Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

True Blood 6x08 - Dead Meat

2013. szeptember 25. 11:00 - Szencsike

Ott hagytuk abba, hogy Nora belehalt a Hep-V fertőzésbe és Erik karjai között lett belőle vértrutymó. Vikingünk természetesen Billt hibáztatja, hisz ha látta a jövőt, akkor Nora halálát is látnia kellett volna. Bill Norát nem látta előre, de Erik nem hisz neki, a próféta viszont emlékezteti a szőkét az ígéretére, küldetésük van, meg kell menteni a világot! Erik agyát elöntötte a lila köd, Bill nem teljesítette az ígéretét, Warlow nincsen sehol, Nora ezért halt meg. Drága pincérnőnk nem adta ki időben a tündér-vámpírt, Bill meg nem akart vele konfliktust, gyáva nyúl. Hiába, mindketten a másikat hibáztatják, végre visszatértek a jól megszokott és kényelmes, utáljuk a másikat hadiállapotba, Bill kirúgja Eriket a házból. Főcím.

pic1.png

Menjünk a farkasokhoz, Ribi Rikki elfogta Nicole-t és anyukáját, Alcide falkavezéri tekintélye bőven megkérdőjeleződött. Ribi Rikki ezért kész kihívni Alcide-ot, ne egy ilyen hazug alak legyen a farkasok vezére. A lány egyik segédje úgy néz ki, mint egy NDK-s úszónő, ő lesz az, aki segíteni próbál Rikkinek, Alcide laposra veri mindkét lányt, de Rikkit nem öli meg. Sértett büszkeséggel, de elhagyja a falkát, nagyon se füle, se farka ezeknek a farkasos jeleneteknek. Menjünk az ápoltakhoz, Jason a börikirálynő, Violet kiskedvence lett, elsőszámú kajaforrás és későbbi szexpartner. Violet kőkemény középkori keresztényi elveket vall, ameddig ő él, Jason az övé, senki másé. Sookie visszatért a tündérkertbe, BenW újból megkötözve, ezúttal Sookie csuklójából ihat. Sookie ivás után áll elő Bill alkujával, BenW segítsen megmenteni a bebörtönzött vámpírnépet. A tündérvámpír házassági ajánlatnak álcázott ultimátumot köt Sookie-val, ha segít, akkor a lány örökre vele marad. BenW 6000 éve vár arra, hogy szívszerelme vele legyen, nem vár tovább. Sookie időt kér és morgolódva távozik a tündérkertből, az örökké embereknek is sok, de halhatatlanként… Szőkeségünk nem is sejti, hogy egy másik szőkeség, Erik várakozik a temetőkertben, és miután Sookie elment, a tündérkert energiáit is érzékeli. Forognak a fogaskerekek, be kéne jutni.

pic2.png

Jess és új barátja James, elégedetten pihegnek a másik mellett, this is the beginning of a new relationship. Sajnos az idillt a katonák zavarják meg, vissza a zárkába, de azonnal, büdös kutyák! A Jamest kísérő őr méltatlankodik, neki mindig csak a pasik jutnak, micsoda problémák… Jess a női szakasz felé megkapja új cellatársát Pamet, hiába a pszichomókuskája is csak egy férfi, de Pam nem ezt fogja a legjobb numerái közé sorolni… Sam visszatért Bon Temps-be, első útja a Merlotte’sba vezet, Terry halála őt is megviseli, ráadásul rá hárul, hogy összeszedje a barát bárban hagyott cuccait. Később Sam a szemetet viszi ki, láss csodát, ki van itt, Magányos Farkas Lett Belőlem Alcide. Nicole-t és anyukáját visszahozta Sam-nek. A békülést egy felkínált sör jelenti. Vissza vámpírböribe, Jess és Pam TB osztásra érnek a cellájukba, a tudatlan cellatársak megrohamozzák az itatót. Férfiszakaszban Steve kapja meg az adagját, hiába lett besúgó, visszakerült a pórnép közé… Egyik cellatárs elvenné a piáját, de a jó doktorok figyelik őket, a zaklató menjen a saját adagjáért. Steve mosolyogva megköszöni, és letelepszik James mellé. Szegény Steve, kiestél a pixisből, itt sem szeret senki, megsajnáltam őt. Jamesnek is megesik a szíve rajta, ne igyon a TB-ből, ha jót akar magának.

pic3.png

Vissza Sam-hez, gyógypia Nicole-nak és anyának, aki akkor fogja magukat biztonságban érezni, ha otthon lehetnek. Anyu megkapja a hálószobát, Nicole alhat a kanapén, Sam megy a Merlotte’s-ba éjszakázni. Anyu aludni tér, kettesben Nicole-lal lelkiznek egy kicsit, erős lány, kibírja. A jóéjt ölelés közben Sam megszaglássza a lányt, vajon miért? Ugrás Sookie-hoz, a fürdés után visszaemlékszik, milyen volt Warlow, mikor csak egy rémisztő árny volt, akitől félni kellett. Lefekvés előtt még iszik egy kicsit, végre lehallgatja Jason búcsúüzenetét, amit a bevonulása előtt hagyott. De Sookie még mindig nem tudja meg ebből sem, hova lett a tesója. Sam csatlakozik Alcide-hoz az ivásban, farkasunk talán kezd visszatérni a jófej és normális Alcide magatartáshoz. Filozofikus gondolatok a halálról, a közelmúltat borítsa fátyol éééés Nicole terhes. Az apa Sam, ezért szaglászta meg, mert a lány terhességének illatát érezte. Erre a csodás hírre csakis inni lehet. Vissza böribe, női szakaszban összeállt a Jason-mentő Nőtanács, Pamre vár a feladat, hogy kikérje Jasont Violet agyarai közül, aki épp a kutyuskájából étkezik. Violet nem adja Jasont, de egy próbát megért. Violet kutyuskája még élvezi is, hogy használják, sőt azt is nagyon fogja akarni, hogy Violet még tovább használja.

pic4.png

Új nap virradt a Bellefleur-lakra, Lafayette reggelit ad Arlene-nek, aki szánja-bánja a tegnapi piálást és beszólogatást, de mindenki elnézi neki a körülmények miatt. Sajnos borul a bili, mert Arlene-nek tudnia kell Terry biztosításáról. Így már mindenkinek világos lesz, hogy Terry előre eltervezte a halálát. Arlene gondolatai is csúnyák, nem kellett volna megbűvöltetni Terry-t, a tündérkék is bosszantották a labilis ex-katonát a hallgatózással. Adilyn persze önkéntelenül is meghallja nénikéje gondolatait, mindketten megsértődnek a másikra és bezárkóznak a szobáikba. Mivel Bill nappal is él, így Sookie meglátogathatja ex-szerelmét. Vita lesz a vége a kis megbeszélésnek, mindketten a saját érdekeiket nézik: Billnek csak a faj megmentése a fontos, az hogy Sookie-ból esetleg vámpír lesz, az már nem érdekli. A lány berág, neki is döntéseket kell hoznia, majd szól Billnek, ha meghozta azokat és dühösen elvonul.

pic5.png

Véres Sarah megérkezett a munkahelyére, a börtönigazgató a kormányzóval akar beszélni, de be kell érnie az új főnökasszonnyal. A személyzet lázadást szimatol, néhány vámpír nem hajlandó meginni a TB adagját. Véres Sarah a legbiztosabb forrásához megy: ex-férje, Steve egy kis malomkerékben futkározik, a nő neveket akar és miért lázadoznak. Steve az UV-fényes fenyegetés hatására kétségbeesett és vall a Hep-V-ről, és a forrásáról, Jamesről. Sarah elégedett, ebben a szobába sose vezették be az UV-t, mondja búcsúzáskor Sarah. Steve, gyáva féreg vagy. Adilyn olvasgat, Holly fiai jöttek el hozzá, vidításként egy kis piapartira hívják a lányt. Vissza böribe, Steve és James a fehérfalú zárkában vannak, Steve Sarah után sír, a tükörablak mögött Sarah utasítja az igazgatót, aki nem iszik, zárják be. Merlotte’s-ban Nicole anyukája a haza utat szervezi, Sam viszont szerelmet vallott Nicole-nak, a lány nem akar menni. A veszekedésbe Sookie csöppen bele, Sammel akar beszélni, Nicole addig helyre teszi anyut. Négyszemközt Sookie lelkizne Sammel, úgy szeretne normális lenni és megszabadulni a képességeitől. Sam nem vágja, hogy mit is akar pontosan, így Sookie kinyögi,egyszer régen kettejükből még lehetett volna valami. Samnek fennakadnak a szemei, mindig ő volt az, aki háttérbe szorult, mert jött más, veszélyesebb férfi, most aztán végképp nem jó, mert Nicole terhes, igaz ezt a lány még nem tudja. Sookie okoskodna, de Sam nem kér a tanácsaiból, Sookie lelép.

pic6.png

Arlene, Holly, Bellefleur nagymama és Portia a temetést rendezik, Andy ücsörög csak szótlanul közöttük. Arlene arca rángatózik, túl nagy a felhajtás Terry temetése körül, és a nagyi katonatemetést akar, díszsortűzzel. Most komolyan, Terry ezt akarná a legkevésbé, de tehetetlen a Bellefleur-nőkkel, ez a családi hagyomány része, Arlene csak egy kívülálló. Arlene inkább kisétál Hollyval, Andy utánuk megy, Arlene nem akar részt venni ebben a felhajtásban. A férje pénzét sem fogadná el, sőt Andy-vel megkerestetné Justint, aki lelőtte őt. Viszont a másik kettő azzal érvel, hogy Terry neki és a gyerekeknek akart jót, a pénzzel gondoskodik róluk, a nyomozást a felesleges bonyodalmak miatt meg nem kellene erőltetni. Arlene a saját elképzeléseinek és Terry igényeit tiszteletben tartva fogja a temetést megszervezni Andy hathatós segítségével. Sookie a temetőbe jött a szülei sírjához, hát szépen kiosztja a felmenőket, hisz az egész élete egy hazugságon alapult, hamis volt az ő szeretetük. Sookie végre felfedezhette az igazságot és könnyű szívvel tagadja meg őket. Meghozta a döntését: vámpírként fogja leélni öröknek ígérkező életét.

pic7.png

Beesteledett, a TB gyártás főnökasszonya megérkezett a telepre és tajtékzik. Azonnal a kormányzóval kíván beszélni, hisz kiderült a kormányzó szerepe a TB gyártásban, ami nem szerepelt a megállapodásukban. Sarah fogadja a nőt, aki egyre beljebb megy a laborépületben, és mindenáron látni akarja a kormányzót. Sarah először szép szóval próbálja megállítani, de a TB főnénije hajthatatlan. Meglátja, ahogy valamit kevernek a véritalba, értesíteni akarja a feljebbvalóit, de catfight, majd üldözés lesz a vége. A főnéni bejut a börtönrészbe, kopognak a tűsarkak a padlón, Sarah egy megfigyelő előtt éri utol, ahol épp két férfi vámpír közösül. A csajok háborújára mindenki felfigyel a vizsgálókból, főnéni kiszabadul és szalad tovább, bejut a férfiszakasz emeletére. Sajnos a tűsarkakat nem a rácsokra tervezték, elbotlik, bokája hangos roppanással eltörik, Sarah meg szépen utolérte. Mindenki azzal dolgozik, amivel tud, Sarah jól megveri és a főnéni cipőjével néhány lyukat üt a fejébe. Jézus megsegítette Sarah-t. A férfiszakasz vámpírjai meg boldogan falatoznak a főnéni lecsorgó véréből.

pic8.png

Sookie hazaért, első dolga felhívni Jasont, hangpostára mondja Terry másnapi temetését, és remélhetőleg tudnak akkor beszélni, mert lesz miről. Szegény lány majdnem sír, de Bill előtt már csak büszkeségből sem fog gyengének tűnni, így könnyek nélkül hívja fel, indulhatnak BenW-ért. Eközben Adilyn és a fiúk a temetőben érzik jól magukat, egyik srác egy sírhelyre borulva alszik, a másik kettő a szomszédban fedezné fel a temetői szex örömeit. De jön Erik, megbűvöli a két fiút, Adilyn hiába rohan, Erik utolérte és a vérét szívja. Sookie már a reggeli temetéshez öltözik, hosszú éjszakára készül. Menjünk a börtönbe, ismét ételosztás van, mindenki sorban áll, Violetet is utasítják, hozza el a saját adagját. Sajnos egy vámpír füle éles, így hallhatja Tara megjegyzését, ha megissza, Jason megússza. A vége az lesz a kis szájkaratéjuknak, hogy James és Steve nem lesznek egyedül a fehér falú szobában, mert Jess, Tara, Willa, Pam és Violet is csatlakozik hozzájuk. Jessnek sajnos rossz híre van, ez az a terem, ahol találkoznak a Nappal. Hoppá. Hála a forgatókönyvírók kegyeinek, Adilyn megúszta Erik támadását és szerencsére Apu ölelő karjaiba vetheti magát. Bill és Sookie megérkeztek a tündérkertbe, sajnos azonban BenW eszméletlenül és véresen fekszik a szobor tövénél. Erik megelőzte őket.

Címkék: true blood 18+
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agika88 2013.09.26. 00:05:28

Azért Steve mókuskerekes szenvedése az évad poénja volt. Eléggé elsikkadtál felette.

agika88 2013.09.26. 00:07:09

Azért Steve mókuskerekezése volt az évad poénja. Eléggé elsikkadtál felette.

Is 2013.09.26. 09:11:06

Eric (illetve a szerepében Alex) mekkorát játszott az elején Billel szemben!
süti beállítások módosítása