Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Törvény a rácsok mögött 1x04 - A Comorra csoport

2013. április 07. 17:00 - Chat Géza

Lou most odabasz a büdzsének, mert Európába kell jönni a soron következő börtönbandáért, ami a műsor történetének egyik legnagyobb deficitje lesz, ami eredetileg a Vujity Tvrtko és Frei Tamás kettős oknyomozását hivatott megszégyeníteni. Olaszba látogatunk, azon belül Nápolyba. A Comorra banda 200 éve működik és 7000 taggal bír jelenleg.  Csapjunk is a lecsóba, meg a nyújtott tésztába, Lou mutat egy faszán lepukkant szellemházat és máris belecsöppenünk egy fasza emberölésbe. Nem kell meglepődni, a hírekben is megemlítették, nem véletlen ez a helyszínválasztás. Kinyírtak egy Comorra bandatagot, mi másért, mint a pénzért, mert ez a patkányfészeknek kinéző herkás gyülekezetz heti fél milkát termel a banda dílerének, és valaki szeretne ebből a kis suskából egy apróbb szeletet. Ezért még a fuxban fürdő Mr. T is lehajolna Dagobert bácsival a hóna alatt, szóval ércsük mi itt az ölés tárgyát. Szerencsére van nekünk egy Lou Ferranténk, aki kideríti, ki ez a mohó kis geci. Beszél is két bandataggal, akik inkább meggondolják magukat a tracspartit illetően, melynek témája, hogy van-e háború, vagy nincs-e.

1.jpg

Tovább
5 komment

Az Onedin család 2x03 - A Woman Alone (Egy magányos nő)

2013. április 07. 11:00 - Gabba

A mai fő csapásirány korabeli társadalomkritika a nők szempontjából, talán nem véletlenül az epizód forgatókönyvét is nő írta, Elaine Morgan. Három nyomvonalon haladunk: a szárazföldön Anne-t és Elizabethet, a tengeren Jamest követjük. Szokás szerint a kikötőben kezdünk, a sztrájk után az élet lassan kezd visszatérni a normál kerékvágásba, Onedinünknek is lenne egy tuti fuvarja Dél-Amerikába, viszont sajnos csak két hét múlva, de addig is bevételt kell szerezni, mert ugye kell a pénz a részvények felvásárlására. Szerencsére akad egy azonnali fuvar, Swansea-ből kellene szenet szállítani Jersey szigetére, onnan meg újburgonyát vissza Liverpoolba. Készüljön az útra, Mr. Baines, és én is magukkal megyek, mert nyilván sokat kell majd alkudozni, közli James a vén tengeri medvével. Mrs. Onedin miért nem jön velünk, talán beteg?, érdeklődik Baines, mire James kurtán csak annyit mond: Már nem lakik a házamban, ő döntött így. A nagy beszélgetésben egyikük sem veszi észre, hogy egy fiatal srác mászik fel a Charlotte Rhodes-ra és rejtőzik el az egyik mentőcsónak ponyvája alatt.

Woman01

Tovább
Címkék: onedin család
35 komment

Honey Boo Boo színre lép 1x08 – Mama spagettije

2013. április 06. 12:00 - triforce

Boltolásról van szó. Át kell menni a szemközt található benzinkúthoz, de ki menjen? Úgy felcsapnak az indulatok, mintha Mordorig kéne elvinni az Egy Gyűrűt. A vége az lesz, hogy mindenki. Itt megismerjük a nyakán, fülén és fogán is aranyat viselő boltvezetőt, Dontát. Ő mindig felröhög, amikor meglátja a boltba mezítláb átdzsesszelő Pumpkint, és már csak flintstone-ozásnak hívja a fura szokást. A másik bolti alkalmazott is röhög rajta, de hozzáteszi, hogy így kényelmes, vidéken vagyunk, nincs ezzel amúgy semmi gond. Alana túlmozgásához is hozzászoktak már – most is épp szemüvegeket próbálgat meg rohangál fel-alá. Meg amúgy is átjön a család minden nap, törzsvásárlók a helyen. Donta is egyetért, színesítik McIntyre városát, akár csak az ő fogsora – és vigyorog mellé egy dollárosat. Bling!

ep8_1.png

Tovább
26 komment

Honey Boo Boo színre lép 1x07 - Csitt! Ez paróka

2013. április 06. 11:00 - triforce

Újabb Honey Boo Boo, ismét itt vagyunk, hogy az alkoholnál humánusabb módon pusztítsuk agysejtjeinket. A cím az első másodpercekben értelmet nyer: a kicsi család Maconbe utazik, a Shh! It's a wig kereskedelmi egységébe, hogy parókát vegyenek egy hatévesnek. Nem, nem őrültek meg a Thompsonok, illetve dehogynem, már tök rég, de nem úgy – versenyre kell a cucc. A gyerekszépségversenyek is kezdenek profi sporttá válni, csak itt nem a lehűtött vér átömlesztésével, meg mindenféle orvosi termékkel doppingolnak, hanem sminkkel és parókával. Ez van. Szóval bemennek a boltba (közben Alana vagy hatszor elmondja, hogy „Csitt! Ez paróka!" -annyira bejön neki a név), és parókákat próbálgatnak. Valószínűleg vicces a dolog, de  – Csitt! Ez paróka! – én inkább unom. Talán egyedül az volt picit humoros, amikor a legidétlenebb parókák felpróbálása közben megfelelően buta eurodance zene szólt, de ehhez is legfeljebb mosolyogtam. Talán női kontent, ahogy Sugar Bear is jelzi a mellékelt ábrán.

ep7_1.png

Tovább
4 komment

Amatőrszex Görögországból (18+)

2013. április 05. 20:00 - Nico Tindeath

Az amatőr szexfilmben nem az a jó, hogy ott a bizsergető érzés, hogy bármikor megpillanthatjuk a szomszéd lányt, abban a pólóban, amiben a szemetet viszi le, de persze a susogós, lila melegítő nadrág nélkül. Még csak nem is az a megkapó, hogy a szokásos, ízléstelen Győzike-villára hajazó enteriőrök helyett Ikea-konyhákban rendezik le a lányokat, akik negyven centis arany pornócipellők helyett fehér bokazokniban nyomják. Nem, az amatőr szexfilmekben az a legjobb, hogy nincs túljátszott nyöszörgés, elnagyolt ajakharapdálás és amúgy is, a női szereplők nem tesznek úgy, mintha már attól orgazmusok lenne, hogy a kamera rájuk zoomol. Valódi érzelmek, remegő kamera, és életlen közelik.

Amateur Sex in Greece 3.png

És hogy mitől lesz görög egy amatőr szexfilm? Nem, nem tógában tosznak benne, és nem próbálnak fel egy amforát sem az üresjáratokban. Nem, nem a gazdasági válságban munkanélkülivé vált óvónők kapnak el a nyugdíjuk reálértékének nagy részét elvesztő, kényszernyugdíjazott tűzoltókat, és nem, még görög joghurt sincs benne. Egyszerűen görögül beszélnek a majdnem két órás filmet, amitől olyan érzés nézni, mint egyszeri amerikai egyetemistának, amikor a haverokkal berakják a Budapest Gangbang 4-et a házimoziba. Szépen a csajok, meg lelkesek, de mégis miért beszélnek klingonul?

Tovább
Címkék: pornó
4 komment

Szolgálati közlemény: szünetel a Barátok közt hogyvolt!

2013. április 05. 19:00 - nyuszi01

Kedves olvasóim!

Nem kell nagyon megijedni, nem hosszú ideig, csak jövő hét végéig kell nélkülözni kedvenc barátainkat itt, a Hogyvolton. Munkám 2 hétre külföldre szólított, ahol hagyján, hogy RTL Klubot nem tudok nézni, de az RTL Most se működik, mert ugye a külföldön élő magyarok ne akarjanak RTL Mostot nézni. Az internetem meg olyan, mint a mesében, hol van, hol nincs. Szóval addig sajnos én se értesülök a BK eseménydús cselekményéről, így hogyvolt se tud születni belőle, de utána igyekszem behozni a lemaradást. De ti addig is kövessétek figyelemmel, és aztán majd elmesélhetitek nekem, oké?

Nagyon köszönöm a megértéseteket!

U.i.: végezetül itt egy kép kedvenc ezerarcú Atikánkról, mennyire sokoldalú (sokarcú?) színész, széles mimikai skálával.

20130318ezerarc.jpg

Címkék: barátok közt
9 komment

A főnök 5x07 - Három dobás

2013. április 05. 17:00 - leeann

Baj van Los Angeles-ben, a légi egység egy lehagyott járőrautóra lesz figyelmes, az autó mellett járőrök fekszenek, és a közelben egy civil is elég halottnak tűnik. A különleges bűncselekmény miatt az egész rendőrség kitelepül a helyszínre. Az elsődleges vizsgálatok alapján a rendőröket meglephették. Annyira váratlanul érte őket a támadás, hogy még parkolóállásba sem tudták rakni a rendőrautót. A rengeteg töltényhüvelyből kiderül, hogy a támadók hatalmas tűzerővel rendelkeznek. Rendőrségi lövöldözésnél a belső ellenőrzés is megjelenik, így Brenda kénytelen együtt dolgozni Sharon Raydor kapitánnyal, aki főleg az elsőbbségi gyilkossági csoport ellen szokott dolgozni.

fon 5x7-1.jpg

Brenda csapata megtudja, hogy ki a lövöldözés civil áldozta, így elmennek a fiú lakására, egy házkutatási paranccsal a kézben és Sharon Raydor kapitány kíséretében. A fiú anyja nem túl készséges, és amikor az ügybuzgó belsős elmondja a nőnek, hogy a fia halott, erőteljesen kiborul. Gabriel őrmester megtalálja a fiú igazi énjét. A halott srác neonáci volt. Hatalmas horogkereszt van a szobája plafonjára festve, és egy náci banda tetoválási rajzát is megtalálják a személyes holmija között. A rajzon szerepel egy dupla villám, amit csak akkor kapnak meg a bandatagok, ha megölnek valakit.

Tovább
Címkék: a főnök
Szólj hozzá!

Éjjel-nappal Budapest 1x37 – Az ember, aki lenyomta Overdorse-t

2013. április 05. 15:00 - marhapori

A Villa Urának elgyötört ábrázatával nyitunk, úgy tűnik, egy kiadós fogorvosi kezelésre kellene mennie reggel 7-re, de nem, csak kikészíti a szomszédban lakodalmas popra nyerítő Lófejű. Átroncsol hozzá, hogy helyre tegye, ilyet azért talán mégsem kellene hajnalban, de Zsófikának fellépése lesz, le se szarja a többiek hisztijét. Mégis hogyan képzelik, hogy aludni akarnak, amikor ő Overdorse-nál is gyorsabban üget a világhír felé? Dzsó ostorozza a rakoncátlan Lófejűt, amit utóbbi egyszerű terrorizmusnak minősít. Terroristákkal nem tárgyalok! – kiáltja, és rácsapja az ajtót a közben összesereglett kompániára. Regi meg Ritával nem tárgyal továbbra sem, azért vitatkoznak egy közepesen kiadósat. Becsatlakozik a Villa Ura, és őket is kiosztja: Aztán most má’ kuss legyen aztán, mindenki húzzon a helyére! Redzsi jobbra el, Dzsó balra el, Karvaly meg csak áll, mint fagyott macska a hóviharban.

1.jpg

Tovább
14 komment

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x36

2013. április 05. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.    

Ma párválasztunk, ha előre lehet tippelni, az áldozati báránynak beküldött, és a túlélésért eddig konkrétan semmit nem tevő Kávéfőző Attila megy a levesbe, de láttunk már kieső Zsömit, ugye. A T69-es reggeli gúnyája hihetetlen színnel és formával kápráztat, a derékban ráapplikált öv csak fokozza az ember kedvét, hogy a sztájliszttal elbeszélgessen hosszasan és alaposan, mint Galamb és Fülig Jimmy szokta volt. Ma egy korlátnak támasztják, amibe még ráadásul bele is kapaszkodik, mint aki az állását félti, nem, engem innen el nem visztek. A ruha felső részét a Jóisten tartja a csöcsökön. Ma ismét a taktika győzedelmeskedik, mondja

Tovább
Címkék: éden hotel
443 komment

Zöld íjász (Arrow) 1x10 - Égető kérdések

2013. április 05. 13:00 - Kham

Címhez illőn lángol Starling Cityben egy gyárüzem, az oltást gyakori karakterszínész irányítja tűzoltóhadnagy szerepben. A lángoló épületben két tűzoltógyalogos találkozik. A gallérig gázmaszkba öltözött naftát spriccel a másikra, aki ettől tüstént lángra kap, mint Zámbó Árpy az öregek otthona teadélutánján. Ha ez egy belsős tűzoltótréfa, akkor elég vaskos volt. Hat hét telt el azóta, hogy Olivért csótányosra lapították, de edzés közben, még mindig a szégyenletes este emlékei kínozzák, mellélő a teniszlabdának, annyira gyötrődik. Walter hat hete tűnt el a liftből, nem leli sem az FBI, sem az orosz maffia. Váltságdíj ügyben sem telefonáltak, a főhős és segédje rábólintanak a tényállásra: Walter skalpját valószínűleg már a túlvilági hurik fényesítik.

arrow10_1.png

Tovább
Címkék: arrow
4 komment
süti beállítások módosítása