Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Az Onedin család 3x02 - The Stranger (Az idegen)

2013. augusztus 25. 11:00 - Gabba

Szélcsendben vesztegel az Osiris, James egyik bérelt hajója az Amazonas torkolatától vagy 90 mérföldre a nyílt tengeren, jó az idő, süt a nap, Baines kapitány kiadja a parancsot: hajó- és matrózmosás! A tengerészek félmeztelenre vetkőzve húzzák fel vödörben a vizet, női nézők vizsgálhatják a dagadó izmokat, férfinézők összevethetik saját kockahasukat a matrózokéval (szerző included). James eközben távcsővel a víztükröt pásztázza és észrevesz valami házilag összetákolt kenufélét, benne egy eszméletlen alakkal. (Ez a kezdés emlékeztet a 2x06 Survivor c. részre, ráadásul ott is az Osiris szerepelt.) Közelebb kerülnek a kenuhoz, amiben egy, a naptól összeégett arcú eszméletlen nő hever, gyorsan kiemelik és a parancsnoki kabin asztalára fektetik. James zsírt hozat a konyhából, én is kenek magamnak a nagy izgalomban pár zsíroskenyeret pirospaprikával.

Stranger01

Tovább
Címkék: onedin család
28 komment

Csupasz túlélők 1x01 - The Jungle Curse

2013. augusztus 23. 18:00 - Chat Géza

A Discovery Channel újabb túlélős balhéval jelentkezik, de ennek most nincs túl sok köze Bear Grylls-hez, mert a mester vagy nem ért rá, vagy csak nem fűlött a foga a 21 napos nudizáshoz, merthogy itt ez lesz; 21 napig tök pucéran, egy szál lógó csöcsben és összetöpörödött monyeszban kell a dzsungelben flangálni és túlélni valahogy. Ja igen, a küldetést letudva nem jár ám lófasz se, se egy puszi a fejre, se egy tál löncshús konzerv, de még egy koszos szóbeli vállveregetés sem, csak az éhezéstől kissé beesett mellkas dagadhat a büszkeségtől, azzal meg nem lehet nagyon mit kezdeni ugye.

1.jpg

Elsőnek Shane és Kim nyomul Costa Rica festői dzsungelébe. Még a terepjáróban mindegyik elpofázza, hogy csak nem lesznek gondok a meztelenséggel, elvégre mind a ketten felnőttek, nem pedig barlangban lakó szűz kis geekek. A túlélésnek választott helyszín nem éppen a legbarátságosabb, mivel a dzsungel tök sok mérgező állatnak ad otthont és embereinknek semmije sincs takarásban, még egy redva nike teremcsuka sincs a lábukon, hogy legalább a talpukba ne álljon semmi tüskés genya. Na szóval, akkor ez itt a Discovery tévére vitt kvázi Ádám és Éva a paradicsomban műsora.

Tovább
17 komment

Revolution 1x04 – A titokzatos medál

2013. augusztus 22. 15:00 - Smokey the bear

A negyedik részhez érkeztünk, ami az RTL Klubos keresztségben a fenti címet kapta, számomra teljesen érthetetlenül, mert a történet pont nem a medál körül forog.  Amikor főműsoridőben Dr. Csont és a CSI ontja a beleket a képernyőn, akkor azt hiszem az eredeti cím (A pestises kutyák) sem verte volna ki a biztosítékot a tévénézők körében. Na de ne rugózzunk ezen sokat, csapjunk a közepébe! Drámázós rész lesz a mostani, családi kötelékekkel, tragikus fordulatokkal. Csak szólok, hogy be lehet készíteni a zsebkendőket, ha valaki nem bírja az ilyesmit.

Kezdetnek Charlie rohan az erőben, de megbotlik, és az üldöző Monroe katona jól elkapja. Az élelemlopás azonban csak csel volt, feltűnik Miles és leüti a fickót. Egy pár infót szeretne kiszedni belőle, és elöljáróban figyelmezteti, hogy ő valóban Miles Matheson, és minden róla szóló pletyka igaz, szóval jobban teszi, ha válaszol. Szegény katona majd összecsinálja magát ennek hallatán és készségesen felel: Neville és csapata egy nappal korábban járt arrafelé, velük volt egy szőke fiú, és Noblesville felé tartanak. Charlie örül, de azért még beleköt a nagybátyjába, mondván az mégsem normális, hogy mindenki, akivel találkoznak vagy Milest akarja megölni, vagy őket, mert ismerik. Milesnak elfogy a türelme és leállítja a lányt: vagy kussolsz, vagy itt hagylak, és keresheted az öcsédet egyedül!

shutup.png

Tovább
Címkék: Revolution
Szólj hozzá!

Hawaii Five-0 - 03x10

2013. augusztus 22. 13:00 - Segna

Ma kiderül, hogy a Hawaii Five-0 forgatókönyvírói között nagy valószínűséggel magyar is van, ráadásul okosabbak leszünk néhány elsősegély tudnivalóval is, leginkább azzal, hogy néha nem csak a jó emberek szorulnak segítségre és, hogy a gyémántnál semmi sem rombolja jobban az altruista vonásokat.

01.jpg 

Tovább
Címkék: hawaii five 0
4 komment

Gyilkosság 1x06 - Amit hátra hagytál

2013. augusztus 22. 11:00 - BundásRigó

Amíg Rosie testét készítik elő a temetésre, a család is készülődik, Mitch talál egy mandzsettagombot Stan zakójának zsebében. Sarah korábban eltűntnek nyilvánított lányok fotóit nézegeti. Főcím után jön Regi, aki ugyan favágónak öltözött, de legalább hoz reggelit az őrsre. Na, indultok ma este Rickhez? Igen. Befut Jack is, nem akarok menni. Akkor is megyünk. Fogadjunk, hogy nem. Jó, legyen mondjuk 50 milka, annyit biztos nem akarsz veszíteni. Me-gyünk. Értve? Regi meg Jack elhúznak hajókázni, Sarah ehhez természetesen túl elfoglalt, de kapunk egy homályos megjegyzést, hogy korábban már majdnem elveszítette a fiát, ezt jó lenne nem megismételni.

killing00.jpg

Tovább
2 komment

A férjem védelmében 4x05 - A kopogásra várva

2013. augusztus 22. 09:00 - fuszulykavirág

Pontosan ott folytatjuk, ahol legutóbb abbahagytuk: a politikai blogger egy óra múlva megjelenteti a „Peter megint hűtlen volt” sztorit, Eli addig igyekszik minimalizálni a várható károkat. A Lockhart & Garndernek van ez a régi kedves ügyfele, Lemond Bishop, a drogbáró, aki éppen bajba került. A könyvelőjét lecsukták, az meg ki tudja, mit nem mondana, csak hogy mentse a saját seggét. Bishopnak egész csapat ügyvédje van, Diane és Alicia csak a törvényes bizniszekért felelnek, de most ők is besegítenek – nehogy lecsukják a főnököt is. Meg közben talán meg lehetne szerezni Bishop többi ügyét is. Elvégre jól fizető kuncsaft.

1.JPG

Elinak ügyvédi segítség kell a blogger megfenyegetéséhez, és éppen csak Will elérhető, úgyhogy ő menti egy kicsit Peter seggét. Bár nem sok sikerrel. Hiába fenyegetőzik, a blogger posztolni fog. Nick ismét ragaszkodik hozzá, hogy egyeztethessen a cég nyomozójával, a kedves nejével. Kicsit kellemetlenkedik, Kalinda kivágja magát, aztán még kettesben is torzsalkodnak egy kicsit, de hát az irodában vannak, ferde szemmel nézi mindenki ezt a házastársi perpatvart - főleg azért, mert amúgy meg állítólag nem is ismerik egymást.

Tovább
Szólj hozzá!

Éjjel-nappal Budapest 1x105/1 – Dupla beköltöző show Buci nélkül

2013. augusztus 21. 19:25 - marhapori

A hosszúhétvége mini-szünete után este visszatér képernyőnkre a „legélethűbb” „reality”, csapjunk hát bele az eddigi utolsó rész hogyvoltjába. Mindjárt a nyitójelenetben sikerül ellőni két poént a készítőknek, gyanítom, több nem is lesz. A villabeli csendes reggelizésbe robban be Rita, aki nagy rohanásban van. A száraz kifli csücsökkel küzdő lakók a döbbenettől sokkot kapnak, így senki nem közli vele, hogy valaki egy orbitális HÜLYE! feliratot biggyesztett a homlokára éjjel. Rita hagyják elmenni így, Pumukli azért röhögve követi az előszobáig, majd így szól az éppen megérkező Gyöngyinek: GURULJ BELJEBB, CSILLAGOM!

1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Így jártam anyátokkal 2x09 - Slap bet

2013. augusztus 21. 15:00 - sawyer_15

Nos, szerintem a sorozat egyik legüberfaszájosabb része a mostani, van benne szégyenteljes titok a múltból, tettlegességig fajuló fogadás, pazar párbeszédek, párkapcsolati parák, pornográf tartalmat sejtető verbális és vizuális mézesmadzag, és egy igazán-igazán megdöbbentő videó. Mindez pusztán 20 percben, tömény dózisban, akár a betépett goások Ozorán. Na jó, 22 percben, a történelmi hűség kedvéért. Lássuk, ütős események következnek, és ez most nem megtévesztő marketinges túlzás.

01.png

Tovább
Szólj hozzá!

Teen Wolf - Farkasbőrben 2x01 - Omega

2013. augusztus 21. 13:00 - Smiley93

Az előző évadot ott zártuk, hogy a Jófiúk csapata legyőzte Pszichóalfát, minek köszönhetően Derek lett az új Alfa, Scott összejött Allisonnal, méghozzá Vadászapu áldásával, ráadásul Menősrác is megkapta végre a hőn áhított harapást az újdonsült alfától. A legrosszabbul Menőcsaj jött ki az évadból (holott benne se volt igazán a dolgok közepében), Pszichóalfa támadásának következményeit nyögi a kórházban, egy csinos harapásnyom képében, aztán majd kiderül, farkasalakot ölt-e.

Teljes képernyő rögzítése 2013.07.23. 00617.bmp.jpg

Tovább
3 komment

True Blood 6x03 - You Are No Good

2013. augusztus 21. 11:00 - Szencsike

Willa Burrel hálószobájában kezdünk, Erik bűvöli őt. Apu pici lánya Erik vacsorája lesz, köszönhetően apu cselekedeteinek, de a lány kész kedvére tenni Eriknek. Sok-sok infót tudna átadni apu viselt dolgairól és a kísérletekről. Kívülről zajt hallanak, az őrök tartanak a lány szobája felé, de bent már nincsen senki. Főcím után Bill és Jess próbálják megfejteni a férfi látomását, amiben rengeteg vámpír ég el. Billnek ezt meg kell akadályoznia, igazán belelkesül a feladattól, a józan észt Jess jelenti, végig kéne gondolni mit is jelent mindez. Gondolkodásra sajnos nincsen idő, mert Jess, Erik, Tara, Pam és sokan mások fognak a napon elégni, ha nem sietnek.

pic1.png

Tovább
Címkék: 18+ ture blood
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása