Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szerelem a láthatáron 1x06 - Tamara csúnyája végre bizsereg

2013. október 23. 09:00 - sixx

Utolsó részéhez érkezett a Viasat3 fura társkeresős izéje, és az előző adás hogyvótja után egy tök természetes és nem megrendezett jelenettel indulunk: Tamara hálószobájában ott fekszik egy nagydarab, tetovált csávó, az exfaszija. Amiből egyértelműen kiderül, hogy Tamara részvétele a műsorban nem volt több parasztvakításnál, itt szó nem volt szakításról, mindezt csak a kameráknak játszották el, amivel semmi bajom, sőt, sejtettem is, csak éppen nem kéne eladni hiteles drámának a cuccot, ha kamu. A három kamerával felvett ébredés Tamarát nem hatja meg, alszik tovább. Na persze.

Screen Shot 2013-10-23 at 7.54.50.png

Pár órával később Gábor felhívja Tamarát, mizu? Hát, a rendőremberrel szar volt a randi (na ja, a telefonodat buzeráltad végig), és nem, nem lesz még egy ilyen. De nem baj, majd dugtam az exfaszimmal. Ja, jó. Akkor nem randizol tovább? Nem. Na, akkor egy gonddal kevesebb. Ébred a többi delikvens is, van aki sminkben, van aki kutyával a nyaka körül, egy a közös bennük: a Viasat3 stábja is ott aludt a lakásokban. Gábor a reggelihez telefonoz, mivel természetes fény nem fedezhető fel a szobabelsőkön, így akár délután ötkor is felvehették az egészet, de ne legyünk gecik.

Screen Shot 2013-10-23 at 8.03.18.png

A téma a 24 órás randi, Zsuzsié ás Alexáé. Zsuzsi jól érezte magát, ennek örömére megnézzük, mi történt éjjel. Semmi, az, mert Zsuzsi nem feküdt le Andrással, hanem hazavitette magát. A csajok helyeselnek, úriember, bazdmeg. Alexa a Velencei-tó után a Szigetre ment a faszival, és összeházasodtak a Sziget időtartamára, oh, de romantikus. Dugás itt sem volt, a szájrapuszi nekem volt kínos. Alexa még nem tudja, hogy mi lesz, Zsuzsi hazaviszi Andrást az anyukájához. Mivel utolsó adás, ezért már nem a randi a téma, hanem az, hogy a négy csaj megajándékozza egymást - Alexa felteszi a provokatív kérdést: mit lehet venni egy szingli nőnek? Vibrátort. Nem én mondom, ők röhögnek a dolgon, mint négy japán iskolás.

Screen Shot 2013-10-23 at 8.07.34.png

Na, Tamara elmegy a faszijával megbeszélni a kúrást, de hoppácsak, a haja, ami oldalt eddig látványosan ki volt borotválva, mostanra kinőtt, azaz ezt vagy a műsor előtt, vagy azt követően vették fel, az ilyen dolgok halálra idegesítenek. A pár nem túl nagy meggyőződéssel eljátssza az egy ideig külön futó, de most egymásra találó szerelmespár sztoriját, közben a kutyájuk rohangál mellettük a Duna-parton, a naplementénben. Komolyan.

Screen Shot 2013-10-23 at 8.14.01.png

Zsuzsi elviszi Bandit a családhoz, a fogadtatás baráti, mindenkinek bejön a faszi, a mama örül, Zsuzsi egyik haverja is, aki valamiért ott van a családi vacsorán. Bandi kicsit kényelmetlenül érzi magát, de ez hamar elmúlik, a fickó kibaszott szimpatikus, ha ezek ketten összejöttek, már megérte a műsort elkészíteni, és ezt most tök őszintén mondom. Az viszont hogy az üdítős palackokról a Viasat leszedi a címkét, mert a gyártó nem akart szponzorpénzt fizetni, az a legcseszlovákabb dolog, amit el tudok képzelni.

Screen Shot 2013-10-23 at 8.15.52.png

Gábor Adrit zargatja magánban, te, van egy feladatom, szervezz csajbulit. Ja, és szervezek neked mág egy randit. Mivel az eddigiek is olyan kibaszott jól sikerültek, így Andri kissé rezignált, de Gábor egy régi szerelmét szervezi be neki, így talán jobban sül el a dolog. Alexa is szervez magának egy újabb randit, ezúttal a csávója barátait akarja megismerni, mert ha azokkal kijön, akkor nem lesz gáz. Adri partnere egy régi szerelem, akivel tíz éven át volt együtt, igaz, jó tíz éve volt már ez, tehát a fickó véleménye nem túl releváns a jelen helyzetet illetően, de sebaj, meghallgatjuk amint leszúrja Adrit, és cinkeli vagy öt percig. Igen hasznos ki beszélgetés, de a végén Adri azt mondja hogy kirángatták az apátiából és hajlandó tovább keresni az igazit, szóval ezt is könyveljük el sikernek. Alexa egy parkban találkozik a fickó spanjaival és a szponzorcég felcímkézett italát isszák, a két spannak bejön Alexa, még a végén itt is kialakul valami.

Screen Shot 2013-10-23 at 8.20.03.png

Az utolsó szegmens a buliról szól, Adri szervezi, mindenki ott van, ajándékoznak és isznak, hozzá beszélgetnek is, és elhangzik a tételmondat: Tamara pinéja bizsereg, és ez a lényeg, kérem szépen, a párkeresés alfája és omegája, mert ha nem bizsereg, akkor baszhatjuk az egészet.

Köszönöm a hat héten át tartó megtisztelő figyelmet, ebből a műsorból második évad nemigen lesz, viszont ha van isten, akkor az Éden hotelből harmadik igen, és akkor majd jövök és hogyvoltozok megint. Addig is tessen olvasgatni a blogot, kiváló szórakozás.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2013.10.23. 10:30:11

Már a Viasat3 se a régi, de legalább a HV-k igen..:)

én már a fény gyermeke vagyok 2013.10.23. 19:07:52

Sehol egy kép Tamara bizsergő csúnyájáról. Értem én, kevésbé hangzatos címmel nem jönne össze ennyi comment.

sixx · http://comment.blog.hu 2013.10.23. 19:16:16

@én már a fény gyermeke vagyok: olvasd el, nézd meg, ő mondta. ki ígért neked pinát, he?

Pácsó Ármándó 2013.10.23. 19:24:11

@sixx: Az ÉH3-ról van valami újabb infód?

2013.10.23. 22:11:08

@sixx: Én nem tudom,mennyire koplaltatják szegényt otthon,de már minimum egy műpuncit vehetne neki valaki karácsonyra.
Mert állandóan erről csérrog.

Ditti82 2013.10.24. 09:06:24

Igenigen, jöhetne már az az ÉH3! :D

Eukaliptusz 2013.10.24. 15:37:04

azóta se hagy nyugodni, hogy adrienn csávója honnan volt ismerős.
valaki segítsen, mert már az agyamra megyek vele.

Varbaro 2013.10.24. 21:40:18

színvonal alatti volt ez az egész, sokszor már én éreztem kínosnak a jeleneteket
süti beállítások módosítása