Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Haláli zsaruk 1x12 - Gun! (SOROZATZÁRÓ)

2013. október 30. 11:00 - Gabba

A nyitó képen Travis ordít teli szájjal, de nem valami rémisztő Halloween bulin vagy esetleg fogorvosnál, hanem az új csoport foglalkozásán dr Van Waalnál. Haragterápia a mai téma, a doki West is felkéri egy kiadós ordításra, a szőke nyomozó azonban nem hajlandó erre, úgy meg pláne nem, hogy Van Waal arra biztatja, gondoljon közben az előző terapeutájára, aki elhúzta előtte a mézesmadzagot aztán lógva hagyta. Később a doki behoz egy nagy dobozt: Most pedig a volt feleségem iratait nézzük át közösen, keressenek bennük könyvelési szabálytalanságokat, szólítja fel a csoportot. Mi van?, néz össze Wes és Travis, mi köze ennek a terápiához? Nem akarok 200 dolcsit fizetni a könyvelőmaffiának, válaszol az őszinte pszichiáter. Majd félrevonja a nyomozókat, és visszautasíthatatlan ajánlatot tesz nekik: nem kell többet megjelenniük a terápián, pár hónap múlva ő majd azt jelenti Sutton parancsnoknak, hogy az emberei rendbejöttek, így mindenki jól jár. Win-win szituáció, Wesék elégedetten bólintanak.

Gun01

Vissza a munka frontjára, ami ezúttal egy kajaszállító furgonokat fosztogató banda utáni nyomozást jelent, megfigyelés közben a páros arról beszél, mennyire elegük van Van Waal doki módszereiből, tiszta haszon, hogy végre vége. Majd volt kollégájuk, bizonyos Pacman kerül szóba, akinek pár nap múlva lesz a szülinapja, Travis arca ezt hallva elborul. Megérkezik a két gyanúsított és már indul is a kiszemelt furgon felé, Wesék is kipattannak a kocsiból és utánuk erednek. A rosszarcúak éppen fegyvert rántanak, amikor oldalról civilruhás zsaruk esnek rájuk és lefegyverzik őket, Wes és Travis csak néz. Kiderül, hogy a Különleges Nyomozócsoport fedett ügynökei is ezen az ügyön dolgoztak, máskor azért szóljatok nekünk is, veti oda mérgesen Travis. A KNyCs vezetője, a kopasz, keményre gyúrt John Crowell gúnyosan vigyorog, majd a párterápiáról érdeklődik: Jártok még oda, és mit csináltok, ölelkeztek? Ja, amúgy mindjárt itt van Pacman szülinapja, bedobunk az emlékére pár sört, ti is eljöttök? Travis nagyon menne, hogy szétszedje a kopaszt, Wes alig tudja visszatartani.

Gun02

Na, itt mi lehet a háttérben, merengünk csendben, de a kínzó kérdésre hamar választ kapunk. A fiúk ugyanis felkeresik dr Ryant és arra kérik, vegye vissza őket. Sajnáljuk, hogy eljátszottuk a bizalmát, de ha visszavesz, eláruljuk, miért utaltak minket terápiára és Wes miért fogott fegyvert Travisre, mondják komoly arccal. A doki egy ideig habozik, aztán beleegyezően bólint, win-win szitu ismét, végre választ kapnak a nézők is a 11 rész óta levegőben lógó kérdésre.

Gun03

Kezdődik az előadás, persze mindjárt az elején összevesznek egy komoly részletkérdésen: milyen nyakkendőt viselt Wes, amikor pisztolyt szegezett társára. Ez így nem lesz jó, kezdjék az elején, utasítja őket a dokinéni. Flashback indul, Travis és Pacman (polgári nevén amúgy David Paek) lőgyakorlatot végez, amikor a szomszéd boxban Pacman észreveszi West, aki akkor még az eltűnt személyek osztályán dolgozott. Pacman bemutatja őket egymásnak és hamarosan látjuk is Wes és Travis egyik első közös ügyét, amikor egy kábszercsempész banda után nyomoztak. A banda raktárában alkalmazták először a „porhintés" fedőnevű manővert, aminek lényege, hogy a polcokon tárolt kábszeres zacskókat szétlőtték, a szálló port a banda belélegezte és így a kellemesen módosult tudatállapotba került tagokat már nem volt nehéz lefegyverezni.

Gun04

A két nyomozó eleinte élvezte egymás társaságát, de aztán egyre többször vesztek össze és Pacman volt köztük a békéltető kapocs. Ráadásul akkor még Sutton százados sem járt a dokinőhöz terápiára, és a cipőjével rendszeresen csapkodta a beragadt fénymásológépet, mint annak idején Hruscsov főtitkár elvtárs az asztalt az ENSZ-ben. Eredményes munkájának köszönhetően Pacmant nemsokára kiemelték és átkerült Crowellhez a különleges nyomozócsoporthoz. Jópár hónap közös munka után azonban gyanút fogott, hogy ezek a csávók saját zsebre dolgoznak és valami nagy dobásra készülődnek, ráadásul pont Pacman születésnapjára időzítve. Gyanúját az egyik este jelezte is Travisnek: Crowellék megkentek valami Henry nevű fazont és augusztus 22-ét emlegették. Travis és Wes máris indul, hogy személyesen beszéljen vele, ám mire a helyszínre értek, Pacmant már valaki lelőtte.

Gun05

Wes veszi át a szót, az ő elmondása alapján Travis két teljes töltényhevederrel és egy páncéltörővel indult bosszút állni, plusz a zsebében még nyilván volt egy Lopakodó is két atomrakétával. Travis leinti túlzásokra hajlamos társát, és megtudjuk, hogy a nyomozók jelentést tettek a gyanúról Suttonnak, aki akkor már nagyban járt a terápiára és belső békéjét kiterjesztve hullapózban fekve hallgatja meg a nyomozók beszámolóját. Pacmant a halálos lövés hátulról érte, nem szemből, és ki lehet az a Henry? Van egy Carrano nevű szemtanú, aki szintén megsérült és most kórházban ápolják, Wesék védőőrizetet rendelnek mellé. A tanút Crowell és társai is meglátogatják, és pár szót váltanak is vele, de aztán Wesék elhajtják őket a beteg mellől. Maga biztos rájött, hogy azoknak közük volt Pacman halálához, szakítja meg ekkor egy női hang az elbeszélést. Kiderül, hogy időközben megérkezett a női jógacsoport és a csajok csillogó szemmel hallgatják a történetet, azonban dr Ryan rövid úton kiküldi őket a teremből.

Gun06

A szemtanú szerint egy Crowellhez hasonló alak lőtte le Pacmant, erre alapozva Wesék fel is jelentik a KNyCs-s csávót, azonban Carrano nem jelent meg a tárgyaláson, vagy megölték őt is vagy elmenekült, így a vádat kénytelenek voltak ejteni. Crowell diadalmas mosollyal felkeresi Travist a kapitányságon és súg neki valamit, majd vigyorogva távozik. Travis egy darabig meredten néz maga elé, majd előveszi a fiókból a stukkerét és indulna kifelé. Pont ekkor érkezik Wes egy zacskó junkfooddal, és felszólítja a feldúlt arccal vonuló Travist, hogy álljon meg. Mivel ez nem használ, fegyvert ránt társára. Feszült másodpercek, végül Sutton behívja a biztonságiakat, akik megbilincselik West. És mit súgott magának Crowell?, kérdezi a dokinéni. Hogy ő ölte meg Pacmant, válaszolja halkan Travis.

Gun07

West egy időre felfüggesztik, mindenféle meghallgatásokra kell járnia, de még most is úgy érzi, igaza volt, mert Travis annyira eltökélt volt akkor, hogy másképp nem tudta volna megállítani. Végül két feltétellel engedték újra dolgozni: terápiára megy Travis-szel és messzire elkerülik a KNyCs-t. Crowell taktikája tehát fényesen bevált: sikeresen provokálta kettőnk közül a forrófejűt, így most nem nyomozhatunk utánuk, márpedig valami nagy fogásra készülnek, az tuti, borong Wes. A két nyomozó még egy darabig rugózik a témán, majd Travis nagy nehezen kijelenti: már más vagyok, megígérem, hogy nem lövöm le Crowellt. A doki kérdésére Wes kissé vonakodva kijelenti, hogy hisz Travisnek, mire dr Ryan szeme felcsillan: Tehát végre egyetértenek, ez nagyszerű, akkor ehhez még hadd tegyek hozzá egy nem terápiás tanácsot: kapják el a mocskot!

Gun08

Barátainkat a Dél-Kaliforniai Expo épülete előtt látjuk viszont, Crowellék rendszeresen járnak ide, biztos felmérik a terepet, mondja Travis, aki az elmúlt időszakban titokban követte a csávókat, letiltás ide vagy oda. És vajon mire készülhetnek? A válasz egy óriásplakátról lóg az arcunkba: Western Pacific Gemstone Convention, ami testvérek közt is nagyszabású drágakőkiállítást jelent. Visszasietnek a kapitányságra, ahol Sutton az irodájában hortyog, az asszony ugye már a múltkori részben kitette otthonról. A fiúk mutatják neki a prospektust, de Sutton rosszkedvűen odébblöki: Már próbáltam a drágakövet Helennel, de nem vált be. Wesék elmondják neki a gyanújukat, Sutton bólogat: De ha nincs igazuk, az a karrierjükbe fog kerülni - és az enyémbe is.

Gun09

Másnap reggel egymást váltogató képsorokban látjuk, hogy Crowellék megérkeznek az expo épületéhez és a hátsó ajtón át fegyvereket rejtő táskával beosonnak, Wes pedig a kapitányságon készíti fel a védőmellényes zsarukat. Mindenki elfoglalja a helyét az épület körül, és amikor megszólal a riasztó, behatolnak. Sikoltozás, kiabálás, amint ez minden jobbfajta behatoláskor történni szokott, itt a hangulatot még némi géppisztolyos lövöldözés is fokozza. Az egyik sebesült álarcosról kiderül, hogy nem KNyCs-s, bakker, akkor itt tényleg igazi rablás történt? Bizony igen, Crowell dühösen le is ordítja Wesék fejét: Egy évi munkánkat csesztétek el, de most nektek annyi! A kapitányságon Suttont szétszedik a fejesek, de az öreg parancsnok derekasan állja a csapásokat, mint Virág elvtárs. Miután a dühös elöljárók távoznak, Sutton közli Wesékkel a verdiktet: reggel adják le a jelvényüket, két hónapra fel vannak függesztve. Utána vagy különválnak és visszamennek a korábbi osztályukra, vagy együtt maradnak, de akkor csak piti tyúktolvajlási ügyeket kapnak.

Gun10

A páros ismét felkeresi a dokinénit, nem jött össze a buli, tévedtünk, úgyhogy most el akarunk búcsúzni, már nem vagyunk páros, úgyhogy nem kell járnunk párterápiára sem. A doki tiltakozik: Ugyan már, amióta ide járnak, sokat hülyéskedtek ugyan, de szakmai téren mindig igazuk volt, ne adják fel most sem! Másnap reggel az irodában pakolás közben Wes és Travis még egyszer átbeszélik a dolgot, hol tévedtek vajon? Crowellék nyilván nem a rablást kihasználva akartak pár ékszert lenyúlni, az nem lett volna elég négyüknek. Viszont mi van akkor, ha a rablás után a bizonyítékraktárban elhelyezett teljes ékszerkollekció megszerzése a céljuk? Nézzük csak végig a kapitányság dolgozóit, who the fuck is Henry?

Gun11

A nyilvántartás szerint nyolc Henry nevű munkatárs van az épületben, közülük viszont csak egy dolgozik a bizonyítékraktárban, a Derek Henry nevű, no ez derék. Ohó, tehát akkor őt sikerült annak idején megkenni, gyerünk csak hozzá! Crowellék viszont megint előttük járnak, mert éppen azt látjuk, amint álarcot húzva odalépnek a raktároshoz és barátságos hátbaveregetés közben szépen az egyik polc tövéhez kötözik, majd két méretes sporttáskát megragadva kifelé indulnak. Ekkor lép be Wes és Travis, az álarcosok egyből tüzelni kezdenek rájuk, shootout a javából, csak úgy szállnak a szétlőtt bizonyítékok a polcokról. Ismét alakalom nyílik a „porhintésre": Wesék az egyik polcon felhalmozott kokószacskókat kezdik lőni, a szálló port a banda belélegzi és a tagok kellemesen módosult tudatállapotba kerülnek. Csak az egyik kezd el rohanni a táskával, átvág az 1x05-ös részben látott babaálarcok között, de nem jut messzire, mert Travis lendületes rögbyugrással a földre viszi. És kit rejt az álarc? John Crowellt, natürlich, mehetsz a dutyiba öcsém, onnan neked nem lesz Prison Break.

Gun12

A záró képsorokban hőseink mosolyogva mesélik a sikeres akciót dr Ryannak, ami után természetesen visszahelyezték őket nyomozónak és még dicséretet is kaptak. Többet ugyan nem kötelező ide járnunk, de mi mégis szeretnénk önkéntes alapon, mert jobban vagyunk tőle, lepik meg a dokit egy váratlan kijelentéssel. És Travis előtt még hosszú út áll, mert még mindig megrögzött csajozógép, teszi hozzá Wes. Te meg még mindig szállodában laksz, vág vissza Travis. Hát akkor Isten hozta magukat körömben, mosolyog mindnyájunk kedvenc dokinénije őszinte örömmel.

Csendet kérünk, itt most egymásrataláló terápiás foglalkozás zajlik.

Gun13

Címkék: haláli zsaruk
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2013.11.06. 19:51:37

@aggyistenbiri: @St. Pácsó Ármándó: @fofofo:
@higeona:
csak annyit mondok, Onedin hajóján is készül már valami finom egytálétel...

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.06. 20:06:17

@Gabba: Basszus, ebben a pillanatban hivatkoztam rád az ÉNB alatt! :DDD (jaj de bocsi érte)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.06. 22:36:06

@St. Pácsó Ármándó: Korlátozva van második napja a szókészleted? (Igen, igen, miért)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.06. 22:53:47

@St. Pácsó Ármándó: Mit csináltál? Hogy történhetett ez meg veled? :) Nagyon nevetek, kb így :DDDDDDDDDDDD Mondd, hogy szenvedsz :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.06. 23:29:53

St. Pácsó Ármándó: Tényleg, valamit mondj már, egy merő ideggóc lettem. Szakítás, szerelmi csalódás, vagy mi?
A 22:53as kommentemet visszaporszívóztam.

Gabba 2013.11.07. 14:58:17

@St. Pácsó Ármándó: bezzeg másik posztba hosszabban írunk, nem-e úgy van? :)

higeona 2013.11.07. 17:24:26

@Gabba: Lehet, hogy azóta javult a kedve. De ha nem, majd @nyauuuuu: segít. :)

higeona 2013.11.07. 17:25:47

Hééééé, mindenki enyém a 100. komment!!!!! Trálálááááá! (Pedig nem is direkt volt)

higeona 2013.11.07. 17:26:48

A mindenki után hiányzik egy vessző. (tudtam, hogy valamit elfelejtek) :D

higeona 2013.11.07. 17:43:40

@St. Pácsó Ármándó: Nem számolom! Gyere és verekedjünk meg érte! :D (már újraszámoltam és tényleg az enyém) Látom ám, hogy javul a kedved, már kétszavas válaszokat írsz. Ugye? :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.07. 17:51:20

@higeona: Gabba most biztos elégedett, a múltkor nyüszögött, hogy kevés a komment, most jól megkapta :)

Gabba 2013.11.07. 17:58:49

@higeona: és igen! köszi!

@aggyistenbiri: elégedett vagyok, Margit, meg is veregetem a vállam egy szép szál cserkészkolbásszal

higeona 2013.11.07. 18:32:56

@Gabba: Igazából én köszönöm. Hatalmas élmény volt! Még sose volt századik kommentem, annyira megható! Azt hiszem, megtaláltam a helyem a világban. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.07. 19:16:42

@Gabba: Pista, mondtam már, hogy ne játssz az étellel!

Gabba 2013.11.07. 19:47:40

@higeona: szereted Fekete Istvánt, közös az almánk, ennyi kijár :)

@aggyistenbiri: az ételeddel, úgy jobb :D

Pácsó Ármándó 2013.11.07. 21:13:22

@aggyistenbiri: Repkednek ezek a pgalambok itt felről le meg lerről fel, ide-oda, szét, össze-vissza, be, ki, el, át, rá.

@Gabba: Ez a közös suli hogy derült ki?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.07. 21:36:26

@St. Pácsó Ármándó: Ezt nézd, mit kapsz! ;) Kacsintós Szmájli! Meg felkiáltójelek!
Tőlem!!!
(pfff, nem én voltam)

Pácsó Ármándó 2013.11.07. 21:43:36

@aggyistenbiri: Mit is mondhatnék? Travis és Wes cirógassanak pávatollal álmodban! :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.07. 21:50:32

Travis ne! Az, hogy ebben a részben nem csaptam kupán, még nem jelenti azt, hogy megengedhetne magának ilyen nagyfokú bizalmaskodást.

Pácsó Ármándó 2013.11.07. 21:54:13

@aggyistenbiri: És Wes meddig merészkedhet? (feltéve, hogy előtte lenyelt egy karót)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.07. 22:05:45

@St. Pácsó Ármándó: Wes (majdnem) egy kategória nálam FR-rel a Grimmből.
Irisa vagy Rosalie?

higeona 2013.11.07. 22:15:06

@St. Pácsó Ármándó: Ez ugyanaz a történet, amiről tilos beszélnem. De tudod mit? Beavatlak!
Egyszer, nem is olyan réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban üldögéltek az ovális asztal lovagjai. Egy macska, egy furcsa féllény (jobb híján nevezzük szfinxnek), valamint egy élő kövület. Ja, igen és az újonc: egy ronda, pocakos karatemester, akarom mondani egy fiatal csitri, húúú, lehet hogy ő egy alakváltó? Már csak egyetlen lovag hiányzott, hogy teljes legyen az ovális. A már megérkezettek izgatottan várták. és akkor, nagy hévvel, berontott egy hut. Így történt. Igaz,@Gabba: ?

Pácsó Ármándó 2013.11.07. 22:18:14

@aggyistenbiri: W+FR-ben mi a közös? A fegyelmezettség? A megnyerő kinézet?
"Irisa vagy Rosalie?" ÉS a helyes megoldás Birikém, ÉS! Mert jószívű vagyok :-)

Gabba 2013.11.07. 22:23:22

@higeona: így bizony, minden szavad arany!

Pácsó Ármándó 2013.11.07. 22:25:35

@higeona: Nagylelkű vagy , mint egy pockos karatecsetres! Akad még néhány kérdésem azért: Az élő kövület meg volt számozva? A (pizza)Hutnak tepertyű vagy császármorzsa illata volt? Hány vagonból áll egy Nagy Hév? Mennyi 32154,541 négyzetgyöke? A második betű biztos v?

higeona 2013.11.07. 22:35:19

@St. Pácsó Ármándó: Igen, igen, császármorzsa, nemszámoltam,deráéreztéla poénra, sajnosnincsannyiujjam,hogymegszámoljam, semmisemmisembiztos

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.07. 22:42:36

@higeona: @Gabba: Miért lett váratlanul tilos? Valamelyik hv alatt már megbeszéltétek, azóta titkosítottátok az aktát?
@St. Pácsó Ármándó: Az is, nagyon szeretem a higgadt és erős jellemű embereket. Persze ha a jó oldalon állnak és még szépek is ráadásul.

higeona 2013.11.07. 22:48:14

@aggyistenbiri: Mert ha azt mondom vmiről, hogy titkos, és nem mondhatom el, akkor nagggyon fontosnak tűnök. :D Vagy így próbáltam lerázni Pácsót.

higeona 2013.11.07. 22:49:32

@aggyistenbiri: Ja, amúgy én az alatt a hv alatt biztos nem beszéltem meg semmit :D (látod, hogy vigyorgok, ugye?)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.07. 22:52:55

@higeona: Azt nagyon bírom, szeretem a titokzatos embereket! :) A lerázást nem igazán :)

Pácsó Ármándó 2013.11.07. 22:59:45

@higeona: Le akarsz rázni? Mondhatod és holnap rád se köszönök. Te, Hegemónia!

@aggyistenbiri:
Biztosan véletlen, de a középső nevem Higgadtság! Ezt az erős jellemem miatt kaptam!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.07. 23:00:26

@higeona: A nyavalyás szmájlik! Megint elfelejtettem kitenni őket 22:48-kor.

Nem lehet ezeket beállítani valahogy?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.07. 23:03:18

@aggyistenbiri: 22.42-kor bocs, lankad a figyelmem. Ez is a szmájlik miatt van, csókoltatom őket.

higeona 2013.11.07. 23:05:21

@aggyistenbiri: Az milyen program lenne! Minden harmadik szó után egy szmájli. De nem vettem igazán magamra, azt hiszem.
@St. Pácsó Ármándó: Hmmm, megfontolandó... ;D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.07. 23:05:57

@St. Pácsó Ármándó: Nem nem, te egyértelműen egy Travis-féle karakter vagy.

Pácsó Ármándó 2013.11.07. 23:11:13

@aggyistenbiri: Vigyázzak a kupámra? Göndörítsem be a hajam? Szolizzak? Mindezt higgeadtan?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.07. 23:16:32

@St. Pácsó Ármándó.: Tessék! Ugyanúgy értetlenkedsz, mindezt direkt, hogy bosszants.

Pácsó Ármándó 2013.11.07. 23:21:00

@aggyistenbiri: Lehet, hogy meg kéne néznem egy részt, hogy ne kövessek el ilyen amatőr hibákat. Jóéjt! Pávatollas álmokat!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.07. 23:35:33

@higeona: Bármikor bármit is írok a jövőben, és lemaradna a szmájli, gondold hozzá légyszi :)

AaannnaaA 2013.11.25. 12:09:42

@Gabba: Kedves Hogyvót Író Társam! Nem valószínű, hogy újat mondok, de ha igen, akkor:
Az ebben a sorozatban Travist alakító színész (Michael Ealy) új sorozattal indított nemrég Ámerikában. Műfaja szerint sci-fi, a jövőben játszódik, nyomozós, ő az egyik főszereplő, a címe Almost Human. Eddig két rész ment le odakint, én rákaptam, mint kutya a kipufogócsőre. Szeretettel ajánlom!

Gabba 2013.11.26. 12:02:24

@AaannnaaA: köszi, nem tudtam róla, de mivel bírom a csávót, belenézek (csak @aggyistenbiri meg ne tudja)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.26. 12:05:15

@Gabba: Tud róla biri, múlt héten olvasta a commentcom-on a hírt. Talán az új soriban nem akarja majd állandóan kupánvágni.

AaannnaaA 2013.11.26. 13:08:59

@aggyistenbiri: Tök jó fazon benne. Aki bírja magát a műfajt, annak érdemes megnézni. Miután nyomozós sori, a zsarupáros egyik felét játssza ott is, szerintem tök jól működik. A második részben volt pár olyan poén, amin hangosan röhögtem. Szóval csak ajánlani tudom.

Gabba 2013.11.26. 17:04:40

@aggyistenbiri: @AaannnaaA:
sőt a Kaliforgia 4. évadában is játszott, tudjátok, ki hogyvoltozta? :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.26. 17:04:56

@AaannnaaA: Hiszek neked, bízom az ízlésedben, csak a magaméban nem :) Itt oly mértékben idegesített a karaktere, hogy még mindig nem csillapodtam le teljesen. Szerencsére rettenetesen érdeklődő természet vagyok*, úgyhogy biztos hogy bele fogok majd szagolni, pláne ha HV is lesz róla :)

*magyarul kíváncsi pííí-nek mondják az ilyet

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.26. 18:10:19

@St. Pácsó Ármándó: én is csak kikugliztam. Te nagyon bátor vagy :) Vagy inkább vakmerő.

AaannnaaA 2013.11.26. 19:17:51

@aggyistenbiri: @Gabba: Szerintem ha Gabba rákap az ízére, lesz belőle hogyvót :) Én is rácuppannék, de túl hosszú a várólistám, amit meg kellene írnom, úgyhogy biztosan kihagyom.
Ha egy pillanatra el tudsz vonatkoztatni az itteni karakterétől, meglátod, tetszeni fog. Ha meg nem, legfeljebb kupán vágsz. Ugye.

Pácsó Ármándó 2013.11.26. 19:47:46

@aggyistenbiri: És ki volt? :-)

@AaannnaaA: Először azt hittem az "én is rácuppannék" egy konkrét megnevezett személyre vonatkozik, de már nem vagyok benne biztos. (ABiri mondta, hogy most vakmerő vagyok!) :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.26. 20:01:53

@AaannnaaA: Tuti sosem emelnék rád kezet, lapátot, kalapácsot. Ez bók volt, igen.
És bárki írhatja, nekem csak a stílus számít, az én szívem nagy, és kő. óh, ide kell egy *

@St. Pácsó Ármándó: Az Onedin HV alatt a Brit Birodalmat Biri Birodalomnak olvastam gyorsolvasással. Énközpontú a világom, ez sosem képezte vita tárgyát.

*hűtlen bestia vagy, biri

Gabba 2013.11.26. 20:21:42

@aggyistenbiri: he-he, Margit, ezt fel fogom használni, színes engedelmeddel :)

@AaannnaaA: az én listám se rövid...

AaannnaaA 2013.11.26. 20:23:12

@Gabba: Akkor üdv a klubban :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.26. 20:32:25

@Gabba: Ja! Ezért nem értettelek. Egy halálosan komoly dolgot poénnak vettél.

Gabba 2013.11.26. 22:17:56

@aggyistenbiri: születési hibám...

de a szombati Onedin posztba beleveszem valahogy :)

Pácsó Ármándó 2013.11.26. 22:30:11

@Gabba: Valahová Fogarty meg a vele szimbiózisban élő krokodilok környékére, ha szabad kérnem :-)

Pácsó Ármándó 2013.11.26. 23:17:56

@Gabba: Te vagy a legjobb! Előre is! :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.27. 20:01:24

@Gabba: @St. Pácsó Ármándó: Krokodilok közé nyugodtan, sőt! Országos cimbik vagyunk. Sajnos tartok tőle, hogy a szénbányák mélyén fogja kijelölni a birodalom határait.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.27. 21:27:48

@St. Pácsó Ármándó: Bosszant is. Ahogy az is, hogy a krokodilokat sem érdekli egyes szereplők mellszőrzete.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.27. 22:10:49

@St. Pácsó Ármándó: :DDD Nem vagy divatos. Mellszőr nem menő. Viszont a vastag bőr az. Mi krokodilok tudjuk.

Pácsó Ármándó 2013.11.27. 22:14:04

@aggyistenbiri: Ó, már a könnyeidből kitalálhattam volna! Te, retikül ...

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.27. 22:21:15

@St. Pácsó Ármándó: Cipő. Elborzaszt, mennyire nem vagy képben. A könny téma viszont okés.

Pácsó Ármándó 2013.11.27. 22:33:43

@aggyistenbiri: Gondolhattam volna. Cipő. Csók és könny sorozat.
Akkor most a képedbe kerülök. Neked ez az elképzelésed: kepfeltoltes.hu/view/131127/tigrisesno_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A valóság ezzel szemben ez: kepfeltoltes.hu/view/131127/igyj_rsz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.27. 22:43:48

@St. Pácsó Ármándó: Végre valaki, aki megismert. A 2. képen szereplek, én vagyok az a szürkés-barnás, kérges, zöld levelekkel.

Pácsó Ármándó 2013.11.27. 22:49:54

@aggyistenbiri: Elfásultál? Valahol bundáskenyeret sütnek, ha jó leszel, kaphatsz!

Pácsó Ármándó 2013.11.27. 22:57:58

@aggyistenbiri: (Eközben P. Ármándó halkan lelépett, hiszen AB. odáig jutott az offolásban, hogy már saját magával társalgott)

Gabba 2013.11.28. 10:52:19

@aggyistenbiri: @St. Pácsó Ármándó:
ehh, lekéstelek benneteket, pedig megoszthattam volna, hogy este nálunk foghajmás tejfölös pirítós volt, ízlés szerint kolbásszal, szalonnával, tojásrántottával kiegészítve.

bundáskenyér a múlt héten volt.

Pácsó Ármándó 2013.11.28. 17:09:49

@Gabba: Inkább szalonna, kolbász, műbőrkalap, ízlés szerint tájfeles pironkodóssal.
Volt a környékünkön egy mindenki-kóborkutyája: Bundás. Ilyenkor eszembe jut :-)

higeona 2013.11.28. 20:01:43

@St. Pácsó Ármándó: @Gabba: @aggyistenbiri: Nohát, hogy itt mik vannak!
Biri, az ereidben némi kaméleon vér is csorgadozik? ha így át tudsz alakulni krokodilból fává...

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.28. 20:17:11

@higeona: Ha látsz árral szemben haladó fatörzset, majd gyanakodjál. :)

Pácsó Ármándó 2013.11.28. 23:02:47

@aggyistenbiri: @higeona: Ami a farkával csapkod, mint Fogarty :-)

higeona 2013.12.01. 12:58:35

@aggyistenbiri: @St. Pácsó Ármándó: nahát, előkerültek a mosolygós fejecskék! :)

Pácsó Ármándó 2013.12.01. 13:32:32

@higeona: Miattad, hogy képben legyél! :-)

Gabba 2013.12.02. 22:09:56

@St. Pácsó Ármándó: @higeona: @aggyistenbiri: emlékeztek a Tarzanra Johnny Weissmullerrel? Valahányszor Jane vagy egy másik fehér nő a folyóba esett, rögtön feltűnt egy krokodil

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.02. 22:13:00

@Gabba: Oscar jelölést kaptam érte! Csitaaah-nak adták végül, meg is ettem.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.02. 22:24:14

A mai napig nem tudja úgy hozni senki sem a sodrással szemben úszó, magát farönknek álcázó krokodil figuráját úgy, ahogy én. Az a díj engem illetett volna.

Pácsó Ármándó 2013.12.02. 23:56:46

@aggyistenbiri: Cipő!

@Gabba: "emlékeztek a Tarzanra Johnny Weissmullerrel?"
Ketten voltak?
Ha Biri volt a krokodil, mit akarhatott Janetől és a Fehér Nőktől?

higeona 2013.12.04. 19:39:34

@St. Pácsó Ármándó: Cipő?!?!
@aggyistenbiri: Hát, igen, igen, néha csak az utókor ismeri fel a művész zsenialitását...

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.04. 19:57:22

@higeona: Abban bízom, hogy van még, aki a kortárs művészetet is értékelni tudja. Élettartamunkból adódóan mi, krokodilok beleszámítunk a kortársba. Mindegyikbe. Egyelőre díjak nélkül.
Cipő vagy ridikül = krokodil. Rá kell hagyni :)
süti beállítások módosítása