Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-Faktor 4x06, 07, 08 – A Tábor és a Mentorok háza 3 in 1

2013. október 07. 11:00 - Chat Géza

Drága X-Faktor-hogyvoltot olvasó emberek! Elnézést, hogy a múlt vasárnapi táboros részt nem hogyvoltoztam le időben, de ha az égető időhiány nem is, de legalább az szolgáljon mentségemre, hogy rohadtul érdektelen volt a legjobb 24-be jutásról szóló adás. Tudom, hogy ez nem az a hű de vicces műsor, de táborozás révén, egy utolsó napi tábortüzes kvantanamerázós vágóképre azért csak rábólintottam volna, ha én lennék a gyártásvezető, de ilyen még csak nyomokban sem volt. Helyette azonban csak úgy potyogtak a könnyek, és hömpölygött a dráma a képcsöveken át. Az alábbiakban két bő bekezdés lesz a táborról, amit majd a most hétvégi Mentor házas balhé fog követni. Nosza a továbbra!

alf.jpgIlyen demotiváló képet még életemben nem pipálta.

4x06 – A Tábor: Nem is tudom miről lenne jobb írni, a mentorok sminkszobás ingyenpogácsázásáról vagy a kihullott énekesek teljes megsemmisüléséről. Maradjunk a legfontosabb mozzanatoknál, az a tuti. Hegyi „KF” Ákos aszondta visszavett már az arcból, de így sem tudott mit kezdeni buzgó mócsing attitűdjével. Még a színpadra felengedő helyi atyaúristent is meg akarta ölelni, aki egy határozott „kösz, Orbán nem” –mel visszautasította a totál heteró férfiölelést. Nem is jutott tovább Kis Fröccs Ákos. Csordás „Gumimaci” Ákos tudta, hogy a táborban nincs barátság, le kell nyomni mindenkit, mint a blokkolóórát. Oda is tette magát. Az est momentuma: amikor Pál Benjámin satuba fogott fasszal a színpadon nekilátott a Coldplay Paradise című dalának, és Alföldi le is intette a picsába egyből és elküldte a vérbe. Ezen Gabika sérült be a legjobban, mert nehogy már ennyivel és így küldjék haza csórikámat. Alföldi a diktátor nem kegyelmez, nincs második lehetőség, ami amúgy is a negyedik lenne már, szóval ennyi untig elég volt Benjáminból. Ráduly Botond Manóra már ráparancsoltak a stylistok, hogy a bőrgatyát kurva hirtelen akassza szögre. Somorjai „Bestiák” Ilona érett nőként hódította meg a színpadot, bármit is jelentsen ez, de egy Deák Fecót rátennék arra, hogy neki eddig tartott a diadalmenet, mivel a férfi nézők csak nem egy kiöregedett puma Blikk címlapos képére fognak stikában rötyizni, a vállalati retyóban, ugye.

bocsánat.jpgA kép címe: Nincs bocsánat.

Olajos Eszter most nagyon megmutatta, hogy ő aztán nem tucat, de Alföldi továbbra sem engedett a bájnak, míg Geszti már dollárjelbe fordult szemekkel vizslatta a hamvas barack X-Faktor lányt. Danics Dóra a karcos hangjával telibe lihegte a mikrofont, de a közönségnek így is bejött, amit hallott. Ex pornós Krasznai Tünde Alicia Keystől énekelt valamit. Hát ez a torok tényleg tud valamit, de nekem a színpadi robotzsarus mozgás elég trágya, nem beszélve az elharapott szövegről. Egy gospell kórusba beválogatnám, de a mentor házba nem. ByTheWay, Molnár Melina, Nádas Barbara meg a többiek is jól énekeltek, de ami még jobb: volt és van is bennük valami, valami mai, amit képviselnek. Szikora korrektül megfogalmazta a ledöbbenést: Honnan jönnek, hol születnek EZEK? Bátky Zoltántól Gabika megint bekönnyezettk. Ott volt erős, ahol kellett, nem volt manír, nem volt sallang, keményen odabaszott a rock kalapácsa, na. És akkor a továbbjutók:

Szikora Róbert és a csapatok: MDC, ByTheWay, Fat Phoenix, Speak Up!, Sunset Strip és Wild Rhytm Smokers. Éljen a csikidám. Geszti és a 25 év felettiek: Bátky Zoltán, Bozsek Márk, Danics Dóra, Komondi Lia, Krasznai Tünde, Nagyváradi Nelli. Alföldi azt hiszi, hogy a 25 felettiek szobájába fog benyitni, de nem, meglepő módon a lányokat kapta: Batánovics Lili, Eckert Anikó, Molnár Melina, nagy Nóra, Olajos Eszter és Péterffy Lili. Még szép, hogy Tóth Gabika kapta a cuki fiúkákat: Csordás Ákos, Horváth Dávid, Karapándzsity Kristóf, Nagy Richárd, Ráduly Btond, Szabó Ádám és Tóth Marcell.

4x07 – Mentorok háza: Ahogy azt már korábban mondtam: sose néztem az X-Faktort, de a hogyan, mikéntekkel azért mindig is tisztában voltam, de az, hogy ennyire drámai és vészjósló alcímeket kell adni az egyes részeknek azt sose gondoltam volna (a tábor sem egy vidám asszociációra enged következtetni, na), ahogy ugye a 11 vagy 12 döntő is nettó faszság, mert döntő csak egy van. Na, de maradjunk csak ennél a vészjósló előselejtezőnél, aminek az első két percében dicső, magasztos heroikus zene szól, miközben minden továbbjutott énekes az archív felvételeken dicsfürdőzik, épphogy az üvegasztalra kihúzott csík kokain, meg a kőkemény zsuzsivonatba torkolló bulika nincs képernyőn. De a mennyből a pokolba effektre keményen rárepültek a vágószobában, és a zseniálisan működő néző-átbaszó-generátor is pörög, mint a motolla, mert már a mentorok sajnálkozását és az énekesek bánatos sírdogálását látjuk, ami alapján tökre be lehet szopni, hogy az idei X-Faktor ennyi volt, mindenki kihullott a gecibe, vége. De nem.

nagy feró.jpgA férfi tevepatás kép címe: Nagy Feró és az oldalválasztás problematikája, egy nadrághúzás margójára.

Jön Csikidám Robi, aki igazi gatyarepesztő, faszméregetős pózban dob egy seggest a badacsonyi vityilló kerti kőasztalára. Pazar kilátás, lemetszetlen szőlőtőkék…, én már fejben összeraktam a feladványt, hogy miért a bandák jöttek ide és nem a vézna lányok: lehet majd rotációzni két próba között. Nem ám. Szikora elmondja, hogy nem gondolkozott ám múlt éjjel, hogy kit juttat tovább, kajak nincs lezsírozva a továbbjutása senkinek, nincsenek csókosok, ez egy tök tiszta meccse lesz, csak jól kell muzsukálni, oszt annyi. De! Nem egyedül fogja eldönteni, hogy ki jut tovább és ki nem, mert pont itt van egy régi ismert arc, Nagy Feró (akit még köt a szerződése), aki volt olyan jó fej és eljött, hogy az antimetál sárga-fekete kockás ing plusz vajszínű gatya öltözetében feszengve elmondja a „jó munkát, jó szórakozást” jellegű nesze semmi bátorító szöveget, majd nekliáttak a megfeszítő munkának.

A Fat Phoenix újabb George Michael dala Nagy Feró szerint sima belvárosi utcai produkció volt. Ja, hát mert a dobos is énekelt, amit nem kellett volna. Nem volt ez vészesen kurva szar, de nem volt meg az a szikra. A srácok is jól érzik, hogy túlvállalták magukat, nem kellett volna a dobosnak énekre nyitnia a száját. Azt meg már csak én tenném hozzá, hogy ez a George Michael majmolás már több a soknál.

Az MDC következik, akik a szokásos felállásban tolják a megszokott szintet, szerintem ők se túl izgalmasak, de majd az instant benedvesedett tinilányok meghazudtolnak. Amint vége a számnak, már jön is a mit kezdjünk most magunkkal dilemma, senki nem tudja, hogy mi lesz, mikor jön az ítélet, kapnak-e pár keresetlen szót a mentortól vagy mehetnek-e a búsba. De Szikora se segít sokat a maga sziszegős útra bocsájtó köszijével. Istenes Bence is letámadja a srácokat, de mindegy is a szócséplés, amikor Bence szerkója igazi second handes kuriózum. Azt a hawaii mintás felöltőt csakis a Magnum sorozat szertárából vagy Uj Péter gardróbjából szerválhatták neki. Íme!

istenes bence.jpg

A Wild Rhytm Smokers tök faszán tolja a rokabilit, de lássuk be, ez két körig érdekes, maximum. A csapat mindenesetre bizakodik, pedig rohadtul nem kellene, mert így nagyon fog fájni a pofáraesés. De a magabiztos arcoskodás úgyis csak addig tart, amíg a mentorok elé nem csoszog a ByTheWay fiúzenekar, mivel az ő továbbjutásuk kétségtelen.

A Sunset Strip eddig halálmetálba oltott kaliforniai punkot játszott, most viszont átmennek visszafogott melankolikus, lágy hörgésbe. Ez csak a Tenacious D-nek áll jól, így csodára ne is számítsunk, pláne, hogy a frontember nem is tud kiénekelni pár magasabb hangot, amit a fenti szobában hallgatózó ellenfél zenekarok egyből szét trollkommentelnek, hogy sokat vállalat a fiú, ez nem az ő hangneme és így tovább. De a performance abszolút mélypontja az volt, amikor a basszer is becsatlakozott az énekbe egy hosszabb passzus erejéig. Azt a magyaros kiejtést csak a hangnemben alábukó szólam tudta feledtetni, amivel a zenekar hírnevét is sikeresen lerántotta a falunapi előzenekari szint dzsindzsásába. No mindegy, mert jön a Speak Up!. A zenekar, ami most nem bulit akar csinálni, hanem Robi szeméből csordogáló könnycseppekből élményfürdőt nyitni. Ééés a könnyek ugyan nem jöttek össze, de papírforma szerint ott kell lenniük az élő showban. De sanszosan nem X-Faktor kompatibilis a zenekar profilja, azonban csodák, kenőpénzek még mindig vannak, ezt sose feledjük el.

fat phoenix.jpgHülye kérdés: Ki tudna nekik nemet mondani?

Szikora és Feró privátban megbeszélik, hogy ki, merre, hogyan tovább. A fejvakarás leginkább a kiváló minőségű badacsonyi bor lötyögtetésében merül ki, de aztán csak beerőszakolják őket a jól megvilágított szobába, ahol már nagyban dúl a két zenész szájából kibukó észérvek háborúja. Na és akkor jöhet a végleges döntéshozatal kimaxolt bullshit-faktora, amikor Szikora, gyászbeszéddel kezdődő monológját vagy úgy fejezi be, hogy "élő show, csikidám, ámen" vagy úgy, hogy "ú, bocs, de mégsem." Röviden, tömören: a Sunset Strip nem elég profi. A Wild Rhytm Smokersből hiányzik a fűszer. A Speak Up! pedig, ami a frontembert illeti másodszor is kibukott a Mentorok házából. Szomorú szmájli. A ByTheWay tagjai egyenként szarok, de négyen, egy mindenkiért, mindenki egyért alapon viszont jók. Az MDC olyan, mint a Beatles, csillog a szemük, meg két lábon járó sunamágnesek, szóval igen. A Fat Phoenix kap egy sokadik esélyt, mert amit csinálnak az egyedi és különleges.

retró.jpg

Geszti és a 25 pluszos csapat kiválasztásában Zséda fog segíteni, akit Geszti úgy mutat be, mint AZ énekesnőt, aki már rengeteg dalát (Geszti Péterét, a biztonság kedvéért mondom) a slágerlisták élére juttatta, azaz majdhogynem szó szerint lapátolta Geszti házába a tömérdek jogdíjas lovettát.

Tetkós Nelli jön elsőnek, elég remegős kezdéssel. Ezt nagyjából Geszti is megerősíti, hogy csak félig hozta azt a szintet, amit elvárt tőle, de azt sem szabad elfelejteni, hogy ilyen csaj még nem rohangált az X-Faktor színpadán. De most fog-e? Komondi Júlia egy Mel C számmal jön, ami szép, de egyben uncsi is. Geszti kommentje újabb aranyba foglalandó gyöngyszem: „Ez olyan vendéglátós volt.” Bátky Zoltán egy Pink számmal érkezik és meg is vallja az igazságot, hogy 25 év éneklés után rohadtul meglepődne, ha azt kapná az arcába, hogy neki itt nincs tovább. A lágyabb részek nem fekszenek neki, de amikor kiereszti a hangját, akkor övé a színpad és tévénéző motoros anyukák szíve is. Ez tény.

Bozsek Márk Bruno Mars számmal jön, de ha a Boci Boci tarkát énekelné, szövegtévesztéssel, hamis hangokkal, akkor is továbbjutna, mert egy jobb kivágású v nyakú pólóban a színpadon simán beránt pár providentes hitelest, hogy az sms-szavazásba toljanak pár százezret.

bmárk.jpg

Krasznai Tünde engedi ki a hangját, de inkább nézzük csak a jól elkapott pillanatképet. Plusz az ő szereplése úgyis a szereposztó díványon lesz érdekes.

tündeperfect.jpg

Na, ő egy érdekes valaki lesz. (Geszti Péter)

Danics Dóra egy Radnóti vers feldolgozásával jön, mert most nem akarja szarrá énekelni az agyát, csak a lelkét akarja kiadni. A dalválasztás zseniális, pláne úgy, hogy jól is sikerült előadnia, de annyira, hogy Geszti majdnem bekönnyezett tőle. Zséda azonban nem tudja lenyelni ezt a produkciót. Még szerencse, hogy Ki A Faszom kategóriában veszi ki oroszlánrészét a műsorban.

bozsek márk.jpg

Na, gyün a mentor matek, hogy ki képernyőképes és ki nem. És akkor a szereposztó dívány: Bozsek „BK” Márk, azt fogják mondani, hogy protekciód van, de szarni rá, jössz velem az élőbe, csak a töröld a hitelem a Rózsából, kösz. Zoli jön, oszt mehet is haza, de nem búslakodva, mert ő már annyira jó, hogy nincs is szüksége az X-Faktoros vérátömlesztésre, mondja Geszti. Komondi Júlia sorsa van a terítéken.

Nagyon emlékeztetsz Kovács Katira. és ennél nagyobb bókot még soha senkinek sem mondtam. (Geszti Péter)

(Nem irigylem a kedves Gesztinét.) Majd hozzáteszi, hogy annyira azért mégsem, szóval a válasz: nem, nem itt és nem most.

iker.jpg

Ikertornyok. Vagy nem.

Mélytorok Tünde a szereposztó díványhoz vonul, majdnem be is térdel Geszti elé, de ennyire még nem 18+-os a műsor, meg ezt amúgy is csak én képzeltem oda, aljas módon, fene a gusztusomat. A lényeg, hogy nehéz vállalás lenne, de a bulvár-faktor elég fontos tényező, szóval ez a rizikót most bevállalja Geszti is. Na. varázslás. Jön a fifti-fifti rommá szopatós haláldráma, aminek a végén csak egy maradhat, pont úgy, mint a Hegylakóban. No, a szénné varrt lány nagyon too much, Danics Dóra meg nem bukhat el másodjára is, arra jó volt a Step Up!, úgyhogy Dóra mehet élőzni, Nelli meg nem. Ennyike.

tünde.jpg

4x08 – Mentorok háza:

Na, ez már mindennek a legalja. Az egy dolog, hogy megint úgy van beharangozva az aktuális rész, mintha vérben tocsogó haláltusa lenne képernyőn a következőkben és nem is énekelniük, hanem ketrecharcolniuk kellene a továbbjutásért. DE! Erre meg csak az tesz rá, de egy bazi nagy péklapáttal, hogy az Alföldi Mentor házát pásztázó jelenetekben, a lányok rácsodálkozása és „jaj, de izgulok és akarom én ezt az élő show” szöveg alatt a Downton Abbey zenéje megy. Úgy látszik a Dexter aláfestők már kikoptak a Való Világ szériákkal együtt. Na és amikor azt hinnénk ez itt már a drámázás jól megmachinált fellegvára, akkor mutatja be Alföldi a segítőjét, Keresztes Ildikót. Sírás a maximumon. Egyből úgy indít, hogy ő jobban izgul, mint maguk a versenyzők. A kis mártír mindenedet, Te!

nyestek.jpgAz a zöld lépő kurva jó

Alföldi és Ildikó elfoglalják tisztes helyüket, és meg is beszélik, hogy milyen baszottul nehéz ez a mentor-szakma. NAGYON. De azért jól fizet remélem. Jönnek a nyestek, elsőnek Olajos Eszter énekel szépen, tisztán, lazán, faszán. A mentoroknak is bejött, de kifelé menet Eszter azt találja mondani, hogy így családias légkörben, nulla nézőközönség előtt tök fasza, de az élő showban azért lesznek majd páran, anyucin meg apucin kívül. Szopper. Eckert Anikó érkezik meleg váltásban. A produkció nem volt ott, ezt Alföldi nyughatatlan tekintete el is árulja kapcsiból. Ildikó segít a döntésben:

Az a kérdés, hogy van-e még vócse?

Már bocsánat, de hogy mi a faszom van-e?

Molnár Melina a kocsmai zenegépekből kiűzhetetlen Metalica nótát énekli, a Nothing Else Matterst. Szerintem művi és szenvedős és nem jó, de Ildikó ficánkol a székében. Vagy felvillant a fosó-jelző neki, vagy nemtom mi van. És Alföldi szerint is picit modoros, de lehet, hogy átcsúszik a rostán.

botánovics lili.jpg

Péterffy Lili a Kispál Szívrablás című számával jön. Ez szerintem nem volt jó választás, de Alföldi és Ildikó odáig meg vissza vannak. A kérdés, hogy ez a varázs mennyire veszik el a színpadon. Mint egy lepkefing annyira. Szerintem Nagy Nóra jön, de lássuk be, nulla eséllyel, hiába énekel jól, ő nem lesz magyar Adele, pláne, hogy be is volt szarva éneklés közben. Ellenben Botánovics Lili. Alföldi dicsérő szavai nem a legegyértelműbb üzenetet közvetítik a lány irányába. „Hát örüljön már egy kicsit már, hát most már vége, most már úgyis mindegy.” Közben mosolyog, szóval fasza volt, még úgy is, hogy félt, mint az atom.

nagy fel.jpgNAGY FEL!

A döntés: Elsőnek Botánovics Lilit utaztatják meg a szopórolleren azzal a szöveggel, hogy műanyag módjára fél és reszket, de ezt Alföldi majd kigyepálja belőle a heti két élő show-ban. Nagy Nóra jön, akit Alföldi nagyon bír, de nem annyira, hogy hajánál fogva magával rángassa a pompába. Egy igen, egy nem, szóval a papírforma szerint most egy nemnek, majd egy igennek kell jönnie, hogy az utolsó kettőnél is lehessen feszkózni. Ezért Olajos Eszternek itt ér véget buli, Eckert Anikónak viszont ott a helye a műsorban. Lili és Melina várják az ítéletet. Előbbinek jár a nagy fel, utóbbinak meg egy vonaljegy haza.

hárem.jpg

Na, jön Gabika és a hét vadkan. Na, most már nincs hátranyalt haj, csak oldalra, majd műcsöcsöket kipakolva hívja nővérét, aki majd segíteni fog a nehéz döntésben. Egy jó tanács tőle: senki se legyen több annál, mint ami. Horváth Dávid kezd és a lágy részeknél erőtlenül, elcsukló hangon tolja a Behind Blue Eyes-t. A két Tóth meg csak ül ott, mint a pénzes mádámok, akik csak vizslatják a dzsigolókat. Csordás „Gumimaci” Ákos saját bevallása szerint se tud már nagyon többet mutatni, így reméli, hogy az eddig felállított szintet csak-csak megugorja most is. Gabika parancsóra bekönnyezik és a többi fiú is kihallja a távolból Ákos angyali hangját, amire mindenki elkönyveli magában, hogy már csak két hely van szabadon. (Hát, hóóógyne.)

Nagy Richárd egy Pink számmal jön, amivel szerinte megmutathat mindent, de ezt már párszor hallhattuk, én speciel már most ráuntam, de a két Tóth nem. Ráduly Botond is az érzelmekre utazik inkább és nem rockban engedi ki a hangját, hanem valami lírikus fosban. Jó választás volt és a Tóthék is bizakodnak, de nem annyira. Karapándzsity Kristóf érkezik, aki szerintem túl manírosan tolja azt, amit.

szex.jpg

Akkora szex van a pasiban, hogy az őrület. Tóth Vera

Ennyi. Amúgy már várom azt a mondatot Gabika szájából, amivel leoltja nővérét, hogy fogd már be bazmeg ez itt az X-Faktor és nem a koszos Megasztár, amit megnyertél! Tóth Marcell is megérkezik és nem túl kimagasló teljesítményt nyújt, de ezt majd megmondják az okosok. Ez a fiú küzd, lelkes, mint egy nyaligátor, legyen elég ennyi. Jön Szabó Ádám, aki egy szakítós számot énekel, mert ő is pont át tudja érezni ezt a szívfájdító dolgot (Helóka, apuci telós előfizetésén élősködő szingli csajszikák!) Az ő esete pedig az, amikor már a jó sem elég, mert túl görcsösen ott van minden hang. Anyám borogass.

szabó ádám.jpgA kép címe: Öröm, boldogság, szex és birkózás a rusztikus bútorok panoptikumában.

A nehéz szülés végeredménye: Horváth Dávid egy határozott nem boldogtalan tulajdonosa. Szabó Ádám túl jó, de, de, de ez már megint szopatás, hát persze, hogy mehet az élőbe. Nagy Richárd uncsi, ezért nem jön tovább, de azért privátban énekeljen, persze. Ezt érte teszik, ez neki jó.  Gabika sír is, jaj. Ráduly Botond Manóval sajnos nem fogjuk visszahódítani Erdélyt, úgyhogy ő se jön tovább. Tóth Marcell kap egy igent, de minek. Kristófnak ennyi volt, mert az ő ellenfele „Gumimaci, aki csont nélkül továbbjut, ugye. 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bukott madonna két nagy didivel 2013.10.07. 11:46:34

Köszi Gézu! jó lett, jó volt olvasni. :)

A D.Dóri nekem sem jött be ezzel a számmal ua. éreztem mint Zséda. Lelkiszegény vagyok-e? :)
Én haragszom, hogy visszahívták az előző mentorokat.

gizdacsavo 2013.10.07. 15:20:55

Külön öröm volt nézni, hogy az segített "szakérteni", aki tavaly magával vitte Jimmy fia Krisztiánt és Stone-t. :)

(Jó, nyilván nem ő választott, hanem az RTL, de ha már azt akarják elhitetni, hogy a mentor dönt, minek hozták vissza ezt a nőt? Olcsó volt, mert még él a szerződése?)

histrionic 2013.10.07. 17:25:02

Szerintem minden mentort elküldtek egy gyorstalpalóra, mert ugyanazokat a közhelyeket puffogtatják, mint elődeik. Kivéve talán Alföldit, bár benne is csalódtam, mikor továbbvitte Jennifer Annistont, ő kb. az a kategória, mint Adélka volt tavaly.
Viszont Péterfy Lili lenyűgözött, (nem a Kispál miatt :) a mackós srác is, akinek nem jut eszembe a neve, de Anti Fitnes Clubot énekelt, meg a By the way. Aztán az idei szériából ennyi. Még a Kimondhatatlannevű Kristófért fájt a szívem, perverz módon tetszett, de látom Verának is bejött.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2013.10.07. 19:02:32

@gizdacsavo: igen, én gesztin röhögtem, amikor mondta, h ő tökéletes döntést fog hozni, mint tavaly :D:D:D:D Tudjuk az eredményt :D

@histrionic: nem is tudom, nekem a PLili amolyan teljesen egy tucat. A végén nem tudtam, h melyik lány, melyik pl.

Flankerr 2013.10.07. 19:44:42

Na ez jó és szórakoztató HV lett. A képek priceless, csak így tovább, gratula.

vitaygeorgina 2013.10.08. 11:55:18

Nagyon jó a hogyvolt, és a lelkiismeretességed, hogy a tábor lemaradt részéről is gyorsan beszámoltál, külön dicséretet érdemel.
A képek a hashtagekkel nagyon viccesek :D

Gabi sokkal jobban működik, mint vártam. Eleve, Gesztit leszámítva az egész zsűri kellemes meglepetés. Gesztinek egy őszinte megnyilvánulása nincs (vagy ha van, akkor rossz az arcberendezése), de a többieken jól lehet szórakozni.

A kövérfőnixet már most utálom, a rockabilly vagy Emota zenekara mehetett volna helyettük. Főleg az énekes idegesít, olyan nagyképűség ül az arcán, hogy borzasztó.

A 25+ kategóriából Márk idegesít a tenyérbemászó képével, a lányok szerintem érdekes karakterek, Tündét mondjuk nehéz lesz úgy nézni, hogy ne ijedjek meg a szájmozgásától.
Márk helyett eredetileg Bátky Zolinak jobban örültem volna, de végül rájöttem, hogy jó ez így. Ebben a műsorban műmájerkedni kell, közös produkciókban segget rázni, after x-ben I. B.-vel jópofizni...Bátky ezeknek annyival fölötte áll, kihullott volna a haja az erőlködéstől, hogy ebben a műanyag közegben jól funkcionáljon.
A fiúk meg a lányok kategóriája nagyjából tök érdektelen.

bukott madonna két nagy didivel 2013.10.08. 12:32:57

@vitaygeorgina:

maximálisan egyetértek veled a leírtakban, Gesztinek is mennie kellett volna a lecsóba, tök hiteltelen.
A főnixes gyerek fog kihullani elsőnek, túl széles az arca és túl szarok. Bár lehet a Gáspár gyerek miatt megnyomják egy kicsit, köll a bulevááááár. vár. :)

Mondjuk én azzal sem értettem egyet, hogy a régi mentorokat visszahívták... minek, ha egyszer mentek akkor maradjanak ott. Rinyáltak vajon kis plusz lóvéért? de legalább a Malek nem jött vissza, bár ő volt talán a leghitelesebb anno.

vitaygeorgina 2013.10.09. 15:18:18

@bukott madonna két nagy didivel: Malek volt a leghitelesebb, de Adél továbbvitelével annak lőttek. A neve engem most már örökre arra emlékeztet, hogy nem a mentorok döntenek a továbbjutókról.

bukott madonna két nagy didivel 2013.10.09. 15:46:22

@vitaygeorgina:

ez is igaz :), vajon a Keresztes meddig ellenkezhetett, hogy tovább vigye JFK-t :D :D én a műsor felétől nem néztem, vállalhatatlan volt, de hála Candy-nek jó hv-kat olvastam róla.

bizzunk benne, hogy ez az évad talán jobb lesz. :)
süti beállítások módosítása