Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6711-6714. rész

2013. december 05. 15:00 - julie0812

A kisboltban nyitunk, Tóbiás mondja nagy örömmel Gizinek, hogy várják a rendőrségen vallomást tenni a betörés ügyében. Laci hőzöng, Tóbi pedig álszent módjára nyugtatgatja Gizit, ha ártatlan, nem lesz baj, majd kaján vigyorral elhúz kávézni a Rózsába. Gizit meg kábé az infarktus kerülgeti.

1.jpg

Claudia és NonStop munkamegbeszélést tart a sötét irodában, Máté meg közben jól ráijeszt a szipirtyóra. A kissrác fényképeket szeretne nézegetni, amiket Peti küldött az állítólagos nyaralásról, de Claudia lerázza, gondolom NonStop előtt nem akarja a kamuképeket mutogatni.

2.jpg

A Fekete lakban folytatjuk, megy az édelgés, de jó hogy mindenki kibékült. Ám az idill csak látszólagos, Alíz közli Orsival hogy továbbra is utálja. Orsi Nóránál panaszkodik, miközben épp koccintanak a lakáseladásra, persze szigorúan csak alkoholmentesen. Nóra védelmébe veszi Alízt, biztos csak a Luca miatt aggódik, na ez is új. Orsi el is mondja Alíznak, hogy szeretne egy kis pénzt adni Luca tanulmányaira, de Alíz mivel büszke (és szőke) nem fogadja el.

A Szabó ikrek és Lucácska az udvaron, épp a mocskos kis csínjeiket nézik vissza telefonon, amikor az egyik iker (sajnos még mindig nem tudom melyik másik, nézzétek el nekem), felfedez valami érdekeset.

4.jpg

A kis Berényi még mindig a kórházban dekkol Petivel, tényleg pozitívan csalódtam benne. Bár Balázs azért csajozna is kicsit a csinos nővérkékkel. Juli és Claudia nagyon hálásak neki hogy így kitart Peti mellett.

3.jpg

NonStop Ádi és Hanna sétálgatnak, amikor egy lány összeesik az utcán – szerencsére, pont a kórház előtt. Ádiék gyorsan be is viszik a kórházba, és persze amikor jönnek kifele, épp összefutnak a Nagysasszonnyal. Claudia hebeg valamit egy orvosbarátnőjéről, Hannáék nem is firtatják tovább, hogy mit keres ott, hanem lelkesen mesélik a tetovált lány esetét, nahát, ebből is egy fantasztikus cikk fog kerekedni. Amint lelépnek, Clau gyorsan telefonál Julinak, nehogy pont most jöjjön ki, mert majdnem lebuktak Hannáék előtt, majd nem egész két másodperccel később mondja neki: most már jöhetsz.

5.jpg

A pénzbehajtó kéményfiú ismét megjelenik Barthánál az irodában, keménykedik egy sort és kéri a védelmi pénzt, lám a kisboltban sem fizettek és meg is szívták. Zsolt kiröhögi, de miután a fazon elhúz, gondterhelten pislog a kamerába.

6.jpg

Orsi és Bözsi mama búcsúzkodnak, jaj de kár hogy egész eddig a veszekedésre pazaroltuk az időt. Bözsike próbál vezekelni és megmutatja Orsinak, hogy Vilibával kutakodtak a neten, hogy mi a módja az örökbefogadásnak Új-Zélandon. Mégiscsak szorult belé egy kis anyai szeretet, Orsi pedig teljesen odavan.

7.jpg

NonStop a parkban győzködi Hannát hogy térjen vissza az újságíráshoz, az új főszerkesztőt nagyon érdekli a tetoválós sztori. Hanna kicsit kéreti magát, de aztán belemegy. Ádi felveti hogy menjenek el vacsorázni, Hanna elhívná Lindát is a Kínai Gyerökkel, szerintem NonStop nem pont így képzelt el egy romantikus estét.

Orsi a kisboltban könnyes búcsút vesz Nórától és Lacitól, amikor Gizi megérkezik a kihallgatásról. Azt mondja, minden rendben volt, de Nóra szerint nem volt túl okos ötlet csak úgy vallomást tennie, ügyvéd nélkül. Bár szerintem ha valakit tanúként idéznek be, nem szokott ügyvédet fogadni.

8.jpg

Máté végre megkapja a Peti által küldött képeket, de pont jön NonStop és szakértő szemmel azonnal látja, hogy valami nem stimmel a nyaralós fílinggel. Később elő is veszi a Nagysasszonyt, a képek nem igaziak, nem stimmelnek a fények, mégis mi van Petivel. Claudia megpróbálja lerázni, de Ádi végül kiszedi belőle az igazságot: Peti kórházban van.

9.jpg

A Szabó ikrek beállítanak Gizihez a boltba, mondják neki hogy telefonnal sikerült felvenniük a rablókat. Gizi repes az örömtől, tömné is a gyerekeket csokival, de ezek nem kispályások: inkább ropit kérnek. Vagyis húsz ropit.

Balázs próbálja Petit jobb kedvre deríteni a kórházban, győzködi, hogy egyen, de Peti nincs jól. Szóval Balázs inkább betolja Peti kajáját, közben Peti rajzolgat.

Gizi győzködi Lacit, ki kéne fizetni az ikreket, de Laci nem hagyja magát zsarolni. Úgy ahogy Bartha se, újra elküldi a pénzbehajtót a vérbe. Nem lesz ennek jó vége Zsoltikám.

10_1.jpg

Hanna jön NonStophoz, lelkesen meséli hogy új főszerkesztő visszaveszi a laphoz. Hannácsak ünnepelne, de Ádi most nincs abban a hangulatban, gondolom Peti miatt. Hogy könnyítsen a lelkén, meg is látogatja Petit a kórházban, aki épp akkor szembesül azzal, hogy csomókban hullik a haja. NonStop sajnálkozik, Peti meg kiakad, aztán Ádám még azt is közli vele, hogy odavan a Hannáért. Petit nem érinti túl jól a dolog, persze NonStop szarik rá, sőt még tanácsot is kér tőle, hogyan tudná megfűzni. Megérdemelne egy pofánverést.

11.jpg

Végre jöhet is egy kis bunyó, a rosszfiúk megérkeznek Barthához a Rózsába a lóvé reményében. Zsolt előkap egy baseball ütőt és a könnyeim folynak a röhögéstől, miközben két igazán félelmetes verőlegény kicsit megdolgozza Zsolti fiút. Szerencsére megjön New Bartha is, még pont jókor, kezdődhet a közelharc.

Vilibá az udvaron szintén behajtósat játszik, kéri Enikőtől a közös költséget, amivel jócskán elmaradtak. Jönnek az ikrek is, akik már előre isznak a medve bőrére és gondolatban már költik is a húszezret.

12.jpg

Old Bartha jön New Barthához, mintha mi sem történt volna, nem nagyon látszanak rajtuk az előző esti bunyó nyomai, Zsolt még az ingét sem cserélte le tegnap óta. Mint megtudjuk, végül ők kerültek ki győztesként és Zsolt agyában már meg is született a legújabb nagyszerű ötlet: mivel ők ilyen jó csapat a kisöcsivel, csináljanak ketten egy védelmi céget. De New Bartha nem vevő erre, mégiscsak ő az igazságosztó.

13_1.jpg

Gizi elregéli Nórának, hogy az ikrek megörökítették a bolt kirablását, Nóra szerint ez remek hír, de nem szabad ezért fizetni nekik. Mondjuk ügyvédként igazán segíthetne egy kicsit, bizonyíték visszatartása bűncselekmény. Majd a Laci elintézi, mondja Gizi. Novák meg is szerzi a kis gennyládáktól a mobilt, csak éppen a pin kód is kellene hozzá. Az ikrek követelik a pénzt, de Laci nem fizet a kis zsarolóknak.

16.jpg

És a végére egy párhuzamos jelenet: NonStop előrukkol egy hatalmas Hanna-poszterrel, amit gondolom Peti rajzolt, Ádám meg kinyomtatta és kirakta a buszmegállóban. Hanna persze ettől odáig van. Közben Petit látjuk a tükör előtt állva, ahogy éppen egy nullás géppel megy végig a haján. A borotva berregése alatt NonStop a lényegre tér és lesmárolja Hannát. Szívszorító és egyben gyomorforgató.

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mr akira · http://www.imdb.com/user/ur10129073/ratings 2013.12.06. 18:50:51

Azért a Stan és Pan verőlegény-páros helyett egy fokkal komolyabban vehető rosszfiúkat igazán kereshettek volna.
süti beállítások módosítása