Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Társas játék 2x06 - Lebukások és léböjtkúra

2013. november 05. 09:00 - sixx

A hogyvót után menten Gabival nyitunk, aki kávét főz, de meginni már nem tudja, mert jön Judit, aki nagyon viccesen (mármint nekünk) elmeséli, hogy a faszi, akivel kúr, az egy barátnőjének a férje, és ez így most akkor hogy. És hogy mekkora gesicég, és ki képes már ilyenre. Gabi csak hümmög, mert hát mi az istent csinálhatna, jó, mondjuk felállhatna, hogy velem dugott a férjed fél éven át egy sötét motelszobában, de nem teszi, mert beszari. Inkább elmeséli, hogy terhes, és hogy az apa Juditné Delfin, és nem Antal, a világ lúzere. Judit nem is érti, hogy lehet ilyen rendes pasit kifogni. A dialógus viszont végre él, és a színészek sem úgy mondják el a soraikat, mint aki a telefonkönyvet olvassa fel az alsó-tiranai nyugdíjasház rendes heti kubdélutánján.

Screen Shot 2013-11-04 at 17.46.31.png

Judit még azt is kihúzza belőle, hogy lesz esküvő, sőt, azt is, hogy tanú, na az nincs, és felajánlja a szolgálatait, amit Gabi zavarodott pillantással fogad, na ja, kellemetlen lesz majd az oltár elé sétálni, miközben az impotens Delfin meg ott áll a padsorokban, de mindegy, aki kurvának meg, ne sírjon, ha az ánuszát izgatják egy pezsgősüveggel, ugye. Telefon, Juditot hívják, valami meló ügyben, de mire elhinnénk, hogy valóban sminkelnie kell majd, snitt, és látjuk a hívó felet, aki nem más, mint SzKT, aki egyébként Milán, és a prof tesója, és baszdmeg, ez egy romantikus pásztorórát (kevésbé szofisztikáltaknak: délutáni kurelés) szervez a tesójának és a szeretőjének, mert ő már csak ilyen rendes srác/ekkora seggfej. Judit felhívása után a profot is hívja, és a lelkére köti, hogy feltétlen, és nagyon fontos, és élethalál.

Screen Shot 2013-11-04 at 17.56.00.png

Dávid Lénánál van, mert ugye tegnap a leszbikus masszőz elmondta neki, hogy Léna nem is azért szakított vele mert, hanem azért mert, és Dávid egy idióta, és menjen vissza, és legyen kedves. Erre lehülyézi Lénát, majd igyekszik leásni a probléma gyökeréig: attól tartottál, hogy bénán majd nem duglak meg? És lesmárolja a csajt, akinek ez most kurvára nem kell, mert a csúnyája egyfolytában Milán nevét morzézza a bugyiban. A csók kínos, a jelenet is, leginkább azért, mert megint sikerült túlhúzni, és a klasszikus magyar filmek természetellenes dialógusai is visszaköszönnek a hosszú, tarrbélás csendekkel, csak tudnám mi a faszért. Budapesti utcaképeket látunk átvezetésként majd Antalt, aki a világ leggyökerebb utazási irodájában foglalja le a párizsi nászutat, és nem, Mázli kutyát nem viszik, mert Antalnak a töke tele van.

Screen Shot 2013-11-04 at 18.00.49.png

Judit megjelenik Milán lakásában, ahol a prof már várja, és fel is hívja menten, micsoda paraszt vagy te Milán bazdmeg, ilyet nem lehet szervezni csak úgy. Milán éppen a kórháznál jár, amikor a prof és Judit leüvölti a fülét, és a kis rejtekhelyéről a kerekes székét veszi elő, hogy mehessen Lénához hódítót alakítani. Pechére mindezt Dávid végignézi, mert jókor van jó helyen, mint mindenki ebben a sorozatban. Legalább nem fut a Margitszigeten. Ugrunk, Delfin egy leszakadt Passatban érkezik egy tantrikus jóga központba, vagy mi a hátamba, mert már nem tudja hova forduljon az impotenciájával. A környezet megnyugtatóan new age, a fogadóbizottság kenetteljes szövegétől viszont a falra tudnék mászni, és mintha Delfin is szeretné a nőt a földdel egyenlővé tenni.

Screen Shot 2013-11-04 at 18.18.43.png

A prof persze megdugta Juditot, ha már ott voltak a lakásban egyszerre, és most posztkoitális nyugalomban mondanak olyanokat, hogy "ha ez rossz, akkor mitől ilyen jó?", én meg az arcomat marom az ilyen dialógusoktól. Korán sírtam, mert Dávidra ugrunk, aki az irodájában ül sokkban, és a recepciós lánnyal diskurál erőltetetten a szerelemről, és tanácsot kér: mit tegyek, ha a csajom másba lett szerelmes hirtelen? Hát, küzdjél. Ja, jó, mondja Dávid, a csaj balra el. Felesleges volt? Igen. Szerelmes a csaj Dávidba? Igen. Dugni fognak később? Igen. Judit és a prof tól van a második meneten, a faszi kijelenti, hogy elmondja Flórának, mi a stájsz, Judit meg fog egy pezsgősüveget és elkezd vedelni. Közjátékot is kapunk: Antal este a parkba jár kutyát sétáltatni, ahol várja a nagydarab vakvezető kutya-képző nő, és hoz neki kaját, mert otthon Gabi csak zöldséget ad neki. Antal elveszi majd Gabit? Nem. A vakvezetős nővel jön össze az évadzáróban? Igen.

Screen Shot 2013-11-04 at 18.21.59.png

Milán hazamegy és ott találja a pezsgőt szlopáló Juditot, aki kicsit kiakad rá, de csak annyira, amennyire muszáj, mert a kúrás azért neki is jó volt. Milán rámutat, hogy ő csak segíteni akart mert a prof tényleg beleszerelmesedett Juditba. A nő nem hisz már el senkinek semmit Delfin után és csak legyint, szerelem a faszom, meg vallomás, képes volt azt mondani, hogy mindent elmond Flórának otthon, de ez csak bullshit. Milán erre ránéz, és síri hangon közli, hogy ez nem olyan faszi, ez, ha azt mondta, hogy elmondja, akkor elmondja. És baszki, ha Milán már kiöregedik a hímringyóskodásból, mehet jósnak, mert a prof otthon azzal a nem gyenge mondattal nyit, hogy szerelmes lettem, mire Flóra csak néz, ezt most minek mondod nekem, hát mert Juditot kúrom, a barátnődet. Flóra nyugodtan varr tovább, hazudhattál volna, baszki, úgy nem sérül senki. Nem a faszt, de ezt most hagyjuk.

Screen Shot 2013-11-04 at 18.29.24.png

Judit otthon is iszik, és igyekszik kihúzni magát a holnapi melója alól, mert Flórát kell sminkelnie, aki ezek szerint színésznő, csak ezt az eddigi öt epizódban sikerrel titkolták a készítők. Dávid a recepcióslánytól kapott tanáccsal felvértezve bemegy a kórházba és reggelire csábítja Lénát. És ha már kaja, Delfin léböjt kúrán van a new age központban, és tele a töke, mert már dél van, és nem evett semmit. De mondanak neki olyanokat, hogy a "hajnal akkor van a legközelebb, amikor az éjjel a legsötétebb."

Screen Shot 2013-11-04 at 18.33.15.png

Dávid közben Lénával a kórház parkjában lejt táncot, és hoppácsak, nem pont Milán kolbászol arra, hogy a kerekes széket maga alá hazudja? De. És Dávid a "szerelemben és háborúban minden eszköz bevethető" elv alapján nem úgy fordul a mátkájával, hogy az frankón láthassa az egészséges Milánt? De. Dráma. Léna nagyon szarul érzi magát, és látszik, hogy legszívesebben elszaladna, de ez a béna lábával még nem megy, így sántikálva igyekszik méltósága utolsó szikráit megőrizve lelépni. Milán nem megy sehová, hanem beszól Dávidnak, micsoda fasz vagy te bazdmeg, és verekedés lesz, de annyira szánalmasan idétlen, hogy szüót nem érdemes vesztegetni rá. Gyepálják egymást egy kicsit, oszt kalap, nyertes nincs.

Screen Shot 2013-11-04 at 18.40.27.png

Léna a trauma után összepakol, és hazamegy, hogy ez hány hónapjába került, nem tudni. A halott anyját továbbra is látja a kórteremben, sokba került Básti Juli. Mivel másnap van, így Judit mehet sminkelni Flórát, és megy is, nem tudván, hogy a prof tényleg elmondott mindent a feleségének. A jelenetet nem zárjuk le sajnos, inkább Léna lakásába ugrunk, ott éppen Gabi vendégeskedik, és ad tanácsot Lénának a szerelemmel kapcsolatban, mert ő jól döntött ugye, mármint Antal mellett. Léna rájön, hogy neki pasi, az kurvára nem kell. A prof a kórházban rájön, hogy Léna hazament és Milánt hívja, de csak üzenetrögzítőt ér, sebaj, ott is le lehet baszni valakit. Milán, hatalmas meglepetésre egy ún. zugkártyabarlangba megy, mert lelkileg kivan, oszt így visszaesik a függésébe. Tragédia.

Screen Shot 2013-11-04 at 18.39.02.png

Minden, amit a sorozatról tudni érdemes, itt elolvasható.

A Társas játék a comment:com-on és az Indexen:

Címkék: társas játék
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ugyandehogy (törölt) 2013.11.05. 09:43:43

" Gabi csak hümmög, mert hát mi az istent csinálhatna, jó, mondjuk felállhatna, hogy velem dugott a férjed fél éven át egy sötét motelszobában, de nem teszi, mert beszari. Inkább elmeséli, hogy terhes, és hogy az apa Juditné Delfin,"

hogy érted, hogy beszari?

sixx · http://comment.blog.hu 2013.11.05. 09:59:46

@Babette_: úgy, hogy beszari, nem értem a kérdést.

sixx · http://comment.blog.hu 2013.11.05. 11:24:35

@Babette_: nem, Judit nem tudja, legalábbis abból a beszélgetésből és Gabi reakciójából ez derül ki.

megtürt személy 2013.11.05. 12:43:35

Nem tudja.
Abból hogy a barátnőjét egy "delfin" nevű dugibarát izélgeti, és az exférjének a partner kereső oldalon "delfin" volt a nickneve, ez az igen értelmes nő nem rakta össze a képet.

holacsoki 2013.11.05. 12:58:38

Antal ment nászutat foglalni, nem?

én már a fény gyermeke vagyok 2013.11.05. 17:23:49

Antal a világ lúzere? Akinek brassóit és vargabélest hoznak a nők a kutyasétáltatóra? Itt valami fogalomzavar fennforgása van. Antalt lehet kiegyensúlyozottnak (ez itt kétértelmű gyanús jelző) nevezni, vidámnak vagy jóllakottnak. A nőre csak egy szó van: álomnőci.

Ugyandehogy (törölt) 2013.11.05. 18:42:05

@sixx: @megtürt személy:
hát...nekem rémlik egy jelent, amibe még ordibál is gabival emiatt...

Tillike 2013.11.05. 18:58:54

Szerintem Judit nem tudja hogy Delfin az exe, azert akkor maskepp reagalt volna. De az is erdekes hogy Gabi mar kb 4-5 honapos terhes, de pocakja nincs.
Nem ertem Antal miert fogyizik, Gabi ezt nem kerte tole, ha meg magatol akkor miert szegi meg?? erthetetlen.

mrs wilkinson 2013.11.06. 21:52:31

A Hogyvolt sokkal jobb, mint maga a rész. Most már nem csak gagyi, unalmas is :( Azért lenne pár dolog, amit nem értek: Léna mióta van ilyen jóban Gabival? És abba a kis zacskóba hogy fért tíznél több croissant?

p!nkinside 2013.11.09. 20:25:18

amugy a jelenet Daviddal es bajos asszisztensevel azert kellett, mert David ketertelmuen adja elo a mondandojat, amibol azt is lehetne erteni, h nem Lena szeretett bele valakibe, "aki csak ugy ott volt", hanem David az asszisztens csajba, ergo ez egy veletlen batoritas a kislanynak, aki nyilvan mar akkor is bele volt zugva, mikor meg Lena a kepben volt.
süti beállítások módosítása