Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Törvény a rácsok mögött 1x02 - A Commandos banda

2013. március 24. 17:00 - Chat Géza

Lou a Fülöp-szigetek fővárosába, Manila börtönébe rángat el minket kis kacsónknál fogva, hogy megmutassa milyen a világ legnagyobb gengszterparadicsoma, ahol 20 000 rosszéletűre 40 fegyőr vigyáz. Na, az a nem mindegy. Előbb azért beleszagolunk az éjszakai életbe, hogy megtudjuk mi a dörgés a TBS, a True Brown Style háza táján. Lou betalálja emberét: Moja, mekkora egy lóbaszó böszme állat vagy te, hallod? Szevasz! A mi a szitu megtárgyalása után már hoppá elő is kerülnek farzseb rejtekéből a kézi ágyúk, hogy lám van itt mivel vagizni. Lou is elmorzsol magában egy könnycseppet a régi szép idők emlékére, de aztán eszébe jut, hogy most már aztán a melónak is adni kéne, úgyhogy hamarba kideríti, Moja csak az utcán főnökösködik, akit amúgy úgy tessék elképzelni, mint egy 26 éves kis porbafingó nyomigyereket, aki a matekórai köpőcsövezések állandó áldozatául esett. Aztán Lou, a maga hadlám mutassad, kapdelő stílusában megnézi  a spanok tetkóit, mert mindegyik ökör állatja Moja arcát varratta magára Lou nem is szarakszik tovább ezzel az ombréval megy és megkeresi az igaz főnit, Lawrence-t.

1.jpg

Lou bevonul a sittre. A Bilibid börtönben 20.000 rab tengeti hétköznapjait egy 550 hektáros területen, amin 12 banda képviselteti magát, teljesen barátian. Nem éppen. Lou még nem baszott ehhez hasonlót, mert annak ellenére, hogy annyian vannak mint ingyenélők egy jó parasztlagziban, a névsorolvasás, alig tart pár percig. 1944-ben épült a kóter és konkrétan a legnagyobb sitkó kerek e világon. Na, de csak beköszönünk Lawrence cellájába is. A TBS vezér elméletileg egy legenda, de ilyen unalmas egy figurát még Lou sem pipált, meg amúgy sem miatta vagyunk itt, hanem a Commandos vezér miatt. Lou beül valami tárgyalásra hajazó meetingre, amire egy jócskán felpimpelt tag is begurul, KÉSVE! Na ő lesz a Motherfucker Jones, figyeljétek meg. Így is van, ő itt a jani, Jaybee Sebastian a Commandos banda atyaúristene. Lou lezsíroz egy forró randit a főnivel, amit a banda klubházában ejtenek meg, ahol van plazmatévé, anyám kínja, szartól repülőig minden. Ez nem is börtön, hanem arany élet.

Tovább
Szólj hozzá!

Barátok közt 6431-6432. rész

2013. március 24. 15:00 - nyuszi01

Tudom, tudom, jaj nekem, hogy ennyi ideig parlagon hagytam a BK hogyvoltokat, bocsánatért esedezem. Már szörnyű álmom is volt az éjjel: azt álmodtam, hogy már más írja a hv-kat, és ez rettentő rossz érzéssel töltött el. Ami kedvenc barátainkat illeti, a már láthatóan és a sorozat szerint is terhes Kinga már le is lécelt Gézával, amin senki, mondom, SENKI nem akadt ki, nem volt fight, nem volt Aliz-hiszti magas cén, pedig esküszöm, hogy vártam. Nagyon. Igazából nem értettem, hogy miért volt ez ennyire magától értetődő Non-Stopnak és Aliznak is, hogy a két ex együtt pattan mocira, és robog el a horizont felé, de mindegy is, nem lényeg. KicsiSzabit Japánba szólította a karrierje (lol). Na nem a pincérkedés, hanem az éneklés, koncertturnéra indult az Olíviás dallal. Szóval tőle is megváltunk egy időre, de most őszintén, fog ezért bárki sírni az éjjel? Barthából előtört az erőszakos fenevad, és keményen terrorizálja Zsófit a zárt ajtók mögött: hol a telefonját bassza hozzá, hol részletekbe menő pontosságú beszámolót kér a Miklóssal töltött alkalmi kufircról, hol megrángatja, egyszóval igazi úriembert faragtak belőle a forgatókönyvírók. Miklóssal pedig eléggé kicseszett Nagysanyi: először a lakásába tört be, aztán mértani pontossággal pakolta be Nórát Timike mellé zsákkal a fején a furgonjába, hogy aztán milliókat akasszon le Berényi papáról. Persze, mielőtt az megeteti vele a golyóit. Innen folytatjuk.

bk443.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
3 komment

Gátlástalanok (House of lies) 1x03 - Mikrofallosz

2013. március 24. 13:00 - igenapu

Marty az éjszaka közepén arra ébred, hogy egy kéz simogatja a karját. Felnéz, és az anyját látja, aki elég fiatal, bár arról a korábbiakban sem esett szó, mikor halt meg, azaz hány évesen vetett véget az életének. Kiderül, hogy Marty ezt csak álmodta, felriad, folynak a könnyei. Reggel arcunkba kapjuk Roscoe táncikálását, amit hiphopra nyom, a szerelése biztos megint ki fogja égetni az iskolástársak szüleinek retináját. Jön nagyapi, nagyon menő, felveszi a ritmust, kiderül, hogy egy szexuálisan még igen aktív könyvklubos hölggyel találkozik, Martynak már el is ment az étvágya. Roscoe feltesz apjának egy zavarba ejtő kérdést: mit csinál akkor, ha tetszik neki egy lány... és egy fiú is? Marty csak hebeg-habog, de normális válasz nem jön ki a száján, így Roscoe felsóhajt, hát akkor lesz, ami lesz. Jeremiah emlékezteti Martyt, ma van anyja halálának évfordulója. Marty felkapja a vizet, tudja nagyon jól, milyen nap a mai, de ha elfelejtené, apja akkor is figyelmeztetné. Semmi kedve sincs lelkizni, pedig apja szerint nem ártana.

31.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

A célszemély (Person of Interest) - Átkötő. Az első évad után, a második elé.

2013. március 24. 11:00 - AaannnaaA

Amikor elhatároztam, írok egy „átkötőt” a két évad közé, mintegy emlékeztetőül az első évad főbb történéseire, felvezetőként a második évad elé, rájöttem, hogy bizony oldalakon át írhatnék, és még mindig a lényegnél tartanék. Végül úgy döntöttem, hogy ennek az írásnak a célja inkább az emlékeztető lesz, mint a teljes évad elmesélése. Hiszen aki nekiáll a másodiknak, jobb ha megnézi az elsőt (vagy legalább végigolvassa a hogyvótokat, ugye), mert e nélkül meglehetősen nehéz lehet értelmezni majd az utalásokat, történéseket. Szóval...

cim.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Az Onedin család 2x01 - The Hard Case (Nehéz eset)

2013. március 24. 09:00 - Gabba

Némi kihagyás után (igazolt mulasztás, Bagamérivel volt egy kis elintéznivalóm) folytatódik az Onedin saga, újult erővel hasítjuk a hogyvoltot, mint a Charlotte Rhodes a hullámokat. Ott folytatjuk, ahol az első évad véget ért, a Pampero a Horn-fok megkerülése közben viharba került és zátonyra futott, ezt idézik fel az első képkockák, majd váltunk Liverpoolba, ahol a hazatért Baines kapitány meséli el élőszóban a részleteket. A 32 tagú legénységből csak hatan menekültek meg, mert csak egy mentőcsónak volt, ez azért enyhén szólva kínos, lássuk be. A jó öreg tengeri medve nem győz mentegetőzni, de James az évadzáróban látott kiakadása után mostanra már lehiggadt és még ő védi meg a családtagok előtt Baines döntését. Az öreg Webster azért még megjegyzi, hogy bár a Horn-fok tényleg veszélyes, és a biztosítók nem is hajlandók biztosítást kötni a megkerülésére, de azért ha valaki mélyebben nyúl a zsebébe, ezt is el lehetett volna intézni. Utólag persze könnyű okosnak lenni, James nem is nagyon foglalkozik az öreggel, máris új feladatot ad Bainesnek: induljon másnap a Charlotte Rhodes-zal a Man-szigetre, a szállítmány só és tégla, visszafelé birkák, a haszonból meg kibérlik a Betlehemi Csillagnevű vitorlást, amivel a nyugat-indiai szigetekről hoznak majd cukrot, rumot, fűszereket. Hősünk tehát ismét tettrekész, és ahogy nézem, a sérója és az oldalszakálla is frissen nyírva, ezzel jópár évvel fiatalabbnak látszik, új évadhoz új frizura, hajrá.

HardCase01

Tovább
Címkék: onedin család
22 komment

Honey Boo Boo színre lép 1x04 - Ma páwulok!*

2013. március 23. 11:00 - triforce

In medias res kezdés: a csajbanda megy valami viskó felé, és anyuka megkérdezi, “készen álltok a fürdőre?” Ja, hogy ez a wellness központ arrafelé. Oké. A kiruccanásnak kettős célja van: egyrészt a lányok kényeztetése, másrészt anyuka csinosodása az esedékes évfordulója miatt. Sugar Bear ráadásul még randizni is elviszi majd! Ez azért nagy dolog, mert még soha nem volt ilyesmire alkalom – és egyébként még csak nem is házasok. Anyuka rákészül az alkalomra, Alanával együtt ő is aláveti magát az arckozmetikának vagy mi az, amit csinálnak. Gyanúsan nagyon jól érzik magukat: Alana napsütést meg pillangókat haluzik arcmasszázs közben, anyuka kezdi szebbnek látni magát. Bizonyítékom nincs, de szerintem kevertek valamit a kenceficéjükbe… Az egyetlen kárörvendésre alkalmas momentum az volt, hogy anyuka egyedül nem bírt lekászálódni a masszázságyról.

ep4_1.png

Tovább
7 komment

Honey Boo Boo színre lép 1x03 - Fogyókúra diéta nélkül?

2013. március 23. 10:00 - triforce

Megszólal a bendzsó, zakatol a vonat, azaz visszatértünk Honey Boo Boo családjához. Anyuka és Honey Boo Boo kuponokkal matekoznak, mert a szépségverseny mindig drága, spórolni kell, arra meg nincs jobb a kuponoknál (mit ad isten, pont van egy műsora a TLC-nek a Kuponzsonglőrökről, akik durvább kombókat építenek a kedvezményekből, mint egy hatalom kártyás tinédzser a vagyonokat érő paklijából). Amerikában ugyanis nem csak az autók, az ételek és az emberek sokkal nagyobbak, hanem a kuponos kedvezmények is. Új edző már van, új ruha még kell, anyuka ezért szeretne 200 dollárt fogni a vásárláson. A lakásban már így kész raktár a kb. 200 évre elegendő, szuper áron vett WC-papírból és háztartási termékekből. De ha szinte ingyen volt, ki hagyná ott. Hellóóó!

ep3_1.png

Tovább
1 komment

Magánórák (18+)

2013. március 22. 21:00 - szabóZ

A pornóban a történetet gyakran letudják néhány jelmezzel, hiszen csak a helyzet a lényeg, utána úgyis mindig ugyanoda torkolnak az események. (És igen, ez most egy szóvicc volt a torokkal.)

Private Lessons 1_1.png

Mert ugye milyen csavart várhatunk attól a sztoritól, ami úgy kezdődik, hogy a leizzadt pizzafutárnak nem tud borravalót adni a lenge otthonkában unatkozó háziasszony? Jó, hát lehet, hogy leugranak az ATM-ig, és útközben illedelmesen elbeszélgetnek a tranzakciós adó bankpiacra gyakorolt hatásairól, de akkor az már nem is pornó, hanem inkább a Monetáris Tanács kihelyezett ülése. A pornóban ugyanis bármilyen hétköznapi helyzet irgalmatlanul aktusban végződik, az események mindig egy irányba haladnak, mint elszabadult TGV a Csalagútban. Dovernél meg ugye jön az arcra élvezés.

Tovább
Címkék: pornó
11 komment

Gossip girl - A pletykafészek 2x17 - Carrnal Knowledge

2013. március 22. 17:00 - Agent "V"

Ha minden igaz, a mai epizódban valami nagyon ocsmány dolgot fog csinálni Blair, mert ugye megfenyegették a pedofil tanárnő miatt, aki teljesen rányomult Danre.A sulik harca sincs még letudva, Blair most elvileg várólistás a Yale-en, Dant meg felvették, ami persze nyomja a bögyét, szóval nem hiszem, hogy ez így maradhat. Chuckot Lily fogadta örökbe, ezzel ügyesen kitúrva Jacket a Bass vállalatból, de Jack bácsi nem olyannak látszik, aki feladja, úgyhogy hosszú és vérre menő csatákra számíthatunk még a jövőben. Ezek a legfontosabb momentumai az előző epizódnak és most lássuk a folytatást.

Névtelen.png

Tovább
Szólj hozzá!

A rejtély (Fringe) 3x03 - The Plateau

2013. március 22. 15:00 - Tipca

New Jerseyben nyitunk, ahol egy kicsit szefósnak tűnő emberke bőszen figyeli környezetét, egy virágot vásároló nőt, a közlekedési lámpát, egy buszt, egy teát kortyolgató értelmiségit. Végül átsétál az úton, letesz egy tollat egy postaládára, majd elsétál, miközben mögötte beindul a láncreakció, melynek eredményeként a busz elcsapja a virágos csajt. Vörös főcím.

01_csatt.jpg

Olivia megkezdi munkáját a másik világ áltudományos részlegénél, és látszólag teljesen beépültek Bolivia emlékei, úgy viccelődik Sebhely Charlie-val, mintha ezer éve ismernék egymást. Broyles végül nem bírja tovább, és rákérdez Walternatívnál, hogy mégis miért kell ez az egész színjáték. Walternatív elmondja, hogy Olivia következmények nélkül tud utazni a világok között, és erre a képességre szükségük van, márpedig Livvie csak akkor fog belemenni, hogy kísérletezzenek vele, ha azt hiszi, ez az ő világa.

Tovább
Címkék: rejtély fringe
6 komment
süti beállítások módosítása