Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Társas játék 2x09 - Így tolj ki a férjeddel, ha megcsalt

2013. november 26. 09:22 - sixx

Az előző, katartikus epizód után vesszük fel a fonalat, Milán és Léna a hegyen túrázik, Milánnak van ugyanis egy helye itten, amit még soha senkinek nem mutatott meg, és reméli, ezzel hathat Lénára, akibe szépen lassan hóttszerelmes lett. Léna viszont, és ez az epizód nagy meglepetése, kurvára kiröhögi, baszki, rád egy kutyát nem lehet bízni, hallod. Milán ezen megsértődik és egy keresztre mutat az út mentén: tessék, itt nyugszik az apám meg az anyám, illetve itt haltak meg, mert a prof, még amikor kisember volt, nem tudott vezetni. Léna megdöbben, Milán meg inna valamit, és beülnek valami kisvendéglőbe.

Screen Shot 2013-11-26 at 8.23.32.png

Szegény Antal visszamondaná a nászutat az utazási irodában, de a gyökér fapicsa, aki a pult mögött ül, nagyon köcsög vele, és nem adja vissza a pénzt, pedig Antal még a diétájával is hülyéskedik. A nő képes megkérdezni Antaltól, hogy nem tud-e valaki mást elvinni magával, mire a faszi lesújtó, de egyben kibaszott szomorú hangon visszakérdez, hogy "nászútra?" Na ezek a jelenetek hiányoztak eddig ebből az évadból. MIlánék a vendéglőben pálinkáznak és mered vagy mondodat játszanak piába, aminek persze úgyis az lesz a vége, hogy Léna be fog csápolni, mint az állat. Milán, te dög, te. Közben Udvaros Dorottya hívja Milánt a kádjából, a faszi meg úgy tesz, mintha a proffal beszélne. Nem bukik le, mert Léna nem hallja, hogy egy nővel beszél. Lesz valami összejövetel Udvarosnál, Milánnak ott kell lennie.

Screen Shot 2013-11-26 at 8.28.49.png

Antal otthon Mázlival készül a lefekvésre, a hűtőben tárolt "Antal" és "Mázli" feliratos dobozok, valamint az a monológ, amit a férfi a kutyának célozva mind el a fogmosás utáni ételfogyaszatásról, zseniális, nem tudom ki írta, és azt sem, hogy eddig miért nem ilyet írt a sorozatba, de hagyjuk, örüljünk, hogy végre olyan a Társas játék, amilyennek megszerettük. Hajnali képpel folytatjuk, Léna egy szénakazalban, illetve szénabálák között ébred Milánnal, aki persze beadja neki, hogy dugtak, és Lénának eszébe sem jut, hogy ha olyan részeg volt, hogy öntudatlan állapotban hentergett a szénában, akkor hogy az istenben öltöztette fel Milán a koituszt követően. Aztán hazamennek.

Screen Shot 2013-11-26 at 8.33.03.png

Delfin, végső kétségbeesésében hazamegy, mert hova a picsába mehetne ugye, de Judit nem örül a dolognak, mert miért is örülne. Miközben Delfin csak erősködik, hogy ő maradna, a szobából előjön a prof, bemutatkozik és lelép, Delfin meg csak áll mint aki most látta volna Vona Gábort szadomazokosztümben, a szájában helyes, piros biliárdgolyóval, ez meg miafaszom, kérdi, ez a prof és itt lakik. És mióta ismered? Pár hete. Delfin élete romokban. Léna valamiért nem haza megy másnaposkodni, hanem Gabihoz, ahol gyógyszert nem, homeopátiás szarokat viszont kap a macskajajra, pedig arra az Excedrin a legjobb. Gabi telefonja folyamatosan csöng, Delfin hívja de nem meri felvenni. Léna fejében viszont megvadult mókusok törnek diót üvöltve, és könyörög, hogy Gabi vagy halkítsa le a telefont, vagy vegye fel, mert megőrül. Gabi felveszi, és lebeszél egy randit Delfinnel. A lakásba.

Screen Shot 2013-11-26 at 8.38.12.png

Flóra, a prof egykori felesége, aki mellesleg sokkal jobb nő, mint Judit, de mindegy, otthon vasal, Milán meg a gyerekekkel játszik, mert bűntudata van, hogy a családot szétbarmolta. Lehet is. A gyerekszínészek továbbra is borzalmasan merevek, ezt a jelenetet is lehúzzák egy kicsit, de Szabó Kimmel és Parti Nóra megmenti a helyzetet. Antal este egy virágcsokorral a kezében megy Gabihoz, de pont elkapja Delfint, amint éppen a lépcsőházba lép be, és ettől tökre kiborul, szegény embert én már rendesen sajnálom. Kihajítja a virágot, és Mázli kutyával balra el. Közben a vakvezető kutyás asszony meg hiába várja a parkban. Delfin a lakásban viszont nem Gabit, hanem Lénát találja, aki közli vele, hogy ideje lenne Gabit békén hagyni, de egy életre. Delfin összeomlik, se pénzem, se lakásom, se semmim és még a farkam sem áll fel. Léna kiröhögi, de kajakra, ettől Delfin még jobban magába fordul és öngyilkosságot emleget, mire Léna gyorsan felajánlja neki az anyja lakását, ahol meghúzhatja magát, és egy állást a Dáviddal közös cégében. Ez jó, ebben vannak jó sztorik.

Screen Shot 2013-11-26 at 8.51.54.png

A következő zenés montázs képekben:

 

Flóra otthon telefonoz valakinek és közben turmixot fogyaszt, majd elrohan, és vajon kihez? Hát Udvaroshoz, mert itten mindenki ismer mindenkit. Azárt megy oda, mert Udvaros egy filmproducer vagy mi a pöcsöm, és nagyon beképzelt és arrogáns. Flóra viszont Juditot protezsálja be nála, mert van neki valami terve, amivel majd jól kibaszik a csábítóval. Udvaros rábólint nagy morogva, küggyed azt a sminkest. Delfin elfogadta Léna ajánlatát, és elment dolgozni, a munkahelyen viszont akadályba ütközött, a Dávidba szerelmes recepciósba, akivel sikerül összevesznie, és leüvöltenie a fejét, bazdmeg Thuróczy Szabolcs legyen az utolsó ember, aki rám kiált, ha kérhetem, nagyon hitelesen tud ideges lenni a pali. Dávid nem érti, te mit keresel itt? Itt dolgozom? Mióta? Mióta felvettem, mondja a pont belépő Léna, azóta. Ebből még gáz lesz, de Iván bemutatkozik a kiscsajnak, és igyekszik tiszta lappal folytatni.

Screen Shot 2013-11-26 at 8.57.16.png

Flóra otthon végre kipakol a gyerekeknek: apu elment, és egyelőre nem is jön vissza, mármint saját akaratáűból nem, de majd teszünk róla. És legyetek nagyon rosszak, jó? Ja, már értem, mi lesz a kibaszás. Judit Udvarosnál, aki gyökér kicsit, de felveszi, jövő héten kezdesz a Pompeji című filmen, nincs kifogás, kölyköket oldd meg. Judit boldog, oké. Milán este nagyon megdöbben, amikor hazamegy Udvaroshoz, mert áll a bál, puccos vendégek, pezsgő, lószobor a nappaliban. Elfelejtette a bulit, amin majd Udvaros végighordozza, mint a véres kardot, és kínosan érzi magát de hát a szükség nagy úr, a dzsigolók élete meg nem habostorta, így felveszi magára a fehér szmokingot, amit kikészít neki a nője, de előtte mintha kiverné a farkát is, nem tudom.

Screen Shot 2013-11-26 at 9.08.02.png

Léána otthon vacillál, hogy akkor most hívja Milánt vagy sem, hiszen Milán vagy megdugta vagy nem, amikor eszméletlen volt, a végén csak a telefonozás mellett dönt, pedig Milánt éppen most vezetik be a felső tízezerbe. Udvaros húga pont olyan gyökér mint ő, a bulit egy Uzi dobná fel igazán. Léna sms-ben zargatja Milán, hogy menjenek dugni, Milán benne van és le fog lépni a buliról. Judit éppen otthon matat, amikor csengetnek, megjön Flóra két gyerekkel, bőrönddel, nekem el kell mennem Bécsbe fél évre, tessék, itt vannak. De hát az apjuk sehol. Jaj, mondja Flóra, az sosincs képben. Majd megoldod, két gyerek vagy négy, nem nagy különbség. Ügyes. És basszameg, végre egy olyan epizód volt, ami méltó volt az első évadhoz, remélem a folytatás is ilyen lesz.

Screen Shot 2013-11-26 at 9.11.50.png

Minden, amit a sorozatról tudni érdemes, itt elolvasható.

A Társas játék a comment:com-on és az Indexen:

Címkék: társas játék
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bogas 2013.11.26. 10:57:54

Nem szénabála hanem szalmabála volt emlékim szerint, a többi stimmel. Végre egy olyan rész, ahol nem volt már az elején 100%-ig világos, hogy mi lesz a vége!

én már a fény gyermeke vagyok 2013.11.26. 18:12:05

Mitől fapicsa az utazási irodás csaj? Mit jelenthet ez a szó Hajdú-Biharban?

XFTN1 2013.11.26. 18:47:49

én már a fény gyermeke vagyok: fapicsa= rideg, merev, érzéketlen stb...

Ugyandehogy (törölt) 2013.12.03. 11:10:07

a forgatókönyv írója komolyan gondolta a gyalogtúrás jelenetet egy frissen felépült béna lábú számára...?
süti beállítások módosítása