Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Dallas 2.0 2x05 - A háború áldozatai

2013. május 19. 16:00 - Chat Géza

Ann szarrá keménykedi az agyát, jól megrángatja Ryland kórházi ágyát, hogy érezze (a mit is?) hogy mennyire ura a helyzetnek, pedig nem az, és hogy figyelje meg, fog ő még faszulni, valamikor, valahol.  Elviharzik és a parkolóban esik le a tantusz, hogy konkrétan a gyilkossági kísérlet bizonyítékában koptatja a flasztert. A hatást fokozva, mezítláb megy az őrse, hogy a vérnyomokkal teli veszkó csizmát bizonyítékként leadva vallomást is tesz, hogy ő lőtte le Rylandet. Pazar.

1.png

Tovább
Címkék: dallas
komment

Az Onedin család 2x09 - Beyond the Upper Sea (Túl a nyílt vízen)

2013. május 18. 11:35 - Gabba

Ármány és szerelem, kulturális különbözőségek és vulkánkitörés, bizony kérem, ilyeneket tartogat a mostani epizód, az évad eddigi legjobb része. A fő történések Isztambulban zajlanak, előre jelzem, hogy az előforduló török neveket nem az angol eredetiben, hanem magyar átírásban adom meg, bízva a Gárdonyin és Jókain pallérozódott olvasók egyetértésében.

A nyitó jelenetek Liverpoolban játszódnak, először Frazer furikáz saját partmenti gőzösén egy török fezes szakállas fazont, miszter Szulejmánt. A török felvilágosult üzletember, örül minden technikai újdonságnak és megjegyzi, hogy odahaza a szultán flottáját is gőzösökkel bővítik, húsz hajó már majdnem elkészült. Frazer hitetlenkedve hallgatja, Szulejmán ezt látva meghívja Isztambulba, hogy saját szemével nézze meg az ottani fejlesztéseket.

Upper01

Tovább
Címkék: onedin család
komment

Zöld íjász (Arrow) 1x15 - A Cselező

2013. május 18. 10:00 - Kham

A kezdőképen egy akkora vörös karbunkulust látunk, amiért megvehetnéd egész Balmazújvárost. Egy tojásfejű ír őr hevesen izzad a tárló előtt, úgy sejtem, rablás következik. Az izzadós fejbe veri a néger őrtársat, zakóba vágja a rubint, félrevezeti a múzeumgárdát, majd egy oszlop mögött átnyújtja a zsákmányt egy borostás embernek. A borostás cserébe lekapcsol egy nyakörvet a nyomi őrről, ami felrobbant volna, ha nem érkezik meg időben. Az igazi angol úriember, még egy írrel szemben is tartja az ígéretét, azért a biztonság kedvéért kiüti egy sokkolóbottal. Szerintem a villámbotos lesz Svindler, az epizódgonosz. Bár cím alapján focistát vártam, mégis ismerős ábrázatú, ő volt a Battlestar Galactica-ban a bolond doki, akinek egy szőke androidtyúk lakott a fejében.

arrow15_1.png

Tovább
Címkék: arrow
komment

Éjjel-nappal Budapest 1x66 – Felszínre törő rasszizmus

2013. május 17. 15:00 - marhapori

Azóta nem hiszek a mesékben, amióta megtudtam, hogy nem a Mikulás osztogatja a csokit december hatodikán, így most sem hiszem, hogy megszűnik létezni a mi kis csodás lakóközösségünk. Ott tartottunk, hogy miután Márcselló ünnepélyesen visszaadta a város kulcsait, Vivi és Pumuklifejű kiegyenesített kaszával támadt Dzsóra. Utóbbi ajtócsapkodás közben kijelentette: MINDENNEK VÉGE! Szokatlanul fagyos hangulatú tavaszi reggelre ébrednek a villalakók, nem tudnak mit kezdeni Marci hiányával. Az éjszakai műszakból hazatántorgó Vivi oldja a feszkót kicsit, de csak a képernyő innenső oldalán. Belenyom Joe arcába egy banánt, miközben ilyet szól: nesze, te majom, egyél! Az MLSZ-nél az ilyen minimum másfél milliós bünti, meg három zártkapus meccs. Házigazdánk nem veszi ennyire a szívére, már megszokta, hogy mindenki menthetetlenül ostoba.

1.jpg

Tovább
komment

Gossip girl - A pletykafészek 2x23 - The Wrath of Con

2013. május 17. 13:00 - Agent "V"

A mai rész első 10 percéről sajnos nem tudok túlságosan bőven nyilatkozni, mert a múltkori kálvária folytatódik, ami az jelenti, hogy Blair még mindig Nate-tel jár, ami még mindig egy vicc, Serena Gabrielt kajtatja, aki átbaszta Rufust, meg a válogatott hülyékből álló gazdagok gyülekezetét, akik telerakták pénzzel a dollárjeles hátizsákját, Chuck meg visszahozta Georginát, aki a legnagyobb fucking bitch evör.

1.png

Tovább
komment

Sherlock és Watson 1x16 – Részletkérdés

2013. május 17. 11:00 - Láng Vince

Az előző részben Sherlock majdnem felszippantott pár utcányi kokaint, miközben egy kilencujjú kislányt keresett, aki a bőröndjébe bújt. Nézzük, mi a mai menü. Félelmetesen indul az epizód: Watson gyanútlanul arra érkezik haza, hogy az előszobában kiégett a villany. Ez önmagában még nem tűnik igazán veszélyesnek, de azzal együtt már igen, hogy a nőt megtámadja egy maszkos ismeretlen, aki a hallban várakozott. Watson próbál elmenekülni, de orra bukik, az idegen pedig elkapja és valószínűleg csúnyán megerőszakolná, ha nem Holmes lenne az, aki a lány önvédelmi tudását akarta tesztelni. Anyádat teszteld! – gondolja Watson. Sherlock nem hagyja ennyiben a dolgot, azt ígéri, felfogad néhány (részeges) karatemestert, hogy tanítsák önvédelemre a lányt, aki további tesztekre is számíthat.

001 - Masked Sherlock.jpg

Tovább
komment

Spartacus 3x08 - Külön utakon

2013. május 17. 09:00 - 9Kitti2

Bevallom őszintén, nagyon nehezen ültem neki ennek a résznek, holott kétség nélkül kijelenthetem, ez a kedvenc epizódom az évadból. A csatajelenetek kiválóak, a színészek brillíroznak, a zene még mindig lenyűgöző, de akkor mért ódzkodok annyira tőle? Mert fáj és megbőget a Külön utakon. Tudtuk, hogy egyszer eljön az az idő, amikor DeKnight már kénytelen lesz a történelmi események szerint haladni, hát tessék, itt van. Bekészítendő zsebkendők száma: 12-30 db.

Miután a felkelők sikeresen maguk mögött hagyták a hegyet és a hideget, mocsaras és gőzös vidéken kelnek át. Mindenki agyongyötört és elcsigázott a hosszú meneteléstől, a rómaiak pedig utolérik őket. Spartacus néhány ügyesebb társával lemarad a többiektől, hogy a horda mögött szálljon szembe a katonákkal. Egyre több női kardforgató kerül ki a rabszolgák közül. Hiába minden kimerültség, lázadóink simán győzedelmeskednek, Spartacus megmenti Crixust egy hátába fúródó lándzsától.

Spartacus3x08_0026.jpg

Tovább
Címkék: spartacus
komment

Észbontók 1x06

2013. május 16. 19:53 - Chat Géza

Ma is felpörgetjük a kreténturbót, továbbra is élőben, némi fáziskéséssel fogjuk közvetíteni a Viasat3 kvízműsorát. 21:25-kor sorakozó, kommentelni addig is ingyen és bérmentve lehet. A korábbi részek tartalmából pedig az alábbi linkekre (1. rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész, 5.rész) kattintva lehet szemezgetni, hogy ki mennyire volt buta, mint a föld. 

1_3.jpg

Tovább
Címkék: észbontók
komment

Hannibal 1x06 - Saslik

2013. május 16. 16:00 - Chat Géza

Az évad eddigi legjobb része következik, melyről nehéz sziporkázó hogyvoltot írni, mert a dialógusokkal feltupírozott képi világot legfeljebb egy kisregényben lehetne hitelesen átadni. Rögtön ott nyitunk, ahol majd Hannibal fogja nyugdíjas emberevő éveit tölteni, abban a bizonyos magas biztonsági szintű pszichiátrián, ahol a bárányok majd rohadtul kussolni fognak, de most az egyik üvegkalitkában egy Gideon nevű muksó van totálon kiütve, arccal a padlónak fekszik a földön és nem mozdul. Hordágyon beviszik a nővérszobára és a magára maradt ápolónő épphogy ráköti az infúziót, máris besípol az EKG, de a faszi rohadtul nem halt meg, mert mire a dokinő megfordul, hogy mi a tosz, addigra Gideon már ott szemezik vele és tudjuk, hogy nem egy több éve húzódó bridzspartit akar azonnal lemeccselni.

1.png

Tovább
Címkék: hannibal
komment
süti beállítások módosítása