Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szerelem a láthatáron 1x02 - Bölömbikák és csajbuli

2013. szeptember 26. 09:05 - sixx

A Viasat3 társkeresős reality-jének második kiadása az alapfelállás vázolása és az előző adás gyors hogyvoltozása után a pletykakörrel nyit, a képernyőn öt kis vinyettában ott a négy szingli, de párt kajtató celebnő feje, középen meg Csárli, aki egyébként Gábor, de majd később kiderül, miért nem Gabriel lett belőle, ha már mindenképpen angol keresztnévvel kell aposztrofálni. A fel (ki? meg?) borotvált hajú Tamarát kereste DJ expasija, akivel az előző adásban szakított látványos könnyek között, na vajon felvette a telefont neki a Megasztár4 ötödik helyezettje? Lófaszt vette. Ennek Alexa és Zsuzsi örül, így kell, faszt felvenni, jó vagy Tamara, de Adrienn nem, mert ha őt az exe keresi, akkor ő felveszi. Egyedül él, csak mondom.

Screen Shot 2013-09-26 at 5.26.08.png

Tamara kapott egyébként egy adag pasit is múlt héten, ha már szakított, ugye, kutyaharapást szőrivel alapon. A randi helyszíne egy strand, az alanyok félmeztelenül fociznak a homokban, Tamara meg visz magával erősítést, hadd örüljön a Viasat3 operatőre a három pár csöcsnek és seggnek. A fociból strandröplabda lesz modernre fényelt képeken, sok seggel és mintegy mellékesen középre igazított mellekkel, valamivel ezt a műsort is el kell adni. A sportolgatás után Tamara és két barátnője a mödansziéban tanakodik, a három jellegtelen pasi közül melyik az, aki esetleg kikurelhetné kikúrálhatná Tamarát a DJ-ből, hát Krisztián, a tetovált embör, az. Gyere fagyizni, mondja Tamara, a másik két csávót többé nem látjuk, mint ahogy a barátnőket sem, kemény a statisztaélet itt is.

3ulol.gif

A fagyizás kissé kínos, a beszélgetés erőltetett, ami viszont Krisztián fején haj címán díszeleg, az megér sok misét, nincs neki ugyanis sok haja, de azt előre fésüli, oldalt meg aláborotvál, így a végeredmény egészen megdöbbentő, de annyira, hogy ha a csávó egy szál faszban állna az Oktogonon, ott is mindenki a haját bámulná. Tamara önmegvalósít mostanában, mert eddig megmondták neki, hogy mit énekeljen, de most nem. Deep house vagy mi a faszom a műfaj, amiben utazik, és Krisztián is, nagyszerű, this is the beginning of a wonderful friendship. A randi konklúziója: erős, de ebből semmi nem lesz, mondja Tamara, és Adrienn sem dugna Krisztiánnal, szóval újabb triót kap majd a csaj, de csak később.

Screen Shot 2013-09-26 at 5.59.31.png

Screen Shot 2013-09-26 at 5.59.57.png

Alexa az előző adásban megismert Bencével akar randizni, Adri és Zsuzsi viszont kap újabb bikákat, utóbbinak másnap Gábor vezetne fel párat, de van egy kérdése: gyerek jöhet? Zsuzsinak nem nagyon van ínyére a dolog, gyerek, emlék, szülőszoba, üvölt az exasszony, gyerek előjön, elalélás, örökre megmarad a kapocs. Jó, de akkor gyerek jöhet? GáborCsárlinak van egy jelöltje szerintem, akit mindenképpen fel akar vezetni. Jó, sóhajt Zuzsi, jöhet. Aztán feláll a gép mellől, és egy bazinagy szponzortáblagépen nézi meg a három faszit, a szponzor webmailes felületén, mert így be lehet tolni a cég logóját, így kerek a világ. A trióból egy fickó tűnik ígéretesnek, kopasz és van két gyereke, ráadásul vagy 15 évvel idősebb, mint Zsuzsi, de mindegy.

Screen Shot 2013-09-26 at 6.05.45.png

Screen Shot 2013-09-26 at 6.11.23.png

Egy vadasparkba mennek, a fickó, András optikus, és egy héber felirat van az alkarjára varrva, ha valaki így ránézésre tudja, mit jelent, jelezze kommentben. A piknik - mert András kapott egy kosár kaját is a Viasattal - döcög, Zuzsit feszélyezi az ex és a két gyerek szelleme, egy bölényre mutatva megjegyzi, hogy ez milyen bölömbika, mire András közli, hogy semmilyen, mert az, mármint a bölömbika, az egy kis madár. Na ne, képed el Zsuzsi, kéne egy ismeretterjesztő műsort csinálni vele, nemzetközi Emmy-t érne. A vadasparkban platformcipőben tipegő Zsuzsi állatokat simogat, Andrást meg leköpi egy őz, szóval jól alakul ez a randi is.

Screen Shot 2013-09-26 at 6.06.48.png

Egy kis közjátékkal folytatjuk, Tamara a Viasat3 pénzén megy el bebaszni a csajokkal, jelentem, sikerrel, a kamera végigköveti az italozást, majd a bizonytalan léptű hazamenetelt is.

Screen Shot 2013-09-26 at 6.17.25.png

Alexa és Bence második nekifutása jön, a srác továbbra is a sportos pasi vagyok imázst erőlteti, és elviszi az ijesztően sovány Címlaplányt teniszezni. Alexa szerintem fel volt mentve tesiből, annyira idétlen, Bence pajkosan lelocsolja a salakpályán, majd leülnek kicsit dumcsizni, és folytatnak egy olyan beszélgetést, amitől a hideg futkosott a hátamon, a csávó iszonyatosan nyomul, és nagyon szarul, kivagyok tőled teljesen, mondja, és elkezdi tapizni Alexát, aki kínvigyorral bólogat, az jó, de ha lehet, ne itt ujjazzál már meg a mödanszié partján, kösz. Az eddigi randiktól egyébként a szőr állt fel a hátamon, a dialógokat meg lehet, hogy az élet írta, de ha a valóságban tényleg ekkora faszságokat mondanak a férfiak, akkor tessék nekik megírni a mondanivalót, jobban járunk.

Screen Shot 2013-09-26 at 6.24.08.png

Screen Shot 2013-09-26 at 6.25.28.png

Zsuzsi becsekkol Gábornál, nagyon fasza volt a randi, mondja, olyan vagy te nekem, mint Csárli az angyaloknak. Oké. És a gyerek? Nem volt zavaró? Nem, lesz folytatás. Adri is kap egy adag pasit, de csak majd este nézi meg őket, mert viszi a gyerekeket hegedűórára. Adri nő akar lenni a pasi mellett, határozott alfahímre vágyna, de Csárli szerint ez kurvára nem egyszerű, mert a casting alatt az ilyen pasikat kihajították, de valahogy összekapar neki legalább egyet, aki megfelel a paramétereknek. Adri egy szakállas faszi mellett dönt, majd felskype-olja (jézusom) Zsuzsit, mit vegyek fel, aranyom, mondd? Hát, valami vöröset, dögöset, felslicceltet, baszatósat. Jó, mondja Adri, nagyszerű ötlet, majd felvesz magára egy fekete-fehér, nagyon konzervatív és rém előnytelen cuccot, ezt hívják asszem süketek párbeszédének.

Screen Shot 2013-09-26 at 6.35.33.png

Screen Shot 2013-09-26 at 6.37.44.png

A pasi idősebb kiadás, és a belvárosban nyáron felállított óriáskerékre viszi randizni Adrit, aztán megkajáltatja, és közben kiderül hogy házas még nem volt, de ha muszáj, lesz, és így tovább, előkerül egy vízipipa is, a randi alatt Adri meg az előzetesen belengetettel ellentétben minden, csak gyenge nő nem, és olyan fejeket vág, mint egy tanárnő, miközben egy pótvizsgán izzadó diákot baszogat. Tamara megkapja az újabb trióját, fel is hívja az egyik barátnőjét, hogy elújságolja neki a dolgot, majd kettőt nagyon gyorsan kizár a bikák közül, marad egy fiatalka, de wakeboardozó, kalandvágyó nyikhaj, egynek jó lesz, mondja Tamara, wakeboardozni mindig is akartam. Az epizód utolsó momentuma Zsuzsi és Csárli beszélgetése, Zsuzsinak nem kell András, mert két gyerek, meg minden, mire Csárli egy netes társkeresőt javasol, és segít a kitöltésben. "Nő vagyok" - mondja Zsuzsa, és klikkol bőszen. Aztán csengetnek, TÖK SPONTÁN, és a futár hoz neki egy dobozt, benne plüssállattal, Andrástól. Na, most mi lesz? Jövő héten kiderül.

A sorozat második részét a Viasat3 szeptember 28-án, szombaton 15:30-kor ismétli. A harmadik részt október 1-jén, kedden 21:25-kor adják.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gizdacsavo 2013.09.26. 10:09:49

Erről a viasatos reality-ről lemaradtam eddig, de HV jó lett. :)

Viszont nem csesztetésből, de maradt pár elütés a szövegben. Pl: "de ha lehet, de itt ujjazzál", "becsekkol Gábornél", stb.

2013.09.26. 11:18:10

Esz nem iszléstelenke? Mijért nyomják mi célból

bukott madonna két nagy didivel 2013.09.26. 11:46:46

Sixx:
...beautiful friendship!!! :D :D
(hamár) :)

Köszi a hv-t, remek lett!

Egyszer egy ÉNB-t is hv-zhatnál, kiváncsi lennék mit hozol ki belőle :D

én már a fény gyermeke vagyok 2013.09.26. 12:04:33

Honnan a túróból szerzik be ezeket a tenyérbemászó szereplőket?
süti beállítások módosítása