Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Haláli zsaruk 1x11 - Hot for Teacher

2013. október 25. 09:00 - Gabba

A cím alapján hosszú esszével kellene nyitni a hogyvoltot a tanárok iránti szexuális fantáziákról, de ettől most mégis inkább tekintsünk el, úgyis mindenkinek volt ilyen tapasztalata, akinek meg nem, annak küldöm nagy kedvencem, a Van Halen témába vágó videóját. Wes érkezik elsőnek a terápiára, könnyed csevegésbe kezd dr. Ryannal arról, hogy eleinte mennyire utálta ezt, de most már hasznosnak találja. Ennek örülök, akkor lépjünk tovább a privát foglalkozás irányába, mosolyog a dokinéni, és különösebb teketória nélkül Wes ölébe ül! A szőke nyomozó hitetlenkedve pislog, nem mondom, hogy nem cserélnék vele, közben a távolból egyre erősödő telefoncsörgés hallatszik, majd kiderül, hogy Wes telója az, hajnali fél hét van és a hívással Travis ébreszti. Akkor csak álom volt az egész, de annak legalább nedves, nyomjuk vissza kigúvadt szemünket a helyére.

Hot01

Travis jelenlegi nyomozásukkal kapcsolatban csörög, megvan az a faszi, aki tippeket ad különböző kamionok kirablásához, Barry Fortynak hívják, a nyomozók máris indulnak a csávó lakásához. Amíg a ház előtt várakoznak, Wes közömbösen megkérdezi Travist, álmodott-e már Emma Ryanról, Travis persze kapásból tagad. Elmerülnek a témában, de nem túl sokáig, mert furgonjával hazaérkezik Barry és indulna be a házba, amikor felhangzik a rendőrség, megállni! felszólítás. A csávó bepattan a furgonba, nem tudom, miért hiszik mindig, hogy megléphetnek, mondja Travis és gyorsan kilövi a furgon kerekét. Megvan tehát a madárka, be is viszik gyorsan kihallgatásra. Persze Travist még a kapitányságon is a dokinénis téma érdekli, tovább faggatja hát West, ám ekkor Sutton irodája előtt váratlanul megpillantják Emmát.

Hot02

Megtudjuk, hogy a doki vőlegényét, a plázaépítő vállalkozó Robert Yule-t előző este megtámadták az építkezésen, ő ugyan nem akart feljelentést tenni, de Emma ragaszkodott hozzá. A fiúk máris rákattannának az ügyre, de Sutton leinti őket: saját terapeutájuk ügyében nem nyomozhatnak, mert az összeférhetetlen, foglalkozzanak továbbra is a kamionos bulival. Így aztán Wesék újra előveszik Barryt és a laptopról kamu értesítést íratnak vele egy újabb tuti fuvarról. A rakomány 800 db légzsák, a kamionban Wes és Travis is elrejtőzik.

Hot03

Amíg az országúton zötyögnek, újból szóba kerül a dokinéni, Wes igyekszik úgy tenni, mint akit nem érdekel a téma és inkább a vőlegényt ekézi. Nem is olyan jóképű ez a plázakirály, ráadásul beszárítja a haját, dr Ryan jobbat érdemelne, puffog hangosan. Valld be a dokinak az érzéseidet, biztatja Travis kaján vigyorral, pont ekkor az útonállók megállítják a kamiont és a sofőrrel kinyittatják az ajtót. Pár lövés és rövid üldözés után azonban sikerül őket ártalmatlanná tenni, Travis vigyorogva kopogtatja az egyik támadó fejét: Baseball maszkot tettél fel, te nagyon hülye, de hát ebben látszik az arcod!

Hot04

Kamionrablási ügy lezárva, akkor most mégis foglalkozhatnánk dr Ryan dolgával, értenek egyet a fiúk és közömbös arccal odalépnek az üggyel megbízott Stiefvater nyomozó asztalához. Amíg Wes eltereli a figyelmét, Travis kicsempészi az aktahalomból a vonatkozó dossziét, majd elvonulnak a tárgyalóba, hogy nyugodtan átolvashassák. Robert Yule vallomása szerint múlt éjjel kiment az építkezésre szétnézni, ott két fekete srác megtámadta és kirabolta, na akkor nézzünk szét a helyszínen. Az éjjeliőr körbevezeti őket a területen, szerinte viszont csak egy ember hatolt be éjjel, ráadásul kulcsa volt a kapuhoz és nem is fekete, inkább kaukázusi típus, na most akkor ki hazudik? Találnak egy frissen öntött betontömböt, ami előző nap még nem volt ott, szerencsére a közelben molyol valami ifjú titán, akinek a cége ultrahangos letapogató készülékekkel foglalkozik. Pont van is nála egy ilyen, ezzel átvizsgálják a betontömböt, ami mit rejt? Hullát bizony, a csendesebb fajtából.

Hot05

Értesítik Robertet, aki őszinte rémülettel nézi a képernyőn kirajzolódó hullafoltot (he-he), de ő erről semmit sem tud. Azt beismeri, hogy kenőpénzt adott az építőmunkások vezetőjének, egy bizonyos Aram Parisiannek, mert különben a munkások elfelejtenének megjelenni reggelente, és akkor ő csúszna a határidővel. Kulcsot is adott neki, hogy szabadon bejárhasson az embereivel, aki viszont megverte őt, az valaki más volt, kézbütykein RIP és Anna tetoválással. Két hónap múlva lesz az esküvőnk Emmával, ne mondják el ezt neki, kéri Robert a nyomozókat. A kapitányságon Sutton kissé feldúltan hallgatja, hogy az emberei mégiscsak belefolytak az ügybe, nyugi főnök, keresse meg a belső békéjét, próbálja lenyugtatni Travis. Akkor most már nyomozzák ki az ügyet, adja ki végül az utasítást Sutton, de előtte még bevallja, hogy neki is voltak szexuális tartalmú álmai dr Ryanról, ez természetes. (Akkor velem sincs semmi baj, dőlök hátra megnyugodva a széken.)

Hot06

Wes és Travis megérkezik a terápiára, ők az elsők, Travis gyorsan felveti, hogy beszéljenek az álmokról, Wesnek úgyis sok mondanivalója van ezügyben. Wes kissé feszengve kezdi előadni magát, a dokinéni persze egyből leveszi a dolgot. Ezzel nincs semmi baj, sőt nekem ez a kedvencem a terápia mellékhatásai közül, mosolyog dr Ryan, majd Travisnak szegezi a kérdést: És maga szokott rólam álmodni? Nem, feleli gyorsan Travis. Talán nem talál vonzónak?, folytatja a doki, és megkéri West, hogy kis időre hagyja el a termet. Majd feláll (nekem is) és lazán kilép a ruhájából, Travis leesett állal nézi. A következő pillanatban aztán felriad saját ágyában, legújabb nője mellett, tehát ez is csak álom volt.

Hot07

Elkaptam tőled az álmodat, mondja reggel Travis Wesnek, miközben felkeresik Jonelle-t, a boncolóorvost, akinek sikerült azonosítania a bebetonozott hullát. A fickó neve Craig Seward, tehetségtelen ügyvéd volt, bár a tévében rendszeresen reklámozta magát. De mi lehetett a kapcsolata az örmény Parisiannal és kié lehet a körme alatt talált DNS minta? Megérkezik az azonosítás Robert tetkós támadójáról is, a leírás alapján ez meg egy Karl Rezian nevű nehézfiú, szintén örmény, mit szólna mindehhez szegény Aram Hacsaturján? Rezian jelenleg valami harcikutya kiképzőben dolgozik, és nem örül a látogatóknak. Rájuk uszítja az egyik vérebet és menekülni kezd, nem tudja, hogy olyan fickókkal kezdett, akikhez Jack Bauer is rendszeres jár szakmai konzultációra. Wes egy nála lévő random cserkészkolbásszal becsalja az őrjöngő kutyát az egyik ketrecbe, Travis meg rövid üldözés után elkapja Reziant.

Hot08

Beviszik kihallgatásra, a csávó persze tagad, nem ismer semmilyen Craig Sewardot, nem ölte meg, nem betonozta be. Nyílik az ajtó és belép a védőügyvéd, Timothy Mullen. De én nem is kértem ügyvédet, tiltakozik Seward, de Mullen megnyugtatja: önként és ingyen vállalja a védelmet. Aram Parisiannek is ő az ügyvédje, ezt kihasználva Wesék be is kéretik az örményt a kapitányságra, némi DNS mintavételre. Megérkezik az örmény munkásvezér, orra bekötözve, de nem verekedés, hanem plasztikai műtét miatt. Mindenben hajlandó együttműködni a rendőrséggel, jelenti ki, oké, akkor a labor a harmadik emeleten, küldik fel a nyomozók. Ezzel vége is a napnak, szép álmokat, búcsúzik Travis kaján vigyorral. Jaj, kussolj már!, reagál feldúltan Wes.

Hot09

Másnap reggel a terápián Travis nem meglepő módon azzal kezd, hogy odaszól a dokinéninek: Wesnek erotikus álmai vannak magáról, mit lehet ez ügyben tenni? Semmi baj, ez nekem nem kínos, sőt feldob, mosolyog dr Ryan, akkor most levetkőzik?, kérdezi Travis enyhe zavarban. De ez most a valóság, nem álom, úgyhogy a doki azzal folytatja, hogy ez gyakori dolog, a csoport tagjai közül többeknek is volt már ilyen jellegű álma. A pasik egyetértően hümmögnek, sőt Dakota, a terhes kismama is bólogat. Magának is volt... vele?, kérdezi Travis, azt azért megnéztem volna, de ezt már nem mondja, csak gondolja (velem együtt). A doki szerint mindez azt mutatja, hogy hatásos a terápia, mert a pácienseket a gyűlés után is foglalkoztatják az elhangzottak, és tudat alatt elkötelezték magukat a terápián kijelölt út mellett. Oké, akkor tovább álmodunk, dörzsöli Travis elégedetten a kezét.

Hot10

A kapitányságon az éjjeliőrt szembesítik pár gyanúsítottal, de szerinte Robert éjszakai támadója nincs köztük, a felismertetési kísérletet a háttérből Mullen ügyvéd is figyelemmel kíséri. Wes és Travis felkeresi Robertet otthon, nincs mese, neki kell azonosítania a támadót, így már nem lehet tovább titkolózni Emma előtt. A dokinéni pont ekkor érkezik haza, Robert félrevonul vele és mindent elmond, kiderül, hogy Parisian még meg is fenyegette. Dr Ryan dühös, de kijelenti a nyomozóknak, hogy Robert új vallomást fog tenni és DNS mintát is ad.

Hot11

Wesék újból előveszik Karl Reziant, kicsit megfenyegetik, bűnrészesség gyilkosságban a vád, plusz kutyát uszított a rendőrökre, ez legalább húsz év, hacsak nem tesz vallomást. Rezian bevallja, hogy emailben kapott Parisiantól megbízást arra, hogy a Riverside Parkból vigyen el valami szemetet Robert építkezésére. Ez a szemét viszont a néhai Craig Seward volt. Ezt hallva Mullen alig feltűnően SMS-t kezd írni, Travis kikapja a kezéből a telót, „Karl köpött" ez az üzenet, a címzett Aram Parisian. Gyorsan behozatják az örmények gyöngyét, aki rájön, hogy nincs sok értelme erőlködni és kijelenti, hajlandó vallomást tenni. Mullen leintené, de az örmény beszélni kezd, mire az ügyvéd felpattan és menekülőre fogja. Futása gyors, de a táv rövid, mert Sutton százados épp akkor lép ki az irodájából, és a rohanó Mullent az egyik gurulós székkel sikeresen elgáncsolja.

Hot12

Valamivel később a nyomozók összefoglalják az esetet dr Ryannek. Parisian és Mullen gyerekkoruk óta ismerik egymást, és Mullen a jogi egyetemen barátkozott össze Sewarddal. Később valami suskusba keveredett és Sewardot bízta meg, hogy ügyvédként mentse ki valahogy. Később Seward vérszemet kapott és zsarolni kezdte Mullent, aki ezt egy idő után megelégelte és kinyírta. Majd az egészet elmondta Parisiannek, aki megbízta Reziant a hulla eltüntetésével, így végezte a csávó a betonban. A beszámoló közben a sasszemű nyomozók észreveszik, hogy a doki kezén nincs jegygyűrű, véget ért hát a nagy románc a plázakirállyal. A dokinak van viszont még egy rossz híre, az összeférhetetlenség miatt le kell adnia őket egy másik terapeutának, a duó nem akar hinni a fülének, de nincs mit tenni.

Hot13

A záró képsorokban felkeresik az új pszichiátert, Dr. Van Waalt, aki érkezésükkor éppen hangosan kiabál képzeletbeli feleségével: Nem érdekel az ügyvéded, és az új nőm sokkal dögösebb lesz nálad, és alá fogja írni a házassági szerződést is!, ordítja éppen, amikor a döbbent arcú nyomozók belépnek. Valahogy vissza kell kerülnünk dr Ryanhoz, súgják egymásnak. Elnézést, ezt nem kellett volna hallaniuk, mentegetőzik a doki, majd leülteti új pácienseit, mondván: És most találjuk meg a belső békénket egy lélektisztító sóhajjal.

Csendet kérünk, itt most újfajta terápiás foglalkozás zajlik.

Hot14

Címkék: haláli zsaruk
61 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pácsó Ármándó 2013.10.25. 10:27:44

Köszi a hv-t.
Micsoda véletlenek vannak! Pont ott volt az ultrahangos csóka :-)
Aram Hacsaturjánról rakok be linket, ne csak fanhélenről legyen (amit szintén köszi): www.youtube.com/watch?v=O4bKkt9QGTA
Nekem az örményekről a Toldi örökbecsű sorai ugrottak be az aktuális rész hangulatához illeszkedve: "Fogcsikorgatva jött Kont a kemény örmény,
Megcsóválta farkát, s támadt nagy légörvény"
A hv. bizonyos részéről meg az a vicc amikor a törpék meglesik hófehérkét. (Vagy az a onceuponban volt?)
Mitől lettek összeférhetetlenek a dokinővel?

Gabba 2013.10.25. 11:43:42

@Pácsó Ármándó: a végét én se értettem, hiszen már lezárult a nyomozás, megszűnt az összeférhetetlenség

Kösz a Hacsaturján linket, bár én az Onedin főcímzenéjét linkeltem volna :)

nyauuuuu 2013.10.25. 21:03:57

@Gabba: Annyira élvezetes hogyvoltokat írsz, hogy nincs is kedvem megnézni a sorozatot, mert így sokkal jobb. Néhány helyen nagyon-nagyon röhögtem :). Szuper lett, köszönöm szépen.
Azért összeférhetetlen egyébként, mert tudatosan vagy tudat alatt a doki néni haragudhat a nyomozópárra, hiszen ha ők nincsenek, nem esik kútba a lagzija - azaz nem tud velük érzelmileg semleges maradni, ami a terápiák esetén eléggé kulcskérdés szokott lenni. Nem szeretünk bele a kliensbe, nem okoljuk a saját problémáinkért, és nem haragszunk rá. Ja, és nem is szexelünk vele :).

Gabba 2013.10.25. 23:26:52

@nyauuuuu: nem is, legfeljebb fejben...

majd azt mondjuk, mint szemérmetes Erzsók: ártatlan vagyok én, mint az izé :)

nyauuuuu 2013.10.25. 23:56:05

@Gabba: Klienssel fejben sem. A kliens azt csinál fejben a terapeutával, amit csak akar, sőt, el is mondhatja akár ezen képzelgéseit, persze bizonyos keretek között, de a terapeuta még fejben sem szexelhet a klienssel, mert az már összeférhetetlen, és szépen át kell adnia az esetet valaki másnak. Ez egy ilyen szakma :).

Gabba 2013.10.26. 09:01:45

@nyauuuuu: és még azt mondják, a kőművesszakma nehéz :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.26. 10:17:57

@nyauuuuu: És mi van abban az esetben, ha a Grimmben megismert egyik csodásan pszichopata tekintetű szereplő lenne a kliens?

Pácsó Ármándó 2013.10.26. 10:58:52

@aggyistenbiri: Összeférhetőség :-)

@Gabba: Ma tepertőt reggeliztem!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.26. 11:05:15

@Pácsó Ármándó: Kibic! (megvárom nyauuuuu állásfoglalását)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.26. 11:08:46

@Gabba: A piros pont kié lett végül? Pácsóé nem lehet,mert kapott pepita csíkot, meg kupát is.

nyauuuuu 2013.10.26. 11:11:45

@aggyistenbiri: Több lehetőség is adódik ilyenkor. Egyrészt ha a terapeuta első látásra érzi, hogy számára a kliens veszélyt jelent, akkor az első találkozás azzal ér véget, hogy helyből egy kollégájához irányítja a klienst. Ha ez csak menet közben derül ki, akkor vagy továbbküldi menet közben (ez a ritkább), vagy elmegy a szupervízorához, és annak mondja el a problémáját. A szueprvízor ilyenkor mérlegeli, hogy mekkora a veszély, és ennek megfelelően vagy engedélyezi a folytatást, de felügyeli azt, a terapeuta érzéséit folyamatosan megfigyelve, vagy nem engedélyezi, és akkor megintcsak marad a továbbküldés.
Ha a kérdés arra vonatkozott, hogy én mit tennék, akkor még egyszerűbb a válasz. Mivel rendelkezem itthon egy, azaz egy darab kellően gyönyörűen pszichopata tekintetű férjjel, aki iránt mély érzéseket táplálok, így tőlem lehet akármilyen pszichopata tekintete a kliensnek, nincs rá szabad kapacitásom érzelmileg, úgyhogy minden további nélkül tudnék vele foglalkozni. Azért ahhoz, hogy gyúlékony legyél egy kliensre, kell bizonyos mértékű érzelmi rendezetlenség is az életedben. Ld. Terápia c. sorozat.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.26. 11:21:21

@nyauuuuu: :DDD kimerítő válasz, köszönöm is! Már csak egyetlen kérdésem van: vajon létezik-e olyan, hosszú évek óta tartó kapcsolat, ahol nem fordul elő (átmeneti) megingás?
(a Terápiát nem nézem)

nyauuuuu 2013.10.26. 11:31:41

@aggyistenbiri: Erre a kérdésre én nem tudok válaszolni. Mivel én nem terapeuta vagyok, hanem tanácsadó, nekem nincsenek tapasztalataim a több évig tartó kapcsolatokról. Hozzám 5-12 alkalommal szoktak eljönni, egy adott probléma rendezésére. Egyébként is, a hozzám fordulók 95%a nő, úgyhogy nagyon kevés pasival találkozom szakmailag. Márpedig én a férfiakat szeretem :). Csábíts ide egy klinikai szakpszichológust/terapeutát, ő biztosan fog tudni válaszolni neked.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.26. 11:43:18

@nyauuuuu: Jaj, félreértettük egymást. Felteszem másként a kérdést:
Ha Te lennél a klinikai szakpszichológus/terapeuta, akinek még csak álmodnia sem szabad az eseteiről (minden értelembe véve Eseteiről), akkor sem inognál meg?

Pácsó Ármándó 2013.10.26. 11:47:23

@aggyistenbiri: @nyauuuuu: Csak mint kibic: szerintem az élet lesz@rja a szabályokat, mert az értelem és az érzelmek nem egy dimenzióban mozognak.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.26. 11:51:47

@Pácsó Ármándó: Pont erre próbáltam célozni, csak nem akartam ennyire egyértelmű lenni. ;-)
(nem kacsintottam rád,belerepült egy sas a szemembe)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.26. 12:03:44

Megkérdezném az itt kommentelgető csajtársaimat, vajon ők is voltak-e beleszerelmesedve bármely tanárukba? Én a magyartanáromért voltam odáig meg vissza, de ez csak addig tartott, amíg meg nem néztem a fiúk kosárlabda edzését a barinőimmel :D
Pácsó, Gabba: nálatok ez hogyvolt? :)

nyauuuuu 2013.10.26. 12:10:52

@aggyistenbiri: Nem tudom. Nem vagyok az. Igaz, én tanáromba sem voltam soha szerelmes, szóval lehet, hogy velem van a baj :).

Pácsó Ármándó 2013.10.26. 12:19:06

@aggyistenbiri: Vissza-sasolva, sok zárójel között megjegyezném és nem is rád értve, bárhogy is volt Nyauuuuunál, nincs a kérdésre rossz vagy elmarasztalható válasz. Bárhogy is történt vagy történni fog, azt a saját jellemével összhangban teszi és e fölött senkinek sincs ítélkezési joga. Még akkor se ha magának is hazudna. Joga van hozzá.

@biricsillagom/2: Magyartanárnőnél nem volt ilyen, a kémiatanárnőt hívtuk oda mindig nyáron, hogy magyarázzon el valamit, mert ha előrehajolt akkor a földrajzot is meg tudtuk csodálni. Ez persze nem lelki dolog volt. Nálunk a fiúk kézilabdáztak így nem volt kosáredzéses bizsergéses élményem.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.26. 12:24:31

@nyauuuuu: Dehogy van! Sőt. Már-már én érzem magam betegesnek, olvasva a válaszaid:)
(azért figyeled ugye a kis-nagybetűk és emotikonok használatát! Neked köszönhető, hogy használom) :)
De azért megismételném a kérdést: vajon létezik-e olyan, hosszú évek óta tartó kapcsolat, ahol nem fordul elő (átmeneti) megingás?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.26. 12:34:40

@Pácsó Ármándó: Tornászlányok nem voltak? Ne már, na!

És valóban, én csak kíváncsiskodok nyauuuuu-nál, mert jó téma vetődött fel, ami érdekel. Ennek semmi köze ítélkezéshez.

Gabba 2013.10.26. 13:07:38

sejtettem, hogy ez a téma előcsalja a tömegeket :)

@aggyistenbiri: piros pontot te kaptál a múlt heti rész címéért, Pácsó a versért kapott pepita csíkot

@Pácsó Ármándó: töpörtyű után császármorzsa dukál mazsolával

Gabba 2013.10.26. 13:15:16

ja, a témához: általánosban a tesitanárnő volt a vágy titokzatos tárgya, középiskolában már a kortársak

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.26. 13:24:42

@Gabba: Piros pont most már kevés. A+ / 5* a menő.
Tepertő nem finom, ahogy a Császármorzsa sem.
A fiúknak az osztályban az idegennyelv-tanárnők jöttek be.

Gabba 2013.10.26. 13:28:50

@aggyistenbiri: nálunk idegen nyelvet férfitanárok tanítottak

nyauuuuu 2013.10.26. 13:29:12

@aggyistenbiri: Szuper, ahogy fejlődsz, köszönöm, hogy a kedvemért változtattál az eddigi kommentelési szokásaidon :).
Még mindig nem tudom, akkor se, ha megismétled a kérdést. Visszarévedtem a régi életembe, mikor börtönben dolgoztam, sok-sok férfi kliens keresett fel, és volt, aki két évig is bírta. Lelkiismeret-vizsgálatot is tartottam, hogy nehogy hazudjak magamnak, mint Pácsó felvetette volt. Lehet, hogy csak az extrém körülmények tették (a rabruha nem túl szexi), de még mindig nem tudok megingásról beszámolni. Mint említettem volt, nálam sokkal hozzáértőbbet kellene erről megkérdezni.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.26. 13:48:10

@nyauuuuu: Ügyes! Nagyon kicsusszansz a kérdés elől. Soha nem éreztél még kísértést? Vonatkoztass el a napi rutintól, Téged még sosem tudott beszippantani sorozat és az abban szereplő ESET úgy, hogy megfeledkezz a férjedről? Azaz valóban létezik ilyen tökéletes kapcsolat a világon?

nyauuuuu 2013.10.26. 13:55:30

@aggyistenbiri: Nem akarok kicsusszanni, de most tényleg nem értem a kérdést, csekély értelmű medvebocs lévén. Azt kérdezed, hogy egy filmszereplő, egy színész által megformált figurába voltam-e már szerelmes? Vagy hogy azért, mert láttam a tévében egy csinos pofikát, attól kevésbé szeretném (vagy másként) a férjemet? Vagy teljesen félreértelek?
Azt hol mondtam, hogy a mi kapcsolatunk tökéletes? Szoktunk veszekedni, időnként fasírtban lenni, mint mindenki más. Rettenetesen messze vagyunk a tökéletestől, bár szerintem az nem is lenne jó, mert abban nincs fejlődés. Pont az a jó, hogy minden kialakuló krízis után erősebben kötődünk egymáshoz, mindig más minősége lesz a kapcsolatnak egy-egy balhé után. Szóval tökéletlen és esendő vagyok, nem tudom, hogy mivel keltettem más benyomást, nem volt szándékos.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.26. 14:07:56

@nyauuuuu: Észrevetted, hogy megválaszoltad a kérdésem? :)Köszönöm.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.26. 14:20:23

@nyauuuuu: Ezzel: "Rettenetesen messze vagyunk a tökéletestől, bár szerintem az nem is lenne jó, mert abban nincs fejlődés. Pont az a jó, hogy minden kialakuló krízis után erősebben kötődünk egymáshoz, mindig más minősége lesz a kapcsolatnak"

Gabba 2013.10.26. 20:14:58

kéne haladni a kommentekkel, mert már csak egy rész van hátra és még egyszer sem volt 100

amúgy nekem felmentésem van, nem érek rá sokat írogatni, mert ma van a nagyobbik kisfiam névnapja

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.26. 20:31:30

@Gabba: gyerek mögé bújni és takarózni vele nem menő. (de azért sok boldog csokitortát kívánok neki, persze)

Pácsó Ármándó 2013.10.26. 20:45:31

@Gabba: Ha az utolsó kint lesz egy hónapig, a lányok majd teleoffolják :-)

Gabba 2013.10.27. 06:46:01

@aggyistenbiri: nem menőzni akartam, hanem dicsekedni :)

@Pácsó Ármándó: nem kell ahhoz egy hónap, a Grimmnél pár nap alatt összejött :)

pl. ott van a Van Halen, amit átszellemült arccal hallgattunk anno bakelitről és kazettáról, megállapítva a baráti körben, hogy olyan kemény zene, hogy ott a gitárt ütik, a dobot meg lövik :)

nyauuuuu 2013.10.27. 21:16:44

@Gabba: Tudod, a száz feletti kommentszámba azért elég erősen belejátszott anno, hogy legalább a negyedét én írtam, mert folyton válaszolgattam mindenkinek. Szóval névnap ide vagy oda, ha nem dobsz fel időről időre valami beszédtémát, akkor az offolás is gyorsan elhal, mert ez a természete.
Van Halen. Jaj :).

Pácsó Ármándó 2013.10.27. 21:46:56

@nyauuuuu: A másik negyedében (rossz nyelvek szerint a felében) meg én próbáltam meg kiakasztani tudjukkit. A többihez meg kell Dogla, Nau64, Nughop. Gyűjts be őket is!

Pácsó Ármándó 2013.10.27. 22:16:01

@nyauuuuu: Izé! Azt Gabbának szántam, ne ijedj meg (csak siettem, bocsi!)

nyauuuuu 2013.10.27. 22:28:59

@Pácsó Ármándó: De Ármi, drága, ha neki szánod, címezd neki, mer' másképp nem fogja elolvasni. Én speciel csak akkor szoktam jönni, ha valaki nekem címez valamit (meg ha már elvonási tüneteim vannak). Nézd csak, így kell csinálni.
@Gabba: Pácsó az én nevem alatt neked ad tanácsokat, lécci, olvasd el :).

Gabba 2013.10.28. 08:10:48

@Pácsó Ármándó: @nyauuuuu: én akkor is jövök, ha nem hívnak

offot bárki felvethet, ha olyanja van, de ha nincs, nem kényszer (legfeljebb csendben sírdogálok majd a sarokban :)

Pácsó Ármándó 2013.10.28. 10:44:52

@nyauuuuu: Jaj de jó annak, aki sohasem téveszti el! :-)
(Saját nevem alatt adtam tanácsot, csak véletlen neked címeztem)

@Gabba:
(Wow, sikerült!)
Neked illik is jönnöd, a Te hogyvoltod :-)

nyauuuuu 2013.10.28. 21:19:15

@Gabba: Persze, hogy offot bárki felvethet, de az egy idő után bealszik. Pl. a terápiás összeférhetetlenség (az amúgy nem is volt off, azt hiszem), mivel elment személyes síkra, és kicsit faggatós-froclizós lett, bealudt, innentől nem érdekel semmit. Ilyenkor egy jó bloggazda feltesz mindenkinek szólóan valami semleges kérdést (akár a mi volt a vasárnapi ebéd, vagy mit szóltok ehhez a gyönyörű időhöz témakörben, tök mindegy, csak mindenkihez legyen címezve), és akkor odagyűl az éji vad, és akkor abból megint lesz egy következő körös off. Pl. ha biri itt megjelenik, abból mindig van 10-20 komment, mert ő egy olyan egyéniség. De ahhoz, hogy megjelenjen, éreznie kell a vérszagot, hogy ide érdemes jönni. Ehhez kellenél te, hogy bedobj időnként olyan hívószavakat, amire bejönnek a többiek. És akkor játszva megvan a száz feletti komment, öt ember esetén, csak két-három ilyen bedobott kör kell, és kész is.
Blogtechnikai tanácsadás rovatunkat hallották :).

Gabba 2013.10.29. 11:16:54

@nyauuuuu: köszi, én mindig szívesen hallgatom a nálam tapasztaltabb hölgyeket :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.29. 18:47:55

@nyauuuuu: @Gabba: Köztetek néha Dzseki Juingnak érzem magam, mintha csak szemétkedni járnék HV-k alá kommentelgetni (egyébként valóban).

Pácsó Ármándó 2013.10.29. 19:28:38

@aggyistenbiri: Direkt Dzseki? Mer' felénk Dzsoki! Én meg csak segíteni jövök, mintha.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.29. 19:37:09

@Pácsó Ármándó: szándékos volt, mert lánynévvel helyettesítettem. Segíteni? Ne már! Folyton csak kekeckedsz!

Gabba 2013.10.29. 19:51:11

@aggyistenbiri: oszt sombrerod is van hozzá, vagy csak caputznied?

nyauuuuu 2013.10.29. 19:51:57

@aggyistenbiri: Pedig dehogy! Hiszen csak azért jössz, hogy selymes lelkedben termett mézédes gyümölcseidet széthinthesd közöttünk. Ezt mi mindnyájan tudjuk, azért is áhítjuk állandóan megjelenésed.

Pácsó Ármándó 2013.10.29. 20:02:20

@Gabba: Dzsokinak nem stetson kalapja volt? (Méghogy Pirinek somrérója?! Necsinájjki!)

@nyauuuuu: Akkor ezt most teljesen fordítva kell érteni?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.29. 20:18:21

@Gabba: @nyauuuuu: @Pácsó Ármándó: Álljunk meg, nem én vagyok a téma! De ha már szóba kerültem, kapucni, de csak ha zuhog az eső, mert az esernyőtől rosszul vagyok. Az emberek (nők) többsége furán használja az esernyőt. Csörtetnek az utcán, az esernyőt maguk előtt tartva, és mindenkit legyalulnak az utcán.
Gabba, feldobtam egy témát.
Ki használ esernyőt, ha igen miért nem.

Gabba 2013.10.29. 20:51:15

@aggyistenbiri: nincs ernyőm, csak kapucnim

nyauuuuu 2013.10.29. 21:39:15

@Pácsó Ármándó: Láttál ott emotikont? Természetesen teljesen komolyan mondtam.
@aggyistenbiri: Jelentem, én szeretem az esőt. A legdurvább zivatarban is hajadonfőtt járok, sem esernyő, sem kapucni engem nem érdekel. Mikor még csikóéveimet töltöttem, számosszor direkt esőben mentem sétálni. Egyrészt olyankor kellemesen üresek az utcák, másrészt van egy fantasztikus hangulata, ahogy a cseppek zenélnek. Kár lenne kihagyni, vagy valami kopogós izé alól élvezni.

nyauuuuu 2013.10.29. 21:40:21

@aggyistenbiri: Miért nem te vagy a téma? Rólad olyan sokat lehet áradozni! Kééééérlek!

higeona 2013.10.29. 21:47:18

@aggyistenbiri:@nyauuuuu: Én szeretem az esernyőt. Csomó mindenre lehet használni. Lehet vele például vívni, golfozni, kisebb testvéreket terrorizálni vagy alkalomadtán dolgokat kihalászni az ágy alól. De esőben inkább a kapucnit választom. Vagy hajadonfőtt, mert így is úgyis csurom víz leszek, akkor meg már csináljuk alaposan.

Pácsó Ármándó 2013.10.29. 21:58:41

@aggyistenbiri: Szintén kapucznis vagyok!

@nyauuuuu: Néha lemarad, nálam is! :-)

nyauuuuu 2013.10.29. 22:51:55

Összegezve: itt senki sem használ esernyőt, legalábbis rendeltetésszerűen. Téma kivégezve.
@higeona: De jó téged látni! Rég jártál erre. Mi van veled? Folyton csak a Célszemély, a Haláli zsaruk meg sosem? :)
@Pácsó Ármándó: De kérlek! Biriről van szó! Ott nincs olyan, hogy valami lemarad! A királynő előtt sem maradhat lecsúszva a slicced!

Pácsó Ármándó 2013.10.29. 23:08:49

@nyauuuuu: Slicc. Attól függ. Igaz, ha az Ángélus királynőre gondoltál. De inkább maradjon lecsúszva, minthogy lefejeljem :-)
Ha Biri-királynőre gondoltál, akkor nem mondhatok semmit, mert megkért, hogy maradjon köztünk. De ez is titok. Az esernyős kérdésre visszatérve, én sokáig használtam, de a kaczpucni (hú, majdnem más lett belőle) sokkal kényelmesebb. Sose akartam direkt megázni. Ja, hogy ki van végezve a téma. Elnézést kérek, hiányoztam az ítéletvégre hajtásnál.
Erről jut eszembe: És napernyőt ki használ?

@higeona: És még a zorrodat is tisztíccsa!

higeona 2013.10.30. 11:20:21

@nyauuuuu: Megvagyok, köszönöm. Most a Célszemély is pihent egy darabig. És feléd mi újság? Kiástad már magad a munkahalom alól? Vagy ne kérdezzek butaságokat?
@Pácsó Ármándó: Hát, az orromat inkáb ne. Viszont úrinő vagyok, természetesen mindig van nálam napernyő. Esőben is.
süti beállítások módosítása