Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Doctor Who classic - 7x03 Spearhead from Space/3

2013. november 24. 10:00 - Arkhia

Bocs a hosszú kihagyásért, zajlik az élet. Ott tartottunk, hogy pirosnyakkendős fontosemberünkből mindjárt fasírtot csinál egy borzalmasan öltöztetett próbababa. Itt is folytatjuk jó szokás szerint, nyakkendős menekülőre fogja, és egész jól is megy neki, de még így is átlyuggatva végezné, ha nem arra vezetnék épp Scoobie-t (ha valaki nem emlékezne, ő épp ott van a másolat ügyében), így megússza. A telefonos szúrósan ránéz a próbababára, ami szégyenkezve lehajtja a fejét (tényleg olyan) és visszahátrál a helyére, nyakkendős meg meglóg. Gyárigazgató létére egész életképes. Közben kiderül, hogy a Scoobie-másolat a Madame Tussaud számára készül (elméletileg), na ezért szeretem én a klasszikus autonokat, nem csak hentelés, fantázia! Őszintén, ilyen előzményekkel a 9.nek minimum kisujjal kellett volna lerendeznie őket, de persze abban mi a poén. Mindegy, most nem arról írok hogyvoltot, hálistennek.

p0160vd0.jpg

Hentelésre kész... lenne...

Tovább
Szólj hozzá!

Az Onedin család 3x06 - Black Gold (Fekete arany)

2013. november 23. 11:00 - Gabba

A gyanútlan olvasó a cím láttán egyből az olajra gondol, de téved, mert a XIX. században a kőszenet és a gumit hívták így, mai vizsgálódásunk tárgya is ez utóbbi. Szokás szerint Liverpoolban kezdünk, Caroline hajókázik valami tiszteletreméltó úriemberrel az öbölben, a neve Henry Wickham és nagy dobásra készül: gumifa magokat akar beszerezni Brazíliából. A Brit Birodalom érdekeit szem előtt tartva a magokból gumifa ültetvényeket akar létrehozni Indiában (ami akkoriban ugyebár a birodalom része volt), mert a gumi előtt nagy jövő áll és jelenleg csak Brazília rendelkezik monopóliummal. Együtt felkeresik Jamest a tuti ajánlattal: Wickham 1000 magonként 15 fontot fizetne, a haszon kecsegtető, de kis szépséghibája azért van a dolognak: a brazil kormány minden bizonnyal nem fogja engedni a magok külföldre juttatását, ezért ki kell azokat csempészni. James némi gondolkodás után úgy dönt, elhárítja az üzleti lehetőségét, jelenleg úgyis minden hajója foglalt, szép és tisztességes haszonnal járják a tengereket, úgyhogy kösz, de nem.

3x06 Black Gold 01

Tovább
Címkék: onedin család
26 komment

Gyilkos elmék 6x04 - Compromising Positions

2013. november 22. 13:00 - xJelena

Sziasztok, jelentem, hogy a Gyilkos Elmék hogyvolt visszatért az élők sorába, itt vagyok újra!

Na, gyerekek ma egy kis romantikával indítunk, szól a lágy zene, kellemes, éjszakai tengerpart, ez autóban egy meztelen fiatal pár épp egymással lenne elfoglalva, ha nem fognának rájuk pisztolyt az első ülésről, kényszerítés gyanánt. Nem hiába, szép dolog a szerelem, párunknak még megy is valamennyire parancsra, de csúnya fegyveres bácsi inkább lelövi őket, fene a fajtáját.

cm1.jpg

Tovább
Címkék: gyilkos elmék
Szólj hozzá!

Teen Wolf - Farkasbőrben 2x12 - Master Plan (ÉVADZÁRÓ)

2013. november 22. 11:00 - Smiley93

Az előző részt ott fejeztük be, hogy Stilesnak nyoma veszett, Menősrác meg kinyírta magát a pálya kellős közepén, csak hogy a két legfontosabb cliffhangert említsem. Itt is vesszük fel a történet fonalát, Farkasanyu erőlteti rá magát a Jackson testét hullaházba szállítani hivatott nőre. A másik szálon Stilest taszigálják le egy pincébe, vélhetően Vadászék ingatlanjában, ahol azonban nincs egyedül: az Erica-Boyd páros már kínzáshoz előkészítve himbálódzik a szoba közepén. Főcím.

Névtelen.jpg

Tovább
6 komment

Star Trek (TOS) S01E02 – Charlie X – Charlie

2013. november 22. 09:00 - Kapitánylány

Csillagidő 1533.6 Az Enterprise randevúzik az Antares teherhajóval, rendkívüli utast szeretnének átadni. Charlie Evans hajótörött, aki teljesen egyedül élt egy kihalt, Thasus nevű bolygón, adatszalagokról tanult meg beszélni. Ramart kapitány kicsit túl lelkesen dicséri a fiút, szeretné ha az Enterprise vinné el a srácot a még élő rokonaihoz. Kirk marasztalná még az Antares főembereit, de azok olyan gyorsan távoznak, mint a patkányok a süllyedő hajóról, nyakunkon hagyva a szemtelen fiút. Jim Janice Rand segédtisztre bízza Charliet, aki teljesen ledöbben a lány láttán, hiszen még sose látott nőt.

01.jpg

Tovább
Címkék: star trek tos
33 komment

Barátok közt 6695-6698. rész

2013. november 21. 17:10 - julie0812

Lucával és a Szabó ikrekkel kezdünk az udvaron, épp sétálni viszik Merlint, amikor megjelenik a troll Timike és összefut Nórával, aki épp akkor jött meg a reggeli futásból. Nóra küldené játszani a többi gyerekkel, de hát Timikét továbbra is utálják (ami érthető) és ő nem hajlandó bocsánatot kérni Lucától, úgyhogy esélytelen. Alíz jön épp ki a Rózsából és kihelyezi a plakátokat, amik azt hirdetik hogy ma este kocsma-kvíz lesz a Rózsában (eddig úgy tudtuk, étterem lett). Nóra ismét megpróbál beszélni vele a lányokról, de Alíz szerint intézzék el egymás között. Végül nagy nehezen megígéri, hogy beszél a Lucával.

7.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
11 komment

Falling Skies 2x05 - Love and Other Acts of Courage

2013. november 21. 13:00 - Szencsike

A Fürgékkel kezdünk, egy rituálét látunk, a felkelő napot köszöntik. Vöröske is köztük van, és jön egy díszvendég: Ben, aki szintén átadja magát a rítusnak. Főcím után Maggie-t látjuk, ahogy a folyóparton mereng Richmond városán, de egy kém telepszik le mellé. Hal igyekszik meggyőzni őt, hogy nem kémkedik utána, de tudnia kell, mit csinál a partnere. De hosszú lesz nézni kettejüket, amíg összejönnek… Weavertől új parancsuk van, a kórházakat, gyógyszertárakat kell átnézni, fogyóban vannak a készleteik. A csendes pillanatokat egy robbanás töri meg, felrázva mindenkit a nyugalomból. A táborban azonnali készültség, Tom javaslatára felderítőket küldenek a városba, hátha egy harcos ellenálló csoportot kell megmenteni. Feltűnik Ben hiánya is, ha visszajönne a küldetés alatt, a táborban kell maradnia.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Grace klinika 7x01 - Újjászületés

2013. november 21. 09:00 - Hoppancs

Az új szezon mély lelki kérdések boncolgatásával indul, a Seattle Grace népe próbálja feldolgozni, hogy a sorozat készítői megszabadultak pár felesleges mellékszereplőtől. Miranda épp jön valahonnan, Derek megy valahová, Meredith pedig azt magyarázza egy megértően néző fickónak, hogy ő már készen áll a munkába való visszatérésre, mert tök jól van. Miért ne hinnénk pont neki? Főleg, hogy görcsösen igyekszik elterelni a szót arról, hogy a férjét meglőtték, és inkább Cristina közelgő esküvőjét emlegeti, miközben csúnya képek futnak át az agyán arról, ami egyébként már nem kísérti. Rögtön ezután láthatjuk, ahogy kihozza vigyorgó párját a fogdából. Mindenki jól van.bscap0001.jpg

Tovább
Címkék: grace klinika
6 komment

Barátok közt - 6691-6694. rész

2013. november 20. 13:00 - Mákszem

Hannácska várja lehunyt szemekkel Peti gyerek smárját, ehelyett örülhet, hogy nem lett telibe vérezve – Petinek ugyanis elered az orra vére, oda a romantikus pillanat. A másik lakásban Nóra esik Enikőnek. Mit vádaskodsz, mikor lettél addiktológus szakorvos?! Enikő hebeg-habog, aztán Nóra javaslatát megfogadva szépen elhúz. Nóra már nyúl is a jótékony bogyókhoz, de aztán fájdalmas arccal inkább mégis visszabassza a táskájába.

1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
6 komment
süti beállítások módosítása