Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 162-166. - Az értelmiségiek bosszúja..

2013. november 25. 15:00 - Zirowe

A hétfő reggeli élményeket egy búskomor Lallerral kezdjük, akinek szörnyű álma volt éjjel, amiben egy arc nélküli ember kést tartott a torkához és mondta, hogy most meglakol a sok hülyeségért. Lófej rögtön kezdi adni a tesco gazdaságos tanácsokat, miszerint a tudatalattija próbál üzenni neki. Nem is tudtam, hogy van ilyenem.. Ezen infók hallatán hősünket elfogja a halálfélelem, aminek hatására már a kiflijét sem meri késsel felszelni, mert hogy őt üldözi a kaszás. Ezt hangsúlyozván a rész során több viccesnek szánt, de ritka szánalmas epizód szemtanúi lehetünk. Elmegy előtte egy fekete macska, létra alatt elsétálás, egy halálnak öltözött szórólapostól majdnem összefossa magát, mert tuti, hogy érte jött, kocsi majdnem ellapítja, usw.

01.jpg

Az álomhajón a szimbol lelkes munkatársnői teleragasztják a fedélzetet Tudjukki képeivel a „vigyázat erőszaktevő” felirat kíséretében, majd okosan azt a kérdést hajtogatják, hogy „engem is meg akarsz erőszakolni?”.. Egy botrányosan felöltözött Karvaly Cincogi társaságában tucatnyi kacatot vásárol a nem létező pénzéből, amiből nyugodtan bérelhetett volna szobát is, hogy majd szépen feldíszíti kéretlenül Marciék boltját. Márcselló és Kócos nem tudni mikor lettek országos cimborák, de együtt játsszák a keménysrácokat a gyerekek játszóterén, majd rekedtes hangon Marci előadja szerelmi bánatát, amire azt az értelmes választ kapja, hogy idegelés helyet inkább élvezze a helyzetet. Persze szóba kerül a nagy erőszakoló sztori is, ami ennek köszönhetően pár perccel később már Lófejig is eljut, aki természetesen nem hiszi el egy percig sem. Rita büszkén mutatja Márcsellónak a sok limlomot, amit vett, plüss unikornis fejet, rágóautomata, postaláda, zöld festék..

02.jpg

Érzelmes pillanat Lófej és Kristóf között, aki azon szomorkodik, hogy mindenki elhiszi róla, hogy erőszaktevő, pedig ő csak egy érzéki szerető. Rita és Szandi jól megérdemelt pizzázását egy németül károgó Anikó zavarja meg, aki hét törp módjára értetlenül áll a falatozó Karvaly látványa előtt. Mit keres ez a házikómban? Miért eszik a tálkámból? Miért van rajta a pólóm? Na azonnal takarodj! Hova menne máshova, mint vissza az üzletbe szerelméhez. Anikó természetesen következő állomásként odamegy, ahol ismét összeszólalkoznak. Lófej csapdát kíván állítani a táncoslánynak, ezért azon jelszóval keresi meg a munkahelyén, hogy szeretne segíteni a perben (?!) és jól ráveszi az igazság bevallására, miközben telefonjával rögzítette minden egyes szavát. Ádám értetlenül áll a tények hallatán és kiadja a hazug lányka útját. Laller pornóbizalmasnak fogadja fel Gabent, hogy ha esetleg meghalna, akkor az összes meztelen nénis újságját dobja ki és helyette olyan best seller könyveket rakosgasson, hadd higgye azt ország világ, hogy milyen művelt ember volt ez a Bíró gyerek, Lajcsi trombitáját pedig mellé temessék.

03.jpg

Marci próbálja elhitetni Anikóval, hogy ő már nem akar semmit Ritától, szegénnyel erőszakoskodtak az álomhajón, ezért kellett menedéket keresni számára Szandikánál. A végeredmény az, hogy senki nem csalt meg senkit, de most már igazán felszívódhatna Karvaly. Rita igazi homlessként most Cincoginál kér menedéket. Laller pedig hamupipőkeként várja az éjfélt, hogy elmúljon az átok. Ehelyett inkább észreveszi, hogy nap közben kapott egy hangüzenetet a síron túlról Berényitől, aki szeretett volna találkozni, de csak aznap este 9-ig ér rá, mert utána megy külföldre, szóval ezt is bukta ismét a hülyeségének köszönhetően. Kedd reggel a hácienda lányai értetlenül állnak Rita reggeli látványa előtt, hiszen a kedvenc szarkeverőjüket már egyszer kiközösítették. A békét Laller következő nagy ötlete zavarja meg, ami egy bakancslista, ahol a főbb tételek a szexxel kapcsolatosak. A két vállalkozó fiatal azzal szembesülnek az üzletükben, hogy nem elég, hogy lett egy állandó őrzővédőjük egy ott alvó hajléktalan személyében, hanem még csőtörésük is van, nosza akkor hívjuk is fel a profi ingatlanost.

04.jpg

A nap másik fénypontja, hogy Barbika beköltözik, ezzel indokolatlanul megnövelve a lakásban található rózsaszín színű tárgyak számát. Közben pedig panaszkodik Barbamamának, hogy a 200 ft-os bizsu bridzsit jegygyűrűje túl tág, ezért inkább leveszi a pakolás idejére. Szemfüles Dzsó leejti a drága gyűrűt, aminek hatására enged a pattex ragasztó és kiesik belőle egy kő. Ez nem jó, mert a babonás Barbi ki fog akadni, ami miatt biztos szex megvonás és ismételt szakítás lesz, ezért mivel neki nincs ideje és nehogy a jegyese rájöjjön, inkább a legmegfelelőbb emberre bízza a gyűrű megjavítását és a hitelkártyáját: Laller. Sajnos ezen a héten sem maradunk tini dráma nélkül, ezért a fiatalok ostobán vihognak, amikor két szteroid szökevény meghívja őket az esti bulira. Zsenge koruk miatt még nem tudnak a por káros hatásáról, hogy ami felül nagy, az alul kicsi.. Márcsellót közben folyamatosan Rita bombázza smsekkel, ezért magára hagyja Anikót helyzet közben, hogy végre le tudja ezt zárni. Barbi közben észreveszi, hogy eltűnt a gyűrűje, ami miatt elképesztő vinnyogásba kezd, mert mi lesz, ha ezt a Dzsó megtudja, szóval indul a nagy dupla terelés.

05.jpg

Egy értetlen Karvaly hallgatja Marci elutasítását és nem képes felfogni, hogy itt már nem lesz digi dugi, de csak azért sem adja fel, mert sokkal jobban tudja ő azt, hogy Márcselló mit érez, mint a srác maga, szóval következő lépés a köztudott tények bebizonyítása lesz. Ugye milyen értelmesen hangzik? Hát még amikor ezt előadja Anikónak, hogy az osztozott srác bizony őt szereti, nem pedig Anikót, csak túl gyenge és gyáva, hogy ezt személyesen mondja. Ez persze kiveri a biztosítékot Anikónál, tehát ismét veszekedés következik Marcival, aki cserébe elrohan a háciendára leosztani Karvalyt, és még az sem érdekli, hogy a lány meg Cincogi éppen sztoriban vannak. A srác nem képes megérteni, hogy Rita már mindent eldöntött helyette akár akarja ezt, akár nem, együtt lesznek, még ha beledöglenek is. A tini lakban pedig megy a nagy vitázás ismét, mert a két díszkan bekajál mindent a lánykákat éhgyomorra hagyva, de úgyis mindegy, mert Zoé drága folyamatosan rókázik. Na mit mond a róka? Blöééé! Laller közben hiábavalóan rója Budapest utcáit, de sajnos nem talál még egy ugyanilyen giccses kacatot, talán inkább kinder tojásokban kellett volna néznie ékszerüzletek helyett.

06.jpg

Nagy nehezen talál egy hasonló gyűrűt és amikor közli a jó hírt Dzsóval, ő a lelkére köti, hogy a véset semmiképpen se maradjon le, Dzsó és Barbi forevá, a Dzsót pedig nehogy elrontsd, betűzöm, D-Z-S-ÓÓÓÓ! Nem baj, hogy szerencsétlen kezében ott az eredeti gyűrű, amit elég lenne lemásolni, mert ő még így is képes elrontani az egészet, ami természetesen azonnal feltűnik Barbinak, aki ismét magas frekvenciás vinnyogásba kezd. A következő képsorokon a fiatalokat láthatjuk a házibuliban, ami a Szomszédok legvadabb ifjúsági szórakozó estjeit is képes megszégyeníteni, annyira nevetségesen van tálalva az egész. Bori eddig rejtett oldalát mutatja meg, amikor is részegen elvonszolja a házigazdát a barátnője elöl a szomszéd szobába és a kölcsönkért kotont munkába fogja. Hanna erkölcsös jellemét ezen jelenetek keményen próbára teszik, majd az abszolút erkölcsi fertőt számára az hozza el, amikor kiderül, hogy Borinak van pasija, csak az éppen usákiában tanul. A másik nagy fordulat, hogy Karesz2 egy fantasztikus többértelmű STOP WAR feliratú pólóban nyújt béke jobbot Zoénak, mert hogy gazdaságosabb, ha kibékülnek és megint járnak.

07.jpg

Karesz ezen annyira meglepődik, hogy kinő a haja. Anikó pedig inkább Profi társaságában vezeti le a feszültségét, akivel még mindig nem hajlandó megcsalni Marcit, hanem inkább barinőjeként kezeli és elsírja neki a párkapcsolati problémáit rózsaszín koktélok kíséretében. Túlélve az eddigi két nap traumáit a szerdai nap egy vidám Ritával kezd, akin egy nagy C betűs sapka jelzi a fő tulajdonságát, nevezetesen az, hogy ő egy cunt. Hiába rohan mosolyogva Marci után a fürdőbe, az hallani sem akar róla, és félre löki az útját álló szőkét, aki mindezt felháborodva fogadja, és inkább beledobja az ajtóba a srácot nagy őrjöngés közepette. Az erőszakos képsorokat és hangoskodást a többi lakó értetlenül fogadja, hiszen pont ezek elkerülése végett dobták ki Ritát innen, oszt mégis itt javítja a hangulatot, egyedül Cincogi hajlandó ismét védelembe venni szegény lányt. A semmiből feltűnik Dzsó munkahelyén Hannamama, aki meglepődve hallja szekrény munkatársától, hogy itt nem sokára menyegző lesz. Ezen hírek hallatán teljesen felháborodik, mert miért nem szólt neki senki? Amúgyis, a suliból lógó Hannát keresi, szóval inkább tiplizik.

08.jpg

Bolyongásai során elkeveredik Boriékhoz, ahol Sildes fogadja az ajtóban, aki először krisnásnak nézte a nénit, és már csapta is volna rá az ajtót, de mégis sikerül bejutnia amikor megtudja, hogy itt lógásról van szó. Érthetetlen módon az iskola felhívja Sildest, hogy mi a helyzet Borikával, mert ma nem volt tanórán, aki falaz neki, de utána dührohama van és kijelenti, hogy ha hazakeveredik a lány, majd jól megveri. Persze ez kiveri a biztosítékot a mintaszülő Hannamamánál, akit heves szóváltás után kitessékel Sildes. Ezután a szülő a tinilakba keveredik, ahol egy értetlen Karesz egy üveg borral (emlékezzünk, délelőtt van) fogadja, aki szerint nem jöhet ide csak úgy és ha nem megy el, hívja a rendőrséget. Bent megy a nagy dinomdánom éneklés a kanapén, az asszony pedig elborzadva tapasztalja a szomorú valóságot, hogy ezek ambíció és munkanélküli alkoholisták. Az üzletben egy elmélyült Marci éppen művészkedik sárga festékszóróval mely folyamatot Kócos zavar meg, aki szeretné felvidítani a szenvedő arcot, szóval áthívja estére a hajóra. Marci bánatában és jobb dolga híján az italhoz fordul, mert a festék szagolgatása már nem elég számára.

09.jpg

Laller húsmegvonásban szenvedhet, ezért hirtelen előkap egy furulyát és azzal kezd el gyakorolni. Nyilván ebben is olyan tehetséges, mint az éneklésben, és a hülyesége miatt lemond a Cincogival való közös vásárlásról, ahová inkább Gaben megy és itt éri a nagy meglepetés, amikor is Cincogi lesmárolja őt, de csak azért, mert ismét felbukkant a volt pasija, nyilván erről Gaben nem tud semmit, cserébe pedig már a közös jövőjüket kezdi el szövögetni. Laller közben állítólag volt ejtőernyőzni, ami pont annyi ideig tartott, mint Gabenék vásárlása a ház alatti cba-ban. Az üzletben egy részeg Marcit próbál meg elcsábítani üvöltések közepette Rita, aztán nagy hevesen egymásnak esnek az utcán sétálók nagy örömére, de a srác még időben kapcsol és inkább elsétál, magára hagyva az üzletben Karvalyt, no de ki fogja bezárni a kócerájt? A háciendán megint nagy üvöltözéssel jutalmazzák Rita érkezését, akit nem érdekel semmi, mert tudja, hogy újra együtt lesz a Márcsellóval. Dzsó már annyira ideges, hogy kidobja az ablakon Laller furulyáját. Gaben közben bemászik az alvó Cincogi mellé, aki értetlenül fogadja a melák közeledését, pedig ő csak szeretné a délelőtti smár folytatását bezsebelni.

0010.jpg

Megrökönyödve fogadja Cincogi előadását arról, hogy a csók nem jelentett semmit és hancur helyett inkább aludni szeretne, biztos távoli rokonságban áll Hannácskával. A csütörtök reggeli téma Laller listájának kipletyizése, amikor is betoppan egy félvizes Pumi, aki állítólag most úszta át a Dunát, majd Concogi előadja a szomorú történetét a volt pasijával. A lista következő tétele játékgömbök közti hempergés, szóval irány a játszóház. Ritát megint őrjöngéssel fogadják, hogy mikor megy már innen el ez a bolond ember. A lányt ez sem bátorítja el a boldogságától, ami amiatt van, hogy tegnap majdnem megfektette a részeg Marcit, szóval innen már csak két lépés a boldog párkapcsolat. Márcselló kénytelen a héten huszadik alkalommal is elmagyarázni Karvalynak, hogy nem akar tőle semmit. A nyugalmat egy csöngető öltönyös pufi zavarja meg, aki Lallert keresi és bemutatkozik, hogy ő lenne a híres Berényi, megnyugtatván mindenkit, hogy a hatalmas gésagolyók a karkötőjén a munkája részét képezik, szóval nosza, keressük meg a féleszűt. Csöppet sem feltűnő, hogy a játszóházban idegen gyerekekkel játszik a huszonéves srác, hol vannak ilyenkor a tudatos szülők és a rendőrök?

11.jpg

Rita fogja a megszokott bőröndjét és nem bírva tovább a lelki meghurcolást, inkább elköltözik egy hostelbe, de azért még előtte egy könnyes bocsánatkérés Lófejtől, hogy pár hónappal ezelőtt elcsábította és megfektette az apját, majd azt felvette és megmutatta mindenkinek, aminek válás és trauma lett a vége. Lófejnek ez nagyon jól esik és megkönnyebbül a szavak hallatán, a végén még együtt is érez a lánnyal. Ezután Marci harmadjára is szerelmet vall Anikónak, aki továbbra sem tud rendesen válaszolni, de persze a rész végére megint puszi, béke és szerelem. Laller Lófej társaságában megy dalfelvételre Berényihez, aki nagyon türelmetlen, mert az idő pénz, azonnal csinálni kell a felvételt, aminek elsőre sikerülnie kell. Nyilván szükség van egy légből kapott konfliktusra, szóval az a helyzet, hogy a reggeli Duna átúszás során Pumi felfázott, így percenként elrohan pisilni, ami csöppet sem tetszik Berényinek, így rövid idő után hazazavarja a srácot. Közben Gaben nagy randira hívja Cincogit, akinek egy elegáns helyet ígér, de csak egy szimbolt kap cserébe.

12.jpg

Senki nem lepődik meg azon, amikor Gaben lelép pisilni és helyette a lány exe jelenik meg a megszokott morcos tekintetével, hogy ő ismét csak beszélni szeretne. A lány könnyek közt rohan ki és teljesen véletlenül Ádám karjaiban köt ki. Ahelyett, hogy számon kérné tőle a múltkori tré nyereményt, inkább élvezi Ádám védelmező intézkedéseit, hiszen mint azt láttuk korábban, a srác tudja hogyan kell bánni az erőszakos férfiakkal és felajánlja, hogy hazakíséri az éppen itt lévő autójával, ami történetesen egy fehér limuzin. Érthetetlen módon este csörög Pumi telefonja, akivel Berényi közli, hogy annak ellenére, hogy kiabált vele és kidobta a stúdióból, fel akar venni vele két számot. Tehát az, hogy nem lehet ezzel a gyerekkel dolgozni és nem tud énekelni, nem számít semmit. És ezzel végre elértünk a hét utolsó részéhez. Rögtön szembesülhetünk azzal, hogy milyen hányatatott sorsa van Karvalynak a hostelben, akit természetesen csak suttyók vesznek körben és legszívesebben mindenkit megverne.

13.jpg

Rita kálváriája mellett a nap másik nagy eseményszála az, hogy Barbihoz jön két kifinomult értelmiségi barátja, aki miatt rendet kell rakni a lakásban, minden segédeszközt el kell dugni és a lakókra is értelmes arcot kell erőltetni valahogy, sőt, még Dzsóra is inget és nyakkendőt kell varázsolni. Adja magát a kérdés, hogy Barbi, aki kozmetikuskodás előtt a testéből élt (Marci féle mellfestés valaki?), honnan ismer ilyeneket? Az álomhajón Kócos rettentően izgatott, mert nemsokára jön egy sörszponzor, akiben az utolsó mentsvárat látja a hajó megmentése végett, viszont Kristófot ez egyáltalán nem érdekli, inkább elvonul hancúrozni. Karvaly, akin ismét egy nagy betűs gúnya van jellemezvén tulajdonosát, nevezetesen egy B betűs hátizsák, tehát biatch, a felgyülemlett feszültséget levezetvén, elmegy boxolni egy edzőterembe, ahol se csók, se puszi, se bérlet, se tagsági, rögtön az öltözőket keresi, hogy mehessen már minél hamarabb verekedni. Beviharzik az öltözőbe, ahol végre egy értelmesnek tűnő lány szóvá teszi, hogy mi a fenének hagyja nyitva az ajtó meg, hogy úgy látszik parasztéknál nem szokás köszönni zárt térben.

14.jpg

Ezután Rita kedvesen átesik a lány lábán, amit egy laza fejbeveréssel jutalmaz. Konfliktus! Meglepő módon az üvöltöző cicák hangjára kéretlenül betör az öltőzőbe a rég látott üvöltőző kopasz Kareszpapa. Emlékeim szerint máshol melózott régebben, meg a sztori szálát is rég kimerítették, de mind ez kit érdekel?! Stílusa azóta mit sem változott, csak az edzőterme lett kisebb, szóval továbbra is megy a papolás meg a torkaszakadtából való sikítás. A két lány nyilván nem bírja sokáig a levegőben lógó feszültséget és gyakorlás közben egymásnak esnek, amiért a jutalmuk Kareszpapa féle leordítás. Közben a háciendán mindenki takarít, miközben Barbi kétségbeesetten próbál főzni és dirigálni, de azért marad annyi ideje, hogy Dzsót orrszőr ritkításra parancsolja. Az álomhajón a sörszponzor már majdnem végzett Kócossal, amikor is megjelenik Kristóf boxerben, aki látván, hogy lányról van szó, gyorsan a szobájába invitálja, majd hosszas csönd után nagy vigyorral jön ki onnan, hogy minden rendben van, a menő arc elintézett mindent, pedig nehezére esett, mert a lány nem valami szép teremtény, mondta mindezt úgy, hogy közben szegény lány a háta mögött állt.

017.jpg

Nyilván egy ilyen sértést nem lehet szótlanul hagyni, attól függetlenül, hogy milyen szexuális élményben volt része az előbb, szóval megnyugtatja a két srácot, hogy a szponzorizációnak lőttek. Közben a háciendára megjöttek Barbi barátai, akik biztos frissen szabadultak a bölcsészkarról, és a vastag sztk keret/bajusz kombó is jelezni akarja felénk, hogy itt kemény értelmiségi arcokkal van dolgunk. A kedves művész lelkek hoztak ajándékot is, egy ritka gusztustalan, rózsaszín keretes festményt ami a nevezetes lánykérést örökíti meg. Ez a lakóknak, meg bárkinek, akinek csak minimális ízlése van, nem tetszik, aminek hatására Barbi ismét vinnyogva rohan el. Közben Rita életet ment, a csajt, akivel összeverekedett, majdnem kilapított egy autó, mert zenét hallgatva szemellenzővel sétál az utcán és csak Karvalynak köszönheti, hogy még él. Szóval most puszi csók, egymásnak borulás és békülés, menjünk is inni egy kis bort ezt ünnepelvén, illetve azt, hogy az íróknak mennyire nincs fantáziájuk és mennyire próbálják foggal körömmel a sorozatban tartani a lányt.

16.jpg

Borozás közben jól összemelegednek és kitárulkoznak egymásnak, amikor is kiderül, ismét nem meglepő módon, hogy a durci lány Profi testvére és éppen van egy szabad szobája. Tehát a kapcsolat egy már meglévő szereplővel adott, illetve nemsokára lesz hova is költözni. Remek. A háciendán is nagy békülés és bocsánatkérés folyik Barbi irányában és ezért gyorsan kikerül a falra a kép is. Jön a nagy ötlet, játszunk activityt a sok agyhalottal. A két értelmiségi, hangsúlyozván státuszukat, egyszerűen nem bírják ki, hogy ennyire fogyatékos emberekkel vannak körbevéve, akik nem elég, hogy csalnak, de még így sem képesek kitalálni az egyszerű feladványokat, amit még egy csecsemő is képes lenne megoldani. Nyilván nincs nekik rtl klubjuk, így nem tudják, hogy miféle emberekkel van dolguk. Szóval hosszas feszkó után inkább úgy döntenek, hogy tovább állnak, úgyis nemsokára kezdődik az esti műszakjuk a mekiben. Barbit megnyugtatja a többi lakó, hogy már nincs is szüksége ilyen barátokra, mert itt vannak neki ők, és hát ilyen új barátokkal..

47 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2013.11.25. 15:13:15

Na ezt nem vártam volna - Éjjel-nappal Budapest és értelmiségi ugyanabban a mondatban (címben)!

Zirowe 2013.11.25. 15:15:36

@Johnny336: várd csak ki a végét! :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.25. 19:25:38

A Duna átúszása is olyan marhára hihető volt, pont mint az ejtőernyőzés.

histrionic 2013.11.25. 21:51:24

Azt nem értem, hogy ha már ennyire beszédhibás emberek, mint Kristóf meg Kareszfater szerepet kaptak, miért nem fér bele a költségvetésbe egy beszédtanár. Vagy legalább tanítanák meg őket artikulálni.

Zirowe 2013.11.25. 21:55:56

@histrionic: mert az nem tukrozne huen a valosagot, es akkor lottek a realizmusnak! :D
Inkabb az izgat, hogy vajon Zoenak mikor nott ki a haja, vagy hogy lesz a ladikon panzio, ha kb ures szoba sincs es mindjart bekoszont a tel..
Megannyi kerdes.

Zirowe 2013.11.26. 10:11:19

@Huncutkukac: merem remélni, hogy ha esetleg a hv-t mai fiatalok olvassák (bár tudom, ez manapság nem menő), akkor képes felfogni azt, hogy itt nem a műsorban lévő magatartás éltetéséről van szó, hanem egy görbe tükörről, és még véletlenül sem ez a követendő.

Látom neked nem sikerült.

kúrórudi 2013.11.26. 10:13:59

@Huncutkukac:

én meg azt bírom h valaki fikáz valamit ami megy a tvben még az erről szóló blogra is írogat...de akkor mi a faszért nézi meg írogat még ide is? kötelező a tévét bámulni te idióta? ha pedig te döntöttél úgy h nézel valamit akkor miről is beszélsz?

"Másfelől meg nyomják a csatornákon át a moslékot a szemünkbe, mi meg tátott szájjal bámuljuk"

ki kényszerít arra h bámuld te ostoba barom? vagy ha te akarod nézni akkor meg miről is dumálsz?

sixx · http://comment.blog.hu 2013.11.26. 11:01:58

huncut ment a levesbe, ne itt ossza az észt.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.26. 11:12:23

@Zirowe: basszus, esemény volt, én meg lemaradtam! sosem bocsátom meg magamnak. Foglald már össze lsz, mit írt? :)

Zirowe 2013.11.26. 11:24:11

@aggyistenbiri: kb annyit, hogy pártoljuk és propagáljuk a tvben fellelhető mocskot. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.26. 11:29:15

@Zirowe: Aham. Értő olvasás sokaknak nem megy.

karev 2013.11.26. 14:28:29

@Zirowe: végül is a blog ezt írja: "Sorozatepizódok zanzásítva, viccesen, akár gúnyosan." szövegértésből -1.

karev 2013.11.26. 14:29:59

@histrionic: a híradók is tele vannak beszédhibás arcokkal, pedig ott azért lehetne elvárás.

karev 2013.11.26. 14:30:40

@aggyistenbiri: és arra vajon honnan volt pénze? költői kérdés volt, nem várok választ. :))

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.26. 19:12:03

A Rita & Bohócruha-Gate tetszett. Elnézést kérek, de képes voltam felnevetni. Szörnyen szégyellem is miatta magam azóta.

@karev: Egy percemet sem fecséreltem arra, hogy választ keressek :)

Zirowe 2013.11.26. 20:31:27

@aggyistenbiri: ha megnézed a kezdő képsorokat, már akkor látszódott a bőrönd az ágy alatt.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.26. 20:36:45

@Zirowe: Meg az is, hogy nem voltak egyformák a bőröndök. Rita mentsége, hogy mi nem is voltunk másnaposak.
(De akkor is tartom, hogy ez kivételesen tényleg jó poén volt)

Zirowe 2013.11.26. 20:38:46

@aggyistenbiri: no meg nekünk van sütnivalónk, bár itt a bohóc is hibás, miért rakta más ágyához, miért ment el, stb.

Amúgy most Barbika sminkelve egész normálisan néz ki, nem a megszokott Jack Skeletonné fej.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.26. 20:55:24

@Zirowe: Neked biztos van, én az enyémet lefagyasztottam :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.26. 20:56:40

@aggyistenbiri: bele is fért a jégkockatartóba, kínos.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.26. 21:06:35

Megint Lali. Meddig kell még elviselni.

karev 2013.11.27. 12:14:02

@Zirowe: sztem Barbi feje brutális, viszont én csontimán vagyok, és kapja be, hogy ilyen vékony. viszont az állandó vinnyogása az esküvő-gyerek téma körül idegesítő. Varga Sándor meg megérdemli. ki mit szakít, szagolja.
Anikó is mit hisztizett a szros ruhája miatt..
Laliról szót se.
Zoés téma is gáz. a bulÉmia. mikor tanulják már meg, hogy az bulimia.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.27. 19:41:02

@karev: Azt tudtad, hogy csonti testalkathoz olyan csonti fej is jár? Csak szólok :)

Anikókácska ruháját rosszul tákolhatták össze Bangladesben, az a lényeg, hogy a márkajelzést rávarrták, és eladható a plázákban. A többi mellékes. :)

BulÉmia! köszi, akkor nem csak az én fülemet zavarja.

karev 2013.11.28. 11:03:34

@aggyistenbiri: és helyre kis bajuszka is jár hozzá? mer' akkor nem kell. :D

p.o.p 2013.11.28. 14:17:56

@karev: :)))))))))))

én azt nem értem h mi a f..szt keresett a férfi bohóc meg a bőröndje a női hálóteremben?

és miért gondolta h az az ŐŐŐŐ szobája, mikor még 40 másik ágy van kb?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.28. 17:54:02

@karev: Nem a bajuszka ott a legnagyobb probléma, azon tudna segíteni. De az a természet és az a viselkedés, bassszki...az a gázos.

Zirowe 2013.11.28. 17:56:03

@karev: csak azt nem értem, hogy ha 1-2 hétig kint bohóckodott auslandban, akkor miért nem ott helyben vette meg és hozta haza azt a csudadrágagyönyörűszépruhácskát, minek kellett jó drágán hazaküldetni?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.29. 18:24:30

Most nézem a tegnapi részt, Rita nem tudom mit evett reggelire, de határozottan jót tett neki :DDD Tökre bírtam, ahogy leszervezte a srácok fellépését. Végre nem karvalykodott, hanem határozottan kedvelhető volt. Számomra. :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.29. 18:34:23

...Ez mekkora duma már:
Rita: "Na végre valaki megfog!" Nyerítek!!! Így: :DDDDDDDDDDDDDD
Rita, I-M-Á-D-L-A-K! :D

Zirowe 2013.11.29. 18:37:38

@aggyistenbiri: ja, meg az idegbeteg viselkedés a próbán, illetve, hogy "ok, majd meghallgatom őket és lesz vmikor fellépés" ezt ritául úgy kell érteni, hogy "akkor most azonnal gyertek, mert meló van".

Vagy a fukdapolisz hozzáállás és az "ismerem a jogaimat" felkiáltások.

De persze megint egy életszerű esemény sorozatot mutattak be a készítők.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.29. 18:49:38

@Zirowe: Ok, leírom bővebben, hogy nekem hogy jön le Rita és a viselkedése. Én elképzelhetőnek tartom, hogy a forgatókönyvírók egyfajta bipoláris személyiségnek akarják őt beállítani: egyszer utálja az egész világot, és csíp-szúr-harap, mindenkibe beleköt/belerúg. Majd egyszercsak jön-megy-inézkedik ezerrel, zizeg, túlpörög.
Figyi, én inkább őt nézem, mint Lalit.

Zirowe 2013.11.29. 18:55:58

@aggyistenbiri: no igen, tegnap ott volt a szemében a megszokottnál is bolondabb és kiszámíthatatlanabb tekintet.

Amúgy, ha őt is most kiengedik pár óra után, akkor kb az fog lejönni a nézőknek, hogy bmit meg lehet csinálni komolyabb következmények nélkül.

Az elején meg csak néztem, hogy egyrészt milyen jogon vette el a sok dologtalan Gaben autóját, majd a megkérdezése nélkül eladták és még a pénzt is lenyúlták. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.29. 19:07:53

És valóban! Mivel nem minden szálat követek maximális figyelemmel, azt hittem csak én siklottam el felette.
Barbi szerepe is nagyon szar, egy nagyra nőtt kislány a pónikkal a hóna alatt pityeregve, és még a többiek járulnak elé bocsiért. De azért gyereket szülne. És mit fog csinálni vele, ha fogzik, vagy hasfájós és sír? Megsértődik és túlbömböli? Vagy kirakja őt is a kanapéra? Mert nem olyan cuki, mint ahogy ő megálmodta?
Lali ismételt rohadt szar műmájerkodására most sem vesztegetek egy szót sem.
Na ugye, hogy Rita így már mégis csak jobb fej volt :)
SZÁMOMRA.

Zirowe 2013.11.29. 20:20:23

@aggyistenbiri: a mai után mond, hogy mennyire szimpatikus. :D

Annyit mondok, hogy karma, a többiről Earl Hickeyt kell kérdezni.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.29. 20:58:10

@Zirowe: Még nem láttam, Geordie Shore Ausztráliát nézem, de akkor megállok, és megyek vissza Budapestre.

Zirowe 2013.11.29. 21:01:04

@aggyistenbiri: nagyon alja, és tökre igazam volt, jön most a nagy earl nyúlás, lista (bár természetesen itt minden egyes tétel megérdemelte a sorsát), csak vicces helyett szánalmas az egész.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.29. 21:08:26

@Zirowe: A Nevem Earlt nem nézem. Kéne?
talán 2,5 részt láttam. Nem győzött meg.
Rita hazaért a szállóra, kidobták, nem igazság. És most a tinik vannak. Tekerek, érdektelen, majd leírod a HV-ben.

Zirowe 2013.11.29. 21:20:23

@aggyistenbiri: alap sorozat, remek karakterekkel.

Mindjart sirok, hogy ritus nem tudott aludni az orson, sot, gondolom villasreggelit sem kapott szegeny.

A fiatalok meg szimplan idiotak, amit eloadnak a boltban, meg utana a 'te vagy a legokosabb' monolog..

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.29. 21:27:47

A felmosóvizet csakúgy mint az éjjeli edény tartalmát utoljára a sötét középkorban ürítették az utca népe nyakába. Ez ma hiteltelen.
Ja, és Lányok! a "balerinacipő" és a dorkó nem menő. Ha már lapossarkú, akkor legyen edző/futó/tenisz/sport cipő.

Zirowe 2013.11.29. 21:29:36

@aggyistenbiri: ha megnezed, meg csak veletlen se lehetett, mert direkt ket deszka koze maszott be az oreglany. :D
Meg ahogy a lakas masik lakojat leorditja..
No de hova lett a C a sapijarol?
Csak nem a hv miatt szedtek le? :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.29. 21:40:09

@Zirowe: Ha meghallja, hogy karma, már magától teker a gép. Most Hannáék vannak, tekerés, magától.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.29. 22:06:03

@Zirowe: Rita sokkal jobb fej volt, mint korábban, a listával sincs semmi bajom, az hogy az elején nyűgös a zárka miatt, na. Volt már ilyen a világtörténelemben. Nagy ügy, még mindig bírom. De Lajos?! Ha nem mészárolja le valaki, akkor küldje el.

Zirowe 2013.11.29. 22:14:43

@aggyistenbiri: listával semmi bajod?
Oké, bánjuk meg bűneinket, oké, írjunk egy listát a hülyeségeimről.
Eddig rendben.
De amúgy mindenki megérdemelt mindent, és dögöljenek meg és nem fogok megbánni semmit.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.29. 22:25:27

@Zirowe: De emiatt volt Ritás! "jó faszkalap voltam, de azért mert..." / indoklás és áthárítás.
Ha Ritát már megbeszéltük, foglalkozunk Lajossal is vajon?

Zirowe 2013.11.29. 22:27:54

@aggyistenbiri: nem is érdemes azt emberszámba venni.

A két suttyó fiatalról meg ne is beszéljünk, akik bűncselekményt, akarom mondani szabálysértést (ha már megírják a scriptet, akkor legalább tennék azt helyesen, főleg, hogy a biztonsági őrnek egy feladata van, legalább azt tudja jól) vállalnak be párszáz forint megfizetése helyett.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.29. 22:40:54

@Zirowe: Majd az új hv alatt kibeszéljük őket :) Várjuk :)

naezjó... 2013.11.30. 03:39:12

Hát ez súlyos rész volt.
Ritáról és a listájáról ez ugrik be:
kepfeltoltes.hu/131130/killpest_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

@aggyistenbiri: Még 1 Earl-nek adj esélyt, picit lassan indul, de magasra tart :) Főleg ennek az új vonalnak a fényében.
süti beállítások módosítása