Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gyilkos elmék 6x04 - Compromising Positions

2013. november 22. 13:00 - xJelena

Sziasztok, jelentem, hogy a Gyilkos Elmék hogyvolt visszatért az élők sorába, itt vagyok újra!

Na, gyerekek ma egy kis romantikával indítunk, szól a lágy zene, kellemes, éjszakai tengerpart, ez autóban egy meztelen fiatal pár épp egymással lenne elfoglalva, ha nem fognának rájuk pisztolyt az első ülésről, kényszerítés gyanánt. Nem hiába, szép dolog a szerelem, párunknak még megy is valamennyire parancsra, de csúnya fegyveres bácsi inkább lelövi őket, fene a fajtáját.

cm1.jpg

De váltunk, Morgan épp meséli a többieknek, hogy Elliet elhelyezték nevelőszülőknél, ennek mindenki örül, közben a rosszhír is befut Hotch formájában. Az Ohio állambeli Akronba megyünk, ahol valaki megölt hetente egy párt az elmúlt két hétben, Prentiss meg is jegyzi, hogy nem semmi ez a tempó. A gyilkos a nőket mindig ledöfi, mi gyakorlott Gyilkos elmék nézők, már tudjuk, hogy ez azt jelenti, hogy a csávó valószínűleg impotens, a férfiakat pedig fejbe lövi. A pasikon óvszert találtak, meg a vérükben Viagrát, nem hiába, a legtöbb embernek nem nagyon áll fel, ha fegyvert fognak a tarkójához. Közben megtudjuk, hogy az időrend szerint ma is ölni fog, úgyhogy Hotch közli, hogy három óra és mennek Akronba. Garcia közben a cókmókjával együtt elmegy, hogy meggyőzze Hotchot, hogy végezhesse JJ munkáját, amíg nincs helyettes, némi könyörgés, meg bociszemek hatására a főnök úr is beleegyezik, ennek is örülünk, legalább többet látjuk a vöröst is.

cm2.jpg

Főcím, és egy Lincoln idézet: „Whatever you are, be a good one.” (Bármi is vagy, legyél jó benne.). Csapat már a repülőn, Rossi meg van döbbenve, hogy házastársakat szexre kényszerít a gyilkos, Reid elmondja azt, amit mi már az elején tök jól megállapítottunk, vagy is hogy a gyilkos valószínűleg impotens, Prentiss ezt kiegészíti azzal, hogy végignézeti a férfiakkal, amit a feleségükkel csinál, tehát kigúnyolja a férfiasságukat, meg azzal is, hogy szexre kényszeríti őket és teszi igazi szexuális szadistává. Rossi és Reid megegyezik abban, hogy a gyilkos nagyon precíz a helyszín kiválasztásában, tehát akkor minden másban is, így valószínű, hogy előre kiszemeli az áldozatait. Hotch elosztja a feladatokat, haladunk emberek. Még meglepődünk, hogy Garcia milyen kulturáltan fel van öltözve, Rossi meg is jegyzi, hogy ilyet nem gyakran lehet mondani, de ez tényleg egy olyan oldala, amit nem ismertünk eddig. 

cm3.jpg

Na, megérkezünk, Crowley nyomozó várja a csapatot, Garcia igen jó munkát végzett, körbenyalják őket, a családtagokat is felhívta, kedves velük, ügyes kislány. Prentiss meg Morgan közben rájönnek, hogy a gyilkos valószínűleg a hátsó ülésről ugrott előre, és mindent megtett, hogy kellemes körülmények legyen a kufirchoz. Meleg, lágy zene, egyem meg, micsoda gentleman, na meg nem szexuális szadista akkor. Rossi családtagokkal folytatott beszélgetéséből kiderül, hogy mindkét férfi igazi alfahím volt, akik céltudatosak voltak, és nagyon határozottak. Kilogikázzák, hogy a gyilkos maga is alfahím, aki élvezi, hogy a dominanciáját kiterjesztheti más alfahímekre, ezzel szerezve kontrollt felettük, majd Hotch elszáguld megmenteni Garciát az újságírók karmai közül, mivel majdnem átverték, ilyen ez a szakma, szégyentelenek vagyunk mi mind (ugye kollégák?). Prentissék közben visszaérnek, levonják a konklúziót, vagyis hogy az elkövető egy romantikus fantáziát él át, amiben fontos szerepet játszik a fogamzásgátlás is. Egyúttal Morgan szerint az is egyértelművé válik, hogy nem pszichológiai okok miatt impotens a gyilkos, hanem egészen egyszerűen nem áll fel neki.Váltunk egyet gyorsan, fegyverest éppen jól megrúgja egy hátrakötözött kezű, izmos, jóképű pasi (nyami), de némi földharc után visszaszerzi a pisztolyt, és lelövi a férjet, mert az asszonyka csak a sarokban vinnyog, hogy ne, ne, ne. De, de, nem bámulni kellett volna, hanem felkapni a fegyvert, és lelőni a faszkalapot, na mindegy. Jön egy kis klisés, megteszek bármit, csak ne ölj meg, azt mondatja a nővel, hogy akarja, persze nem megy hihetően, meg is öli. Közben reggel lett, Reid meglepődik, hogy lelőtték mindkét áldozatot, Rossi mondja, hogy ez nem jó, mert dühös, és újra ölni fog. A megölt pasi amúgy MMA-s volt, Reidnek felcsap az az isteni szikra, hogy lehet, egy ilyen edzésen keresi az áldozatait a gyilkos, meglátjuk, meglátjuk. Prentiss közben meglepődik, mikor rájön, hogy a nő megpróbálta elcsábítani a gyilkost, majd elgondolkodnak azon, hogy lehet a gonosz régen swinger volt, csak amióta impotens lett, úgy próbálja újraélni az élményt, hogy másokat néz. Innen egyenes út a feltételezés, hogy mi van, ha a régi játszótársait gyilkolja.

cm4.jpg

Nna, de eljött a profil ideje, de még látjuk, hogy Prentiss és Morgan elmennek egy swinger házba, kedves 40-es milf nyit ajtót, a perverz mindenit. Közben megy a profil, az elkövető dekompenzál, mert leomlottak a fantáziái, most meg valami új, és még veszélyesebb jön majd. Párhuzamosan ezzel a swingerek elmondják, hogy valószínűleg a pszichonk arra gerjed, hogy a feleségének választ egy másik párt, az szexel vele, ő közben csatlakozik, és megmutatja, hogy ő az igazi férfi. Csak mióta impotens, ez persze nem megy. Ebből már gyorsan rájönnek, hogy a felesége, vagy a rá hasonlító nők lesznek a következő célpont.

cm5.jpg

Váltunk, este van, smaciznak medenceparton, mindjárt dugni is fognak, gyilkos is bejön, lazán azt hazudja, hogy mindjárt jön a neje, na persze. Swingerek táncolnak, elmebetegünknél elpattan a cérna, lövöldözik, és hullahegyet hagy maga után, csak férfiakból. De legalább már tudjuk, hogy az elkövető neve James, nem kell többet szinonimáznom, hurrá. Megfejtik James foglalkozását közben, valszeg lakatos, merthogy simán bejött egy kulcsra nyíló záron a bemenekült emberek után. Fényes logikával arra is rájönnek, hogy az öltözőszekrényeket törte fel a konditermekben, és lemásolta a kulcsokat, ezzel törve be az emberek életébe. Hotch megsürgeti Garciát, hogy kellenének a konditermeknek dolgozó lakatosok, aki nem kicsit frusztrált, le is üvölti, hogy a főnök urat, mindenki néz, hogy ez most mi volt, aztán elszégyelli magát. Morganék úgy vélik, hogy James korábban is csinált ilyet, mert más férfiakat hibáztat a felesége elvesztéséért, lehet megölte pár korábbi pasiját is, villámváltás és látjuk, hogy megint ölni akar. Közben Garcia végre megkapja az edzőterem lakatosait, meg túl is van terhelve, Morgan megszeretgeti, megnyugtatja, mi meg megyünk vissza Jameshez, mert már csak 13 perc van a részből, tehát most gyilkolni fog, és el fogják kapni az utolsó pillanatban, túl jól ismerem a Gyilkos Elmék dramaturgiát, bocsesz. Garcia visszaváltozott a régi cukcsimukcsi önmagává, mindjárt idehányok egy csillámpónit, de legalább hasznos, mert meg van James vezetékneve, és tényleg dolgozott mindegyik edzőteremben. Mennek a lakására, ahol találnak egy terhes feleséget, meg van a probléma, hogy miért ilyen ideges James, 10 hónapja lett impotens, és hát igen, egy baba termelődési ideje 9 hónap. Kínos.

cm6.jpg

De a felesége, MaryAnn nagyon védi Jamest, tagadja, hogy ő megölt volna bárkit is, Reid meg is állapítja, hogy meg kéne törni a pszichológiai kötést, Crowley el is megy a potenciális megölt expasikért, a baba apját keresik. Reid meg rájött, hogy neki kéne bemenni, mert ő semmilyen szempontból sem alfahím, James közben vidámparkban van asszem, nem tudom beazonosítani a helyszínt, Reid még megmutatja MaryAnnek a gyereke halott papáját, aki erre szörnyülködik és sír. James már egy bárban van, jön a végjáték, Prentiss megy be, és eljátssza, hogy találkoztak korábban egy swinger partin már, csávó ideig hallgatja, aztán megpróbálja lelőni, de Emily trükkösen táskáján keresztül kilövi. Kár azért a szép táskájáért, de majd vesz az FBI újat. Jön egy André Berthiaume idézet Prentisstől: „We all wear masks, and the time comes when we cannot remove them without removing some of our own skin.” (Mindannyian álarcokat viselünk, és mikor eljön az ideje, nem tudjuk levenni őket anélkül, hogy a bőrünk egy részét is levennénk.) Garcia és Hotch még megbeszélik, hogy jobb az, ha a tündérbogár az irodában marad, de a kommunikáció egy részét ő fogja intézni. Na, ennyi volt a Gyilkos Elmék hogyvolt mára. 

Címkék: gyilkos elmék
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása