Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Őslények kalandorai 3x08

2013. július 20. 12:00 - FZoli9

Egy versenypályán két szép Lotus rója a köröket, amikor megérkezik a Dannyből, Connorból, Abbyből, Sarahból és Beckerből álló csapat, ugyanis egy anomália nyílt itt valahol. Hamarosan meg is találják az egyik garázsban. Az anomáliához közeledve Abby belelép valami ragadós trutyiba, több is van belőle a környéken, egy lény hagyhatta maga után. A csapat szétválik, Danny egy kamion rakterét veszi közelebbről szemügyre, ám hamarosan rovarszerű ciripelést hall és a tetőről egy jókora rovarszerű teremtmény mászik be, az exrendőrnek épphogy sikerül mellette kimenekülnie. A lény persze követi Dannyt, a félig összehúzott garázsajtók nem jelentenek számára nagy akadályt, ám mielőtt rávethetné magát áldozatára az éppen megérkező Lotus elgázolja, egyúttal Dannyt rovarbelsőséggel teríti be. Bleee…

vlcsnap-2013-07-17-22h43m22s211.jpg

Tovább
komment

Éjjel-Nappal Budapest 1x93/2 - Old hipster guy banging crooked nose blonde at a party

2013. július 19. 14:40 - szétcsapott kozákkucsma

Egy hete már csak arra bírok gondolni, hogy megint rám kerüljön a hogyvoltírás sora, az meg csak a cseresznye lenne a tortán, ha még a rész is jó lenne, amire most esély is van, a szextelefon és a családi konfliktus együttállása a bosszúállásban áll éppen, ezt pedig az álmoskönyv szerint csak jót jelenthet a magunkfajtáknak. Jöjjön is az égi áldás! Gabeszt végre a kajához is odaengedték a csehóben, ami ránézésre nagyjából akkor lehetett legutóbb felújtva, amikor Kádár elvtárs még tavaris Brezsnyevvel nyelvezett Ferihegyen. Az előírásszerű hajháló hiányzik róla, remélem a Köjálnál is nézik a sorozatot, de hamarosan ez lesz a legkisebb baj, mert amint lelép Nándi tejszínhabért, Gáborunk felcsapja a bálnát a konyhapultra és megkínálja a saját tejszínéből A vendégek persze várhatnak a bécsiszeletükre, aki étterembe jár, ne akarjon sietni!

1.jpg

Tovább
komment

Ray Donovan 1x02 - A Mouth Is a Mouth

2013. július 19. 09:00 - AaannnaaA

Rövid visszapillantás az első részben történtekre, majd ott kapcsolódunk vissza az események sodrába, ahol az előző végén abbahagytuk. Reggel van, Ray nehezen ébredezik a már ismert belvárosi lakásában, ruháján és kezén némi rászáradt vérrel. Hogy honnan van? Amikor meglátjuk a véres baseball ütőt, biztosak lehetünk benne: az előző esti, „hulkkal” megesett afférból maradt vissza némi testnedv. Amikor ezektől megszabadul, Lenát, az asszisztensét hívja, hogy nézzen utána az elmúlt napokban Bostonban történt gyilkosságoknak, volt-e pap az áldozatok között. Gyanítom az apja által elkövetett gyilkosság nyomozására kíváncsi.

Eközben a Donovan házban Abby ébred, álmosan trappol az étkezőbe, ahol Mickey, az apósa már Conort szórakoztatja, sőt nekiáll reggelit is készíteni. Mint egy igazi nagypapa, hihetnénk, ha nem láttuk volna, ahogy néhány napja fejbe lőtt egy papot. Ugye. Conor persze vele töltené az egész napot, de anyja nemet mond.

1.jpg

Tovább
Címkék: Ray Donovan
komment

Éjjel-nappal Budapest 1x93/1 – Kristófka, a jófiú

2013. július 18. 16:31 - marhapori

Öröm látni, hogy az egyhetes elvonási időszakom alatt nem történt semmi eget rengető az alternatív valóságban. Gyorsan felszívtam újra a fonalat, nézzük tehát, hogy toporognak ma egy helyben hőseink. Reggel Gabi szeretné kicsempészni Gyöngyit az éjszakai hancúr után, de a feladat közel sem olyan egyszerű. Az egy dolog, hogy ki kell bontani a falat, hogy a lány kiférjen, de ezt úgy kellene megtenni, hogy a lakók ne észleljék. Persze nem sikerül, Rita elkapja a szerelmeseket. A következő 20+25 percben tehát Gyöngyinek el kell magyarázni, hogy nem is szégyelli a többiek előtt, Ritát meg el kell ásni az egyik híd alatt, nehogy bárkinek beszéljen a lányról.

1.jpg

Tovább
komment

Hawaii Five-0 - 03x07

2013. július 18. 13:00 - Segna

A mai rész erősen Váncsa István, a Lakoma című kellőleg nem méltatható műve hatása alatt készült, ennek megfelelően hosszú, és figyelmet igénylő lesz, miképp ninjánk napja, amelyen családot istápol, emberrablókat keres, puskás embert faggat a lelkiállapotáról. Mellesleg megtudjuk, hogy mire jó még a periodusos-rendszer, és mi köze Gül babának a szokásos innivalónkhoz.

11.jpg

Tovább
Címkék: hawaii five 0
komment

Grimm 2x14 - Született keverékek

2013. július 18. 11:00 - nyauuuuu

Mai idézetünk ismét a Brémai muzsikusokból való, mint a 2x12-é. Juliette halálra aggódja magát Nick miatt, aki ugye, vörös fejjel fekszik a földön. A nő mindenáron mentőt akar hívni, és hát lássuk be, mivel ötük közül ő az egyetlen, akinek fogalma sincs semmiről (istenem, meddig húzzák még, hogy beavassák?!), ez érthető is a részéről. Hogy lecsillapítsa, Monroe előadást tart neki hormonokról, feromonokról, szerencsére mielőtt nagyon bele kellene keverednie a hazugságokba, Nick normál színe vissza-, ő meg magához tér. Vizet kér, Rosalee meg gyorsan magával viszi főrendőrt és az amnéziást, hogy Monroe kettesben maradhasson a Grimmel. A nagy titokzatoskodás azért szükséges, mert a párocskának szánt bájitalba kell Nick vére, amit a vérfarkas nagy élvezettel csöpögtet ki az ujjából. Titokzatosan, a tenyerébe rejtve adja át az üvegcsét Rosalee-nak, aki simán azt hazudja Juliskának, ez csak ízesítő, hogy ne legyen keserű. Könyörgöm, ezek nem tudják, hogy hazudni bűn?! Összekeveri, odaadja, megisszák. Juliette nem akar a boltban várni arra, hogy hasson a cucc, úgyhogy hazamegy, egyedül. Nick még odaveti főrendőrnek, hogy ez maradjon is így, majd ő is távozik. Főrendőr aggódva kérdi Rosalee-t, hogy mi lesz, ha nem hat, mire a rókuci: „bárcsak tudnám”. Biztató. Julis hazataxizik, Nick szokás szerint a sarokról lesi, hogy okés-e a dolog. Ő nem látja, mi igen, hogy annyira azért nem: a ház nappalijának padlója feneketlen lyukká lett, Juliska belépés után éppen csak elkerüli, hogy beleessen. Menekülne kifelé, de az ajtót sem tudja kinyitni. Főcím.

01.jpg 

Monroe pénzt tesz be a bankba, örök aforizmáinak egyikét citálva a pénztárosnak („az idő kereke pénzt tesz a zsebbe”), amikor váratlanul három bankrabló ront be. Nem kispályáznak, átváltozott féllények, két dúvad és egy eddig nem látott randaság. Géppisztolysorozatok, indokolatlan durvasággal földre taszigált emberek, és a pénzszerzés kevéssé legális formája jellemzi őket. Monroe csak áll, láthatóan nem kap szikrát a fajtársaitól, míg az egyik dúvad földre nem kényszeríti. Egy kopasz úr megnyomja a riasztót, mire kap néhányat a puskatussal, és a behatolók gyorsabb üzemmódra váltva összeszednek még némi készpénzt, és távoznak. Bevágódnak egy híd alatt parkoló kisteherautójukba, visszaalakulnak, és nagyszabású örömködésbe kezdenek a jól sikerült akció okán. A két farkasról kiderül, hogy egy párt alkotnak, a nő emberként nem is csúnya. A harmadik bumfordi arcú szakállas, érezhetően nem ő a csapat vakmerője, sokkal óvatosabb és félősebb, mint a dúvadak. Nick egy kávézóban a kulcsot mutogatja Hank-nek, beavatja a főrendőrrel kapcsolatos összes fejleménybe, valamint megtudjuk, hogy ezentúl a nyakában hordja a sokak által keresett kulcsocskát, hogy csak a halála árán szerezhessék meg. Juliette az ajtónak kucorodva éjszakázott, a nappali padlója továbbra is folytonossági hiányt mutat. Szeretne felmenni az emeletre, de az konkrétan végtelenített lépcsősoron keresztül lenne megközelíthető, amit ő annyira nem akar bevállalni.

Tovább
Címkék: grimm
komment

Éjjel-nappal Budapest 1x92/2 - A lebukások napja

2013. július 17. 18:15 - pabblo

No kérem. Hétfőn valahol ott tettük le a történet selymes fonalát, hogy Lófej szomorú, mert muterék elvették tőle a havi 200 ropis szoctámot, Pumuklifej pedig örül, mert végre teljesülni látszik régi álma: nulla munkáért kap pénzt. Mondjuk egy irodában is ugyanúgy csak a f*szát verné, akkor meg már miét ne egy spermabankban tegye ugyanezt. Béla még mindig tapló, ráadásul kurvázik is, úgyhogy ez a vonal is rendben lesz. Nézzük a következő epizódot.

130717_bp01.jpg

Tovább
komment

Az öreg bánya titka 1x04 - Amelyben semmi sem a várakozásnak megfelelően történik

2013. július 17. 13:00 - Gabba

Ismét az előző rész utolsó képkockáival folytatjuk, Pöcök a toronyból néz szerteszét, de a költővel ellentétben nem a lehulló levelek lágy neszét hallgatja, hanem kigúvadt szemmel figyeli Gasch Lipót házát és az éppen most érkezett ismeretlen bányászruhás embert. Gyanús ez nagyon, ezért máris száguld az ikrekhez, hogy ők értesítsék Lacóékat az eseményről. Lacó és Tivi a kertben ücsörögve éppen a horgászbotokat szerelik fel, amikor Péter és Pál befut és átadja az üzenetet. Megtudjuk, hogy Pöcök Gasch háza mellett vett fel figyelőállást, Lacó utasítja az ikreket, hogy menjenek el Gerlindához, ahol Kisvacak is héderel, és utána együtt jöjjenek a házhoz.

Várakozás01

Tovább
komment

2 Broke Girls 1x06 - And the Disappearing Bed

2013. július 17. 11:00 - nyinanyeznajova

Caroline letámadja a munkából épp hazaérkező Maxet: ülj le kérlek, beszélnünk kell, hoztam neked kávét és egy sütit - darálja a lány, hogy már csírájában elfojtsa barátnője szokásos kötekedését, aki az édesség áldásos hatására oda ül és azt teszi, amit a szöszi mond neki. Caroline kifejti, hogy az élete nem ott tart, ahol szeretné és mivel legutóbb egy vendégtől 1 dollár 47 centes borravalót kapott, komoly felhívásnak tekintette, így elhatározta, hogy visszatér régi jól bevált módszeréhez: terveit és vágyait egy újságokból kivágott képekkel és feliratokkal illusztrált tablón vonultatja fel, ahol a sikeres sütibiznisz mellett többek közt egy új szekrényágy is szerepel, amit már meg is rendelt. Max kategorikusan kijelenti, hogy esze ágában sincs összeszereleni barátnője új fekhelyét, Caroline-nak azonban szeme sem rebben és töretlenül mantrázza, hogy merni kell álmodni, Max megérdemli a sikert, ő pedig egy új ágyat.

2br1.jpg

Tovább
Címkék: 2 broke girls
komment

Shameless 2x06 - Édes jó anyám

2013. július 17. 09:00 - nyinanyeznajova

Debbie szokás szerint a napköziben tevékenykedik, mikor idős nőt pillant meg a házuk előtt. Kedvesen eligazítja az idősotthon irányába, mire a jövevény feltápászkodik kerekesszékéből és közli, hogy nem megy ő semmilyen otthonba, inkább vesz egy fürdőt. Az idegen fájdalmasan kapaszkodik fel a tornácra, Debbie pedig finoman megérdeklődi, hogy amúgy kit tisztelhet a váratlan vendég személyében. A válasz felkészületlenül éri: Ó kicsim, hát én vagyok a nagyanyád. Megdöbbenni nincs időnk, a sittről frissen szabadult nagyi már az emeleten van és utasítja Carlt, hogy hozzon egy feszítővasat és egy kalapácsot, hogy lyukat üthessenek a fürdő falában. Ez nem a legújabb házalakítós műsor, ahol egy börtönviselt, tetovált, feltehetően drogfüggő hölgy jó útra térve alakítja szebbé az ízlésficammal rendelkezők otthonait, fegyházas poénok elsütése közben - ez a falba rejtett zsákról szól, melynek tartalma egy köteg pénz, pár üvegcse (az egyikben egy erősen megfeketedett ujj) és egy stukker. Debbie és Carl ámulnak, nagyi pedig ad nekik egy kis pénzt - legyen ez közös kis titkuk megpecsételése.

sh1.jpg

Tovább
Címkék: szégyentelenek
komment
süti beállítások módosítása