Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

El Barco - A Bárka 3x04 (spanyol LOST)

2013. november 05. 13:00 - Sigismundus

Titkok, titkok, és eltitkolások, ezzel leszünk tele a mai részben. Na meg izgalmakkal. Nos íme előttünk az égigérő torony, vagy legalábbis annak a 100. emelet feletti része. A felnőttek tátott szájjal bámulják és nem értik a dolgot. Valeriának annál egyértelműbb. Volt ő Párizsban Mamával egy magas torony tetején ahonnan kicsik voltak az emberek, de közelebb voltak az éghez. Így ír egy levelet Mamának, ráköti egy lufira, és megy apjához.

Clipboard01.jpg

Aki már magához tért, expedíciót szerveznek az átkelésre és Uli a Hős megkeresésére. Ennyire kis lányokat nem visznek. De az üzenet fontos, Valeria már alig emlékszik milyen volt anyukája nevetése. Meg is indul a marcona tengerészkommandó, a főbb szereplőkkel, Julia marad, Ernestoval akarna beszélni, de annak kabinjában csak vérnyomokat talál. Követni kezdi egészen az Orvosiig.

Ott ráakad Gamboára, aki háttal neki álldogáll, kis tanmesét tart árulókról, majd feléfordul és kéri hogy lássa el a szemeit, mert teljesen megvakulva ez még neki is nehéz... gyors diagnózis, mindkét szem megsérült, de a jobb talán még menthető lesz. A kolumb elég flegma, egészen addig míg Julia elárulja neki, hogy a többiek átmentek egy felhőkarcolóra. Na itt megint kiderül, hogy borostásnak van a legtöbb esze, azonnal utasítja Juliát, hívja vissza őket. Miért is, hát mert ez a hajó az utolsó a világon, és ezért könnyen ölhetnek is, hát azért.

Clipboard08.jpg

A felhőkarcolóban tart a behatolás, szigonypuskák, kések, pisztoly és egy piros lufi a felszerelés. Elsőként Manolitot találják meg majd egy hullaházszerü szobát. A falakon gyakori az ázsiai giccs motivum, egy nagyobb terembe érnek, ami bárnak néz ki, pulttal, zongorával. Majd előlép a vékony srác, egy öntelt macskajancsi, és köszönti őket a Jo-Hounban, a Föld utolsó hotelében. És előlép egy csomó más ember is, nem támadólag, de igen kétségbeesett arccal...

Max a macskajancsi öntelten vigyorog, Julian elkezd keménykedni Ulissest követelve. Na ebben a pillanatban mások is előugranak kopasz vezetésével a bárpult és zongora mögül, de már pisztolyokkal, és gonosz pofával. Hát sajnos ez bekerítés, plusz számbeli és fegyverzeti előny, a Sarkcsillag kis kommandójával szemben. Orvosiba jön Ramiro is bocsánatot kérni, furdalja a lelkiismeret. A vak kolumb nem öli meg, nem is tesz szemrehányást, baleset volt, ők amigók továbbra is. Illetve most már sánta még inkább a rabszolgája lesz, jobban mint eddig valaha is. Ő lesz a szeme és keze. A szállodában is feloldódik a feszültség, mert Ainoa is Ulissest kéri. Aki elő is lép a tömegből, csókok, ölelés, valaki elhúz egy függönyt, a napfény és a bajtársisasság elönti a termet. Mert a fegvyveresek mind elteszik a puskáikat, igaz kopasz kissé nehezzen. Öröm és boldogság, a legfelsőbb szinteken, kitört a világbéke.

Clipboard14.jpg

A következő jelenet már nagyon durva váltás. Minden csaj bikinben, pasik bermudában, partiznak vegyesen napoznak, jól esik egy kis lazítás, meg a szemeknek is meg kell adni ami nekik jár. Uli felsőtestet villant, és minden csaj rávigyorog, de hiába mert csak Ainoa kap napolajat a hátára, enyelgés. De Nagylánynak azért beugranak Esmela szavai, a hajón mindenki hazug, mindenki titkol valamit.

Közben Max a macskajancsi, és Teo, kopasz referál a hajóstiszteknek. Vannak 193-an, egy gyerek, egy terhes nő, 20 nemzetből. Ételük az fogytán, mert ők nem tudtak a romok közt horgászni. Aztán rosszabb hírek, Montreroék elmondják a Sarkcsillag legfeljebb 40 embert tud elvinni, mindenki nem fér el még a Sirrah-al sem. Teonak nem tetszenek a tények, a matek, kissé fenyegetőzni kezd, elrohan, Max nyugtatólag utánna. Kapitány elmegy piros lufit eregetni, Ainoa és Valeriával kiegészülve. A bájos családi beszélgetés elejét végighalgatta Julia is, és elgondolkodik. Jobb lett volna ha végig hallgatózik, mert Montrero döntésre jutott, és beleegyezését kéri lányaitól hogy megkérje a doktornő kezét. Megkapja.

Clipboard16.jpg

Másik megható családi jelenet, Julian közli hogy Salome terhes tőle, lesz egy féltestvére. Uli gratulál bár nem ugrálva, még sose volt testvére. Igaz apja se sokáig, de megoldják. Apja saját kudarcaiból tanulva azt a tanácsot adja, soha semmit ne titkoljon el Ainoa elől. Bájgunárnak erről eszébe jut a kolumb intelmei, egy titokról, és lelombozódik.

Clipboard19.jpg

Buborék meg kezd becsajozni egy ázsiai lánnyal. A két szállodás megtárgyalják, hogy megpróbálják megszerezni a hajókat, de csak óvatosan ezzel. Ja és a fejjel kisebb Max a főnök, de nincs nagy egyetértés. Pár szállodást azért átvisznek a Sarkcsillagra, mert ott van orvosi. Így a terhes nőt is, de velük tart Teo és pár rosszarcúja is. Akik szakértőmód megállapítják melyek azok a helyek amiket meg kell szállni és övék a hajó. Ezt a stratégiai megbeszélést hogy-hogynem kihalgatta egy ajtó mögül Gamboa a Vak. Vicces kis jelenet, Piti az Orvosiban matat, amikor benyit egy bombabjó csaj a szállodáról, hogy kissé köhög mostanság, nem vizsgálná meg doktorúr a tüdejét? Julia ugyanis a Szállodában van, egy nyolcvanas öregúr állítja meg, kéri hogy vizsgálja meg, és nyugtassa meg 6 éves unokáját, nem fog meghalni a nagypapi. Eljátszanak hát egy kis jelenetet, a kissrác némán végignézi. De hogy elhiszi-e nem tudni, a kisgyerekek gyakran átlátnak dolgokon.

Clipboard20.jpg

Egy másik gyerek naivabb. Buborék jön Szakácsnéhoz a hírrel, hogy a kinai lány randira hívta a torony tetéjre. El is kezd készülni, gyerekjátékokat visz majd, papírsárkányt meg Valeria babáit. Salome nagyot sóhajt és megpróbálja lebeszélni a világ legokosabb hatéveslelküjét. Aki persze nem hülye, ktalálta ő hogy a boborék a fejében miatt próbálják kímélni, de ő nem kér ebből. Átmegy a toronyba, Salome meg utánna. Sarkcsilagon közben Vak Gamboa várja Ulissest. Aki csak kevés mondat erejéig fölényes, mert a kolumb megint utalásokat tesz Ainoára és titkokra, bájgunár már kérdezi is, mit kér a másik a fotóért cserébe? Nagyon egyszerü dolgot, vigye el a 33-as ládát, a transzpordert tartalmazót átt az orosz hajóra. Mert az egy jeladó ugyebár, azt követve találják meg őket állandóan a rosszfiúk, hát kövessék mostantól a másik hajót. Orvosiban Piti játsza a Perverz Háziorvos szerepjátékot, a csaj már menne de gyorsan, meggyógyultnak érzi magát, de még hátravan némi bordatapizás. Aztán ennek is vége mert jön Sol és a terhes nő, beindult a szülés.

Clipboard25.jpg

A lánykérés nem indul valami jól, Julia kis hezitálását azonnal elutasításnak veszi Montrero, és ő kér elnézést majd a liftbe menekülne. Doktornő utánna, Kapitány lányos zavarában a liftet hívná, miközben Julia elmagyarázza, neki ezt még meg kell gondolnia alaposan. Majd bezárul a liftajtó és megmoccan a kabin, Montrero örüln, jJlia nem. Az épület 114 emeletéből 100 van víz alatt, a lift nem müködhetne itt!!! A magyarázat egyszerü, Teo kis csapata felfegyverkezett közben komoly puskákkal, és kihasználták hogy a két fő ellenség szépen csapdába sétált. Ők indították be a liftet, amely elkezd süllyedni az óceán felé. Kapitányék hamar kitalálják kik és miért indították be a liftet, de sok idő nem marad ezen filózni, kezdi elönteni őket a víz.

Clipboard34.jpg

Orvosiban is vészhelyzet, Piti bevallja hogy nem doki, és lelépne. De meggondolja, mert nincs idő Juliát keresgélni meg hasonlók. Úgyhogy szülés. Ebédlőben kissé alábbhagy a partihangulat, amikor megjelenik Gamboa, Ramíróval úgy vezettetve magát, mint Zatoichi-san a vak harcművész. Készülődik Uli is, az orosz hajóra igyekezve, elötte nagy sietve szerelmet vall Ainoának. De ilyenek a nők, Ainoa ekkor kérdez rá, miért is jött bájgunár a Sarkcsillagra? Mert úgy tűnik, a diákokat okkal választották ki, mindet. És elmeséli az ösztöndíjak, Julia orvosi papirjai sztoriját. Uli a Hős végighalgatja, nem szól semmit, de meg sem lepődik. Aztán Nagylány átmegy a Toronyba, mert hírét vette hogy orvosra lenen szükség a Sarkcsillagon, de nincs. A liftben meg, Julia és Kapitány a házasságról beszélgetnének, de a beömlő víz észre téríti őket, van fontosabb is. Kb 30 percük van egy gyors fejszámolás szerint, addigra telik meg a lift.

Clipboard29.jpg

Be is gyorsulnak a dolgok. A vak harcművész hallása kitünő. Szépen megállapítja hogy az újak közül kb. tizen gyanúsan óvatosan lépkednek. És hogy a stratégiai pontok, a kabinok, a Híd, a lépcső irányába. Ramiro a szeme, megerősíti mindezt. A kolumb elégedett, mert ha a hajót akarná csapattal elfoglalni, ezt tenné ő is. És igaza van abban is, egy hajó manapság a legnagyobb érték.

Clipboard32.jpg

Az Ebédlőben fegyvert rántanak a rosszarcok, és mindenkit földrelöknek. Az Orvosiban beindul a szülés, a látvány hatására Piti megfogadja, nincs több alkohol, se szex. De azért csinálja, és jól. Már majdnem kint a baba amikor beront két fegyveres. DrPiti azonban tökös fickó ha baj van leüvölti őket, meg elküldi őket, és túl is éli. A Toronyban Ainoa és Max a müködő biztonsági kamerákon keresztül keresgéli Juliát. Meg is találják, a Kapitánnyal együtt, egy liftben, a 99. szinten. Ami Max szerint nem jó, mert az már a vízvonal alatt van... A Sarkcsillag Hídján pedig, mivel Palomares atya a Kapitány parancsa nélkül nem hajlandó elindítani a Sarkcsillagot sehová, Teo, a rosszarcok kopaszembere, csak úgy lelövi az egyik matrózt..

Címkék: el barco
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása