Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Murdoch 2x13 - Egy ritka példány (Anything You Can Do) ÉVADZÁRÓ

2013. január 06. 21:00 - parcihocok

Évadunk záró epizódja bosszantóan zavarosan kezdődik: egy westernfilm kocsmájában vagyunk, Murdoch, az ő régen látott apucija és valami piros ruhás macsó zorro társaságában. Majd egy gyors snitt, egy hetet előre ugrunk, van egy ablakból kizuhant geológus áldozat (Mr. Breen), az ő halott lepkéje, és a tetem felett veszekedő két egyenruhás: Murdoch és Mr. Linney. Utóbbi valami hegyi rendőr, és egy egyelőre semmit nem mondó másik ügy kapcsán van itt, állítva, hogy gyilkosság történt. Na, Murdoch és ő, a két alfahím, ahogy kell, egymás torkának is ugranak. És ha még nem lenne elég, Dr. Ogden valami ficsúr kocsijából szökken ki heherészve a hullához.

Murdoch 2x13_1.jpg

Tovább
Címkék: murdoch
3 komment

El Barco - A Bárka 2x10 (spanyol LOST)

2013. január 06. 11:00 - Sigismundus

Megint mesével kezdünk, Tündibündi szerint az emberek olyanok mint a citromos fagyi. Ami olyan ízű mint a citrom de valójában fagyi. Az emberek is lehetnek kivülről buták, de belül okosak, mint Buborék. Vagy kivül bátrak, de belül félnek mint Gamboa. Julian volt őrségben de nem vette túl komolyan, elaludt. Jó kapitány ébreszti, csak annyi a hír 35 csomóval hasítanak a szélben. Meg még mindig nem állt helyre az iránytű, zavar van a mágnesességben. Aztán Elsőtiszt eltámolyog, Ricardo meg összepakolja itt maradt cuccait.

Clipboard02 Barco210 (1).jpg

Így a rákgyógyszert is, saját kabátjába teszi, majd átadja. És ekkor jön Salome, reggelivel, jótékonyan ő is pakolgatni kezd, és megtalálja az üvegcsét – Montreronál... Jól tudja mi ez, hisz barátnéja, néhai Montreroné ezt szedte. Jó Kapitány mégsem árulja el Juliant, azt mondja, az övé, pár napja tudja csak, de titok. Ok?

Tovább
Címkék: el barco
Szólj hozzá!

Porrá leszünk - 3x03

2013. január 05. 10:00 - G_Norton

S.A.S.-probléma adódik Gene Huntnak, és csapatának: adva van egy gyújtogató, aki már 2 placcot gyújtott fel, az egyik Thatcher tanácsosának a háza, a másik egy katonai laktanya volt, és mivel másnap választások vannak, szupergyorsan el kell kapni a tetűt. Beköszön Keats is, eddig róla úgy tudta mindenki, hogy elvégezte feladatát, szevasz kisfiam, ennyi volt. Ennek megfelelően fogadják egy csomó kajával, sajnos azonban a ceruzanyakú, állatlan szemüveges nem távozik, mert a felsőbb vezetők (the Countrymen) az elmúlt 3 év összes anyagát felülvizsgálják. Hunt szerint nyugodtan hívjuk ezt sunyizásnak. Jimbo közli, hogy a Special Branch, a helyi TEK3 is készenlétben van, de minek, ha itt van Gene Hunt? Jimbo is így gondolja, majd a csapat elkapja a gyújtogatót, nem lesz itt probléma.

01.jpg

Ennek megfelelően a góré azonnal az IRA-t gyanúsítja, de Bolly kapásból rávágja, tuti nem ők voltak, de azért behoznak minden lázadót, balost, és egyetemistát, biztos köztük van a tettes. Van egy újabb gyújtogatás közben, a szavazóhelyiségnél, a csapat azonnal kimegy, de mire kiérnek, már lángol az egész épület, sebaj, azért kétfelé válnak, betörnek az épületbe, ha valaki bent rekedt, akkor kihozzák. Keats már vár rájuk, figyelmezteti őket, hogy kockázatos a dolog, külön sugdos Ray fülébe, hogy nem kell bizonyítania csak azért, mert a múltban elkövetett egy súlyos hibát. Ray sikoltozást hall a füst közepéből, majd egyenesen berohan. Főcím.

Tovább
Címkék: ashes to ashes
Szólj hozzá!

Gossip girl - A pletykafészek 2x09 - There Might Be Blood

2013. január 04. 11:00 - Agent "V"

A mai epizód a Yale-ről, az ostoba tinikről és a nagyon béna Jennyről szól, akinek kijárna egy új stylist,mert ahogy kinéz, az minden eddigit alulmúl.Mondjuk lehet nem is a stylist hibája, mert a csaj civilben is a férfiinget és a combfixet részesíti előnyben, ami nem túl jó húzás mondjuk egy EMMY gálán, koncerteken meg a szétvágott trikót és a ragasztószalaggal leragasztott mellbimbót viseli nagyon elégedetten.Viszont a zenéje kurva jó.Na jó, lépjünk tovább, már így is több szót vesztegettünk erre, bár a divat nagy szerepet játszik a mai epizódban.

1.png

Tovább
Címkék: gossip girl
Szólj hozzá!

Barátok közt 6323-6324. rész

2013. január 04. 09:00 - nyuszi01

Megölték Kennyt Andrást! Szemetek! Oly sok felnevelt gyermek, oly sok idegeskedés, oly sok balfaszkodás után pontot tettek András BK-beli pályafutásának a végére. 15 évig tartott a gyermekszállás igazgatójának karrierje az ország legismertebb sorozatában, no de utóélete biztosan lesz az esetnek, már ha az eddigi BK-s halálesetekből indulunk ki, valószínűleg hetekig fognak agonizálni a témán. De addig is lássuk, mi történt, miután András lebucskázott a tetőről.

Miklós és Balázs a kezdőjelenetben, Balázs a témára térne: milyen munka is lenne, amit ajánlottál? Hát a cégnél, fiam. Majd valamikor húsz év múlva. De addig is igyunk. Balázs iszik is egy kólát. Az igen. Miki a cégről beszél, András gyerekeit se érdekli a cég, Bandika meg Timike pedig még kis szaros, szóval rád vár minden, fiam. És az ingatlanbiznisz mennyire érdekel, fiam? Ha nem vagy iskolában, eljöhetnél velem ügyfelekhez, ilyesmi. De erre először is koccintunk, mert real businessmanek vagyunk.

bk283.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
31 komment

Castle 5x01 – After the Storm – ÉVADNYITÓ

2013. január 03. 09:00 - Zenóbia

BUÉK mindenkinek, remélem felfaltátok már az összes lencsét, és semmiképpen sem ettetek csirkét, mert az kapirgál tudjátok. Kezdjük akkor, mert már tűkön ültök, tudom én. Amire négy évadon át vártunk, a végére megkaptuk, nem is akárhogyan. A kezdés sem rosszabb, Castle nem csak álmodta az éjszakát Kate-tel, meg mi sem, most hogy ezt tisztáztuk, egymásnak is esnének újra, de megérkezik Martha, hamarabb mint várták. Kate-nek irány a szekrény, ezt nem annyira értem, hogy miért, de úgy látszik, akkor titkolózás lesz, nehogy izgalom nélkül maradjunk a végén még. Annyira természetesek együtt egyébként, nagyon tetszett ez a kezdő jelenet, ezt azért muszáj elmondanom. Meg is néztem vagy háromszor egymás után. Kate nem a boldogság szobraként álldogál a szekrényben, ezt tuti nem fogja megköszönni Castle-nak, aki viszont már a konyhában nézegeti az iszonyúan másnapos Alexist. Az érettségi banketten mindenki így jár, szóval ne reménykedjetek, az ötödik évadra sem lett Alexisből tarajos hajú anarchista. Beckett meglép a háttérben. Most majd azon gondolkodhatunk, hogy vajon hány résznek kell eltelnie, hogy bevallják a kapcsolatukat, de még mindig jobb, mintha még mindig azon kéne, hogy vajon mikor jönnek már össze. Na ugye.

5x01_castle1.jpg

Tovább
Címkék: castle
8 komment

Jersey Shore 6x06 - A szív hídjai ehhez képest lófasz

2013. január 02. 15:00 - Chat Géza

Akis husigolyót lecsukták ugye, de a többiek nem rohantak fejvesztve utána, hogy hol itt az igazságszolgáltatás kispajtás, mert aki hülye, az haljon meg, de hirtelen. Aki már reggel metál részeg, az ne csodálkozzon, ha bekasznizzák. Miszter Omlás és Omlásné bűntudat enyhítő piálásba kezd, minek fényében le se szarják Deena sittes fejét. A Szitu meghányja-veti a dolgot, hogy hányadán is áll most barátosnéjával, mivel már négy éve nyustölik egymást, meg a tegnapi szex plusz csoki dolog is eléggé odabaszott Tulok Tibi tudatának, ezért csak-csak hivatalossá kéne tenni a dolgot, fel kéne tenni a nagy kérdést, hogy: járunk, gecó? Na, akkor el is hívja valami fancy helyre, hogy ott pusztuljanak el a nagy romantikába. Az érzelgőséget hirtelen levezetve a faszik elhúznak a helyi Decathlonba, hogy kosárpalánkot vegyenek, mert az 1-1 király csak jobb elfoglaltság, mint a lányok vasárnapi rinya-pina műsora. A Szitu talál egy elég jaffa babakocsit, amit istenúccse megvesz Snookinak, hogy ezzel lágyítsa mega azt a kő szívét.

1.jpg

Omlás és Omlásné egy kicsit elézva érkeznek a kecóba, közlik a hírt, hogy Deenát letartóztatták, talán el kéne menni érte a hűvösre. Jwowwnak pont van pénze óvadékra, úgyhogy lehet menni a szerencsétlenért. Anyu meg apu beelőzte a csodacsapatot, ami elég nagy szopóka nyalóka, mert a kis husigolyó meg is kapja a fejmosást a kedves mamától, hogy értsd meg egyetlen leányom, nem nekem tanulsz, magadnak tanulsz. Persze, persze, na, lehet menni elfelé.

Tovább
Címkék: jersey shore
2 komment

Szellemekkel suttogó 5x22 – Gyerekfölvonulás (Befejező rész)

2013. január 02. 11:00 - leeann

Melinda és Jim úgy döntöttek, hogy Aiden védelmében azt fogják a gyerekkel elhitetni, hogy szellemek nem léteznek és amit lát az csak képzelődés, ezért ennek megfelelően is állnak a dolgokhoz. A terv jól működik, mert Aiden azt mondja, amit hallani akarnak, hogy szellemek nem léteznek. Természetesen az árnyak továbbra is sötét fellegként telepszenek a Clancy család otthonára, ami valós veszély és komolyan számolni kell vele. Olyannyira, hogy Melinda kezd furán viselkedni. Reggel kis híján leharapja Jim fejét, mert az meg merte említeni, hogy eldugult a lefolyó, később Deliának pedig azt mondja, hogy gyűlöli a saját boltját.

sze 5x22-1.jpg

Melindának valami komoly baja lehet, sőt annyira szórakozott, hogy amikor bemegy Jimhez a kórházba nem veszi észre, hogy egy szellemgyerekkel diskurál, pedig általában kiszúrja az élők és a holtak között a különbséget. Melinda is rájön, hogy ez fura, ezért Eli-jal próbálja megbeszélni a dolgot, akit komoly fogfájás kínoz. Később, a kórházban Jim és az egyik páciense fura dolgot hall és lát. A hang olyan, mintha egy hadsereg masírozna a kórházba föl és alá, a páciens ágya pedig magától kezd gurulni.

Tovább
1 komment

Spartacus 2x05 - Szabadság

2013. január 02. 09:00 - 9Kitti2

Eljött az ideje, hogy a ludusban raboskodó szökevényeket kivégezzék, az arénában, ahogy illik. Oenomaus, Rhaskos és Crixus megláncolt kézzel, egykedvűen sétál be a homokra, de csak azért, mert még nem tudják, hogy Varinius egy régi jóbarátot hozatott nekik, hogy fejüket vegye. Gannicust. Azért a szabadságát már egyszer elnyert Gannicus mögé még belöknek pár gladiátort, csak hogy biztosan kiforduljon az elítéltek bele. Crixus nem hiszi el, hogy ez megtörténhet, Oenomaus pedig egyből a kellemetlen kérdéssel nyit, igaz, hogy megdugtad a feleségem? Gannicus kislányos zavarában azonnal leleplezi magát. Oenomaus szemében felizzik a bosszú és ezzel a harc el is kezdődik, nagyonsokan a három megláncolt ellen. Megszokhattuk már az ilyen igazságos küzdelmeket.

ScreenShot-3_1.png

Tovább
Címkék: spartacus
7 komment
süti beállítások módosítása