Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fald fel Amerikát! 2x04 - San Francisco

2013. augusztus 11. 14:00 - Chat Géza

Adam (meg én) megint megnyitjuk a vasárnapi evő szakkört, amikor is az ízlésesen tálalt, de gusztustalanul nagy dolgok kerülnek terítékre. Friszkó baby!

A Taqueria La Cumbre a legjobb hely, ha burritot akar az ember. Friss meg minden, de a lényeg, hogy kurva nagy. De azért beszélgessünk csak a non plus ultra misszió burritoról. A bőség zavarának székelykapuja ott kezdődik, hogy millió féle hús közül lehet válogatni. És, hogy Adam nehogy egyből rárepüljön a kajára, elhozsannázom gyorsan, hogy mitől misszió ez a burrito. Anno az emberek sokat járkáltak, mentek ide-oda küldetésekre, ezért kellett valami böhöm tápérték féle, ami akár négy embert is eltelíthetett. Innen hát a név, nem onnan, hogy misszionárius pózban lehet és érdemes fogyasztani ezt az ételt. Érdekes, ugye? Adam berendel magának kétféle húsból készült burritot, ami mellé csapatnak még friss zöldséget, meg szartól repülőig mindent, amit egy eféle mexikói kaja elvisel. Természetesen ez is isteni lett, de annyira, hogy Adam szájüregében kisebb ízfieszta veszi kezdetét.

Tovább
komment

Az Onedin család 3x01 - The Ship Devils (A hajó ördögei)

2013. augusztus 11. 09:29 - Gabba

Másfél hónapig tartott kiheverni kedves Anne-ünk elvesztését, bár még így is jobban jártunk, mint anno a BBC nézői, akiknek 10 hónapot kellett várniuk a folytatásra. Ráadásul még egy veszteséggel is szembesülnünk kell, a Robert Onedint játszó Brian Rawlinson helyett átmenetileg be kell érnünk James Garbutt-tal. Sok a duma, mondhatják az olvasók, úgyhogy nem is szaporítom a szót, vagyis hát igen, de most már a lényegről.

Hajóavatás van a mi utcánkban, a keszthelyi kikötőben (bocs nughop), azaz a liverpooli Frazer Hajógyárban vízre bocsátják a majdnem teljesen elkészült gőzöst, aminek eredetileg Aranyrög lett volna a neve, de most Anne Onedin névre keresztelik. Elizabeth mond pár szót és pezsgőt csap az oldalához, az öreg Webster meghatottan mosolyog, a vendégek háromszoros hip-hip-hurrával köszöntik az új hajót. Az ünnepség után fogadás, Frazer senior szerint még kb. három havi munka, mire a hajó teljesen elkészül. Elizabeth szerint addigra Albert is hazaér, Frazer junior ugyanis most valami üzleti úton van Argentinában. WTF, Argentína, teszem fel a kínzó kérdést, hát nem erre a pillanatra várt Albert is már hónapok óta, mi az, hogy most még sincs itt?

ShipDevils01

Tovább
Címkék: onedin család
komment

Grace klinika 6x22 - Végtelen szerelem

2013. augusztus 08. 13:00 - Hoppancs

Bulival nyitunk, amely első látásra majdnem olyan unalmas, mintha Monica Geller szervezte volna. Alex lehájasozza Lexie hátsóját, hozzátéve, hogy azért még pont jó, Meredith megint telepatikusan szól be Owennek, Sloan sikertelenül próbálkozik az Arizonán felejtett szemű Torres lefektetésével. Mer kellemesen érdektelen zenére elmélkedik a pozitív (!) gondolkodásról, majd nagyon diszkréten végignézi és hallgatja, amint Hunt felajánlja az összeköltözést a fejét sushival tömő, már nem szomjas Yangnek. Utóbbi most vidám, ezért nem is tartja rossz ötletnek a dolgot, pláne, hogy Owen már a pszichiáter szerint sem fogja fojtogatni, kivéve, ha esetleg éppen ezt szeretné. Smár, majd ugrás Reedre, aki Sloannak udvarol.

bscap0009.jpg

Bailey ahelyett, hogy örülne, amiért Ben hanyatt dönti, kapcsolatuk szabályait igyekszik lefektetni petting közben. Olyanokat például, hogy a munkahelyen nincs cicázás, szempillarebegtetés, meg „láttam ám a csúnyádat” nézés, mert ő nem olyan, mint mindenki más a kórházban, szeretné, ha a magánélete legalább egy hangyányit intim maradhatna. Jogos, de Ben most inkább rávetné magát arra a csúnyára, amíg lehet. Miután az utolsó ruhadarabot is eltávolította izmos testéről, berángatja a hálóba a szűzlányosan kacarászó Mirandát. Teddy hazaérkezik, és fáradtan fejtegeti, milyen napja volt, miközben vetkőzik. Mivel nem látszik, kihez beszél, egészen biztos, hogy nem ahhoz, akihez szeretne. És valóban, a nyomorultnak olyan látvány tárul a szeme elé, ami még egy spriccelő aortánál is rosszabb, az ágyában ugyanis Reed hever. A zuhany alól gőzölgő testtel előmászó Mark nem mondja, hogy ez nem az, aminek látszik, mert de.

Tovább
Címkék: grace klinika
komment

Gyilkosság 1x04 - Egy hangtalan visszhang

2013. augusztus 08. 11:00 - BundásRigó

Kris kihallgatáson, rázza a hideg, meg minden baja van, mert hiányzik neki az anyag. Ő nem csinált semmit, különben is: nem tarthatják itt akarata ellenére. Lejátszanak neki egy részletet a pénteki videóból, amiben Rosie arról beszél, mit szeretne csinálni az elkövetkező 10 évben. Pszichológiai hadviselés: kimerevítik a képet a lány arcáról – nézzél rá, és úgy mondd, hogy nem te ölted meg! Főcím.

killing00.jpg

Tovább
komment

The Big Bang Theory 2x17 - The Terminator Decoupling

2013. augusztus 08. 09:00 - Szakee

Sheldonék a felvevőbe szeretnének egy nagyobb memóriát tenni, hogy ne kell jen törölni róla dolgokat, de ehhez fel kell tépjenek egy matricát és azzal kukába kerülne a jótállás. Sheldon emiatt ideges, mert hát a jótállás az egy szent szerződés, nem lehet csak úgy felrúgni. Ha itt élne Európa szívében, akkor valószínű, hogy a jótállás meg garancia dolgok egészen mást jelentenének számára, ahol élnek emberek, akik a frissen érkezett telefonjukat olajfestékkel kenik át, mert így jobban tetszik nekik. Penny hoz egy olyan rózsaszín táskát Leonak, amiről nem kizárt, hogy az előbb vakarták le a Hello Kitty/Hannah Montana/Justin Bieber szentháromság valamelyik tagjának képét. Kiderül, hogy a srácok San Fransiscoba mennek, egy szimpóziumra, mégpedig vonattal, aminek Sheldon nagyon örül.

vlckép00001.png

Tovább
komment

A férjem védelmében 4x03 - Két lány, egy kód

2013. augusztus 07. 13:00 - fuszulykavirág

Eli egy csapat újságíróval kezdi a napját, egyikőjük kivételesen bosszantja: interjút akar Alicia mamájával, Willel és persze magával Aliciával is. Még jó, hogy Peterről ír cikket. Mandynek hívják a bosszantó újságírót, bevallja Elinak, hogy biztos infói vannak egy afférról, ezért akar interjút Aliciával. Alicia amúgy éppen tárgyaláson van, két fiatal lányt képvisel, akiknek van egy hangfelismerő szoftverük, ami állítólag nagyon fasza. Meg van egy keresőmotor, ami egyik napról a másikra a korábbi első helyett a 28. oldalon listázza őket a találatok között. Ez pedig éppen azután történt így, hogy a keresőmotor reklámhelyet ajánlott nekik, ők pedig nem vettek.

1.JPG

A keresőmotoros faszi képviselete szerint meg azért csúsztak vissza a lányok, mert szar a termék, és rossz értékeléseket kaptak. Clarke közben kiadta az iroda tárgyalóját színészeknek, úgyhogy a népes társaság minden ügyféllel együtt egy kis lyukban nyomorog. A gonosz keresős ember felajánl a lányoknak 123ezer dollárt, és bár többet buktak, mégis elfogadnák, merthát az is pénz. Will egy nap haladékot kér tőlük. Közben az ellenfél ügyvédje, Viola, inkább Clarke-ot akarja meggyőzni az alkuról, elvégre most ő a pénzember. Folytatódik a tárgyalás, a keresős ember azt állítja, nincs köze a keresés eredményének a hirdetésekhez, ha akarná, se tudná befolyásolni a dolgot.

Tovább
komment

True Blood 6x01 - Who Are You Really?

2013. augusztus 07. 11:00 - Szencsike

Üdvözlök mindenkit a True Blood 6. évadában! Totális háborúra készülnek az emberek a vámpírok ellen, az egyéb lények is mozgolódni kezdenek. Ráadásul még itt lesz a titokzatos Warlow is, aki a legdrágább pincérnőnkre ácsingózik. Alan Ball, a sorozat esze kiszállt a buliból, érdekes lesz figyelni, mire mennek nélküle. Ja, Bill pedig vámpíristenség lett. Csapjunk bele a közepébe!

Ott hagytuk abba, hogy Bill megitta Lilith vérét és benne reinkarnálódott a mindenható hölgyemény. Előle menekül Sookie és Erik a szétesőben lévő vámpír Hatóság épületéből. Bill rombol és gyilkol, amerre csak jár, a Jason vezette Nora, Jess, Tara és Pam pedig az épület őreivel kénytelenek párbajozni az életükért. Alakváltóink, Sam és Luna és a kicsi Emma, érdekes módon, előbb kijutottak az épületből, mint a vámpírok. Alig járunk az ötödik percnél, de búcsúzunk egy mellékszereplőtől, Luna meghal. Kislányát Samre bízza a halála előtt, nevelőapu és a kicsi együtt menekülnek tovább. Bill felrobbantotta az épületet, Jasonék másodpercekkel a robbanás előtt értek ki. Jason és Pam észbe kap, Sookie és Erik még bent vannak, de Nora nem engedi vissza őket, tovább kell mennie mindenkinek. A veszekedő csapat előtt egy kocsi áll meg, benne faarc Erikkel és szomorú Sookieval. A távolból Bill ordítása hallatszik, harminc métert sem tettek meg, mikor az épületet újra robbanás rázza meg, a csurom véres Bill lép ki a kapuján, farkasszemnézés az autósokkal, majd Bilith elrepül. Főcím.

pic1.png

Tovább
Címkék: true blood 18+
komment

A célszemély (Person of Interest) 2x11 - 2 Pi R

2013. augusztus 07. 09:00 - AaannnaaA

Múltban nyitunk, 2010 van, egy férfi rendőrségi bejelentését hallhatjuk: metró vezető, aki elgázolt egy fiatal fiút, talán nem is baleset volt, hanem belökték. Persze ez csak a szokásos mézesmadzag, a részleteket majd csak az epizódból tudjuk meg. Amit a jelenben kezdünk, a Rikers fegyházban, ide hozta ugyanis az FBI Johnt és a másik három tagot, akikről úgy vélik egyikük az „öltönyös”, és igazukat bizonyítandó mindegyiktől DNS mintát vesznek. Szorul a hurok.

Donnelly és Carter a börtön igazgatójával kiegészülve egy másik helyiségből szemléli őket, FBI-osunk pedig utasítja az igazgatót: 72 óráig indoklás nélkül bent lehet tartani őket, és ő ezt ki is akarja használni, tehát különítsék el a rabokat mindenkitől. Oké, mondja az igazgató, de ez a maximum, ez itt ugyanis egy fegyház, nem Guantanamo. Donnelly kiböki Carternek, hogy a DNS eredményét várja, mert van New Rochelle-ből mintája (1. évad 21. rész), meg ujjlenyomata Carter jóvoltából (1. évad 1. rész) össze kell csak hasonlítani, és megvan az öltönyös kiléte. És azt mi tudjuk, hogy New Rochelle-ben tényleg John volt ott, ha a DNS-ét összehasonlítják a meglévővel, bukta van. John tehát egyszemélyes cellába kerül, ahol – milyen meglepő – amint egyedül marad, megszólal egy becsempészett mobil. Főncsi az, naná, és biztosítja róla, nemsokára kihozza hősünket. Ámen.

1.jpg

Tovább
komment

Grimm 2x17 - Baklövés

2013. augusztus 06. 13:00 - nyauuuuu

A mai idézet Andersennek a Paradicsom kertje című meséjéből származik. A nyitó jelenetben – ami fél évvel korábban játszódik - egy férfi éppen a házastársi erőszakot gyakorolja asszonyán, mivel a nő nem azt a ruhát vette fel, amit az apjuk óhajtott vala. A veszekedés és a dulakodás odáig fajul kettejük között, hogy a pasas átváltozik oroszlánná, a nő egérkévé, majd a fickó haragjában egyszerűen átdobja a nőt az erkélykorláton. Az esés letális, a házvezetőnő viszont mindent végignézett. Vissza napjainkba, Nick és Monroe arról beszélgetnek, hogy a dúvad lesz szíves megmutatni Juliette-nek a lakókocsit, mivel nem akarják, hogy elköltözzön, Nick viszont nem elég bátor ehhez. A bíróságon a gyilkos oroszlán ügyét tárgyalják, az ügyész klasszul összefoglalja, mi történt. Az ügyvéd viszont valamilyen varázslást eszközöl nyitóbeszédében, a belőle áradó illattal simán befolyásolja az esküdteket – köztük Rosalee-t is. Julis épp matat otthon valamit, mikor Monroe felhívja, hogy menjenek most azonnal a lakókocsiba. A nő úgy örül, hogy még meg is öleli a dúvadat, és mielőtt bárki meggondolhatná magát, indulnak is. Főcím.

01.jpg

Julis tisztán emlékszik a lakókocsira, meg hogy szakadt az eső. Bent eleinte csak nézelődik, aztán hirtelen elkezdenek feltörni az emlékei. Monroe szegény nincs könnyű helyzetben, hiszen nem akarja igazán elmondani a Grimm-melót, de Juliette folyamatosan kérdésekkel bombázza. A fegyverszekrény és a kőmorzsoló-gift aztán teljesen beindítják Julis memóriáját, csak éppen az összes, Nick-kel kapcsolatos maradvány egyszerre tör elő belőle, amitől teljesen összezavarodik, és valójában egy szót sem ért abból, amit Nick mondani akart. Kirohan, és nyilván még két-három részig képesek lesznek elhúzni a megvilágosodását.

Tovább
Címkék: grimm
komment

Haláli zsaruk 1x03 - Soul Mates

2013. augusztus 06. 11:00 - Gabba

Kertvárosi pörgős akcióval nyitunk, Travis érkezik egy ház elé, leugrik a motorról és fegyvert szegezve oson a bokrok között a kert felé. Wes már régebbről ott lapul, jelzésképpen valami dürrögéshez hasonló hangot ad ki magából, én nem vagyok egy vadász alkat, de szerintem ez inkább a bokorban rejtőző rendőr hívójele volt, mint dürrögés, de mindegy. Mindenesetre Travis maghallja, odalopakodik a társához és megegyeznek, hogy pisztoly helyett sokkolót fognak használni a célpont ellen. Feltépik a hátsó ajtót, az áldozat meg is ijed és rémülten iszkolni kezd kifelé, egyenesen az előre odakészített rácsos hordozóba. Nem drogbáró, hanem egy csinos mosómedve ellen irányult az akció, cukiságfaktor rulez. Előkerül Alex (cukiságfaktor fokozódik, kiegészülve a jónő kategóriával), így már hárman szemlélik minden bajok okozóját. Az a kis szenya ugyanis lyukat rágott a tetőbe és szétrágta a vezetékeket, de az állatbarát nyomozók nem veszik vérét, hanem inkább elszállítják a városon kívülre. Majd később beugrok és megjavítom a vezetékeket, búcsúzik Wes, Alex hiába tiltakozik, hogy majd ő keres valami szerelőt a szaknévsorban.

Soulmate01.JPG

Tovább
Címkék: haláli zsaruk
komment
süti beállítások módosítása