Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 182-186. - A lángoló fák vidéke..

2013. december 23. 17:00 - Zirowe

Következzen az idei év utolsó énbp hv-ja, mert szerencsére mindenki kedvenc félkegyelmű társasága csak január másodikán tér vissza agysejtromboló hadjáratához, hogy tovább fokozhassa az elhúzódó szilveszteri másnap okozta szenvedésünket.. Laller nagyon boldog, mert cucu miatt malaca van és úgy látszik Berényi is megkegyelmezett neki. Ám az idill nem tart sokáig, mert cucuka nem bírta tovább a szoba bűzét, ezért inkább megpattant onnan és jó nagy disznóólat csinált a közös térből, érted disznóól, haha. Sajnos nem sikerül Laller álcázása, és kibukik a többiek előtt, hogy van a lakásban egy náluk értelmesebb lény, cucuka, ami nagyon nem tetszik senkinek.

01.jpg

A lánykollégiumban reggel egy részeg Szandika állít be két sortársával, hogy tovább folytassák az esti partéjt, de ez nagyon nem tetszik az aludni próbáló Anikónak, pedig a lányok tényleg nem akarták felkelteni, azt hitték, hogy a hangos zene, a paták csattogása és az üvöltözés nem fogja felébreszteni. Szandika közben drámai hívást kap az ügynökétől, hogy a mai naptól kezdve már túl öregnek számít a modellszakmának, ezért többet nincs rá szükség. Szegény lányban összeomlott egy világ, mert tartalékai természetesen nincsenek, más munkát, főleg tisztességeset, pedig nem tud. Jön az ötlet, adjuk ki Diuska szobáját, majd abból meggazdagszunk, gyorsan hozzunk pezsgőt. Nem tart sokáig az öröm, mert az első érdeklődőt a barátságos fogadtatás után sikítozva dobta ki Szandi. Közben Lófej a tegnapi leszbi numerája mellett ébred másnaposan, és már nagyon megbánt mindent, mert ez az „ollózó” élet nem igazán neki való. Persze amikor megjelenik Kristóf, megint adni kell a nagyon lazát, szóval indul az egynemű smúz.

02.jpg

Berényi egy étteremben várja Lallert a szükséges papírokkal, ahová ez a félkegyelmű pórázon viszi magával a visítozó cucut, majd az étterem vendégei megkapják a beígért műsort a kajához, amikor ez a bolond elkezdi kergetni szegény állatot az asztalok között. De legalább sikerül szereznie egy telefonszámot egy szegény lánytól, akit csak cucuka érdekel. Lófej szabadulni szeretne a csajtól, ezért tök egyértelmű, hogy elviszi a háciendára és bemutatja mindenkinek, illetve körbevezeti a lakásban, én is úgy szoktam megszabadulni vkitől, hogy még jobban bevezetem az életembe. A csaj, mint tapasztalt nyaldosó, természetesen nem sejt semmit, hanem inkább jobban belehabarodik Paciba és már ajánlgatja is a külföldi ismerősének az álláslehetőségét neki, ami nagyon tetszik Zsófikának, szóval a színvallás továbbra is elmarad. Aztán persze az egészbe megint Kristóf ront bele és a csajnak is leesik, hogy Paci nem igazán egynemű. Zsófi ismét tanúbizonyságot tesz határtalan ostobaságáról, amikor is megkérdezi, hogy ugye azért a sok hazudozás ellenére az álláslehetőség még áll? Nyilván.

03.jpg

Csöngetnek a háciendán, megjött cucu tulajdonosa, srác a hugával, de Laller nem nagyon akarja engedni az élő bacont, még a sírni készülő kislány látványa sem enyhíti meg, szerencsére nagy nehezen sikerül visszaszolgáltatni a jogos tulajnak cucut, amiért cserébe még 5000ft-t is kap Laller, mint „becsületes megtaláló”. Igazából csak azt sajnálom, hogy egyszer se énekelték el a pókmalacot a rész alatt. Kedd megint Laller egyik hülyeségével kezdődik, berakott a sütőbe egy csomag virslit csomagostul, műanyag tálastul, ami állítólag tönkre tette a sütőt és agysebész hőseink nem tudják megjavítani. A lánykollégiumban Szandi és Márcselló őrjöngés, váltsunk is inkább az üzletre, mert ez már nem érdekes. Profi jött be köszönni Anikóhoz, ami nem tetszik Marcikának, imponálósdija közben még Profi forró kávéját is megissza húzóra, kemény. Lallerról kéne pár jó kép a reklámhadjárathoz, de a görények túl 2012, a cucu kéne ide, az jobban illik a nagy művész egyéniségéhez. Lemegy gyorsan az utcára kóvályogni egy kicsit és tök véletlenül belebotlik cucuékba, akit gyorsan el is rabol.

04.jpg

Közben Gaben próbálja tovább fűzni Cincogit, de a megszokott ostoba tekintet mellett ismét csak lepattintást kap. Viszont közben hazajött az álompár is, Dzsóvics elvtárs és a kedves Barbarája, akik büszkén mutogatják a közös kemény henna tetkót a fenekükön. Ezalatt Cincogi nagyon szomorú, mert Ádám a megkérdezése nélkül rendezte be az üzletét és neki a dzsungel stílus nem igazán fekszik, Ádámnak viszont az nem tetszik, ha egy lány sokat beszél és van saját véleménye. Szomorú a kitartottak élete. A reggeli feszültség miatt Anikó felmegy Profihoz bocsánatot kérni, ahol belebotlik egy rég látott Karvalyba, aki rögtön jól le is teremti a lányt Profi nagy meglepetésére, utána veszekedés Márcsellóval, majd Marcika és Szandi veszekszik, szóval terjed a kór. Szokásos lebujban egy csak lányokból és villalakókból álló közönség előtt folyik Laller egyszámos lemezbemutatója, ami hatalmas siker. Lófej továbbra is elégedetlenkedik, hogy miért pont a Laller kapott esélyt, miért nem ő. Megjelenik cucu tulaja is, aki meglátván Lófejet egy kicsit megenyhül, és ajánlatot tesz egy farmközi barterre, a malacomat a lovadért, Laller persze bőkezű strici vagy vajda lévén rögtön beleegyezik és odaígéri neki Zsófikát.

05.jpg

Eközben Cincogi egy fehér plüssmajmot simogatva szomorkodik, de sikerül ezt is egy olyan értelmes fejjel csinálnia, hogy leírni se tudom rendesen. Szerdán továbbra is a tűzhely működőképessé tételén tanakodnak a barlanglakók, közben Márcselló hajlandó egy bocsánatot is elmorzsolni a bajsza alatt Barbikának, de ez sajnos már túl későn jutott eszébe. Marci nem érti, hogy ezen a héten miért mindenki pont őt utálja, úgy látszik nem tudja, hogy most az ő nevét húzták ki az írók az utálat kalapjából. Közvetkező szürreális jelenet, Anikóhoz betoppan Profi Karmival, akinek nagy szüksége lenne melóra. Az tök jó, mert Anikó tudna is szolgálni eggyel, ami sok elfoglaltsággal, rengeteg veszekedéssel és feszültséggel jár, de fizetség az sajnos nincs. Remek, pont ilyen melót kerestem. Természetesen amint ezt Márcselló megtudja, ismét hatalmas vitába keveredik Anikóval, aztán megjelenik Profi, aki majdnem lekever egyet a művészúrnak is. Végülis el tudom képzelni azt a forgatókönyvet, amiben etnikai tisztogatás címszó alatt Profi szépen lassan, részenként, a realitásba pofozza az összes szereplőt.

06.jpg

Anikó szerint sokat köszönhetnek Profinak, Marci viszont tagadja ezt és szerintem már arra sem emlékszik, hogy ő maga bocsátotta árúba a párocskáját csak azért, hogy megkaparinthassák az üzletet, amiért Profi hála kufirca továbbra is elmaradt, bár ahogy a dolgok állnak, hetek kérdése az egész. Gaben közben próbálja engesztelni (értsd: megfektetni) Cincogit, ezért elviszi uszodába, itt viszont kiderül, hogy ez az észlény még úszni sem tud (egyáltalán csodálkozom, hogy a be és kilégzés olyan könnyen megy neki), bár lehet ezt az uszodázás előtt kellett volna megemlíteni, de nincs időnk eme apróságokra, mert Gaben összeakasztja a bajszát a fontoskodó úszómesterrel, akinek nem tetszik, hogy a medencében tanítja Cincogit úszni. Még azt is megtudjuk, hogy Cincoginak imponál a komoly zene, ekkora kamut is rég hallottam, de legyen. Kis táncikálás után végre megtörténik az, amire Gaben már hetek óta hegyezi a cerkáját magányában, végre smúzolnak, majd a romantikus kérdés, nálam vagy nálad? Szerencsére most nem kapunk nagy Cincogi monológot arról, hogy milyen szép és tökéletes volt ez az egész.

07.jpg

A mai nap még kaptunk egy komoly is vallomást Tudjukkitől, hogy ő már nem kívánja a szexet, vészes közelségbe jutottunk ahhoz, hogy bevallja, hogy ő meleg és végig titkon Kócosra bukott.. Gaben reggel kioson az alvó Cincogi mellől, aki később úgy viselkedik, mint ha nem történt volna tegnap semmi se, szóval a piába kevert gina jól végezte a dolgát. Barbi közben már az esküvői ruhájáról álmodozik és kérdezi Dzsót, hogy mikor megy el öltönyt venni. Venni? Minek?! Ott az érettségi öltöny, ami eddig egyszer volt csak rajtam, no persze nem az érettségin, mert odáig nem jutottam el, hanem a tárgyaláson viseltem, mielőtt dutyiba vágtak volna, biztos jó lesz még rám. Rögtönzött divatbemutatót kapunk Dzsótól, aki az esküvőre szánt cuccába jelenik meg, szűk öltöny, póló és vietnámi papucs, very cool. Sajnos a kilók és a szteroidok nem bántak olyan jól a házi macsónkkal, ezért két pucsítás közt kiszakad a gatyája hátul mindenki nagy örömére. Megérkezik a tűzhely szerelő is, aki persze egy szép fiatal lány, akire Laller rögtön rá is startol, nyilván hiába, közben Cincogi továbbra is ignorálja Gabent.

08_1.jpg

Fontos események a mai napon még, hogy Kristóf visszakuncsorogja az állását Ádámtól, de egy csaj lesz a közvetlen kisfőnöke, Cincogi és Ádám megint kibékülnek, illetve Barbi és kétes szexualitású főnöke Barbamama társaságában ádáz harcok és megvesztegetések árán megtalálták a tökéletes esküvői ruhát, amire nincs pénzük, de ez úgy igazából kit érdekel? Gaben nem bírja tovább a tudatlan állapotot, ezért Cincogi után ered a szimbolba, ahol a korrekt hölgy határozottan tagadja Ádám előtt a tegnapi kufirc tényét, Ádám pedig kidobatja Gabent. Otthon Cincogi szeretne beszélni Gabennal, aki üvöltve és szitkozódva kidobja a szobából, amit az egyszerű lány nem ért, hiszen szerinte nem érdemli ezt a viselkedést. Eközben Barbi felfogadta esküvőszervezőnek a főnökét, aki igazából 1 hónapja csak arra vár titkon, hogy megmarkolhassa Dzsó zsíros fenekét. Gaben bánatában inni kezd, majd felpattan és úgy dönt, hogy inkább lelép pár napra. Tán nem ittasan fog a volán mögé ülni? Ezt sajnos már nem tudjuk meg, mert egy érthetetlen csoda folytán a következő rész egy időugrással kezdődik, melynek keretében október elejéről hirtelen december 24-re ugrunk, és egy őszi karácsonyi részben lehet részünk bolondékkal.

09.jpg

Laller és Barbi kora reggel bevallják egymásnak, hogy nagyon szeretik a karácsonyt, és, nem tudni milyen okból, azt hitték, hogy más nem szereti rajtuk kívül. Tuti az lesz, hogy az anyakönyvezető előtt Barbi lelép majd Lallerral, Dzsó pedig végre megkönnyebbül. Eldöntik, hogy nagy karácsonyi lakomát készítenek meg bespájzolnak piából, mert ezt józanul nem lehet kibírni, de a nagy matek zsenik szerint a huszonvalahányezer forint nem lesz elég erre. Sajnos kapunk fiatal mellékszálat is, Karesz és ikertestvére kukából guberált halakból szeretnének halászlét főzni, ami annyira nem fekszik a lányoknak, majd kitalálják, hogy legyen húzásos ajándékozás, Karesz önként vállalkozik a húzás előkészítésére, ki is derül a turpisága, mindegyik papírra a saját nevét írta, nagyon furfangos! Hanna nem érti, hogy karácsony napján miért hívogatja az anyja egész nap, majd valamikor beszélni fog vele, de nem ma, mit képzel ez a nő magáról?!

10.jpg

De Hannamamát nem lehet ilyen könnyen lerázni, ezért már az ajtón dörömböl, de a fiatalok erre nem érnek rá, mert mennének ajándékokat vásárolni, ezért Karesszal hagyják az asszonyt, aki persze megint rácsodálkozik arra, hogy milyen fertőben laknak ezek a fiatalok, de nem baj, mert hozott új függönyöket és szépen kitakarítja a kócerájt ajándék gyanánt, de mivel olyan nagy a mocsok, ez egyedül nem megy, ezért ráveszi az éppen önkényezetető wellneskúrát tartó Kareszt, hogy segítsen neki a pucolásban. Mire a többiek megjönnek, már a nagy nem látszó tisztaság fogadja őket, de persze kaja nincs, még jó, hogy Dzsó meghívott mindenkit a háciendába karácsonyozni. Sajnos Hannamamának dolga van, ezért nem tud menni, biztos rohan Sildes karjai közé. Közben Barbi és Lófej valami rejtélyes oknál fogva elmennek a „közeli” vásárcsarnokba halért (emlékeztetőül, két villamosmegállóra van tőlük a fény utcai piac, de ezek ketten nem az eszükről híresek), de Paci teljesen elszörnyed a halak iránt tanúsított féktelen erőszak láttán és érezzük, hogy ha rajta múlna, mindet szabadon engedné a fővám téren.

11.jpg

Agyonütés helyett egy nagy rekeszben próbálják hazavinni a még élő halat, de nem nagyon megy ez nekik. Ezalatt Laller és Márcselló elindul favadászatra, de mivel még nincs szezonja a fenyőnek októberben, ezért sehol sem találnak és elkeseredettségében Laller már éttermi dísznövényeket is ellopna, de szerencsére az utolsó pillanatban, némi autósüldözéssel vegyített izgalomnak tűnő képsorok után, sikerül szerezniük egy selejtes fát, méghozzá ingyen! Közben Lófej nem engedi Dzsónak, hogy agyonüsse a félig halott halat, mert az egy érző lény és ő már eldöntötte, hogy ezentúl velük fog lakni, majd biztos beköltözik Gaben megüresedett szobájába. Nagyon empatikus lény ez a Lófej, ő átérzi az állatok szenvedését és próbál segíteni rajtuk és menedéket nyújtani nekik, az pedig, hogy mindezt a szülők mészárszékéből származó véres pénzből teszi, nem érdekel senkit. Barbi és Lófej a hibás sütő miatt átugranak a lánykollégiumba. Szia, bocs, hogy nem szóltunk előre, tudom, hogy karácsony van, de nem para, ha nálatok sütünk pár sütit? Dzsó ezalatt ismét próbálja agyonütni a halat, de amekkora puhapöcs, nem megy neki, és inkább otthagyja rohadni a kádban. Kész a fa, készek a sütik, majdnem az összes szereplő is megjött, mehet a nagy ajándékozás és szeretet színlelés, amikor is meggyullad a fa, de ahelyett, hogy a nézőknek szánt ajándék gyanánt minden szerencsétlen bennégne, csak Laller rohan el lángoló palásttal, akinek első kérdése eloltása után, felvettétek?

See you next year suckers!

30 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.23. 19:58:33

Dzsót látva a kinőtt öltönyében, csak annyit lehetne mondani: "Vádlott álljon fel!"

wakondok 2013.12.23. 20:03:45

" Ott az érettségi öltöny, ami eddig egyszer volt csak rajtam, no persze nem az érettségin, mert odáig nem jutottam el, hanem a tárgyaláson viseltem, mielőtt dutyiba vágtak volna, biztos jó lesz még rám. "
Ennél a mondatnál abbahagytam az olvasást, mert azóta szakadok rajta =D

Zirowe 2013.12.23. 20:10:59

- De bíró úr, nem sok az az 5 év?
- Mondom kötél!

Amúgy a mai írás betétdala:
www.youtube.com/watch?v=7UeM89VB85I

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.23. 21:39:49

Alexa értetlenkedése és a sírdogálása könnyek nélkül :) muris.
Barbi főnökét bírom, továbbra is, elnézést.

naezjó... 2013.12.25. 15:39:20

Királylány ez az Alexa, karira hozott is ajándékot, meg nem is. Barbi faterjával mi lett, túl sokat kér? Teljesen felváltotta ez az ápgrédBajorimi.
Amúgy @Zirowe: támogatom Profi szent misszióját, de ez etikai tisztogatás, nem etnikai. :)

Zirowe 2013.12.25. 15:42:19

@naezjó?: etnikai, mert ezek már egy teljesen új "rasszt" képviselnek, homo modernicus budapestiens alparius retardatus. :P

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.07. 22:28:38

@Zirowe: Ez a fiúcici kirakós fiúpóló Cardiff után be fog gyűrűzni ide is. Már látom.

Zirowe 2014.01.08. 10:24:07

@aggyistenbiri: kettős mérce: Anikót majdnem, "jaj szegény", Lalit majdnem, "te egy hazug bolond vagy". :D

Oké, hogy egyik se ér fel egy majdnemmel, de a prolis sorozatok világában ez már több is, mint amennyi kell.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.08. 21:50:04

Cincogi szobájából kéne nekem az a dieffenbachia picta, az enyém tavaly elhalálozott.
Elnézést, de ennyit tudok érdemben nyilatkozni a mostani részekről. Tudom, az én hibám.

Zirowe 2014.01.08. 21:58:22

@aggyistenbiri: arról semmi, hogy milyen aljasul nyírják ki a legnormálisabb karaktert?
Akkor már inkább egy Douglasos összeomlás kellett volna..

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.08. 22:05:35

@Zirowe: Korábban már hangot adtam nemtetszésemnek. Most már unok minden eseményt, de a karaktereket leginkább.
(ásítás)

Zirowe 2014.01.09. 12:47:28

Szerintem ennél már nincs lejjebb:
www.life.hu/gyogyulj/20140108-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sorozataban-szandika-ongyilkossagi-kiserlete-lathato.html

És még blikk cikk is van erről, mintha igazi ember lenne.
Jaj, vajon túléli?
Ja, hogy ez csak egy sorozat, a valódi személy pedig november óta külföldön van?..

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.09. 20:40:33

Egy ideje már kifigyeltem, hogy Gábor határozottan jófej pólókat szokott viselni. (Már hogy megint érdemben hozzászóljak az aktuális történésekhez.)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.09. 22:42:27

Amúgy tegye már fel a kezét az, aki a legény/leány búcsúztatóba elhívta a szüleit is?
Senki? Gondoltam.

Zirowe 2014.01.09. 22:46:20

@aggyistenbiri: dehát Barba"the godfather"Mama mindenhol ott van! :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.09. 23:01:04

@Zirowe: Ezzel nincs is semmi gond, engem szórakoztat a néni. Maga a szitu az életidegen.
És megragadom az alkalmat, hogy ismét kifejezzem nemtetszésem, amiért a szépségszalonos hominger méltánytalanul keveset szerepel. Szerintem nagyon jól hozza ezt a figurát, minimális ripacskodással, ami még az elviselhető kategórián belül van. Ismétlem: szerintem.

Zirowe 2014.01.09. 23:03:07

@aggyistenbiri: az lesz a poén, hogy az esküvő napján Barbi Lallerral, Dzsó pedig Zalánnal lép le, Kócos pedig végre szerelmet vall Tudjukkinek. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.09. 23:26:01

@Zirowe: Zalán, tényleg! Kösz, sosem tudom a nevét.
Elborzasztó mennyire nem látod át a súlyosságát annak, amiket leírsz. Mi lenne, ha innen merítenének ötletek az írók? :D

Zirowe 2014.01.09. 23:31:43

@aggyistenbiri: igaz is, egyszerre két coming out túl sok puskapor lenne egyszerre, főleg, hogy most Redzsi is belátta farokéhségét és visszatért a virslik földjére (külön említést érdemel Lófej ostoba képe, ahogy magyarázza, hogy tetkós vissza fog térni érte), szóval Kócosék szerelme majd később kap teret.

Azért nem olyan nehéz kitalálni mi lesz terítéken, a 10leláncolt gépíró majom (simpsonék után szabadon), akik ezt írják, nincsenek megáldva vmi nagy fantáziával.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.10. 00:04:16

@Zirowe: A Simpsonsban csak feldolgozták az elméletet, legyünk pontosabbak. ;)
Biztos szar lehet amúgy az íróknak, kicsit sajnálom őket.
Ja, és Zalán mellett most éppen Gábort is bírom. Ha már Szandi karakterét így legyalulták, legalább őt még meghagyták elfogadhatónak. Valameddig.

Zirowe 2014.01.10. 00:06:25

@aggyistenbiri: azért Gabent is megpróbálták leépíteni a zsírfétissel..
De ami továbbra is negatívum nálam, hogy nem mosott be még egyszer se Lallernak.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.10. 00:26:43

@Zirowe: Laller. Ne is bosszants fel vele, rajtam kívül mindenki szereti, és ezt nem tudom feldolgozni. Rosszul vagyok tőle.
És bár ez nem kívánságműsor, de ha nem muszáj, ne rakj fel róla fotót a következő HV-ba. Ha pedig nem bírsz magaddal, akkor ne azt rakd fel, amikor ül a hátsó ülésen, és 0,2cm-ről vette a kamera.

Zirowe 2014.01.10. 00:35:33

@aggyistenbiri: tévedsz, mert én sem bírom, bár én senki mást se bírok a sorozatból.

Igazság szerint Dzsó parókás képet raknám elsőnek, de sajnos bezavarna az időbeliségbe.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.10. 00:42:29

Meg a sapkás fiúknak is olyan egyenarcuk van, nevüket szintén nem tudom. Hanna rá fog nyomulni az USAból hazaérkezett pasira, aki Borival jár. De előtte persze jól kiosztotta Borit, hogy miért nem hűséges.
Most azok tegyék fel a kezüket, akik 16-17 évesen csukott szemmel közlekedtek, és hűségesek voltak. Senki? Gondoltam.

Zirowe 2014.01.10. 00:45:48

@aggyistenbiri: Kanna erkölcscsősszé avanzsálása számomra érthetetlen és nevetséges, de persze még Sildesék lebukása is várat magára.

Nagyon gangbang szagú lett hirtelen a diákszálló: Karesz, Karesz2 és Bambuli --> bukake gyanús felállás..

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.10. 00:56:11

@Zirowe: A kócos szőke parókás rész annyira idétlen, 5-6 éveseknek való poén, ha nem lenne korhatáros. Öltöztették volna inkább francúz partizánnak. (Bajusszal, sapkával, ki nem nyíló ejtőernyővel a hátán. Vagy Gésának, bárminek.)

wakondok 2014.01.10. 18:30:47

@aggyistenbiri: meglepő, de én tudok közvetve egy lányról, akinek a lánybúcsúján ott volt az anyja

wakondok 2014.01.10. 18:35:31

szerintem Barbi homár főnöke Bajor Imre Szomszédokban alakított Oli úr szellemi örököse: www.youtube.com/watch?v=qVfUgibu7rM
süti beállítások módosítása