - Gabba

Peter Gilmore halála szomorú apropót ad ennek a posztnak, köszönjük neki, hogy ilyen felejthetetlen karakterrel ajándékozott meg minket egy olyan sorozatban, ami a hagyományosan magas színvonalú BBC műsorok közül is kiemelkedik, és máig az egyik legmaradandóbbnak és legnépszerűbbnek bizonyult.

Családi ünnepséggel nyitunk, a kis pufók William Frazer ma egy éves, összegyűltek a rokonok, mondjuk James pont nem ér rá, mert halaszthatatlan üzleti ügyintéznivalója van. Itt van viszont Anne apja, az öreg Webster, éppen ő mond tósztot, erősen borízű hangján sok boldogságot kíván a csemetének, mondván, hogy szépségét anyjától, eszességét és jó kedélyét pedig nyilván édesapjától örökölte. Elizabeth egy pillanatra ledermed, de a zsúr jó hangulata töretlen marad, Frazer emelkedik rövid szólásra és köszöni meg fia nevében a jókívánságokat. Jókedv és öröm minden vonalon – egyelőre.

Shadow01

Tovább
Címkék: onedin család
komment

Gossip girl - A pletykafészek 2x12 - It's a Wonderful Lie

2013. február 09. 11:00 - Agent "V"

Előre is elnézést kérek, ha indokolatlan helyeken láttok majd kis meg nagy betűket, de történt valami a gépemmel és nem működik a caps lock billentyűm és igen, tudom, hogy a shift is opció csak az még nem rögződött be, meg tudjátok, hogy van ez, az embernek kialakul a kéztartása, meg hogy melyik billntyűt melyik ujjával nyomja és a shift nem illik a képbe.Ma hópehely bál lesz, amit mindenki hihetetlenül imád, mert óriási társadalmi esemény és még Dan is erőt vesz magán és szépen elmegy.jó lehet amúgy az upper east side-on az ünnepek alatt, mert állati klassz kardigánokat hordanak kabát nélkül, szóval biztos jó idő van.De persze az is lehet, hogy a téli jeleneteket még laza őszies időben forgatják és nem adnak rájuk kabátot, de a télen forgatott tavaszi jeleneteknél jól kibasznak a színészekkel és hagyják őket Oscar de la Renta miniruhában szarrá fagyni. Mondjuk, amennyit ezért szakítanak ez a minimum.Jó, tudom, lépjünk tovább.

1.png

Tovább
komment

Zöld íjász (Arrow) 1x03 - A Magányos Lövész

2013. február 09. 09:00 - Kham

Az igazi képregényhősök nem mutáns ízeltábú harapástól vagy mutáló korukban bekapott X-sugárzástól, hanem kitartó edzéstől izmosodnak. Tudja ezt Olivér is, Ytong téglákkal gyúr, munkáskesztyű és sör nélkül. Nem a női nézőkért teszi, a notesz vastagságából is látszik, mint a rák annyi a gonosztevő, a rákhoz meg szálkás sebész kell. Meg egy jó műszer. A mai gócot James Holdernek hívják, hibás tűzjelzőkkel csencsel, a haszonból tetőmedencét vásárol, pezsgőt iszik, Unidac Industries részvényre úszik, már egyiket sem teszi túl sokáig. A sötétből előbukkan Zöld Íjász, az őrség kamerán kívül semlegesítve, belekezd a Robin Hoodos felvezetőbe, de más is haragszik a Füstjelző Nepperre. A kamera egy távcsöves puskára és egy igen zorál lövészeknek való vörös szem-izére közelít, aminek nem tudom nevét, a Csobánc Sorozatvető Tüzérezrednél nem volt belőle egy sem, pedig szívesen loptam volna én is egyet. A műszerek gazdája az epizód-címszereplő: a Magányos Lövész. A medencetulajt menten szíven lövi, de az Íjászt csak súrolja.

arr3_1.png

Tovább
Címkék: arrow
komment

Csajok 2x01 - It's About Time

2013. február 08. 18:00 - Chat Géza

Ments meg uram, hogy felidézzem az elmúlt évad eseményeit! De mivel iszonyatosan jófej vagyok és nem utolsó sorban törődöm a kedves olvasók lelki és szellemi épségével ezért nagyon gyorsan összegzem az első évadot. Az antimetál Szex és New York proletár változata, a gusztustalanságban és jóval visszafogottabb picsogásba mártott női problémákat falra okádó Csajok mindennapjai nem zajlottak a legkönnyebben. Hannah anyai és apai oldalról érkező pénzcsapját elzárták, ezzel megszűntetve az aranyéletet, minek következtében Hannah kicsit megzuhan, mert titkon maga is tudja, hogy amit ír az még az írástudatlanok nyelvezetét sem üti meg. Nagy nehezen beáll egy kávézóba dolgozni, szerelmes lesz a dugipajtijába, de amikor az végre viszont szereti, az úgy már valahogy nem bueno, viszlát, szevasz és a csávót elüti egy furgon. Marnie kissé fojtogatva érzi magát fickója túlzott szerelmétől, ezért kiadja az útját, aztán meg nem, de végül igen. Shoshanna elveszíti a szüzességét azzal a csávóval, aki az első részben mákteát főzött, ami még Csernus szerint sem egy leányálom. Jessa, a nagyvilági hipszter picsa, betalált magának valami gazdag figurát, feleségül ment hozzá, öröm boldogság, soha ennél kevesebbet. És akkor… (A sorozatról bővebben itt.)

1.jpg

Hannah és a kályhacső meleg Elijah egymás mellett fekszik az ágyban, megszólal a vekker, az alvásnak lőttek, mert szundi üzemmód pont nincs az analóg vekkeren. Elijah mondja: matracot kéne venni. Hannah meg: maradjál már magadnak, alszol velem egy ágyban, a szobádból meg konditerem lesz. Atom egy ötlet. Elijahnak ugyan merevedése van, de egy percig sem gondoljuk, hogy ez Hannah bomba testének köszönhető, hanem sokkal inkább a Wham! zenekar köré szőtt fantáziálásnak. Shoshanna a saját kis hercegnő kéglijében mantrázik, vagy mi a szart csinál, kéri az univerzum erőit, hogy ugyan basszák már szét a liliomtipró Ray életét. Marnie a főnökével készül ebédelni, de ez a legkevesebb, ha már úgyis kirúgják. Ezt ő is most tudja meg. Egy galéria nem bír el két alkalmazottat és mivel a kétbalkezes, sügér Juliannel a főni összehempergett, ezért Marnienak kell pakolni és húzni elfele a véres messzeségbe. Mindeközben Hannaht egy számunkra ismeretlen vadidegen srác döngeti, fene a gusztusát.

Tovább
Címkék: csajok
komment

Bűnök és szerelmek - 1x24

2013. február 08. 15:00 - Alice Page

A szokásosnál is nagyobb izgalmakra éhezve vártam a csütörtök estét, hiszen az eddigiek alapján borítékolható volt néhány új szerelmi szál, eltitkolt gyermek vagy biztosítási csalás napvilágra kerülése. Mert, mint tudjuk, ez a sorozat a valódi életet hozza közelebb hozzánk, és kinek ne került volna már elő egy testvére, akiről nem tudott, vagy ki ne rabolt volna már ékszerboltot? Ejj, ne szemérmeskedjünk. Lássuk a termést.

24.1.PNG

Tovább
komment

Jersey Shore 6x11 - Már a dizsiben sem dívik bebaszni

2013. február 08. 13:00 - Chat Géza

Naszóval, Vinny és Joanni kimennek a hóra, de nem verik bucira egymás fejét, mert ugye ez már a hatodik évad és mindenki elpuhult. Lényegében nincs harag, fátylat borítottak mindenre, tisztelet meg maxi riszpekt a babaváró bulin. Mivel a bulinak eléggé gyászos hangulata van ezért lesz hát fasza ivóverseny, szigorúan cumisüvegből. Pfú bazmeg, na ez az ami még említésre sem méltó. Gyühetnek az ajándékok. A Terhes Ribi kapott egy Cristal pezsgőt, de nem tud neki örülni, mert asse tudja mi az. Anyám borogass, elmondom, hogy a nagykerben 57.000 forint + betétdíj darabja.

5.jpg

Reggel a Szitu felkel, kitörli a csipát a szemeiből és átrongyol a Terhes Ribihez, hoogy bocsánatot kérjen, amiért anno egy fasz volt. Fú de semmi nem történik. Mutogatják a két agytröszt nem éppen felhőtlennek mondható kapcsolatát, ahogy a hullámozó efektel a múltba belecsöppenve látjuk: Snooki irgalmatlan tejes köcsögöket hajigál Mike irányába, de nesze neked vágókép, itt már imádják egymást merthogy legjobb barátok ők ám. Bocs, hogy lefeküdtünk! Bocs mindenért, de bocsássá má’ meg te némber! Na, jön is valami baljós zene, amire van egy tippem, hogy a Legyen ön is milliomosból loptak. És akkor haverság, pacsi, a múltra fátylat borítás, azonnal!

Tovább
Címkék: jersey shore
komment

Barátok közt 6373-6374. rész

2013. február 08. 12:00 - nyuszi01

Te atyaúristen, hogy milyen fos bonyolult már a cselekmény! Peti rányomult Hannára, ami a BK mindenki mindenkivel vonalát hivatott erősíteni, és cseppet sem meglepő. Balázs fakogatta Hannát a legutóbbi blogbejegyzése miatt, amiben az apja által félredobott, felújítandó épületet magasztalta, és Balázst a fasz tudja miért, de nagyon zavarta. Juli kéreti magát az utazással kapcsolatban, de mint már említettem: ha nem kell, én elfogadom. Aliznak akadt egy érdekes utasa, egy bácsi, aki konkrétan élményutazásra ült be hozzá a taxiba, és passzióból körbeviteti magát Pesten, azzal a céllal, hogy az unokájáékhoz költözzön. Csak a címet nem tudja. Gizike vízikutyája igazi jóstehetségnek bizonyult, ugyanis Novák kérésére megjósolta, hogy melyik csapat nyeri az aznapi meccset. Ezt úgy sikerült, hogy pont jó irányba úszott. Igen, nem kell kommentálni a dolgokat, azt hiszem. Oszkárról meg kiderült, hogy diszlexiás, ha még nem mondtam volna. De csak figyeljen mindenki, mert olyan dolgok jönnek, hogy ihaj!

bk354.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
komment
süti beállítások módosítása