Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest - 123 - Endre és a bullshit-gyár

2013. szeptember 23. 14:08 - pabblo

Az embernek a szíve szakad meg, ha arra gondol, hogy szegény Éjjel-nappal Budapest egész csütörtökön Rita története körül sündörgött. Szegény lyányt még az ág is húzza, pedig ő aztán egy talpig becsületes, rendes teremtés, aki a légynek sem tudna ártani (de), csak hát szegénykém nem tolerálja, hogy úgy kivágták, mint macskát szarni. De sebaj, ha már agyhalottak vagyunk, csináljuk jól, úgyhogy összecimbizett Endre papa lányával, aki meg szintén a Retardisztánból érkező vonattal jöhetett, mert nulla, azaz nulla megismerés után képes volt fölhívnia magához Ritust, meg persze invitálni, hogy aludjon ott. Ha ezután kirabolná és reggel összekötve, pucéron ébredne a padlón beszigszalagozott szájjal, én akkor se tudnám sajnálni. Maximum remélném, hogy a hifi még megvan, és mennék is érte tüstént. Na de ennyit a csütörtökről, lássuk, mit hoz a péntek.

130923_bp01.jpg

El is felejtettem, hogy a hétvége közeledtével mindenki úgy viselkedik, mintha a Macskafogó végét látnám: zöld mező, virágszedés, önfeledt boldogság. Amíg a kutyák vidáman szaporodnak a parkban, Lalin pedig a legkevésbé sem látszódik, hogy előző nap egy átlagember éves fizetését verte el. Hiába, az agyhalott agyhalott marad. Redzsi veri a tamtamot, hogy mekkora dzsuva van már az étkezőben. Neve is van az oknak: Barbi. Mióta elment, Joe nem tud kikecmeregni az önsajnálat-siránkozás-macsóvagyok háromszögből, úgyhogy le is szarja a szabályzatot, ő most biztos nem fog takarítani he!

130923_bp01.jpg

Úgy tűnik, Ritának sem jött meg a maradék esze az éjszaka, úgyhogy kedélyesen falatozgat a szentendrei nőegylettel. Endréné meg Jázmin (szerintem valami susmus lehet, az RTL így akar közeledni Gattyánhoz, vagy valami) tolják elé a sokezres pirítóst, hogy egyél már, mert olyan vagy, mint akiben hónapok óta fejlődik a bélféreg. Jázmin Ritára értett „mindig ezt csinálja" mondata számomra értelmezhetetlen, hacsak nem az van, hogy végigzabálták az éjszakát. Amúgy minden rendben, bár a helyzetből adódóan én azt várnám, hogy Endre lánya bejelenti: anya, leszbikus vagyok, ez meg itt a csajom, hogyishívják. Endrének ezúttal csak a hangját halljuk, de Ritában már ez is beindítja a cifrafosást, úgyhogy ki is rohan a mosdóba.

130923_bp01.jpg

A két cukifiú, Kárlosz meg Tudjukki továbbra is évődnek, és bár előbbi nagyon szeretné megruházni utóbbit, mégsem jár el a keze, pedig már többen gólt kiabáltak. Kristóf örömködik, mert elvileg megvan a hat misi, úgyhogy övé lesz Lófej része a hajóból, innentől kezdve pedig nincs megállás. A két tesztoszteronbomba még reszeli egy kicsit a fingot, mert attól mindenkinek jobb lesz a napja. Dávika, az Amerikából hazaszakadt Zsófi-barát is adja az ívet, de inkább csak kávéra vágyik, úgyhogy ez most kevés volt tőle. A hásziendán Joe csinálja tovább a semmit, Laller meg tanítja rá, szóval a helyzet változatlan, ugorjunk is.

130923_bp01.jpg

Endre bá végre elhúzott otthonról, úgyhogy Ritus is felkel végre a budiról – viszont milyen vicces, hogy ilyenkor az ember mindig olyan pózban ül, ahogy egyébként is szokott. Szóval most már ezt is tudjuk róla, de back to the basics: fater jobbra el, a vip kártya viszont otthon maradt, úgyhogy mennek is, hogy a seggére verjenek a végtelenített keretnek. Lófej riszálja be magát a hajóra, hogy akkor mi is van az eladást illetően, Kristóf pedig betolja, hogy megvan a pénz, már el is utalta. Dávid vág közbe gyorsan, hogy hát hopp-hopp, nagy a kereslet, mehetne feljebb is az ár, úgyhogy a hatmillióból végül hat és fél lett.

130923_bp01.jpg

Pumuklifej igyekszik totális retardáltat csinálni Baltaarcúból, de Joe még időben észbe kap, és mielőtt neki is kinőne a bongyor haja, ott hagyja Lalit, hadd szenvedjen egyedül. A készítők egyébként remek érzékkel csórták el a Jóbarátok hasonló jelenetét, amikor Joey tanítgatta Ross-t, hogyan kell elfoglalnia magát egész nap. A két lány közben végzett a shoppinggal, úgyhogy itt az ideje, hogy Rita könyékig vájkáljon Jázmin családi életében, de a létező legbalfaszabb kérdéseket sikerül feltenni, úgyhogy a megszerzett információk száma jelenleg 0. Joe közben Hannát próbálja lenyúlni délutánra, de a lyány annyira összekapta magát, hogy mostmár a holnapi doga is számít. Doga, szombaton?

130923_bp01.jpg

Ééééés igen, végre megtörténik a kínos pillanat, amire Rita anyánk oly annyira áhítozott. Történt, hogy Endréné épp taknyos orral és földagadt szemekkel igyekezett elhitetni, hogy nincs semmi baj, de hát hülyék nem vagyunk, meg egyébként is megvan a forgatókönyv, úgyhogy gyorsan kiderül: Endre miatt sír. Mert megcsalja, most már egész biztos, közben pedig azt a térdet simogatja, amit a papus valószínűleg nyaldosott még egy-két napja. Ekkor toppan be Endre, mindenki megfagy, Rita bemutatkozik, mint Jázmin barátnője, majd úgy elrohan, mintha sose lett volna ott.

130923_bp01.jpg

Kárlosz rohan a hat és fél misivel egy roppant igénytelen borítékban, de lecsúszott, Kristóf már megszerezte a zsét, oda is adta Lófejnek, úgyhogy pofon után pofon: nem elég, hogy egy uzsorástól kért kölcsön, még Tudjukki fejét is el kell majd viselnie. Zsófika életében először fondorlatos volt.

130923_bp01.jpg

Endre atya érkezik feldúltan a hásziendára, mert holvanRita, de Rita meg nemholvan, főleg nem a hásziendán. Laller próbálja szóval tartani, mert az új üzleti modell szerint házas embereknek lehetne szeretőkeresőt tartani, de Endre papa inkább elrohan, mint hogy a hülyeségeket hallgassa. Joe igyekszik a Barbi-farmra, hogy végre bocsánatot kérjen a lyánytól, amiért kidobta a francba. Igent nem, csak egy igennel felérő majdnemet kap. Ki érti a nőket... Lófejék közben épp ünnepelni készülnek, hogy sikerült megszabadulni a hajótól, amikor Tudjukki sétál be megint a képbe. Egy eddig nem látott luvnyát húz maga után, de úgy tűnik, féltékenységből, mert a kamerának azért mást mond, mint Szofijjának.

130923_bp01.jpg

Rita végül hazaér, Endre bá meg ott várja a gangon, és ahogy azt sejteni lehetett, nincs épp rózsás kedvében, majd jön a mese, hogy a családja szent és sérthetetlen. Ritát rendőrökkel fenyegeti, aki a szokásos alpári visszavágós stílusa helyett szimplán közli Endrével, hogy a felesége nem depressziós, csak nem hülye. Úristen, szomorkodás, majd az ijedtségtől gyorsan Ritában landol.

130923_bp01.jpg

Joe újra a kanapén agonizál, és nem hatja meg se Pumuklifej üzleti terve, se Redzsi fejmosása, úgyhogy inkább bebattyog a szobájába. Lófejék űzik a bulit tovább, de Dávidnak már lépnie kell, meg különben is hányingere van a Gangnam style-tól, úgyhogy jobbra el. Anikó szerint Lófej belezúgott, de neeem, nem, az biztos nem. Tudjukki közben próbálja megreszelni Kárlát, de nem megy ám az csak olyan könnyen, úgyhogy rövid úton ki is dobja a kiscsajt, aki visszakézből még betolja a „te szerelmes vagy" mondatot. Jön a megdönthetetlen érvelés: nem vagyok, de ha az lennék se mondanám el senkinek. Vagyis az. Érted.

130923_bp01.jpg

A rész végül Joe lelkének pátyolgatásával ér véget, aki azért csak megenyhül estére. Még Lallertől is bocsánatot kér, pedig Pumuklifej inkább érdemelné, hogy három napon keresztül a lábánál fogva lógjon le a Margit hídról, mintsem hogy bárki szóba álljon vele. Joe könnye majd kicsordul, annyira jófej mindenki. Hiába na, ilyen egy igazi kommuna.

10 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

garrett27 2013.09.23. 15:21:30

Ezek az életművész csodalények csak úgy kapkodják elő a millákat uzsorástól, meg fiatal farokra éhes botoxszökevényektől. Hiába, ezek tudnak valamit! Sehol egy rendes meló, sehol egy befizetendő sárga csekk. Szerintem a lakbért se tudják kicsengetni, de ez Lallernél is csak az első adásokban volt probléma. Azóta valahogy nem jött elő a téma, pedig közben lenyúlta Redzsit, Gábort, őt meg a NAV. Pénz meg sehol. Hát nem túl életszagú ez az egész.
Rita lavsztorija meg végképp hihetetlen. Ennyi pénzért már luxus nőciket lehet bérelni, aki befogja és teszi a dolgát, nem rinyál és nem b@sztatja a családot szabad idejében. Ellenben a gizda, orrkarikás, festett hajú malackirálynő rángathatja az ő Endréjét mint a marionettet. Nem beszélve a kölcsönadott aranykártyáról. (Nem kellett volna hozzá PIN kód is?)
Közben Joe meg akar tanulni semmittenni. Na ez már a dolgok alja, amikor végképp kifogy a lőszer az ötletgazdákból. Ami egyébként sincs bő lére eresztve, mert külön spirálfüzet kell annak a felvázolásához, hogy ki hol lakott már és ki kivel kupakolt már legalább egyszer. Eléggé belterjes az egész, ráadásul a tényleg jobb csajoknak mindig csak pár perces epizódszerep jut. Tiltakozom! Eőször is vetkőztessék le a szomszéd kiscsajt, a kajacipelőset, aztán jöhet Bori, meg az egydélutános pincérnő!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.24. 18:42:19

Az uzsorás-szálat benne hagyhatták volna, érdekes lett volna látni ahogy összekalapozzák/lóversenyzik/pókerezik a tartozást. (mert hogy az uzsorázást már büntetik, jó de a drogozást is, meg az iskolakerülést.)

Szegény Ritának lassan már teher lesz elviselnie saját magát (nyugalmi állapot kontra tombolás),nem is bántom.
De Lali meddig zilálja még szét az idegeket úgy, hogy mindenki poénnak tartja a viselkedését? Elképesztő.

pabblo · http://blog.pabblo.hu 2013.09.24. 20:46:02

@aggyistenbiri: én is kíváncsi lettem volna az uzsorázásra, sőt, reméltem, hogy ez lesz a következő egy-két hét fő szála... ehhez képest nem, de mondjuk nem lepődök meg, Barbi ex-pasijában is sokkal több volt, mint amennyit végül kihoztak...

Ritát akármerről nézem, egy gyógymódot tudok csak. A Rapülőkkel Geszti is énekelt róla. Lapátnak hívják :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.24. 21:17:32

@pabblo: Basszus, de jó hogy látlak. (Ez nem igaz), mert eszembe jutott, hogy a Viharsziget elmaradt, és még egy darabig így is marad, a Vikingek következnek előbb most már. Meg a Survivor, meg a Farkasok, meg a Crossing Lines, meg a The Valleys és a Lost Girl, ami igazán nagy kedvencem, méltánytalanul elhanyagolva.

Lalit miért nem említetted? Rosszabb, mint Rita.

pabblo · http://blog.pabblo.hu 2013.09.25. 10:38:17

@aggyistenbiri: most nem jó, hogy látsz, vagy hm? :D

Lalit azért nem akarnám bántani, mert ő igazából ilyen, hiányzik neki valami a kis agyából, olyan, mint egy orbitális gyerek. Van egy felépített világa, amiben él és elhiszi, hogy minden úgy működhet ahogy ő gondolja. Naiv, vagy mi.

Rita meg tudatosan gonosz (és hülye).

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.26. 11:28:50

@pabblo: már hogyne lenne jó?! Főleg ha még posztot is hozol, na akkor örülök neked a legjobban :)

bukott madonna két nagy didivel 2013.09.27. 09:10:25

@pabblo:

Hali! Érdeklődnék, hogy az ÉNB hv-k befuccsoltak? Lesz még? vagy teljesen le lehet mondani róla?

személy szerint szívesebben olvasom itt h mi történt mint hogy nézzem a tv-t.

Merre jártok? :)

Kikirikri 2013.10.02. 09:07:36

Voltak néhányan,akik jelentkeztek HV írásra. Ha kapnának lehetőséget, lenne mit olvasnunk...

sixx · http://comment.blog.hu 2013.10.02. 09:26:01

@Kikirikri: igen voltak, kaptak is lehetőséget, de nem éltek vele, vagy nem volt elég jó az, amit írtak.

Kikirikri 2013.10.02. 10:38:25

@sixx: annyi baj legyen, megelégszünk bőven az eredeti írókkal. Ha írnak.
09.23 rég volt. ...

De Te is alkothatsz, ha van időd... Az én HV-elkötelezettségemet ugyis a Te Édenes írásaid váltották ki még évekkel ezelőtt :)
süti beállítások módosítása