Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-Faktor 4x18 - A legjobb show valaha

2013. november 10. 20:36 - Chat Géza

Ahogy azt a múltkor a hülye fejemmel beígértem, most csupa szépet és jót fogok írni, történjen bármi a mostani X-Faktorban. Hazudni fogok, mint a vízfolyás, de nem biztos, hogy féken tudom tartani a köpködő atitűdömet és nem fog egy-két mondat erejéig elharapódzni a fröcsögő cinizmusom. A gyengébbek kedvéért vastagon kiszedem a kétértelmű gondolataimat. Vagy nem. Múlt héten esett meg az a sajnálatos dolog, hogy a By The Way fiúcsapat szégyen szemre kihullott a versenyből, miután Csordás Ákossal vívott énekpárbajukban kiváló teljesítésük ellenére, a mentorok döntésképtelensége okán - ami ilyen feszült helyzetben persze teljesen indokolt - , a szőrösszívű nézők szavazatai döntöttek, ami szerint rájuk jutott kevesebb feltöltőkártya a heveny sms-szavazás maratonon. DE! Van még remény és hit, hogy 2013-ban igenis érdemes fiúcsapatokban, redizájnolt Picasso Branch-ban gondolkodni, mert fájó hír ez ugyan, de Bozsek Márkra nagyobb szükség van a Barátok köztben, mint az X-Faktorban. Bizakodom - mivel az említett szappanopera, talán minden nagyképűség nélkül mondhatom, hogy legnagyobb rajongója vagyok - , hogy a Rózsa bisztró kerthelyiségében lesz majd egy csodás kis ki mit tud, ahol Márk odacsaphat a húrok közé és megmutathatja, hogy mekkora tehetség ő, majd teljesen spontánul, és kicsit sem átlátszóan, egy gyanúsan Geszti Péternek látszó lemezkiadós muki felfedezi és kibányássza a fiú torkában az aranyat és befuttatja jól, majd Miklós jól megfúrva a világot jelentő bizniszt, módszeresen szétbasz mindent, megint, ahogy illik. De visszatérve a Faktorhoz olyan döntés született, amit maga Márk is csak elcsukló hangon tud közölni a By The Way tagjaival. Ők térnek vissza, mint hamvából feltámadó főnixmadár. Fair play díjat és béke nobelt azonnal Márknak! Addig nem is kezdődhet a show.

1.jpg

Tovább
komment

Az Onedin család 3x04 - Amazon Cargo

2013. november 09. 11:00 - Gabba

Több hónapos szünet után újra felvesszük a fonalat kedvenc kapitalistánk történetében, és mindjárt javítjuk is az újabbkori keresztségben „Amazon a fedélzeten"-re magyarított címet a sztorihoz illő „Szállítmány az Amazonason"-ra. De ennyi tudálékosság elég is, haladjunk szaporán, az évad egyik legjobb része vár ránk, tengerire magyar!

Ott hagytuk el, hogy Frazer szenior lecsapott a brazil vasútépítő biszniszre, sőt egy általa gründolt cég révén megszerezte James gőzhajóját, az Anne Onedint, átnevezte Skót Lányra és már útnak is indította vele Fogartyt ezer tonna szénnel Brazíliába. A nyitó képeken a fiatal José Braganza és Elizabeth romantikáznak, gyorsan összemelegedtek pár hét alatt, és most szomorúan készülnek az elválásra, merthogy Jamesnek szüksége van valakire, aki tud portugálul. Sz Sz lila keszkenőt ad át Josénak, aki megcsókolja és kebelébe rejti a drága kincset, írsz majd, igen, te is írsz majd, igen, tisztára Jókai tollára illő jelenet.

Amazon01

Tovább
Címkék: onedin család
komment

Barátok közt - Visszatérés a Mátyás Király térre

2013. november 08. 17:00 - julie0812

Rengeteg minden történt a legutóbbi HV óta a Barátok Közt háza táján, úgyhogy most egy áttekintő Hogyvolt következik, amelyben megpróbálom összefoglalni a Mátyás Király tér lakóinak fordulatos, szerelemben, cselszövésben, örömben és szomorúságban gazdag hétköznapjait. Szóval csapjunk is bele a lecsóba.

0.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Teen Wolf - Farkasbőrben 2x10 - Fury

2013. november 08. 15:00 - Smiley93

Az előző rész igen akciódúsra sikeredett: kiderült, hogy Csuklyás Rém nem más, mint Allison-mániás Matt, Vadászanyu inkább eltávozott az örök vadászmezőkre, nehogy evilágon támadjon ingerenciája négylábon vadászni, Pszichóalfa pedig feltámadt Menőcsaj és Főfarkas (nem önkéntes) segítségével. A Hogyan lett egy ártatlan kamerás srácból Csuklyás Rém?-sztorival kezdünk, ehhez egészen az évad első teliholdas éjjeléhez térünk vissza, amikor is Matt túljárva Menősrác eszén, élő adásban leste végig a mobiljáról a – mint utólag kiderült – mégiscsak mozgalmas éjszakát, aztán pedig a hozzá kiosonó és Isaac apjának meggyilkolását képekkel bevalló Gonoszgyíkban lelki társra akadva, gyorsan össze is haverkodott vele. Megható pillanat, megint. Főcím.

Névtelen.jpg

Tovább
komment

Star Trek (TOS) – The Cage – A kísérlet – S01E00 (Pilot)

2013. november 08. 10:00 - Kapitánylány

Sorozatunk az U.S.S. Enterprise (NCC-1701) űrhajó és annak legénységének történetét meséli el 3 évadon és sok filmen keresztül. Vágjunk is bele a pilot epizódba, amelyben még Christopher Pike a kapitány és Mr. Spock csak tudományos tiszt.

Történetünk a hajó hídján kezdődik, ahol gyorsan végig ellenőrzik a berendezéseket, mert valami közeledik és fogalmuk sincs róla mi az. Megszólal a vörös riadó jelzés, mindenki aggódó arccal, de nagyon nyugodtan várja mi jön feléjük fénysebességgel. A kapitány bátran mondja, hogy nem térnek ki előle, még akkor sem ha a reflektor nem tudja eltéríteni, amit jól is tesznek, hiszen csak egy régi típusú segélykérőhívást kaptak. A segélykérő hajó a Talos naprendszerben végzett kényszerleszállást, egy bizonyos S.S. Columbia, amely 18 éve tűnt el és a hívás csak most ért el hozzájuk. Mr. Spock tart nekünk egy kis előadást a naprendszerről, majd közli, hogy ahol a hajó lezuhant az M típusú bolygó, azaz oxigén légkörrel rendelkezik, szóval akár túl is élhették. Spock menne megnézni, hogy tényleg túlélték-e, de Pike kapitány először a saját sebesültjeikről akar gondoskodni.

01.jpg

Tovább
Címkék: star trek tos
komment

Hawaii Five-0 - 03x12

2013. november 07. 11:00 - Segna

Vallomással vagyok kénytelen kezdeni a hosszú szünet utáni folytatásnál. Utáltam ezt a részt. Utáltam, mert technikailag szinte megoldhatatlan feladat elé állított, de tegnap óta a kedvencem, mert a révén ismét rájöttem, hogy a világháló nem eltávolít és magányossá tesz, hanem közel hozza a barátokat, vigaszt és mint most is, kézzelfogható, ill. szemmel látható segítséget jelent.

3.jpg

Tovább
Címkék: hawaii five 0
komment

Falling Skies 2x04 - Young Bloods

2013. november 06. 11:00 - Szencsike

Mattyvel kezdünk, egy elhagyatott városrészen rollerezik teljesen egyedül. Na jó, nem teljesen, mert egy Fürge van a nyomában, ha a dög most nem is, apu később ezért megöli a srácot. Matty egy zsákutcába csalja be a lényt, ám jön még egy dög. Matty pácban, de az utolsó előtti pillanatban az egyik Fürge fejét szétloccsantották, a másik lény a lelőtt társát nézi, mikor az ő feje is kilyukad. Egy épület tetején, Tector, az egyik ex-Vandál és egy haverja röhög, megvan a 27. és 28. áldozatuk. Matty lent fürgevértől borítva ugyan, de vigyorog. Főcím.

1.png

Tovább
komment

Defiance 1x03 - Down In the Ground Where the Dead Men Go

2013. november 06. 09:00 - Szencsike

Egy rohanó emberrel kezdünk, hoppá, castithannal inkább, Datak Tarr adósa fut valami elől az erdőben. Ugorjunk huszonnégy órával előbbre, a Volge-csatához, az albínó férfi a védvonalakat erősítette, ám inába szállt a bátorsága és lelépett a gyáva shtako. Szegény fazon a veszélyes élőlényekkel és Datak Tarr embereivel teli erdőben fut az életéért, mikor Tarr majom külsejű testőre és néhány Casti elkapja. Főcím.

1p.png

Tovább
komment

Éjjel-nappal Budapest 148-151. - Beszavazó só

2013. november 05. 15:00 - Zirowe

Lássuk milyen hetünk volt, a főbb eseményeket összeszedve időrendi sorrendben.  A háciendán nagy készülődéssel kezdik a hetet, végre új lakót fognak választani gebe Rita helyére és megelégelve azt, hogy szotyi Fecónak nincs pénze, bár ez utóbbi érthetetlen, hiszen kinevezte magát 50%-os tulajnak a redzsizóban, csak nem költötte el az összes lóvét tökmagra?! Meg is indul egyből a nagy licitálás, hogy milyen legyen az új jövevény: szeressen takarítani, legyen humoros, fizessen időben, lefekvés előtt cumizzon le mindenkit, stb; de mivel a sok szempontot észlényeink nem tudják fejben tartani, ezért listát készítettnek a lakás egyetlen írni tudó tagjával, akinek a kilétét sajnos örök homály fedi. Pumuklifej Lali valami érthetetlen oknál fogva meghívja Gebét is az új lakó választásra, remélve, hogy talán a többiek visszaválasztják, ezzel hatalmas felfordulást okozva a háciendán.

01.jpg

Tovább
komment
süti beállítások módosítása