Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szerelem a láthatáron 1x04 - Tele lett Zsuzsi nunija

2013. október 09. 09:00 - sixx

Az előző rész hogyvoltjával indítunk ahogy kell, és a vége a múlt heti drámai csúcspont, a "Zsuzsinak elege van mindenből és kiszáll" című gondosan felépített és megírt műbalhé. Amit majd mostan feloldunk GáborCsárlival, akinek a szobáját a kellékesek rendezték be, ezzel az erővel a csajokat is be lehetett volna pakolni ugyanabba a stúdióba, de mindegy most már, ugorgyunk. Gábor szomorú, mert Zsuzsi kiborult, mert egy randipartnernek álcázott statiszta otthagyta a randin, a kétgyermekes családapa Bandi meg a gyerekeivel csinált programot, és ez így tarthatatlan. Tamara erősen koncentrál Zsuzsi mondanivalójára és megjegyzi, hogy ezek szerint tele lett a nunija, Alexa a pozitivitást hiányolja, Adri meg szarik az egészre. Zsuzsi látványosan kiszáll, ELSÖTÉTÜL A KÉPERNYŐJE, itt a vég. Tamara egy próbát tesz azért majd, amit Gábor nagy sóhajjal engedélyez, mert ő ilyen rendes ember.

Screen Shot 2013-10-09 at 4.39.29.png

Másnap a meglehetősen lesoványodott Alexát egy fotós hívja, állatokkal lesz fotósorozat egy menhelyen, vállalja? Vállalja, mert nem olyan fotózás lesz, mint amilyet Ciccolina szokott volt csinálni, hanem jótékony. Mivel kávészponzort nem talált a Viasat, a telefonozó Alexa kénytelen egy jelölés nélküli zacsiból lapátolni az Ominát. Ugrunk Zsuzsi házára, ahová megérkezik Bandi a svejci import Opel Calibrával, egy időben kurva sokat behoztak ebből a típusból, csak eszembe jutott, mint ahogy az is, hogy jugó konyakot csempészni nem nagyon lehetett benne, mert elég szűkös az erre rendszeresített csempészhely a kaszniban. Bandi azért jött, mert baszkurálja a lelkiismeret, meg a Viasat sem hagyta békén, és most randira hívja Zsuzsit, aki ennek annyira örül, hogy kicsit táncikál a hírre, és némi kötelező vonakodás után igent mond. Mivel a kamera mindezt mutatja, a műsorból való kiszállás kamuja ezzel bedőlni látszik.

Screen Shot 2013-10-09 at 5.01.49.png

Tamara erről mit sem tudva a lakásában(?) mászkál fel s alá, közben a haja végig egy oldalra fésülve rendületlenül, hogy láthassuk, micsoda vagány nő ez, hiszen ki van neki borotválva a haja oldalt, nahát. Felhívja interneten Zsuzsit, te én mostan rábeszéllek, hogy maradjál. Zsuzsi sokat sejtetően mosolyog, mire Tamara kitalálja, hogy valami történt, igen, mondja Zsuzsi, maradok, mert gyött a Bandi, visz randizni, engem meg érdekel a faszi és a szerződésben az van, hogy csak kamerák előtt találkozhatom vele. Na jó, ezt nem mondja, de akkor meg minek marad? Tamara örül, Zsuzsi is örül, mi is(?), a csajok meg a jó hírre bulit szerveznek, ami annyit jelent, hogy közös Skype-olás alatt isznak a kamera előtt, igazán épületes és ami a lényeg, SPONTÁN látvány, azt már meg sem jegyzem, hogy Zsuzsi reggel óta ugyanabban a blúzban izzad a negyven fokos melegben, az ilyen kontinuitási bakikkal nem elegáns foglalkozni.

Screen Shot 2013-10-09 at 5.03.12.png

Screen Shot 2013-10-09 at 5.03.17.png

Screen Shot 2013-10-09 at 5.03.53.png

Egy napot megint ugrunk, Adrit felhívja a szakállas ember, aki nem szereti az Ady-verseket, és közli vele, hogy elviszi valami koncertre. Ha van isten, a fellépő a Dalriada lesz, a parasztmetál legnagyszerűbb hazai képviselője. Alexa elmegy fotózkodni a kutyamenhelyre, nagyon cuki kutyákkal pózol sokat, közben a fotós megpróbálja felszedni - van egy olyan érzésem, ez egy randi, amit a UPC szervezett, de lehet tévedek. A képek nem rosszak, a csávó viszont folyamatosan kétértelmű megjegyzéseket tesz, amik kicsit feszélyezik a Címlaplányt, biztos nem szokott hozzá, hogy a seggét stírölje valaki. Tamara hozza az adás csöcsfaktorát amikor elmegy randira, amihez most nem ő választott partnert, hanem a Viasat, ráadásul szimpatikusat, rendőrt. A csaj meg a lőtérre szervezett találkához egy csíkokból eszkábált pólót vett fel, alá meg melltartót, mert kordában kell tartani a bóti emlőket.

Screen Shot 2013-10-09 at 5.14.49.png

Screen Shot 2013-10-09 at 5.16.07.png

A lövöldözés jól indul, a rendőr mindent eltalál, aztán meg nem, ezen röhögünk, mert a képek tanúsága szerint az egyre idegesítőbb Tamara (gyerekkorában verebekre lőtt légpuskával a nyomorult) meg igen, valahogy nem vagyok nyugodtabb. A lövöldözés közben elhangzik az est legfaszább mondata a lőtéren dolgozó alkalmazott szájából: a bukóalakokat egymás után, céláthelyezéssel leküzdjük. Pólóra kellene nyomtatni. Miközben Tamara lő, Alexa a szponzortableten a szponzoremailrendszeren érkezett képeket nézegeti, van köztük, ami jól sikerült, leginkább a kutyáknak köszönhetően. Gábor is bejelentkezik, jó volt a fotózás? Jó. Nem nyomult a fotós? De. És? Leszarom. Jó. Akarsz találkozni a múlt heti randipartnereddel, akit csak sötétben tapogattál eddig? Akarok. Jó, szervezem. Tamara a lövészet után a rendőrrel beszélget, és van egy olyan pont, ahol kezdem elhinni, hogy a nő képes természetes lenni, aztán jön egy mesterkélt gesztus, és minden ledől.

Screen Shot 2013-10-09 at 5.22.46.png

Adri és a szakállas egy Budapest Bár-koncertre megy el, a randi első blikkre leginkább semmilyennek látszik, de az elemzés csak másnap jön, Gáborral. Tamara beszámol a lövöldözésről, és boldog. Senkit nem érdekel. Adri elmeséli, hogy Szakállas Gáborral elment a koncertre, ahol táncolás is volt, pedig a közönség többi része ült, mert nem azért mentek oda és fizették ki a belépőjegyet, hogy két nyomorult béna táncolását lássák, de ez nem érdekelte Adriékat. A randi vége meg az lett, hogy megbeszélték, hogy kémia nincs, dugás nem lesz, maradjanak barátok oszt szevasz. Zsuzsi nem érti, hát ez egy macsós alfahím, magas, jópasi, én vittem volna. Adri szerint Gábor nem hozzá való, mert nem tud versekről beszélni. Zsuzsi ezt már megérti, ő egyszer akart énekelni egy faszinak, az meg jelezte, hogy ezt inkább nem kellene.

Screen Shot 2013-10-09 at 5.27.17.png

Zsuzsit Bandi másnap lovagolni viszi, mármint lovon, ejnye, a lovász felpakolja Zsuzsit az egyik lóra, és nem esik le, nahát, utasításra a csípőjét is forgatja. Bandi bezzeg lezúg, de semmi komoly baja nincsen. Közjáték jön: Tamara otthon az expasija Facebook-oldalát nézegeti, és a csávó egy képen egy csajt ölelget, amin Tamara kiakad, hát faszom, mi ez már? Zsuzsi és Bandi a lovaglás után kajálni megy, kezd valami kialakulni közöttük, vagy csak kibaszott naiv vagyok. A kajálás alatt Bandi kiböki, hogy zenészcsaládból származik, csak tehetségtelen, így nem erre a pályára lépett. Zsuzsi meg elárulja, hogy 12 éves kora óta ilyen az alakja, egy-egy.

Screen Shot 2013-10-09 at 5.32.23.png

Screen Shot 2013-10-09 at 5.48.01.png

Alexa a Duna-parton találkozik a vakrandis faszival, akivel soha többé nem fog, ez nagyjából öt perc után egyértelmű, hagyjuk is ezt a sztorit a fenébe. Tamarát este meglátogatja egy barátnője, lesz kinek panaszkodni az exéről egy üveg rozé mellett. Hát ez a rohadék becsajozott. Ölelget egy csajt. A geci. Tamara meg a TÉVÉBEN RANDIZIK MINDENFÉLE FASZFEJJEL, de ez nem zavarja. A barátnő erre közli, hogy Gergő kíszen van idegileg és szarul néz ki, mert Tamara elhagyta, és ettől a borotvált nő (nem ott, a fején, vagyis tudja a tököm) jobb kedvre derül. Micsoda faszság ez már. Közben egy árulkodó snittben kiderül, hogy a Viasat által sugallt esti időponttal nem stimmel valami: a redőny résein konkrétan napfény szűrődik be, ejnyemár. Jövő héten Tamara elmegy az expasi bulijára, és ha minden igaz, jelenet lesz belőle. Legalább valami történik is.

A sorozat epizódjainak ismétlését a Viasat3 szombaton délutáni műsorában lehet elcsípni. Az új részeket kedd esténként 21:25-kor adják.

10 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

malocz 2013.10.09. 11:27:24

Sixx, mekkora póló megy rád?

Majolie 2013.10.09. 11:40:28

Annyira látszott, hogy kamuhiszti, amikor Tamara rinyál a barinőjének, hogy hát az exe ölelget egy másik csajt. Mintha általános iskolások olvasták volna fel a szöveget.

Szelid sunmalac 2013.10.09. 11:51:40

Tudom, divat most ez a frizura, de ha ilyet latok, nekem mindig az jut eszembe, hogy biztosan operaltak az illetot.

Sudu 2013.10.09. 12:57:55

@malocz: Megkapja a pólófeliratot? :-)
Remélem, majd láthatjuk itt a blogon mi is azt a pólót!

Sokorai_Atala 2013.10.09. 16:21:02

Vicces volt. Az adás meg oly mű izé. Tegnap kitartóan végignéztem, de csak ez miatt itt fent:)

hehe64 (törölt) 2013.10.09. 16:21:24

De hogyan lett az Aranypart Adájából Tamara?

lutria 2013.10.09. 17:37:03

Bizonyára hagyná a producer hogy a műsorának az az egyetlen ismert szereplője amelyikkel lehet reklámozni a műsort egyszerűen kiszálljon...

sorica123 (törölt) 2013.10.13. 20:59:58

@Szelid sunmalac (Vigyazat! Hamisitjak!): agyműtétes frizura:) nekem is volt régebb, még amikor csak kezdték felkapni, de miután mindenki _nagyon_ rákattant, ugyanúgy voltam vele, mint Nyíregyházán a csőnadrág+talpnélküli száras tenisszel - megláttam egy kinyírt fejet és elővett a dögletes unalom. Úgyhogy most már szünetmentes a haj a fejemen.
Amúgy ez is egy olyan műsor, aminek a hogyvoltját olvasom, de nem láttam még belőle. Ha a két képernyő közül kell választni, automatikusan a noti elé ülök, tévézni inkább Anyukámnál szoktam, ő meg minden frászkarikát néz, csak ezeket a showkat nem. Valahol megértem a lelkivilágát, koliban a lakótársak VV-t, minden ilyet néztek, és hallgatni is idétlen volt:) közben meg olvastam a hogyvoltot.
süti beállítások módosítása