Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 157-161. - Párkapcsolati dráma

2013. november 18. 16:00 - Zirowe

Hétfő reggel Laller képtelen megérteni, hogy miért nem tudnak örülni a lakótársai annak, hogy exportálja a tehetségét Ibizára, az éltetése helyett inkább Redzsit sajnálják csoportosan, mert el fogja adni a redzsizót. Laller felkészült a nagy útra, viszi a hácienda diszkógömbjét is magával, mert az bizony egy spéci darab. A könnyes búcsúk után végre mutatják a két agysebészt, ahogy a redzsizóban tervezik az eljövendő útjukat és a leendő ibizai sikereiket. Szotyit ez annyira lefoglalja, hogy a vendégek kiszolgálása helyett inkább self servicé kereszteli a helyet, és buzdítja az embereket a szedd magad mozgalomra csak, hogy ne kelljen felállnia.

01.jpg

Gaben viszont teljesen kikészült, mert nem tudja, hogy mihez fog kezdeni, ha Laller már nem lesz köztük, a végén még talán normalizálódni fog az élete, de azért a többiekkel összedobnak egy búcsúbulit, legalább egyszer használják az értelmetlen landzsot. Utána könnyek közt búcsúzik egymástól a két macsó, tényleg már csak a nyelvezés hiányzik az összképből, illetve Gaben nagyon szerencsés, mert megörökli a görényeket. Az álomhajón Lófej és Tudjukki éppen a ladik tetején szeretnének egymásnak esni, amikor is az édeni idillt Kócos zavarja meg, aki előtt Lófej rögtön takargatni kezdi hab testét. Az mondjuk, hogy az Árpád híd lábánál vannak kikötve és eddig boldog-boldogtalan látott mindent a hév megállóból, nem zavar senkit. Ezért inkább átnyargalnak a Blahára egy épület tetejére, hátha ott nem fogja megzavarni senki az exhibicionista kamatyolásuk, mert egy rendes szoba már túl uncsi. Persze itt is rájuk talál két hülyegyerek, akik rögtön elkezdenek videózni a gerlepár nagy örömére. Kristóf ezután már a Rióban szövögeti perverz álmait az új táncos lányról, akire viszont Ádám már kivetette a hálóját. Szerencsére ez nem gátolja meg abban a két fiatalt, hogy az egyik helyiségben végre egymásnak essenek. Az évszázad párosa, Karvaly és Cincogi, hatalmas bőröndökkel megpakolva útnak indulnak a nyeremény hétvégére. Mondjuk Karvalyt még megértem, mert ő abból a bőröndből él, természetes, hogy mindig magával hurcolja, no de Cincogit vajon mi vezérli..

02.jpg

Rita természetesen rögtön megmutatja az új lánynak, hogy milyen szimpatikus tud lenni, mert őt nem érdekli, hogy ingyen elviszik egy wellness hétvégére, akkor sem lesz kedves senkihez és rögtön Cincogi telefonjának a származásáról kérdezi, hogy vajon honnan van pénze htc zászlóshajóra, mondja ezt ő egy ájfónnal. Biztos elfogult almarajogó, bár inkább azt kellett volna kérdeznie, hogy hogyan képes használni a telefont fejjel lefelé, no de mindegy is, Karvaly inkább arrébb ül, hogy egyedül élvezhesse az utat. Sajnos a helyszínen Rita nem érti, hogy az ígért szállodából hogy lett panzió, illetve mit keres az építmény a sínek mellett, miért van virágágyás és miért nincs lift. A lány szerint pont ilyen jutalmat érdemel Cincogi. További meglepetés, hogy a szoba franciaágyas és nincs más szabad szoba, mert a hely ritka népszerű a nyugdíjasak körében, ha nem lenne kint a panzió tábla simán elmenne egy öregek otthonának. Karvaly már dörzsöli a tenyerét, hiszen ez a kedvenc korosztálya.

03.jpg

Wellness persze nincs, arra ott a Balaton, ügyes gyerek ez az Ádám, amikor kitalálta, hogy ilyen jutalmakat fog osztogatni. Rita egyszerűen nem bírja, hogy Cincogi állandóan boldog, mert szerinte ilyen ember nem létezik, meg úgy egyáltalán minek vigyorog mindig?! Szerencsére Karvaly a szottyadtak között megismerkedik egy fiatal sráccal, akivel tök jól elcsevegnek. Hát persze, hogy erről a gyerekről derül ki, hogy Cincogi megszállott exe, aki mindenhova követi és zaklatja a lányt, biztos szeretné vissza a telefonját. Álompáros lennének a Ritával. Ezután jön a szokásos sírós rémtörténet, ami a két lányt azonnal jóbarátokká kovácsolja. Másnap Laller már alig bír az örömtől, hogy végre sztár és gazdag lesz külföldiában, úgyhogy ideje már indulni. Utolsó pillanatban még visszarohan a még nála is intelligensebb fogkeféjéért, nehogy itt maradjon, hiszen már 3 éve használja és ezalatt teljesen kiismerte a fogazatát, utána már végre sor kerül a könnyes búcsúra. Egyértelmű, hogy mindenkit taccsra vágott Laller távozása, hiszen nincs kin röhögni.

04.jpg

A nagy szomorkodás közepette megszólal a csengő és meglepetés, ki jött vissza könnyek közt? Hát persze, hogy a Laller, ezért este nagy „Welcome to Hungary” party lesz a redzsizóban, ahol mindenkit ez a hülyegyerek fogad az ajtóban, hogy most őt kell ünnepelni, mert hazajött, amikor kb még a városhatárt se hagyta el. Valamilyen érthetetlen oknál fogva sikerül is beszélgetésbe elegyednie egy szőkével, akit viszont Gaben karján lévő színes firkák jobban érdekelnek. Viszont Gaben most is rettentő gáláns, ezért szóvá teszi, hogy Laller jobban érdekelné a lányt, hiszen mekkora sztár az a gyerek. A két úriember felkíséri a lánykát a háciendára, ahol megkapják a tutit: szegényke nem tud választani a két csődör között, ezért inkább szendvicsben szeretné, de a két agyhalottnak többet ér a barátságuk (?!), mintsem holmi közös zacskózás, ezért inkább elutasítják a fantasztikus ajánlatot, amit a szőkeség érthetetlenül fogad. Tehát közös kupakolás helyett marad továbbra is a matyizás és a Cincogiról való álom szövögetés.

05.jpg

Közben a Balaton partján Karvaly próbálja Cincogit vigasztalni, amikor ismét felbukkan a Zaklató, aki emberére talált, mert Rita rögtön leordítja a fejét és elhessegeti. Ezután Karvaly ráveszi Cincogit egy sétahajózásra, mert az mekkora móka, főleg ha az átlag életkor a hajón 96 év, és ebbe már a két fiatal is bele van számolva. Mivel nyilván nem csak a húszéveseké a világ és az utasok közül senki nem ismeri Ritát, ezért partyzik egy jót a tapasztaltakkal. Cincogi közben talál magának egy hódolót, aki feltétlenül szeretné felvidítani, hiszen a kék pirulát már bevette és 30 perc múlva már hatni is fog, szóval nincs idő felesleges szomorkodásra. Az álomhajón egy eszméletlen párbeszéd tanúi lehetünk, ahogy Tudjukki értelmesen azt magyarázza, hogy ő a jelenben van, és inkább hagyják egymást Lófejjel, mert ő szereti, de úgyse lesz ez jó kapcsolat és ő nem képes egy lány mellett leragadni. Könnyfakasztó búcsú szemtanúi lehetünk mely során Zsófi jobbnál jobb fejeket és grimaszokat vág, de mi ezt nem érthetjük, hiszen ez a nagybetűs SZÍNÉSZKEDÉS, de jövő héten úgyis megint együtt lesznek, szóval inkább ugorjunk.

06.jpg

Szerda reggelt egy gondterhelt Dzsóval kezdjük, aki nagyon szeretne beszélni Barbival, de a lány viszont pofátlanul ignorálja őt. A megoldás, hogy elmegy meglátogatni a munkahelyén, ahol beül egy alibi manikűrre, amikor is megtudja, hogy Barbika bizony már mással tömeti magát. A nevezett egyén fel is tűnik azonnal, amire Dzsó eszméletlen pánikolásba kezd és jól letámadja a tagot. Barbi nem bírja a két töketlen srácot, ezért inkább elrohan egyedül. Persze ezért Dzsó elkésik a melóból is, ami a végső csepp a főnökasszonyánál, ezért kirúgja őt. Dzsó nyomorában elpityeredik, hogy milyen egy fantasztikus napja van, egyszerre vesztette el a nőjét és munkáját, miből fogja így eltartani az éhenkórász lakótársait? Ezt meghallván a jégszívű főnökasszony mégis megkegyelmez neki, és kap egy utolsó utáni utáni utáni utáni lehetőséget. A hácienda bejárata előtt Barbamama várja őt egy nagy albummal, amit a lánya kiskora óta babusgat, benne az álom esküvőjének minden egyes rózsaszín részlete és mondja Dzsónak, hogy ebben minden választ megtalál.

07.jpg

Persze a baltarcú nem érti ezeket a bonyolult rejtvényeket, szóval jó pár napja rá fog menni a megoldás kifundálására. Tehát adott egy lány, aki baromira idegesíti őt, akivel nem képes összeköltözni se és akit megcsalt, ezért az egyetlen járható út a visszahódítására az, ha elveszi őt feleségül. Teljesen logikus, de Redzsinek már megint nem tetszik ez az egész és megint neheztelő szemekkel kezdi vizslatni Dzsót. A tini lakban Karesz2 könyörög a többieknek, hogy vegyék már vissza, mert ha nem fogadják be, akkor kénytelen lesz haza menni a szüleihez, az pedig egy elképzelhetetlen szituáció. Félhajú Zoé nagy örömére mindenki megszavazza a srác visszaköltözését, ezzel tovább növelve a már meglévő feszültséget. Valahogy mindig, amikor furcsaszemű Hanna kinyitja a bejárati ajtót egy eltévedt Bori jön be rajta csöngetés nélkül, ezt ma kétszer is eljátsszák. A lányok mennének bulizni, de szokatlan módon Furcsaszemű nem tart velük, mert sokat kell tanulnia. De tanulás helyett inkább átsurran Boriékhoz, ahol Sildes és a nyomulós haverja elhívják este bulizni, amire örömmel mond igent, mert tanulni úgyis ráér máskor.

08.jpg

A nagy bulin Sildes haverja továbbra is nyomul, mert hiszen múltkor volt smár is, ezért Hannának többször is el kell magyaráznia, hogy ő annyira feslett erkölcsű, hogy az neki nem jelentett semmit, viszont annyira még nem feslett, hogy elmenjen a sráccal, ezért jól lepattintja Sildes nagy örömére. A kötelező táncikálás után Furcsaszemű felcsalja magához Sildest, ahol kiselőadást tart a srácnak, hogy tisztában van a szerelem és a szex közötti különbségben és neki csak utóbbira van szüksége, szóval nosza hajrá, kuffantsunk egy jót, aztán mindenki a dolgára. Mivel Sildes tényleg így gondolta, ezért dolga végeztével megy is rögtön haza, amit Hanna nem ért és teljesen kikészül, hiszen ő megmondta, hogy csak szexet akar, és most, hogy megkapta.. Szóval szokásos értelmetlen Hanna féle baromkodás. Közben a két országos cimbora is hazaért a Balatonról, csak azt nem értem, hogy ha a Déliből jöttek, akkor miért a Pestről érkező villamosról szálltak le.. A visszatérésük és a szomszédok nagy örömére ma is hatalmas partyt rendeznek.

09.jpg

Cincogi nagyon örül, főleg, hogy a két díszkan kiemelt figyelemmel ugrálja körbe egész este. Egyedül Márcselló nem képes élvezni a bulit, mert Anikó még mindig a felesleges márkáit költi a határon túl és érthetetlen módon állandóan csak idegen faszikkal készült képeket küldözget neki. Karvaly kapva kap az alkalmon és elkezdi szépen lassan vigasztalgatni a szomorú gyermek lelkét. Először csak egy lopott közlekedési táblával, majd erőltetett és teljesen természetellenes mosolygással folytatja, közben pedig ölelgeti a srácot, még álmában is meglesi szerencsétlent. Másnap megint nagy takarítást terveznek a lakók, amikor Dzsó bedobja a reggeli bombát: meg leszek nősülve, vagy hogy kell ezt mondani. Redzsi elcsalja Barbit a Margit szigetre, ahol megjelenik velük szemben egy öltönyös szekrény lóháton, akit látván Barbit elképesztő hangokat kezd el kiadni. Féltérdre ereszkedik és elhangzik a nagy kérdés, hallod, hozzám jössz? Barbamama, aki elővárosi keresztapaként mozgatja a háttérben a szálakat, szerintem ő tüntette el Vivient is, mondja a következő okosságot: innen bizony ki kell költözni, mert ez a fertő nem való házaspárnak, venni kell egy kertes házat.

10.jpg

Laller ezt nem fogadja valami jól, hiszen így elvesztené az „apukáját”. Barbi szépen előadja rózsaszín terveit Dzsónak, aki hamar rájön, hogy hatalmas hibát vétett ezzel a jánykéréssel, mert egyszerűen ki nem állhatja ezt a nőszemélyt. Hanna még reggel is a Sildes féle kuffantás miatt szomorkodik rongyos ruhájában és nem nagyon van kedve suliba menni. Mivel szép napos idő van, ezért a fiatalok inkább elmennek bicózni egyet, fogalmam sincs honnan, de mindegyik alatt ott terem egy bicikli, meg persze a fejükön sisak. Ja, mert ennyire tudatos emberekről van szó. Nem jutnak messze, még a Szentlélek tér környékén leesik Karesz lánca, és mivel róla van szó, ezért 10 perc alatt sem képes azt visszarakni a hajtóműre. Mindenki nagy örömére begurul Sildes is, aki a vidám kompániához csapódik, majd nemsokára jön a csaja is. Hanna ettől teljesen felidegeli magát és jól előre teker, a többiek alig bírják tartani a tempót. Eddig bírta Furcsaszemű és jól az arcába mondja Sildes nőjének, hogy azóta ilyen feszült, amióta tegnap a barátja megfektette.

11.jpg

Ugye itt most három kan van jelen, akiből kettő eredménytelenül lohol Hanna után, míg a harmadik megkapta, ezért persze, hogy a maradék kettő felháborodott teljesen, és viharzanak Furcsaszemű után, hátha lesz valami vigasztaló maszatolás. Bori természetesen tökre empatikusan fogadja az egészet, annak ellenére, hogy idáig mindig őrjöngött a bátyja megnevezésekor, és jön a következő „hülye voltam, nem akarlak elveszteni, fontos a barátságod” párbeszéd. Hanna pityereg, sanszos, hogy jövő héten kapunk ismét egy hisztérikus terhességet tőle. Márcsellót váratlan látvány éri a mosdóba, amiért majdnem felköhhinti a reggelijét: Rita gebe testét mustrálja éppen, miközben kevéske testápolóval simogatja magát. Nyugodtan gyere be, hiszen már úgyis láttál kevesebb ruhával is, meg amúgy se idegeld magad a barátnőd miatt, minden rendben lesz, mézédes hang és mosoly, szóval szerintem adást tévesztettem. Rita a nap folyamán többször is zargatja szegény srácot, majd este a szimbolban is teszi az agyát.

12.jpg

Marcika nem győzi hangsúlyozni, hogy neki van asszonya, mire Karvaly szépen lekapja, és a smár után ismét lehervad a műmosolya, a hangja is visszaváltozik és közli, hogy akkor most szépen rendezze a dolgait, ő ezt megvárja és nem fog addig nyomulni. Elérkeztünk a hét utolsó részéhez, ahol Gaben éppen egy focipályára meztelenül futó szerencsétlen videóján nevet, míg Laller megint különböző hangokon keresi a nagyfőnököt, Berényi Andrást. Szegény nincs vele tisztában, hogy már rég kiírták a BK-ból. Gaben videója láttán Laller pirinyó fejében ismét egy nagy ötlet kezd el kialakulni. A fürdőben Barbi szemfestékével ráfirkálja a mellkasára jó nagy betűkkel a telefonszámát, ezután Gaben kikiséri a váci utcára, ahol rögtön lekerül róla az esőkabát és meztelenül kezd el rohangálni a sok értetlen és kamerázó turista között. Gaben undorodva, de azért követi és kamerázza őt, meg is van már az esti recskadatbázisa. Teljesen véletlenül egy komplett rtl klubbos fókusz stáb kerül Lali elé, aki úgy simogatja magát, mintha valami izomsorvadásban szenvedne.

13.jpg

Közli a riporterrel, hogy ő egy híres mulatós sztár, akkor is, ha eddig még senki nem hallott róla, és ezzel az értelmes akcióval szeretné felhívni Berényi figyelmét. Szerencsére megjön két rendőr, aki megragadja hősünket és teljesen irreális módon, nem terítve rá semmit, úgy ahogy van, meztelenül az autójukhoz hurcolják, egyedül Gabenben van annyi rátermettség, hogy gyorsan ráterítsen valamit Laller kukacára. A meghurcolt áldozat, még így meztelenül is hajtogatja, hogy ő nem csinált semmit, ő csak egy mulatós sztár. Már ezekért a kijelentésekért megérdemelne egy életfogytot, de legalább egy kényszerzubbonyt, de ezt még képes tetézni egy kis korrumpálási kísérlettel is, mintha a biztosurak elengednék két Csóró Lali cd-ért. Sajnos tisztában vagyunk a magyar rendőrség hozzáértésével, így pár órányi éneklés után csupán egy pénzbírság társaságában szabadon engedik Gaben nagy örömére. A háciendán Laller már a popcornt készíti és nagy büszkeséggel újságolja, hogy mindjárt benne lesz a tv-ben.

14.jpg

Azért érzitek, hogy mennyire meta ez a sorozat? A tv szereplő a tv-ben éppen azt várja, hogy mikor fog szerepelni a tv-ben. Barbi, Redzsi és Cincogi, akik nem tudni miért nézik ezt a produkciót, rettentő kínosan érzik magukat a képek láttán. Laller örül, mert tuti elérte a célját, hiszen a riport után rögtön meg is szólal a telefonja. Sajnos nem a Berényi kft-től keresik, hanem valami perverz szeretne elszórakozni a fenekével, majd egy másik hasonló hívás, majd még egy. Sorra hívják a hozzá hasonló zakkantak, mert ez teljesen természetes reakció arra, ha valaki egy telefonszámot lát egy meztelen testen a tv-ben. A sok hívást már Laller pirinyó esze sem bírja, és teljesen összetörik, mivel nem tudja hogyan kell a telefont kikapcsolni, ezért inkább szétszedi és a földhöz vágja, illetve meséli, hogy milyen szörnyű ez az állapot, az anyját is fél órán keresztül kellett győzködnie, hogy nem ment el az esze. Szerintem ez nem igazán sikerülhetett neki, hisz Lallermama kiskorától ismeri ezt a félnótást. Talán majd holnap számot cserél.

15.jpg

Tudjukki nagy örömére Ádám Kócost nevezi ki kisfőnöknek és még a táncoslánykát is magával viszi. Kristóf ezért rettenet feszült, főleg, mert körülötte mindenki megfektet mindenkit, csak ő marad szárazon. A munkahelyen Táncoska megint teszi a szépet neki, egészen addig, amíg meg nem jön Ádám, aki előtt felháborodva morog Tudjukkire, hogy hagyja már őt békén, ne zaklassa állandóan, persze Ádám ezt simán benyalja és jól leoltja a srácot. Este viszont már nincs a közelben Ádám, így Táncoska becsalja Kristófot az egyik öltözőbe, ahol végre adhatnak a testiségnek. Teljesen véletlenül, fél perccel azután, hogy egymásnak esnek, egy kósza Ádám téved be a nyitott ajtón, akit meglátva Táncoska rögtön el is sikítja magát, hogy segítség, lehugyoz a fa! Akarom mondani, a Kristóf éppen megerőszakol. Az teljesen mindegy, hogy ő félmeztelen én pedig teljesen fel vagyok öltözve, hogy ölelgettem és karmolgattam éppen, de igenis erőszak áldozata vagyok! Ádámnál ez nagyon kiveri a biztosítékot és mérgesen két kopasszal kidobatja a hősünket a csehóból, majd beszámol a történtekről egy nőseregnek, akik utána jól be is oltják a csúf erőszaktevőt. Kócoska ismeri jól Kristófot, hiszen olyan közel kerültek egymáshoz, és tudja, hogy ilyenre nem lenne képes, szóval kérleli egy kicsit Táncoskát, hogy ideje lenne előhozakodnia a valós történtekkel.

16.jpg

Csak tudnám, hogy mire volt jó az a pár részes történet szál, ahol mindenki azt pedzegette, hogy milyen erőszakos ez a gyerek, meg sajnálták szegény Anikót, akit letámadott, na mindegy, rég volt, tán igaz se volt. Márcselló konfrontálja Karvalyt a csók miatt, mert nem tudja hova tenni, a száján már volt, de ott nem az igazi. Ő szereti Anikót, de talán Rita iránt is van még valami enyhe kis érzése? Nagyon összetett srácról van szó, az már biztos. Karvaly is bevallja, hogy nem tette túl magát a 70 résszel ezelőtti kapcsolatukon és rettentően sajnálja, hogy akkor elutazott Angliába, mind a három kint töltött napot sajnálja. Marcika ezt már nem bírja, szóval felszólítja szépen, hogy tűnjön el az életéből. Rita sem bírja már ezt, ezért gyorsan összepakolja a cuccait a bőröndjébe, szerencsére nagy rutinja van már ebben, ezért hamar elkészül, és közli Szandikával, hogy akkor most ő tovább áll és élni fog a múltkori Kanári szigeteki állásajánlattal. Viszont ez már nem tetszik Márcsellónak, mert ő nem akarja és nem tudja elveszteni (?!), mert még érez iránta valamit, ami rettentően felvidítja Ritát, aki megígéri, hogy várni fog rá, és ezzel a mozdulattal vissza is megy Szandikához.

66 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

histrionic 2013.11.18. 19:42:02

Észrevettétek, Barbi és Lali mennyire megértik egymást? Kb. azonos értelmi színvonalon is állnak.

karev 2013.11.19. 09:22:31

ó jaj. ezt még emésztenem kell.

karev 2013.11.19. 09:58:43

ez az Ádám is mennyire igénytelen, mondjuk, magamról ne is beszéljek, hogy nézem ezt a fst. :) jelenlévők mindig kivételek. :) tegnap viszont ingyen sütivel sem tudtak volna rávenni, hogy megnézzem.az ingyen wellness hétvége honnan jött? arról lemaradtam.
az állandóan boldog, mindig vigyorgó emberektől nekem is feláll a szőr a hátamon.

Zirowe 2013.11.19. 12:28:08

@histrionic: lehet, hogy az lesz majd a nagy plot twist, hogy a nagy nap előtt összejönnek.

naezjó... 2013.11.19. 12:38:08

Fasza lett! Azért veszélyes Lali karaktere, biztos sok lány szeretné megcibálni, h elmondhassa, meg autogram, stb., de én a helyében azért hétvégente hajnali 2 után már nem merészkednék ki az utcára, félnék az illuminált népítélettől. Főleg, h a múltkor elkaptam az adás előtt a fókuszt, ahol mit ad isten, ezeket az agytrösztöket promózták, simán kiírva, h most Bíró Lajos nyilatkozik. Nincs visszaút. Marcsellónak meg drogoznia kéne, még attól is kevésbé lenne érzelmileg összezavarodva.

Zirowe 2013.11.19. 18:54:52

@naezjó?: akkor itt most mindenki a rendes nevével szerepel?

Amúgy végre megszabadultunk Szotyitól.

Tegnapi legjobb beszólás Lófejtől: segítek a perben.
Milyen perben vazze?!

Zirowe 2013.11.19. 21:43:17

Hogy megmondtam ezt az irasban, ki mibe hajlando fogadni, hogy a heten Zoe terhes lesz? :D

karev 2013.11.20. 10:30:20

@Zirowe: semmiben. nyilvánvaló. a tegnapi részt némi alkohol után néztem, jót tett. :) Bori nagyon gáz, mondjuk, Hanna is mit pofáz?! rímel is. Márcselló überfs, Barbi jaj ne már, tudom, minek nézem... :)

Johnny336 2013.11.20. 12:51:08

Segítsetek, melyik részben volt a kutyás casting?

Zirowe 2013.11.20. 12:51:59

@karev: azért az a tegnapi ifjúsági buli überelt minden eddigi szomszédok partyt.. :D

Zirowe 2013.11.20. 12:57:54

@p.o.p: no de vajon a gyűrűre helyesen lett firkantva az, hogy Dzsó?
Rendesen, hosszú ó-val? :D

Zirowe 2013.11.20. 13:16:28

@p.o.p: látom Anikónál nagyon nem bíztak abban, hogy a sajátján kívül más nevet is meg tud jegyezni.

p.o.p 2013.11.20. 19:58:25

@Zirowe: Anikó tuti a való életben is ilyen arrogáns, ugyh csak magát adja...igy maradt a név is.

Zirowe 2013.11.20. 20:03:03

@p.o.p: azt olvastam ma, hogy nov elejen Szandika is megpattant kulfoldiaban, szoval nemsokara bucsuzunk kb az egyetlen normalis szereplotol, pedig milyen idegesito volt az elejen.

Na mindegy, lassuk a mai szarkavarast. :D

p.o.p 2013.11.20. 20:10:42

Én mèg csak most nézem a tegnapit, és rommá izgulom magam barbi gyurujén:)
Én mindig 1 nap csuszasban vok.
Szandi leoszthatná még a népet mielott lép:)

p.o.p 2013.11.20. 20:13:21

Mondjuk ha nekem mondaná marci a sajat szobámban, tipli, lehet fejbe lenne rúgva...

Zirowe 2013.11.20. 20:17:58

Kene vmi ivos jatek.
Mondjuk 1 feles mindig, amikor Dzso azt mondja, hogy hallod, 1 sor minden egyes Laller faszsagra, 1 sor ha Redzsi valakit leolt, 1 sor ha Kristof megint osszejon Lofejjel, 1 feles ha Dzao megint kirugas kozeli allpotba kerul, usw..

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.20. 20:25:45

Nekem is eszembe jutott már, hogy Anikóban vagy eleve megvan ez az agresszor-faktor, vagy vele is beszéltek már így párszor, és azért tudja így hozni a figurát. Most direkt csakazértis Ritának szurkolok, mert szeretem nézni, ahogy Anikóból kitör ez az énje.
Marci pedig egy nyunyingó, mindkét csajt hülyíti, függetlenül attól, melyiknek mit mond éppen.

Zirowe 2013.11.20. 20:27:58

@aggyistenbiri: egyebkent nem arrol volt szo, hogy folyamatosan frissulni fog a szereplogarda?
Nagyon unalmas mar ez a rita-marci-aniko, lofej-kristof, dzso-barbi nyammogas es szenvedes, illetve a tinik ugy ahogy vannak irritaloak..

Kene mar friss ver es ujitas.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.20. 20:35:13

@Zirowe: ja, és mit kéne inni, ahányszor elhangzik a
-hallod?!
-érted?! / nem érted?!
-te normális vagy?! (affektálva elnyújtva)

És igen, Szandika vált az egyetlen normális szereplővé, nem örülök, hogy kiírják.

Vannak már új szereplők, a gogolányok! Hát hova tetted a szemed, te hallod??!

Zirowe 2013.11.20. 20:39:31

@aggyistenbiri: de azokat egyreszt alig mutatjak, masreszt kemeny nojogi aktivistak, annak ellenere, hogy a testukbol elnek.

Anita uj sapijan a C azt jelzi, hogy cunt?

Illetve nalam az, hogy ha egyszer vkit kiraknak vhonnan, az azt jelenti, hogy tobbet nem teheti be oda a labat, nem, hogy aztan ott grasszal allandoan..

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.20. 20:50:32

@Zirowe: Akkor mondjuk ott vannak a Hanna szálon beújított fijugg és lányok, új szereplőkként. (Alamizsna, én is érzem.)

Zirowe 2013.11.20. 20:52:30

@aggyistenbiri: reg rossz, mert mar mondtam, hogy az egesz tini szal ugy irrital, ahogy van.
Hannacska elso pofazasara kapott volna kettot visszakezbol dzsotol es mamitol, aztan maris tudta volna a helyet.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.20. 21:10:41

@Zirowe: Jujjj, dehát a csapból is az folyik, hogy ez tilos! Engem érdekelne, ha valakinél nem hat a szép szó, elbeszélgetés, akkor mi marad a szülőnek :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.20. 21:11:49

@aggyistenbiri: hoppácska, végszóra befutott Hannuli-Anyuka :) Nézem :)

Zirowe 2013.11.20. 21:13:35

@aggyistenbiri: feneket tilos, csak a sok hippi mostani szulo tartja annak, meg is van az eredmenye, eleg csak korbenezni delutan a plazakban.

De nem, enbp szerint az a normalis, ha a kis szaros 15 evesek visszafeleselnek, nem jarnak iskolaba, drogoznak, lopnak, mindenkivel osszefekszenek es cserebe a hulye szulo meg azt is engedi, hogy koltozzon el ea mindenet fizeti.
Ja, persze.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.20. 21:20:36

@Zirowe: ehhemm, és az egyik aggódó szülőt most dobta ki HipphoppPeti. Bocs, Sildes, ahogy elnevezted. Jól :)
(Laller megy a TVben, tekerek, majd inkább elolvasom a jelenetét a hv-ben)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.20. 22:18:27

Nem lehetne, hogy inkább Lalit írják ki? Nem vicces, hanem szar.

Zirowe 2013.11.20. 22:21:08

@aggyistenbiri: inkabb vmi szomszedok revisited kene, fiatal arcok, valos hetkoznapi helyzetek es aktualitas.
Nem pedig hiteltelen 10bohoc, aki ugyanazt a 4helyzetet remixelik vegtelenul csak mas felallasokkal, es akiknel meg egy rakas borso is eletkepesebb..

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.20. 22:33:56

@Zirowe: Az se jó, mert a hétköznapi helyzetek már megvannak, ahogy az aktualitás is (akár), csak ki kéne törniük a körből.
-Joe-ék szakítsanak,
-Gabennek legyen új haverja
-mert Lalit kiírják!!! Légyszi!
-Rita maradjon, és kavarja még tovább, amit csak lehet.

Zirowe 2013.11.20. 22:39:16

@aggyistenbiri: de dzso mar szakitott, oszt nem mentunk vele semmire.
Jojjon inkabb ossze ritaval vagy a fonokevel, ugyis az elejen ugy tunut, mintha.
Vagy a munkatarsaval. :D

De teljesen kamu szituaciok, az elejen meg lali futott a penze utan, majdnem megvertek, mindenkinek tartozik, oszt most megis megel, csak nem tudni mibol.
Gabi, rita es dzso elmeletben dolgoznak, gyakorlatilag sose latni oket ott es mindig otthon lebecolnak.
Tudnam marcinak minek kellett uzlet, ha csak firkant, azt meg egy parkban is tudna.
Aniko is inkabb otthon facebookozik.
Bemennek vhova es az ajtokat mindig nyitva hagyjak. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.20. 22:50:15

@Zirowe: Tényleg! Marcinak és Anikónak most közös a helyszíne a vállalkozásuknak. Ebből még nagyon sok "hallod, tudod, normális vaaagy?!" lesz.
Már most fenem a fogam.

Zirowe 2013.11.20. 22:53:26

@aggyistenbiri: meg aniko tartozik marcinak lakberrel.
Amugy az milyen berleti szerzodes, ahol a tulaj vallalja, hogy az uj lako koltozese elott uj csoveket rak be? :D

Viszont a pinalak vicces lesz, aniko az emeletes agyon, dia szobaja ures (remlhetoleg tenyleg vegleg megszabadultunk tole), oszt nemsokara szandi is elmegy..

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.20. 22:57:09

@Zirowe: De pláne.
ÉS!
Csak Lali ne legyen már soha többet.

karev 2013.11.21. 10:41:10

@p.o.p: igen, pörgő rúgással.

karev 2013.11.21. 10:49:03

@Zirowe: nem iszom olyan gyorsan, hogy részt tudjak venni ebben a társasjátékban. :)

Zirowe 2013.11.21. 10:57:31

@karev: az lemaradt, hogy akkor is inni kell egy felest, ahányszor a lali szóvá teszi sztárságát.

karev 2013.11.21. 10:57:37

@aggyistenbiri: sztem ultraciki, olyan, mint egy flipper golyó, ütődik egyik csajról a másikra.

p.o.p 2013.11.21. 12:46:21

@Zirowe: az alkohol mérgezés garantált:)

Zirowe 2013.11.21. 12:47:47

@p.o.p: vajon az, hogy eddig már legalább 10 féle feladatot ki tudtam találni rita orra számára, azt jelenti, hogy rasszista vagyok? :D

karev 2013.11.21. 12:51:22

@Zirowe: azért valljuk be, az sem lenn sokkal izgalmasabb, ha engem a munkahelyemen filmeznének. mondjuk, ha otthon, az sem. :))

karev 2013.11.21. 12:54:54

@aggyistenbiri: és nem maradjon ki a "húzzál innen" sem.

Zirowe 2013.11.21. 12:55:30

@karev: na jó, de nem erről van szó, hogy állandóan melóban mutassák őket, hanem mondjuk 10 részenként egyszer, és cserébe pedig ne egész nap otthon lébecoljanak.

Lali mi a fenéből él?
Gabit kb augusztusba láttam utoljára futárkodni.
Lófej pincérkedett egy keveset, meg a megforgatott pénzből él gondolom, redzsi pedig a kávézó pénzéből.
Kristóf és kócos rendben vannak, bár kb ők is csak hetente egyszer mennek, ritáról nem is beszélve.

karev 2013.11.21. 12:56:42

@Zirowe: üssetek meg, sztem Rita a legjobb csaj (csajszemmel). :)

Zirowe 2013.11.21. 12:59:10

@karev: háhá, elárultad magad!
Szóval lány vagy. :D

De most komolyan, gebe, kampó orr, sose mosolyog, a hangja vmi ritka idegesítő..

Lófej rendben van, csak a fejét ne mutassák és ne beszéljen.
Esetleg ha csöndben van, akkor talán anikó.

karev 2013.11.21. 12:59:41

@Zirowe: "Gabit kb augusztusba láttam utoljára futárkodni." :D
bezzeg a Szomszédokban is azt láttuk hogy dolgoznak. Alma a bisztróban, János az erdőn, Feri a nyomdában, Nagy Fehér a mentőautóban, Jutka az iskolában, Lenke néni a boltban. ezek meg??

karev 2013.11.21. 13:00:30

@Zirowe: sztem égőbb lenne, ha fiú lennék, és nézném, nem? :D

Zirowe 2013.11.21. 13:02:44

@karev: az lenne a legégőbb, ha fiú lennél, néznéd és még hv-t is írnál róla. :D

De érted, nem arról van szó, hogy akkor folyamatosan mutassuk a melóhelyeket, hanem egy pici csöppnyi realizmus.
Mondjuk ne mindenki délben kelljen és bassza a rezet otthon.

karev 2013.11.21. 13:30:03

@Zirowe: persze, értem én. vérlázító amúgy, dehát ez csak egy sorozat, könnyed esti szórakozás annak, aki nem húzza fel magát rajta, mint én. :)

karev 2013.11.21. 13:32:04

@Zirowe: hv az más, mert a fosból csinálsz aranyat kb. :)

p.o.p 2013.11.21. 13:57:21

@Zirowe: szerintem a melóhelyeken simán lehetne sztorikat gyártani. sőt...mjuk nem úgy mint dzsó munkahelyén ahol az az állandó konfliktus h a NŐ baszogatja, és sipákol...

meg mjuk pl Marci nagy bizniszével akkor most mi van? Nem hiszem h 3 póló eladásából fenn lehet tartani az üzletet. Amúgy a grafikák tényleg jók és valóban létezik ez a srác aki csinálja ezeket a cuccokat, mintákat, de nem tudom ebből mégis mit fognak kihozni...ebből még egy webshoppal sem élne meg.

Zirowe 2013.11.21. 13:59:42

@p.o.p: te ezt nem érted, ő nagybetűs MŰVÉSZ! :D
Az a tegnapi sárga firkálós mindent elárult erről. :D

Amúgy baromi jó munkahely lehet, ahol a főnöknő és az egyetlen munkatárs ki nem állhatják a dzsót, aztán még mindig ott rohad néhanapján.

p.o.p 2013.11.21. 14:01:38

@Zirowe: jaj azt még nem láttam:((((
akkor én is leszek művész ha abból így el lehet éldegélni...:)

Ödönke az Barbi anyja után a legidegesítőbb szereplő asszem:) Dzsó pl miért nem kezd valami vállalkozásba mjuk abból a pénzből amit a műhelyért kapott? Inkább ott szív Ödönnel. Biztos ezt már túl bonyolult lenne kitalálni...

Zirowe 2013.11.21. 14:03:29

@p.o.p: mondjuk azért 4 szobát kiad a második kerületben (sőt, akár 5öt is tudna, ha azt a haszontalan landzsót átalakítaná) és eladott egy műhelyet, mégis rá van szorulva a piti munkára, miközben kb semmi kiadása nincs, csak egy kis por az izmaihoz meg pár rózsaszín kacat a bnőjének.

p.o.p 2013.11.21. 14:05:15

@Zirowe: :))))))))))))))))
meg Hanna ivászatát is pénzelni kell:)
meg a lakbérét:)

Zirowe 2013.11.21. 14:11:03

@p.o.p: tudod mit pénzelnék én annak a kis taknyosnak?
A nevezési díját az idei éhezők viadalára.

Amúgy mondjuk az is igaz, hogy a lakbérből keveset lát, de hát ez az ő hibája, hogy ilyen éhenkórászokat enged ott lakni.

Jut eszembe, Cincogi se dolgozik semmit.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.22. 06:13:00

@Zirowe: Hékás, Éhezők viadalát nem bántani, szeretem a könyvet. (a filmet még nem néztem meg, de fogom)

karev 2013.11.22. 10:25:41

@p.o.p: mondok még. Hanna anyja. Anikó anyja. Gábor anyja mondjuk vicces. Zsófi apja. Endre.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.22. 11:17:00

@karev: Barbi maníkűrös kollégája is szórakoztató :)

Zirowe 2013.11.22. 11:35:38

@p.o.p: épp most akartam linkelni.

p.o.p 2013.11.22. 11:47:50

@aggyistenbiri: hát ezzel ölni lehet az tuti, az "itt jön Csóró Lali " sor már amúgy is visszhangzik a fejemben:)

karev 2013.11.25. 09:39:08

@p.o.p: valamelyik részben Szotyival faragták a rímeket...
süti beállítások módosítása