Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gyula vitéz télen-nyáron 2/2

2013. június 02. 15:00 - Gabba

A sorozat tehát országos siker, York napsütése rosszkedvünk telét tündöklő nyárrá változtatta át, írt le egy hasonló hangulatot valami angol fűzfapoéta pár száz évvel ezelőtt, Magyarhonban azonban a napsütést pár nap múlva váratlan esemény felhője árnyékolja be. Az egyik nyilvános WC fülkéjében ugyanis feliratot találnak, miszerint: Halál a török kutyákra! Bodó Lukács és Bartos kíséretében azonnal helyszíni szemlére indul, a főszerkesztő dühe azonban nem az ismeretlen elkövető, hanem Lukács ellen irányul. Látod, törökellenes hangulat van kialakulóban, méghozzá miattad, mert térdig tocsogsz a vérben! Augusztusban szakszervezeti kongresszus lesz, amin török elvtársak is részt vesznek, belegondolni is rossz, mi történik ilyen közhangulatban velük. Vissza kell csinálni az egészet, a török legyen lovagias ellenfél, na szervusz.

Gyula16

Tovább
Címkék: Gyula vitéz
komment

Gyula vitéz télen-nyáron 2/1

2013. június 02. 13:00 - Gabba

Nem sorozat, de alapmű és igazi gyöngyszem jelen vizsgálódásunk tárgya, ami ugyan mozifilm, de főszerkesztői engedéllyel bekerülhetett ebbe a tévés blogba. Az opusz 1970-ben készült, tehát öregebb, mint a hogyvolt olvasók többsége, viszont fiatalabb, mint a hogyvolt írója, jej. Két részre bontjuk az ismertetőt, hogy hosszabban tartson az élvezet.

Gyula00

Piacon kezdünk, akárcsak a pár évvel később készült Kántor első részében, két filmes szaki lézeng az árusító pultok között, de nem a zöldség-gyümölcs kínálat érdekli őket. Félhangon mormolt beszélgetésükből kiderül, hogy a középkorban játszódó tévésorozathoz keresnek amatőr főszereplőt, kemény feladat ez, de hálás. Sorra szólítják meg és hívják próbafelvételre a nyalka magyar férfiakat, akiknek két mondatot kell elmondaniuk a kamerába, miközben a nyári szellő lobogtatja kackiás bajszukat (filmgyári kellék). „Uram király, egyszerű magyar áll előtted. – Mi a neved, ifjú? – A keresztségben Gyulának adtak.” A memoriter tehát látszólag könnyű, ám a delikvenseknek, akik közt van árukihordó, zöldséges, hentes (naponta két deci vért iszik), mégsem sikerül hibátlanul előadniuk, vigyorogva hallgatjuk a különböző variációkat, a legjobb a „keresztségnek a Gyulában adtak”. Bartos segédrendező később a tévéstúdióban lejátssza a felvételeket Lukácsnak, a sorozat rendezőjének, de az csalódott arccal nézi a lehangoló eredményt, hiányolja a szenvedélyt a figurákból. Bartos utolsó reményként még előkapja a sörgyárban készült felvételt, lássuk.

Gyula01

Tovább
Címkék: Gyula vitéz
komment

Őslények kalandorai - 3x02

2013. június 01. 10:00 - FZoli9

A mai epizód egy nem éppen kicsi, de erősen lepusztult házzal veszi kezdetét, ám egyből ugrunk is vissza 14 évet az időben, amikor a ház még nagyon szépen nézett ki. Három tini korú fiú „tör be” (nem nagy kunszt, ha a kulcs a virágcserépben hever…), de nem lopni, hanem a nagy lépcsőn akarnak gördeszkázni. Szól a zene, ketten már az emeletre rohannak, a harmadik, Mason nevű társuk csak rázza a fejét, nem lesz ez így jó. Ő inkább a hűtőben néz szét, mikor mögötte valami elfut a folyosón, majd hamarosan a barátai rémült ordítását hallja. Az emeletről különös morgások hallatszanak, az egyik szobában fény villódzik. A hang gazdája hallhatóan lejön a földszintre, Mason viszont nem látja, riadtan tekintget körbe. Végül a kanapén felfedi magát a lény, ami leginkább a Szörnyecskék második formája és a Harry Potter Dobbyja közti átmenetnek tűnik. Egy biztos, álcázási képességei még egy kaméleont is lepipálnak.

vlcsnap-2013-05-29-22h11m20s61.jpg

Tovább
komment

Éjjel-nappal Budapest 1x75 – Deák és a motorosok

2013. május 31. 13:10 - marhapori

Még a nyitózene is vidámabb most, hogy Lófejű kielégítetten ébred a Tudjukkivel töltött éjszaka után. Előbbi nyihogásával nyitunk, teli pofával vigyorog bele Balázs arcába hajnalok hajnalán, és boldogan újságolja, milyen jót  kettyintett, amíg ő aludt finom pralinét talált a kisboltban. Azt hiszi a drága, hogy némi csokival feloldhatja a mardosó lelkiismeretét. A producer kölyöknek azért járna egy arcra pacsi, amiért nem vette észre, hogy a mátkája az éjszaka közepén eltűnik…  Tudjukki meg Karvaly hozzák a formájukat, Pumuklit küldik el a vérbe, amikor az segítséget kér tőlük a pakoláshoz. De mindez csak felvezetés volt Zsófi bugyijának megtalálásához, éjjel sikerült otthagyni a romok között a konyhapulton, Laller pedig az egész lakóközösség orra előtt lengeti. Na, nézd már, hát ez nem a te bugyid, Zsófi? Csak nem lecsúszott rólad? – szúrja oda a kérdéseket. Zsófi csak dadog, hogy a mosásból maradt ott, mert néha erre hozza a szennyest, amikor a fürdőbe viszi. Kristóf kéjesen nézi a jelenetet, Balázs meg csak bámul bambán, ahelyett, hogy odacsapna az asszonynak.

1.jpg

Tovább
komment

Sherlock és Watson 1x18 – Már megint déja vu

2013. május 31. 13:00 - Láng Vince

Az előző részben Holmes pszichopata norvég genetikusok, Watson pedig mufurc orosz pénzmosók után nyomozott. Nézzük, mit kapunk ezen a héten. Hat hónappal a mai részt megelőzően egy kapucnis fickó (Lökdöső cameo-ja a Kontrollból) egy csokor rózsát ad egy helyes lánynak a metrómegállóban, majd belöki a metró elé. Ő lesz a mai gyilkosunk. Eközben a (még) ártatlan, Holmes mételyétől nem fertőzött Watson a haverjaival piál és arról beszélgetnek, hogy milyen tiszteletre méltó ez a rehabilitációs munka, amiért a lány otthagyta az orvoslást. Ekkor kapja a lány a hívást: volna itt egy hernyós fiú, bizonyos Sherlock, elvállalná-e. Visszatérve a jelenbe, Watson feltör egy Maseratit és megpróbálja elkötni, de az nem jön össze. Jó messzire jutott az ártatlan lánykától, aki csak segíteni akar. És minek neki ez a kocsi? Csak gyakorlás volt: a kedvenc szereplőm, Alfredo, a fekete autótolvaj fiú, Sherlock szponzora kocsifeltörésre tanítja, mert az egy detektívnek még jól jöhet.

001.jpg

Tovább
komment

Spartacus 3x09 - Holtak és haldoklók

2013. május 31. 09:00 - 9Kitti2

Néhány római katona nyulat sütöget nyárson, az egyiküknek valamiért hangoskodni támad kedve, aminek meg is lesz az eredménye, egy égő nyílvesszőt lőnek keresztül a fején. Na nem a társai, hanem a lázadók, akik Spartacus vezetésével megtámadják őket. Az öldöklés után felkelőink zavartan veszik tudomásul, hogy amúgy ezek itt nem is Crassus emberei voltak, a vértjükön más a jel. A táborban Laeta felismeri a páncélt, ilyet Pompeius katonái hordanak. De jó, most már nem csak Crassus 10 000 fős serege van a nyomukban. Lassan muszáj lesz beletörődnünk szomorú sorsukba, 2 rész van hátra az egész sorozatból, a mostani részt sem úszhatjuk meg száraz szemekkel.

Spartacus3x09_0024.jpg

Tovább
Címkék: spartacus
komment

Éjjel-nappal Budapest 1x74 - Majka, majré, mulatság

2013. május 30. 17:00 - szétcsapott kozákkucsma

Dzsó életébe visszatér a múlt, Rita Marcinak vallja be, hogy szerelmes Tudjukkibe, a Pokol Angyalai buli nem tetszik Vörinek, és máris zsupsz a mába! Laller készülődik pancsizni, meg is csodálhatjuk a kicenzúrázott fenekét, de az idill nem tart sokáig, a fantasztikus négyes már korán reggel elég éber ahhoz, hogy egymás szavába vágva veszekedjenek arról, hogy kinek van joga a mosógépek kinek a cuccait kimosni. Az épületes vitát Lali oldja meg, a maga egyszerű módján, kő-papír-ollózzák le. Zsófi kegyetlenül elveri Tudjukkit, Karvaly nem tudja, hogy Zsófit gyanúsítsa csalással vagy pedig Tudjukkit ossza le. Lófej belepakol a trófeába, de az öblítőt a szobában hagyta, de mert egyedül nem lehet behozni egy kurva flakon öblítőt, ProducerBalázs is elkíséri os. Egyáltalán, ki az a suttyó, aki a mosószert a hálószobában tartja? A hatalmi vákuumot kihasználva Kristóf is teletankolja a mosógépet, majd jót röhögnek ezen Ritával, én meg már most kinyomnám a gépet a fenébe.

1.jpg

Tovább
komment
süti beállítások módosítása