Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 27x07 - Swoop In For The Kill

2013. november 11. 13:00 - kardigan

Ki akar olyannal randizni, aki nem jut el a merge-ig? kérdezi Kat a Redemptionön, szegény szegény kislány. Még mindig nem érti, hogy miért szavazták ki, manókám, te nem vagy okos. Szegénykémen reggel jön ki a stressz és sírdogál a parton, és azon izgul, hogy Hayden mérges lesz rá - nagyon disturbing ez a szöveg, én azt mondanám, hogy ez csak Kat fejében van, de még akkoris. Az arénában is zokog és bocsánatot is kér meg minden, Hayden meg láthatóan zavarban van attól, hogy nagy nyilvánosság előtt kéne érzelmeket kinyilvánítania, úgyhogy a megnyugtatás is kellemetlen.

01.png

A kapcsolatom Kattel fontosabb a játéknál, mondja - tényleg? Akkor cserélsz vele? (John nagyon vigyorog.) Katről ordít, hogy nagyon szeretné, ha cserélnének, szívecském, ez egy puzzle, én meg még betűzni se tudok rendesen. A csávó erre megkérdezi, hogy hosszútávon nekik mi a jobb, és kinek van nagyobb esélye, mire Kat sírva sorolja, hogy mennyi rengeteg okból Haydennek, aki eddigre már szintén sír, nem csodálom, szegény kislány nagyon nem vidám látvány, és valahol elég kegyetlen volt ezt így alakítani.

Tényleg szarul megy neki a puzzle, főleg, hogy mellette Laura les Johnról, aki már rég kész van, Kat szerint ez csalás és ő nem csinál ilyet, ez csak azért kurvavicces, mert az az immunity, amit életében először megnyert a 24. évadban, azt nem csak, hogy ugyanezzel a módszerrel nyerte a törzse, de még ugyanilyen is volt a puzzle. És szívem legmélyéből nem értem, hogy ha valamire Jeff nem mondja, hogy nem oké, akkor mit kell hisztizni.

02.png

Idolcluet megint égetik, blablabla, Monica még monicás dolgokat is mond Johnnak, I'm so flattered and honored, thank you for the kind gesture. Hayden is sírdogál egy kört, hogy nem mentette meg Katet, pedig megtehette volna, mennyi férfikönny van ebben az évadban, de legalább játszhat kicsit gecibbül, plusz a törzse többségének nincs már párja, úgyhogy a beilleszkedés is könnyebb lesz. Kivéve ugyebár Arast, khm, khm.

03.png

Aras el akar menni meditálni, de senki nem szeretne vele menni. Ő ennek ellenére megy, amit még akár meg is értek, de hogy miért kell egy gigászi dombra felmászni és még több időt adni a többieknek arra, hogy kibeszéljék, az rejtély. És minden nagyon jó, szuper a pozíciója, halál elégedett - naná, hogy közben a táborban Tyson felvezeti az Aras-ellenes tervet, túl jóban van a bátyjával, nekünk meg nincsen senkik itt, szerintem szavazzuk ki a gecibe.

04.png

A Galangnál Tina nagyon cukin azt vizionálja, hogy Vytas lesz a veje, mert Katie-vel Beszélgetni szokott. Hát talán csak nem azért, mert régebbóta ismerik egymást és ők a fiatalok a bícsen. Mindenesetre Vytas egy social game atyaúristen, amikor arról beszélgetnek, hogy mi a legnehezebb a játékban, meghatóan elmeséli, hogy ő őszinte akar lenni, de azt itt nem lehet, és ez borzasztó, mert ő nagyon megbízik mindenkiben, valami random tanítványának is kölcsönadott egyszer pénzt, mert a bizalom! Aztán szerencsére elmondja a sound bite-ban, hogy ez műsor, mert elég nyilvánvaló, hogy a rosszfiúknál jobban a nők csak a megjavult rosszfiúkat szeretik. Szívesen megvédeném a nememet, de sajnos nem csak az egész Galang szerelmes Vytasba, hanem én is, nincs alapom tiltakozni.

05.png

Rupertné is nagyon szereti Vytast, és klasszul is érzi magát a játékban, és mondtam már, hogy nagyon szereti Vytast? Ettől még a treemail után megbeszélik, hogy ha vesztenek, Vytas esik ki. Rupertné sír. A challenge-ben összeláncolva kell véggmenni egy akadálypályán (néha keresztezi egymást a két törzs, muhaha), és a végén célbadobás. A Tadhanának Aras vezényel, elég szuboptimálisan az outside-inside szavakkal, valami még hosszabb nem jutott eszébe? Mindenesetre nyernek, főleg azért, mert Tyson ügyesen dobál, ez a faszi is elég megbízható a challenge-ekben, én a helyükben be lennék szarva tőle.

06.png

A táborba visszaérve Rupertné valami sajátos oknál fogva úgy dönt, hogy ő ebben a szent pillanatban közli Vytasszal, hogy ő esik ki, és nem csak nem vágták be, hanem tényleg nem beszélte meg senkivel, mert mindenki rettentő ostobán néz. Vytas nem érzi annyira esélytelennek, mint múlt héten, a vallomásra is pikírt megjegyzéseket tesz. A többiek határozottan felbaszták magukat, és Rupertné felé fordul a bitófa (képzavar!) - nekem meg meginog a rajongásom sajnos, Vytas azt bírja mondani, hogy a nőknek szüksége van egy alfahímre.

07.png

A tribalen is lecseszik Rupertnét, minden csaj elmondja, hogy izé, erről így beszélni kellett volna, nem? Jeff egy ponton feltesz neki egy ha mégis te esel ki ma-kezdetű kérdést és Rupertné arcán még mindig nem látok felismerést, pókerarca van neki, vagy hülye?

08.png

A búcsúbeszédből úgy tűnik, az utóbbi, Vytas meg nagyon röhög a markába, ejnye, tessék elegáns győztesnek lenni.

Címkék: survivor
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ErrorFlynn 2013.11.11. 15:28:28

Rupertné egyértelműen hülye, ugyanakkor szerintem a csajok alig várták, hogy legyen valami jó kis ürügyük arra, hogy Vytast bent tudják tartani, és tovább dörmöghessen nekik a megtisztult lelkéről.

kardigan 2013.11.11. 18:26:25

@ErrorFlynn: nagyon igazad van, ha valakivel egy rendes igazi FinalAkárhány szövetséged van, azt nem szavazod ki ilyesmi miatt

nadivereb 2013.11.11. 21:46:31

Szegény Katet nagyon sajnáltam, mert ez a játék nem neki való. Ha a pasija nem lenne marginálisan ismert és egész jó játékos, valszeg fel se merül Kat visszahívása, így viszont szegénykém hülyét csinált magából ország-világ előtt.

Tanya Jóska 2013.11.13. 11:16:23

melyik csatornán megy?
süti beállítások módosítása