Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Társas játék 2x07 - A legjobb esküvői amatőrvideó

2013. november 12. 09:00 - sixx

Ha azt hittük, hogy az előző epizód végén belógatott cliffhangert feloldjuk és Flóra a sminkes trailerben kaparja ki Judit szemét, akkor tévedünk, ez egy következmények és értelmes forgatókönyv nélküli sorozat, amiben a szálak a semmiből indulnak, majd nem tartanak sehová. Ehelyett az első képsorokban már az esküvő reggelén vagyunk, mármint Gabi és Antal nagy napján, és azzal nyitunk, hogy Antalt bepálinkáztatja az após, igyál öcsém, ettől szőr nő a töködre. Antal kis híján megfullad a kerítésszaggatótól, és valamiért rádöbben, hogy a gyűrűt nem leli. Berohan a házba, ahol Gabi iszonyú gyökér húga igyekszik a nővérét beerőltetni az esküvői ruhába, és elhangzik a "ne már Antal, ez balszerencsét hoz" mondat. Mintha Csehov szellemét láttam volna a sarokban sírni csendesen. A gyűrű meglesz, főcím.

Screen Shot 2013-11-12 at 5.48.19.png

Iván készen van. Ezt onnan tudjuk, hogy a jógaközpont fala mellett támolyog a léböjtkúrától lassan delíriumos állapotban, és látszólag tíz évet öregedett. Hogy hány napja van bezárva ebbe a new age rámálomba, azt nem tudni, ebben a sorozatban az idő múlását semmi nem indikálja, bár lehet, hogy ez csak nekem gáz. Iván a falak mellett tántorogva eljut a kapuig, amit egy őrbódéban űlő tulok őriz, és nem, nem ereszti ki. Iván elereszt egy erőtlen, akarod, hogy pofán basszalak?-kérdést, mire a tulok kilép a fülkéből, és hát konkrétan kétszer akkora, mint szegény Iván, így nem lesz gimnasztika.

Screen Shot 2013-11-12 at 5.53.10.png

Milán reggele szarul(?) indul, ott van nála Udvaros Dorottya, bár biztos akad olyan férfi, aki ezért nagyon sok pénzt fizetne. Udvaros az a nő, aki kitartja Milánt, Milán meg az a faszi, aki azért dugja Udvarost, hogy kifizethesse a kártyaadósságát, mert azért van itt Udvaros, hogy egy kurva vastag borítéknyi húszezrest lebasszon az asztalra. Milán fogkefével a szájában nyugtázza, hogy ma sem verik agyon (már ha kifizeti az adósságot), mi ennek annyira nem örülünk. Udvaros ötlete: költözzenek már össze, mert így lehet spórolni a rezsin, az Ikea meg visszaviheti a díszlet egy részét az önkiszolgáló raktár 16-os folyosójának 34. osztásába.

Screen Shot 2013-11-12 at 5.57.22.png

Közjáték: Léna otthon fekszik és az anyja szellemével vitatkozik.

Screen Shot 2013-11-12 at 5.59.19.png

Dávid továbbra is az alkohol gyógyító erejében hisz, és az iroda padlóján fekszik hullarészegen, de nem sokáig, mert jön az alkalmazott akinek a nevét nem tudjuk, de akkora mint egy kutya ülve, és hóttszerelmes Dávidba. Fekelti, és ápolja, mert Dávid kibaszott másnapos/részeg, és a csajnak az apja is gyakorló alkoholista volt, patkányokat delirált meg minden. Dávid nem veszi észre, hogy őbelé itten éppen bele vannak esve és a Sör feliratos doboz után nyúl. Nem fog inni, mert a csaj elviszi magával egy roncstelepre, hogy ott egy baszott nagy kalapáccsal szétverjenek pár roncsautót, miközben az aláfestő zenén az énekes azt kiabálja, hogy verjed szét. De miért? A nagy szétverés közben azért van egy olyan pillanat, amikor Dávid és a csaj mélyen egymás szemébe néz, mi meg tudjuk, hogy legkésőbb a kilencedik epizódban a csaj makogva fog elélvezni Dávid kéjrúdján lovagolva.

Screen Shot 2013-11-12 at 6.09.45.png

Léna már nem az asztráltestét tekergető anyjával vitázik, inkább masszíroztatja magát a leszbikus masszőrnővel, aki megelégeli, hogy Léna egy gyökér, és felhívja helyette Milánt, hogy Léna kénytelen legyen beszélni vele. S lőn, Milán lesz az esküvőn a párja. Léna szájába adnak még két gyenge beszólást a kerekes székes átverésről, majd ennyi volt. Az egész timeline-t felborítandó visszaugrunk Gabira, aki nem bánja, hogy Antal meglátja az immáron teljesen becipzárazott menyasszonyi ruhában, mert a baba (nem az Antalé, az Iváné) megmozdul és rúg egyet.

Screen Shot 2013-11-12 at 6.15.51.png

Antal elérzékenyül, minden a helyére kerül. Csak a Tóth Gabi leértékelt papírmasé-mására hajazó, állandóan rövid nadrágban vagy miniszoknyában flangáló húg, az nem örül semminek, mert ő egy alapvetően szemét ember. (A színésznő mellesleg kurvajó, Thuróczy Szabolcs és Balsai Móni mellett ő emelkedik ki a második évadból. Ja, és fura, de mintha ez a jelenet egy utólag forgatott cucc lenne, tök más a fényelése az egésznek, és mintha HD-kamerával vették volna fel, miközben a sorozatot alapvetően nem ilyennel fogtaják.)

Screen Shot 2013-11-12 at 6.17.57.png

Iván végső kétségbeesésében felhívja Juditot, hogy ha már nem ehet semmi szilárdat, legalább had halljon ételneveket. Mit főzől, kérdezi a zuhany alatt is telefonozó nejétől, aki samponos fejjel mered maga elé (csöcs nem villan, ejyne), és nem érti, mi van Iván, be vagy baszva? Nincs nekem erre időm, megyek esküvőre. Milyen esküvőre? Gabiéra? Oszt ki veszi el? Antal. Az a málé? Az, de rendes, mert a nevére veszi a gyereket. Milyen gyereket? Hát amit az a Delfin csinált Gabinak. Ivánban itt elpattan valami, beül a kocsiba és kirongyol a komplexumból, a kijáratnál a tulok arcába fegyvert nyom, lelőlek bazdmeg. Vízipisztoly, nyugi. Menet közben kideríti, hogy hol lesz az esküvő.

Screen Shot 2013-11-12 at 6.24.57.png

Gabiék megérkeznek a templomhoz, velük van Mázli is, az ajtóban meg ott áll a vakvezetőkutyaképző nő is, akit a pap igyekszik elzavarni, de mire Antal beleavatkozhatna, megoldódik a minidráma. Közben az utcán a statisztéria násznépet alakít, de olyan mereven, hogy sírva fakadunk, ilyet ebben a sorozatban még nem láttunk. Gabi felemeli a szoknyáját, Mázli kutya bebújik alá, és mint egy fekete lyukban, el is tűnik, mert ebben az epizódban többé nem látjuk. Ha azt hittük volna, hogy Gabi húga a templomba legalább nem a közepesen sem jó lábait kivillantó rövidgatyában megy, akkor tévedtünk. Odabent Léna lábatlankodik (bocs) egy piros ruhában, két mankóval, megjön Milán és a prof, rövid, kicsit kínos beszélgetés jön, a lényeg, hogy Léna megbocsát, sőt, hálás.

Screen Shot 2013-11-12 at 6.35.06.png

Megjön Judit is, aki az első sorban ül le, Léna mellé, akiről azt hiszi, hogy Iván sokszor dugta. Pedig nem, csak egyszer, de ez most mellékes, Judit is Csehovot idézi, ez az esküvő is jól kezdődik, Oké, vettük, balhé lesz. Közben Ivánt is megmutogatják, ahogy egyre szarabb állapotban van, de határozottan közelebb ért a templomhoz. Antal bevezeti Gabit, majd amikor a pap már éppen ott tart, hogy igen?, na akkor jön Iván és belefingik a nulláslisztbe, kiderül minden, Judit elborzad a gondolaton, hogy a férje a krumpliorrú barátnőjét dugta és csinált neki gyereket, Antal kővé meredve áll az oltár előtt, Iván meg csak azt akarja, hogy Gabi mondja ki: nem szereti, oszt akkor elmegy. Erre nem kerül sor, viszont Iván összeesik, amikor Antalt pofán akarja vágni. A fentiek egy helyes kis képmozaikban alant (klikkre nyínak külön külön)

Judit elszalad a templomból, a prof utánamegy, elkapja, és a templomkertben kezdenek felszabadultan kacagni, Gabi húga a templomban bejelenti, hogy az esküvés folytatódik, de kis várakozás után kiderül, hogy nem, nem fog, mert Antal eltűnt. Gabi bepattan a kabrió bömösbe, és utánamegy, a húga, Petra tán a neve, meg gúnyos mosollyal nyugtázza az eseményeket. Jövő héten tanálkozunk megint.

Screen Shot 2013-11-12 at 7.08.06.png

Minden, amit a sorozatról tudni érdemes, itt elolvasható.

A Társas játék a comment:com-on és az Indexen:

Címkék: társas játék
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mézescsók 2013.11.12. 09:49:18

Pedig az első széria milyen jó volt!!!
Ez szimplán egy kördugás története.

huncut_kata 2013.11.12. 10:20:50

Léna babát anno Delfin nem egyszer dugta, hanem folyamatosan (csak még a sorozat előtt :))

mrs wilkinson 2013.11.12. 10:59:36

Hú de jókat röhgtem, köszi, Sixx! A harmadik évadra (ha lesz)a javaslom, váltsanak címet, legyen Barátok közt reloaded.

én már a fény gyermeke vagyok 2013.11.12. 18:58:03

Nem kéne kritizálni a sorozat időzavarait, mert büntetni fog a stáb. Kapunk olyan "szerda 12 óra 8 perc 6 másodperc" -es feliratokat, hogy arról koldulunk. Hamarabb, mint Léna lovagol Delfin kéjrúdján.

De nem csak ez a zavaró. Az "Egy csodálatos elme" óta tudjuk, hogy a szellemek nem öregszenek. Básti Juli sajnos igen. Megjegyzem, Udvaros is. Mentségére legyen mondva, ő nem szellemet játszik.
süti beállítások módosítása