Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-Faktor 4x16, 17 - Mellesleg By The Way

2013. november 04. 10:00 - Chat Géza

Végre! Végre! Végre megint itt az X-Faktor! És most mondanám, hogy sajnálom, amiért a múlt vasárnapi döntést nem hogyvoltoztam le, de akkor nagyot hazudnék. Kellett némi elhatárolódás a szombati élőzés okán, meg a vasárnapi döntés közel sem volt annyira érdekes, izgalmas, hajmeresztő információban tajtékzó show, hogy ne tudnám most egy rövid, de velős mondatban összefoglalni. Eckert Anikó kiesett, na bumm. Kanyarodjunk is rá a most hétvégi adásmenetre, mert ha már élvezhetőségében nem tudott olyat nyújtani, amit egy énekes műsortól elvárnánk, akkor legalább vesézzük ki a pináig felvarrt miniszoknyákat, feszülős ingeket és szexuális túlfűtöttségben tocsogó színpadi masztizásokat. (Ja, és ha lesz még valaki, aki felhozza a „ha nem tetszik, akkor minek nézed, te istentelen gyökér” dög unalmas hogyvolt-toposzt, akkor a következő adást, gusztustalanul ömlengős hangnemben fogom megírni. Így tessék kommentelni!)

1.jpg

Ha így hirtelen tippelnem kéne - ugye Gesztit kivéve mindegyik mentortól elvérzett már valaki - , hangilag figyelve a műsort a Fat Phoenixnek kellene elkopnia, de a Minek van?-kategóriában Bozsek Márk, Péterffy Lili és a Fat Phoenix megintcsak izomból harcol a hazamenetelért. A fene se tudja. Még nem hallottam egyik produkciót sem.

2.jpgA Besenyő család. Boborján, Kancácska drága, Anti bácsi és Tompika

Az X-Faktor porondmesterei Lilu és Istenes Bence most tényleg konszolidáltan jól mutatnak egymás mellett, bár Bence zsakettes outfitje nagyon olyan érzést kölcsönöz, mintha minden egyes héten bankettre vinné Lilut, akibe annyira cefetül szerelmes, hogy csak csesztetni meri, de lekapni már nem. Lilu, bulvárlaposan mondva: falatnyi kis ruciban tipeg be mindenki nappalijába az X-Faktor-hétvégét megnyitva, és tény, kellően fekete és gyászos a ruha színe, hogy átadja a halottak napja hangulatát, meg a műsor eltemetését kábé. Zárójelben: a szemfülesek azt is észrevehetik, hogy Bence merre lógatja a monyeszt. Golyókat jobbra, szigonyt balra. Érkezik a négy zsúrpubi, akiknek kényszeres be kell állniuk abba a rájuk erőltetett karakterpózba, amit olyan jól kitaláltak nekik: Alföldi a direktor úr, Gabika a kéjsóvár díva, Szikora a kis szeleburdi, Geszti meg 100% szikla, faszagyerek. Ezt erősítik a ruhák is, mert Alföldi piros, bíbor bársony zakóját meglátva egyből Mephisto ugrik be, Gesztit nézegetve meg egy leszbikus vörhenyes James Bondra asszociálok, de ez utóbbi már talán az én aberráltságom és rossz ízlésem számlájára írható, mintsem Geszti örökölt génállományára. Hagyjuk.

Kötelező pofázatot Istenes Bence egy szevasztok, sziasztokkal nyitja meg, amiről az ultra retró Dévényi Tibi bácsis Elektor kalandoros SEGAsztok beköszönés jut eszembe, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ki érzi szarul magát Eckert Anikó távozásától. Leginkább senki. Geszti elmormol egy imát a szavazatokat adó emberek védőszentjének, mert a rezsidémontól elszipkázott pénzt az sms-szavazásra kiszóró emberek nélkül sehol se lenne ez a show, ámen.

3.jpgBilinek is fáj ez a dress.

Nyögvenyelősen, de azért csak-csak elkezdődik az énekes tehetségkutató műsor ÉNEKES része. Batánovics Lili kezd, de még mielőtt a színpadon bármi is történne, végig kell szenvedni egy nyomorúságosan vontatott kisfilmet, amiben csak az megy, hogy majd én megmutatom az Alföldi Úrnak, hogy jól döntött, amikor Anikóra szavazott, hogy húzzon innen a vérbe. Remek. Végre már duruzsol valami dal-szerűség, a heroinista Whitney Houstontól a Queen of the Night, amit Lili hibátlanul hoz, elhiszem, hogy ő az éjszaka királynője, de csak otthon a négy fal között, merthogy ebben az ezüstös fürdőruhaköpenyben senki nem költene szegény lányra még egy whisky kólát se, a parkolóban való reszelés reményében, az is ziher. Alföldi úgy élvezi dalt, hogy egy az egyben ki is meríti az ülve pogózás fogalmát. A mentorok is hozsannáznak, még Szikora is mond valami focis hasonlatot, hogy ez olyan volt, mint egy 11-es, a döntőben, a 89. percben, ami be lett rúgva. Alföldi persze még egyszer ellövi a Moncsicsis hasonlatot, hogy kerek legyen a történet.

4.jpgGyí Táltos! Gyí Villám! Gyí Táncos!

Csordás Ákos folytatja a jó multkor kis tigrisekkel felvezetett cukiság faktort és most egy lovon, nem hátra fel nyilazva, de majdnem, vadul vágtat és közben narrál, hogy a ló az megérzi a feszültséget (villanypásztorok közelébe nem is igen merészkednek, ugye) és ők ketten, a szabad vágta során a narancssárgán lángoló naplementében úgy összeforrtak, mint még a barátnőjével soha SE. Igen, állattenyésztők, lódoktorok is nyugodtan szavazhatnak Ákira, a ledér lovászra. Aztán a próbatermi flört mutogatása alatt felcsendül az Ace Ventura 2 Shikaka Theme songja, na meg pár Telenoros szponzor kütyü is megcsillan. Az INXS Never Tear Us Apart számának feldolgozásával csak egy gond van, hogy Ákos túl sok hajlítással bassza tönkre. Na, meg az, hogy cuki Áki és szexi Ákiként egyszerre próbálja eladni az RTL, ami annyira túl van erőltetve, hogy az már káros a kereslet, kínálat együtthatóra. „Voltak intonációs problémák.” - mondja az egyik mentor. Voltak. De ez már rég nem számít.

5.jpg

Szikora kicsit belezavarodik a ragokba (de blogger legyen a talpán, aki nem), amikor felkonferálja a Fat, lófaszt a By The Wayt. A nagyon beatles kisfilmben, a fiúcsapat kap egy kis kóstolót a rocksztár életből, mivel tök spontán a Corvin-sétányra lett rendelve egy cirka 50 fős, éretlen kislányokból álló rajongói horda, akiknek zenélni, meg autogramot osztani kellett, plusz eltűrni a közös fényképezkedéseket és a heveny simogatásokat. Ennél nem lehet rosszabb. De. A Srácok produkciójába, mivel az amúgy mega pop sláger Imagine Drangons Radioactive-jébe bele kellett tekernem, mert sem az újragondolt, lassú, lagymatag, talán acapela stílusában nem baszott oda a szó Péterffy Lilis értelmében véve, de még hangban sem volt hibátlan a dal. A mentorok is civakodnak, hogy mennyire volt fiúcsapatosan megcsinálva a produkció és mennyire nem, illetve, hogy ez mennyire rossz és mennyire nem. A végeredmény 2:2, Alföldi és Gabika köpködte a színpadra vitt művi koreográfiát, míg Szikora és Geszti lágyan kényeztette a fiúk lelkivilágát, hogy jó volt ez.

6.jpg

Krasznai Tünde mutatja meg jól, hogy mennyire az ő gyerekkoráról szól Pink Family Portrait dala. Az elképzelés ott bukik meg, hogy ez csak Pinknek áll jól, sőt, Pink-dalt csak Pink énekeljen, ezt be is vésetném a legközelebbi alkotmánymódosításba. A színpadon előadott szenvedés pedig nem szólt semmiről se, Tünde szó szerint ellihegte a számot, és csak állt ott egymaga, mint egy szerencsétlen, de nem úgy, mint akit elhagytak, leköptek, pornózásra kényszerítettek, hanem úgy, mint egy szerencsétlen hülye, aki jobb dolga híján pont ott szotyizott az X-Faktor díszletei között és kilökték a fénybe, közben azt gondolta magában: mindegy lófaszt, gubáért még lenyomom ezt a szettet. Ingyen jó tanács: legközelebb Tina Turnertől a Golden Eye-t énekelje, az hatalmas sms-mágnes lenne Tündének. De engem persze meghazudtolnak a mentorok, akik szerint ez azért így is jó volt.

8.jpg

A beszédes kép címe: Gabika húzogatja Ádámot.

Szabó Ádám érkezik, na meg a külisszák mögötti szexuális zaklatást példázó kisfilm, amiben Gabika már nem csak szemmel erőszakolja meg hamvas kis mentoráltját, hanem a szilikon csöcsök hatalmánál fogva hívja nászra a fiúkát. És erre jön a dal, ami minden, csak nem melankólikus. (Bár utólag belegondolva szerintem senki sem értette az estére kiszabott tematikát.) Zac Efron Ladie’s Choice című száma kellően rockabilis, pörgős bulis volt ahhoz, hogy megfeledkezzünk a produkció minden negatív tényezőjéről, szóval faszagányos volt, és ezt most a mentorok is megmondják. Ugorjunk.

9.jpg

ISZÁS

Szikora A Fat Phoenix próbatermébe pár prémium minőségű dobozos Becks sörrel érkezik, hogy megtanítsa mi és hogyan működik a színpadon. Az már más, hogy a szanaszét heverő, de amúgy gyanúsan előre elhelyezett üres pezsgős, piás üvegek, dzsuvás zsepik rusztikus kompozíciójában ő a művészetet látja. Tóth Gabi Budapest Éjjel-Nappal dalának feldolgozása még jó is lehetett volna, de sajnos teljesen értetlenkedő reakciót váltott ki a közönségből, mert a srácok egy teljesen modern zenét akartak elvinni a búcsúba. Igen, nos ez nem RTL-kompatibilis, mert mint mondta a közönség csak nézett, hogy ez itt akkor most mi a fasz. Szerintem ők eddig jutottak a versenyben.

10.jpg

Danics Dóra szarik a kritikákra, ő nem fogja vissza a lovakat, nem fog behódolni a Danics Dórátlanító aljadék gépezetnek. Erma Franklin Piace of My Heart című dalát szerintem sikerült jól, mit jól, hibátlanul visszaadni, ami szerintem untig ölíg. Tényleg jól állt neki ez a Janis Joplin-téma. Szikorát leszámítva a maradék három mentor szépen fogalmazott cirkományos mondatok formájában szopkodja egymás faszát, mert Dóra produkciója annyira non plusz ultra volt, hogy simán odavert mindennek, amit ma eddig hallottak.

11.1.jpgCukika, ahogy a franciák mondják.

Péterffy Lili Bozsek Már felszopója az est ultolsó előtti fellépőjeként. A dolog ott nehezedik, hogy egy köldökét verdeső kacshívó síppal, vagy mi a basszal a nyakában kell a csípőét tekergetnie egy narancssárga tülszoknyában a színpadon. Ja, meg franciául énekelte Zaz Je Veux számát, bár ez akár előny is lehet, mert itt legalább az angolban gyatrán hangzó krákogó kiejtés elég jól muzsikál. Mindenkinek tetszett. Így a műsor végére azért csak beakadt két élvezhető produkció, na.

11.jpgAbsolutely No Effect.

Bozsek Márk és tárogatózó lelkivilága jön, na meg a Color Féltelek slágere, ami már a megírás pillanatában is atom gáz volt, de hát ki vagyok én. Ehhez Mérten Márk is pocsékul tolja az ének-témát. Jó, ha nő lennék, tuti bekönnyeztem volna, de nekem legyen mondva GESZTI IS MEGMONDJA, HOGY NEM VOLT JÓ AZ ÉNEK. Nofene. A színpadi jelenlétről meg ne is beszéljünk, mert Márk e tekintetben ott se volt.

Na már csak pár perc és vége, de előtte, jetzt a színpadon tolja a pofázást Bence és Lilu, majd némi hírmorzsa csepegtetés, hogy jelen pillanatban ki mekkora szopóban van, végül pedig egy In Memorian Lou Reed passzus, ami után remegve várhatjuk a vasárnapot. JÉZUS!

13.jpg

Lilu Sado Mazo, domina latex szerkóban nyitja meg a vasárnap estét, de végtére is ez a ruha az eddigi legtesthezállóbb neki, minden értelemben. Muhaha. Ugyan tegnap elmondták, hogy melyik versenyző áll kiesés közeli állapotban, de minden ma fog eldőlni. A Postás Józsi, RTL-es borítékember most is ellátja a mai feladatát és hozza a papírt, amiben ott van a nagy igazság, ami persze a feszkó-generátornak köszöhetően annyi csak, hogy mindenkinek van félni valója. No, de jönnek a DÖNTŐSÖK, akik esküszöm, hogy eddigi legjobb közös számukat adták elő, a tavalyi X-Faktoros Fehér Zolitól a Nincs bajt. Pörgős volt és legalább magyarul mindenki jól tudta kiejteni a szép szavakat. Csak az egyet jobbra egyet balra totyogós koreográfia volt nagyon olcsó János megoldás. Jön a színfalak mögötti szessön, ahol az összes sablont ledarálják, mindenki szeret mindenkit, de volt aki tegnap szarabb volt a kelleténél, de lesz majd jobb is, ugye, kivéve Szikora zenekarai, mert ők már most zseniálisak. Hát hóóógyne

A védőbeszédekben a mentorok megvédik a versenyzők seggét, tudjuk hogy megy ez, áramlik a szeretet, meg az sms-mágnes szép szavak. No, Lilu és Istenes Bnece már kellemesen csipkelődnek és nem elfelejtve a tegnapi bakit reflektálnak egymásra.

Tchüs Bence"

Guten Tag, Lilu! Szép magyarosan, Guten Tag!

Muhaha, de kacagtató volt ez. Jön az Animal Cannibals és a legújabb slágerük (Minden változik, de a lényeg nem), amit már most rongyosra játszott az összes rádió, és meg is fogadtam magamnak, hogy egy betűt nem fogok írni róla, de ŐK tényleg jól működnek a színpadon, és így élőben elég faszán is szólt ez a kis nóta, úgyhogy ha valaki csak egy produkciót akar visszanézni a neten, akkor ez legyen az.

7.jpg

Foghúzós eredményhirdetés lényege: Csordi Áki és a BY The Way párbajozik. Előbbi kezdi a sort, aki Carameltől énekel valami tényleg faszagányos dalt, aminek megint csak az üvöltős részei illenek igazán Gumimacihoz, de ettől, vagyis leginkább mindentől függetlenül Gabika az ének 20. másodpercében kajak elkezd kérődzve bőgni. A By The Way az árnyjáték színházas Attraction csúcsra járatott dalát tolja, de árnyékok nélkül valahogy el is veszik a dolog. A közönség erőviszonyait nézve a taps- és sikításorkánt elhallgatva a By The Waynek Sanyi. Innentől már csak egyvalami van hátra: a döntés, amit a mentorok megint szépen elsumákolnak azzal, hogy jól kiikszelik a végeredményt. Szikora és Gabika egyértelműen a saját mentoráltját tolja, Alföldi a nagymonológja után a By The Wayt küldi haza, Geszti meg Csordás Ákit, így lett hát döntetlen. Jön a boríték, meg a dráma, meg a feszület, By The Waynek köszönjük a részvételt, Helo!

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2013.11.04. 10:30:02

Köszi, ez tökéletes volt. Mindjárt egy felismerés is rám tört, hogy Csákos egy INXS számot adott elő. Ez mostanáig nem esett le. Valahogy nem ismertem fel. Fat P. fogggalmam nincs mit keres még a műsorban, ők sem értik. Szabó Á. és Danics D. jó volt, B. Lili is, csak az a ruha...! BTW Olivér - vagy melyik az a szőke - nem kicsit van elszállva magától. Ami viszont ultragáz: értem én, hogy Tóth Gabi ősanyja lett a mentoráltjainak, de belegondolhatna már, hogy amikor rájuk mászik, ölelgeti, markolássza, simogatja őket, azt nincs az a férfi, aki MÁSKÉNT értelmezné, mint ami. Bár lehet, hogy ő is úgy értelmezi. Akkor meg nem szóltam...:-)))))

zsolt_22 2013.11.04. 11:09:34

Én a BTW-t még elhallgattam volna pár adásban. Inkább, mint a Fat Phoenix-et, akik lassan annyira szarok, mint az előző évadban JFK volt. Csak rajta legalább lehetett röhögni...

Eruka 2013.11.04. 11:37:47

jók ezek a hogyvoltok... joggal fanyalogsz, mert kb egy kalap szart ér a műsor.
de azért a heroinista Whitney kissé durva :((( még ha az is volt...
halottakról jót vagy semmit (főleg halottak napján :( erre sztem semmi szükség nem volt! főleg, hogy az a nő nem a heroinnal írta bele magát a lexikonokba!

Málnaszörp 2013.11.04. 12:28:58

Nagyon tetszenek a hogyvoltok, szakadok rajtuk :). Amúgy az x-faktor idén kritikán aluli, pedig én aztán nagy fun voltam mindig, de ez már nézhetetlen. Aki tetszett, az egyre rosszabb, aki nem tetszett az is. Viszont annyit hozzátennék, hogy a Pink Family portrait számát annak idején Oláh Ibolya igen jól elnyomta!!! A kiejtéstől eltekintve...

mézescsók 2013.11.04. 12:43:15

Nem tudom, mi a rosszabb: ha akad egy-két ultragáz énekesjelölt (pl. mint tavaly JFK, Stone, Csobot), vagy mintha dögunalom az egész, mint idén. És nem azért, mert annyira magas a színvonal, hanem mert annyira semmilyen. Szórakozás szempontjából akkor már inkább az előbbi, bár ezt korábban sose gondoltam volna.

ÁKI nem cuki és nem szexi. Esetleg nem vagyok nő, ha ez az X kromoszóma ismérve.
Krasznai: abszolút jól raktad össze Géza, ilyen volt.
Danics Dóra: nem, nem Janis Joplin (nem is Erma Franklin, ha már ott tartunk), nyomokban sem. Attól, hogy viszonylag hibátlanul eldanászta a dallamot és a drámaiság okán néha hörgött egyet-egyet még nem lesz bluesénekes, és akkor Joplin szinpadi jelenlétét, energiáját, kisugárzását (még akkor is, ha büdös volt, ápolatlan, részeg és nagy valószínűséggel belőtt is - tehát nem a külsőségekre értettem) még szóba sem hoztam. Esetleg nem ugyanazt az x-factort néztem, mint a mentorok, de akkor vigyázzanak ott az rtl-nél, mert kalózműsorok mennek szombaton esténként 8-tól a csatornájukon.
Batánovics Lilivel az a problémám, amit nem illik felhozni, nevezetesen a kinézete. Kifejezetten helyes arc, erős kifejező hang és - sajnos - szerencsétlen alkat. Egyszerűen: styltok hada ide vagy oda: nagy kihívás olyan cuccot adni rá, ami jól is áll. (Két adással előbb az az 50-60-as évek Amerikáját idéző számhoz sokat adott hozzá a ráaggatott cucc, de akkor a nőiesebb nők voltak divatban, meg a bő aljú, pettyes, esetkeg taft vagy csíkos, derékben húzott ruhák és esküszöm, nem emlékszem, volt-e rajta fehér bokazokni, de még kellett volna. Tűsarkúval. Rettenetes, de ez volt.)Bármibe fogadni mernék, hogy több szavazatot kapna némileg karcsúbban.
A fiúzenekarokról szó se essék, a Fat gyengébb volt a BTW-nél szerintem, de oly mindegy.
Bozsik Márk, Szabó Ádám - nem is emlékszem rájuk és pont ezért nem is fogom ismét megnézni az adást. Nem veletlenül lehettek felejtős.
Péterfy Lili nem tudom, milyen kapcsolatban áll Péterfy Borival, de ajánlani tudnám, hogy nézegesse és hallgassa sokat, mert annak a hölgynek minden porcikájából árad a tehetség, az egyéniség. Ami belőle nem. Amúgy meg az én szememben változatlanul Janicsák Veca epigon.
(Géza: csak zárójelben mondom, hogy Alaptörvény az az alkotmány.Erre bizonyos körökben roppant érzékenyek és bírom az írásaidat, nehogy már valaki felrója.)

bukott madonna két nagy didivel 2013.11.04. 12:44:52

"köldökét verdeső kacshívó síppal" baszki..... :)

@Eruka: +1

@Málnaszörp: ez így igaz, tényleg Ibolya anno nagyon jól énekelte.

szóljatok majd ha a kövérek kiesnek, és Danics leakad a manírról, az anyjától örökölte, az dettó ezt csinálja. Amennyire kedveltem az elején mára annyira nem. Jah és nem nézem, kövérek miatt bojkottálom. :) de látom nem sokat vesztek. :D

schanc 2013.11.04. 12:45:14

Nálam a Besenyő család mindent vitt :) Kancácska drága... :D

fofofo 2013.11.04. 13:12:09

"Ja, és ha lesz még valaki, aki felhozza a „ha nem tetszik, akkor minek nézed, te istentelen gyökér” dög unalmas hogyvolt-toposzt, akkor a következő adást, gusztustalanul ömlengős hangnemben fogom megírni."
jaj ne, inkább vállalom, hogy minden ilyen kommenelőnek válaszolok helyetted egy "ha nem tetszik a poszt, akkor minek olvasod, te istentelen gyökér" jellegűt :)

Sokorai_Atala 2013.11.04. 15:06:40

Én azt nem értem, miért kell az összes lányt méhszájig érő minibe öltöztetni. Jó vasárnap Kovalcsik Ildikó fekete nadrágban volt, meg az x lábú leányra sem azt adnak,de rendszeresen miniszoknya van a lányokon, még a Batánovics Lilin is. Ekkora fantáziával rendelkezik a stilyst csak?

lac64 2013.11.04. 15:16:35

@mézescsók: "Péterfy Lili nem tudom, milyen kapcsolatban áll Péterfy Borival, de ajánlani tudnám, hogy nézegesse és hallgassa sokat, mert annak a hölgynek minden porcikájából árad a tehetség, az egyéniség."

Valószínűleg semmilyen, mert egyiküknek 1, a másikuknak 2 "f" van a nevében.
Ne hasonlítsuk már őket össze: Bori már bőven 40, volt ideje kiforrni. Kíváncsi lennék, mit tudott 18 évesen. Ez a lány még fiatal, bőven benne van a fejlődés lehetősége

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2013.11.04. 15:42:27

@Eruka: először is köszönöm a "jók ezek a hogyvoltok megjegyzést, másrészt viszont a halotakkról vagy jót, vagy semmit dolognál leragadva, nagyon kukacoskodva... nem foglaltam állást a mellett, hogy a herka az jó vagy rossz, ugyanakkor maga Whitney Houston mondta egy interjúban, hogy ő nem akkora csóró pronyó, hogy holmi kokóval mérgezze magát. Ettől függetlenül persze arany volt a torkában és herka a vérében. De ilyen ez a popszakma, ahogy a mondás is tartja. Tényleg nem kellett volna beleírnom, hogy heroinista volt, de valahogy bennem volt a dac, meg a tájékoztató jelleg, hogy hátha valaki nem tudta.

mézescsók 2013.11.04. 15:45:40

@lac64: Megkövetem PéterFFy Lilit és minden rajongóját, mert elírtam a nevét, pedig a nevek helyesen írása az egyik vesszőparipám.
Nem írtam, hogy rokonok, ezért nem kérek elnézést.
A véleményemet minden más vonatkozásban fenntartom. A tehetség nem korfüggő. Az vagy van, vagy nincs. Nyilván fejleszthető, kibontakoztatható, tökéletesebbíthető, de ebben a kislányban nem érzem a szikrát, amit a hasonló nevű, de még csak nem is névrokon művésznőben látok.
Hsz-d nyomán megnéztem a "sztárlapját": 18 éves, 3 éve zenekara van, számos fellépést tudhat a háta mögött.

Kivlov 2013.11.04. 16:07:37

"Péterffy Lili Bozsek Már felszopója... "

:D :D :D

2013.11.04. 16:31:23

@Eruka: Az megvan, hogy a mondás valójában így szól: Halottakról jót vagy_igazat_? Szóval minden a helyén van.

nnnnnnnn 2013.11.04. 17:14:37

kb. 10 percet néztem belőle, azt is csak azért olyan hosszú ideig, mert ráreagáltam a tóthgabi csöcseire.

egyébként nyerje meg a batánovics most, aztán legyen valami más műsor helyette mert unalmas.

histrionic 2013.11.04. 17:32:30

Azzal abszolút egyetértek, hogy Pinket csak Pink daloljon, mert nagyon szarul énekelte a pornós. Amúgy sem értem miért nyalják ennyire a seggét, annyira nem jó.
A kritikák ellenére valamely megmagyarázhatatlan okból nekem nagyon bejön Péterffy Lili, (nem úgy)a stílusa meg a kisugárzása tetszik, de ezek a tingli-tangli popdalok tényleg nem állnak neki jól. A hangja meg a karaktere az alternatív zenei világba való (csakúgy, mint vele nem tudjuk milyen kapcsolatban álló Péterfy Borié).
A By The Way-ért vérzett a szívem, nekem ők voltak a legnézhetőbb produkció. Dehát ugye az egyéni versenyzők népszerűbbek, eladhatóbbak, könnyebb róluk szívszorító sztorit tálalni. És ha szarok, nem kenhetik másra.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2013.11.04. 18:44:39

Nekem ez nagyon tetszett :)
Köszi.

De kihagytad a Gumimaciból Maci Laci lettél részt, szakadtam a röhögéstől :D:D:D:D:D:D

Pepe135 2013.11.04. 19:00:27

"senki nem költene szegény lányra még egy whisky kólát se, a parkolóban való reszelés reményében"
Kész, ennyi :D

tingli-tangli 2013.11.04. 19:42:33

nem is értem, a gabi átütő bimbóit csak nekem szúrták ki a szemeimet a döntésnél? Szegény BLilit (nem Bilit) nem értem miért akarja alföldi mindenáron szexis lányként eladni, ez a szoknyahúzogatás sok volt, neki untig elég, hogy tud énekelni, üdítő kivétel a mezőnyben. A többiek vergődnek, a fat főnix botrány. A btw-ben nagyon helyes a kínai srác, de úgy látszik a honfitársai nem szavaztak rájuk, sajnos.

Vapensiero 2013.11.04. 21:24:01

Üdv

Lehet túl sok Poirot és Columbo sorozatot nézek, de azt hiszem hogy a MŰSOR nem élőben megy....

Miért is?!

Szombat óta tudjuk hogy Hr. Istenes anyanyelvi szinten beszél németül....

Vasárnap mi történt...

Lilu - lap ide lap oda alapon - beköszön egy Tschüssel (ami elköszönés)

mire Hr Istenes azonnal kijavítja, hogy GUTEN TAG....mindezt este 9kor.

Konklúzió:

Egy olyan ember aki legalább kicsit is cvancigol, az nem fog este kilenckor GUTEN TAGOT köszönni...elfogava azt az infot, hogy Hr. Istenes aztán als Muttersprache a németet, akkor ő reflexből a napszaknak megfelelően javított ....tehát a műsor nem mehetett élőben este 8kor mert akkor Hr. Istenes reflexből Guten Abendre javítja Lilut....

Zseniális vagyok:))))

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2013.11.04. 21:34:19

A fetfőniksz pont, hogy a helyén kezeli az egész témát: ez nem ének-, hanem nézettségi verseny. A két arc erre tökéletesen ráérzett, meg is fogják nyeretni velük.

verkli 2013.11.05. 02:41:05

Ha nem tetszik, akkor minek nézed, te istentelen gyökér!

Várom a jövőheti gusztustalanul ömlengős posztot, megígérted. Tessék komolyan venni, mert ellenőrizni fogom! És semmi vicceskedés, meg irónia, őszinte ömlengést várok.

szbszig 2013.11.05. 03:12:11

@Vapensiero: A napszakot én is rendszeresen eltévesztem, és simán köszönök magyarul jó napottal este, sötétedés után. Egyébként meg ismerek olyan civil embereket, akik nézőként ott voltak már ilyen műsorban, szóval butaság, hogy ne lenne élő. Maximum csúsztatva lehetne adni egy-két perccel, de ennél komolyabb turpisság azonnal kiderülne.

Természetesen az eredmény befolyásolása nem tartozik ide. Azt meg tudják oldani könnyen. Akár úgy, hogy konkrétan csalnak, akár úgy, hogy elkezdenek maguk SMS-eket nyomatni azokra a versenyzőkre, akiket piacképesebbnek tartanak, és a jövő héten is szerepeltetni szeretnének. Manapság ez már könnyen kivitelezhető, hiszen egyrészt nagyon kevesen szavaznak, nagyon kevés SMS-ről beszélünk; másrészt a bevételnek elhanyagolható részét adják az SMS-ek, a reklámokból, a nézettségnövekedésből, a saját, bejáratott celebek kineveléséből, akiket aztán lehet hakniztatni meg más műsorokban is szerepeltetni, szóval ezekből sokkal több pénz bejön, mint abból a pár száz vagy ezer SMS-ből, ami egy-egy hétvégén beérkezik.

RÖVIDLÁTÓ 2013.11.05. 03:33:18

Azért az megnéztem volna amikor Gabika bömböl! Na majd legközelebb!

Marcell Varga 2013.11.05. 05:35:56

Chat Géza.
Köszönöm mélyenszántó,magvas ám de határozottan nagyképű válaszod.Volt előtted candyperfumegirl nevű író,ő valóban szórakoztató módon írta a véleményét a korábbi x-faktorról.A Tied ugyanolyan gagyi,mint maga a műsor.Évek óta olvasom a hogyvoltokat,Tőled is olvastam már párat más műsoroknál,ott néha valóban sikerült szórakoztatnod.Erről a műsorról írt szösszeneteid valami iszonyat gyenge.Erőltetett,unalmas.Mondhatod persze,akkor minek olvasom.Mert szórakozni szeretnék és Te pedig szórakoztatni.Csak ez a kettő valahol messze a végtelenben se találkozik...Más műsoroknál jó vagy,de ebben nem.Ha kritizálsz másokat,Téged is kritizálni fognak.Lehet ezt szeretni,vagy nem,ilyen az élet.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2013.11.05. 07:34:29

@Marcell Varga:
Tudom jól, hogy volt előttem Candy, és azt is, hogy őt mennyire szerették. De ő sajnos nem ért rá ezt a szezont lenyomni, én pedig jófej módon bevállaltam. NEm hinném, hogy én lennék a szórakoztatás Sas Józsefje, hogy ne lehetne élvezni, ezt a kommentek nagy többsége is bizonyítja.
Van úgy, hogy valakinek nem tetszik, amit írok, de ez mindenkinél igaz, egyszerre nem lehet mindenki kedvére tenni. sajnos ez van. Én ennél nem leszek simulékonyabb, de a következő hetit azért még olvasd el, mert abban csak jókat fogok írni.

never again 2013.11.05. 07:55:30

„ha nem tetszik, akkor minek nézed, te istentelen gyökér” dög unalmas hogyvolt-toposzt

azt hiszem világosak a szándékaim :D

Marcell Varga 2013.11.05. 09:05:47

Chat Géza.
Légy Önmagad!Nincs ezzel semmi gond igazából,amiket írtam az az én véleményem.Nekem nem igazán volt szórakoztató az,amiket írtál a műsorral kapcsolatosan,ami minden színvonalat nélkülöz,így gyakorlatilag sok mindent nem lehet róla írni.Magát a műsort nem nagyon nézem,korábban se néztem.Elolvastam itt a műsorról készült "hogyvoltot".A legutóbbi szériáról készült vélemény szórakoztatott,jobb volt,mintha a műsort néztem volna.A Tied kifejezetten untat.Ez nem feltétlen a Te hibád,hiszen egy relatíve szar műsorról mi a bánatos lópéniszt lehetne írni,mint hogy szar?Amit a műsorral kapcsolatosan írsz hétről hétre az a Te véleményed,amit meg én írtam ezzel kapcsolatosan az meg az enyém.Továbbra is olvasni fogom a "hogyvolt" írásait,mert néha nagyon feltudják dobni a szürke hétköznapokat az itt leírtak.Nincs gondom Veled,csak engem nem szórakoztat ezzel a műsorral kapcsolatos írásod.Ettől még továbbra is el fogom olvasni és ha úgy érzem,megírom az én véleményemet is ezzel kapcsolatosan.A további jó kommentelést kívánok Neked!

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2013.11.05. 09:28:52

@Marcell Varga: vettem a véleményezést. Köszönöm szépen.

kandyka 2013.11.05. 12:00:38

@Marcell Varga: mi a bánatos lópénisznek olvasod, ha kifejezetten untat?
Chat Géza: engem kifejezetten szórakoztat és továbbra is olvasni fogom, ámen!

egyemakisszíved 2013.11.05. 12:21:00

@mézescsók: Mi a csuda az, amitől neked Péterffy Liliről Janicsák Veca jut az eszedbe? Nekem a közös pont bennük annyi, hogy mindkettőnek hosszú barna haja van. Ezzel vége is a dolognak. Janicsák Veca nem is bírt megmaradni a nőcis szerepben, Lilinek úgy tűnik, menni fog. Vecát néhány adás után Geszti Péter kénytelen volt átfazonírozni, hátha úgy több szerencséje lesz. Kapott egy sokak által szeretett, hatásos dalt, meg levetették vele a magas sarkú cipőt meg az elegáns ruhát, amit nem tudott viselni. A kisfilmekben manósapkát csaptak a fejébe. Geszti, amikor alkalma adódott, eltette az útjából Wolf Katit, így a nő helyett a lány szerepében, egészen a negyedik helyig el bírt jutni. Se a külsejük, se a stílusuk, se a hangjuk nem hasonlít.

kandyka 2013.11.05. 12:48:43

@egyemakisszíved: pedig engem is Vecára emlékeztet:-)

mézescsók 2013.11.05. 13:26:53

@egyemakisszíved: Szerintem meg mind a külsejük, mind a stílusuk, mind a hangjuk nagyon hasonló.
A külsőségek: hosszú sima haj, állítom, hogy ugyanarra az oldalra fésülve, illetve a fül mögé nyomva. Hasonló magasság (jó, ezt csak tippelem, mert tv-n látom), alkat és kb. mindkettő ugyanúgy ácsorog a szinpadon, mint egy váza.
A stílusuk: mindkettőnek ugyanazon fajta számok állnak jól, de P.Lili még a hangsúlyaiban, artikulációban is hasonló.
Hangjuk: pusztán kiváncsiságból az összehasonlítás végett meghallgattam a youtube-on egy Janicsák V. számot - nem kis áldozat volt ez tőlem -, hát alig birtam megkülönböztetni, hogy melyik énekel.
Én így hallom és látom. Másra talán másként hat. Rám így. (Wolf Kati persze, hogy nagyságrendekkel jobb volt, de nyilván Gesztinek meg volt rá a jó oka, hogy miért így döntött. Nem vagyok az RTL fizetett ügynöke, de tetszettek volna szavazni.)

Marcell Varga 2013.11.05. 13:41:26

Kandyka.
Nyilván nem lehetünk egyformák,szerencsére.Így mindenkinek mást jelent a szórakozás is.Nem nézem a műsort,mert nagyjából tudom számíthatok,meg Tv-m sincs.Gondoltam a tavalyi hogyvolt alapján-amit nem Chat Géza véleményezett,hanem egy Hölgy,candyperfumegirl.Nos az ővé szórakoztató,szellemes és vicces volt,ezt Chat Gézának nem sikerült számomra űberelnie,de ettől másoknak,akár neked is lehet szórakoztató,csak nem nekem volt eddig egyszer sem az.Ez nem Géza hibája feltétlen,mert a műsor színvonala alulmulja azt a moslékot,amit Nyikhajpusztán Józsi bá' a malacok elé borít mosléknak titulálva minden egyes nap.Nekünk ugyan szerencsénk van,hetente csak két este öntik a moslékot elénk az x-faktum jóvoltából.Lehet azon morfondírozni ki jár jobban,bár a disznóvágásnál se kérdik ki a malacka véleményét...Én speciel azért olvasom Chat Géza véleményét a műsorral kapcsolatosan,mert érdekel.Érdekel az,hogy valóban szórakoztatni tud e,vagy töltsem le magát a műsort és unjam el azon magam,vagy az ő személyes vélemény a műsorral kapcsolatosan.Tagadhatatlan,hogy lassan,de fejlődik.Engem érdekel,hogy mi lesz a vége,attól függetlenül,hogy eddig leginkább csalódás volt számomra az előző szériához képest.Más ember,más ízlés,nincs itt gond egy szál se,De szórakozni szeretnék és nem unatkozni,Ha az utóbbira vágynék,akkor a műsort nézném és nem olvasnám ezt az oldalt.Bízom benne,hogy a vége felé engem is szórakoztatni fog a Géza véleménye és nem fogom azt érezni minden egyes mondatnál,hogy Ő legalább annyira rühelli magát a műsort én és sokan mások.Eddig csupán ezt éreztem,a szórakozás,a sziporka valahogy Péló Barni után szabadon-nem jött át...

bukott madonna két nagy didivel 2013.11.05. 14:33:40

@Chat Géza: jó ez Gézu, nálam is a kacsasípos volt a legjobb, hangosan röhögtem :)jah nő nem beszél így, szóval LOL :D

bukott madonna két nagy didivel 2013.11.05. 14:37:25

@Chat Géza:

egyébként szívesen kiprovokálnám én is a gusztustalan ömlengős oldalad..., :)tudod mit megteszem.

"ha nem tetszik, akkor minek nézed, te istentelen gyökér” !!!!

szóval várom a másik éned! :D :D

egyemakisszíved 2013.11.05. 14:43:20

@kandyka: @mézescsók: Ja, az a hosszú, barna hajú lány, az X-faktorból nekem is megvan. :D De Janicsák Vecának szerintem orrhangja volt, ráadásul hízásra hajlamos testalkata. Péterffy Lilinek törékenyebb, nőiesebb formája van. Veca meg emlékeim szerint mintha tánc ellen is be lett volna oltva, Lilinek jobb a mozgása. Se a második, se legutóbbi adásban nem volt rá jellemző az ácsorgás. Bár az ácsorgó vázák pontosan nem tudom, hogy csinálnak. Én Vecával nem rokonszenveztem különösebben, Lilivel viszont igen.

hannamontanna 2013.11.05. 14:46:27

Helló! Kedves Marcell! Szerintem mindenki érti, nem kell mindenkinek külön megmagyaráznod, hogy miért nem tetszik a hv, amit mégis mindig elolvasol. Összefoglalva: nincs tv-d, rühelled a műsort, nem is nézed mert tv-d sincs, nem szórakoztat sem a műsor, sem a hv, ezért le sem töltöd, mert azt is unnád. Ja, és Géza fejlődik. Akkor minden a helyére került....:-))))))) További jó olvasást, véleményezést, és szórakozást!

mézescsók 2013.11.05. 15:28:26

@egyemakisszíved: Na, tényleg az a hosszú hajú lány az egyik korábbi x factorból. Hogy hízásra hajlamos-e, nem tudom, annyira nem érdekelt, de kb. egy súlycsoportúnak nézem P.L-vel. Hogy aztán a fogyókúra eredményeként-e vagy sem, tökmindegy. Az orrhang stimmel, az Lilinek tényleg nincs, de a hangszín - szerintem - ugyanaz. Az ácsorgó vázák ugyanazt csinálják, mint Veca és Lili: bármily meglepő - ácsorognak.
Egyikkel sem rokonszenvezem különösebben. Ha őszinte akarok lenni, semennyire. Viszont valakinek meg kell nyernie a factort, felőlem pedig lehet akár Lili is, ahogy a felhozatalt nézem.

Marcell Varga 2013.11.05. 16:50:58

hannamontanna.
Ah,nem egy sorozat címe volt egykoron?Mindegy.Nézd,én még azt tanultam,hogy ha megszólítanak,kérdeznek,illik válaszolni.Írtam egy véleményt,amire mások meg írtak saját véleményt.Nem kell ezt túlragozni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2013.11.05. 18:19:44

@bukott madonna két nagy didivel: tök jó, én is akarom!!!!! :D

@Chat Géza: "ha nem tetszik, akkor minek nézed, te istentelen gyökér” !!!! :D:D:D:D:D:D:D

fofofo 2013.11.06. 12:36:43

bár eleinte rosszul voltam a gondolattól is, de most már én is kíváncsi vagyok az ömlengős posztra

JOKKA21 2013.11.06. 17:15:40

Remélem Dóra nyeri vagy P. Lili.:)

bukott madonna két nagy didivel 2013.11.06. 21:10:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Szia Dotty :) remélem kiborítjuk Gézut, bár úgy látom nem nagyon olvas... :)

bukott madonna két nagy didivel 2013.11.06. 21:12:02

@fofofo: Hali! :) szólj be neki, végül is ő adta fel a labdát! :)
mi csak itt csapkodunk, mint hülye nő az esőben, de azért... :) :D

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2013.11.07. 07:59:51

@verkli: @never again: @bukott madonna két nagy didivel: @fofofo: kivolt még az a nagyon zseni, hogy ilyen tanárnénisen tegyem fel a kérdést, aki túlcsorduló xfaktor imadatban tocsogo hogyvoltot akar a következő hétre? Meg hogy nem olvasok kommenteket? Na megaljatok. Én tartom a szavam, csak aztán nehogy az legyen, az fog tetszeni mindenkinek és úgy kell folytatnám a továbbiakban, mert akkor földhöz vágom magam.

hannamontanna 2013.11.08. 12:47:33

Nahát...I. Bence és Adélka szétköltöztek? Pedig én fél évet jósoltam még. Ez se jött be. :-)))
süti beállítások módosítása