Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Revolution 1x02 – A fejvadász

2013. augusztus 18. 10:00 - Smokey the bear

Folytatjuk a Matheson család kalandjait az áram nélkül maradt Amerikában. Ott hagytuk abba, hogy Miles bácsi csatlakozott a legifjabb Matheson kiszabadítására induló csapathoz; egy Grace nevű nő pedig  a medál felhasználásával képes volt áramot előállítani, és számítógépen keresztül üzenetet küldeni valakinek. Tehát van még legalább egy ember, aki ismeri az elsötétedés titkát. Csak remélni tudjuk, hogy ezt majd velünk, nézőkkel is megosztják majd valamikor. Az új részt flashbackkel nyitjuk. Egy héttel az elsötétedés után Ben és családja arra készül, hogy elhagyják az otthonukat. A készülődés közben Charlieanyu arra kéri a lányát, hogy nagyon vigyázzon az öccsére, és sose engedje el a fiú kezét. Elindulnak, de annak ellenére, hogy Chicagóban vannak, elég kihalt a város. Mi történt az emberekkel?

exit.png

Tovább
2 komment

Géptemetők 1x01

2013. augusztus 17. 15:30 - Chat Géza

A Spektrum nálunk is útjának indított egy újabb ismeretterjesztő sorozatot, ami az Élet az emberek után újfent az elrohadás és a korrózió témakörében fogalmazódott meg, ez hát a Géptemetők. Nem nehéz kitalálni, hogy itt epizódonként egy-egy gépmonstrum szétbontására szakosodott gyárakról és roncstelepekről lesz szó, amiben rengeteg „érdekfeszítő” adat hangzik el olyan szövegkörnyezetben, mint „évente több millió tonna vas…” meg a hasonlók. Az első adásban az USA nagy becsben tartott vasúti történelmét fogják atomjaira kapni. Lássunk is neki.

vonat.jpg

Tovább
Címkék: géptemetők
2 komment

Éjjel-nappal Budapest 1x104/2 – Guruljál má’ arrébb, húsgombóc!

2013. augusztus 16. 16:11 - marhapori

Végre újra van értelme a létezésemnek! Hiába minden bogyó és elektrosokk, se a függőségem nem javult, se a reális világképem nem jött vissza, de legalább ismét nézhetem kedvenc ostoba kreténjeimet! Vajon Nándi életben marad? Vajon sikerül megmenti a hajós bulihelyet? Vajon hová tűnt a szomszéd néni kismacskája? A következő pár bekezdésben kiderül. Vagy nem.

1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Revolution 1x01 – Pilot

2013. augusztus 16. 11:00 - Smokey the bear

A Revolution az a sorozat, amit - őszintén szólva - Billy Burke miatt kezdtem el nézni. Hogy aztán az egymásra halmozott klisék és a kamerába szomorú, bociszemekkel bámuló színészek láttán mégis miért nem hagytam abba az egészet, a jó ég sem tudja. Valahogy leragadtam. Van az úgy néha. J.J. Abrams (Lost, Alcatraz, Person of Interest) és Eric Kripke (Supernatural) rajongók nem fognak csalódni: kapunk rejtélyeket, flashbackeket minden mennyiségben. Akik pedig szeretnek posztapokaliptikus képekben tobzódni, azok sem fognak unatkozni. Az RTL Klub már a 18. résznél jár, és a nyakunkon a második évad (szeptember 25-én jön az NBC-re), ezért csapjunk is mindjárt a közepébe, oda, ahol más sorozatok befejeződni szoktak: és lőn sötétség!

1_earth.png

Tovább
Címkék: Revolution
3 komment

Ray Donovan 1x03 - Twerk

2013. augusztus 16. 09:00 - AaannnaaA

Ray hazatér, és mint a férjek gyöngye, a hálószoba ágyára kiborítja táskájából a szennyest, a szekrényből pedig tiszta öltönyöket pakol a helyükre. Abby dühösen esik neki: öt napja nem voltál itthon, mégis miért csinálod ezt? Mert megengedtem, hogy a gyerekeink eltöltsenek egy napot a nagyapjukkal? Hősünk válaszra sem méltatja, pakolja tovább a ruháit, meg némi lóvét. Aztán egy mondatot mégis mond: este Ezra partyt ad, vegyél valami szépet magadnak, azzal egy köteg lóvét tesz a szekrény polcára, majd mint aki jól végezte dolgát, trappol elfele. Abby ettől még jobban bepörög, utána hajítja a pénzköteget, majd az egyik cipőjét, de Ray már kijutott.

Szállna befelé a kocsijába, amikor megüti a fülét a szomszédból üvöltő rap zene, ez már máskor is zavarta, de most elég ideges ahhoz, hogy utána is járjon a dolognak. Átüget hát, helló helyett berúgja az ajtót, odabent egy fiatal srác, az idióta rapperek mintapéldánya táncikál magában. Ray kihúzza a hangfalakat, az erősítőt, és végre kuss lesz. A kissrác megszeppenve közli, hogy ezért a tulaj marha pipa lesz. Ray egyet kérdez: hol az apád? Halott, jön a válasz. Szerencsés vagy, kontráz morcosan Ray. Ekkor ér ide a ház tulaja, egy hatalmas karddal a kezében, és kérdi a betolakodót: ki vagy? Ray bemutatkozik, mire a faszi épp hogy a nyakába nem ugrik. Hallotta ugyanis hősünk hírét, és lenne számára egy melója. Na persze. A kissrácot – aki az előbb a zenét bömböltette – szeretné hivatalosan örökbe fogadni, mert bár az anyja még él, de egy drogos kurva, ő viszont a gyámja lenne. Meg hát a srác tök jól rappel, gondolom zenélhetnének együtt. Ray az autójához sétál, de a két rapper kitartóan követi, ezért az idősebbnek odaadja Lee Drexler névjegykártyáját azzal, hogy hívja fel, majd ő utána jár a dolognak, csak a zene bömböltetését fejezzétek be. Oké. Hősünk indulna tovább, de Abby kiront a házból, és férje után óbégat, miközben az elhajt.

1.1.jpg

Tovább
Címkék: Ray Donovan
12 komment

Éjjel-Nappal Budapest 1x104/1 - Tökéletes helyettes

2013. augusztus 15. 17:00 - szétcsapott kozákkucsma

A fesztiválszezonban az a jó, hogy az első pár napban örülsz, hogy megszabadultál ezektől az agyhalottaktól, de a vége felé viszont már jóleső bizsergéssel gondolsz arra, hogy lassan megint tévézhetsz. Nem. Viszont újból itt vagyunk, tenyereljünk is rá a play gombra, mint az egyszeri dévidgetták! A reggeli merevedés nagy úr, Tudjukki az összes cukiságát beveti Lófejnél, aki viszont még mindig zabos, hogy kidobta a tanácsadóját. A Kristóf ellen működő egyetlen fegyvert veti be, addig nem fekszik le vele, amíg meg nem hallgatják Kárloszt, bár ennek a hatékonyságában nekem nincsen túl nagy bizodalmam. Pedig neki esze ágában nem volt megzsarolni szegény fiút!

1.jpg

Tovább
1 komment

Gyilkos elmék 6x03 - Remembrance of Things Past

2013. augusztus 15. 15:00 - xJelena

A Virginia állambeli Bristolban járunk, aranyos kiccsalád épp focimeccsre indul (amcsi fociról beszélünk ám), közben mindjárt leszakad az ég. Anyuka azt hiszi, hogy apuka eltette a jegyeket, de nem, úgyhogy a ház asszonya visszaszalad. Ekkor jön a para, a bejárati ajtó tárva-nyitva, hiába kiabál az urának, az a kissráccal nevet, úgyhogy a hölgy bátran belép a sötét házba. Pluszpont neki, mert megpróbál villanyt kapcsolni, igaz, hogy egy zárlatos lámpát, de apróságra nem adunk. Közben a szél nagyon fúj, meg a zene is tök baljós, de végül nem ijedünk meg, mert csak apuka jön be megnézni, hogy miért nem indulnak már. Megszólal a telefon, szerintük biztos Jenny az, a lányuk, aki valami messzi egyetemen tanul, de a ház ura szerint ráérnek visszahívni az autóból. Csakhogy, itt a bibi, mert tényleg Jenny az, aki sírva telefonál, hogy nagy bajban van és meg fogják ölni, nem hiába, fel kellett volna venni azt a telefont!

cm1.jpg

Tovább
Címkék: gyilkos elmék
2 komment

Dexter 6x06 - Just Let Go

2013. augusztus 15. 13:00 - candyperfumegirl

Dexternek úgy projectje van, jelenleg az összes szabadidejét arra áldozza, hogy követi Travis minden lépését, nehogy a fiú rossz útra találjon tévedni, ha már adott neki egy esélyt. Travis éppen valami bazárban őgyeleg, Deb meg pont most bírja Dexet felhívni a rossz hírrel, hogy Sam tesót lelőtték. Az időzítés nem is lehetne rosszabb, Travisnek ugyanis a proffal van találkozója a bazárban, ahol vesznek valami csiricsáré hastáncos rongyot, és nagyokat vigyorognak közben. Gondolom, nem a mozgáskultúrájuk fejlesztéséhez kell az eszköz, akkor pedig ez csak azt jelentheti, hogy a legújabb élőképhez kell a ruhadarab. A prof még olyanokat is mond, hogy „mi vagyunk a két igaz tanú", ha Dexter ezt hallaná, egyből felmenne a vérnyomása.

letgo01.png

A helyszínelés a műhelyben elég szarul érinti Dexet, Sam tesó vértócsájában álldogálva kisakkozni, honnan jött a lövés, miközben Sam megvadult kutyája ugat megállás nélkül, hát nem ez a legvidámabb délelőtti program, amit el lehet képzelni. Dex a maga részéről már szeletelné fel Sam bratyó merénylőjét, és van is egy tippje a tettes személyét illetően. Sam legújabb védencének, a kis drogos Nicknek korábbi bandája ugye Dex szeme láttára fenyegette meg Sam bartyót. Ezen a vonalon kéne elindulni, ha már a biztonsági kamera felvételét valaki nagyon előrelátóan ellopta. Dexnek eszébe jut az a kis összecsapás a bandatagokkal, aminek során ő barátian megsimogatta az egyik rosszarcú fejét Sam baseballütőjével, jó lesz megnézni, maradt-e még esetleg az ütőn egy kis vérnyom, amit lehetne azonosításra használni. Naná, hogy maradt, irány a labor.

Tovább
Címkék: dexter
1 komment

Gyilkosság 1x05 - Super 8

2013. augusztus 15. 09:00 - BundásRigó

Kora reggel Bennet érkezik az iskolába, Sarah és Holder már a parkolóban kifigyeli, nem sokkal később le is csapnak. Mondd csak el szépen Bendzsó barátom, miért nem említetted, hogy iskolán kívül is találkozgatsz Rosie-val? Ó, a Seattle All-Starsban sokan önkénteskednek. Lehet, de a kampányautókhoz olyan sokan azért nem férnek hozzá, bezzeg te... Azt hiszitek én öltem meg? Hmm... hol voltál pénteken a halloween parti után? Otthon. Tanú? Nincs, a nejemet elküldtem, hogy ne legyen láb alatt a padlófényezéskor. A padlós cég biztos megerősíti majd. Jaj, ők sajna lemondták. Aha... megvannak a levelek. Rosie nem szeretett órán szerepelni, jegyzeteket hagyott nekem, én meg válaszoltam, nagy dolog. Tudom, ez így szarul hangzik, de én csak önmegvalósításra buzdítottam, ezt nézzétek, mit adott. Sarah meg is nézi: egy filmtekercs. Főcím.

killing00.jpg

Tovább
8 komment
süti beállítások módosítása