Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szerelem a láthatáron 1x03 - Zsuzsi felült a szopórollerre

2013. október 02. 09:00 - sixx

Rövid hogyvolt után (vízipipázó Adri, kínos randizó Alexa, bebaszcsizó Tamara és vadasparkban platformcipőben imbolygó Zsuzsi) a megszokott öt részre osztott képernyőn nyitunk a csajokkal meg Gáborral, aki hogy intelligensebbnek nézzen ki(?) szemüvegben vigyorog és érdeklődik, ki hogy van? Számmal! Tamara tízesen van, mert ő már csak ilyen életvidám bulis ribi, Alexa három, de vigyorog, Zsuzsi öt, Adri meg négy. Gábor is ötös. Alexa álmos, a csipa meg biztos bántja a szemit, én ilyenkor egyest mutatnék, Tamara énekel kicsit, sok mindent megmagyaráz a VV Gombár előadásában az egész országgal megismertetett jólvagyokigenjólvagyok előadása, mármint Tamara karrierjét és jelenlegi tevékenységét (egy tévéműsorban keres magának faszit) illetően. De már megint negatívak vagyunk, ejnye.

Screen Shot 2013-10-02 at 5.03.37.png

Adrit fárasztja a pasivadászat és a két gyerek, Zsuzsi meg a kamerába belerázza a plüss-szarvast, és mesél a vadasparkról, ahol jó erőteljesen megetettek egy hímszarvast. Ez egy nagyon vicces randi volt, mondja. Adri jól elvolt Gáborral, a szakállas macsóemberrel, aki a szakmában dolgozik mellesleg, így úgyis találkoznak majd, miért ne dugnának most, ugye. Adrinak a párkeresésben a testvérei segítenek, akik fiúk. Alexa, a hármas lelkiállapotban aszongya, Bencével nem fog fejlődni a dolog, mert ő nem tud vele együtt, az meg úgy csak szólószex, gyengébbek kedvéért maszturbáció, ez a műsor meg (sajnos?) nem arról szól. Bence fiatal még, de ezt csak érzi Alexa, nem tudja. A következő partnerét egy vakrandiban ismeri meg, a sötétben, mert rendes vakrandi lesz. Tapizni lehet, teszi hozzá Gábor sietve, Alexa ettől kicsit megnyugszik. A vakrandira a többi tyúk is rábukna.

Screen Shot 2013-10-02 at 5.10.28.png

Alexa a következő képsorokon öltözik és gondosan sminkel, hiszen egy randira, ami a vaksötétben lesz, EZ a legfontosabb. Aztán elmegy a szponzorhelyszínre, ami a Láthatatlan Kiállítás, és azért írjuk le a nevét, mert nagyon fontosnak tartjuk, tessék elmenni. Tévés szempontból persze nem annyira izgalmas a dolog, de ezt most hagyjuk. Zsuzsi egy haverját hívja, aki ért az autókhoz, és pont ráér, Zsuzsi autója meg pont beszart. Adri megy az öccseivel találkozni, arcról ismerős az egyik, de nem tudom hová tenni. Aztán megjön a másik tesó is, akit "itt ez az állat" mondattal köszöntenek, ő meg cserébe kedvesen azt kérdezi a nővérétől, hogy "te meg mióta vagy frigid?" Nice. Az Állat összefoglalja, miről szól a tévéműsor, Adri mesél, közben beugrik, az egyik tesó a Carbonfoolsban énekel.

Screen Shot 2013-10-02 at 5.15.28.png

Zsuzsihoz megérkezik Papi, a haver, aki majd megcsinálja az autót, ami lefulladt a vadasparkban. Égett olajszaga van a motornak. A szerelés közben Zsuzsi mesél a vadasparkról, és ismét pozitív, sőt, nagyon is, nem is értem, mi a faszért kell neki az interneten párkresni. Aztán jön a feketeleves, két gyereke van, mondja Zsuzsi, Papi erre megmerevedik, akkor hagyd baszki, az csak baj, ha nem fogadnak el, akkor baszhatod, persze nem így mondja, mert ennél szofisztikáltabb, de mindegy. Na, ez megy még pár percig, here we go, Pósalaky bácsi.

Screen Shot 2013-10-02 at 5.20.47.png

Este lesz közben, be kell számolni Gábornak a napról. A képek tanúsága szerint a négy csaj visszavette azt a büdös göncöt, amit reggel viselt, mert ugyanabban a ruhában vannak, mint 12 órával ezelőtt. Mizu? Adri: jól vagyok. Tamara: várom a randimat, wakeboard yeeee. Zsuzsi: bizonytalan vagyok. Oszt mi van az internetes társkereséssel? Onnan nem jött össze valami? Meglássuk. Alexa: randiztam, de nem láttam, csak éreztem, de fasza volt. De ha ronda, nem találkozom vele többé. Na, akkor nézzük meg az éjjellátó kamera fényében, hogy mi történt este. A klasszikus zombifilmes éjjeli jeleneteire hajazó videón a zöldes árnyalatban pompázó szereplők szeme ördögien villog, Alexa vállán a varrás meg szinte kiugrik a képből. Alexa bőre puha, derül ki a kínos röhögéssel és seggtapizással tarkított randevú. "Feketének tűnik a hajad" - mondja a faszi, legalább van humora.

Screen Shot 2013-10-02 at 5.35.09.png

A beszélgetés a hobbi-utazás-kaland témakörben folyik, Alexát megharapta egy majom, mert alányúlt, ezen Tamara annyira röhög, hogy kis híján kiesik a képből. A randin kihívás elé állítják hőseinket, kapnak egy papírt, amire házikót kell rajzolni, szépet. A csávó egész korrekt házat rajzol, még a kéményből is jön a füst, jobbra, ami erős szexizmust jelent, mondja Zsuzsi, aki nincs persze tisztában a szexualitás/szexizmus közti különbséggel, de ezen elegánsan lépjünk túl. Alexa sincs, ha már itt tartunk, az ő rajza viszont kifejezetten béna. István, a randipartner arca Alexát megfogta elsőre, lesz következő randi. Gábor vált, Adri kap egy olyan randit, amin játszani kell - bezárják őket egy szobába, ahonnan ki kell szabadulni. Ugrunk másnapra, a csajok ébrednek, mellettük egy-egy stáb, így persze tök természetesen viselkednek. A budapesti vágóképek egyébként kurvajók, megjegyzem.

Screen Shot 2013-10-02 at 5.37.24.png

Szakállas Gábor és Adri elmegy a helyszínre, ahol tényleg egy szobába zárják őket, és onnan csak úgy tudnak kijönni, ha a feladatokat megoldják. Szabadulós. logikai videójáték, élőben. Szakállas Gábor 42 éves, de kinéz ötvennek simán. A kiszabadulás nem megy, Ady-kötet viszont van, ez egy kínos pillanatot eredményez, melyik a kedvenc Ady-versed, kérdezi Adri, Szakállas Gábor meg hirtelen rávágja a Héja nász az avaron-t, mert arra emlékszik még gimiből. Előtte kínos, hosszú csönd. A kiszabadulós játék hamar befuccsol, mert Szakállas Gábort nem érdekli, Adri meg egyedül nem megy semmire a feladványokkal. Van egy telefon az asztalon, azon lehet szólni a portásnak, hogy mennének. S lőn.

Screen Shot 2013-10-02 at 5.47.34.png

Tamara végre mehet wakeboardozni, amit a várakozásokkal ellentétben nem vízparton kell csinálni, hanem a Hősök terén. Na jó, nem ott, a Városligetben, valami vizen. A faszi kigyúrt, Tamara bugyija máris nedves, láthatóan bejön neki a 13 éve wakeboardozó gyerek. Tamara röplabdázott, most éppen kickboxol. A randi nem meghitt hangulatban telik, hanem egy egész kis wakeboard-csapattal, de ahhoz, hogy Tamara felléphessen a deszkára, át kell öltöznie a szopnzorfürdőruhába, amiből természetesen kicsit kilógnak a műcsöcsöcsök, csak el kell adni ezt a műsort is valahogy. A wakeboardos ember elmegy menőzni egy kicsit, látványos, amit csinál, Tamara sikongat és tapsikol.

Screen Shot 2013-10-02 at 5.49.53.png

Ugrunk Zsuzsira, aki az online társkeresős oldalakat nézegeti, talál pár faszit, akik érdeklik, Papi segít neki a válogatásban. Nem sokra mennek, valami Erneszt nevűt hív fel Zsuzsi, és megbeszélnek egy randit, illetve nem, majd sms-ben megbeszélik. Hogy miért nem most, nem tudni. Papi szerint hang alapján a csávó fajin. Tamara feláll a wakeboardra, majd elesik, feláll, nem esik el, aztán mégis. És ez így megy egy ideig. A végén Tamara kikászálódik a vízből és mennek bambizni egyet, "de romi" mondja Tamara, és lehúzza a mentőmellény cipzárját, kirakja az árút és elkezdi kicsit kutyázni az előző fasziját. A női olvasó kedvéért mindjárt megmutatjuk Mr. Wakeboard felsőtestét. A beszélgetés kissé bizonytalan, két hosszú, lélekőrlő kapcsolatból kilábaló ember beszélget a semmiről. És akkor a felsőtest:

Screen Shot 2013-10-02 at 6.00.02.png

Egy nappal arrébb vagyunk, a csajok bejelentkeznek Gábornál, és megnézzük, mi történt Zsuzsi randiját a nethuszárral. Zsuzsi a találkára egy csöcsben erős, feszülős ruhában tipeg el, és ő ugyan időben ott van a helyszínen, de Erneszt34 késik. Roland néven mutatkozik be, ez vagy kontinuitási hiba, vagy a statiszta felejtette el a szövegét, de hagyjuk, nézzük a jóelőre tanulságosnak beállított kalandot. RolandErneszt34 nehezen talált parkolót, de kurvára szomjas. Nem párkeresős típus, mondja, a számítógép nem az ő világa, a haverok beszélték rá.

Screen Shot 2013-10-02 at 6.04.15.png

Kissé unott a csávó, antik kereskedő, és nem beszél sokat. Máskor bőbeszédű, csak most nem. Látható, hogy ez a randi sehová nem tart, de játsszuk végig, a kávét meg kell inni, ha már kikérték. RolandErneszt34 dugásban gondolkodik, Zsuzsi meg hosszú távban, de nem tudja kifejteni a dolgot, mert csörög a csávó telefonja, az meg felveszi, és lelép, mert fontos dolgot kell elintézni. Zsuzsi meg ahelyett, hogy felállna, és elmenne a picsába, ott ül. És vár. Sokáig. Aztán rácsörög a gyökérre, de ki van kapcsolva a telefonja. A csajok és Gábor kiborul, a tanulság: HA TÁRSAT KERESEL, NE A NETEN TEDD, HANEM A VIASATTAL, OTT NEM BASZNAK ÁT! Tamara leparasztozza a csávót, Adri ideges, ilyet nem lehet megcsinálni senkivel, mondja. Zsuzsi kínjában nem tudja, hogy sírjon vagy nevessen. RolandErneszt34, mekkora gyökér vagy te bazdmeg, a kávédat is kifizetteted a nővel, eh. Gábor azt javasolja Zsuzsinak, hogy hívja vissza Vadaspark urat, de érthetően ódzkodik a dologtól.

Screen Shot 2013-10-02 at 6.14.22.png

Másnap van megint, Zsuzsi még mindig maga alatt, Adri zngorázik, Tamara dinnyét zabál, Alexáról nem tudunk. Adri énekel is, nem is rosszul, de hát ez már a Voice-ban kiderült, Előkerül Alexa is, a kaméleonját eteti. A zenés montázs végén Zsuzsi felhívja Vadaspark Andrást, és randizni hívja másnap. Nem fog menni, itt vannak a gyerekek, mondja Bandi, mire Zsuzsi nem ajánlja fel, hogy akkor holnapután, hanem leteszi a telefont és szar kedve lesz, aztán teátrális mozdulatokkal sajnálja magát egy kicsit, bejelentkezik Gáborhoz, és elmeséli neki, hogy a hívás nem sült el jól. Mert Vadaspark Bandi a gyerekeivel van. Zsuzsi ettől most besokall, és kiszáll. De kajakra. Nahát.

A sorozat epizódjainak ismétlését a Viasat3 szombaton délutáni műsorában lehet elcsípni. Az új részeket kedd esténként 21:25-kor adják.

9 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2013.10.02. 12:42:24

Olvasva ezt a kiváló összefoglalót, azon töprengtem, h van-e ennek (mármint a műsornak, nem a hogyvoltnak) vmi értelme? Mert nekem nem jött le :)

fofofo 2013.10.02. 13:56:09

@MolnarErik: az a műsor értelme, hogy készül róla poszt a HVra :)
az éden hotelt pl. sixx posztjai miatt kezdtem el nézni, teljesen más megvilágításba helyezte a műsort, és úgy már szórakoztató is volt. mondjuk ez a műsor annyira sz.r lehet, hogy eszembe nem jutna bekapcsolni a tévét.

lutria 2013.10.02. 14:54:43

Mi itt a probléma,a csajok is ezt szokták csinálni,ha a vakrandin nem jön be a pasi akkor a csaj barátnője telefonon hirtelen elhívja...

TGabi 2013.10.02. 16:49:53

Ez a műsor maga a borzadály. Egyedül a jazzénekes csaj tűnik értelmesebbnek, de az meg ott füvezgetett azzal a szakállassal, minta ez lenne valami viselkedési etalon a nyilvánosságnak.

A másik 3 csaj meg egyszerű, mint a faék. Olyan buták, hogy nem csoda, ha a csávók vonítva menekülnek előlük. (Ezt most így nőként jegyzem meg.)

sixx · http://comment.blog.hu 2013.10.02. 16:52:12

@TGabi: füvezgetett??? a vízipipára tetszik gondolni?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.02. 21:53:57

@sixx: Meglepődnél, hányan hiszik azt, hogy a vízipipa egyenlő a füvezéssel.
Mi újság a Búra alatt hogyvoltokkal? Már az 5. résznél tartunk.
Tudod mit, tépd le a fejem, amiért megkérdeztem.

p.o.p 2013.10.07. 20:34:37

Mennyire lehet megrendezett ez az egész? Belső infó? Valaki?:)
süti beállítások módosítása