Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest - 1x122 - Az agyhalott, ha pénzhez jut

2013. szeptember 21. 09:06 - pabblo

Na hát az van, hogy a többieket sajnos elkapta Ursula, és bármennyire próbáltak elbújni a fikusz mögé, lefogta őket a két ápoló úr, így ők most valahol a gumiszoba sötétjében próbálják magukat túltenni az elmúlt hetek megpróbáltatásain. Szerencsére rajtam segített a beteghordó álruha, így megint sikerült bebújni a doktor úr irodájába, hogy hozzájussak a heti Éjjel-nappal adagomhoz. Hogy pontosan mi történt, arról csak halvány sejtéseim vannak, mert ettől a sok hülyétől nem hallani rendesen a tévét – meg ahogy Marika nővér esténként magányosan sóhajtozik a gyógyszerraktárban, úgyhogy megpróbálom félig vakon lekövetni az eseményeket. Ha valami nem stimmel, sikítsatok – bár nem biztos, hogy tudni fogom, hogy nem a ketteske volt a kórteremből. Szóval valahol ott tartunk, hogy Ritát végre annak kezeli Endre bá ami: kurvának, Laller meg a nemtalálatos lottószelvény után megfogta az Isten lábát az ügetőn, miközben Zsófika állólámpának álcázta magát. Tényleg, csodálkozom, hogy egyik zsoké se vezette el. Na mindegy, lássuk, mi történt csütörtökön.

130920_bp01.jpg

Amíg odakint Wankelmut húzza a pesti nép nótáját, a hásziendán mindenki a másnaposság borzasztó rémével próbál valahogy megbarátkozni. Márcselló a pulton heverészve igyekszik nem epét hányni, Joe gipszelt kézzel tolja a vízkört. Egyedül csak Laller boldog, mert megvan a zseton, most mindent megvesz amire vágyott, a Buci Macitól a kenyérpirítón át a világítós análintrúderig. Sőt, lehet abból kettő lesz. Olyan szót, hogy megtakarítás, befektetés csak a hülye vaskos közgazdasági tankönyvek ismernek, ő pedig élni akar, érted, élni, és a pénz seggére verni, inkább tegnap, mint ma. Búsképű tizennyolcszorhívtalakazéjjel Ritához Búsképű tizennyolcnemfogadotthívosomvoltazéjjel Endre érkezik, és közli, hogy ez így nincs rendjén, nem fog a család és Rita között választani. Pontosabban de, úgyhogy csá, jobbra el.

130920_bp01.jpg

Hanna fejtegeti, hogy milyen jól egymásra találtak Borival, és milyen jó lesz majd együtt matekozni. Na nem úgy, fujj, mire gondolsz. Ehhez képest nyilván party hard várja őket a pecóban, Hanna meg ijedtében átmegy Leninbe: tanulni jöttünk, tanulni kell, tanulni akarunk... Úgy megrökönyödött a fényes nappali ivós bulin, mintha ezelőtt fél évvel nem ő fetrengett volna a saját mocsokjában.

130920_bp01.jpg

Pumuklifej úgy kinyalta magát, mintha a Sensation White-ra készülne, Gáben meg úgy megy mellette, mint az idomár a majom mellett. Ha már az előbb Lenint idéztünk, muszáj megjegyezni, hogy itt is érvényesül egy mondás: nem a ruha teszi az embert. Mert hát szépnek szép az öltöny – meg legfőképp feltűnő -, de Laller ugyanaz a suttyó maradt alatta, mint eddig volt. Nyilván sztéket esznek drága helyen, a következő jelenetben meg pénzt fog kínálni a szerencsétlen pincérlánynak, hogy velük töltse a napot. Elvileg.

130920_bp01.jpg

Hanna igyekszik megbirkózni a másodfokú egyenlet tényével, meg hogy az x és y nem lehet ugyanazon az oldalon, de nem megy a koncentréjsön, amikor odakint meg buli van. Mondjuk nem tudom, hallott-e már valaha olyanról, hogy könyvtár, vagy esetleg állt-e olyan mellett a villamoson, aki hallott, minden esetre fel sem merül, hogy oda menjenek el, inkább tobzódik az idegbajban, meg mennek kávézóban. A többiek persze igyekeznek őt meggyőzni, hogy a suli hülyeség, és egy jó kis autólopós anekdotával próbálják felmelegíteni a levest. Bori úgy pislog, mintha Hanna fertőző lenne, de hát nem, csak hülye. Irány a kávézó.

130920_bp01.jpg

Jönnek a sztékek, nagy tányéron picsafüst adag, ahogy az gazdagéknál lenni szokott. Pumuklifej igyekszik meggyőzni a pincérlányt, hogy neki sokkal inkább velük, mintsem a munkahelyen lenne ma a helye, de ketten ehhez kevesek, úgyhogy jön még a három Deák-fivér, mint meggyőző érv. A csaj rögtön émelyeg, úgyhogy sínen van a buli.

130920_bp01.jpg

Rita itatja az egereket a szobájában, ahol a rendező meg próbálja elhitetni, hogy az esti fények ellenére is baromira nappal van odakint. Marci szabadkozik egy kicsit, hogy ő is hibás, amiért Rita lába alól kicsúszott a talaj. Ugyan már, Márton. Pumuklifej közben két kézzel szórja a pénzt: valami galambos mutatványosnak tol előbb egy tízest, majd egy másik csajnak felajánlja, hogy megveszi a ruhát, amit épp kinézett magának. Mit ruhát, egy egész ruhaüzletet.

130920_bp01.jpg

Hanna végre megérti a koszinuszt, aztán a matekért cserébe ő meséli el, miért kell szeretni az otthoni részegeket, mert hát jó fejek, csak őrültek. Vissza Lallerhez: megvan a ruci a lyánynak, meg vett még kettőt pluszba, amit odaad másik kettőnek. Végre két értelmes(nek tűnő) csaj, aki nem akar idegentől elfogadni semmit, de aztán hamar kiderül, hogy ők is hülyék, mert elfogadják és mennek a bandával tovább. Kérdem én: hol a népnevelés és a következetesség abban a sorozatban, ahol néhány résszel ezelőtt még arról papolt Redzsi, hogy bárhol, bármikor megtörténhet, hogy drogot raknak a piádba i d e g e n e k, még akkor is, ha baráti társasággal vagy? Karitatív akció: Laller ad egy Deákot egy lepukkant fószernek is. Jól van, van itt azért emberiesség is. (LOL)

130920_bp01.jpg

Rita téblábol Trikszivel Endre bá villája körül, és épp sajnáltatja magát, hogy mennyire rossz, hogy nem ő lett kiválasztva. Nembaj, jön a revans: leönti Endre bácsi lányát kávéval, mert a nők így állnak bosszút. Ruhákon. Hanna hazaér, felveszi a buli ritmusát, Borit meg azért próbálják meggyőzni, hogy Hannából úccse lesz ember, marad a papucsállatka és a moszat szintje között. Vissza Ritához, mert neki muszáj Endrét lesnie a ház előtt, úgyhogy mi se maradhatunk le róla. Végül nem ő jön, hanem Jázmin, aki meg az Endre lánya, nem baj, ő is jó lesz. Barátkozás, bulizzunk együtt, satöbb satöbbi. Rita szerint ezzel fog közelebb kerülni a tűzhöz, úgyhogy ha ez kell, ez kell.

130920_bp01.jpg

Pumuklifej továbbra is a pénzt költi, kibérelt egy egész kocsmát, meg a Bunyós Pityut, úgyhogy nem lesz itt gond semmi. Redzsi és a többiek azért ferde szemmel nézik a pénzköltést, de hát kit érdekel, mikor tele van zsével, mint kutya bolhával. Bori közben igyekszik elvegyülni a társaságban, ő se hiányozhat otthon, mert időközben már nagyon este lett. Pörög tovább a buli itt is, amit persze minden „buli van" felkiáltás után hangos üvöltéssel kell nyomatékosítani, hogy mi is elhiggyük, tényleg.

130920_bp01.jpg

Trixi unja rohadt mód Rita banánját, mert Jázminék nagyon nem akarnak jönni, meg különben is, hülyeség ez az egész Endrés gondolatmenet. Mondjuk vastagon igaza van, de ez egyre kevésbé érdekli az földtől egyre inkább elrugaszkodott Ritát, aki nagyon hangsúlyozza, hogy nem szabad senkinek se megtudnia, hogy ő igazából ott dolgozik. Mi következik ebből? Igen, az. Közben megjönnek Jázminék, puszipuszi, majdcsak jóban leszünk.

130920_bp01.jpg

Laller élvezi a rivaldafényt, most már Pityu is nyomja a sramlit, és hát egész jól áll a sztori addig, amíg meg nem érkezik a tulaj, hogy akkor mostmár zárnánk, itt a végösszeg, 123 ezer. Igen, az van, amit sejtetek: lóvé sehol, úgyhogy a többieknek is be kell szállni, meg persze a kalapozás se ártana, így végül sikerül hárítani egy mocskos nagy verést, Pumuklifej meg mostmár inkább menne haza, mert igen, a csajok is leléptek.

130920_bp01.jpg

Hannáéknál is folyik a party, még Bori is egész jól érzi magát, de amikor meglátja, hogy az üvegezős játék miatt Karesz egy szál faszban rohangál, elrohan, hogy telepakolja a vécét. A Rióban is pörög a buli, a mostani részben már a második Wankelmut számot tolják. Rita annyira örül Jázminnak, meg annak, hogy nem szólta el magát Endréről, hogy el is mennek inni egyet. Meg is hívatja magát a csajhoz, Trixiben meg úgy fölmegy a pumpa, hogy hazáig rohan vele. Itt válik kevésbé hihetővé Rita néhány jelenettel ezelőtt „én próbálok megváltozni" kijelentése.

130920_bp01.jpg

Úgy tűnik, Bori mégse hányni ment, vagy hát igen, csak az utcára. Hanna rohan utána, jön a káming áut, hogy hát tudja ő, hogy ezek hülyék, de akkor is a legjobb barátok, meg a családra se számíthat, miegymás. Jön a lelki zsarolás, hogy az álmait csak vele tudja beváltani, Bori meg bedől neki, úgyhogy végül csak barátkozás lett Karesz farkának a vége.

130920_bp01.jpg

Végül Endre bá kérójában záródik a rész, de pechünkre nincs otthon a papus, úgyhogy Ritának valahogy ki kell húznia reggelig. Szerencsére villámlik, úgyhogy nagyon nem is kell sokat magyarázkodni, miért nem akar hazamenni, a kislány meg egyszerűen vagy hülye, vagy Pesten tényleg ennyire könnyen barátkozik mindenki, de simán belemegy, hogy Rita ott aludjon. Pedig egy őrült gyilkos is lehetne. Mondjuk a fele az stimmel.

9 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.21. 14:29:43

Nem az volt a múltkor, hogy sikerült megszöknötök? Vagy most megint elkaptak, amatőr banda? (Azért ez is megérne egy HV-t.)
Addig is beszéljünk Ritáról, meg Laliról. :D Ki kezdi? (hozom a szotyoládét)

pabblo · http://blog.pabblo.hu 2013.09.21. 15:31:05

@aggyistenbiri: láttad a Viharszigetet? Na, azt kell itt elképzelni, szor tíz.

Ritáról túl sok újat nem nagyon lehet elmondani, valószínűleg tombol benne az apakomplexus, Angliában meg dominaként dolgozott - a kettő meg is magyaráz mindent.

Részemről kiégett a retinám, amikor megláttam Lallert a fehér öltönyben. Amúgy állítólag megszökött egy majom az állatkertből, kifelé menet meg ellopta a gondozó napszemüvegét is.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.21. 15:52:51

@pabblo: Nem, de bepótolom! (Most írhatnám, hogy akartam, csak elfelejtettem a sok néznivaló miatt.)
De jó, hogy eszembe juttattad, már itt figyel egy ideje, csak mindig elfelejtem, na de majd most.
És kösz, hogy elkezdted, folytatom:
Rita. Márpedig van benne új, már kezdi ő is érezni, hogy beteg, amit művel. Most éppen az Öreg családjával. Most őszintén, melyikünk lepődött meg azon, hogy majd szó és tett nélkül fogja hagyni, hogy leléptették? Ugye. Ezt mondom én is.
Lali. Fogyatékos ÉS antiszociális figura. És simán elhiszem a korábban kommentelőknek, hogy valóban ilyen, és nem színészkedik.
A többiek most engem nem érdekelnek. (mondom, engem) :)

Kikirikri 2013.09.22. 20:34:21

Kihagytam pár részt, HV-ből vártam a válaszokat, de hiába... Lecci adjatok választ:
Mivel es mennyit nyert ez a GYP-s Laller?

Endre mit szólt Rita pofátlan költekezéséhez? Legalabb le kevert egy sallert, es visszavitette a ruhákat? Amiből az elején álszenteskedő Trixi is szépen csipegetett azert.

Joe hogyan törte el a kezét?

pabblo · http://blog.pabblo.hu 2013.09.22. 21:08:51

@aggyistenbiri: na, milyen volt a Viharsziget? :)

Rita szerintem sosem fogja érezni, hogy beteg, maximum olyan agyatlan lesz a karakterfejlődése (mármint "karakterfejlődése"), mint mondjuk Diáé. De Endre papa lányával összehaverkodni csak azért, hogy közel kerüljön a bácsihoz, hátöööö... sick, if you ask me :)

Lalit egy szóval tudnám jellemezni. Űzzük :)

egyemakisszíved 2013.09.23. 09:33:02

@Kikirikri: Lali a lóversenyen nyerte a pénzt, hogy pontosan mennyit, az az epikai homályba vész. Joe kéztörését nem láttuk, azt meséli róla, hogy edzés közben történt. Endre a költekezésre meg se rezdült, van ott még ahonnan az jött. Végre most lehet drukkolni Ritának, hogy egy kicsit megfingassa. Endre is belepottyanhatna a Dunába, mint Kristóf és prédikálhatna a halaknak a család szentségéről. Bár ahogy elnézem Ritát, szerintem pont most fog hátrálni és nem nyomja fel mégsem.

mézescsók 2013.09.23. 11:57:07

@egyemakisszíved: Mitől vagy ennyire optimista Ritát illetően? Endre ellen indított "bosszúhadjárata" önmagában jelzi, hogy zakkant. Mitől támadnának hirtelen gátlásai? Egyébként ez a húzás (mármint, hogy kiteríti a lapokat a családnak dafke bosszúból) egyszer már bejött (Zsófiéknál). Győztes stratégián meg miért változtatna?
Különben hol volt a hapening? 123 e nem is olyan sok, ha figyelembe veszem, hogy hányan voltak. Jobb helyeken ennyi egy üveg bor!
Laller ezek után feszt lóversenyezni fog?
Esküszöm, olyan ez az egész, mint a legrosszabb szappanopera.

mézescsók 2013.09.23. 14:48:28

@egyemakisszíved: Ritát illetően kapitulálok. Vettem egy virtuális kalapot és megemeltem előtted.

Kikirikri 2013.09.24. 21:04:29

Huh, köszi a visszaemlékezést.
Nem maradtam le akkor semmiről.
Már nagyon aggódtam :)
süti beállítások módosítása