Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Haláli zsaruk 1x10 - In-Laws Vs. Outlaws

2013. október 16. 11:00 - Gabba

Parkolóházban nyitunk véres csendélettel: szétlőtt kocsik, szétlőtt pénzesbőrönd, szétszóródott papírpénz, közte elszórtan négy hulla. Védőmellényes zsaruk érkeznek a helyszínre, vezetőjük Dan Noone, szakállas kemény zsaru, akit a Lostban még Frank Lapidusnak hívtak, de azóta nyilván pályát módosított. Az egyik kocsi alól rémült szemtanú mászik elő, a kocsijában szundikált és arra ébredt, hogy ismeretlenek spanyolul kiabálnak egymással majd heves lövöldözésbe kezdenek. Neki már az emléktől is felkavarodik a gyomra, gyorsan el is rohan a klotyóba hányni egy jót. Dan szolgálati laposüveget vesz elő a zsebéből és jól meghúzza, hát igen, elkél ide a védőital.

In-Laws01

A terápián az anyós, mint a párkapcsolatok hátramozdítója a téma, a nők azt panaszolják, hogy a pasik még mindig anyukától függenek, közös unalmas karácsonyozás, közös hálaadás, novhét, 'gusztus húsz, boáff. Wes maghoz veszi a szót és kifejti, hogy náluk annak idején ez nagyon jól működött, az ő erőfeszítései révén sikerült mindenféle konfliktust elsimítani a saját anyja és Alex között olyannyira, hogy a két nő azóta is nagyon jóban van – mondjuk az kicsit ront az összképen, hogy ő időközben elvált Alextől. Nem csoda, ha a csoport tagjai dr Ryannal az élen szkeptikusan hümmögnek. Travisnek SMS-e érkezik, volt főnöke írt, érdekes meló van kilátásban, a két nyomozó emiatt szokás szerint idő előtt lelép.

In-Laws02

És máris lefékeznek az ominózus parkolóházban, itt kiderül, hogy Dan Noone korábban Travis főnöke volt a kábszeres csoportnál. A mostani lövöldözés is bandaleszámolás lehet, és sajnos a beépített informátor is a hullák között van. Dan mesél a szemtanúról, aki azóta is a klotyóban ücsörög, nézzük már meg, mégiscsak eltelt már vagy fél óra. Bekopognak, majd benyitnak, de a kalitka üres, a madárka már rég kimászott az ablakon át. Sutton parancsnok összehívja az érintett területeket és eligazítást tart. Az eltűnt szemtanú Charles Perez, limuzinkölcsönzőt üzemeltet, lehet, hogy tényleg véletlenül keveredett bele a leszámolásba, de akkor miért szökött meg? Ebben segítségükre lehet az eltűnt személyek osztályának vezetője, az éppen érkező Fred Bendek. Ez meg korábban Wes főnöke volt, szépen összejöttünk. Fred oldalán kisméretű véreb, a neve Hógolyó Kettő, az elődje, Hógolyó Egy valami bevetésen hősi halált halt, Wes szomorú arccal fejezi ki sajnálatát. Fred már nyomozott is kicsit az ügyben, a limókölcsönzős valódi neve Carlos Perez, már kétszer ült, de most talán már jó útra tért.

In-Laws03

Fred a kutyával kivonul a parkolóházba, szaglásznak, nézegetnek, majd Frank leül és várja, hogy a helyszín beszéljen hozzá. Travis megütközve figyeli a tőle idegen módszert, egy idő után nem is bírja tovább, és „gyerünk nyomozni" felkiáltással magával vonszolja West. Sikerült megszerezni Perez címét, kertvárosi ház, a két nyomozó fegyvert szegezve hatol be az ojjektumba, de odabent csak Perez rémült feleségét és lányát találják. Na meg pár köteg százdolcsist, a zasszony szerint ezt Perez hagyta náluk azzal, hogy menekülniük kell, mert valami csúnyán félrement. Kiderül, hogy Perez sittesként nem kapott hitelt semmilyen banktól, ezért kénytelen volt valami kartelltől kölcsönkérni, hogy elindíthassa a vállalkozását. Miguel Avilát kellett keresnie, aki autómosót üzemeltet, Wesék már indulnak is oda.

In-Laws04

Útközben arra jutnak, hogy a kartell valszeg valami komoly szívességet kért Pereztől, ez lehetett akár a leszámolás is a parkolóházban. Safari Car Wash, hirdeti a felirat a mosónál, kevésbé szimpatikus latino arcok figyelik az érkező zsarukat. Hát ezek nem igazán tűnnek egyszerű alkalmazottnak, ért egyet Wes Travis-szel. Az iroda üres, a pulton viszont ott figyel egy elölhagyott Skorpió géppisztoly. Ennek gazdája éppen a klotyóból lép elő, de a nyomozókat megpillantva gyorsan visszazárkózik. Kiszedni azonban nincs idő, mert megjelennek a kevésbé szimpatikus latino arcok és heves lövöldözéssel köszöntik a zsarukat. Shootout a javából, törnek be a szélvédők, durrannak ki a kerekek, lyukadnak át a karosszériák, a tűzharcnak Avila megjelenése vet véget. Elnézést kér a rendőröktől, félreértés történt, de hát ez ugye veszélyes környék, mindenféle alakok feltűnnek itt, a testőrei csak a munkájukat végezték, bár kissé valóban túlbuzgón. Amúgy elismeri, hogy valóban adott kölcsön Pereznek, aki mostanáig rendben törlesztett, de most valamiért bekattant és megfenyegette őt, Wesék bólogatva hallgatják a sztorit, de azt nem mondhatjuk, hogy nagyon meg lennének győzve.

In-Laws05

Wes SMS-t kap Fred Bendektől, az öreg talált valamit, irány a kapitányság. Útközben Travis kifejti, hogy Fred milyen nevetségesen dolgozik, ráadásul ugyanúgy nevezi el az új kutyáját, mint a régit, sőt aláírja az SMS-eket. Pedig kár becsmérelni, mert Fred olyan vérnyomot talált az egyik keréken, ami elkerülte a helyszínelők figyelmét, és nem tartozik egyik áldozathoz, sem pedig Perezhez. A bandaleszámolások során gyakran előkerül egy titokzatos El Ingeniero neve, ő a Mérnök, aki nyom nélkül dolgozik, Fred szerint ez a vérfolt tőle származik. Dan egyből tiltakozik, El Ingeniero csak kitalált személy, még soha senki sem látta. Ezen jól összevesznek, majd később mind a kettő saját volt emberével kezd beszélni. Dan segítséget kér Travistől, ő akarja felgöngyölíteni az ügyet, mert a főnöke szerint a cowboy zsaruk ideje lejárt, egy ilyen siker viszont újra jó poziba helyezné őt a kábszeres csoportnál. Fred hasonlóképpen Wes segítségét kéri az ügy felgöngyölítésében, mert ő meg attól tart, hogy az eltűnt személyek osztályát fel akarják számolni, őt magát meg nyugdíjba küldik, ha nem mutat fel valami új sikert.

In-Laws06

A két nyomozó persze mindent megígér a két korábbi mentornak, ezt el is mondják a terápián, a többiek meghökkenten hallgatják a sztorit. Szokás szerint jól összevesznek azon, hogy melyikük volt főnöke a jobb szakember, a dokinéni felveti, hogy ez is anyós vita, csak más megvilágításban. Wes persze tiltakozik, mire dr Ryan azt javasolja, mindketten hallgassanak saját ösztöneikre, az biztosan elhozza a megoldást.

In-Laws07

A zsaruknak sikerül lehallgatót szereltetni Perez unokatestvérének telefonjára, így Dan Noone hamarosan azzal jelentkezik, hogy Perez telefonált a rokonnak és találkozót beszéltek meg Marina del Reyben. A zsaruk két csapatra oszlanak, Wes Fred Bendekkel, Travis Dan Noone-nal áll össze. Az utóbbi páros Dan régi piros sportkocsijában ücsörög (amit a szakállas Trudynak hív), hogy abból figyeljék meg a Perezeket, közben egymás után rágják a pereceket. Az órán múlnak a percek, végre megérkezik Carlos és átül a limóba. Dan indít és rövid üldözés után sikerül elkapniuk Perezt, bár közben szegény Trudy alaposan behorpad.

In-Laws08

A kapitányságon kihallgatják, Perez elmondja, valóban szívességet kellett tennie Avilának, mégpedig azt, hogy a szállodában felvesz egy szőke hajú, fehér fickót és elviszi a parkolóházba. Ő így is tett, a szőke viszont, alig hogy kiszállt, elkezdett lövöldözni és az egész bandát kinyírta, majd lelépett. A fickó kb. 1,80 magas és egyik szeme zöld, a másik barna, szerencsére neki, Pereznek, sikerült meglapulnia, és pár köteg százast a nadrágjába rejtenie. Sutton lép be a szobába, megérkezett a kirendelt védő, ezért a zsaruk kimennek a folyosóra, amíg az ügyvéd az ügyfelével tárgyal.

In-Laws09

Az ügyvéd alig egy perc múlva távozik, a visszatérő Weséket Perez viszont azzal fogadja, hogy megváltoztatja a vallomását: nem volt semmiféle szőke gyilkos, ő lőtte le a bandatagokat a parkolóban. Wes és Travis egymásra néz, most ez mi, csak nem az ügyvéd szólt be valamit? Hogy is híják, James Wilder, na nézzük csak! A megbízólevélen lévő nevet lefuttatják a rendszerben, és tessék, nincs is ilyen nevű ügyvéd, akkor most nézzük meg a belső kamerák felvételét. A fickó azonban mindig úgy állt, hogy az arca nem látszott a felvételeken, de szerencsére az egyik üvegajtó visszatükröződéséből sikerül kikockázni az arcvonásait. Perez végül bevallja, hogy a szőke fickó elrabolta a feleségét és a lányát, és megfenyegette, hogy megöli őket, ha nem vállalja magára a bandaleszámolást. El Ingeniero a kamu ügyvéd, ez már tuti, csap egymás hátára a két nyomozó.

In-Laws10

Kihallgatás közben Dan és Fred felváltva kiabál be Weséknek mindenféle jó tanácsot, hogyan és mit kérdezzenek Pereztől, majd jól össze is vitatkoznak, az ordibálást hallgatva Wes és Travis egyetért, hogy inkább a két volt főnöknek kéne terápiára járnia és mostantól jobb, ha kihagyják őket a nyomozásból. Behozatják Avilát, mit tud El Ingenieroról, de az autómosó szakember továbbra is a magáét hajtogatja, ő nem tud semmit, akárcsak Manuel a Fawlty Towersben ('I know nothing'). Erre Wesék beszólnak neki, hogy ők most mintha mégis úgy emlékeznének, hogy az autómosóban Avila is lőtt rájuk, a független bíróság nyilván a két megbízható rendőrnek fog hinni, és akkor Avila mehet a dutyiba. A jómunkásember erre bevallja, hogy a Mérnök másnap reggelre tervezi elhagyni ezt a szép várost és országot.

In-Laws11

A felkelő nap így tehát valami magánreptéren találja hőseinket, ide érkeznek gyors tempóban. Jó is lesz sietni, mert az egyik hangárban álló dzsipben a Mérnök úr már éppen csavarja fel a hangtompítót a stukkerére, hogy kivégezze Perez feleségét és lányát. A zsaruk berontanak, újabb heves lövöldözés tör ki, Dan válla is megsérül, de végül sikerül ártalmatlanná tenni El Ingenierot és kiszabadítani a két nőt.

In-Laws12

A kapitányságon Sutton tájékoztat: Perez hajlandó vallomást tenni a kartell viselt dolgairól, ezért családjával együtt tanúvédelmi programba kerül és ott jó lesz neki. Gratulál a fiúknak a sikeres nyomozáshoz, Wes és Travis szerény mosollyal igyekszik elhárítani a dicséretet. Érkezik Dan felkötött karral és bevallja, hogy rájött, a cowboy zsaruk ideje tényleg lejárt, neki is ideje már megkomolyodni. Majd Fred lép oda Hógolyó Kettővel és bevallja, hogy rájött, az általa alkalmazott módszerek nagyrészt tényleg elavultak, és az eltűnt személyek osztályának is ideje átalakulnia. Majd mindketten gratulálnak Suttonnak kiváló nyomozóihoz, komolyan mondom, tiszta gruppenszex, mindenki nyal mindenkinek.

In-Laws13

Az öreg zsaruk levonulnak a terepről, Wes és Travis elgondolkodva néznek utánuk. Majd figyeld meg, te is egy ilyen kutyával végzed, int Travis Hógolyó Kettő után. Te meg bennragadsz majd valami ócska sportkocsiban, viszonozza Wes.

Csendet kérünk, itt végre egymással egyetértő terápia zajlik.

In-Laws14

Címkék: haláli zsaruk
73 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pácsó Ármándó 2013.10.16. 19:13:29

Legyenmárittegykezdőhozzászólásamireidegyülnekasorozatotszeretőésahogyvoltírómunkásságátrajongvafigyelőbuzgóámdeszégyellőskommentelők!

Gabba 2013.10.16. 19:55:17

@Pácsó Ármándó: kösz, te megteszel mindent ezért :)

Gabba 2013.10.17. 08:07:45

ha valaki tudná a sportkocsi márkáját, megoszthatná

Pácsó Ármándó 2013.10.17. 09:06:06

@Gabba: A régi Mazda MX5-re hasonlít

Gabba 2013.10.17. 13:45:46

@Pácsó Ármándó: köszi, az lesz, valszeg az első széria '90-ből, pislogós fényszóróval és alatta beépített ködlámpával

higeona 2013.10.17. 14:20:22

@Gabba: @Pácsó Ármándó: De hol van mindez KITT-hez képest!

Gabba 2013.10.17. 14:40:09

@higeona: igaza van kegyednek, és még az is kérdés, KITT elműködik-e töpörtyűvel is

Pácsó Ármándó 2013.10.17. 14:49:26

@higeona: Kezitcsókolom! A Köjáltól? KITT tetszik keresni?

higeona 2013.10.17. 15:13:13

@Gabba: Azt az elvet vallom, hogy ami elműködik töpörtyű nélkül (ami lássuk be sokkal nehezebb feladat), az tökéletesen elműködik töpörtyűvel is. De ha mégsem, akkor majd megeszem én azt a töpörtyűt!
@Pácsó Ármándó:

higeona 2013.10.17. 18:00:55

Semmit sem, csak, hogy érzékeltessem, hogy milyen faarccal fogadtam a hozzászólásodat. :)

higeona 2013.10.17. 18:18:04

@Pácsó Ármándó: Az előbb nem tudtalak megidézni. Talán most.

Gabba 2013.10.17. 18:19:10

@Pácsó Ármándó: @higeona: bocs, de én meg felvihogtam rajta, látszik, hogy már az oviban is Travis volt a jelem

higeona 2013.10.17. 18:27:18

@Gabba: :D Direkt próbálok habituálódni. Travis? Én ezt nem hangoztatnám. Persze, ha Te nem tartasz Biritől, meg az ő kupáncsapásától...

Gabba 2013.10.17. 18:35:29

@higeona: Margittal nyílt kártyákkal játszunk, ő kötöget én meg hadonászok a füstölt kolbásszal

Pácsó Ármándó 2013.10.17. 18:42:02

@Gabba: Kérd + lécci Higeonát, hogy adjon útmutatót a nevéhez, mert az agyam mindig Higiéniának fordítja le először

higeona 2013.10.17. 18:58:58

@Pácsó Ármándó: Már nem is beszélünk? Na, szép! Akkor jusson eszedbe rólam mindig egy ronda, pocakos karatemester! (nem, nem tisztaságmániás)

Pácsó Ármándó 2013.10.17. 19:39:06

@higeona: De, csak én is gyorsan hatib.., nem, halibitu..., nem, hatibidudálok na! :-)
Te vagy a Kungfu Panda?

Gabba 2013.10.17. 20:25:37

@higeona: akkor neked is mondhatják, hogy nefürgyéle? :)

nyauuuuu 2013.10.17. 22:09:20

@higeona: Én egy ilyet találtam, de a képein nem pocakos, és nem is pont így írja le a nevét. Szóval kérek linket a pocakoshoz.
en.wikipedia.org/wiki/Higaonna_Kanry%C5%8D

higeona 2013.10.18. 08:31:34

@nyauuuuu: Nyertél, ő az, a név különbözősége, szerintem, az átírások közötti eltérés miatt van. És tudom, hogy nem pocakos, csak azt akartam, hogy Pácsó egy kicsit megrettenjen.

Gabba 2013.10.18. 09:14:17

@higeona: igen, ő tényleg olyan megrettenő típus...

higeona 2013.10.18. 09:42:35

@Gabba: Még lehet, hogy ronda, pocakos karatemester-fóbiája van. Majd Nyau kikezeli.

Pácsó Ármándó 2013.10.18. 13:09:54

@higeona: Nekem Skoda-fóbiám volt bordóban, de azután megnéztem rendesen a típust és hirtelen kiderült, hogy nincs is!
Akkor rettennék meg ha kiderülne, hogy nem vagy egy csinos/fiatal/"tehetséges"/tigrisszerető/nemdohányzó/káros szenvedélyektől nem mentes/stb....

higeona 2013.10.18. 14:50:15

@Pácsó Ármándó: nem vagyok suta trabantos banya, oké?!?!

Pácsó Ármándó 2013.10.18. 20:56:03

@higeona: Nyugi Higi, szeresd Pocakot(!)
a részleges karatemestert :-)

higeona 2013.10.19. 08:07:02

@Pácsó Ármándó: Nyugodt vagyok. Azon gondolkodom, hogy honnan veszitek ezt a sok sületlenséget arról, hogy csinosokosfiatalstb vagyok. Ennyire bíztok Gabbában? Mármint Te és Biri.

Pácsó Ármándó 2013.10.19. 08:19:36

@higeona: Gabbában feltétlenül, hiszen már 200 hogyvoltot írt és Ő is okos, mint Én. Olyan hogy "Te és Biri" nincsen.

higeona 2013.10.19. 16:58:02

@Pácsó Ármándó: Óóóóó, bocsánat, csak Ő (mármint Biri) is, úgy tűnt, elsőre elhitte, amit Gabba mondott rólam. Te meg mondjuk másodikra. Ez volt a csoportosítás alapja. Én kérek elnézést.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.19. 18:22:10

@higeona: @Gabba: Nekem Pista mondta, és hiszek neki.

Travis. Már nem haragszom rá mióta kiderült hogy...Meg mióta együtt zümmögünk a Főfelügyelővel és sugározzuk a nyugalmat.
(persze utoljára még kuponcsapom T-t)

Ja, Higi, a faarcos beszólásod MENŐ! :DD

Gabba 2013.10.19. 22:06:24

@higeona: @Pácsó Ármándó: @aggyistenbiri: én még voltam kisdobos, és ott az első pont az, hogy a kisdobos mindig igazat mond

Gabba 2013.10.19. 22:39:57

@Pácsó Ármándó: jóvanna, közben én is utánanéztem, tényleg a 4.

Pácsó Ármándó 2013.10.19. 23:01:44

@Gabba: Hát én se fejből :-)
De Higeonával csak hasból tódítottál, ugye? Persze lovagiasan!

higeona 2013.10.20. 21:02:17

@Pácsó Ármándó: Sajnálom, de ha elmondanám, meg kéne öljelek. ;)
@aggyistenbiri: Köszi :) Én meg nem mertem konkrét véleményt nyilvánítani előtted, mert a végén még lecsapsz egy sodrófával. Szóval: Még az is lehet, hogy Travis fejlődik.
@Gabba: :)

Gabba 2013.10.21. 07:59:00

na, miután sikeresen túlléptünk a személyeskedő vonalon, javaslom, dobjunk össze egy jó magyar címet az epizódnak, ha már anno a TV2 nem adott neki. én az Anyósok és anyaszomorítók verziót dobom be.

Gabba 2013.10.22. 08:19:47

@Pácsó Ármándó: aki csak olvasta, az is játszhat

de ha senki nem akar piros pontot szerezni...

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.22. 11:18:15

@Gabba:
(mert szeretek hülyét csinálni magamból a nyilvánosság előtt,csak azért)
Anyósnyelven Innen és Túl

Pácsó Ármándó 2013.10.22. 18:32:01

Na jó, találtam másikat, hogy ne legyen vita:
"A titokzatos idegen"

Gabba 2013.10.22. 18:54:33

@aggyistenbiri: @Pácsó Ármándó: nem az együtt-töltött fokhagymás kolbászok miatt, de Margité jobb.

sőt még csavarok egyet rajta: Túl az anyósnyelven

Pácsó Ármándó 2013.10.22. 19:07:52

@Gabba: KITTalálom ám, hogy le(zsíros) kenyerezett egy kis töpörtyűvel!

De miért csavargatod Margitot, sőt?!

Pácsó Ármándó 2013.10.22. 21:59:56

@Pácsó Ármándó: Mivel olyan nagy a csönd és nem jelentkezik senki sem errefelé, teszek még egy kísérletet a piros pontért:

Száraz ágyon ül egy Gabba, szomorúan éhezik
Elvesztette töpörtyűjét, vacsorára mit eszik?
Tán zsírozzon meg egy deszkát elejétől végéig?
Vagdaljon rá lilahagymát, míg bele nem könnyezik?
Vagy legyen inkább császármorzsa, ínyenceknek étele?
Mellé egy kis Casu Marzu? Nem! Ez nem jó! El vele!
Töpörtyű kell, csak az segít, megmondta a Kormány is
Van toportyán! – kiált Margit, mire Pityu: Noooormááliiis????!

Pácsó Ármándó 2013.10.23. 00:31:16

@Pácsó Ármándó: De ne elégedjünk meg ennyivel és emeljük a tétet! mit szólnátok a teljes pályamunkához? Ha egy percen belül nem érkezik ellenvetés, akkor már 2 azaz kettő piros pontért megy a harc.

Pácsó Ármándó 2013.10.23. 00:35:33

Éjfél elmúlt. A nyugovóra térőknek jó éjszakát! A még ébren maradókat arra kérjük, halkítsák le készülékeiket.
És most kapcsoljuk a Művésetek Palotáját, ahonnan élőben jelentkezik mindenhonnan kiküldött tudósítónk Holt Aladár!
Jó estét kedves hölgyeim és uraim! Ma este csak itt, csak most, csak önöknek egy fantasztikus előadással tudunk szolgálni. Már régóta vártunk valami hasonlóra és tessék, végre bekövetkezett! Színpadon a Móc Fülharmonikusok! Vezényel Jevgenyíj Poszthumusz!
- - - - -
Egy pillanat, egy pillanat! Most mondják ide a fülemre, hogy ők lesznek a meglepetés vendégek … Nem baj, majd meglepődök újból!
Következzen a Perzekútori Ugrócsoport! Tá-tám!
- - - - -
Mi? Hogy leugrottak a büfébe? Hogy a rosseb verje meg őket azzal a méteres …
Semmi baj, ez az élő adás varázsa!
Jöjjön akkor a tartalék tartalékja, P. Ármándó köszörűs költő saját versét olvassa fel magában, beleértve az ismert és a még nem ismert részeket is! Fogadják sokk szeretettel!

Száraz ágyon ül egy Gabba, szomorúan éhezik
Elvesztette töpörtyűjét, vacsorára mit eszik?
Tán zsírozzon meg egy deszkát elejétől végéig
Vagdaljon rá lilahagymát, míg bele nem könnyezik?
Vagy legyen inkább császármorzsa, ínyenceknek étele
Mellé egy kis Casu Marzu? Nem! Ez nem jó! El vele!
Töpörtyű kell, csak az segít, megmondta a Kormány is
Van toportyán! – kiált Margit, mire Pityu: Noooormááliiis????!

A toportyán nagy és szőrős! Hogy lehetne megenni?
Maradt még az ürüzsírból, nem lehetne bekenni?
Figyelj asszony! Ami farkas, nem lehet az töpörtyű!
Annak semmi értelme sincsen, gondolkozz te együgyű!
Tizennégybe én is ettem – topog be a nagypapa
A muzulmán nők Korán halnak! – pöndörödik bajusza
Evettkéből lehet vacsi? – érdeklődik Tompika
És a Margit lesz a köret! – búgja buján Kancácska

Csak a szegény hutt éhezik, hiába a vagyona
A töpörtyűt nem pótolja űrherkentyűs tarhonya.
Ezer piros pont jár annak, ki elveri az éhemet!
Nem sajnálom bármit kérjen! (De inkább ezt, mint pénzemet)
Homokdűnék tetejéről sötét autó érkezik
Nagyot ugrat, gyorsít, farol, csikorogva fékezik
Ledsort villant, ajtót kinyit, affektálva értesít:
KITTálalom önnek Ulam, amíg ide élkezik!

Jóllakott a kedvenc lényünk – dőlnénk hátra örömmel
De jót ettem, szomjas vagyok! Mi lesz már a sörömmel?
Száraz ágyon ül egy Gabba, szomorúan szomjazik
Mert a sört már nem írom meg, akár mit is történik!

Még egy ilyen hülye verset! – álmélkodna Onedin
Szerencsére nem olvassa, hajókázik odakinn
Wes és Travis se tud erről, hiszen éppen nyomoznak
Egymásnak és a rosszaknak bosszúságot okoznak.

Gabba 2013.10.23. 08:09:51

@Pácsó Ármándó: hát ez gyönyörű, megszavazok két extra, pepita csíkot a bundádra :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.24. 10:18:22

@Gabba: @Pácsó Ármándó: Azért a csíkokon kívül kapjon mán egy kupát is, ha már ilyen jól sikerült munkát adott ki. Még tetszett is.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.24. 13:27:59

@Pácsó Ármándó: Jár a piros pontos kupa, bármennyire is lelki-fizikai fájdalommal jár beismernem, de tetszett. Sajnos.

Pácsó Ármándó 2013.10.24. 13:36:05

@aggyistenbiri: Ha megoszthatok önnel egy személyes megjegyzést, mi bohém lelkek ezekért a pillanatokért alkotunk, mikor az ÉRTŐ közönség elismeri munkánkat!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.24. 13:57:46

@Pácsó Ármándó: Értő közönség mindig jelen van. A pillanat a ritka, amikor felcsillan a szeme. Most megtörtént.

Pácsó Ármándó 2013.10.24. 14:29:23

@aggyistenbiri: Akkor ebben kivételes kegyelmi időszakban kérjem privátba az egész alakos monokinis képet önről vagy azt már túlzásnak érzi?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.24. 14:36:36

@Pácsó Ármándó: Ehhez még kevés csíkja van, majd ha csillagjai lesznek. Pimasz.

Pácsó Ármándó 2013.10.24. 14:41:51

@aggyistenbiri: Bocsásson meg, nálunk Tigriseknél ez alaptulajdonság. Talán a hosszú és ruganyos farkunk az oka.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.24. 14:49:27

@Pácsó Ármándó: Vagy a szombréró miatt komolytalan és nevetséges az ajánlat.

Pácsó Ármándó 2013.10.24. 15:14:09

@aggyistenbiri: Világos beszéd! Be is írtam Önhöz az előjegyzési naptáramba, hogy "még kéreti magát"

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.24. 15:59:12

@Pácsó Ármándó: Ki kell radíroznod a naplódból. Egyrészt mert szoktam cigarettázni, ami fekete pont, másrészt én a gonoszokkal vagyok.

Gabba 2013.10.24. 18:12:27

@aggyistenbiri: @Pácsó Ármándó: lehet még évődni és így hangolódni ráfele a kövi posztra, ami a cekcuális fantáziát helyezi a középpontba

Pácsó Ármándó 2013.10.24. 18:18:00

@Gabba: Nekem arra nem kell gyúrnom :-)
Különben meg örülök, hogy végre jött már valaki más is. Mi van a többiekkel? Sztrájkolnak?

Gabba 2013.10.24. 18:52:06

@Pácsó Ármándó: lehet, hogy nem szeretik a költészetet?...

Pácsó Ármándó 2013.10.24. 19:08:08

@Gabba: Vagy engem :-)
Vagy verset írnak!
Vagy rajzolnak!

Gabba 2013.10.24. 19:17:21

@Pácsó Ármándó: vagy már a következő részt nézik, mert érdekli őket a téma ;)

Pácsó Ármándó 2013.10.24. 19:50:46

@Gabba: Melyikőjükről tudnád elképzelni?

Gabba 2013.10.24. 20:00:54

@Pácsó Ármándó: erre csak egyféle válasz adható, hogy ne legyen sértődés: mindegyikről

Pácsó Ármándó 2013.10.24. 20:12:38

@Gabba: :-)
Pedig hányan beugrottak volna!

Kedves kommentelők, hozzá lehet a Halálos Zsaruk sorozathoz is szólni, nem kell megijedni a sok OFF-tól!
süti beállítások módosítása