Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Cefrekirályok 1x07 - Csempászakció

2013. január 13. 13:00 - Chat Géza

Messziről indulunk, a narrátor is szájbarágósan ismerteti a körülményeket, de még a főszereplő figurákat is. Ő itt Tickle, szereti az italt, ha éppen nem vedel, akkor tuti, hogy valahol másnaposan fetreng éppen. Tim, a főni elutazott, hogy legalizálja a szeszkót, csakhogy a befektetők nem kicsit baszták át a palánkon, szóval nincs más hátra feketézni kell továbbra is. Mennek neki a lepárlónak, de sasszem Tim kiszúrja, hogy egy ótvar nagy teniszcipő nyoma éktelenkedik a sárban. Itt bizony járt valaki, Tickle bazmeg! Holnap reggel pakolunk, ma nem is főzünk, húzunk a faszba el. Szerencsére nem adják fel a harcot, mert főzni nem is de szállítani azért fognak némi szeszt. Tim mondjuk utálja az efféle munkát, de ez van, ezt kell szeretni. Reggel mennének felszámolni a lepárló egységet, de a kocsi az nem akaródzik elindulni. Tim, ugye pont ért a rozsdás vasakhoz, úgyhogy kapunk is egy kis „hogyan szerelj macsetével karburátort” gyorstalpalót (lövésem nincs az autókhoz, még mielőtt…) na, de a kocsi nekilódul. Mennek, pakolnak, oszt szevasz.

2.jpg

Megy a matek, hogy a viharba vigyenek el A-ból B-be 800-1000 littyó szeszt, pláne úgy, hogy nehezítő körülménynek még a kedvenc furgon is megadta magát, mint annak a rendje. Közben le lett zsírozva, hogy valami tó melletti susnyásba vágva lesz elrejtve az irgalmatlan mennyiségű ital, de az autó megbuherálása sokkal fontosabb. Az izomautót még izmosabbá sikerült tennie Timnek, úgyhogy nincs az a jard, aki utolérné. Plusz találnak egy régi CB rádiót is, amit gyorsba össze is hegesztenek, arra az estre,ha telefonok megmurdelnének útközben, nehogy már ne tudjon egymással kommunikálni a két szaki. Ja, mert két külön kocsival fognak menni. Mennek az izmivel, meg egy másikkal. Tim hátramegy valahova, az isten tudja, hol kolbászolnak éppen, a lényeg, hogy Tim egy csomó roncs közül kiválasztja az egyetlen épkézláb autót, ami, hogy, hogy nem dettó olyan típus, mint amit a megyei zsekák is használnak. Ezt Tim $150-ért akasztotta – ANYÁD, HOGY VAN? – valami aukción. Tickleben megáll az ütő, amint megpillantja a járgányt, aztán leesik neki, hogy ááá ez csak Tim. A terv az, hogy feltűnő autóval mennek, hogy még véletlenül se baszakodjanak velük. Hmmm, remek.

Tovább
Szólj hozzá!

Porrá leszünk - 3x04

2013. január 13. 10:00 - G_Norton

Kissrác játszik a matchbox Audi Quattróval a járda szélén, a környék kifejezetten kellemes, kertesházas, detached house-os vidék valahol Londonban. Na ebbe a közegbe piszkít bele az igazi Quattro, Gene egy kábszerrablást akar megakadályozni, a problémája mindössze annyi Alexnek, hogy legurított néhány korsó sört, ettől ugyan a góré nem részeg, viszont bármikor lekapcsolhatnák – finoman megjegyzem, hogy a vezetési stílusa is megér néhány szót, amilyen kőkeményen farol a kocsival, és csapatja az egyenesekben, azért itthon megpróbálnák börtönbe zárni. Szóval irány a rablás helyszíne, egy figyelmetlen munkás vetődik el a Quattro elől, közben egy furgont rámolnak ki a rablók. A góré gyalogosan nekik megy, az egyik rabló erre azonnal elszalad, a másik lead egy figyelmeztető lövést a levegőbe, majd a góré odamegy hozzá. Némi diskurzus után hagyja, hogy a hölgy elfusson, na ezt mégis hogy, támadja le Alex. A góré a bizalomról morog oda valamit, aztán mégis elmondja, hogy az előbb elfutott hölgy D16-os, azaz beépített ügynök, hoppá. Egyébként a füles jó volt, akkora adag drogot találnak, mint amekkora Tony Montana asztalán volt a Sebhelyesarcúban. Főcím.

01.jpg

A góré rendkívüli módon zabos, mert valaki az ő területén akciózik, és nem szólt róla, és amikor emiatt felhívja a főnököket, azok nem válaszolnak semmit, ezért a telefont is széjjelveri dühében. Pont jókor kerül elő Jimbo, a beépített szépség nem más, mint Louise Gardiner, a szomszédos körzetből, a főnöke, Wilson főfelügyelő intézte el a beépülést a Stafford-famíliába. Az öreg Stafford, Terry, valaha nagy alakja volt a maffiának, de egy ideje nem aktív, a fia, Daniel pedig egy brutális kis szarházi, nemrég szabadult, miután szétvágta egy üzlettársa arcát, majd kidobta 15 emelet magasságból. Utóbbinak van is egy próbaba-üzlete. Jimbónak remek ötlete támad: látogassák meg Wilson főfelügyelőt, és kapják el együtt a családot a belsős infókkal, úgyis meg kéne tanulniuk összedolgozni egy másik egységgel.

Tovább
Címkék: ashes to ashes
Szólj hozzá!

El Barco - A Bárka 2x11 (spanyol LOST)

2013. január 12. 10:13 - Sigismundus

Éjfél a Sarkcsillag Gépházában. Gamboa tart kis bemutatót Ramironak, mi mindenre jó a Föld utolsó telefonkönyve. Például lehet úgy megütni valaki hasát vele hogy külsérelmi nyomot nem hagy. De kis belső vérzéseket igen, egy-két hét alatt bele lehet halni, és senki se tudja az okát kideríteni. Utoljára árulta el.. Nem lett volna szabad a kacsára jeladót tennie, anélkül hogy Gamboának ne szólt volna. Mert most követik a madarat, de nem szabadna a Föld utolsó szigetéhez érniük. Kis dulakodás lesz ugyan, de Ramiro retteg, és közli hogy reggelre megoldja hogy ne követhessék a jelet. A kis dulakodásban leszakadt amúgy Gamboa egyik inggombja.

CLIP211 (1).jpg

Reggel a Gépházban, Ulisses jön kávézgatva, meg Piti. Aki amióta a 31-es kabinban lakik fura zajokat is hall lentről. Lépések meg sóhajok. Bájgúnár elvicceli a dolgot, eredj, én fontosember vagyok, szerelek. És szerelni is kezdene, de felfigyel némi gyanús vezetékkötegre amiknek nem kéne itt lenniük. Óvatosan követi is őket és mit tesz isten a hajó elektromos rendszerére vannak rákötve, és a kormánylapát felé vezetnek egyrészt. Másik irányba pedig a Híd felé. Útközben rájuk van aggatva néhány rudacska, Dynamite felirattal, meg apró oldórelékkel. Hoppá.

Tovább
Címkék: el barco
Szólj hozzá!

Bűnök és szerelmek - 1x04

2013. január 11. 13:00 - Bella Tangolita

Azt nem állítom, hogy olyan ünnepélyes izgalommal ültem le a Bűnök és szerelmek 4. része elé, mint hajdanán a Klinika elé, amikor az volt a tét, hogy Brinkmann professzor fölépül-e az infarktusból. De igenis érdekelt, hogy a 3. részben családi műtét céljából az ebédlőasztalra kötözött Bodzás Lajos fog-e olyan földön túli élményekről beszámolni, mint Schobert Norbert. Erre azonban majdnem 4 percet kellett várnom, mert a sorozat készítői abban a régi bölcsességben bíznak, hogy ismétlés a tudás anyja, és az előző részek tartalmával kezdünk. Így biztosan beépül a hosszú távú memóriába, hogy Erzsi Bodzás nője volt, Margit meg a felesége, és golyó általi halált haltak. Rögtön az első részben! Azért ez nagy kiszúrás a mai világban, ahol színész és amatőr csak úgy vadássza az olyan igényes produkciót, mint ez itt.

1_31.png

Tovább
15 komment

Bűnök és szerelmek - 1x03

2013. január 11. 12:00 - Alice Page

Harmadik epizódjához érkezett a Bűnök és szerelmek című magyar szappanopera, műfajának minden gyönyörűségével, és az alacsony büdzsés műsorszámok teljes gagyiarzenáljával. A szereplők identitására és neveire vonatkozó poénpatronok nagy részét ellőtték előlünk, de így sem maradunk röhögnivaló nélkül. Nem marad más hátra, gyűlöletnézésre fel!

Screen Shot 2013-01-10 at 7.53.24 PM.png

Tovább
5 komment

Jersey Shore 6x07 - Aki túlbulizta a husigolyó napot

2013. január 11. 09:00 - Chat Géza

Iszonyat drámai, esős képpel nyitunk, mert ’73 nyara óta nem volt ilyen elbaszott szar hangulat. Jwoww, a smink nélküli szörnyeteg még mindig a telefonkagylóra van rágyógyulva, hogy Rogerrel kibékülhessen. A lány úgy érvel, hogy azt még az eret pattintós vitaszakkörös szifon-szemüveges kis gyökerek is megirigyelnék. Ha már két évig egymás vérét szívtuk, akkor azt ne kelljen má’n lehúzni a klotyón, bazmeg. A válasz meg csak annyi, egyértelmű: szarom le, kőtözök. Rohadjá’ széjjel. De nem olyan egyszerű az elválás, hála istennek, közel sem észérvekkel, de valami faék egyszerű dologgal Jwoww meggyőzi Rogert, hogy ez még nem szakítás, ugye. Nem hát, csak hagyjál már lógva, te isten csapása te! Ezzel búcsúzik Roger, Jwoww meg sír, mert boldog. A „szerelem butít és nyomorba dönt” mellé, kéretik felvenni ennek a két szerencsésnek a fotóját, hogy mindenki tudja-értse., mert Jwoww konkrétan növénnyé butult, míg Roger lassan nem más, mint 1,80 magasra tornyosult tömegnövelő  massza.

1.jpg

A Szitu hivatalosan egy napja nem facér és azóta a barátnője tök gyagya lett, csak családról, meg gyerekekről, fehér kerítéses házról, meg kutyákról hadovál, amitől a Szitu csak egy kicsit színezi fosbarnára a hófehér háromnegyedes gatyóját. De semmi gáz, hisz ez csak az első nap, még nem akar katapultálni a kapcsolatból, de jobb lesz, ha odafigyel a dolgokra. A melóba menet kifejti Miszter Omlásnak, hogy lesznek itt még bajok. A melóban, Deena kap egy narancssárga sittes egyen szerkót, de nekünk ez olyan, mintha a hétvégi kukás bálból jönne, na, de vissza a Szitu női gondjaira. Nem akar ő dobbantani, hisz ez még csak az első nap, még kitart, még próbálkozik, kicsit kipofozza a lányt és jó lesz. Paula most egy gyenge 8,2 üt meg a 10-es skálán, ami minden férfi szemében a „bottal se…” kategória, úgyhogy még jó, hogy 10/10-es farag belőle. Elmegy szépen fogorvoshoz, aztán jöhet a többi. Kikupálom kicsit, aszongya. Erre lép be Paula a pólóboltba. Kit kupálsz te ki? Senkit szivi, mit csinálsz te itt? Gondoltad benézel, hát még egyszer ne gondolj ilyenre, kösz. Szeva. Na, akkor Miszter Omlás megindít egy hivatalos fogadást arra, hogy a két szerelmes mikor megy szét. Senki sem túl bizakodó, mert a „boldogan éltek, míg meg nem haltak” kurvára nem opció.

Tovább
Címkék: jersey shore
2 komment

Bosszú 1x18 - Igazság

2013. január 10. 15:00 - fuszulykavirág

Még az ünnepek előtt ott hagytuk abba a dolgokat, hogy Daniel házi őrizetbe került, mivel az év anyukája összeverette a börtönben, de Emily elől az ilyesmit nem lehet eltitkolni. Graysonék Jackre akarják kenni Tyler megölését, aki szerencsétlenségére tényleg ott volt a parton azon az estén, le is lép Igazi Emily után Kanadába. Victoria felújított egy régi szeretőt, Declan pedig megtorpedózta Charlotte vallomását. Hát itt tartunk, öt rész van már csak hátra, és minden összeáll – vagy legalábbis véget ér az évad. Az utóbbi biztosabb.

1.JPG

Daniel tárgyalásának 15. napján kapcsolódunk be az eseményekbe, előtte nyilván nem volt semmi érdemleges. A tárgyaláson fehér szmokingos színészek játsszák újra Daniel és Tyler tengerparti párbaját, ezzel szemléltetve az esküdteknek a hidegvérrel történő kivégzést. Ashley szépen belenőtt a sajtószóvivői szerepbe, az igényeknek megfelelően alakítja a média véleményét. Most éppen Declan szavahihetőségét kérdőjelezi meg. Jack Igazi Emilyt üldözi körbe az országon, de valójában csak azokat a nyomokat követi, amiket Nolan potyogtat el neki. Jack a hírekből értesül róla, hogy Declan tanúskodni fog Daniel tárgyalásán, úgyhogy félbehagyja Igazi Emily üldözését, és hazaindul.

Tovább
Címkék: bosszú revenge
2 komment

Castle 5x02 – Cloudy With a Chance of Murder

2013. január 10. 11:00 - Zenóbia

Ez mennyire ismerős, mit vegyek fel, hogy nézek ki, jó lesz így? – kérdi Kate, Castle szerint meg tök mindegy mit vesz fel, csak öltözzön át minél többször, ami azzal jár, hogy jó sokat flangál melltartóban. Az első nap az isiben, Kate szerint teljesen lehetetlen ennyi nyomozó előtt eltitkolni a viszonyukat. A fehér blúz jó lesz, hol a sötétkék rakott szoknya hozzá? Az új első közös ügyükről együtt értesülnek, de külön érkeznek a helyszínre, ahogy azt kell. Castle viszont az első percben hibát vét, csak magának vett kávét, mert Kate már ivott. Szerinte úgysem fog feltűnni senkinek, persze Esponak az első kérdése, hogy mi van, elfogyott a kávé? Tipikus. A mai hullánk Mandy Michaels, tévés időjós, a szökőkút mögött végezte. Kár, mert neki voltak a legjobb mellei, mondja Castle, mert egy egyedülálló férfi mondhat ilyet. Egy egyedülálló igen. Jó mellű időjósunk mintha nekünk is lenne, reméljük ő nem egy szökőkút mögött fogja végezni. Valóban nem lesz egyszerű olyanok előtt titkolni a kapcsolatukat, akiknek az a munkááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááája (beszorult az á betűm), hogy minden apró részletet megfigyeljenek, Lanie egyből kiszúrja Kate-en, hogy valami más a kisugárzásában, bár ez sima női radar is lehet.

5x02_castle1.jpg

Térjünk a lényegre inkább, aki a hulla, egy lövéssel nyírták ki este fél 11-kor, de előtte még meg is verték kicsit, táska, telefon sehol. Espo lenyomozza a telefont, inkább, mint hogy Ryan közelében maradjon, nem az a könnyen megbocsátó típus. Mandy előző este egy órával a halála előtt még időjárást jelentett egy kórház elől, de aztán nem hazafelé indult, hanem az ellenkező irányban fekvő park felé. Vajh miért? A telefonja még élő, a fiúk ellenőrzik a lakást ahonnan jön a jel. A helyszínen egy teljesen elmebeteg pasi ül a szőnyegen Mandy kipakolt táskájával és gyengéden simogatja a cuccait, remek. Jonathan Goodheart. Szóhoz sem jutok. Eddig zaklatás és meztelenkedés, de hát nagyon meleg volt, jogos, most meg egy kukában megtalálta a nő táskáját, szerencsés pasi ez a Johnny. Hazavitte, mert jó puha volt, ő meg szereti a puha dolgokat, az sem baj, ha kicsit véresek is mindehhez. Az ilyenek miért nincsenek bezárva valahova egy akkora lakattal mint a fejem? Ryan talált Mandy táskájában egy cetlit, rajta fenyegető üzenet – ha ebből bármi kiderül, megöllek -, ettől még lehetett sima rablás is, mondja Kate, na persze. Lanie is ezt mondja, mert Mandy-t a megölése után gyepálták meg kicsit, hogy úgy tűnjön, mintha, de hát őt nem lehet átvágni. Emiatt aztán arra is rájött, hogy Kate tutira szexelt, mert ragyog, úgyhogy a kérdés logikus, na de kivel.

Tovább
Címkék: castle
16 komment

Bűnök és szerelmek 1x01-02- Bodzáséknél ég a világ

2013. január 10. 07:30 - sixx

Erősen Sons of Anarchy-beütésű főcímmel nyitunk, női seggekről és izmos férfi hátakról (legalábbis remélem, hogy nem fordítva) lépnek le a karakterek arcai és nevei, azt az érzést, ami akkor fogja el az embert, amikor Lorenzo vagy Frenki arca animált tetoválásban jelenik meg a képernyőn, senkinek nem kívánom, egyfajta rettegéssel vegyes áhítat ez, legszívesebben menedékjogot kérnél Szudánban, és tudod, hogy ami most jön, az szarabb lesz, mintha az I Love Gjoni rusnya bulái énekelnék el a Nyomorultakat portugálul (ami nem mellesleg az egyik legrondább nyelv a világon a joruba mellett), de nem nyomsz rá a távkapcsolóra, hanem nézed, és közben csendesen sírdogálsz, magadban esküdözve, hogy inkább a köztévé 0-24-ben, és nem a kardozós-baszós Camelot, hanem a stúdióbeszélgetések és a kormánytagok seggének tisztára nyalása, csak még egyszer ne kelljen Bodzás Lajos bajuszát látnod. Aztán végignézed.

Screen Shot 2013-01-09 at 9.11.13 PM.png

Tovább
69 komment

Barátok közt 6329-6330. rész

2013. január 09. 15:00 - nyuszi01

Az elmúlt két rész András siratásáról szólt természetesen, Julit gyötri a bűntudat, mondván András miatta lett öngyi. Vagyis miatta meg Atikám miatt. És ez így nagyon gáz. Közben Zsófi és Bartha ismét összebútorozott, amit a naccsasszony Nórától tudott meg, és hát a pacemakere eléggé felgyorsult ennek hallatán. És a legmegdöbbentőbb (nem!) jelenet, amikor is beállítanak a rendőrök Julihoz és az őt vigasztaló Novákhoz, hogy közöljék: András valszeg nem véletlenül vesztette el az egyensúlyát a párkányon, meg nem viccből lett véresre verve a képe – az ugrás előtt! Hoppá. Na, innen folytatjuk.

bk291.jpg

In medias res Juliéknál nyitunk, Juli hüledezik, nem az képtelenség, hogy az Andrist lelökték, hát neki soha nem volt ellensége. Novák is egyetért, de a rendőrök azért csak kötik Andrást a karóhoz: itt biza verés volt, mégpedig a leszédülés előtt, szóval nagyon sürgősen update-eljék a memóriát, hogy ki és miért lehetett az a gaz, aki megpöccintette Andrást a tető peremén, mert ha ez gyilkosság volt, akkor további nyomozás szükséges.

Tovább
Címkék: barátok közt
7 komment
süti beállítások módosítása