Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szerelem a láthatáron 1x05 - Egy csók és más semmi

2013. október 16. 09:00 - sixx

Az előző adásban Adri kihajította a szakállast, Tamara elment lőni egy rendőrrel, Alexa rájött, hogy a sötétben minden kecske fekete, Zsuzsit meg szopatták, mire meg kiszállt, de aztán visszajött. A szokásos kvaterkázással indítunk, Gábor körbekérdez, hogy kivel mi van, Alexa aszongya, hogy a vakrandis sráccal akkor sem dugna, ha nem lenne több hímnemű egyed a bolygón, Tamara meg elmeséli, hogy talált egy képet az expasijáról a Facebookon, amin valami luvnyát ölelget, és az milyen már.

Screen Shot 2013-10-16 at 5.40.33.png

Egybites Alexán kívül mindenki értetlenkedik, de hát kihajítottad, mi ezzel a baj? Hát hogy az arcomba tolja. TE MEG EGY TÉVÉMŰSOR KAMERÁI ELŐTT HAJÍTOTTAD KI ÉS MOST ABBAN RANDIZOL, mondják neki, de nem érti. Alexa bólogat, igaza van. Anyám, borogass. Gábor második randira küldi Tamarát a rendőrrel, Adri meg kap egy új partnert és feladatot is, de mire végigmondhatná, Zsuzsi öblös hangon a méretekről érdeklődik, és amikor Gábor rápirít, hogy nem kurvára mindegy, mekkora a farka, úgy tesz, mint aki nem is az intim méretekre célzott sután. A tátott száját elnézve Zsuzsinak kurvára nem mindegy a méret. Adri feladata: nem bunkónak lenni a randin, amire dögösen kell felöltözni. Karikafülbevalóval, ami a dög jele Gábornál. Bon chance, köszön el Gábor elegánsa, Zsuzsi megjegyzi, hogy ez biztos anyázás.

Screen Shot 2013-10-16 at 5.44.22.png

Tamara felveszi az ünneplő napszemcsit és felmegy a hegyre randizni a rendőrrel, aki egy rétesezőhöz viszi, majd sétálna vele, de Tamarát csak az exe és annak Facebook-kilengése izgatja, végig a telefonjét baszkurálja és leszarja a rendőrt. Namármost ez vagy egy nagyon türelmes rendvédelmi szakember, vagy a vágó volt nagyszerű, mert nem látjuk azt a pillanatot, amikor Tamara kezéből kiverik a telefont, beletapossák az avarba majd lehugyozzák, pedig tuti volt ilyen. Én a rendőrember helyében otthagytam volna a nőt a picsába az első adandó alkalommal. Este beszámoló Gábornak, elég bunkó voltam, ismeri be Tamara, mindenki bólogat, az voltál baszki. És Adri randevúja?

Screen Shot 2013-10-16 at 5.50.11.png

Kezdjük a dögösséggel, ami nem jött össze, a zöld turkálós ruha nem volt túl előnyös, és a karikafülbevaló sem valósult meg, pedig. A partner ráadásul egy nagyon fura csávó volt, aki első körben magázta Adrit, viszont le akarta nyűgözni, ezért egy kibaszott drága francia étterembe vitte, homárt enni. Ez akkor vált teljesen nevetségessé, amikor kiderült, hogy egy számtech boltban mindenes, havi nyócvanér', abból nem fussa homárra, ugyebár. Adri viszont betartotta az utasításokat, így a randi unalomba fulladt, a legizgalmasabb mozzanata az volt, amikor a csávó elvágta a kezét a homárral. Soha többé, mondja Adri, és igaza van. Gábor Alexának és Zuzsinak is feladatot ad: egy teljes napot kell eltölteni partnereikkel, előbbinek Balázzsal, akibel kajakozott, utóbbinak meg kopasz Bandival, a kétgyerekes apukával.

Screen Shot 2013-10-16 at 5.57.57.png

Zsuzsi ettől megijed, mert ő jókislány és panaszkodik az anyjának, hogy nem akar ott aludni Bandinál. Hát majd hazajössz, ha nem érzed jól magad, mondja az anyja, ja, tudod, hogy én mindenhonnan hazajövök. Ez ismerős, én egyszer hullarészegen Paraliáról indultam haza valami vélt vagy valós (valós!) sérelem miatt, de a haverjaim utolértek. Alexát már sokkal kevésbé rázza meg a dolog, menjünk. A cél az ő esetükben a Velencei-tó, ahová stoppal igyekeznek eljutni (ezt ki a pöcsöm találta ki?), ami nem jön össze, és az eső is elered, de mákjuk van, mert az egyik parkolóban álló autó sofőrje elviszi őket csak úgy, szívjóságból (SZARKAZMUS ALERT). Bandi autóval megy Zsuzsiért, és viszi el egy haverja házába, aki éppen külföldön tartózkodik.

Screen Shot 2013-10-16 at 5.58.27.png

Alexáék kicsit kínlódnak a szálláskereséssel, de megoldják, majd elmennek bevásárolni, mert lecsót főznek. Csípőset, mert Alexa azt szereti, a csávó viszont nem, bár az senkit nem érdekel. A randi egyébként tök jól zajlik, ezek ketten jól elvannak egymással, a lecsózás után még a tópartra is lemennek, ahol elcsattan az első csók, asszem Alexa révbe ért. Zsuzsi és Bandi is kiválóan szórakozik a házban, ahol van egy szép kert, nyugágyakkal (Zsuzsi majdnem leesik az egyikről), és Bandi grillez egy kicsit, közben a Világ Nagy Dolgairól beszélgetnek, majd bicajoznak egyet, ami alatt kiderül, hogy Zsuzsi szakmabelivel soha nem randizik, mert a szájára veszi a szakma, meg eleve, ő látta a turnézás alatt, hogy mi megy. Győzike, nehéz napjaid lehetnek most.

Screen Shot 2013-10-16 at 6.11.51.png

Míg ezek ketten a randizással vannak elfoglalva Tamara a barátnőinek panaszkodik az exére, aki a Facebookon, satöbbi, ez annyira unalmas és mesterkélt szál, hogy nem is érdemes foglalkozni vele. De kell, mert este elmennek egy buliba ahol DJ Ex szolgáltatja a zenét, és igen, ott van az a picsa is akivel fotózkodott, ugyanabban a ruhában, mint a képen (olcsó kurva), és képes szívecskét rajzolni a levegőbe a pasinak, amitől Tamara láthatóan kiborul. És ennyi, ezt a szálat majd csak jövő héten oldjuk meg, már ha egyáltalán. A finálé következik, kitartás.

Screen Shot 2013-10-16 at 6.14.18.png

Screen Shot 2013-10-16 at 6.14.35.png

A sorozat epizódjainak ismétlését a Viasat3 szombaton délutáni műsorában lehet elcsípni. Az új részeket kedd esténként 21:25-kor adják.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sokorai_Atala 2013.10.18. 10:28:31

Szegény Adri pasija, mennyiért égethette magát:)))Amúgy neki lesz a legnehezebb találni valakit, mármint a valóságban, tekintettel a csalódásaira, az elvárásaira és a viselkedésére.
süti beállítások módosítása