Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 172-176. - Hallod, a fordított értékrend a király!

2013. december 09. 13:00 - Zirowe

Szomorúan kezdjük a hetet, mert szegény Dzsó megpörkölte magát az ipari csibekeltetőben, Cincogit pedig egy titkos rajongója egy hatalmas élelmezési kosárral lepte meg. A mellékelt levélből kiderül, hogy Ádám volt a jótevő, aki egy későbbi étkezésre is meghívja a lánykát, ami nagyon nem fekszik Gabennak, akinek a nyafogását egy bukake túlélő fehér krémes arcú Dzsó szakítja félbe. Közben Laller éli a milliomosok életét: elkezdi enni Cincogi adománykosarát, plusz a hűtőben is talál valami puccos külföldi tejet, nagyon él a srác. A fiataloknál csoportos és rituális liba, akarom mondani Zoé tömésre készülnek, de hiába, a gömbölyded fiatal inkább adja továbbra is hiteltelenül az éhezőt.

01.jpg

Cincogi kikészül, amikor rájön, hogy Gaben a fürdőben lesi őt miközben fehérneműben keni magát krémmel, nagy őrjöngés, mire Gaben benyögi az okosat, csak barátként nézlek, ja, az más, azt lehet. Az egyszerű Barbika pedig ritka boldog, hogy Cincogi talált magának megcénást. Az öröm addig tart, amíg egy habzó szájú paci, vagyis Lófej, be nem ront a közös térbe és jól számon kér mindenkit! Te használtad a shamponomat?! Pedig Barbi pont annyi hiányzik belőle, amennyi a te hajadra kell. Ki itta meg a drága tejemet? Ki használta a fogkrémem, a babapopsi törlőmet és a púderemet? És mi a helyzet a jaffa szörpömmel és a bubis bublerremmel? A jelenetben többet megtudhatunk Lófej hitbeli neveltetéséről és közel keleti származásáról, amikor grammra pontosan meg tudja mondani, hogy mennyi hiányzik a cuccokból, mert titokban minden terméket mér és nyilvántart, mondjuk a szobájába kéne elzárni ezeket, és akkor nem lenne baj.. Kiderül, hogy a lányka cuccaira az egész lakóközösség sáskaként jár suttyomban, ami miatt persze a többiek vannak felháborodva és Lófejet nézik hülyének, hogy mit képzel ez magáról, hogy nem ad a saját cuccaiból..

02.jpg

Ádám az utcán királykodni próbál a limójával, amiről nem tudjuk hogyan fért be a kis utcába, de pár huligánnak nagyon megtetszett, akiket csak heves szóváltás után tud elzavarni, mert már Cincogi is megérkezett, de pechükre Gaben is, aki a szokásos oltós szövegét veszi elő a pár láttán, otthon pedig bedobja a kukába Cincogi bőségkosarát, megzavarva ezzel Puller táplálkozását. Cincogi és Ádám egyedül kajálnak és táncolnak egy étterembe, amit az úriember csak a lányka kedvéért foglalt le teljesen, ez a hihetetlen romantikusság persze teljesen leveszi a lábáról az egyszerű női lényt. A rész úgy ér véget, hogy Lófej beismeri a hibáját (?!) és megígéri, hogy ezentúl nem fog kiakadni, ha a többiek rájárnak a cuccaira. A keddet gyönyörű képsorokkal kezdjünk, amiken Laller riszálja magát egy szál boxerszerűségben a többiek reggelije alatt, csodálkozom, hogy nem kezdenek el csoportosan rókázni, követve ezzel Zoé példáját. Marcinak ez nagyon nem tetszik, mert felvette a komor „meg nem értett” művész tekintetett. A paradicsomi idillt Berényi kisgömböc zavarja meg, aki hozta a nagy hírt: este lesz egy kis összejövetel szakmabeliekkel és Laller fog rajta énekelni.

03.jpg

Ekkor még reménykedtem, hogy ez az egész Berényi szál egy „dilisek vacsorája” kaliberű történetre fog kilyukadni, de sajnos nem lett igazam. Barbi nem érti, hogy Dzsó miért siet a melójába és miért nem akar inkább vele kuffantani egy gyorsat, ebből jön rögtön a nagy hiszti, Dzsó már nem szeret és nem kíván, ki fog dobni a lakásból, rohanjunk is sírni egyet Barbamamának, aki megtanítja neki a férfi lélek meghódításának trükkjeit. Lófej közben kap egy ajándékcsomagot egy névtelen egyéntől, benne a kedvenc abrakja. Biztos, hogy ismeri, akitől kapta, mert a kedvenc cuccai vannak benne, szóval tuti a Kristóf küldte. A kísérő lap meghívja egy holnap esti vacsorára, továbbra is névtelenül, de Lófej közben már az egekig magasztalja Tudjukkit. Márcselló és Anikó idilli reggelijét egy névtelen levél, egy kifizetett számla egy üveg pezsgővel zavarja meg, a levélben a már ismerős névtelen meghívó a vacsorára. Anikó meg mondja a hírt, hogy megint irtózatos fontos dolga van a határon túl, szóval majd Marcinak kell vezetnie a boltot helyette is, érdemes volt ezért megnyitót tartani. Ha Anikó ennyire nem ér rá mostanság, akkor inkább írják ki, mert ennek nem sok értelme van.

04.jpg

Lallernál megy a dráma, mert kell neki egy női kísérő estére, sajnos Lófej passzolja a nagy lehetőséget, Redzsit ledagadtazza, ami váratlanul éri a gömbölyű lánykát, biztos eddig az összes tükre hibás volt. Cincogi viszont kapható, megígéri, hogy este Pullerral tart, ám az ígéretét addig tudja tartani, amíg nem jelenik meg az ajtóban Ádámka egy nagy csokor virággal és elcsábítja az egyszerű lánykát shoppingolni. Egyértelmű, hogy az ingyen ruhák ütik a mulatós estét, szóval Laller nagyot esik a pofácskájára, nyomorában már Redzsitől is bocsánatot próbál kérni, hogy azt nem úgy gondolta ám, és tartson már vele este. Sajnos ez sem nyert, és kénytelen Gabennal menni az estre. Az álomhajón Kócos azzal fogadja Redzsit, hogy valami csoda történhetett, mert telt ház van, hetekre előre le van foglalva az egész kóceráj és mind ez egy netes hirdetésnek köszönhető, amit egy ismeretlen jótevő készített. Kristófnak ez nagyon nem tetszik, mert a sok ember megzavarja a nyugalmát. Hogy eddig miért nem jutott egyik agysebésznek se az eszébe az ingyenes netes hirdetgetés, azt nem tudjuk.

05.jpg

A mulatós estén Laller majdnem a gatyájába élvez a sok mulatós sztár láttán, akiktől jól meg is kapja az oltást, hogy ez egy kemény szakma és tuti nem fog tudni boldogulni. Mondják mind ezt úgy, hogy még csak nem is hallották „énekelni”, szóval látszik, hogy profik, persze Laller teljesen összefossa magát ettől. Közben kiderül, hogy a névtelen jóakaró Karvaly volt, aki minden létező ismerősét és pénzét összeszedte, hogy a hácienda lakókat meglepje cuccokkal, amik végülis elmondása szerint alig kerültek neki pénzbe, tehát akár eddig is nyugodtan megcsinálhatta volna pusztán kedvességből.. A nagy terve az, hogy a vacsorán fog elnézést kérni személyesen mindenkitől, amely ötlet nagyon imponál Karminak. Micsoda körmönfont és rafinált terv. De következzen inkább a nagy mulatós szám, Puller énekelése a többiek előtt, ami nagyon nyögvenyelősen indul, először halkan kezd el pusmogni a mikrofonba, majd Gaben bíztatására egyre hangosabban, míg az egész produkció el nem éri a szokásos üvöltő szörnyűség színtjét. Érthetetlen módon ez a minősíthetetlen produkció nagyon is imponál a közönségnek, bár Lajcsi eléggé furcsa fejet vág közben.

06.jpg

Kíváncsi lennék, hogy mennyi pénzébe kerülhetett ez a csoportos égés az ertéelnek. Közben Barbika romantikus vacsorát készített urának, amit az egyszerű szteroid tömeg azonnal jóízűen megoszt Márcsellóval, majd furán kezd el nézni, amikor a vacsihoz műsor is jár, nevezetesen Barbika a rúdon kezd el vonaglani, míg el nem esik és sírva el nem rohan. Dzsónak ekkor esik le, hogy ez egy ketteskés dolog lett volna, és máris rohan vigasztalni. A mulatós istenek egyenként gratulálnak Lallernak és kívánnak neki sikeres pályafutást. Ez persze ismételten csak olaj a tűzre ennek a szerencsétlennek, és ismét elkezd fellengzősen viselkedni, Gabennal is szemétkedik és inkább egy csajjal kezd el dumálni, aki mindenféle hülyeségekkel traktálja az örömittas Pullert, míg elő nem kerül hirtelen egy szerződés, amit persze olvasatlanul alá is ír a gyerek. Szerdán már izgatottak a hácienda egyszerű teremtényei, mert alig várják már, hogy este megismerhessék a névtelen jótevőjüket. Közben Redzsi magyarázza, hogy mekkora kereslet van a katamarán iránt, sokan akár már a felső részen is kempingeznének, amit kicsit nehezen hiszek el.

07.jpg

Laller persze megint adja a nagy arcot a többieknek, akiket a tegnap esti történtek után már nem is vesz emberszámban, mert ő már nagybetűs SZTÁR. Közben Karvaly Karmi ágyában ébred a lányka mellett, vajon mi történhetett az éjjel? Ritát boldogan mosolyogni látjuk, ami szerintem elég rég óta nem volt már, eléggé ijesztő látvány, és mondja, hogy milyen jó lesz majd este a vacsorán. Marci érthetetlen módon a konyhapultra felfekve reggelizik, közben hallgatja, ahogy a többiek oltják Cincogit az Ádám miatt, a lány persze nem érti, hogy mi köze van ehhez a többieknek, de kapja a nagy kioktatást, hogy ő tudta hova és milyen emberek közé költözik, szóval pofa be és tűrj! Közben Karmiéknál megy a tegnapi balhé itteni verziója, vagyis a lakótárs srác panaszkodik, hogy ki a répa ette meg a cuccait a frigóból és hova lett a pohárkája, amire csak rengeteg ugatást kap válaszul Karmitól, nem is tudom, hogy a karma mit fog ehhez szólni, de azt már látom, hogy a mások dolgainak elvétele a menő manapság. Mind ezalatt Ádám becsalta a lakásába Cincogit, aki továbbra is csak ámulni tud, hogy mekkora egy úriember ez a férfi, sőt, még medencéje is van, és itt most nem a medencecsontról van szó.

08.jpg

Laller közben szóvá teszi Berényinek, hogy mennyire király lesz mostantól minden, főleg, hogy a tegnapi szerződést is aláírta. Milyen szerződést? Há mittomén, valami papíros, rajta betűkkel és egy szép lány nyomta oda, szóval biztos csak jó dolgok lehetnek benne, ezért el sem olvastam, hisz tudod jól, hogy a betűkkel, ha nincsenek mellettük didik, hadilábon állok. Tessék?! Mutasd a példányod! Az nincs. Akkor irány a hölgyhöz, hogy megtudhassuk miről van szó. Kiderül, hogy ez az észlény aláírt egy menedzseri szerződést, ami alapján 50% illeti meg a hölgyikét. Persze a nulla 50%-a az pontosan nulla, de ezt még nem tudja a csaj. Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy a Berényivel kötött, gondolom kizárólagosságot biztosító szerződés mit szól ehhez, vagy esetleg az, hogy ez a fecni egy példányban készült, tanúk nélkül és részegen lett aláírva, de tudjuk jól, hogy a forgatókönyvíróknak nem erőssége a jog, a lényeg az, hogy megint konfliktus van, mert egyrészt a fantasztikus lalipop jogtulajdonosa Berényi, aki szépen meg is tartja magának a számot, de Pullert viszont már nem, és megmondja neki, hogy ezzel a hülyeségével be is fejezte a nem létező pályafutását, mert ezentúl senki nem akar majd vele dolgozni, a csaj meg mondja neki, hogy szerezze meg a jogokat, vagy tőle sem fog semmit kapni.

09.jpg

Lali erre nagyon szomorú fejet vág, nekünk meg együtt kéne éreznünk vele, de csakazért se! Közben Rita a szabadnapján bemegy a munkahelyére, hogy meghallgassa az aznapi beosztást, ugye milyen értelmetlenül és hülyén hangzik az egész? De persze ez szükséges volt, mert mindenközben Kristóf is ott tartózkodott, igaz, ő meg már nem is dolgozik ott, de nyilván valami csajra vár, mindez csak azért, hogy közben megtalálhassa Karvaly jegyzeteit az estére, így le is nyúlja azokat egy eszelős szívatást vizionálva közben. Ádámék eközben megéheztek, és rendeltek, kitől mástól, mint Gabentől, kaját, aminek nagy ordibálás lesz a vége és ennek hatására Gaben otthagyja a munkáját. Cincogi először mérges Ádámra, de utána megenyhül a szíve, mert olyan rendes ez a srác és hajlandó a hálóba menni vele. A ritka buta fejjel történő beszámolója szerint az aktus nagyon szép és tökéletes volt, köszi, máris jobban csúszik a vacsorám.. Rita megérkezik az étterembe, ahová foglalt asztalt nyolc fő számára, bár elnézve a helyet, ami teljesen üres, felesleges volt a foglalása.

10.jpg

Telik múlik az idő, de nem jön senki, se hozzá, se az étterembe úgy általába, majd hirtelen beállít Tudjukki, aki közli a nagy hírt, miszerint szólt mindenkinek, hogy ő a névtelen jótevő és lemondta az estét, szóval szopás. Karvaly pici szürkeállományának ez már sok, és egy fantasztikus hídon őrjöngős jelenet során megmondja a magáét a karmának, szóval ha a világnak egy geci kell, akkor ő továbbra is az lesz! Karmiéknál is rendületlenül áll a bál, mert a lakók nem képesek a saját hajszálúkat kitakarítani maguk után és a megbeszélt fürdőszobai menetrend is tarthatatlan, Sheldon meg már rég üvöltve elszaladt volna innen. Nyílván szegény gyereket megint Rita üvölti le, aki hihetetlen fejvakargatásba kezd. Karmi felajánlja neki, hogy nyugodtan maradhat náluk, hiszen mindig is ilyen jófej és kedves lakótársa vágyott, csak az a baj, hogy most a szoba foglalt, de ha Rituska kiutálja innen szegény srácot, akkor övé lesz a szoba. Egyértelmű, hogy ez az egyetlen értelmes módja egy bérleti szerződés felmondásának, pedig még akár le is lőhették volna a gyereket, tiszta dzsungel feeling.

11.jpg

Csütörtökön már megint harapni lehet a feszültséget a háciendán, amikor is kiderül, hogy a magukat ellátni nem tudó lakók éhen fognak halni, mert a fridzsider üres, a soros Márcselló pedig nem tudott időben vásárolni. Marcika előadja a nagy művész monológját, ami szerint ő már túl van ezeken a földi dolgokon, egy teljesen más síkon létezik a többiek fölött. Utána megjelenik Cincogi, aki Ádámtól jött, szóval ezért ő is megkapja a magáét a többiektől. Márcselló és Dzsó a kukák mellett lelkiznek, de Marci nem hajlandó visszavenni az arcából és inkább Dzsót oltja, hogy egyáltalán mit akar attól az agyilag zokni Barbitól?! Biztos nem gondolta komolyan ezt a házasság dolgot, szóval ideje lenne színt vallania és megmondani a lánynak, hogy csak viccelt. Ha ennyi konfliktus 5 perc alatt nem lett volna elég, jön a következő váratlan „fordulat”, az álomhajón megjelennek Redzsi fantasztikus intézetis barátnői. Mennek a nagy monológok, miszerint Redzsinek nincs szüksége ezekre a félkegyelmű lényekre, ideje lépni innen. Rá fél perccel már megenyhült és csak akkor maradhatnak, ha nincs balhé.

12.jpg

Ja, persze, megígérjük. Jön az elszállós zene és közben láthatjuk Marcit „alkotni”, mely alkotásnál szerintem fújtam már szebbet a zsepimbe náthásan. Megjelenik a boltban a megnyitóról az az öreg csaj, aki beleültette a művész magot Márcselló fülébe és az eljövendő kiállítás részleteiről beszélgetnek. A katamaránon teljesen feleslegesen megy a nagy szabályok felsorolása, ami számomra eléggé egyértelműek, nem zavarunk senkit, nem lopunk, nem balhézunk, stb, de a lányok megrökönyödve fogadják őket. Közben mondja Kócos, hogy menni kell szórólapozni, mert nincsenek vendégek és gyorsan szerezni kéne párat. Álljunk csak meg, nem tegnap volt az, hogy telt ház van, hetekre le vannak foglalva és már sátrazni is jönnének emberek? Hova lett hirtelen mindenki? Furcsaszemű suli helyett elkíséri Zoét dolgozni, ami a koldulás kódneve náluk. Hol vannak ilyenkor a dolgos közterületisek? Barbi pedig túlbuzgóskodik, bevásárol Marcika helyett és visz neki uzsit a munkahelyére. Alap, hogy a kólát véletlenül ráönti a „mesterműre”, és bár szerintem se nem rontott, se nem javított rajta, Márcselló szerint oda az élete, ezért jól leteremti a rózsaszín lányt, hogy őt mindenki utálja, Dzsó se szereti és ideje lenne eltűnnie a lakásból.

13.jpg

Az intézetisek Redzsivel mennek kajálni, de itt se tudnak viselkedni és kaja dobálásba kezdenek, mert egy szegény és éhes ember már csak így viselkedik az étellel. Ritka szánalmas az a pillanat, amikor a tulaj kidobná őket ezért, de a félkopasz intézetis a nem létező melleit a nála jóval magasabb ember arcába próbálja nyomni, hogy meggyőzze igazáról. Háciendán megint Dzsó/Marci üvöltés, de csak nem lesz ebből bocsánatkérés Barbitól, sőt, majd a felbecsülhetetlen elrontott mesterművet is ki fogja vele fizettetni, amire Dzsó jól megmondja a véleményét a művészetről úgy általában, szaros kis krikszkrakszok, értékelhetetlen semmi, bezzeg az autószerelés! Redzsi rájön, hogy ha az intézetis gráciák a katamaránon alszanak, akkor már végképp nem marad kiadandó szoba, így inkább a háciendára viszi őket, ahonnan egyszer már ki lettek tiltva, de persze ez nem jelent semmit, ezért Dzsó ismét rosszallását fejezi ki, de nyilván süket fülekre talál megint. Szerencsére már az utolsó napnál tartunk, mert pici szívem nem bírja ezt a sok izgalmat. A fürdőben az intézetisek megpróbálják Cincogit megtaperolni, de az egyszerű lányka ezt a helyzetet is prímán lekezeli.

14.jpg

Egy kis ismételt kaja dobálás után újfent távozniuk kell a háciendából, szóval vissza a ladikra. Közben dióhéjban az elmúlt részek fiatalos történéseiről: Zoé nem eszik, a többiek nem tudják ezt kezelni, kiderül, hogy azért rohant el otthonról, mert a szülei megpróbáltak szülőként viselkedni, ami a többiek szerint egyszerűen felháborító és teljesen megértik a lányt, Zoé továbbra sem eszik, de legalább iszik, össze is esik, ezután már elviselhetetlen számára a feszültség, így inkább megszökik. A dráma közepette persze Hanna nem tud iskolába menni, a vörös meg odahívta Zoé szüleit segítség végett, akik elborzadnak a lakás láttán, de inkább elkezdik közösen keresni a lányt, aki meg is lesz, puszi, pacsi, békülés, elvonulok klinikára, hogy megjavuljon a pocim, majd találkozunk, Karesz nem tudja ezt az egészet kezelni, ő inkább csak piálna és a bútorokon táncolna. Na, ennyit róluk, vissza a háciendára, ahol Marci lenyúlja Cincogi hajszárítóját, amiből megint hangos szóváltás lesz a lakók között. Közben Gaben szól egy ilyet, „ne haragudj Alexa, hogy így kérdés nélkül intézek neked egy összetett mondatot, hogy miért kell embereket kibeszélned a hátuk mögött?” (sic!).

15.jpg

Közben Barbi kezd rájönni, hogy tényleg elég ostoba egy teremtmény és talán mégis igaz, hogy a többiek nem szeretik és lehet jobb lenne lelépni, annyira összetett gondolatok cikáznak rózsaszín fejecskéjében, hogy már a kozmetikusi munkájára sem tud koncentrálni. Marci pedig már az üvöltő, dobáló, törő, zúzó művész fázisába lépett a boltban, szerintem agyára ment a festék szag, de pont időben érkezik a kiállítós nő a lótifutijával, aki jött őt megnyugtatni és, hogy elmondja legalább ötször, hogy neki erre a képre rettenetesen nagy szüksége van. Utána már Dzsó jön, hogy megint leteremtse a gyereket, akit továbbra sem érdekel a mondanivalója és mondja, hogy akkor inkább megint üsse meg, csak maradjon már csöndbe! Lehet tényleg ez lenne a legjobb megoldás, és akkor végre lenne megint erőszak a sztoriban, mert az már nagyon hiányzik innen! Otthon Barbit egy kikészített rózsaszín bőrönd fogadja, amitől teljesen kikészül a lány, mert azt hiszi, hogy akkor most azonnal ki fogják rakni a háciendáról, de nem, inkább meglepetés útról van szó Dzsó részéről, csak ő egy ilyen mókamiki.

16.jpg

Hazatérve Márcselló boldogan konstatálja, hogy majdnem mindenki elhúzott a rákba az ingatlanból, így legalább végre elmerülhet a gondolataiba. Az álomhajón közben jön a nagy ötlet, menjünk el Szentendrére kempingezni, szóval remek roadtrip jelenetek következnek, ahogy ez a négy istencsapás egy kocsiban ül és piál. A helyszínen viszont defektet kapnak, de mivel egyikük sem tudja ilyenkor mi a teendő, ezért inkább megint Félkopasz lép akcióba, ismét kidobja a nem létezőket és egy öreg papót próbál befűzni magának csicskának, amit a mamó nem néz valami jó szemmel, hiszen ha a fiataloknak teszi magát a papó, akkor ki fogja a krumplikat pucolni? Következő probléma, hogy nincs a bungalóban meleg víz, ezért Felkopasz egy szál törölközőben elsurran az alvó papó mellett és lezuhanyzik az öreg lakókocsijában. A csávesz felébred a zajra és bemegy megnézni, hogy mi van, amire Félkopasz rögtön üvöltve rohan ki, hogy „jaj, molesztál a vén szatír”, mindenki felháborodik, a papó meg nem érti miről is van itt szó. A következő az, hogy nincs gáz az égőjükben, ezért Félkopasz megint a papóhoz folyamodik segítségért, amit már a mamó sem bír szótlanul, és elviharzik a nyitott lakókocsival, otthagyva a papót a lányokkal egy szál köntösben, jól ki is röhögik őt az intézetisek. Sütögetés közben Redzsi összegabalyodik az egyik lánnyal, aztán inkább szobára vonulnak, magukra hagyva a papót a többi két lánnyal.

54 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zirowe 2013.12.10. 13:13:42

@karev: mert jó az írás vagy mert szánalmas a történés?

Zirowe 2013.12.10. 13:59:23

@karev: Tegnapi rész amúgy kritikán aluli volt, még a megszokott alja színvonalat is alulmúlta ez a "csökkentett" banda.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.10. 18:36:36

@Zirowe: És valóban. Nem kéne így erőltetni a punk lányok szerepeltetését.

Amúgy a félkopasznak egész jó teste van, így női szemmel is (az enyémmel legalábbis), meg a feje is rendben lenne. Ez nem befolyásol semmiben, továbbra is maradok a fiúknál, bár nem igazán vagyunk elkényeztetve ebből a szempontból ebben a sorozatban.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.10. 21:43:08

A mai részben találtam egy azaz EGY pozitív dolgot (nem a HIV-et), hanem a Placebo Too Many Friends-ét. Innen küldök egy giga ölelést a zenei szerkesztőnek! Nem először, mert már régóta figyelem a munkásságát, és tetszik. Mindig jókor, mindig jó zenéket vág be. Kedvelem.

Zirowe 2013.12.11. 00:39:46

Az a baj, hogy a fizetős aids teszt 24 órás, az ingyenes pedig 1 hetes..

judy7 2013.12.11. 11:54:40

@Zirowe: Az is baj, meg az is, hogy az RTL nem merte felvállalni, hogy a falubikája Kristóf elkapja. Legalább lehetett volna némi hasznos ismeretterjesztés ebben a silány sorozatban.

Zirowe 2013.12.11. 11:56:27

@judy7: sajnos úgy néz ki, hogy kristóf is egy ilyen "foggal-körömmel megtartjuk" karakter lett, mint az majd a mai részben lesz megint.

judy7 2013.12.11. 12:05:07

@Zirowe: Na ja, de legalább kaphatna egy kis mélységet a karaktere. Halálosan unalmas, hogy mindenkit megdug és mindenkivel sültparaszt. Egy HIV-ből sokmindent ki lehetne hozni.

Zirowe 2013.12.11. 12:07:24

@judy7: de hisz tanult az esetből!
Mostantól már használ gumit is!

Eddig ezt nem tudta felfogni a mogyorónyi agyával.

A következő variációk lehetségesek még a közeljövőben:
1. jól megverik
2. megerőszakolják
3. meleg lesz
4. elutazik külföldre
5. hímringyó lesz belőle

Ha ebből bmelyik meg fog történni, akkor kérem majd a jussom az ertéeltől!

karev 2013.12.12. 11:02:23

@aggyistenbiri: a zene tényleg mindig klassz.

karev 2013.12.12. 11:04:48

@Zirowe: én sem értettem, mire várakoznak annyira :))

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.12. 19:45:20

Elég lapos részek voltak eddig a héten, bár nem kizárt, hogy csak velem van a gond. Ja de, az kizárt.
Semmi újat nem láttam, az unalomig ismert sablonokat hozták, amiket már ezerszer láthattunk.
Anikó ripacskodásai, Lali faszságai, a punkok, vekengés azon, hogy ki takarít, ki vásárol, ha igen akkor miért nem.
Ásítok.

Zirowe 2013.12.12. 19:50:50

@aggyistenbiri: igen, ritka fos hét van, nehéz lesz ebből egy értelmes hv-t írni.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.12. 20:02:23

@Zirowe: Gondoltam is rád mély sajnálattal, hogy vajon mit tudsz majd összegereblyézni ebből a gyengusz eresztésből.

Zirowe 2013.12.12. 20:22:38

@aggyistenbiri: ÚRISTEN!!!!!
Sildes sapka nélkül!!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.12. 20:44:00

@Zirowe: Hallod, nem látsz a szemedtől?! Friss a frizőr a fején. Sapec nélkül ez nem derült volna ki.

Zirowe 2013.12.12. 20:50:21

@aggyistenbiri: én már hetekkel ezelőtt megmondtam, hogy hannamama és sildes kuffantani fognak.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.12. 20:51:02

Korrekció: Sapeccal nem derült volna ki.
(látszik, mennyire figyelek, még a kommentem helyességére SEM)
Igazából azon bambultam el, amit az egyik Lehányka kérdezett, mikor a kulcs elfordítása után se kép-se hang a kocsiban, hogy van-e benne benzin. Ha nincs, akkor is adott volna ki magából hangot a gép. Jajj de unom,ebből is látszik.

Zirowe 2013.12.12. 20:52:35

@aggyistenbiri: de ez a tipikus pina felfogás: nincs pénz kocsira, kajára, de arra van, hogy felesleges rucikát vegyünk, hiába mondta a mama 2x is, hogy nincs pénze szerelőre, hannucinak nem esett le mi a pálya, ő csak azért is ment volna shoppingolni.
Még a végén megértik, hogy ha nem melóznak, akkor nem is lesz moné.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.12. 21:00:51

@Zirowe: Na ez az egyik. A másik pedig, hogy nyafognak amiatt, miért megy el az anya is vásárolni velük, miért nem adja csak át egyszerűen a pénzt. Azért baszkikám, mert még lefolyna a gigátokon. Azért.

Zirowe 2013.12.12. 21:02:04

@aggyistenbiri: az meg külön vicc, ahogy hanna játssza az erkölcsös kislányt, illetve, hogy a szemében sildes a rohadék. :D

Marci, hol a szerződés?
Aláírta azt helyettem is a lali.. :P

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.12. 21:20:53

@Zirowe: Szánalmas.(hogy Sékszpír klasszikus idézzek, hallod)
Ezek az Anikó-Marci játszmázások, hisztik, durcázások annyira középsulis mentalitás, holott már huszonéves felnőttek volnának, saját vállalkozással. A párkapcsolatok kezelése viszont megrekedt 14 éves szinten.

Zirowe 2013.12.12. 21:22:21

@aggyistenbiri: de milyen vállalkozás, ami a viccnél is komolytalanabb?

Csak egy újabb helyszín, hogy emberek előtt a kirakatba vetkőzzenek..

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.12. 21:50:44

@Zirowe: "Szerződés, hohóó, hát szerződés ez az ami nem kell! A Művészvilágban megvan a kölcsönös bizalom, tehát nincs szükség szerződésre" mire a másik:" Én büszke vagyok arra, amit csinálok,tudod? Reginának igaza volt" Ennek a csajnak semmi önálló gondolata nincs, mindig hivatkozik valakire, aki mondott neki bármit is. Mindkettő béna és gyermeteg szereplő.
Három szerethető figura van: Zoli, a kozmetikus nemjuteszembeaneve, és Szandi.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.12. 22:48:04

Na csak eljutottam a mai rész végére mostanra, nincs több hozzáfűznivalóm. A holnapi rész beharangozójához viszont van: ez a buliban lány smárol lánnyal, mert 'A' pasi kéri, megint csak középiskolás vircsaft. Bori (egyem meg, kedvelem) szegényke álldogál a szőnyeg szélén, és Hanuli letépi fejét, hát menjen a búsba Hannácska.

karev 2013.12.13. 09:27:50

sajnos nem tudok érdemben hozzászólni, mert a héten egy részt sem láttam/voltam hajlandó megnézni. de majd a hv. :)

karev 2013.12.13. 09:29:22

@aggyistenbiri: én már mondtam, hogy Márcselló egy nudli.

karev 2013.12.13. 09:32:05

Szandit biztos azért nyomták ki, mert normális volt.

wakondok 2013.12.13. 11:52:13

arra senki sem reagál, hogy Cincogi kapott egy kozmetikai szalont és egyből nedves lett a bugyija?

Zirowe 2013.12.13. 11:53:27

@wakondok: teljesen logikus magyarázatot adott elő a buta fejével: ha vki vesz neked egy üzletet, akkor az nem azt jelenti, hogy egy kitartott ostoba liba vagy, hanem kihívásként kell felfogni és elébe állni!

Milyen kár, hogy nekem soha nem vesz senki ilyesfajta kihívást.

wakondok 2013.12.13. 13:01:34

@Zirowe: erre mondta Lemmy a Motöheadből, hogy "If you wanna get your hands on a beautiful girl,
You gotta use a Mastercard."

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.14. 12:27:16

@wakondok: Lemmy :DDD kösz!@Zirowe: Prokopp Dóra után tudjuk, van az a pénz,hogy korpás legyen az ember haja :)

Hanna kiborító, hányszor nem ment be a suliba, mert másnapos volt, és Borinak előadta, hogy beteg és legyen szíves falazni neki, most meg itt játssza a nem létező eszét.

Lali amit művelt az udvaron, az minden volt, csak nem vicces.
Szegény dísz-törpecucu vajon túléli majd a szilvesztert, vagy megsütik?

Zirowe 2013.12.16. 13:32:32

Sajnos a heti írás vizsga miatt csúszik 1-2 napot, addig is élvezzétek ezt a gyönyörűséget.
nanasi.hu/lali/

p.o.p 2013.12.16. 16:00:37

@Zirowe: Nah Kristófot csak megverték, kaptál jussot?:)

Ha Petike összejön Hanna anyjával (márpedig tuti) akkor nem nézem tovább ezt a szart!!! csak szólok:)
az már mindennek a legeslegeselegalja lenne.

Lali amúgy lehet, hogy szórakoztató karakter lenne, ha nem írnának neki ennyire ELKÉPESZTŐEN ötlettelen és fárasztó jelenteket...

de a malac, azért oda vagyok:) nyomják teli a sorozatot állatokkal, meg aidses Kristóffal ,akkor lehet nézhető lesz:)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.16. 19:16:42

@Zirowe: Csúszik a HV?! És még Lali képet is tolsz az arcunkba? Na ide se jövök többet!

Zirowe 2013.12.16. 20:06:19

@aggyistenbiri: holnap reggel kriminalisztika bizonyításelmélet vizsga. :)

@p.o.p: azért azt nem nevezném verésnek+a kórházba vitel is nevetséges volt.
Fantom feljelentés ezúttal nem lesz?! :D

Zirowe 2013.12.16. 20:08:16

Amúgy a malaccal végre lenne egy értelmes és tiszta lakó is, továbbra az élelmezési problémákat is megoldaná egy időre.

Már most látom rajta, hogy életképesebb, mint az összes eddigi lakó együttesen.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.16. 20:21:03

@Zirowe: Elfogadható a kifogás, csúszhatsz. Malackép lesz az ára.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.17. 12:10:55

@p.o.p: @Zirowe: A régi részek írói is így kezdték: először a vizsgákra hivatkozás, majd a diliházba vonulás, majd a hv-k megszűnése.
Jujj félek :)

Zirowe 2013.12.17. 12:12:59

@aggyistenbiri: nem para, ez csak posztgrad képzés, van még összesen két vizsgám január közepéig. :)

Eltökélt szándékom, hogy legalább annyi részről írjak hv-t, mint amennyiről most van fent (tehát nem darab számra, hanem epizód számra). :D

karev 2013.12.17. 12:27:19

@p.o.p: ja igen, ügyes légy, aztán tipli összefoglalót írni, mert nem láttam csomó részt. :)

Zirowe 2013.12.17. 12:28:47

@karev: állásinterjúm is lesz. :D

karev 2013.12.17. 12:30:31

@Zirowe: és nem lenne egyszerűbb részenként írni?

karev 2013.12.17. 12:31:05

@Zirowe: na, erről aztán véképp nem volt szó... :))

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.17. 12:34:48

@karev: Részről részre nem is baj, hogy nincs, a múlt hetiek nagyon laposak voltak, nekem bejön ez a heti egyszeri összefoglaló.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.17. 12:36:05

@Zirowe: Vizsga-állásintejú-hv...és akkor ne parázzak?! De.

karev 2013.12.17. 13:05:21

@aggyistenbiri: hát végül is...igazad van.

Zirowe 2013.12.17. 13:16:04

@karev: heti 2-3 részt szerettem volna írni, de sixx mondta, hogy akkor inkább heti összefoglaló legyen.

p.o.p 2013.12.18. 18:39:53

@Zirowe: Na sikerult a vizsga? Latom a hv az viszont megszuletett. Csekkolom:)

Zirowe 2013.12.18. 20:06:03

@p.o.p: szerintem jól, amúgy majd később lesz eredmény. :)
süti beállítások módosítása