Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Az Onedin család 2x06 - Survivor (A túlélő)

2013. április 27. 10:00 - Gabba

Ez a survivor nem az a Survivor, nem szigeten nyomulunk, hanem tengeren hányódunk, valami mentőcsónakban két hajótörött hever aléltan. Semmi árnyék, semmi kaja, semmi innivaló, még nem zombik, de már majdnem: a fiatalabbik zavaros tekintettel közelít az idősebb felé, az öreg az evezővel igyekszik távol tartani magától, így egyelőre a nyíltszíni kannibalizmus elmarad. Kínába váltunk, az egyik kikötővárosban Onedinünk rakodik jófajta kínai teát, amivel három hónapon belül Liverpoolba kell érnie, mert utána már nem lehet jó haszonnal eladni. James az Osiris nevű klippert bérelte ki erre az útra és Bainesre bízta a parancsnokságot, ő csak megfigyelőként van jelen, na persze. Költséghatékonysági szempontból máris vétót emel Baines élelmiszerbeszerzési terve ellen: nem kell annyi friss kaja, mert az drága, feleúttól jó lesz a legénységnek majd a sózott hús is, különben is a sok kajától csak ellustulnak a matrózok. Eközben Anne a piacon néz szét és alig tudja elhárítani a sok kedvező ajánlatot: sorra kínálják neki a friss rákot, fonott kosarat, élő malacot, minden nagyon óccó itt.

Survivor01

Tovább
Címkék: onedin család
28 komment

Castle 5x17 - Scared to Death

2013. április 26. 15:00 - Zenóbia

Rettentően hisztérikusan rémült fiatal nőnk van, belőle lesz a mai hulla. Mindjárt éjfél, az ajtón bezárva az összes lánc, rátolva a kanapé is, a rémület nagy erőket képes megmozgatni. De minden hiába, a 911 is, mert éjfélt üt az óra, kialszanak a fények, ennyi volt, bimm-bamm, kakukk. Val Butler, reklámmenedzser, szó szerint halálra rémült valamitől, sosem láttam még tátott szájjal csodálkozó hullát, tisztára megérte kivárni az ötödik évadot. És annak is már a vége felé járunk, csak úgy szalad az idő, nem? Helló Perlmutter! A lányért eljött „AZ”, Castle boldog lesz ebben a részben, már látom. Val mindenesetre tutira azt hitte, hogy a mumus jön majd és felfalja, erre mutatnak a lakásában elhelyezett lópatkók, álomfogók, hogyan űzzük el a gonoszt témájú könyvek. Befut Val lakótársa, aki éjszakai műszakban dolgozik, ez volt a szerencséd Amanda, mert téged is elvitt volna a mumus.

5x17_castle1.jpg

Val napok óta nem evett, nem aludt, rettegett rendületlen, de nem akarta bevallani, hogy mitől. Van expasija, Freddie, szögesdrót van tetoválva a nyakára, szép darab. Val három napja nem reagált senki hívására, üzenetére, viszont vett egy vonatjegyet Greenwichbe, meg egy csomó ördögűző cuccot. Még egy papot kellett volna az ajtaja elé állítania. Freddie-t látták a halála előtt egy órával a lakásánál, de a távoltartási végzés ellenére a lány hívta oda. Meggyanúsította, hogy küldött neki egy csomagot, de amikor kiderült, hogy nem Freddie küldte, akkor pánikba esett, mert ha nem Freddie, akkor csak a sátán lehetett. Nyilván. A lakásán megtalálják a DVD-t, amit ha megnézel, három nap múlva meghalsz, mindezt sátánista képek körítésében, de a tévéből még nem jött elő a kútba fulladt lány, úgyhogy várunk türelemmel.

Tovább
Címkék: castle
Szólj hozzá!

Gossip girl - A pletykafészek 2x21 - Seder Anything

2013. április 26. 13:00 - Agent "V"

Bocsi a múlt heti kimaradásért, de hát a hoki vb az hoki vb, ha meccs van, menni kell. Ott tartunk tehát, hogy Blair már tutira nem megy a Yale-re, ezzel dugába dőltek a csodás jövőről szőtt álmai. Serena ugye elutazott Poppyval Spanyolországba, hogy kipihenje a közelmúlt nagy fáradalmait, meg hogy megint fasza csajnak érezhesse magát. Ja, és Dan se megy a Yale-re, mert nincs pénz rá, az ösztöndíjról meg letehet, ezen kívül Blair és Nate a világ legnyálasabb párja lettek. Valahonnan innen folytatjuk.

1.png2.png

Tovább
Szólj hozzá!

Éjjel-nappal Budapest 1x52 - Párnacsata-effekt

2013. április 26. 11:00 - tedy

Rohadtul utálok párnacsatázni, kábé így az idők kezdete óta. Fekszel az ágyon valaki (rosszabb esetben több valaki is) meg feléd kerekedik, mutatva ezzel vereséged és a játék kegyetlen hierarchiájában (aki fent van erős, aki lent, az meg nem) betöltött pozíciódat, és folyamatosan csapkod egy, egyébként konkrét sérülés okozására képtelen, puha tárggyal. Egyrészt piszkosul megalázó, másrészt pedig az az érzés, amit kivált… Kétségbe ejtő. Folyamatosan baszkodják bele a fejedbe, pontosan akkora erővel, ami nem intenzitása miatt bénít meg, hanem folytonossága miatt, és mivel egyfolytában kapod ugyanazt az ingert különböző irányokból, az agyad minden alkalommal leblokkol, és ha nem vagy elég nagy és erős, akkor nagyjából ez a leghülyébb játék, amit választhatsz kiskölyökként. Egy idő után nem bootol újra a rendszer, és nyálát csorgató, saját ürülékében fetrengő zöldség lesz belőled. Bizony. Összefoglalva tehát: fizikai behatás ér, de inkább pszichés fájdalommal jár, a folytonos rossz érzés és a helyzetből való kilátástalanság pedig egy idő után az őrületbe kerget. NEM ISMERŐS EZ EGY KICST? A mai részünk sem lesz jobb, mint egy elcseszett párnacsata.

1.jpg

Tovább
5 komment

Sherlock és Watson 1x14 – A következtető

2013. április 26. 09:00 - Láng Vince

In medias res, csapjunk a lecsóba. Egy buliban kezdődik ez az epizód, Sherlockot egyszerre két prosti kényezteti, bár a tényleges akció még nem kezdődött el, hogy ne kelljen kirakni a tizennyolcas karikát. A táncot követően azonban nem kerül sor üzekedésre, mert a két nő, miután Sherlockot – vad szex ígéretével – egy székhez bilincselték, vetkőzés helyett elkezdik összegyűjteni a házban található értékeket. Hiba volt Sherlockkal kezdeniük, mert a detektív nyomozókat rejtegetett lakásában és így végül a lányokon csattan a bilincs.

001.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Észbontók 1x03

2013. április 25. 19:52 - Chat Géza

Megint eljött a csütörtök, amikor egyszerű emberek mondanak határ nagy hülyeségeket és ezen mi csak derülünk, illetve sírunk, hogy ilyen bazmeg nincs a büdös életben. Pedig de. A kezdő koreográfiát látatlanba megelőlegezném így a kezdés előtt x órával és szakadjon rám a betonfödém, ha Áron nem fog megint rocksztár módjára leszambázni a lépcsőn, miközben engedi a pórnépnek, hogy testét koszos mancsok illessék, mert ő már ennyire pariban van a harmadik hete vele gályázó ipari kellékemberekkel, az alulfizetett statisztákkal.  A csapatokra még várni kell. 

1_3.jpg

Tovább
Címkék: észbontók
3 komment

Éjjel-nappal Budapest 1x51 – Pszichopata némber Indahouse

2013. április 25. 16:00 - marhapori

Mellőzném az előzmények részletezését, úgyis mindenki képben van, ráadásul – ahogy kozákkucsma kolléga is jelezte tegnap – csak a neveket kell ide-oda pakolgatni az állandó történetszálakban. Gyanítható, hogy ma végre feloszlik KarvalyMarci, de addig is sok-sok percnyi picsogás lesz a jutalmunk, amiért nézzük a műsort. Vagy fogalmazzunk inkább úgy, hogy Rita jutalomjátéka lesz ez az epizód. Továbbá kiderül, mennyire sokrétű Tudjukki tevékenységi köre, és újabb leckét kapunk abból, hogyan nem érdemes csajozni. Sajnos kissé hiányos a szereplőgárda, de nyilván csak azért, mert annyi minden történik egy-egy karakterrel, hogy idő kell a szálak kibontásához, akár a Trónok Harcában.

bscap0000.jpg

Tovább
17 komment

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x48

2013. április 25. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van. 

Nahát, kérem szépen, 48 nap elteltével annyi dolog maradt hátra, hogy egy párnak a T69-es átnyújtson egy kisebb talicskányi lóvét, aztán lehet pezsgőt bontani, és/vagy fakultatív programként a kolumb gerillákkal kokettálni. Összefoglalóval kezdünk, ez történt eddig, Zsömike, vérszerződés, jósegg, gonoszkodás, zsinórtanga, körbecsók, karaoke, összehányt budi/terasz, pápai bukta, pokoli éden, pszichopata Szöszi, védett Pókmajom, öldmegbazdmeg, tánctanár, Gábor, baszás, pápa vissza, Levi öngyilkos, Prosztó gyökér, Niki kiakad, Korleóne önfeláldoz, Pókmajmot leribancozzák, Kristófot pofánvágják, Nikit megszívatják, Danit lecserélik.

Tovább
Címkék: éden hotel
1408 komment

Bosszú 2x11 - Szabotázs

2013. április 25. 13:00 - fuszulykavirág

Kezdésnek szokás szerint kapunk egy egyelőre érthetetlen képsort, ahol vértócsában fekszik egy Emilynek látszó test, de szerintem egyelőre ne vonjunk le messzemenő következtetéseket, 2 nappal korábbról kezdjük a történetet. Aiden nyafog Emilynek, amiért a lány megint Daniel körül sündörög, és ugye egy csók is elcsattant már, meg elmondja azt is, hogy a terrorista nő megkereste őt, és azt állítja, még él a tesója. Emily beugrik Danielhez, akitől pillanatok alatt megszerzi a befektetők bizalmas listáját, és mellesleg kihallgatja Daniel és a terrorista nő beszélgetését is. A nő valami befektetést ajánl, meg a Nolcorp után érdeklődik, Emily pedig leadja a drótot Victoriának.

1.JPG

Igazi Emily beszélőre megy Jackhez, és végre megtudja a Ryan tesók titkát, hogy csak az apjuk halálát akarják megbosszulni, Jack pedig nem akar segítséget se Emilytől, se Nolantől, de Igazi Emily ezt nem fogja annyiban hagyni. Conradot egy régi vetélytársa, Jason látogatja meg, Victoria pedig beavatja férjét, hogy milyen vásárlásra készül rávenni a terrorista nő Danielt. Ezt most sürgősen meg kell állítani, és Victoria felcsillanó szemei azt vetítik előre, hogy Jasont is felhasználja majd ehhez. Victoria gyorsan be is szervezi Jasont Emily következő jótékonysági estjére, mert állítólag majd a Daniel és Jason közti versengés milyen jót tesz majd az aukciónak.

Tovább
Címkék: bosszú revenge
9 komment
süti beállítások módosítása