Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Társas játék 2x10 - Nők a teljes idegösszeomlás szélén

2013. december 03. 09:00 - sixx

Juditéknál nyitunk, ahol a rémes gyerekszínészek között Balsai Móni is elvész, a sztori meg annyi, hogy a két új gyerek és a két régi nem akar összebandázni, teljesen érthetően. És Judit agyára mennek azzal, hogy ellenkeznek vele, az ágyában alszanak, és nem beszélnek vele, azaz minden olyasmit eljátszanak, amit egy dacos gyerek szokott. Nem kell nekik enni adni, oszt majd rájönnek.

Screen Shot 2013-12-03 at 6.20.43.png

Mivel ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, Milán talpig fehér frakkban jelenik meg Lénánál, hiszen Udvaros Dorottya buijáról jön, ahol dzsigolóként funkcionált a milliomos szépasszony mellett. Léna meg is kérdezi, hogy miafasz, Milán meg mondja, hogy a milliomos csaja erőltette rá, de Léna azt hiszi tréfál. Ezután már nem sokat kérdez, kábé két perccel később már dugnak is, pedig elhangzik a "fontos dolgokban őszinte vagyok mondat is." Judit és a prof is hasonló tevékenységet szeretnének folytatni (dugás), de nem megy (kölykök). Léna másnap egyedül ébred, és morcos, én azt hittem, hogy Milán majd a konyhában várja reggelivel, de ezek szerint romantikusabb alkat vagyok, mint ez a karakter.

Screen Shot 2013-12-03 at 6.28.47.png

Milán a reggeli helyett hazakullog a nőjéhez, aki Udvaros Dorottya, és nagyon puccos helyen lakik, biztos rá kellene ösmernem, de lassan 4 év budapesti tartózkodás után sem ismerem fel az ikonikus épületeket, sajnálom. Milán besomfordál, és rászól az erkélyen dohányzó nőre, hogy ne szokjon vissza a cigire, mert ráncos lesz a feje, és akkor a népek azt hiszik majd, hogy az anyja. Jó nagy paraszt vagy te, Milán. Udvaros kikészül, mér nem vetted fel a telefont? Mer' elhagytam. A bulin hiányolták ugyanis az ifjú hódítót, és ez kínos volt, de Udvaros hazudott valamit, mert az kényelmes. Jön a minikatarzis, mondjad a frankót, Milán, hol a picsában voltál? Milán megmondja: egy barna csajt dugtam ájulásig, és szerelmes vagyok bele. Milán, Milán, veled nem lehet komolyan beszélni, mennyit buktál pókeren? Nagyszerű. Udvaros terapeutához küldené Milánt, az meg erre ideges lesz, és ennyi volt ennek a jelenetnek.

Screen Shot 2013-12-03 at 6.31.35.png

Gabi és Antal továbbra is egy munkahelyen melóznak, ami rettentő kínossá teszi a délelőtti találkozásukat, hiszen Antal Gabi főnöke. Mennék terhestornára, mondja Gabi, Antal elengedi, mert rendes, Gabi meg üdvözli Mázi kutyát. Antal azért beszól, hogy az apa is ott lesz, ugye? Kemény. Az apa nem lesz ott, mert éppen reklémkampánykodik, valami minősíthetetlenül fos termékhez készítenek nagyon gagyi kampányt, és Léna be is szól rá, hogy ez így szar, és hagyjuk, eleve, tiszta cukor a drazsé (a termék), mire a titkárnőcske meregeti a körmeit kicsnyég, és beszól, hogy de hát Dávid a főnök, és neki tetszik. Léna ettől kiborul, és otthagyja őket a francba, DE a lépcsőházban összefut a bűánbánó Milánnal, akivel nem foglalkozik, hiába igyekszik meaculpázni és vallja be, hogy szerencsejátékfüggő.

Screen Shot 2013-12-03 at 6.39.36.png

Közjáték: Gabi a terhesoktatáson egyedül, sok rosszalló tekintet között. Szar neki.

Screen Shot 2013-12-03 at 6.44.14.png

Iván Léna lakásában van, napközben, amikor pedig dolgoznia kellene, és annak ellenére, hogy az epizód timeline-ja alapján két perce még a melóhelyen volt, de mindegy, megszoktuk, hogy itt mindenki teleportációra képes. Flóra hívja fel, és szeretne vele kávézni, mert reklámszínész, de persze nem azért, mert meló kell neki, hanem azért, mert be akarja mószerolni Juditot nála. Iván a beszélgetés közben ráguglizik a csajra, és tetszik neki amit lát, de amikor megpillantja az IMPOTENCIA címűá könyvet, elmegy a kedve az élettől is. Kérdem én: mi a fasznak tesz bárki is egy ilyen könyvet az ágya mellé, ha éppen igyekszik kigyógyulni ebből a bajból? Rácsapja a kagylót Flórára, de ennek még úgyis lesz folytatása.

Screen Shot 2013-12-03 at 6.50.24.png

Közjáték 2: Judit és a prof már megint dugna, de már megint nem megy, mert a gyerekek.

Screen Shot 2013-12-03 at 6.51.07.png

Zenés montázs 1: Dávidot a titkárnőcsaja ráveszi hogy fotózza, de ne csöcsben, hanem ruhában, így senkit nem érdekel a negédes jelenet. Léna a fotózkodás közepén tér vissza a dührohamból, csendben figyel az ajtóban, majd elmegy, az arcán a mi fájdalmunkkal amit a jelenet mesterkéltsége és az alatta hallható hipszterhimnusz miatt érzünk. A prof kiköltözik az erkélyre Judittal, ahol dugnának. Nem tudnak, mert a gyerekekek.

Screen Shot 2013-12-03 at 6.52.18.png

Antal Mázlit sétáltatva összefut a vakvezető kutyaképző asszonnyal, aki szerelmet vall neki, és Antal úgy gondolja, hogy ennyi neki is jár, mármint egy kis boldogság egy olyan asszony mellett, aki jókat főz és nem dugatta meg magát mással (bónusz: nem terhes). Másnap(?) reggel Flóra a Mini Cooperben nézi, ahogy a prof az Audiban viszi a kölyköket iskolába, majd beront, és ölel, hamarosan mind együtt leszünk. A gyerekek arcán annyi érzelem látszik, mint a Walking Dead zombistatisztáin.

Screen Shot 2013-12-03 at 6.55.57.png

Gabi otthon az anyjával és a flegma húgával beszélget, a húg megint rövidnadtágban/miniszoknyában van, mert hosszú a lába, mondom én, hogy ő a szeglény ember Tóth Gabija. A mama nem egyszerű eset, óvatos baszogatással vezeti rá Gabit arra hogy ha jót akar magának, akkor főz egy jót Antalnak, mert azt nagyon tud, és eleve, a férfi farkához szívéhez a hasán keresztül vezet az út. A húg elmeséli, hogy látta, mi van a kutyakiképző nő és Antal között, mire Gabiban felhorgad valami.

Screen Shot 2013-12-03 at 6.58.50.png

Közjáték 3: a prof és Judit a kórházban, dugnának. A prof műtene. Dugnak, a beteg le van szarva.

Screen Shot 2013-12-03 at 7.01.28.png

Zenés montázs 2: Gabi süt, főz.

Screen Shot 2013-12-03 at 7.02.33.png

Gabi az elkészült kaját elviszi Antalhoz, és amikor meglátja, higy már meg van terítve, megjegyzi, hogy nahát, gondolatolvasó vagy, de erre megjelenik a kutyakiképző nő, és nem, Antal nem gondolatolvasó, csak kanos. Gabi zavarba jön, de nem borul ki a nő előtt, inkább Mázli tányérkájába önti a vörösboros pörköltöt, majd elkullog, és egy padon sajnálja magát, de kurvára. Milán egy cserepes növényt visz Lénának, de nem a lakására, hanem a munkahelyére, mert így simán lehet belőle bonyodalom, hiszen a növényre a titkárnő talál rá, és mivel Milán nem írja alá a mellékelt kártyát, csak egy szerelmes üzenetet hagy rajta, így a kiscsaj azt hiszi, Dávidtól kapta, aki romantikázik. Ilyen is csak a nagyon rossz filmekben fordulhat elő, mint ahogy az is, hogy Udvaros követte Milánt és végignézi a növény mellett elaléló lány jelenetét. És bosszút forral.

Screen Shot 2013-12-03 at 7.07.43.png

Minden, amit a sorozatról tudni érdemes, itt elolvasható.

A Társas játék a comment:com-on és az Indexen:

Címkék: társas játék
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

én már a fény gyermeke vagyok 2013.12.03. 19:20:48

Azért nem olyan nehéz UD puccos lakásának betájolása. Az a kurvanagy épület mellette Országház néven vált ismerté. Mutatták eleget az erkélyes jelenetnél, mintha Vityánk is integetett volna az egyik ablakból.

Bogas 2013.12.03. 19:56:28

Ismét egy olyan epizód, amit az 5 másodperces előzetesből is meg lehetett jósolni.

ciccaful 2013.12.04. 13:56:25

@Bogas: a meghökkentő meséket ajánlom akkor helyette ;)
süti beállítások módosítása