Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 148-151. - Beszavazó só

2013. november 05. 15:00 - Zirowe

Lássuk milyen hetünk volt, a főbb eseményeket összeszedve időrendi sorrendben.  A háciendán nagy készülődéssel kezdik a hetet, végre új lakót fognak választani gebe Rita helyére és megelégelve azt, hogy szotyi Fecónak nincs pénze, bár ez utóbbi érthetetlen, hiszen kinevezte magát 50%-os tulajnak a redzsizóban, csak nem költötte el az összes lóvét tökmagra?! Meg is indul egyből a nagy licitálás, hogy milyen legyen az új jövevény: szeressen takarítani, legyen humoros, fizessen időben, lefekvés előtt cumizzon le mindenkit, stb; de mivel a sok szempontot észlényeink nem tudják fejben tartani, ezért listát készítettnek a lakás egyetlen írni tudó tagjával, akinek a kilétét sajnos örök homály fedi. Pumuklifej Lali valami érthetetlen oknál fogva meghívja Gebét is az új lakó választásra, remélve, hogy talán a többiek visszaválasztják, ezzel hatalmas felfordulást okozva a háciendán.

01.jpg

Igazából nem tudom ki az okosabb, aki odahívta, vagy aki azt hitte, hogy ha odamegy, akkor vissza is fogadják. Látjátok milyen komoly gondokat okozott a Lipót bezárása? Persze az állatkerti nyílt napra csak a társadalom legjava jelent meg, mely jeles tagok sorra buknak el a kérdőív furfangos kérdésein (mennyire tartod tiszteletbe a lakótársad párkapcsolatát?), nem is tudom mikor láttam utoljára ennyi őszinte embert egy helyen, és ezek után még benyögi Gaben, hogy Gebe volt még a legnormálisabb, ami mindent elmond a többi jelentkezőről. Amikor a hősies lakók már azt hitték, hogy minden veszve van és valamilyen rejtélyes oknál fogva Gebét kéne visszaválasztani (esküszöm, ha ez az egy lehetőségem lett volna, inkább összedobtam volna az üres szoba bérleti díját, mintsem Gebét visszafogadni) megszólal a mentőhang: érkezett még egy puncika a válogatásra, cincogó hangú Alexa.

02.jpg

Szegény lány nem tudja még, hogy hova keveredett: az összes fiú kangörcsben kezd el a nyálában fetrengeni, sőt, hermafrodita Redzsi nyála is beindult hirtelen a látványra, egyedül Lófej nem kamázza Cincogit. Persze tarol a szavazáson, így Pumuklifejnek is megvan az élete új nagy szerelme, szegény lánynak nem lesz könnyű sora ennyi elmebajos közt.  A nap másik érdemleges mellékszála, hogy Pumi rádióinterjúja nem egészen úgy sikerült, ahogy tervezte. A hazugságai mellé bevágták a lakótársai adáson kívül mondott nagy igazságait, amiből kiderül, mekkora egy kretén szegény gyerek, illetve a fantasztikus mulatós slágere se több, mint egy haldokló kutya vonyítása, mondjuk ebből nem is lenne gond, ha mind ez nem a rádióban történt volna miközben a redzsizóban „lemezbemutatót” tartott Pumi jó pár ember előtt szokásos arcoskodása közepette.

03.jpg

Pillanatnyi lucidum intervallumától vezérelve rájön, hogy tényleg ekkora gyökér, és sírva elrohan. Gaben vigasztalja azzal, hogy mennyire büszke rá, hogy nyíltan vállalja, hogy a falu bolondja, mely királyi beszéd után Pumi leporolja a gatyáját és megy tovább, mintha mi se történt volna, hiszen ez nála csak egy átlagos hétfő este. Persze megváltozni ettől még nem fog, de legalább kirúgta a szobájából Szotyit, mert az a másik lángelme fantasztikus sikernek könyvelte el az estét.   A kedd reggel, Pumi nagy örömére, hiányos öltözetű Cincogi beköltözésével kezdődik, amire okosan befogja az összes lakót. Pumi leleményesen elkezd turkálni az új jövevény bőröndjeiben, ahol egy frissen talált tangát máris el kezd harapdálni, biztos éhes volt. Cincogi sokkoló, gumibot és nyers erő alkalmazása helyett ezt csak egy mosollyal nyugtázza, mivel úgyis együtt fognak lakni ez számára teljesen természetes, vajon akkor mi lehet ezeknél otthon?!

04.jpg

Gaben kihívás szagot érez, és ezért Pumival megbeszélik, hogy aki először lekapja Cincogit, azé lesz a dicsőség és a muff. A két importált budai csődör el is kezdi a nagy imponálósdit, nagy jutalomba reménykedve, de sajnos Gaben meglepi uzsiját Cincogi egy visszautasítással jutalmazza, hogy itt bizony nem lesz doktorosdi. Ám ekkor jön a jányka számára a következő sokk: Pumukli egy szál baglyos párnában várja Cincogit az ágyában, tudván, hogy szegény lány azóta nem tudja visszafogni magát, amióta meglátta ezt a hatalmas sztárt, szóval ideje az óvszerek mezejére lépni. Mondjuk egy normális ember már a tanga rágcsálás után sikítva rohant volna el ebből a putriből, de Cincogi kitartó és egy sima mosollyal gálánsan elutasítja Pumi közeledését. A tartós traumákat okozó élményekért cserébe az új lakó egy kiadós vacsorával hálálja meg a többiek segítségét, ami egy nagy tál sütőben készült virsli, amit úgy fogadnak, mintha valóságos manna lenne a hetek óta éhező banda számára, ami mondjuk sanszos, mivel alig van dolgozó ember közöttük.

05.jpg

Érdemes azt is megemlíteni, hogy megmondó Kristóf újra rájött, hogy neki bizony a Lófej kell, mely érzelmek pont kapóra jönnek, mert Lófej apja hívogatja őt felkötésközeli állapotban. Ezen ürügyet felhasználva Megmondó meglátogatja Lófejet, aki az új infók hatására minden eddigi haragot elfelejt mindenkivel szemben, na jó, Cincogit és Gebét ettől függetlenül még mindig utálja, és kedvenc kis szőrős manójával fatervadászatra indulnak. A nyerő páros már 5 szállodát végignézett és a kikezdhetetlen logikájuk szerint Lófej papa mindenképpen a hatodikban lesz. Gondolom több szálló nincs is a városban. Sajnos a pultnál a hajthatatlan minimálbéres recepciós teljes hírzárlatban él, nem hajlandó semmi infót kiadni és legszívesebben a rendőröket hívná csak, hogy végre magára hagyná már ez a két őrült. De egy akciófilmbe illő elterelésnek köszönhetően sikerül megszerezni a papa szobájának a számát, amit egy remek, Benny Hillt megszégyenítő üldözős jelenet követ, már csak az ismerős szaxofonos dallam hiányzik innen.

06.jpg

A recisgyerek továbbra is pattog, de valamilyen érthetetlen oknál fogva beengedi őket a szobába, ahol persze senki nincs, majd ismét távozásra szólítja fel a gerlepárt. Megmondó az üres szoba láttán gyorsan kapcsol, és máris passzolja a csúszópénzt a recisnek, aki egy pillanat alatt átvált barátságos üzemmódba, jelezvén, hogy rögtön a korrumpálással kellett volna kezdeni, mintsem egymás idejét vesztegetni feleslegesen. Lófej és Megmondó remek tervet eszelnek ki: márpedig ők itt maradnak a szobában és itt fognak várni a papára. Egyikükben sincs annyi gógyi, hogy tudná kezelni a tv távirányítóját, de valahogy mégis el kell ütni az időt, ezért jobb híján egymáshoz bújnak.  Mindeközben Bulldogképű és Márcselló séta közben egy kiadó üzlethelyiségbe botlanak a sok kutyaszar között, ami a kisgyereknek rögtön meg is tetszik. Hogy mi lett az előző helyiséggel, azt titok övezi.

07.jpg

Nosza gyorsan be is számolnak erről morci Anikónak, akinek nem sok kedve van betársulni a két fiatalhoz, de egye fene, mivel úgysincs semmi dolga egész nap, ezért elmegy megnézni. Mivel kisköltségvetésű sorozatról van szó, és a célközönség sem tud egyszerre túl sok karaktert megjegyezni, ezért ismét a pár résszel ezelőtt megismert profi ingatlanoshoz tartozik ezen üzlet is. Persze Morci azonnal beleszeret az üzletbe, közben meg Profi egyáltalán nem leplezi azon szándékát, hogy szívesen elfogadna természetbeli ellenszolgáltatást is Morcitól az üzletért cserébe. Az, hogy pár napja még a szeme láttára Márcselló szájában kereste a lukas fogakat a nyelvével egyáltalán nem zavarja hős ingatlanosunkat. De mivel Morci inkább a hivatalos fizető eszközt használná, ezért rátérnek a piszkos anyagiakra: havi 250rongy az ingatlan. A három fiatal elborzad, mert egész életükbe nem láttak ennyi pénzt egy helyen, de ismét kérdem: hova lett az a pénz, ami Morci üzletébe lett fektetve?!

08.jpg

Mindenesetre ezt még át kell gondolniuk, ki kell számolniuk, hogy ezen költségek kitermeléséhez hány pólót kell kiszínezni, illetve hány szakállas fószert kell lefotózni, de estig meg kéne hozniuk a verdiktet. A döntési folyamat alatt többször is elhangzik a szokásos „álmaim” jelző, amin, ismerve a szereplők korlátozott szókincsét, már nem is csodálkozom. Viszont sikerül végre eldönteni, hogy ha törik, ha szakad, nekik kell az üzlet, legfeljebb ha nem lesz rá elég pénz, majd Szandika kipótolja azt egy kis stricheléssel, szóval odarohannak a helyiséghez, ahol Profi mondja, hogy rendben, de mivel ilyen későn szóltak, mindjárt jön egy másik érdeklődő, akit akkor most gyorsan el fog zavarni. A korábban taglalt okok miatt senkit nem ér meglepetésként, hogy Morci főnökén kívül csak egy másik pénzes ember van a sorozatban, mégpedig Megmondó főnöke, „azéjszakacsászáravagyok” Ádám, tehát természetes, hogy ő a másik érdeklődő.

09.jpg

Nagy szüksége van a helyre, mert az aktuális cicababája itt szeretné majd tárolni a cipőit és a diplomáit, mert a Szimbol pincéjében sajnos már nincs hely számukra. Profi közli a rossz hírt, hogy sajnos az üzlet már megköttetett a két fiatallal, ami nyilvánvalóan Ádámot egyáltalán nem érdekli, neki ez mindenképpen kell, mintsem hogy hallgassa naphosszat kedvese nyafogását, ezért megduplázza az ajánlatot meg eleve a két gyerek úgyse tudná kifizetni a bért, elég ránézni a Márcselló gyerekre, aki turiból öltözködik. Sajnos Profi nem érti, hogy itt két gyerek éppen aktuális heti álmáról van szó, a pénz nagyobb úr, ezért elfogadja Ádám ajánlatát.   A hét harmadik epizódja mondhatni izgalmasan indul, amikor Gebét a Rió előtt leszólítja baltaarcú Dzsó minimí klónja, akinek annyira megtetszett a szőkének a munkája, hogy azonnal felajánl neki egy munkát a Kanári szigeteki klubjába.

10.jpg

Gebe persze úgy adja elő Trixikének ezt, mint az évszázad lehetősége, hiszen a srác tök normálisnak tűnt a beszélgetés mind a 15 másodpercében, biztos megbízható, szarni a kisgyerekre és a nagymamira, irány az Ausland! Amikor már kezdtem hálát adni az Égnek, hogy Gebét be fogja darálni a külföldi szexipar, sajnos Trixike közli a rosszhírt: holnap költözik az egész bagázs Pécsre stabil nappali melóba, háziállatot, értsd Gebét, pedig sajnos nem vihetnek. Mivel a nézők tisztában vannak azzal, hogy Gebének nincsenek emberi érzései, ezért tudjuk, hogy valójában nem azért készült ki, mert elveszti az egyetlen emberi lényt, aki még szóba áll vele Pumin kívül, hanem azért, mert ismét az utcára fog kerülni.  De térjünk inkább vissza a romantikus kis egérlyukba, ahol az évszázad párját hagytuk, Lófejet és Megmondót, akiket a takarítónő ébreszt. Lófej továbbra is stresszes, mert az apja ki van kapcsolva, ezért azt a rendkívül racionális döntést hozza, hogy bizony Megmondóval való kufirc az egyetlen megoldás problémáira.

11.jpg

Aktus után csörög a telefon, és következő kuncsaft helyett Lófej mama az, hogy megjött az apa, Esztergomban van részegen. To the horsemobil! Megmondó nem érti, hogy két napi rinyálás után Lófej miért rohan Esztergomba az apjához, ahelyett, hogy az ő kis aktus utáni lelkét ápolná.  Közben a pinalakban az álmodozó fiatalok még mindig azon csámcsognak, hogy az Ádám elhappolta előlük az ingatlant. Márcselló váratlan ötlettől vezérelve stricinek áll: fűzze meg Morci Profit és szerezze vissza az üzlethelyiséget! Morci eleinte nem fogadja ezt annyira jól, de sajnos tisztában van azzal, hogy ha az ügynöksége befuccsol, akkor ígyis úgyis csak a testéből fog majd tudni megélni, ezért végül belemegy a dologba. A „minden fajta hátsó szándék nélküli” randi alatt kiderül, hogy bár Profi nem ért annyira az ingatlan szakmához, mégsem annyira pénzéhes, mint amennyire tegnap tűnt, és van egy egész normális emberi oldala, továbbá nem röhögte arcon Morcit, amikor az beszámolt neki a múltbeli tetoválós kalandjairól.

12.jpg

Teljesen spontán módon a beszélgetés az ingatlanra terelődik, ekkor ismét leesik Profinak a 20 forintos, hogy itt megint nem lesz kufirc, hanem ki akarják őt használni, ezért dívásan elviharzik. Meglepő módon később Profi telefonon odahívja a bagázst az üzletbe, ahol közli, hogy meg akarja rizikózni ezt, Morciért feláldozza az Ádám féle plusz pénzt, és inkább nekik adja oda az ingatlant, reméljük ezek után már tényleg kap egy kis „borravalót” Morcitól.   És ezzel el is érkeztünk a kurta hét utolsó részéhez. Az izgalmas kezdő képsorokon egy kutya nyalogat egy utcai csapot (valaki nem tudja, hogy ez merre van, hogy még véletlenül se tévedjek arra?), majd szemtanúi lehetünk, ahogy korunk két nagy zsenije, Morci és Márcselló, jobbnál jobb ötletekkel bombázzák egymást az üzlet feldíszítésére. Mert persze ötletek vannak, na de honnan lesz rá pénzük? Mindeközben Bulldogképű csak bambán majszol, közben belül ismét duzzog, mert nem tetszik ez az egész közös ötletelősdi neki.

13.jpg

Persze a fiatalok már a falak színén összevesznek, aminek az lesz a vége, hogy Bulldogképű nagy őrjöngés közepette elviharzik, ezzel ismét kibújva a munka alól, ettől függetlenül úgyis a hónap dolgozója lesz, hiszen ő Morci egyetlen alkalmazottja. Közben benézett Profi is, aki úgy gondolja, hogy Morci elhagyta a számát, ezért ad neki egy újabb névjegykártyát és egy arcra puszit is sikerül kierőszakolnia. Morcit ez nagyon feldobja, olyannyira, hogy 3 perccel azután, hogy Profi lelépett Márcselló karjaiba omlik és kuffantanak egy jót a hátsó részben. Most már mindenki biztos az érzéseiben (sajnos én is, nem is értem, hogy bírom ezt nézni), ezért meglesz a nagybetűs TALK Bulldogképűvel. A lakásban egy fehérneműs elaludt Bulldogképű várja Márcsellót tárt lábakkal, illetve romantikusan kikészített uzsi. Meglepő módon nem az történik, hogy jól megkajál a hősszerelmes, majd egy búcsút kufircol a kutyusképűvel, hanem inkább elhagyja a lakást, jelezvén nekünk nézőknek, hogy milyen egy remek ember ez a Márcselló. 

14.jpg

Közben Gebe szoba vadászatra indul egy nagy bőrönd társaságában, mert este már nincs hol aludni. Szerencsére, fikció lévén, már az első állomása telitalálatnak tűnik a messziről jött embernek. Egy kedvesnek álcázott házaspár fogadja Gebét, akik beszélgetésbe elegyednek vele, az életviteli szokásai közül inkább a szexuális tartalmúak kerülnek előtérbe. Lássuk a lakást: konyha az erkélyen, a kiadó szobában pedig kád, a peremén agancs, a könyvespolcon két mellbimbós párna, ágy mellett az előző lakó fellépő cipői. Hirtelen előkerül egy több oldalas szerződés, és itt bizony komoly dolgokról van szó: azonnal alá kell írni és minimum egy évet, de csak 10rongy a lakbér, mert itt nem az összegen van a hangsúly, hanem a lényeg az, hogy jó legyen a hangulat. Tehát eddig egy teljesen átlagos budapesti kiadó szobáról van szó, csöppet sem gyanús semmi, ezért koronázzuk meg a nagy örömöt egy közös vacsorával.

15.jpg

Gebe nagyon boldog, hiszen biztos abban, hogy az évszázad üzletét kötötte, ezért vissza is vonul a szobájába, hogy felkészüljön vacsihoz. A szobában kinyitja a szekrényt, ami az egyik oldalon tömve van cuccokkal, a másik oldalon meg egy egész csinos kis fullos S/M felszerelést tartogat. Nofene, a lakbér tartalmazz ingyenes szexkiegészítőket is? Jackpot! Fenéket, itt már Gebe csekély szürkeállománya is kapcsol, hogy valami nagyon nincs rendben, és már szedné is a sátorfáját, de az előszobában a háziasszony fogadja már tangára vetkőzve. Jön a nagy ötlet: hívjuk fel segítségért az egyetlen emberi lényt, aki ebben a városban lakik és még szóba áll velem. Mivel nem mondtam azt, hogy értelmes életformáról van szó, így csakis Pumira eshet a választás. Meg is érkezik hamar, és szokatlan módon csöppet sem zavarja az ajtóban álló szögesnyakörves, rózsaszín párducmintás otthonkában lévő félmeztelen kopasz bácsi és fehérneműs asszonyka, hanem megbocsátásért esdekel Gebének, hogy fogadja őt vissza.

16.jpg

Micsoda csel! Kopasz persze ezt nem érti, hiszen nem volt szó negyedikről, illetve ők már egy család. Mindesetre a stratégia bevált és sikerült Gebét kimenekíteni a csúnya perverzek karmaiból. Viszont a probléma továbbra is adott: hol fog Gebe lakni? Esetleg istállóban? Nem, hanem Kócoska megemlíti, hogy pont van üresedés az álomhajón, lakhat ott nyugodtan pár napig, Megmondó véleményével meg nem kell törődni.  A hét utolsó mellékága baltaarcú Dzsó és pink kisasszony Barbika szétmállott kapcsolatának megmentéséért folytatott értelmetlen küzdelem. Mert ugyebár nem képes felfogni a lányka, hogy akkor éppen nem jártak (Ross és Rachel valaki?)! Balta kapja is a bátorítást a hácienda többi egysejtűjétől: szerezd vissza, írj szépen egy listát (a héten már másodszor) arról, hogy mit szeretsz benne. Rámegy egy fél délelőtt az irkálásra, de Balta büszkén mutatja Pinknek a kis összehajtott galacsint, amin nem kevesebb, mint 5 tulajdonság van, ami Baltának imponál (főzés és színválasztás reméljük nincs köztük).

17.jpg

Miután komplex, akár 2-3 szónyi tartalommal is bíró mondatokról van szó, így Balta kénytelen ezeket a papírról olvasni: szép vagy, elfogadsz, nagy a szíved, sokat nevetünk együtt, finoman főzöl (ha karakterben szeretnéd hallani az előző listát, akkor minden egyes tulajdonság elé a „hallod” szócskát biggyeszd). Pink jól kiröhögi Baltát és egyszerűen nem hiszi el, hogy amíg a kóterben volt, addig ott a nevelőtisztek nem voltak képesek megtanítani rendesen írni, olvasni és fogalmazni. És most jön Balta nagy fogása: a Chewbacca-védelem támadhatatlan érveit felhasználva magyarázza, hogy akkor ők bizony nem jártak, így szabad volt a (farok)gazda számára. Sajnos Pink hajthatatlan. Később Barbamama megpróbálja rávenni Baltát, hogy azért ne adja megint fel, illetve a szokásos egysejtű tanácsoknál azért jobbakat ad neki, mondván, hogy majd azért ő is fog neki segíteni. Barbamama elcsalja Pinket wellnesezni, ahol egy meglepetés Balta várja őket, aki ismét megbocsátásért esdekel, persze az érvei nem lettek jobbak azóta se, de Barbamama nyomására Pink hajlandó adni Baltának 1 órát arra, hogy bizonyítson.

18.jpg

Szerintem egyébként ezen a helyen szedte fel Gebét a sugardaddy Endre, szóval szerintem Pink jobban járt volna, ha ő is inkább új pasi után néz a helyszínen. Balta már megint papírokat vesz elő, Pink okulva a délelőttiből már hajtaná is el emberünket, de Balta büszkén dicsekszik, hogy már több, mint 100 tulajdonságát is összeírta (képtelenség, mert az összes szereplő együtt nem rendelkezik ilyen tág szókinccsel), és megint olvasó délutánt tart. Pink arcán viszont sajnos már látszik a megbocsátás jele, biztos imponált neki az iromány, főleg amikor azt kezdte el ecsetelni Balta, hogy mennyire csinos és ápolt. Hajlandó valami újat kezdeni Baltával, ám az idilli pillanatot egy pincérnő rontja el, aki hozta a friss koktélokat (áhá! tehát valójában Balta leitatta Pinket, ezért engedékenyebb most szegényke), ám Balta egy nagy hibát követ el: szürcsölgetés közben visszanéz a pincér fenekére, ami miatt végleg elszakad a cérna Pinknél és elviharzik. Bevallom, az uszoda akusztikája mellett sokkal viccesebben hangzik a csaj ordibálása. Balta nem érti az egészet és rezignáltan konstatálja, hogy kezdheti az egészet elölről, esetleg ez egyben egy új listát is jelent? Nem tudni, majd kiderül. Addig is vigasztaljon benneteket az, hogy ezen a héten egyszer se szerepelt Hannácska.

87 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2013.11.05. 15:25:08

:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nagggyon jó volt, köszi! Csak elvétve nézegetem, mert nehezen tűröm a sok agyhalottat, de teljesen képben vagyok. "...óvszerek mezeje.." :-)))))) szuper volt!

bukott madonna két nagy didivel 2013.11.05. 16:42:22

jóvót hogyvót! :D kicsit sok volt egy szuszra, de otthon majd még1x átolvasom, tudom! én állat :)

Biri! láttalak, csak nem volt időm válaszolni. Később leszek.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.05. 18:00:30

Hátttőőőő...Nem is tudom. Nekem ez most nagyon felemás. Voltak benne határozottan jó leírások, de voltak olyanok is, amik határozottan nem nyerték el tetszésemet.
Bocsi :(

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.05. 19:50:42

Ez már a második posztod a témában, szabad kritizálni? A múltkorinál úgyis szétdicsértünk. Nekem nem jönnek be az új nevek, bármilyen rugalmas és hajlékony vagyok. Például Megmondó, Pink - mindig az igazi jut róla eszembe, és a két Pink nagyon nem egy kategória, Baltaarcú a Dzsó, meg Sztívn Szegál, Dia ne legyen már az légyszi. Morci-Marci meg összekeverhető, ha valaki gyorsan olvas. A lakóhelyüket sem nevezném úgy, ahogy te, az olyan csúnya szó, neked nem áll jól annak a használata. Hangsúlyozom, ez kizárólag az én véleményem, ha a többieknek tetszik, ám legyen.

Zirowe 2013.11.05. 20:59:44

@aggyistenbiri: én nyitott vagyok mindenre, ha sikerül egy közös pontot találni a többiekkel együtt, akkor szívesen meghallgatom a név javaslataitokat.

dorothea10 2013.11.05. 21:16:15

Ezek az új nevek nekem sem annyira tetszettek. Szerintem nem kell feltétlenül erőlködni, hogy mindenféle izzadságszagú nickname-mel lássuk el a szereplőket. Nevezd őket nevükön, és mikor írás közben jön az ihlet, majd úgyis találó becenevet fogsz tudni adni nekik.
Egyébként a neveket leszámítva tetszett az összefoglaló.

p.o.p 2013.11.06. 11:30:24

Az új nevek nekem sem jönnek be, főleg a Karvaly cseréje, mert az zseniális, de ettől eltekintve ügyes..:)
És főleg gratu a maratoni teljesítményért:)

Az új csaj amúgy extra irritáló, és ráadásul lehet h Szandikát meg kiírják. Ne máááááááááár!!!!!!!!!!!

Zirowe 2013.11.06. 12:05:05

@p.o.p: pedig jelen állapotban Szandikáé a legnormálisabb ember címe, annak elején, hogy az elején irritált.
Bár lehet, hogy pont ezért lesz kiírva? :D

p.o.p 2013.11.06. 12:06:42

@Zirowe: én se szerettem először, mostanában viszont akkorákat röhögök rajta, ahogy rendbe teszi a népet maga körül...
Kb Gabi meg ő aki tényleg szórakoztató tud lenni néha:) meg nagyon ritkán Lali. De ha már Lali egy mérce ilyen szempontból, az rég rossz:)

Zirowe 2013.11.06. 12:08:57

@p.o.p: nálam Gabi ott ásta el magát, hogy továbbra is tűri a Lali balfaszkodásait.
Ok, jóbarát, de azért amiket eddig el kellett viselnie..

p.o.p 2013.11.06. 12:11:59

Igen a valóságban valószínűleg már rég felrúgta volna, de ez érződik is néha a reakcióján, azért olyan természetes:)

Zirowe 2013.11.06. 12:17:23

@p.o.p: meg aztán ott van a minilaller, akiről nem hiszem el, hogy csak a szlovák kaland erejéig volt jó a készítőknek..

p.o.p 2013.11.06. 12:20:55

@Zirowe: valószínűleg azért, mert az még kb Lalinál is sötétebb, szegény:)

Zirowe 2013.11.06. 12:21:48

@p.o.p: lelki szemeim már a spinoffot vizionálják, ami csakis Laller, minimí és Jocó köré épül.

Na az ütne rendesen. :D

p.o.p 2013.11.06. 12:26:12

de szánhatnának még szerepet ennek a tegnapelőtti Rózsa Norbert wannabe kopasznak, meg a nőjének is, mert annyira természetesek és sziporkázóak voltak:)

Zirowe 2013.11.06. 12:27:20

@p.o.p: azokról majd vmikor ki fog derülni, hogy Lali igazi szülei. :D

p.o.p 2013.11.06. 12:28:24

:)))) és a nő igazából férfi:)

Zirowe 2013.11.06. 12:30:24

@p.o.p: na igen, nem várt fordulat lenne, főleg ha minderre akkor derülne sor, miután lefeküdt a Lalival. :D

Csak az a baj, hogy a készítők nem bevállalósak és nem mernek extrém dolgokat berakni.

Kezd baromira unalmas lenni, hogy mindig ugyanazok a civakodások vannak.
Jaj, Kristóf, jaj, a Dia már megint megdugott vkit a lakásból, stb.

p.o.p 2013.11.06. 12:33:46

@Zirowe: én már reménykedtem, hogy a Dia Marci vonalat békén hagyják már, de nem...
Kristóf Zsófika szintén fárasztó.

Az új karakterekkel nem tudnak mit kezdeni, pedig a vérfrissítés mindig jó.

Meg nem ártana valami értelmes tartalmat bevonni, pl valaki dolgozhatna vmi értelmes helyen, vagy csinálhatna vmi értékkel bíró tevékenységet, és nem csak reklámból állna az egész rész, meg viccesnek szánt Lali balfaszoskodásból:)

Zirowe 2013.11.06. 12:36:26

@p.o.p: áá, munka, az már nem menő a fiataloknál.

Az elején még erőltették, meg vicces volt látni, ahogy Laliék "vállalkoznak", de ma már kb senki nem dolgozik.

Dzsót is csak azért mutatják néha a műhelyben, hogy vagy leoltsák a munkatársai, vagy el kelljen onnan gyorsan rohannia, egyébként meg kb egész nap nem csinál semmit.
Kb egyedül a Szandi rohangál mindig fotózkodni, Redzsi és Lófej a kávézóban és kész.
Ebből élnek, nagyon életszerű.

Hogy akkor a tinilakról meg nem is beszéljek, mert ott még ennyien se laknak+egy komplett disznóól a lakás.

p.o.p 2013.11.06. 12:49:22

meg mindenki ilyen low level-ben van, vagy most ez a menő? suliba se kell járni, mert minek...dolgozni is minek...a pénz az csak úgy lesz:) valóban jó példát mutat a sorozat:)

egyemakisszíved 2013.11.06. 15:24:29

Nem lehetne mindenkit a sorozatbeli nevén nevezni, vagy úgy, ahogy ők is becézik egymást? Irányelvnek meg annyi, hogy olyan legyen, amit bárki saját maga is szívesen viselne. A régi nevek közül egyedül a Tudjukkinek volt valami funkcionalitása, meg játékosság is volt benne, amikor még konspirálni kellett, hogy Zsófi meg ne tudja, hogy Kristóf megcsalja. Bár kérdés, hogy hosszú távon érdemes volt-e ennyi ideig megtartani. A jelenlegi gúnynevek sajnos súlyosan diszkriminatívak, szinte kizárólag a női szereplők kárára, sértő vagy idegesítő tartalommal. :)

karev 2013.11.06. 16:27:06

szerintem a régi gúnynevek jók voltak, kellenek, mert viccesebb tőle a hv. mindig is voltak. nekem tetszett, kezdesz belejönni. :) hajrá.

Zirowe 2013.11.06. 16:29:01

Jó, akkor így megfelelne?
Dzsó, Laller, Gaben, Lófej, Tudjukki, Barbi, Szandika, Redzsi, Nikó, Márcselló, Kócos, Karvaly, Dia.
Esetleg az új lakó maradhat Cincogi?

JOKKA21 2013.11.06. 17:04:25

Rita a legaranyosabb csaj.:)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.06. 18:11:42

@JOKKA21: Valóban, és sugárzóan kedves a természete :) Elég beszédes a nickedhez választott kép, bírom :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.06. 18:13:35

@Zirowe: Nekem megfelel, majd nyilatkoznak a többiek is. És bocsi a belepofázásért, amúgy az írás maga az jó lett, kérünk még :)

histrionic 2013.11.06. 18:16:13

Ez most nem egészen idetartozik, de valamelyik múltheti (tán eheti?) részben Redzsi és Lófej kitalálták, hogy Kristóf neve legyen Tudjukki. Rögtön az ugrott be, hogy baszki ezek olvasnak hogyvoltot :D
On: tetszett a poszt :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.06. 18:25:03

@histrionic: Pont ezt írtam le én is az előző poszt alatt :DDD Akkor már ketten vagyunk, akinek ez feltűnt :)

" Nézi valaki rajtam kívül a mai részt? Akkorát röhögtem: Redzsi+Zsófi vekeng Kristófon, megállapodnak,hogy ezentúl "Legyen-Ő-Az-A Fiú, Akinek-A-Nevét-Sem Fogják-Kiejteni". Mire Zsófi: A Tudjukki? És elröhögték :D Nagyon bírtam ezt a jelenetet, olvasták a HV írókat, tuti :D"

histrionic 2013.11.06. 18:39:25

@aggyistenbiri: Gondolom a Lófej meg a Malacképű elnevezés annyira nem nyerte el a tetszésüket...

histrionic 2013.11.06. 18:40:03

Legalábbis nem igyekeznek így szólítani egymást :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.06. 18:45:08

@histrionic: Nem csodálom :) Mondjuk én már anno az elején is írtam, hogy szerintem Zsófi nem lófejű, ezért nem nagyon használom így ebben a formában a nevét, nekem inkább Zsófi :) Redzsi meg Redzsi.

p.o.p 2013.11.06. 19:05:39

nekem ok a nevek.
akkor még irkáljunk okos dolgokat hátha megfogadják az írók:)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.06. 19:29:30

Jááájjj, az okos dolgok irkálásáról jut eszembe: többször írtam valamely izgalmas esemény kapcsán, hogy izgulok, SZOTYIZOK, Bé Közép vagyok, és erre egyszer csak feltűnt a szotyi is kellékként :DDD Jó, lehet hogy csak én mesélem be magamnak az összefüggést, mert egy beképzelt arc vagyok. Ami egyébként így is van, az vagyok, nnna :DD
"-Sziasztok, Biri vagyok és Beképzelt.
-Szia Biri!"

egyemakisszíved 2013.11.06. 19:31:51

@Zirowe: Melyik nőismerősöd örülne, ha Lófejnek vagy Karvalynak, meg Cincoginak neveznéd? Miért csak a csajokkal akarsz szemétkedni? A fiúk mikor kapnak valami állatnevet, ami nem számít bóknak? Vagy egyéb rondaságot? Ha belegondolsz, minden fiúnál találsz valami testi hibát, szellemi vagy jellembéli fogyatékosságot. De miért kellene megkeresni? Még ha mindenkit a nevén nevezel is, ebben a sorozatban bőven marad min élcelődni. A sértés és a humor között gyakran elég vékony a határvonal, de azért, ha jól megnézzük, látszik.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.06. 19:39:53

@egyemakisszíved: Dacára annak, hogy zömmel egyetértek veled, azért nem mindegyik nevet Ziro talált ki. Amikért nem felelős, azokért ne az ő orrát dörgöld bele a tudjukkmibe:)

egyemakisszíved 2013.11.06. 19:47:27

@aggyistenbiri: Tudom, hogy nem ő találta ki, de ha jól értettem, terítékre került a nevek újratárgyalása. Eddig nem akartam az összes szereplő ügyvédje lenni.:) Nem azt mondom, hogy nem lehet viccelődni azzal, hogy valaki cincog vagy nem volt mókás, amikor korábban beraktak egy képet Zsófiról azzal, hogy ott tényleg pont úgy néz ki, mint egy póni. De a gúnynévragasztás meg a csúfolódás nem szép dolog. És a fiúknak nincs is sértő gúnyneve.

Zirowe 2013.11.06. 19:52:06

@egyemakisszíved: Lofej es Karvalyt nem en talaltam ki, Cincogi meg szerintem nem serto.
Fiuknal ott a Kocos, Szotyi, Pumuklifej, Balta, szoval mindenki kap egyenloen.
A szatira unalmas tud lenni egy ido utan rendes nevekkel.

Zirowe 2013.11.06. 19:53:24

Ja, meg Sildes is, ugyis ahogy latom a heten, sajnos, megint a tizenevesek vannak teriteken.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.06. 20:00:02

@egyemakisszíved: Nem hát, persze hogy nem szép dolog, de attól még létező jelenség, olyan mint például egy karikatúra, csak hát valóban rá kell érezni arra, hogy mikortól lesz az sértő. A Lófej az az, a Karvaly nem az, mert a célszemély természetét IS jellemzi, nem kizárólag az arcberendezését. Nekem a Cincogi sem bántó.
A fijuggg nemlétező ragadványnevének kérdése, na igen. Ez engem is érdekelne.

egyemakisszíved 2013.11.06. 20:01:14

@Zirowe: Akkor Kócos helyett javasolnám a Nyálas Gitárost, Szotyi helyett a Disznót. De szerintem ez nem szatíra, hanem sértés. (Valójában egy rohadék vagyok.)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.06. 20:04:17

@egyemakisszíved: :DDDDDDDDDDD Van hely a csoportomban, gyere :)
"Csendet kérünk, itt most terápia folyik"
(szia, Gabba, íródik az Onedin?) :)

Zirowe 2013.11.06. 20:12:27

@egyemakisszíved: akkor mar inkabb Zsiros vagy Hajlektalan.
A Diszno nem vicces, de akar lehetne Izzados vagy siman Lajcsi.

egyemakisszíved 2013.11.06. 20:16:34

@Zirowe: A Lófej meg a Karvaly sem vicces. Te Marcit nevezted Kócosnak, nem az új fiút a hajóról? Bocs, az ő neve: Nyimnyám Marci.

Zirowe 2013.11.06. 20:20:49

@egyemakisszíved: akkor keresd meg azokat, akik kitalaltak es sird el nekik panaszod.
Szerintem egy ilyen temaju blogon kar polkorrektseget keresni.
Amugy ha nem is diszno, de Duzzogo/Gonosz Rofi jobban illok Redzsire.
Igen, az uj sracra, bar ahogy mostanaban a Marci kinez, o is megerdemelne.

Gabba 2013.11.06. 20:21:28

@aggyistenbiri: a terápiának vége, gyógyultan távoztam (nem), amúgy igen, íródik :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.06. 20:24:21

@egyemakisszíved: @Zirowe: Nagyon elbeszéltek egymás feje fölött. Na most ebből vagy örök szerelem lesz kettőtök közt, vagy vér fog folyni, és én jöhetek tunkolni, mert szokásom :)

egyemakisszíved 2013.11.06. 20:29:39

@Zirowe: A világ pont olyan, amilyenné mi tesszük. Korrektséget meg sehol sem kár keresni.
@aggyistenbiri: Szerinted miért nem érthető, amit mondok? :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.06. 20:42:27

@egyemakisszíved: Mivel én értem, ezért nem látom a gyenge pontját az érvelésednek. Valami felett biztos elsiklottam. Nem. Az kizárt.
@Zirowe: És mi lenne, ha újra átolvasnád a kommenteket, lenyugodva, és annak tükrében, hogy kedvelünk? :)

(Jesszum, már köntösben vagyok, hadd ne kelljen már felöltöznöm, hogy elmenjek feltunkolni a vért. Nem lehetne inkább szeretet, rózsaszín póni, szívecskék, szivárvány köztetek?) Mondjuk az se jó, mert cukorkómába esnék.

Zirowe 2013.11.06. 20:42:53

Eloszor a nevek lettek normalisak, majd a torteneseket is normalisan kellett leirni, vegul meg is szunt a hv blog. :U

Zirowe 2013.11.06. 20:44:35

@aggyistenbiri: en nyugodt vagyok, fel is ajanlottam a valtoztatosdit, de aztan szamonkertek rajtam masok elnevezeseit. :U (ez elvileg ilyen szemforgatos smiley)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.06. 21:03:22

@Zirowe: Ácsi, meg is védtelek. Kicsit mindkét fél elvetette a sulykot. Zanzásítok: miért csak a lányok kapnak nem túl hízelgő ragadványneveket, a fiúk miért nem. Ez volt a kiinduló pontja a konfliktusnak, ami jól el is fajult, én meg öltözhetek fel, és mehetek tunkolni, meg helyszínelni, meg eltakarítani a nyomokat.
Nehéz szakma a HV íróké, muszáj bírniuk ÉS elviselni a kritikát is a dicséretek mellett. Sajnos ez van. Van akinek ez a stílus jön be, van akinek más. Nem tudsz mindenki kedvére tenni, humorral kezelhető.
Kedves Hallgatóink! Aggyistenbiri állásfoglalását hallották, most pedig kérdezzük meg, mit szól ehhez a Két Áldozat.

Zirowe 2013.11.06. 21:07:07

@aggyistenbiri: en biro)a kritikat, amint az lathato, probalok is eleget tenni, de egyreszt nem vagyok elfogult se szexista a nevadasban,mind ket nem azonosan kap tolem, tovabba a ket kritizalt nevet nem is en talaltam ki.

De szerintem ezt itt es igy lesleges folytatni. :)

dorothea10 2013.11.06. 21:07:29

@aggyistenbiri: szerintem inkább a harry potter miatt vágta rá Zsófi hogy "Tudjukki" :) "Ő, Akit Nem Nevezünk Nevén" vagy valami ilyesmi.
@Zirowe: A régiek sem mindig minden alkalommal használták a gúnyneveket. Olykor a rendes nevükkel is meg lettek említve, így nem volt mindig annyira bántó. Szerintem találj egy egyensúlyt.
Nekem még mindig nem tetszenek az új nevek, de majd megszokom. :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.06. 21:12:49

@dorothea10: Gondoltam én is erre, de az énközpontú világomban ez a verzióm jobban tetszett nekem. Most lehet, hogy kicsit utállak*, és egy kicsit dögnek* is tartalak :)

*nem igaz

bukott madonna két nagy didivel 2013.11.06. 21:22:11

@aggyistenbiri: Szia Biri! nagy mellű vagyok és ... izé...??? :) mit kell ide írni???? :D
Tartunk egy szessönt? vééééééééé örvendés... :)

bukott madonna két nagy didivel 2013.11.06. 21:28:52

@Zirowe: ne forgasd a szemeid, jó ez, csak az új nevek....., nekem is többször kellett olvasni, hogy képben legyek., de oké lesz ez és tudd, mi tudtuk, hogy "széttépünk" -tünk :D a hv miatt, lehet te nem :D bátor vagy és így tovább!!! :D
mi itt kommentben megoldjuk :D, ami kell - magadhoz veszed -, ami nem kell, azt nem. ennyi. nem vérre megy, ezt tudni kell :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.06. 21:29:41

@bukott madonna két nagy didivel: Szia Cicis! Végül nem alakult meg a csoport. :)
Azt hallottad, hogy kiírják Szandit? Háborgok.
Agyhalott Lali pedig továbbra sem adja fel, továbbra is adja a mulatós sztárt. Ezen is háborgok.

bukott madonna két nagy didivel 2013.11.06. 21:33:27

@aggyistenbiri: jah hiteles blikkben olvastam...

mondjuk, ha belenézett a kamerába, én is frászt kaptam tőle... még úgy az elején... :) de kéne őket vinni tovább Szandikát is, tényleg, van hír arról, hogy Rita visszatér??? akkor halok meg.....

komolyan Laler volt a kedvenc nálam, de ennyire sötétbe tenni, hát.....már nem tudom élvezni, tényleg ennyire retaldált??? :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.06. 21:50:51

@bukott madonna két nagy didivel: Volt róla szó korábban, hogy valaki ismeri, és ilyen az életben is. Kedvenced volt?!?!
Nem vagy többé a barátosném! Elviselhetetlen figura.

Zirowe 2013.11.07. 01:18:49

Micsoda véletlenek, szóba hozom a Lajcsit, erre most, ahogy nézem a mai részt, előkerült ő maga is. :D

bukott madonna két nagy didivel 2013.11.07. 07:33:28

@aggyistenbiri: még nagyon az elején, mikor azt hittem "játszik" :), de menet közben kiderült, hogy nem játszik, ez tényleg agyhalott :D

de nehogy már emiatt "szakítsunk" :)

p.o.p 2013.11.07. 10:11:52

Végül is az író dönti el milyen neveket használ, mi max. javaslatokat tehetünk...

JOKKA21 2013.11.07. 14:39:18

@aggyistenbiri: Köszönöm, nekem is tetszik a kép.:D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.07. 17:37:58

@bukott madonna két nagy didivel: jó, visszafogadlak, de több ilyen botlás ne legyen! :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.07. 20:29:48

@Zirowe: Mondd, hogy nem vettük el a kedved, és az eheti történésekről is írsz majd :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.08. 23:20:34

Most néztem meg a tegnapi részt, a maiknak a 20. percénél járok. A pulzusszámom magasan a megengedett érték felett van. Amit ez a Lali és a Szotyis barátja művel, kiborító. A Szotyoládésnak TV-n keresztül érződik a láb- és testszaga.
És még ki is kell vásárolnia a részét Redzsinek, amiért meg sem dolgozott a BűzösBorz. (Hopp, egy csúnya jelző) Érdekel, mit fognak ebből kihozni a forgatókönyvírók, mert én biztos 72 óra zárkára ítélném az agyhalott Lalit, BűzosBorz meg menjen pereskedni, elveszítené.

Zirowe 2013.11.08. 23:44:41

@aggyistenbiri:egy normalis ember egy akarmilyen zugugyveddel azonnal arcon rohogne ezt a suttyot, itt meg mindenki sir, hogy tonkre fogja tenni a redzsizot, de persze laller meg orul.

A masik meg ahogy probaljak foggal korommel bent tartani a sorozatban teljesen feleslegesen Karvalyt.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.09. 00:04:16

@Zirowe: Karvaly maradhat, kell a szarkavarása, és mintha már nyomokban elvétve jófejséget is tartalmazna a természete (cca 29%)(Korábban sosem gondoltam volna, hogy ezt a mondatot valaha leírom.)
A problémám továbbra is Laller, aki orvosi kezelésre szorul.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.09. 00:09:25

@Zirowe: "egy normalis ember egy akarmilyen zugugyveddel azonnal arcon rohogne ezt a suttyot, itt meg mindenki sir, hogy tonkre fogja tenni a redzsizot, de persze laller meg orul." na ERRE kurvára kíváncsi leszek.
Azért azt ugye tudod, hogy jogszabály =/=igazság?

Zirowe 2013.11.09. 00:16:11

@aggyistenbiri: milyen jogszabaly?
Van vegrendelet amiben leirta, hogy aze (es nem pedig azoke) a placc, aki uzemelteti.
Redzsi felujitotta, majd uzelmetetni kezdte, Szotyi meg nem csinalt semmit, csak eladna legszivesebben.
Ennyi.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.09. 00:23:15

@Zirowe: és milyen igazság? Ha már itt tartunk. BűzösBorz miért is tűnt fel a színen?

naezjó... 2013.11.09. 01:21:33

Alexa Ritának: "igazából tök szimpatikus vagy..." Hiszen most fröcsögött a nyálad ordibálás közben az egzotikus pofimba.

Zirowe 2013.11.09. 10:28:57

@aggyistenbiri: a hagyatéki viták nem úgy zajlanak, hogy berobog az ember a másikhoz és "ide a részemet de tüstént!", bár lehet, hogy a célközönség ezt elhiszi, de ennyi erővel meg jöhetne Dzsó védelmi pénzt szedni.

Nyilvánvaló, hogy feszültségkeltés végett jött, illetve azért, mert lalinak kellett egy új, hasonlóan suttyó, barát.

Zirowe 2013.11.09. 15:01:42

@naezjó?: ezt komolyan gondoltad? Azonnal pakold ki a cuccaidat a bútoromból!

1. mi a répáért vannak még ott cuccai?
2. mi a répáért engedték be a lakásba?
3. mi a répa?!

naezjó... 2013.11.09. 17:17:57

@Zirowe: miért nyomkodja mindig a telefonját? kivel chat-el? Kit akar hívni? kik az ismerősei FB-on? A saját családjával nem beszél, és Pesten Lali az egyedüli "barátja". Minek az ilyen embernek telefon, hogy tudja, h mennyi a pontos idő? inkább kötne, hitelesebb lenne, ahhoz úgyis ért :)

p.o.p 2013.11.11. 11:13:13

Hát ha örökölt valóban és ezáltal tényleg fele részben tulajdonos, akkor kérheti bíróságtól a közös tulajdon megosztását jogosan.

Zirowe 2013.11.11. 11:16:24

@p.o.p: semmi ilyenről nem volt szó.
Redzsi kapott egy papírost amiben benne volt, hogy az az övé, tehát gondolom a hagyatéki eljárás befejeződött.
Aztán jött a másik nagy okos beszólás, hogy a végrendelet szerint azé a kóceráj, aki üzemelteti.
Ebből tisztán kiolvasható a végrendelkező azon akarata, hogy a kávézó legyen továbbra is működtetve, aminek a vörös eleget is tett.

Ehhez képest megjelent Szotyi, aki nem működtetett, nem renovált, csak tartotta a markát, jogalap meg nulla.

Zirowe 2013.11.11. 11:17:01

@p.o.p: az a baj, hogy mi próbáljuk racionálisan megmagyarázni, de az átlag ember meg a szereplők úgyse így gondolkodnak.

p.o.p 2013.11.11. 11:20:28

@Zirowe: hat mjuk azt én sem értetettem már alapból sem, hogy először jött Regi hogy megörökölte a kávézót. Aztán meg jött Szotyi h övé a fele. De most akkor hogy miként, tehát ő is örökölt, vagy csak úgy igényt tart rá, azt nem tudjuk?!

A készítők megint nagyon figyeltek a részletekre, meg a folytonosságra:)

Olyan jogilag pedig tuti nincs, hogy a végrendelet szerint azé a kóceráj aki üzemelteti, az tuti:)

De amúgy ez is annyira fárasztó szál, de tényleg:)

p.o.p 2013.11.11. 11:22:50

@Zirowe: Mondjuk én még az utolsó részt nem láttam, csak sejtem a történteket...

Zirowe 2013.11.11. 11:24:01

@p.o.p: ott még nincs haladás, az gondolom ezen a héten lesz.
Amúgy is, holnap friss hv jön. :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.11. 20:46:17

:DDDDD Ezt a Rita dolgot szörnyen benéztem, genyóbb, mint valaha. Elnézést :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.11. 21:25:17

@aggyistenbiri: Ja nem is, a végén tök jófej volt megint. :)
@Zirowe: @p.o.p: Most akkor lelép ugye végre Lali is meg a Szotyoládé is. Más kérdés, hogy ha igen, miből.

Zirowe 2013.11.11. 22:22:25

@aggyistenbiri: biztos,hogy Laller marad, hiszen o a foszereplo es a legnepszerubb arc, max Szotyitol szabadulunk meg.

Cincogi nagyon rapacsalt a humanitariusosdira, reg fel kellett volna pofoznia Ritat, akit persze szinten kb soha nem fognak kirakni.

p.o.p 2013.11.12. 11:40:21

@Zirowe: nem ezektől sosem szabadulunk meg...
süti beállítások módosítása