Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 167-171. - Karmic Hostel from Hell

2013. december 02. 14:12 - Zirowe

Kócos teljesen magába van fordulva, mert Tudjukki meg akar szabadulni a hajó részétől, amit Lófej eredetileg 5 milláért vett és 6 és félért adott tovább, azt most 8-ért kínálja a sármőr. Az senkit nem érdekel, hogy az egész vállalkozás hatalmas mínuszban van és már sosem fogja behozni a beruházásokat, valamiért az ár folyamatosan inflálódik. Hatalmas ötlet, adjuk el Redzsinek. A pokoli hostelben Karvaly egy bőrönddel nézve farkasszemet ébred, amiben a megszokott s/m cuccai helyett egy komplett bohóc felszerelést talál, ami számára furcsa, mert ennyire még nem deviáns, hogy ilyenekre gerjedjen.

01.jpg

A fiataloknál nagy falatozás folyik, amikor is furcsaszemű Hanna szeretné jól megtömni Zoé pocakját, hiszen ő most „súlyos beteg”, Karesz meg ismételten rácsodálkozik egy gazdátlan rókára a mosdóban, vajon ki hagyhatta ott. Később furcsaszemű, meg a névtelen vörös barátnője arra jönnek haza, hogy üres a frigó, ami lehetetlen, mert tegnap voltak bevásárolni a nem létező pénzükkel. Zoé ette meg, mert Karesz2-vel való veszekedések mindig kajássá teszik, logikus. Mi a megoldás? Öltözzünk ki ribancoknak és látogassuk meg Karesz2-őt a melóhelyén (mert, hogy neki ilyene is van, eddig nem is tudtam, hogy ezek közül akár csak egy is dolgozik), ahol a szerelmes fiatalember ledisznózza kedvesét. Zóé kikészül és a wc-be rohan, ahol hatalmas könnyek között bevallja Furcsaszeműnek, hogy mostanában az a kedvenc sportja, hogy kajálás után mindent kiköp, mert az olyan mókás, de ezt senkinek se mond el! Háhá, tehát mégsem terhes! Az álomhajón Kócos előadja a nagy üzleti tervét Redzsinek: figy, adott ez a katamarán, a rezsi hatalmas, a bevétel nem létező, az ár pedig nevetségesen magas, egyszóval kihagyhatatlan ajánlat!

02.jpg

Persze rögtön tetszik a lánynak, aki szintén látja benne a potenciált (annyi potenciált láttak már ebben a csotrogányban, hogy már leírni se tudom, oszt még sincs profit) és szívesen alakítaná át panzióvá. Rita azt fundálja ki, mint egyetlen életképes megoldás, hogy a jó dolgában harlekinnek öltözik és megpróbálja megtalálni a bőröndjét, ami persze ott várakozik az ágya alatt, ezt már az első képsorokon láthattuk. Elkeseredettségében már két kínai turistát is megpróbál lelejmolni egy pólóért, de sajnos sikertelenül. Valami érthetetlen oknál fogva elkezdi róni Pest utcáit a bohóc ruhában, amikor is leszólítják, hogy figyu mán, pont jókor jöttél, mert most kezdődik a lebeszélt meló (?!), amire a paranoiás Karvaly azt válaszolja, hogy nyilván a másik fél is benne van az eszelős szívatásban és inkább hagyja őt békén! De a szomorkás gyerekek látványa megpuhítja Rita nem létező szívét, így több résznyi idézőjeles bohóckodás után végre igazi bohóckodásba kezd, még pár műmosolyt is magára erőltet a gyermekek kedvéért. A katamaránon Kócos szomorú, mert a bankban kinevették, amikor hitelt szeretett volna, nyilván a minimálbéres félhajó tulajdonos nem valami jó adós.

03.jpg

Közben Kristóf már bizniszel, talált is pár öreget, akik az otthonuk számára szeretnék megvenni a hajót, pont jó lesz a bingó esték helyszíneként, telén ideális placc a repkedő mínuszok közt. Ezt már Kócos sem bírja, akkor inkább a Redzsi féle panzió, szóval könyörögve kérleli a lányt, hogy vegye már meg ő. Redzsi elszalad a hajóra, ahol a nyugdíjas sereg már a szerződést írnák alá, amikor is Redzsi oltásai hatására Kristófnak megenyhül a szíve és inkább széttépi a papírost, hiszen az adott szava semmit sem ér és inkább a lánynak adja el a részét, de csak egy feltétellel: ő addig lakik ott ingyen, amíg akar. Tehát, adott egy hajó véges szobákkal (mennyivel is, 2, talán 3 szobával), az egyikben Kócos, a másikban Tudjukki, a megtérülési időt ki sem akarom számolni, hogy vajon hány évszázad/évezred. Ritáért Profi húga jön felmentő seregként, hogy majd szereznek neki ruhát. Hirtelen egy ismeretlen férfi kezd el üvölteni és futni a lányok után, akik azután, hogy keresték egész nap a bőröndöt, mit tesznek nagy okosan? Elrohannak, mert, hogy fúj, csúnya idegen rossz bácsi, ki tudja mit akar, lehet, hogy bohóc fétise van és most begerjedten üldözi őket!

04.jpg

A hostelben megy a nagy konfrontálódás az idegen és Karvaly között, mit keres rajtad a bohóc ruhám, miért volt ez a bőrönd az ágyam előtt, stb. A csávó rögtön kiszúrja a lány bőröndjét az ágya alatt, és ezzel ez volt az egyetlen értelmes cselekedete az egész rész alatt. A kedd reggelt egy tetőtől talpig rózsaszínbe borult baltaarcú Dzsóval kezdjük, aki hevesen ölelgeti álmában a rózsaszín póniját, nagyon megható. Kint a hácienda lányai egy zokogó Barbit vigasztalnak, aki azért borult ki, mert álmában Dzsó otthagyta az oltár előtt. Gondolom nem kapta még meg a reggeli előtti ébresztő pofonokat urától. A lányka elrohan a tanácsba, hogy Dzsó háta mögött szerezzen magának egy esküvői időpontot, mert ha törik, ha szakad, neki még február előtt Dzsónévá kell válnia, mert akkor lesz egy rokonának az esküvője és mindenképpen meg kell azt előzni, mert ha nem, mint fognak szólni a falubeliek?! Közben a műhelyben Dzsót szembesítik azzal, hogy a munkája egy fabatkát sem ér, meg különben is, szökő évente egyszer van bent egy fél órára, illetve a bevételek is csökkentek, ezért a fizetéseket is minimalizálni fogják. Hallod, fuck this shit, inkább felmondok!

05.jpg

Barbika a hír hallatán kikészül, mert miből fizetik majd az esküvőt, a gyereksereget, meg a többi rózsaszín álmot. Az egésznek az a végeredménye, hogy Dzsót a saját lakásában kidobják a szobájából, hogy aludjon inkább a kanapén, amit ő eddig mindenkinek tiltott, ó, az isteni igazságszolgáltatás.. Anikóéknál nagy vidámság van, mert holnap lesz a lányka születésnapja, ő pedig drága pénzért rendelt magának egy szép ruhácskát németből, hogy miért nem hozta haza maga, azt nem tudni. Redzsinek nagyon tetszik a textil darab, olyannyira, hogy el is szakítja azt, miközben rásegíti a lánykára, szóval megint konfliktus. Ezt még tetőzzük egy Márcselló általi elrontott üzlettáblával, mert hogy miért van a srác neve előbb és nagyobb betűkkel, ha ő a fontos biznicvúmen! Mondjuk megállapodhattak volna egy szimpla abc sorrendben is.. Otthon már teljes idegösszeomlást ad elő szerelmének Anikó, akinek a nagy őrjöngés közepette már nem marad ereje meglepetés szülinapra, szóval inkább passzolná a lehetőséget, cserébe Szandikával rúgnak be kettesben a férfiakat szidva.

06.jpg

Laller megint teszi az agyát, miszerint végre eljött a nagy nap, ma végre hatalmas sztár lesz, mégpedig olyan, akin a kávéfolt is jól mutat az ingén, viszont az ajtót már nem tudja kinyitni. Berényi kisgömböc elő is adja neki az elképzelését, Laller lesz a városi cowboy, mert erre van igény. Ej, de szívesen látnám azokat a közvélemény kutatásokat, talán nem begombázott egyetemistákat kellett volna megkérdezni.. A másik hidegzuhany, hogy van az a színt, amikor már a számítógép se tud hangot tunningolni, és Laller 20 egységgel van ezen színt alatt, szóval kötelező jelleggel kell majd énektanárhoz járnia. Ez az egész laliféle história nagyon nem tetszik Berényi munkatársának, aki kb az egyetlen épeszű ember a sorozatban és már az elején is megmondta puminak, hogy semmit nem ér, de ez senkit nem érdekel, mert Berényi tudja, hogy hol vannak az igazi tehetségek elásva, és bizony pumiban ott lapul egy hatalmas.. Szerda reggel meghozza a postás Laller autogram kártyáit, amire már tényleg nem tudok mit mondani.

07.jpg

A reggeli az 5 évesek színvonalát hozza, amikor is Barbi a „nem hallom, nem beszélek vele, kérlek tolmácsold számára a mondanivalómat” játékot játssza Dzsóval Redzsi közreműködésével. Nem bírván a feszültséget Barbi el kezdi szedni a rózsaszín sátorfáját, hiszen Dzsó azt sem értékeli, hogy abbahagyta a tabletta szedését, amiről csak most tesz említést. Dzsó pedig elmegy tanácsért a bölcs Hannácskához, aki ráébreszti arra, hogy szüksége van a munkájára és Barbira is, ezért a meghunyászkodott szekrény visszakönyörgi a régi állását, a munkatársa nagy örömére. Márcselló pedig egy teszós csokorral szeretné megvigasztalni másnapos barátnőjét, akit nem érdekelnek a kedveskedések, mert sietnie kell, csomó minden dolga van még az esti megnyitóig. Laller viszont eljutott arra a pontra, hogy hajlandó még többet rááldozni a kóvbojos hülyeségre, így elmegy egy western boltba, és nem tudni milyen pénzből, de full veszkóba öltözteti magát ezzel is bizonyítva Berényinek az elkötelezettségét. El is kezdik az új sláger felvételét, de az eredmény még a mulatós krákogásnál is siralmasabb, mert ő inkább nyomná éjjel nappal a lalipopot..

08.jpg

A fantasztikus rím annyira megtetszik Berényinek, hogy gyorsan össze is dobnak egy mulatós számot, tokkal vonóval, hogy akkor most ezt énekelje fel próbaként Laller, amit a srác jobban is élvez és állítólag nagyon jól énekelte fel, szerintem meg csak a szokásos fos. No de már itt az értelmetlen nagy megnyitó ideje, ahová Profi egy hatalmas csokorral érkezik, amitől Marcika nagyon elszégyenli magát, mert neki csak a teszkósra futotta. Redzsi Anikó beszéde közben szeretett volna szülinapi kórust énekelni kétszer is, de Anikó gyorsan lekussoltatja. Anikó bőszen osztogatja a névjegykártyáit, de a pezsgőért kuncsorgó állandó tömeg folyton megzavarja őt ebben, ami ismét felidegesíti a lányt, hiszen ő még a buli előtt megkérte Márcsellót arra, hogy pincérkedjen helyette, de az meg csak a saját ügyfeleivel van elfoglalva, a kis pofátlan. Ezért Anikó, ahelyett, hogy fél perc alatt lezavarta volna az egészet, inkább hisztibe kezd. Okos. Mondjuk az egész jelenet abszurd, kezdve a személyzet hiányával, az üzlet feleslegességével, illetve a nevetséges „ügyfelekkel” folytatva.

09.jpg

Dzsó következő meghunyászkodó állomása Barbihoz vezet, ahol ismét bemutatja, hogy milyen egy férfias papucs, és immáron huszadik alkalommal is visszakönyörgi magát a lánykához, de persze amikor este az ágyban előkerül a gumi, az már annyira nem szimpi a lánykának, hiszen hogyan lesz így minidzsó?! Laller pedig előadja nagy örömét a többi lakónak, miszerint szerencsére vége a kóvbojosdinak és eljött a lalipop ideje. Nyilvánvaló, hogy mindenki örül, kivéve Lófej, aki továbbra sem érti, ha egy ilyen fahangú, mint a Lali kap esélyt, akkor ő, akinek még rosszabb a hangja, de legalább lenyeli, miért nem jutott sehova.. Csütörtök reggel Dzsó izgatottan bújja a számítógépet, amin egy árverés fut a Gaben autójával, akit nagyon meglep, hogy Dzsó elhatározta, hogy eladja az autóját, majd a pénzt a közösbe fogja dobni. Nem mondom, engem is meglep ez a fajta őskommunizmus, illetve a kigyúrt/tetovált XXI. századi generalisszimusz viselkedése, de nincs idő fanyalgásra, mert jönnek a nagy ötletek a pénz felhasználására: Redzsi persze az egészet beletenné a kaja alapba, Lófej mosogatógépet és takarítónőt venne, Cincogi nagy kádat, Gaben pedig konditermet, és folytathatnám a végtelenségig.

10.jpg

Lalit viszont hidegen hagyja az egész, mert neki nemsokára úgyis dőlni fog a lé és abból fel fogja újítani az egész kócerájt. Joszif Visszárionovics Dzsóvics a sok kívánság meghallgatása után eldöntötte, hogy inkább magának épít egy kis konditermet a landzsba és ez ellen nincs appeláta. Barbi természetesen nem fogja ezt annyiba hagyni, ezért máris kifundálja, hogy amíg a többiek nincsenek otthon, addig ő elvégzi a pénz befektetését, és beszerez egy ipari álló szoláriumot. A többiek ezt nem fogadják valami jól, leoltják a szegény párát, erre Barbi ismét sírva rohan el. A katamaránon Tudjukki adja a nagy arcot, dézsmálja a likőr szekrényt és májerkodik az egyéjszakás kalandjaival, és eldönti, hogy csináltat magára egy szép tetoválást, Budapest alfahímje szöveggel. Mivel pont megfelelő mennyiségű alkohol van benne, ezért elindul egy tetoválóhoz, aki teljesen véletlenül a tegnapi részben hosszú idő után visszahozott Anikó régi főnöke/jelenlegi mecénása, aki hüledezve hallgatja a srác elképzeléseit a tetoválásról, ahová nyugodtan mehet rózsaszín is, őt meg majd ébressze fel ha végzett.

11.jpg

Karvaly az álomhajón körberajongja Kócost, és hűséges kiskutyaként elkíséri a bandájának próbájára a többi tag nagy örömére. Rita tüzelő szukaként ugrálja körbe a tagokat a próba során, lekamerázva az egészet. A többiek meg kb örülhetnek, hogy nem okozott rövidzárlatot a nagy nedvesedése közepett. Közben a tetováló felébreszti Kristófot, mert elkészült a tetoválás, nagyon szép lett, csak nem fért ki egy sorba az, hogy Budapest hímringyója. Tudjukki jól felidegeli magát, amikor ezt meghallja, és gyorsan egy tükörhöz rohan csekkolás végett, ahol egy filccel készített „átvágtalak” felirat fogadja. A kis kaland nyílván összehozta a két macsót, szóval ennek örömére elmennek kávézni egyet. Rita nem érti miért nincs a srácoknak több fellépése már az idén, ezért eldönti, hogy szerez nekik egyet, a többiek meg örülnek, hogy végre elment onnan a lány. Karvaly elrohan a hostelbe, ahol állítólag színpad is van és koncertek is szoktak lenni, gyorsan szerez magának egy üzletvezetőt és próbálja meggyőzni pár youtube klippel. Sajnos egy fellépés leszervezésére minimum 4-5 hónap kell, és bár az elején nem tetszett az anyag a srácnak, utána mégis hajlandó szervezni valamit a hétre, de előtte beszél a tulajjal, Rita viszont már rögtön hívja a bandát, hogy jöjjenek, mert meló van.

12.jpg

Akik nemsokára meg is jönnek teljes felszereléssel. Amikor büszkén elújságolja a hostel alkalmazottjainak, hogy megjöttek az esti fellépők, mindenki nagy meglepetéssel fogadja a hírt, mert semmilyen fellépésről nem volt szó. A banda ezzel már az elején tisztában volt, hiszen a fellépések nem 20 perc alatt teremnek, Rita egy kis türelmet kér, amíg hisztizéssel és neurotikus fejvakarással valami eredményt el tud érni, ezért addig vesz a srácoknak egy üveg whiskeyt, hogy elfoglalják magukat. Megérkezik a tulaj, aki értetlenül áll az egész helyzet előtt, hiszen nem volt előre megbeszélve, nincsen technika, nincsen megfelelő publicitás biztosítva és még sorolhatnám. De a végén annyit vinnyog a szőke, hogy ezt már a tulaj sem bírja, és inkább zenéljenek a srácok, csak te maradjál már csöndbe és a hajadhoz se nyúlj! Egy feltétele van, hogy este 10-ig fejezzék be, mert utána rendőröket szoktak hívni. Nyílván olyan jó az akusztika, meg olyan kicsi a hostel, hogy a szomszéd Mari néni atomórával szokta nézni az időt telefonnal a kezében. Közben a háciendán nagy meglepetésünkre az összes lakó megbarátkozik a két milliós szoláriummal és belátják, hogy milyen egy okos befektetés volt.

13.jpg

A koncert közben elsöprő siker lett, Karvaly is már örömében, nem pedig idegességében vakargatja a fejét/haját. De sajnos 22-őt ütött az óra, ideje szedni a sátorfát, viszont annyira sikeresek, hogy még egy számra visszatapsolják őket. A tulajnak ez nagyon nem tetszik, és kb 15 másodperccel azután, hogy ismét zenélni kezdtek megjelennek az ajtóban a jardok, ugye milyen életszerű? Hol van ez a gyorsaság, amikor erőszak történik az utcákon? Mari néni ennyi idő alatt még a címet se tudta volna bediktálni! A hivatalos közeg a mulatozás azonnali befejezésére hívja fel a fiatalokat, amire le is kapcsolják a hangfalakat, de Rita, isteni szikrától vezérelve, gyorsan visszakapcsolja őket, amire két rendőr lefogja őt és bilincsbe verve kivonszolják, miközben ő meg azt hajtogatja, hogy ismeri a jogait. Milyen jó neki, kár, hogy ezt senki nem kérdezte. Az egész jelenetet egy olyan abszurditás jellemezte, hogy már kb vártam, hogy előbukkanjon az egyik hangszóró mögül a Jáksó egy nagy üveg pezsgővel, de sajnos nem volt ilyen.

14.jpg

Pénteken ismét az éhező és magukat ellátni nem tudó hácienda lakók várják a soros bevásárlás eredményét. Redzsi megjön a kajával és lyukas zsemléket kezd el osztogatni, amiben kis papírok vannak, méghozzá az új redzsi panzióba szóló kuponok. Nagy az öröm. Közben megérkezik taxiban egy morcos Karvaly, aki azért ilyen, mert a gonosz jardok nem hagyták őt aludni a kóterban és még talán pénzbüntetést is kell fizetnie, micsoda egy szemét világ. Sőt, ezt tetézve a tegnapi mutatványa miatt a hostelszobájába sem engedik be, hanem inkább kidobják. Közben Furcsaszemű ismét letért a lenini útról és újra féktelen bulizásba kezdett tanulás és iskolába járás helyett, amit az anyukája krokodilkönnyek közt konstatál, igazából nem tudom mire számított. A síró mamát egy kedves és tegeződő Sildes próbálja meg vigasztalni, szinte harapni lehet a kettejük közti szexuális feszültséget. Rita közben a Lalin kívüli egyetlen ismerősétől kér segítséget, Profi húgától, aki hüledezve hallgatja a történteket. Viszont nincs itt vége a sok rossznak, mert Karvaly nem találja a tárcáját és még egy madár is leszarja, de még kávét se kap, hogy aztán a lépcsőházba egy néni „véletlenül” nyakon öntse a felmosó vízzel.

15.jpg

A lakásban Profi húga továbbra is hüledezik a sok szerencsétlenség hallatán, majd Rita kedvesen bemutatkozik a másik lakónak egy egylevegős 5 perces leordítás formájában. Az álomhajón megjelennek a kuponosok, de Dzsóék helyett Gaben, Cincogi és Laller jön meg a görényeivel, akit Redzsi direkt nem hívott, mert tudja, hogy a srác nem beszámítható. Laller előadja a nagy allűrös sztárt és különféle próbák elé állítja Redzsit, hogy tesztelje rátermettségét. Ilyen az, hogy kitalálja, hogy kiszöktek a görényei, hogy csótányok vannak a hajón, vagy éppen az, hogy tűz ütött ki. Redzsi ezt egy idegösszeomlással jutalmazza, amit pumi nem ért, hiszen ő csak jót akart. Továbbá Gaben is ki van rá bukva, mert már majdnem sikerült becserkésznie Cincogit, aki úgy fekszik vele egy ágyban, hogy nem akar tőle semmit, de a hülye műtűz nagyon bezavart. Az írók továbbra is erőltetik Rita szerencsétlenség sorozatát, összetört poharak és vitákkal, most nagyon kéne sajnálnunk szegényt, aki nem érti profi húg azon filozofikus előadását a karmáról, hogy jót kéne tennie ahhoz, hogy vele is jó történjen.

16.jpg

Sajnos Karvaly nem képes felfogni a jó szó értelmét, ezért inkább váltsunk a két részeg fiatalra, Karesz és Hannára, akik suli látogatás helyett inkább a parkban zaklatnak böfögéssel idős asszonyokat, nagyon menő, de tényleg. A boltban Hannára rátör a nagy utazhatnék, amikor meglátja, hogy külföldi utazás nyerhető a zabpehellyel, ami élelmesen ki van pixelezve, mert termékelhelyezés van a műsorban, de úgy látszik, hogy a zabpelyhesek nem fizettek eleget, így kb a fél cselekmény nem látszódik a pixellepedő alatt, de mindegy is, mert a lényege így is átjön: Hannácska felszakít pár dobozt a nyerő kupon után kutatva. Meg is jelenik egy kérdezősködő idegen, hogy ti mi a fészkes fenét csináltok, akit Karesz természetesen leugat, mire előkerül egy jelvény, hogy márpedig ő egy áruházi kopó, és akkor ugye ezt a párszáz forintos tételt ki fogjátok fizetni? Karesz gálánsan magára vállalja az egész „balhét” és közli okosan, hogy ő márpedig nem fog fizetni, mire a csávó, hogy ugye tudja, hogy ez bűncselekményt von maga után (sic!), esküsöm, lelki szemeimmel már láttam is Kareszt, amint az utcán egy bűncselekményt vontat maga után a 400 forintos kárával együtt és mindenki jól arcon röhögi őt ezért.

17.jpg

Nem mintha a szabálysértési értékhatár 50 rongy lenne, és ezt egy biztonságisnak tudnia kéne, ha már ez a dolga, de ez nem is az ő hibája, hanem ismét a remek forgatókönyvíróké. A komolytalan eljárás után Karesz előadja a nagy érzelmes monológot, hogy ő azért vállalta ezt az egész balhét magára (ismétlem, ahelyett, hogy megvették volna a két kibontott zabpelyhet és ezzel véget vetve ennek az egész nevetséges dolognak), mert nem akarta, hogy Hannácska bajba kerüljön, mert ő a legokosabb mind közül és fényes jövő áll előtte, mint állatorvos. Na ez az a pont szerintem, amikor legalább 50x kellett felvenni a jelenetet, mert nem bírták komoly fejjel előadni ezt a baromságot. Na mindegy, térjünk vissza Ritához, akit a húg nagy nehezen rá tud venni egy kis jócselekvésre, mégpedig egy idős bácsinak segítenek cipelni a szatyrait, szegényke, először azt hitte, hogy ki akarják rabolni őt a fiatalok. Húgi kérdezi is utána Karvalyt, hogy milyen érzés volt máson segíteni? Furcsa, eddig ilyet még nem éreztem, de nem is nagyon tetszik. De nehogy elmaradjon a beígért jutalom, csörög a telefon, meglett a tárca, a becsületes megtaláló nemsokára odaviszi neki.

18.jpg

Szóval ez így működik, a húginak tényleg igaza lett a karmikus kiselőadásával, nevezzük is el Karminak, tehát mindegy, hogy mekkora egy rohadék vagy, egy kis kedvesség és máris jönnek a jutalmak. Ezután Rita nagy firkantásba kezd, életébe nem írt még ennyit egyszerre, de végre kész a Earl Hickey féle lista, ahová minden egyes szemétségét leírta, csak itt most aranyosság helyett tömény szánalom van. Karmi döbbenve olvassa a tételeket, amik az elmúlt 170 rész történéseit idézik fel röviden, de Karvalynak minden egyes tételre van magyarázata, mert természetesen mindenki megérdemelte, amit velük tett. Csodálkozom, hogy Karmi nem vágta ki a lakásból, de sajnos nem. Mindenesetre próbálja rávenni a lányt arra, hogy ismerje be, hogy ezen listatételek mind szörnyű dolgok, de nem nagyon sikerül neki. Azért kitalálhattak volna valami hihetőbb „megváltást” is ennek a szőkének, mert ez így eléggé nevetséges, no de a folytatásig még várni kell egy kicsit.

38 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.02. 18:13:33

@bukott madonna két nagy didivel: Didis! Előkerültél??? Egyem a zúzádat, aranyom! :DDDDDDDDD

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.02. 21:10:34

Hanna: "Jó, nem mondom el Milánnak." Hányjál tovább, hiszen barinők vagyunk! Pffff. Okosok. Elfelejtett tekerni a gép a tinikről, majd jobban ügyelek.

Zirowe 2013.12.02. 21:14:22

@aggyistenbiri: en meg mindig remelem, hogy titkon tenlyeg terhes, mert ez az egesz sztoriszal mar nagyon gaz.

Lofej zsidrulasarol meg nyilvan o tehet, nem pedig a tobbi ingyenelo.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.02. 21:26:20

@Zirowe: Elhamarkodtam, szólt a pasinak: a nője bulÉmiás :DDDD @karev: ugye! pacsi.

Zsófinak pedig igaza van.

Zirowe 2013.12.02. 21:30:52

@aggyistenbiri: vajon lofejpapanak visszaadta az 5millat vagy megtartotta?
Meg akkor is, nala maradt a masfel kulonbseg, lehet mar mind elment pastetomra.

Amugy ilyen ingyenelo cigany banda mellett mindent a szobamba tartanek.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.02. 21:39:56

@Zirowe: Az Zsófipapa és Zsófi biznisze, de nem szabad préda.
Mint ahogy nem préda az ajándékkosár sem. Dobjuk ki a kukába! Legalább adták volna le egy állatkertnek.

Zirowe 2013.12.02. 21:42:13

@aggyistenbiri: de hogy ravetette !agat a laler, hogy majd o kifosztja.

Jarnak ki be a masik szobajaba kopogas nelkul, mas cuccait hasznaljak es nem tudjak sajat magukat ellatni, eletkeptelen banda.

Kulcsal zarni a szobakat es minden sajat cuccodat ott tartani.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.02. 22:03:56

@Zirowe: Szerencsére minden probléma megoldódott: Zsófi elnézést kért, mert megkárosították, és szóvá merte tenni. Alexa egy szál cicifixben szintén bocsánatot kért Gabiéktól, a BulÉmiás kiscsajt is helyrerakták. A szoli is győzött. Boldog vég.

Zirowe 2013.12.02. 22:06:01

@aggyistenbiri: lesz meg ugyis epp eleg botrany, amikor megjon majd a kovetkezo villanyszamla..

bukott madonna két nagy didivel 2013.12.03. 10:52:07

@aggyistenbiri: Aggyisten! :)
Szia, szia! Én is örülök, hogy "látlak"! :DDDDD
Mizu?

karev 2013.12.03. 12:41:20

@aggyistenbiri: a bulÉmia egy nagyon komoly...mi is? :)
a vörös kiscsajt Timinek hívják. :)

karev 2013.12.03. 12:43:36

mondjuk, biztos járnék egy senkiházival, aki így bánik velem, meg ledisznóz.

karev 2013.12.03. 12:57:49

éjjel-nappal lalipop. szánalmas.

karev 2013.12.03. 12:58:35

@karev: erről jut eszembe, a mai rész mekkora fs lesz...

karev 2013.12.03. 13:20:54

Cincogi tegnap nagyon gáz volt.

Zirowe 2013.12.03. 20:06:32

@karev: te aztán jól tele floodoltad a postafiókomat! :D

p.o.p 2013.12.04. 15:09:34

anikót szétverem

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.04. 18:22:39

@p.o.p: Rendben! Megyek katasztrófa-turistáskodni. Cserébe te is megnézheted, amint Lalinak bemosok. Megint undorító volt a viselkedése.

Zirowe 2013.12.04. 20:02:07

Amúgy Rita hogyan töltött le eredeti tokos cd-t? :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.04. 20:17:37

@Zirowe: Honnan láttad, hogy eredeti? Lehet hogy csak színes nyomtató kakilta ki a borítót. Majd jönnek Artisjusék és megvizslatják.

Zirowe 2013.12.04. 20:19:28

@aggyistenbiri: mert itt az előző rész összefoglalójában is mutatták, hogy volt közöttük ilyen színes, szagos, kihajtható is, olyat meg nehezen lehet letölteni, illetve eléggé nagy puttóság letöltött cdket ajándékozgatni. :D

Az meg, hogy a két nagyeszű hajó tulajdonosnak eddig nem jutott az eszébe a netes hírdetés feladás, nevetséges.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.04. 20:26:30

@Zirowe: Most néztem éppen, meg is állítottam. És valóban tényleg. Vagy olyan nyomtatón kreálta, amelyik képes erre. (nem, tényleg eredeti volt)

karev 2013.12.05. 08:03:19

@Zirowe: bocsi, nem tudom, hogy csináltam, nem direkt volt. :)

karev 2013.12.05. 08:03:51

@p.o.p: miért? miért? nem láttam 2 részt.

p.o.p 2013.12.05. 08:58:14

@aggyistenbiri: azt még nem láttam de Lali mindig gáz, úgyh hozd el a skalpját:)

@karev: én se, de én még a megnyitó bulinál tartok, na az...

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.06. 21:37:13

@p.o.p: Most akadt más célpontom. Baaaarbiiii. Tegnap és ma. Dzsó meg csak annyit tud mantrázni Marcsellónak: "Hallod, te mit képzelsz magadról?"

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.06. 22:32:33

Most megint egy kamu molesztálós szál. Gratulálok.

p.o.p 2013.12.08. 10:38:30

@aggyistenbiri: jaaj szégyenszemre még mindig 3 résszel le vagyok maradva, de Marci már kezdi az irritáló stílust. Úgyh őt is szétverjük, aztán meg Barbit is:) Ha így haladunk lassan nem marad senki:)

De amúgy azt vki magyarázza már el nekem, h egy Joe és egy Barbi karaktert mégis h bírtak összerakni??? mjuk Barbi bárkihez erős választás lenne, de pont Joe-hoz? UGYAN MÁR!!!

p.o.p 2013.12.08. 10:42:56

nem mondjátok h visszatértek Regina homeless barátnői, ezt nem fogom túlélni:(((

Zirowe 2013.12.08. 10:43:14

@p.o.p: nekem az eroszak hianyzik.
Az elejen meg volt par mubalhe, aztan a marci pofon, de azota semmi fizikai konfrontalodas nem volt, es ez igy nem jarja!!

p.o.p 2013.12.08. 21:34:15

@Zirowe: hát mjuk pl azon nem csodálkoznék, ha Regi félkopasz barátnője kapna egy pofont, amikor épp vkinek megint az arcába mászik...

vagy mjuk ha Marci kapna bárkitől...

Még mindig Zoli meg Ádám a legjobb:)

p.o.p 2013.12.08. 21:42:41

@Zirowe: de amúgy meg, - ahogy írtad is -annyi abszurditással van már teli a sorozat, hogy könyörgöm ennyire ne nézzék már idiótáknak a nézőket az írók...

Zirowe 2013.12.08. 21:45:38

@p.o.p: mondom, egy kis eroszak felpezsditene az egeszet.
Lali szokasos faszsagait csinalja, gaben csak siman szerencsetlen, cincogi nez ki allandoan a buta fejebol, lofej nyerit, kristof jovo heten eces lesz, de vegul ugyse, barbi nyafog, dzso meg ugyse fogja elvenni, marci idiota, aniko orjong, rita bolond, a fiatalokat meg csak siman tarkon kene loni.
Es az a szornyu, hogy ez a status quo mar hetek/honapok ota valtozatlan..

p.o.p 2013.12.08. 21:52:33

Szerintem Dávidnak meg Barbinak azonnal menni kéne, Kristóf karaktere már régen kifulladt. Lali elmehetne nyaralni vagy 3 hónapra minimum:)

Alexa csak annyiból érdekel, hogy mi lesz vele meg Ádámmal.

Szandit kéne visszahozni több szereppel, meg kellene pár új arc. Pl mondjuk Zoé és névtelen barátnője helyére...:)

Zirowe 2013.12.08. 21:56:26

@p.o.p: ja igen, redzsi kimaradt, már az ő dagadt magyarázó fejét se bírom.

Arról volt szó, hogy mindig jönnek új arcok és cserélődni fog az egész gárda, ehelyett ugyanaz a pár lúzer van és ugyanazokat a sztorikat játsszák el újra meg újra..

karev 2013.12.10. 13:12:26

@Zirowe: biztos megkérdezték az utca emberét, és azt az információt kapták, hogy ez érdekli a népet. :)

Zirowe 2013.12.10. 13:13:06

@karev: van már új írás tegnap óta, eddig 0 hsz-el. :(
süti beállítások módosítása