Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

El Barco - A Bárka 3x08 (spanyol LOST)

2013. december 05. 11:00 - Sigismundus

Ezúttal Sol mesél, a vékony beszólós lány. Arról milyen is haldokolni, nincs se alagút, se lepergő Életed Filmje. Csak a küzdelem, az ellenállás, és ha hiábavaló akkor csak a barátai emlékeznek az emberre. Egy egy mozdulatára, a nevére. Sajnos az ő esetében senki nem emlékszik majd rá, még a sírkövön sem (ha lesz ilyenje) az ő neve áll majd. Ez alatt a lélekemelő monológ alatt láthatjuk amint a merev és mozdulatlan lányt lepedőbe csavarja majd bedobja a tengerbe a hajóról, valaki.

Clipboard31.jpg

Mint minden, ez is egy nappal korábban kezdődött. A jó hangulatú reggelit Max megjelenése rontotta le, aki hiába próbál barátkozni, csapatok közé űlni. Elutasítási hányadosa rosszabb mint Gamboáé, mert Ulisses a Hajó Hőse miatta maradt hátra. És ők egy család, mondja Ramiro, aki pedig eddig nem volt Uli nagy haverja.

Julian lopakodik ex-kabinja felé (amit átengedett a terhes Pókharapónak) mert hát 18 évig az ő kabinja volt és az ő WCje, másikat megszokni nehéz lenne. A nő persze beengedi, mert ha sürgős meg ezt szokta meg. Kis és zavaros párbeszéd még Saloméval, mely szerint valahogy ők nem egy pár de egy család? Szívzűrök a fedélzeten is, Ainoa nem akarja fogadni Uli rádióhívását, így az egész hajó megtudja hogy már megint szakítottak. Másik párféleség, Piti elsorolja amint partot érnek ős a tengerparton fog szexelni mert ott még soha. Mert egy csomó helyen már. Mire Sol elárulja hogy ő még soha sehol senkivel. Hülyegyerek nem érti, hisz jól néz ki a csaj, majd azt hiszi érti, hogy ezt azért neki mondta el mert majd izé.. Na rohanás egyet hűsítőt csobbanni sántával és papocskával. A vízben nekiáll a másik kettőnek hencegni mit tesz eztán a csípős nyelvű szűzzel majd. A kanszagú párbeszédet megszakítja hogy mindhármukat óriáspiócák kezdik ellepni.

Clipboard03.jpg

Ainoa a Konyhában dühöng mosogatás közben Buborék vigasztalná, hiába. A lány kijelenti, hogy akik szeretik egymást azok nem titkolóznak, majd dühében felrúg valamit. A szolgálatkész Buborék összeszedi őket és közben megtalál egy könyvet amivel Salome az egyik szekrény hiányzó lábát támasztotta alá. Nagylány nem tudja elég gyorsan elvenni tőle, így megtudjuk hogy a Részecskegyorsítók és Fekete Lyukak házilag a címe. Bizonyos Roberto Cardenosa könyve ez, Félkegyelmű ezen nem csodálkozik, tudja hogy így hívják őt és hogy régen okos volt, könyvet is írt. Az viszont már új infó neki hogy a könyvet nővérének Salomének dedikálta..

Clipboard05.jpg

Aztán durvulnak a dolgok. Gamboa tovább tartja túlélőóráit, ezúttal a mentőkötél-csomózása témakörben vizsgáznak. Solnak és Estelának sikerül elröhögnie a dolgot, és amikor a próba-hanyattesésre kerül a sor, butácska hanyatt is esik. A kolumb szokott stilusában lealázza Solt, hogy 4 hónapja volt megtanulni ezt, de most 48 órája van még. Majd az arcába hajolva félszemmel is észreveszi hogy a lány kontaklencsés. Ez azért furcsa, mert a kötelező orvosi aktájából ez kimaradt. Sol flash1: Két alak vív párbajtőrökkel, majd amikor egyikük a földre kerül, kiderül hogy két ikerlány. Az győztest Solnak hívják, és rohan öltözni mert jön a pasija és mennek az éjszakába. A vesztes neve Elena, és forr a dühtől hogy mindig csak második a hülye szemüvege, meg gátlásai miatt. Aztán amikor a másik lány pasija megjön, hirtelen ötlettől vezérelve ráveti magát. Hamar kiderül hogy az első smár-roham után hamar rájött a srác hogy nem az igazi Sollal van, hanem Elenával. És a közhiedelem ellenére nem örült annak hogy a két ikerlány mindkettőjének bejön.

Clipboard07.jpg

Kapitány és Kapitányné épp hozzákezdenének némi kellemes napközbeni szexnek. Julian azonban a 18 év alatt nem csak a saját kabinjába járt be kopogtatás nélkül, és a szokás most is magával ragadja, szexnek annyi, Julia felhevülten távozik. Elsőtiszt boldogan közli haverral hogy jeleket fog ! Nem a szárazföldét hanem Saloméét , mert az beengedte a WCjébe, erre ő otthagyta a kölnijét. Holnap a fogkefét fogja, utána megint mást, szép lassan visszatelepül. Egy életmód-újságban olvasta, ami az egyetemes emberi kultúra nagyobb dicsőségére élte túl a Világvégét. Montrero viszont óvná a csalódástól haverját. Buborék zseni-agya a legrosszabb választ dobta ki arra miért nem mondta neki Salome hogy a testvére. Hát mert nem szereti, ezért! Ainoa az most aki sikertelenül próbálja vígasztalni, de a félkegyelmű a lány szavait vágja vissza, hogy akik szeretik egymást azok nem titkolóznak. És elrohan.

Julia felhevült állapotában kissé gyorsan látja el a piócás triót, ecet és pár nap borogatás, majd elrohan Saloméval női dolgokról témázni. Ramiro és Palomares Pitit röhögik, hogy most aztán nem lesz Sollal elképzelt első jegylyukasztás, mert hülyegyereknek a farkára is jutott vérszívó.

Clipboard11.jpg

A két nő megbeszélésének amúgy az a lényege hogy Salome is látja a jeleket hogy Julian vissza akar költözni, ma kölni, holnap fogkefe. De ő nem akarja, csak udvarias vele szemben. Aztán jön Ainoa a dedikált könyvvel, és még rosszabb lesz szakácsné hangulata.

Máshol is rosszabbodik a helyzet. A trió kabinjában Piti társbérlőjét szemlélik, és ajánlgatják a benzines borogatást és a cigarettás leperzselést a haverok. Majd benyit a Kapitány és közli hogy mától Max is itt alszik, Ulisses helyén. A trió tiltakozna, hiába, Max is visszakozna de kap Montrerortól egy kioktatást, ez nem róla szól, hanem a fegyelemről és a kapott parancsról, marad! Végül marad is, de egyedül, mert a srácok máshová mennek aludni. A csajok kabinjába ahol szivesen fogadják őket. Kivéve Ainoát aki váratlan együttérzéstől vezérelve elrohan Maxhoz.

Clipboard12.jpg

Este Julia megint tartana a férjének némi bemutatót szexuális ismereteiből. De Julain megint csak benyit kopogtatás nélkül, mert megint elfelejtették bezárni. És megint nincs szex, de van nagy előrelépésről sztorizás, Elsőtiszt szerint már a fogkeféje is visszaköltözött.

Ainoa végül az (őrizetlenül hagyott!) Hídon találja Maxot, rádiózva. Az a Toronyban hátrahagyottakkal beszélget, de nem titokban. Felajánlja Nagylánynak hogy Ulit is odahívhatják a rádióhoz, de az nem kér ebből. Majd rádiózás után behízelgő és öntelt vigyorral kérdezgetni kezdi Ainoát, hogy biztos nehéz a barátja nélkül aludnia meg minden. Közben bevillan Maxnak egy flash, melyben ő volt az aki az Ulisses-Dulce szex képét Ainoa ágyára tette.

Clipboard15.jpg

Salome és Buborék egész éjjeli kergetőzése csak reggel ér véget amikor szakácsné megtalálja öccsét a Főárbócon. De az nem akar lejönni és beszélni vele, mert nem mondta el, milyen volt ő gyerekként és milyenek voltak szüleik.

Némi dráma máshol is. Vilma menne csomóoktatást taratni Solnak, aki viszont azon tépődik hogy valóban kiválasztott volt-e az a Sol Torres akit meghívtak a hajóra? Míg Sol a múltról elmélkedik, Gamboa kikutatja holmiját és megtalálja Sol és Elena közös fényképét.

Clipboard17.jpg

Hülyeségfaktor, Piti hogy megszabaduljon a piócától beleül egy lavór forró vízbe. De közben bevallja barátainak hogy nem csak megdugni akarja Solt, bejön neki annak csípős nyelve. Aztán üvöltés, de nagy és átható. Buborékot amúgy Sol imádkozza le az Főárbócról a testvéréról szóló szívhez szóló sztorikkal.Hogy úgy hasonlítottak egymásra mint két tojás de a másik jobb volt mindenben, és szebb is (bár ikrek voltak) Mégis utálta és már nem tudja szeretni, úgyhogy félkegyelmű is bocsásson meg testvérének, mert ők ketten az egyik utolsó testvérpár.

Nah még egy kis szenvelgés. Julian menne szakácsnéhoz egy virággal, hogy a végleges beköltözésről tárgyaljon. De Salome veszi a jeleket, ha nem is úgy értelmezi ahogy a másik szeretné. És szépen de gyorsan leállítja a reménykedő Elsőtisztet, hogy reméli nem beköltözni akart, mert az túlzás lenne.

Oktató, Sol menne csomózásból vizsgázni, de Gamboa tanár urat más érdekli. Az aktája szerint Sol Torres remekül lát és kémiából diplomázott. Akkor nem lesz nehéz kitölteni most egy egyszerű tesztet igaz? A probléma az hogy aki a hajón van az Elena Torres, rossz a szeme és gőze sincs a kémiához. És a kolumb szerint ez egy nagy probléma a lánynak. Sol/Elena flash2 (próbáltak trükközni a kamerával, de nagyon átlátszó, Alba Ribasból csak egy van) A félresikerült pasizás után nővére nem kaparta ki Elena szemét, inkább megbocsájtott neki, és megkérte menjen ő el a hajóval. Csak két hónap az egész, egy hülye ösztöndíj, ő meg pasizhat addig kedvére. Hát így lett Elenából Sol, így került a hajóra. Ahová nővére lett kiválasztott.

Clipboard21.jpg

Fürdő, Pitinek csak sikerült leszednie magáról a piócát és menne randira este. Szóval a diákok közt megint jó a hangulat míg be nem állít Max is fogat mosni. De most már nem tűri a zrikálást, kijelenti nem elvenni jött más helyét hanem mert benne 178 ember bízik meg. Hogy visszajön értük, a szállodásokért. Mert őnekik meg ő a hősük, mondja szerényen. És hogy még jobban hasson az érzelmekre, megmutatja a szállodások fényképeit, kis könnyes sztorikkal kiegészítve. Hát aligha lehet csodálkozni, ha a jószívű fiatalok megenyhülnek iránta, és nagyon kezdik szégyelni magukat? És Max után mennek az egyik Raktárba rögtönzött pizsamapartival adják tudtára hogy befogadták, hurrá. Még egy érzelmi válság amit sikerül fényképekkel megbeszélni. Salome dumálja ki Buborékot ezúttal a kabinjából, egy csomó gyerekkori fényképpel, meg olyan szövegekkel, hogy az öccse beszélte le egy csomó házasságáról, és ezért hálás neki. És elárulja, hogy az utolsó ilyen alkalommal Roberto kérte meg, hogy senkinek ne mondja el hogy ők testvérek.

Vissza az aktuálisan egyetlen komoly témához. Gamboa az Oktatóban Sol segítségével elpakolja a padokat, közben elmagyarázza hogy mindenkit okkal hívtak meg a hajóra. Kivéve Elena Torrest, vagyis ő itt felesleges.. Majd miután közében jókora üres tér alakult ki, elárulja miért is volt a Mőbelfitness, aktája szerint Sol kiváló vívó. Hát most bebizonyíthatja, hogy van olyan jó mint a nővére. Vívni fognak, az életéért.

Clipboard24.jpg

Utolsó felvonása a házastársi szex-kisérletnek, Julia megint bepróbálja csábítani férjét a közös kabinba. Aki menne is boldogan, de a szeme sarkából meglátja az orrát lógató Juliant. Nem probléma, mondja erre Kapitányné, persze-persze beszéljétek meg a dolgokat, hisz haverok vagytok. És addig a kabinban várok majd, aminek ajtajában elfordítom a kulcsot, de belülről. A haveri beszélgetés a szokásos, a Nő olyan mint a Tenger-típusú bölcselkedés, meg röhögések.

Clipboard22.jpg

Oktató, tart a harc. Hiába erősebb jóval a kolumb, Sol/Elena felfogta hogy az életéért vív, és bevisz jópár ütést. És kap is párat, közben leesik a nyaklánca észrevétlen. Míg végül lefegyverzi ellenfelét, aki gratulál hogy Elena Torres, életében elösször legyőzte a gyerekkor traumát, hogy ő mindig csak második. Jutalma az Oktató kulcsa, amivel szabadulhat. Persze ez csak egy sunyi trükk, amivel a lány háta mögé kerülhetett.

Clipboard29.jpg

Mert ezt a játékot nem úgy játsszák, hogy nem-kiválasztottak is részt vehetnek benne. És tetszik vagy sem, de halnia kell. Egy MrSpock-féle fogással, szép finoman elszorít egy ért a lány nyakán, amitől lassan nem kap vért az agya. Elálmosodik, majd elalszik szép lassan, miközben azért mégis lát néhány boldog képet. És tényleg nem búcsúzik szépen el tőle egy barátja sem, csak a gyilkosa Gamboa, aki életében utoljára szólítja csak a nevén, Elenának.

Címkék: el barco
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Timi1983 2013.12.08. 22:47:42

Én eredetiben láttam rögtön a megjelenése idején. Amikor a lányokat mutatják térdelve, akkor ott el is rontják a nyakláncos felvételeket. Még akkor is Sol nyakában van a nyaklánc, amikor korábban már Elenának adta, de mindegy, nem ez volt a lényeg persze :)) Így utólag, fogalmam sincs mi értelme volt megölni Elenát.....

Timi1983 2013.12.08. 22:48:20

Sajnos elkaszálták a sorozatot és Elena halálára sincs válasz
süti beállítások módosítása