Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Egyszer volt 02x15 - The Queen is Dead

2013. december 19. 09:00 - mysisterstheslayer

Kislány-Hófehérke puncsos minyonnak öltözve, Velázquez-ért kiáltó testtartással tipeg Ragyogó Nádszálkisasszony anyukájához. A piros bútorkárpit-ruhát nagyon feldobja a 30 centis gyémánt szegély, és láthatjuk, hogy nemcsak szép mindenki, hanem jóságos is, valamint tökéletes. Oly édesek mindketten, hogy egyszerre kell betoljam az egész napi inzulinomat, nehogy cukorkómába essek.

vlcsnap-2013-12-01-23h39m04s231.png

A szépség és jóság palotájában mintha két karácsonyfadísz beszélgetne. Nemcsak kinézetre. Minifehérke egy ősi ajándékot fog kapni, ami az anyukájának az anyukájától származik. Itt a HIMYM egy ajándékozós epizódja villan be nekem, de bizti nem varrógép, lássuk mi lesz. Egy kerekded szolgáló kezében látjuk meg a csilivili ajándékot. Ezek a palotanépek mind ilyenek, minden rejtegetett kincset megtalálnak, és még játszanak is vele. Minifehérke ezt flottul szóvá is teszi: Johanna, de pimpós paraszt, ne pakold a tetves fejedre a koronámat. Anyukája fegyelmezni kezdi, Minifehérke meg nagyjából olyan arccal néz vissza rá, ami pofont ígér az ellentmondásért. Anyuka bemagyarázza Minifehérkének, hogy a szülinapi bulija nem őróla szól, hanem alkalom arra, hogy kifejezhesse odaadását és jó szándékát a nép felé. Nem tudom hány évesnek kell lenni ahhoz, hogy ilyen magasröptű királyi maszlagot egészséggel bevegyen az ember, de láthatóan Minifehérke traumás úton tanulja meg, hogy az ő születésnapján a legkevésbé fontos személy ő maga. Valójában én csak azt sajnálom, hogy egy roppant hatékony gonosz királynő veszett el Hófehérkében ezen a napon. Persze felpróbálhatja a koronát, de hát, most már minek is. Hja, és Ragyogó Nádszálkirálykisasszony ebben a pillanatban rosszul lesz, hogy alaposan rögzüljön a jóság szívben tartásáról szóló parancs.

vlcsnap-2013-12-16-05h55m51s50.png

Mary Margaret a tükörben vet undorral vegyes gonosz pillantást saját magára. Általában én is pont így nézek rá, de ma megsajnálom kicsit az előzőek miatt. Persze erősen dolgozik rajta, hogy visszavonjam a sajnálatot. Leteremti a Hereceghet, amiért reggelit csinál neki, és rendkívül kelletlenül nyitja ki az ajándékdobozt, amit egy ismeretlen hagyott az ajtó előtt. Mert senki nem tudja, mikor van a szülinapja... ööö mert a szülinapja, amit országos bállal terveztek ünnepelni, egy eltitkolt napon volt. Ööö. Na mindegy, a dobozból előkerül a bizonyos kis korona. Aláírás Johanna, nahát, ki gondolta volna, hogy ő is Storybrooke-ban van... Mondok jobbat: ki gondolta volna, hogy egyáltalán LÉTEZIK??? Mi a francnak nekünk egy ilyen nulladik mellékszereplő ezen a ponton, ilyen gagyi párbeszéddel beerőltetve? Mindegy, Füleske elszalad, Herecegh meg szokásos pótserifke munkahelyére fütyörész be, ahol leütik egy kampósbottal, ahogy kell. A kampósbot másik végén Hook van persze, bocsánatot kér, csak a kampóját akarta visszavenni. A kapitány mindig tud váratlan meglepetést okozni, de továbbra is javaslom, hogy néha Fülinek is csapjon oda, ha erre jár.

vlcsnap-2013-12-18-13h20m36s238.png

Füleske megtalálja Johannát a hóvirágültetvényen. Micsoda örömteli viszontlátás. Áh, és megtudjuk, hogy került már megint az enyves kezeibe a korona: Gold boltjában találta. Áhá! Tehát ez a brit proli bolti tolvajként származott át Meseországból. Nem meglepő. Az anyukára való emlékezést valami fémes zaj zavarja meg. Füleske elmegy csekkolni, lazán beszalad az erdő közepéig ahonnan jött a zaj, és ott találja a fodrászszalon két bemutató-darabját, amint ásnak, a térkép alapján. Ha nem ismerném a harmadik évadot, azt mondanám ez a legrosszabbul megírt epizód. De szoros a verseny.

Herecegh békésen alszik a padlón, amikor Füleske beront az őrsre a hírrel, hogy kiöltözött némberek ásnak az erdőben. Kettesben hamar összerakják, hogy a Rumpi-féle tőr sok bajt okozhat, ha előkerül. És Emma sajnos nem veszi fel a mobilt, hát látjuk, a varázslat célravezetőbb lehetne, mint a technológia. Füleskének remek ötlete támad, beszélni fog Reginával, hogy kételyeket ébresszen benne az anyjával kapcsolatban.

Ezt az égést egyelőre megússzuk, átvillantunk New Yorkba, hogy kiderüljön, miért nem veszi fel a telót senki arrafelé. Mackófej, pizza, gyerek-sablonok, és két friss rokon, akik ugyanazon közös rokon miatt feszengnek. Ma bejön nekem Rumpi, ilyen apakomplexusos napom van.

vlcsnap-2013-12-18-13h24m35s103.png

Megállíthatatlanul kapjuk a Füleske-féle nagy beszélgetést a Nagyizóban. Oly szinten vág irritáló tudálékos arcot, hogy bármikor leönteném kávéval. Felajánl egy ixedik esélyt Reginának, hogy a jó oldalra álljon. Regina kimondottan türelmesebb nálam, és felveti, hogy talán mindvégig ő maga volt jó, és csak Hófehérke nevezte el „gonosz" királynőnek. És a helyi „jóság" egy kalap szmötyit sem ér, mint már bebizonyosodott. Persze akinek ennyire igaza van mint Reginának, annak nehéz megállni, hogy ne szóljon be valami bántót is, most például az anyai szeretetről. A gyermekkori jelenetekből mára frankón kiderült, hogy szerepcserében is elképzelhető ez a jó-rossz felállás, Regina mindig hunci-kiskamasz, Fehérke meg egy szétkényeztetett életképtelen Barbibaba.

vlcsnap-2013-12-18-13h34m25s118.png

Ezek után látnunk kell, hogy áll a Szépség és Jóság palotájában az egészségügyi fennforgás. Nádszálkisasszony kaméliás hölgyként szenved, Minifehérke halasztani akarja a bulit. Johanna, az egyszeri parasztasszony mágikus segítség igénybevételét javasolja. Elpletykálja, hogy egy nagyon nagyhatalmú varázsló segítette a Szépséges-jóságos királynét mindig is. Mielőtt Rumpira gyanakodhatnék, kiderül, hogy egy tündérről van szó, aki kívánságokat teljesít. Nagyszerű, ebben a részben minden van, amitől rámjön az érvagdalás. Valamiért az a kényszerképzetem, hogy Cicigombóc a félrekummantós, lusta és trükközős spinék védőangyala.

NYC, Henri idegesíti nagypapit, Macifejet viszont Storybrooke-ba csábítgatnák, de ez „komplikált". Após és menye nem sokat szomorkodhatnak ezen a közös visszautasításon, mert a fekete tengerész beakasztja a kampóját a családi folyamatba, pontosabban Gold mellkasába. Emma persze szokásuk szerint kupánvágja a boldogtalan kalózkapitányt, majd bezárja valami tárolóba; hamar kideríti azt is, hogy hajóval érkezett a Nagy Almába, és térkép volt nála.

vlcsnap-2013-12-18-00h16m02s36.png

Gold közben diagnosztizálja magán, hogy mérgezett kampóval történt a támadás, amihez az ellenszer csak otthon, a kisbótban létezik. Ez látványtechnikailag úgy néz ki, hogy a ketchup-alapú seb közepére a sminkes húzott egy mustárcsíkot. Elég gusztustalan.

vlcsnap-2013-12-18-00h22m39s156.png

Az egyetlen járulékos előny jelen helyzetből az, hogy Mackófej felvállalja, hogy elkormányozza a Jolly Roger-t Storybrooke-ba, mert az gyorsabb, mint kocsival lenne.

A serif-páros a Kék Istencsapásától kér segítséget, egy olyan párbeszédben, ami kb. szóról szóra a csillagok háborújából került át és csak arra jó, hogy még jobban megutáljunk mindenkit.

Minifehérke is rátalál erre a csodás kék lényre az éjszakában, és elgrimaszolja neki a bánatát. Egyébként a kérését olyan pszichopata metakommunikációval adja elő, hogy én Cicigombóc helyében frankón félnék, hogy kupánvág a lapionjával. Lehet, hogy tényleg berosált a kiscsajtól, mert most egy tündéreknek tiltott hipertitkos varázslatot ajánl fel, mivel az életbe visszahozás nagyon tiltott téma. Nyilván. Kétszínű varázsgyertyát kell gyújtani annak a szíve fölött, akinek az életét elvenné az anyuci életéért cserébe. Minifehérke egyelőre nem látja magát képesnek erre.

vlcsnap-2013-12-18-00h35m15s45.png

A sebesült körül pörög az élet. Mackófej fuvart szerez a kikötőhöz, és elmeséli, hogy Sohaországból származik a hajóstudománya. Henri feltölti a telefont és végre elolvashatják a hazaiak SMSét Cora tőrös törekvéseiről. Gold tökös módon veszélytelennek érzi Cora erőlködését, hiszen a tőr évszázadok óta biztonságban volt nála. Emma viszont felhívja a figyelmét arra, hogy bizony most meghalhat, és talán mégsem lenne jó, ha Cora véletlenül sikerrel járna és mégiscsak ekkora hatalomhoz jutna a családjával szemben. Az érvelés nem rossz, de azért remélem, hogy Gold nem most kezd el ennyi töketlen szerencsétlenben bízni.

Oh, a kemény mag harcol Storybrooke-ban. Kékapáca a kis varázsvesszőjével reméli feltörni Gold boltocskáját. Muhaha. A kudarc láttán Fülcsi azt javasolja, használjanak fekete mágiát, hiszen, ugye, különlegesen veszélyes helyzetekben ez teljesen jogos, kacsint oda. Láthatóan Kékapácának fogalma nincs milyen titkolózásra utal a kis Füles, és kezdem azt hinni, hogy lehet valami gonosz ikertestvére ennek a Cicigombócnak, aki rendszeresen átveri a hiszékenyeket. Ekkor azonban megcsörren a telefon, és az agyamhoz kapok, mert Gold képes volt engedni Emma rábeszélő-bravúrjának, és elárulta a rejtekhelyet a toronyban.

A megpróbáltatások sora folytatódik, Minifehérke elmeséli az anyjának, hogy a megmentő mágiát képtelen volt használni. Persze az „elmeséli" szót itt tisztán költői értelemben használom, mert amit Minifehérke véghez visz a fejszerkezetével, azt bekokszolt epilepsziások sem tudnák utánozni. Mindenesetre Nádszálkisasszony végighallgatja, megdícséri, jóságra inti, majd meghal.

vlcsnap-2013-12-18-01h03m14s206.png

A toronyban ismét Storybrooke legtalpraesettebb és legéletképesebb emberei akcióznak. Például pikk-pakk kiszedik a tőrt a toronyórából. Tök azt hittem egy pillanatra, hogy Herecegh le fogja pottyantani az utcára, de nem. Hanem megjelennek a kicsit életképesebb Szép Hajú Nők, és magukhoz varázsolják az évad legfontosabb szereplőjét, Johannát. Kit??? Ugye. Regina kiszedi a szívét, a Serifék meg légszomjat kapnak a látványtól.

Minifehérke feketében, a kis koronával a fején. A korona nehezebb, mint látszik, mondja, pont ahogy anyukája megmondta. Olyan szép vagy, mint egy új traktor, rebegné Johanna, ha meg merne szólalni. Nagy temetési szertartás, mindenki feketében. Kicsit szégyellem magam, amiért ilyen lelketlen és gyilkos érzések futkároznak bennem ilyen szomorú jelent közben is. De aztán elmúlik. A temetés is. Üres a terem, a hóvirággal díszített Nádszálkisasszony mellé berepül Cicigombóc és szépen Coramamivá változik. Áhhhh! Így már kicsit érthetőbb... vajon milyen gyakran használja ezt az alakját? A búcsúzó szavakból kiderül, hogy személyesen felelős a halálesetért, és minden csak azért történt, hogy a saját lánya lehessen a királynő, Hófehérke szíve majd megfeketedjen, és megéreztesse milyen egy molnár lányának lenni. Áhá, tehát már tudunk valamit Cora múltjáról is.

vlcsnap-2013-12-18-01h17m10s101.png

Az óratoronyban gyors és gonosz jelenet pörög le. Hófehérke összerakja, hogy Cora volt Cicigombóc a gyertyával, és az anyukája nem holmi véletlen tüdőgyusziban halt meg. Cora pedig tudja, hogy Hófehérke mindenképpen az oktondi fajta jóság mentén fog cselekedni, és valóban, hamar megkapja a tőrt Johannáért cserébe. Csakhogy a látszat csal, Johannát a szívével a testében simán kipenderíti az ablakon, aztán mindkét varázslónő szépen köddé válik. Hófehérke összeomlik.

vlcsnap-2013-12-18-01h13m03s189.png

A polgármesteri rezidencián a feszültségek tovább szikráznak. Regina is van olyan okos, mint Hófehérke, összerakja, hogy mi minden kellett ahhoz, hogy királynő lehessen: a Nádszálkisasszony halála után a kis lovaglásos-megmentős jelenet is meg lett rendezve a leánykérés érdekében. Ezek után Regina aggódni kezd Henrivel kapcsolatos tervei miatt is, de Coramami csak megnyugtatóan cirógatja a tőrt, minden el lesz intézve.

New York utcáin Emma és Mackófej megegyeznek, hogy Hookot ott hagyják bezárva, elvégre eddig még mindenhonnan nagyon jól hazatalált. Hehe, csúnya dolog, de azért jó látni, hogy Emma nem szenved az anyai ágon öröklődő kényszeres jóságban. Hamarosan megtalálják az autót is, amivel a kikötőhöz juthatnak. A jó hír, hogy nem lopott autó, a rossz hír, hogy az odaérkező Naomi Campbell tulajdona, aki nem más, mint Mackófej menyasszonya. Hoppá.

vlcsnap-2013-12-18-01h46m54s34.png

Hófehérke hóvirágokat ültet Johanna sírjára. Ennyi haláleset, és én még mindig csak görény módra érzek itt belül. Herecegh együttérzőbb nálam, de ma semmi nem működik Hófehérkénél. Elhatározza, hogy újraértékeli régi tetteit, hagyja a jóság-maszlagot, és nem hagy több fájdalmat, hanem megváltozik, és megöli Coramamit. Na lássuk!

31 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mocskosmacska 2013.12.19. 12:09:21

Azért szegény fülivel jól kiszúrt az átok. Ezzel a frizurával meg ruhatárral élni kemény lehet.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.19. 18:36:50

"Olyan szép vagy, mint egy új traktor" :D
Hallod, te bolond vagy! Most már biztos vagyok benne. A hv-n pedig így röhögök, ni::DDDDDDD

Amúgy sokáig azt hittem, beteg elme vagyok, hogy jobban bírom Reginát és a Muttert, mint a Jókat. Megnyugvás, hogy más is hasonlóan érez, talán mégsem csak velem van baj.
A kiscsajos fotók pedig...a 9. kép háttérképem lett, köszi.

Hüpna · http://almosblog.blog.hu/ 2013.12.19. 19:49:17

Gyerekek, ebben a részben azt hiszem megismerhettük a legpocsékabb gyerekszínészt EVÖR a kis lófehérke személyében. Komolyan, amikor a tündérrel alkudozik olyan feje volt, mint a fantasy filmekben a sokat szenvedett hősöknek amikor vérbosszút esküsznek a családjuk és kiskutyájuk lemészárlóira.(ami mondjuk egy Conan a barbár filmben jól is nézne ki de nem egy gyerek fején O.o)
Meg utána az anyja haldoklásánál is, olyan ijesztően adta elő a mondókáját, hogy ahhoz képest a Körből a kislány cuki sütitáruló kiscserkész.
Azért az mondjuk elég gáz, hogy a jelmez büdzséből nem futotta az anyakirálynénak némi váltásruhára...
meg a ravatal is, könyörgöm, még az erdőben tetszhalottaskodó felnőtt hófehérkének is jutott legalább egy futurisztikus üvegkoporsó, erre az anyakirálynét odagórják a hétköznapi viseletében a sebtiben leterített ebédlőasztalra, semmi halotti lepel vagy normál ravatal, milyen csóré királyság ez már O.o

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.19. 20:21:39

@Hüpna: "Odagórják" :D Nem vagy véletlenül Békés megyei, életem? :)

Egy sütit? Viszem már, csak indítsd a videót.

Hüpna · http://almosblog.blog.hu/ 2013.12.19. 22:03:02

@aggyistenbiri: Áhh, nem (tudok róla) hogy odavalósi lennék, csak szeretem a tájszavakat :D
De most tényleg, szerencsétlen anyakirálynő olyan volt, mintha egy egyszerű hétköznapi emberkét halál esetén a család egyszerűen felrakná a viaszosvászon ebédlőasztalra a tegnap felvett mackónadrágban...lol
Ha legalább arra költötték volna el a büdzsét, hogy némi CGI támogatással valami emberibb fejet varázsoljanak a rászoruló kishófehérkének...

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.19. 22:14:35

@Hüpna: Talán a halál/ravatalozás is a nagyközönségnek szól a királyi családban, nem csak a szülinapok, azért "górták fel" csak úgy. Az a bordó ruha viszont nekem tetszett az elején, a csillogós kövekkel, tuti vannak Szarka felmenőim. Majd megnézem.

Hüpna · http://almosblog.blog.hu/ 2013.12.19. 22:28:11

@kisjézuska: hmm, lehet, hogy igazad van, és ezzel akarta a királyi család üzenni, hogy ők milyen szerények, nincs flanc....ezeknél a megjátszós fenenagy jóságoséknál sosem lehet tudni
Már csak egy a kérdés? Hol van az a szerelmetes vén maj...izé király, hófehérke apukája a saját felesége temetéséről? Olyan gyorsan nem akarhatták letudni a temetést...

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.19. 22:33:38

@Hüpna: A szép molnárné lányánál. Egyébként meg aki ilyen magas fokon műveli az intrikálást, az igazán meg is érdemli, hogy királyné anyja legyen. Szeretem Corát. Igen.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.19. 22:44:01

Van egy dolog, ami már egy ideje jobban bosszant kisHófehérkénél, meg a Jóknál, akik nagy Jók, és nem szeretjük őket.
Mysisterstheslayer. Idekakilja nekünk az aranyat hétről-hétre, és nem szól hozzánk. Pimaszság.

Hüpna · http://almosblog.blog.hu/ 2013.12.19. 22:44:16

@aggyistenbiri: nekem csak az a bajom az ilyen túltápolt (rpg zsargon) ellenségekkel, hogy amikor minden részben kiderül hogy nemhogy 1 de 4-5-6 lépéssel jár az éppen aktuális főhős előtt, és már a napalm se fogja, akkor mindig kicsit hiteltelenné válik, ha végül a jó mégis lenyomja (ha a készítők tovább akarják borzolni a kedélyeket akkor még deus ex machinát is bevetnek ennek érdekében).
Szerintem ez a sorozat amúgy titkon ilyen bújtatott "gonosz" propaganda...a "jó" karakterek ugyanis olyan szinten naivak és életképtelenek, hogy az minden 24-es IQ szint fölötti embernek fáááááááááájjjj. Mi a mese tanulsága? : Nem kell jónak lenni, mert a világ lúzere leszel (ne is beszéljünk arról, hogy az összes stylist messze elkerül majd)

Hüpna · http://almosblog.blog.hu/ 2013.12.19. 22:45:36

Azt amúgy figyeltétek, hogy a 10-ik képen nincs ott Jolánka tükörképe a kishófehérke mellett?!?!?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.19. 22:54:45

@Hüpna: Még nem láttuk a mese végét.
Most még csak ott tartunk, hogy a Gonoszok szebben vannak fodrászolva és öltöztetve, a Jók meg idétlenek, és még a fülük is nagy. Elálló. (a svéd versike megvan? :D)
Az tetszik az egészben, ahogy ábrázolják, hogy a fekete nem feltétlenül csak fekete, minden (gonosznak tűnő) tettnek megvan a maga oka.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.19. 22:58:10

@Hüpna: Jolánka a Downton Abbey szakácsnéja, én is alkalmaznám Nádszálkisasszony helyében. Láttam,hogy jól főz.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.19. 23:18:05

Jegyzeteket készítettem erről a részről (soha azelőtt nem csináltam ilyet), és ma GÓRÁLTAM ki az ablakon, mert mindent megírtak.
Sütit? (ezt a lány kérdezi a Körből)

Hüpna · http://almosblog.blog.hu/ 2013.12.19. 23:23:01

@aggyistenbiri: odacsaphatná őket az ajtó :D
A süti jöhet, sőt, kölcsönadtam egy másolatot a kazettából az összes haveromnak, had sütizzenek ők is :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.19. 23:26:43

@Hüpna: :DDDDDDDDDDDD Megyek hozzájuk is, megigazítom az arcom, nagyon mállik, a krétafehér-kék kopásban van, ma sok helyen jártam már.

foxglove (éppen NEM törölt) (törölt) 2013.12.20. 11:11:20

hátt na de ilyet:) a második évadot kaszáltam kb a 4. résznél, azóta nem követem az eseményeket és szégyenkezve bevallom a hogyvoltot sem olvastam, na de ezzz... szakadtam!
miccccsoda fordulatok!:D de komolyan, nagyon bejött a hogyvolt, hálás köszönetem.
ki cicigombóc?:)

foxglove (éppen NEM törölt) (törölt) 2013.12.20. 11:13:09

kisfehérkéről már az első évadban is választottál előnyös képet, arra emlékszem, de ez most überelt mindent, nagyon röhögtem:)

foxglove (éppen NEM törölt) (törölt) 2013.12.20. 22:01:00

@Hüpna: ahaa, akkor ő nem új szereplő(?)
amúgy őszinte választ kérek, Hook milyen karakter lett? nekem nem volt szimpatikus (túl szépfiús) amikor az évad elején lecsaptam a kaszával, de utána sok jót olvastam róla.

mocskosmacska 2013.12.20. 22:02:13

Egyébként én füleskét régebben bírtam, de a visszatérési party óta irritál.

mysisterstheslayer 2013.12.20. 23:01:38

Adjonisten. :) Bevallom, hogy annyira leköti minden percemet az életvitelszerű arany-evészet, hogy a kitermelésre is csak néha találok időt; ez úton is elnézést a rapszodikus posztolási ütemezésért. Ezért van hogy a komment-műfajban max konkrét közhasznú info terjesztésre szorítódik idő. De örülök, hogy olvassátok és írtok is :)

Hook maradt a kicsit szépfiús alapvonalon ebben az évadban, és méltatlanul kevés képernyőperccel. De a harmadikban az igazmegmondó-juhász szerepében alakít majd nagyokat és néha erkölcstelenül szexi is, főleg a hangja (a sajátja)

Füleséknek viszont nagyon bejött az élet, nemcsak összeházasodtak ősszel a Herecegh bácsival (ez ám a tündérmese, mi?) , de már annyira terhes, hogy nem győznek kabátos-köpenyes jeleneteket írni neki.

Jennifer viszont szakított a Kalapos félistennel, újra van fény az éjszakában :)

Én meg marhára várom ennek az évadnak a következő részeit, mert teljesen elfelejtettem, hogy ki hogy végződik benne pontosan és miért :D
A molnárlányt vasárnapra igyekszem megírni, hét elején bizti megjelenteti sixx.

Keep the faith!
:D
Mysisterstheslayer

foxglove (éppen NEM törölt) (törölt) 2013.12.21. 08:54:35

@mysisterstheslayer: és ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a Seriff (az első, a Vadász) hamarosan egész más célokra fogja használni a bilincseit;)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.21. 16:51:59

Az életvitelszerú arany-evészet mit jelent? Nem jövök rá.

Pácsó Ármándó 2013.12.21. 17:00:48

@aggyistenbiri: Túl sokat nézi a sorozatokat, ezért kevés ideje van írni róluk.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.21. 17:56:46

@mysisterstheslayer: De most viccen kívül, örülök, hogy legalább a mostani kommenteket elolvastad, és utaltál is rá :) Mondhatni bearanyoztad a napomat :)

Most nézem a múltheti részt, hogy képben legyek a hv-ra.
Jajistenem, Rose McGowan. De szörnyen rühellem azt a nőt.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.21. 20:05:41

Nagyon pipa vagyok, hogy pont ezt a büdös (ez nem csúnya szó) rib(ez az lenne), lufiszájú nőt találták meg Cora fiatal énjének.
Most megint jegyzetelve nézem, de kigórálom a hv után, mint a múltkor.
SÜTIT?????

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.23. 21:44:54

Annyira várom már a Molnár Lánya rész leírását, hogy nem mertem megnézni a következő részt, nehogy bezavarjon és elpofázzam előre. Komolyan nem tudom hogy csináljátok, hogy tartani tudjátok a szátokat.

mocskosmacska 2013.12.24. 20:47:53

@aggyistenbiri: Kurva nehéz. Szerencsére írásban könnyebb megállni, hogy az ember ne kezdjen el spoilereket fecsegni.
süti beállítások módosítása